Nadal si v restauraci popálil prsty, puchýře ho při hře limitovaly

18. 8. 2011, 11:56
Aktuality 2
Rafael Nadal prošel úspěšně druhým kolem turnaje Masters v Cincinnati i přesto, že si den před zápasem spálil v restauraci prsty - 'naštěstí' na pravé - ruce. Svého soupeře, jímž byl Francouz Julien Benneteau, porazil 6-4 7-5.
Profily hráčů
Rafael Nadal

Vítěz deseti grandslamových titulů, jenž hraje levou rukou, nastoupil k utkání 2. kola turnaje v Cincinnati se dvěma zabandážovanými prsty. 

"Spálil jsem se. Měl jsem před pár dny malou nehodu," řekl Nadal po duelu novinářům s vysvětlením, že se spálil o horkou mísu v jedné z restaurací v Ohiu, na které byl se svým týmem a deblovým parťákem Marckem Lópezem.

"Byla to nešťastná náhoda, ta mísa byla opravdu hodně horká a já se spálil," dodal.

Druhý hráč světa připustil, že mu zranění způsobovalo při hře menší potíže. "Trošku problém to byl. Když se podíváte na ten puchýř, tak si to asi dokážete dobře představit," konstatoval Nadal. "Tak vám ho jdu hnedka ukázat," dodal již s úsměvem Nadal.

Restaurace začínají být pro tenisty nebezpečné. Po loňském triumfu ve Wimbledonu si Serena Williamsová pořezala chodidla o rozbitou sklenici a pak téměř rok nehrála.

Dnes turnajovou dvojku Nadala v Cincinnati čeká krajan Fernando Verdasco, se kterým vyhrál všech 13 vzájemných zápasů.

Foto: Rafael Nadal na večeři se svým týmem (Facebook)

Video: Rafael Nadal po postupu přes Benneteaua dává dobrou noc svým fanouškům (Facebook)

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Proto dělal nejvíc chyb z forehandu :-DD Ach jo Nadal má zase bolístku...:-)
Reagovat
a.magerova
Spáleniny jsou SVIŇA, onehdá jsem se popálila o troubu (pečící) a nebylo to nic příjemného, takže Rafu chápu a nemyslím, že kňučel a vymlouval se.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist