Nalbandian znovu neztratil set, čeká ho Ferrero

19. 2. 2009, 09:54
Aktuality 0
Turnaj v Buenos Aires uvidí souboj dvou bývalých hráčů nejužší světové špičky. Proti domácímu Davidu Nalbandianovi ve čtvrtfinále nastoupí bývalý nejlepší hráč světa Juan Carlos Ferrero, který vyřadil svého nasazeného krajana Granollerse.
David Nalbandian

Obhájce titulu David Nalbandian ani ve svém druhém utkání neztratil set. Po Ekvádorci Lapenttim vyřadil také Španěla Davida Gimena-Travera. I přes dvousetovou výhru 7-5 6-2 ale nebyl Argentinec, který v úvodní sadě ztratil vedení 5-2, spokojený. "Nepodával jsem moc dobře," přiznal po utkání.

Ve čtvrtfinále ho čeká další Španěl Juan Carlos Ferrero, vítěz French Open z roku 2003. "Musím se snažit být konzistentnější, tím spíš proti takovému soupeři, jako je Ferrero. Známe se už dlouho, je to bývalá světová jednička, skvělý hráč, nebude jednoduché ho porazit," předvídá Nalbandian.

Ferrero se mezi nejlepších osm dostal díky vítězství nad sedmým nasazeným Marcelem Granollersem. V souboji s krajanem sice ztratil úvodní set v tie-breaku, pak už ale Granollersovi daroval pouhé tři gamy a zůstal ve hře o titul, na který na okruhu ATP čeká už téměř šest let.

Pokud porazí Nalbandiana a postoupí až do finále, může v něm narazit na čtvrtého nasazeného Tommyho Robreda. Další ze Španělů si ve třech setech poradil s Juanem Ignaciem Chelou i přes mírné komplikace: po výhře v prvním setu musel být zápas přerušen na 15 minut kvůli výpadku světel a po nečekané přestávce se Argentinec Chela dostal zpátky do zápasu, ve třetím setu už ovšem Robredo nezaváhal a postoupil do čtvrtfinále.

Výsledky - Buenos Aires (dotace 600.000 dolarů):
Dvouhra - 2. kolo:
Nalbandian (1-Arg.) - Gimeno (Šp.) 7:5, 6:2, Robredo (3-Šp.) - Chela (Arg.) 6:2, 3:6, 6:4, Ferrero (Šp.) - Granollers (7-Šp.) 6:7 (7:9), 6:0, 6:3, Ferreiro (Braz.) - Cuevas (Urug.) 6:2, 6:4.

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist