Murrayho matka povede britské tenistky

8. 12. 2011, 13:57
Aktuality 9
Po Andym Murraym a jeho bratru Jamiem se stala důležitou zástupkyní britského tenisu i jejich matka. Judy Murrayová převzala místo po Nigelu Searsovi a stala se novou kapitánkou fedcupového týmu.
Judy Murrayová

Kapitána fedcupového družstva hledala Britská tenisová asociace (LTA) od léta, kdy jí Nigel Sears oznámil, že bude trénovat Anu Ivanovičovou. Volba po téměř půl roce padla na matku Andyho a Jamieho Murrayových Judy, která už dříve byla devět let národní trenérkou ve Skotsku.

"Reprezentovat svou zemi je pro mě obrovská čest. Je to taky úžasná výzva, vzhledem k tomu, jak talentované, zkušené a odhodlané hráčky momentálně máme," reagovala na zprávu o zvolení Judy Murrayová.

Jejím prvním úkolem bude zvládnout únorový turnaj euroafrické zóny Fed Cupu, který se odehraje v Izraeli. K dispozici by mohla mít až tři hráčky první stovky: Elenu Baltachaovou, Anne Keothavongovou a Heather Watsonovou.

Komentáře

9
Přidat komentář
smazaný uživatel
Ohyzdné britky, šuka.t tuto je za trest, v posteli podle mnoha odborníků 2. nejvíce sobecké milenky hned po němkách !
To abych si více vážil své pravé tlapky, než tutu ještěrku ho radši budu strkat do krtiny po dešti ............
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě je každá běloška, co hezky vypadá, dobrá. Nechápu ty zoufalce, kteří usilují o smíšená manželství. Budete se tomu divit, ale především v Asii je těchto lidí strašně moc. Myslím tím, že třeba potkáte na ulici tlustého, plešatého bělocha, jak táhne za sebou čtyřicetikilovou Asiatku. Říká se tomu křížení ras. Na jihovýchodě kontinentu k tomu dochází velmi často.

Já ty bílé chlapy nechápu, protože si pak pouze stežují na ty svoje černé ženy, a tudíž začínají trpět tzv. komplexem méněcennosti.

Nejsem žádný rasista, ale myslím si, že když si už někdo veme za ženu tmavší stvoření, měl by s tím raději zůstat v Asii a netáhnout to do České republiky, neboť pak může dojít k podobnému případu jako v Nizozemí; tam jsou běloši téměř v menšině.
Reagovat
smazaný uživatel
Vy dva ste se hledali.
Reagovat
skott
Judy Murray je nepochybne hodne pikantni volba, sam jsem ted o to zvedavejsi, jak si Britky povedou, protoze s Heather a Laurou vypada budoucnost vic nez ruzove:-)
Ale neni to jen o nich, skvely rok prozila treba i Emily Webley-Smith.Kdyz svuj zamer skoncit po Londyne prehodnoti Elena Baltacha, muzou byt zatracene silne.
Reagovat
carolyn
chudinky - už ted je lituju
Reagovat
skott
proc?:)
Reagovat
smazaný uživatel
Proč? Proč? Proč? Pro slepičí kvoč! :DDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Ta se do toho nějak dala, ale asi tomu musí rozumět, jinak by si snad nezvolili.
Reagovat
Mercury
Tahle ženská je mi fakt krajně nesympatická.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist