Ivanovičová má nového kouče. Povede ji bývalý šéftrenér britských tenistek

30. 6. 2011, 13:19
Aktuality 5
Někdejší světová jednička Ana Ivanovičová, která minulý týden vypadla ve Wimbledonu s Petrou Cetkovskou, má nového kouče. Třiadvacetiletá Srbka bude trénovat pod vedením Nigela Searse, jenž kvůli tomu po čtyřech a půl letech odešel z pozice šéftrenéra žen v britské Tenisové asociaci.
Profily hráčů
Ana Ivanovičová (© bnpparibasopen.com)

Ivanovičová se v posledních sezonách marně snaží navázat na pohodu z let 2007 a 2008, kdy hrála dvakrát finále Roland Garros, přičemž v druhém případě získala titul, a do finále postoupila i na Australian Open. Jejím letošním maximem je semifinále z Birminghamu, ani na trávě se pak ale neprosadila a ve Wimbledonu dohrála už ve třetím kole.

"Nemůžu být šťastnější. Obdivuju Nigela už dlouho a nemůžu se dočkat, až s ním začnu pracovat. Vyplatilo se mi, že jsem počkala na toho správného kouče, a oba se těšíme na výzvy, které jsou před námi," řekla aktuální světová osmnáctka na adresu bývalého kapitána britského fedcupového týmu.

Sears posledních téměř pět let vychovával britské tenistky. Během této doby se pět z nich dostalo do nejlepší stovky, dvě do elitní padesátky a Laura Robsonová a Heather Watsonová vyhrály juniorské grandslamové tituly. v minulosti vedl také hráčky z Top ten světového žebříčku Danielu Hantuchovou a Jihoafričanku Amandu Coetzerovou.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

5
Přidat komentář
skott
A dalsi pan na holeni:-) Mozna by nebylo od veci zavest specialni rubriku na jeji zmeny kouce, clovek se v tom prestava uz orientovat.Ale divim se, ze o jinych tenistkach v rozemzi, rekneme 20-50 se to odbyva expreskou (pokud vubec), ale Anicka ma vzdy vlastni clanek.
Podobne jako dalsich i Searse je skoda pro tuhle fiflenu.Udelal kus prace a Britky pod nim sly vyznamne nahoru, lidi jako on nebo Annacone by si Britove nemeli nechat takhle utikat, zvlast kdyz to konecne zase zacina vypadat trosku nadejne s tenisem na ostrovech.
Reagovat
smazaný uživatel
Pro zajímavost je Saers otcem Murrayho přítelkyně Kim.
Reagovat
smazaný uživatel
Tuhle bych trénoval od rána do večera :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A od večera do rána.
Reagovat
smazaný uživatel
tej nepomôže ani svätená voda
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist