Než Federer v Estorilu postoupil, odvracel s Clementem setbol

8. 5. 2010, 00:44
Aktuality 100
ATP ESTORIL - Roger Federer v Estorilu postoupil podle předpokladů do čtvrtfinále, výhra nad Francouzem Clementem se však v počátku snadno nerodila. Švýcar měl problémy s podáním a dokonce musel odvracet i setbol. V dalším zápase ho prověří Španěl Montaňes.
Roger Federer

Roger Federer čtvrtfinálový zápas s Arnaudem Clementem ideálně nezačal. Hned v prvním gamu ztratil podání, aniž by uhrál jediný fiftýn. Rychle se ale do vývoje setu vrátil a vyrovnal na 2-2. Nakonec se rozhodovalo až v tie-breaku, ve kterém Federer musel odvrátit i jeden setbol, aby nakonec 8-6 vyhrál.

Druhý set už patřil aktivnějšímu Švýcarovi, jenž po hodině a osmatřiceti minutách vyhrál 7-6 6-2 a nad třiadvacetiletým Francouzem si připsal šestou výhru v řadě.

"Začal jsem hrozně. Sám jsem si prohrál dvě úvodní výměny a Arnaud pak zahrál několik skvělých obranných úderů," komentoval Federer nepovedený začátek zápasu. "Dnes jsem rozhodně hezký tenis nehrál," uvědomoval si bilanci 25 nevynucených chyba pouhých 13 'winnerů'.

V dalším kole čeká na šampiona z roku 2008 obhájce loňského titulu Albert Montaňes. Čtvrtý nasazený Španěl si dnes poradil s Pablem Cuevasem z Uruguaye a postoupil do třetího letošního semifinále.

"Budu muset hrát víc útočně a být připravený na těžký zápas," uvědomuje si světová jednička sílu španělské antukové školy. Montaňes však ve třech zápasech s Federerem uhrál jediný set předloni na French Open.

Jedno místo v semifinále obsadil také domácí tenista Frederico Gil, který otočil utkání s krajanem a tréninkovým partnerem Ruiem Machadem.

O premiérové finále se pětadvacetiletý Portugalec utká se Španělem Guillermem Garcio-Lopezem, který v Estorilu ještě neztratil ani set. Dnes mu za stavu 6-0 2-0 kvůli nevolnosti vzdal krajan Alberto Martin.

- ATP ESTORIL (Portugalsko, antuka, 450.000 dolarů) -
páteční výsledky (07. 05. 2010)

Dvouhra - čtvrtfinále:
Federer (1-Švýc.) - Clément (Fr.) 7-6(7) 6-2
Montaňés (4-Šp.) - Cuevas (8-Urug.) 6-4 6-3
García-López (5-Šp.) - Martín (Šp.) 6-0 2-0 skreč M.
Gil - Machado (oba Portug.) 4-6 7-6(1) 6-3

Semifinálové dvojice: Federer - Montaňés, García-López - Gil.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

100
Přidat komentář
smazaný uživatel
chtěl jsem se koukat zejtra, to mě nenapadlo, že zase může prohrát!!! Teď bez nějakýho pošťuchování a napadání, tohle už je teda fakt blbý! Něco se s nim děje..
Reagovat
steve79
tak právě prohrál 6:2, 7:6. Jeho výkon děs a hrůza, skoro 50 nevynucených chyb!!!!! V tie breaku vedl 5:2! Nevím co se to s ním děje, jestli ho to nebaví a nedává tomu 100 procent tak by měl skončit.
Reagovat
Mercury
fakt priserny vykon...zaslouzena prohra
Reagovat
smazaný uživatel
Federerovi začaly problémy s psychikou. Na*ral mě pořádně.
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel jsem tenhle zápas viděl, a jako Rogerova fanouška mě jeho výkon skoro urazil - jako by na to kašlal... Připadá mi nějaký pomalý, a hlavně 90% úderů trefuje nečistě... Montanes hrál ve všech směrech kvalitněji, ale zase ne něco extra... S padesáti nevynucenýma chybama se těžko hraje...
Reagovat
majjkaa
Veru....a tak je to s nim uz dost dlho, koby uz nemal preco hrat...
Reagovat
smazaný uživatel
jak nemá pro co hrát? Dělá REKORD a je od něj necelejch 6 týdnů! Už jako nevim, jaká větší motivace by mohla bejt. To znamená, jak jsme počítali body i s Estorilem, tak změna, musí být minimálně v semi v Madridu a ve finále FO. No, jsem zvědavej.
Reagovat
majjkaa
Ano mas pravdu, mal by ist na 150 percent o tom ziadna debata. Ja som pisala ze Roger hra akoby nemal preco a to prave nechapem..
Reagovat
majjkaa
Podte si radsej pozriet Federer vs Montanes, pozyvam vsetkych milych a nekonfliktnych...:)
Reagovat
smazaný uživatel
chudák Roger, nějak se mu nedaří :-(
Reagovat
majjkaa
Doslova a do pismena....nechava si to vsetko uniknut medzi prsty! Ten prvy set...no nepochopim. Ale Montanes celkom pekne hral, drzal vymeny, snazil sa strasne a oplatilo sa :)
Reagovat
smazaný uživatel
no jo, Federera dokáže porazit jenom Federer.. fyzicky má na všechny hráče i kdyby měl železnou kouli na noze, ale psychicky prohrává s amatérama (v porovnání s ním) měl by se už dát dohromady:(
Reagovat
carolyn
Tak co nikde tě nevidím? Seš tu ještě?
Reagovat
smazaný uživatel
Poslušně hlásím že jsem opět zde!
Reagovat
carolyn
já už zase taky :-D
Reagovat
smazaný uživatel
"čímž jenom ukazuje svoji pravou elegánovskou tvář."

Takže já jsem elegánovec jo? Tak to jo no....Pořád mám na něj stejný názor jako v březnu, ale neuznávám tvůj styl psát to tu několikrát za den, asi jsem proti tobě moc měkkej.Jo a na ""nadalovce" jsem si nehrál nikdy.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo to je pravda Federera nesnášim, ale kolikrát sem něco takovýho(to co si sem vytáhnul) napsal? Já nemám potřebu jako ty si tady 50x denně léčit své mindráky.
Reagovat
carolyn
Ono je to taky hlavně tím, že fajn lidi kteří tu psali o tenise, odešli právě kůli takovým jako je ted "Petr" adminovi to zjevně nevadí a nic proto nedělá!
PAk se nedivím že už si nevzpomínáš kdy tu byla naposled kloudná diskuze o tenise.
Upřímě já už tu komenty čtu jen zřídka, protože se člověk stejně nic nedozví :-(
Jde to tu pěkně do kytek včetně diskuze, tam už je to jen o hádkách, tady zas o provokacích. Dřív tohle tady nepamatuju :-(
Reagovat
smazaný uživatel
jen nesouhlasím s tvým předchozím tvrzením, že s tím nemůžeme nic udělat. My přímo ne, ale ti, co tu rozpoutávají hádky by mohli. Pokud jsou aspon trochu inteligentní, vidí, že nám už to vadí, mohli by se nad tím trochu zamyslet a diskutovat normálně. A pokud se tak nestane, tak ,,moudřejší ustoupí" a tedy je můžeme ignorovat.
Reagovat
carolyn
Ano, ignorovat, ale vidím že pořád stejná hrstka lidí reaguje pravidelně, občas někdo nový.
Inteligentní asi moc nebude, když toho nezanechá, naopak čím víc nám to vadí, tím víc mu to dělá dobře, proto nechápu že mu neustále na to někdo odpovídá a píše mu jakej je "vůl" a podobně :-/
Spíš to dopadne tak že postupně plno lidí zas odejde, protože tady už o tenise si nejspíš nikdo nepopovídá, proto si myslím, že je to taky trochu chyba admina (je to snad i jeho práce to tu nějak držet v cajku,né?), ale pokud to tak chce......
Reagovat
Mercury
určitě souhlasím s tím, že díl viny na tom nesou všichni, kteří na podobné nekonečné provokace reagují...ja se k nim někdy také zařadím, takže na tom mám svůj podíl, ale jsem už holt takový :)...každopádně to už jsou druhotné problémy, tou prvotní příčinou jsou žvásty jednoho či dvou uživatelů, na které - už z jejich podstaty - prostě vždycky bude někdo reagovat..ale fakt si nejsem jisty, jestli existuje nějáký postup nebo řešení, které by nás tohoto plevelu (vystupujícího vždy pod různými jmény) zbavilo.. :/
Reagovat
carolyn
Ale víš co? Mě to dřív taky docela vadilo, ale od doby co tu nečtu všechno, mě je to celkem jedno :-) prostě to takový je. Navíc už mě to tu nebaví tolik jako dřív, takže jsem to nějak přestala řešit :-)
Reagovat
Mercury
Jasný :) šak ono víceméně nejde o nic podstatného...ale je to škoda, člověk si tu chce vlastně přijd odpočinout, odreagovat se od všech starostí a pokecat si o sportu, který má rád a tohle mu tu diskuzi prostě permanentně znechucuje...ale asi bych se nad to měl víc povznést, máš recht :o)
Reagovat
carolyn
To jo, mě to docela pomohlo :-))
Víš lidi jsou různí ale co naděláš, stačí to prostě přehlédnout a jet si dál to svoje :-)
Reagovat
Mercury
Jojo. Zas si nemysli, ze by mi to trhalo žíly :) Spíš mě to mrzí s ohledem na tu většinu zbylých, slušných tenisových fanoušků, kteří z důvodů neustále se opakujících nadávek prostě po čase začínají na nějákou konstruktivní tenisovou diskuzi rezignovat...
Reagovat
carolyn
Tak nějak
Reagovat
smazaný uživatel
Je to škoda, ale třeba se to jednou nějak srovná. Jen aby tu do tý doby někdo byl..
Reagovat
Mercury
Tahle diskuze, to je teda silenost. Melo by se s tim neco delat, protoze se absolutne vytraci puvodní smysl - a sice diskutovat o tenise (jakkoliv zaujate) v mezich slusnosti a hlavně věcně. Už si ani nevzpomínam, kdy naposled nebylo pod podobnými články nablito od idiota Barneyho a jeho současného alter-ega Petra. Docela mě to štve, protože to skoro znemožňuje rozsahlejsi debatu s rozumnými lidmi, kteri tenisu rozumi. A že je jich tu dost. Neustale placani nesmyslu toho dementa a reakce ne (bohužel často i mé reakce) to tady celé posílají do háje. Barney/Petr by potreboval dostat do huby, nic víc. Jakmile nekdo nerespektuje zakladni pravidla diskuze a misto argumentu predhazuje dalsi a dalsi nadavky, neni jina moznost. Bohuzel s fenomenem internetovych machru, kteri pod rouskou anonymity ztraci jakekoliv zabrany velice nic delat nejde. Pokud to ale precejen admin, existuje-li nejaky, nezacne nejak resit, nevidim duvod proc tady dal prispivat. Driv se vetsina komentaru tykala vyhradne tenisu, ted uz si je ani nechci cist, protoze tusim, co me ceka...
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas ...
Reagovat
smazaný uživatel
Mělo by se to nechat být, Petr a spol. klidně mohou diskutovat, jejich názor na ogera a ostatní už známe a tak se může pod ostatními články rozvíjet diskuze k tématu...
Reagovat
smazaný uživatel
na Rogera
Reagovat
smazaný uživatel
souhlasím, na tenhle portál nechodím dlouho, ale myslel jsem si, že se tu dá hezky pokecat o tenisu, podělit se o svůj názor a tak, ale je vidět, že tady to je nemožné... normální diskuze tu neexistuje, melou se tu samá h*vna, kdo je jak blbej, kolik kdo udělal chyb, samé nadávky na hráče... fakt lepší nepřispívat nikam....
Reagovat
carolyn
Tak pokud si tohle neřeší admin, my to sotva vyřešíme, asi to nemá cenu :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Chceš vědět jak vypadáme viděl jsi Usámu Bin Ladina ? to je arab (( hi hi ha hi (( třebas Sámer Issa nebo Ali Amiri jsou arabové ) TAK SI UDĚLEJ OBRÁZEK JAK VYPADAJÍ ARABOVE , jsme něco jako cikáni ale pod lepší značkou.
Reagovat
smazaný uživatel
No dobře, neurážej se hned, člověče. Pokud jsi tedy Sýriec, vypadáš asi jako Arab, nebo ne? Ale co tedy děláš v České republice? Někdo z rodiny je Čech, nebo co? Pokud jsi tedy vážně cizinec, tak ses docela hezky naučil česky, až na nějaké ty pravopisné chyby.
Reagovat
carolyn
A to je právě to oč jde, nechápu proč se tady napadáte kvůli pravopisu, když nemáte ponětí kdo ten člověk je a odkud je :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Já tu jsem už skoro tu žiji už od 8 let tudiš jsem tu 9let v česku a co rok jezdím domů o prázdninách bo jak víš tak se tu učím . Jsem u Babičky z bráchou a mámou táta je doma , je to složitý na vysvětlování .
Reagovat
smazaný uživatel
Carolyn blbnou ti taky vzkazy?Já nemůžu posílat zprávy a ani je číst tak jestli je chyb na mé straně nebo na straně TP.
Reagovat
carolyn
mě snad to jde, ale pár lidí má tady s tím problém, jde ti psát do diskuze?
Reagovat
smazaný uživatel
:D ne ...
Reagovat
carolyn
Tak písni adminovi, tam dole je na něj odkaz, já nevím co s tím všichni máte? :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Tady to upadá ...
Reagovat
carolyn
:-D tj, možná už ani nemá smysl to řešit :-))))
Reagovat
carolyn
zaregistruj se tam...jinam :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak byl ten nick co jsi vymyslela? :D
Reagovat
carolyn
To je fuk, jakej koli tam dáš, tak mi pak písni, můj znáš...
myslím že byl "MITM" zda chápeš :-))))
jinak ještě mě napsald Dange......
Reagovat
carolyn
napadl
Reagovat
smazaný uživatel
Dangerous,tvůj znám.
Reagovat
smazaný uživatel
Rušim tady účet,takže kdyžtak tam ...
Reagovat
carolyn
ono ti to asi nepůjde zrušit, jako sarkanovi :-/ tomu to taky nešlo
Reagovat
smazaný uživatel
Nejde no!A ani odhlásit ...
Reagovat
carolyn
:-)))) já si to myslela, tak to nechej a pojd jinam :-P
Reagovat
carolyn
napiš ale adminovi at to ví že to nejde dalším a už s tím něco konečně dělá....
za chvíli to nepůjde postupně nikomu :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Psal jsem ...
Reagovat
Mercury
A kam jinam chodite?..smim-li byt tak smely a mozu se zeptat :o)
Reagovat
smazaný uživatel
Bude tu nějaký slušný komentář ohledně tenisu .. ?
Všechny komentáře pod tímto článkem je jen Petr a reagující :(
Reagovat
smazaný uživatel
reagující na něj
Reagovat
smazaný uživatel
Já zato nemůžu když ten pablb neví ani kde leží Sýrie a prý tam jsou černoši asi si to plete z Afrikou !
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem tam hergot v životě nežil, tak jak mám teda vědět, jestli tam žijí černoši nebo Arabové.

Vapete, snažím se s tebou jednat hezky, pokud mě budeš i nadále urážet, tak se té mé vlídnosti už nedočkáš.
Reagovat
carolyn
Tam nemusíš žít abys to věděl.....krom češtiny taky existuje zeměpis a tomu podobné.
Reagovat
smazaný uživatel
Včera se ptali na markíze na 3 hlavní města v Asii.Byly tam odpovědi jako Moskva,Kyjev ... takže tohle je celkem v poho.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi tak blbý nebo to hraješ ? ty ani nevíš kde Sýrie je když tak Arab jinak to patří pod ASII a černoch určitě nejsem !
Reagovat
smazaný uživatel
Blbec měsíce: Vapet
08.05.2010 13:29Od: v@pet

Re: Petr
''Ty buzno co my píšeš do vzkazu na tvůj chorý mozek nejsem zvědavý ty mutante křížený z vepřovou hlavou !''

Mockrát děkuji za pobavení, Vapete, ještě v životě jsem se tak nepobavil. Myslím si, že v tvém případě by bylo vážně velmi prospěšně, aby sis zopakoval pravopis (viz. co my píšeš, z vepřovou hlavou), protože často pochybuji i o tom, jestli jsi vůbec Čech. Takové pravopisné chyby dělají jen Vietnamci a Ukrajinci.

Kdy už jsme u toho pravopisu, tak tě jenom chci upozornit, že v sedmém pádě píšeme s a ve druhém z, mi píšeme ve 3.p a my v první osobě čísla množného.
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu čech nejsem ale Ukrajinec ani Vietnamec taky ne !
Reagovat
carolyn
nechápu, proč to sem vždy kopíruješ několikrát?
Navíc tady je takový zlozvyk, že když už nevíme kudy kam, řeší se pravopis.......Podle mě to sem nepatří, at si každý píše jak chce, navíc je to přece jen každého vizitka.
Pak místo tenisu je to zde zaplácáno nesmyslným dohadováním.
Ale ono poslední dobou se zde o tenise se vlastně už ani nepíše :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Já to tušil! Když už teda nejsi Ukrajinec ani Vietnamec, nejsi náhodou český Rom?
Reagovat
smazaný uživatel
Ty šašku odkad já pocházím tam se ty v životě nepodíváš možná tak prstem po mapě( Sýrie ) jestli ti to něco říká ty lopato !
Reagovat
smazaný uživatel
Takže ty jsi černoch?
Reagovat
smazaný uživatel
08.05.2010 13:29Od: v@pet

Re: Petr
''Ty buzno co my píšeš do vzkazu na tvůj chorý mozek nejsem zvědavý ty mutante křížený z vepřovou hlavou !''

Mockrát děkuji za pobavení Vapete, ještě v životě jsem se tak nepobavil. Myslím si, že v tvém případě by bylo vážně velmi prospěšně, aby sis zopakoval pravopis (viz. co my píšeš, z vepřovou hlavou), protože často pochybuji i o tom, jestli jsi vůbec Čech. Takové pravopisné chyby dělají jen Vietnamci a Ukrajinci.

Kdy už jsme u toho pravopisu, tak tě jenom chci upozornit, že v sedmém pádě píšeme s a ve druhém z, mi píšeme ve 3.p a my v první osobě čísla množného.
Reagovat
a.magerova
Vidím, že ať už fandíme tenistům hrajícím pravou či levou rukou, je prostě jedno téma, kde jsme ve vzácné shodě :-))
Zdravím všechny spojence v tento sváteční den !!!
Reagovat
smazaný uživatel
No vidíš, a já v politice nenávidím Paroubka a přeju mu, aby ho ve volbách čekal obrovský krach. A taky se mi to začíná docela plnit, protože Sobotka dostal přes hubu.
Reagovat
smazaný uživatel
cituji " ....s výjimkou jednoho sebestředního aroganta ..."

Pominu-li obsah, správně jsi citoval pravopis českého jazyka, ale to použití. Jsi zkrátka pouhý hanuman.
Reagovat
smazaný uživatel
Další kolo ten švýcarskej arogant nepřežije, protože ho čeká Montaňes, a ten ho z devadesáti devíti procent porazí. Bylo by tedy na čase, aby zase prohrál, neboť v Estorilu postoupil ''až'' do semifinále, což je v jeho případě obrovské překvapení, neboť poslední dobou ho dokázali porazit průměrní tenisté (Gulbis, Baghdatis, Berdych a spol.)

Avšak příčinou těch proher je špatná energie, kterou Rožírkovi posílají všichni lidé, zejména rozhodčí, které urazil. Je to zkrátka egoista, jak řekl na adresu Federera bývalý tenisový rozhodčí Štěrba. V tom článku na internetových stránkách deníku Blesk, taky pronesl (Štěrba), že když byli všichni tenisté ubytovaní v Hiltonu, jeho i Mirku museli přestěhovat do nějakého luxusnějšího hotelu, protože již zmíněný Hilton pro něj nebyl nóbl. Taky na tiskové konferenci po vyhraném RG neřekl, že k vítězství mu z devadesáti procent pomohlo Rafovo zranění.

Avšak tím to nekončí. Loni a letos elegán ukázal svoji pravou tvář. Mezi jeho nejznámější hříchy patří: vyfuckování rozhodčího na USO, nepodání ruky rozhodčímu, rozbíjení raket, slzy na AO (toto nebyl hřích, ale legrace), a nakonec se nepodíval Baghdatisovi do očí, když prohrál.

To z něj ale udělala Mirka. Kdyby se s ní rozvedl, možná by byl normálnější, a ona by musela jít hrát opět na profesionální tenisový okruh, avšak neumím si ji představit, jak by běhala s tím tlustým zadkem.
Reagovat
smazaný uživatel
máš pravdu slzy na AO a nepodívání se někomu do očí je to nejhorší :-D a to ostatní to je prostě zkrat no... je tohorká hlava, ale už z toho "vyrostl" a nemyslím si, že by si musel urážet jeho manželku ty chudáku! To je snad Rogerova věc, když se mu Mirka líbí ne?!
Reagovat
smazaný uživatel
Ty buzno co my píšeš do vzkazu na tvůj chorý mozek nejsem zvědavý ty mutante křížený z vepřovou hlavou !
Reagovat
smazaný uživatel
Mám dotaz - pokoušel už se někdo kontaktovat administrátora/majitele těchto stránek, aby už se konečně něco udělalo s tím magorem, co tu neustále spamuje ty svoje kecy? Mě už to fakt nebaví to číst.
Reagovat
smazaný uživatel
Milý Ascencione, copak tě někde nutí číst moje příspěvky? Pokud tě nebaví, tak tady neotravuj.
Reagovat
smazaný uživatel
Další kolo ten švýcarskej arogant nepřežije, protože ho čeká Montaňes, a ten ho z devadesáti devíti procent porazí. Bylo by tedy na čase, aby zase prohrál, neboť v Estorilu postoupil ''až'' do semifinále, což je v jeho případě obrovské překvapení, neboť poslední dobou ho dokázali porazit průměrní tenisté (Gulbis, Baghdatis, Berdych a spol.)

Avšak příčinou těch proher je špatná energie, kterou Rožírkovi posílají všichni lidé, zejména rozhodčí, které urazil. Je to zkrátka egoista, jak řekl na adresu Federera bývalý tenisový rozhodčí Štěrba. V tom článku na internetových stránkách deníku Blesk, taky pronesl (Štěrba), že když byli všichni tenisté ubytovaní v Hiltonu, jeho i Mirku museli přestěhovat do nějakého luxusnějšího hotelu, protože již zmíněný Hilton pro něj nebyl nóbl. Taky na tiskové konferenci po vyhraném RG neřekl, že k vítězství mu z devadesáti procent pomohlo Rafovo zranění.

Avšak tím to nekončí. Loni a letos elegán ukázal svoji pravou tvář. Mezi jeho nejznámější hříchy patří: vyfuckování rozhodčího na USO, nepodání ruky rozhodčímu, rozbíjení raket, slzy na AO (toto nebyl hřích, ale legrace), a nakonec se nepodíval Baghdatisovi do očí, když prohrál.

To z něj ale udělala Mirka. Kdyby se s ní rozvedl, možná by byl normálnější, a ona by musela jít hrát opět na profesionální tenisový okruh, avšak neumím si ji představit, jak by běhala s tím tlustým zadkem.
Reagovat
smazaný uživatel
Ha, Ha, Ha. Okrem zakomplexovanych cechov, nik take hluposti nepise.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechápu, proč Slováci pořád lezou do českých diskuzí, když mají plno jiných slovenských portálů, kde si může vylít svoji zlost na svých krajanech, ne na Češích.
Reagovat
smazaný uživatel
Zlost si tady, jak je dobře vidět z Tvých příspěvků, vylévají pouze idioti. A než mě nařkneš z bezmezné lásky k Federerovi, tak Ti musím napsat, že mě výkyvy ve výkonech VŠECH špičkových hráčů těší, protože na nich celkem slušně vydělávám. Přeji hezký den.
Reagovat
smazaný uživatel
chyba okrem petra a barneyho tak hluposti nik nepise
Reagovat
smazaný uživatel
Že tě to baví psát pořád ty samý sračky dokola.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale mně je úplně jedno, jestli jiní špičkoví tenisté prohrávají nebo ne, protože já proti ostatním profíkům nic nemám, s výjimkou jednoho sebestředního aroganta ze Švýcarska.
Reagovat
Vojtaakk
Nejhorší ze všeho je, že nepozval Wawrinku na svatbu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Úkol z jazyka českého: zopakovat slovo sebestředný, význam, druh slova, skloňování, vzor.
Reagovat
smazaný uživatel
My všichni už tvůj názor známe a nikdo ho nezpochybnuje, prostě víme že jsi Rogerův zaryt odpůrce. O to asi jde, takže ted už můžeš diskutovat normálně a ne psát to samé pořád dokola, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
To je zajímavý, jak mě tady kritizuješ, přestože máš úplně stejný pohled na elegána jako já. Vlastně je taková pravda, že kopíruješ to, co jsem napsal já nebo Barney.

-----------------------------------------------------------------------

17.03.2010 15:30 Od: Mutademus
''Výborně Marcosi já věděl, že toho blba vymeteš (nebo sem spíš tajně věřil).Teď Robredo potom případně Roddick, ale i to by byl hratelnej soupeř.Top 10 je tvoje Marcosi.A pro elegánovce:Já vim ,že Rožírek měsíc a půl nehrál, taky byl chudáček nemocnej že jo? Takže to neni jeho vina...''
Reagovat
smazaný uživatel
Sebestředný arogant - příd. jm., rod muž.živ., číslo jed., pád - 1., vzor mladý. :DDDD

Spokojena, ty k...o?
Reagovat
smazaný uživatel
to ze na tebe ma mutademus takovy nazor to bude asi tim ze si takovy idiot a pises ty same blaboly porad dokola... nebo ty se tomu divis ze te tu nikdo nema rad?? to bys byl opravdu hlupák
Reagovat
smazaný uživatel
Hergot, Mírasi, starej se o sebe. Je mi jedno, že mě tady nikdo nemá rád, protože o oblíbenost u takových hlupáků jako je Brož, ty, viktor, vapet, olfess, a.magorová, carolyn, Temiha, Mutademus, Simone, Vojtaakk, vajíčko a spol., rozhodně nestojím. Nejdůležitější je, že mám ve škole hodně kamarádů a jsem oblíbený, což mi může většina z vás jen ZÁVIDĚT!!!!!!!!!!!!!!!

Navíc na tenhle portál nechoděj ani normální lidi, choděj sem jen elegánovci a elegánovci hrající se na nadalovce. Takovým ukázkovým případem je náš dr. Olfess, kterej mi taky pěkně leze na nervy, ale to rozhodně není jediný.
Reagovat
smazaný uživatel
Že já ko*ot to tu čtu...
Můžu mít na tebe dotaz?Jak se pozná elegánovec hrající si na nadalovce?
Reagovat
smazaný uživatel
Úplně snadno. Pravou ukázkou je například tady Mutademus. Ten ještě donedávna nadával na Rožírka a jeho fanoušky, avšak nyní uráží mě, čímž jenom ukazuje svoji pravou elegánovskou tvář.
Reagovat
smazaný uživatel
'' Vlastně je taková pravda, že kopíruješ to, co jsem napsal já nebo Barney ''

Nikdo tady nepochybuje, že ty a Bareny jste tatáž rozdvojená osobnost :D Vlasně Barney už tady v minulosti měl více alternicků (vzpomeňme na Andrewa :-)
Reagovat
smazaný uživatel
tak ze pise komentare presne jako petr a jeste k tomu cos mi napsal ...dobre aspon konecne znam tvuj nazor
Reagovat
smazaný uživatel
Víš já taky nesnášel Rogera (je to pár let zpět),ovšem jeho kvality (tenisové) se nedají popřít.Teď se mu sice moc nedaří,ale on má na to aby se z toho dostal.Pokud se mu to povede tak budeš za totálního břídila (to už možná u některých seš).Navíc tím že se tu budeš chovat jako jiní blbci,tak nejsi o moc lepší než oni a ničemu tím nepomůžeš.
Reagovat
smazaný uživatel
Odpověděl jsem výše, trochu zapršelo a bezobratlí vylézají z děr.
Reagovat
smazaný uživatel
Secaa souhlas!
Reagovat
smazaný uživatel
jenze on ho na svatbu pozval,ty osle...
Reagovat
smazaný uživatel
Další kolo ten švýcarskej arogant nepřežije, protože ho čeká Montaňes, a ten ho z devadesáti devíti procent porazí. Bylo by tedy na čase, aby zase prohrál, neboť v Estorilu postoupil ''až'' do semifinále, což je v jeho případě obrovské překvapení, neboť poslední dobou ho dokázali porazit průměrní tenisté (Gulbis, Baghdatis, Berdych a spol.)

Avšak příčinou těch proher je špatná energie, kterou Rožírkovi posílají všichni lidé, zejména rozhodčí, které urazil. Je to zkrátka egoista, jak řekl na adresu Federera bývalý tenisový rozhodčí Štěrba. V tom článku na internetových stránkách deníku Blesk, taky pronesl (Štěrba), že když byli všichni tenisté ubytovaní v Hiltonu, jeho i Mirku museli přestěhovat do nějakého luxusnějšího hotelu, protože již zmíněný Hilton pro něj nebyl nóbl. Taky na tiskové konferenci po vyhraném RG neřekl, že k vítězství mu z devadesáti procent pomohlo Rafovo zranění.

Avšak tím to nekončí. Loni a letos elegán ukázal svoji pravou tvář. Mezi jeho nejznámější hříchy patří: vyfuckování rozhodčího na USO, nepodání ruky rozhodčímu, rozbíjení raket, slzy na AO (toto nebyl hřích, ale legrace), a nakonec se nepodíval Baghdatisovi do očí, když prohrál.

To zněj ale udělala Mirka. Kdyby se s ní rozvedl, možná by byl normálnější, a ona by musela jít hrát opět na profesionální tenisový okruh, avšak neumím si ji představit, jak by běhala s tím tlustým zadkem.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist