Murray si zahrál poprvé od Wimbledonu, Federer mu čelil v kiltu

8. 11. 2017, 11:03
Aktuality 5
Bývalá světová jednička Andy Murray si poprvé od Wimbledonu zahrál zápas. V úterní charitativní exhibici v rodném Glasgow britský tenista podlehl ve třech setech Švýcarovi Rogeru Federerovi, který část utkání odehrál v tradičním skotském kiltu. Regulérní návrat po problémech s kyčlí si Murray naplánoval na turnaj v Brisbane, který začne na Nový rok.
Profily hráčů
Andy Murray

"Kyčel vypadá dobře. Není to ještě ideální, ale vyvíjí se to dobře. Mám osm týdnů do svého prvního turnaje v příštím roce a doufám, že tam budu," uvedl dvojnásobný wimbledonský vítěz, který kvůli zdravotním potížím ukončil sezonu již v září před US Open.

"Tehdy jsem nemohl pořádně chodit, teď jsem na tom podstatně lépe. Vrátím se, až budu stoprocentně fit a připravený. Věřím, že to zvládnu podle plánu," řekl Murray, který během nucené pauzy klesl ve světovém žebříčku na 16. místo.

Svěřenec Ivana Lendla připustil, že ve snaze stihnout US Open v létě svůj návrat na kurty uspěchal. "Asi to byla trochu chyba, ale je to poslední grandslam roku a chtěl jsem u toho být. Teď mám čas dopřát tělu klid a odpočinek, jaký potřebuje," dodal dvojnásobný otec, jemuž manželka Kim pár hodin po utkání s Federerem porodila druhou holčičku.

TenisPortal.cz, ČTK, Ondřej Jirásek

Komentáře

5
Přidat komentář
Nola
netusila som, ze caka prirastok do rodiny, dvojnasobny tatko, nech si uziva rodinku, Andy podporuje damske pokolenie aj vo svete sportu, v buducnosti sa bude moct realizovat dvojnasobne, vela zdravicka celej rodinke
Reagovat
Nola
zabudla veru, nejak som v poslednej dobe mimo
Reagovat
George_Renel
Když tradiční oděv, tak i tradičně na ostro? .-)
Reagovat
a.magerova
Druhá dcera, tak to je super... jsi měl včera hoňku... gratuluju a zdraví přeju... :-)))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist