Nosková proti domácí outsiderce nezaváhala. Vondroušová vydřela obrat, Brenda Fruhvirtová vypadla

9. 5., 13:14
Aktuality 122
WTA ŘÍM - Linda Nosková (19) v úvodním zápase na tisícovce v Římě přehrála 6:3, 7:6 domácí divokou kartu Lucreziu Stefaniniovou a postupem do třetího kola si vylepšila své maximum na akci ve Foro Italicu. Účast mezi nejlepší dvaatřicítkou vybojovala také Markéta Vondroušová (24), která přetlačila 6:2, 3:6, 6:4 Anu Bogdanovou a bude v dalším kole čelit Soraně Cirsteaové, přemožitelce Brendy Fruhvirtové (17).
Nosková si postupem do třetího kola vylepšila osobní maximum na římské tisícovce (© Profimedia)

Nosková – Stefaniniová 6:3, 7:6

Linda Nosková zakončila loňský debut na podniku WTA 1000 v Římě ve druhém kole a letos jí díky pozici mezi nasazenými stačila jedna výhra na vylepšení osobního maxima v tomto dějišti. Česká teenagerka si v úvodním zápase poradila s domácí divokou kartou Lucreziou Stefaniniovou a prošla do třetího kola.

Do utkání vstupovala jako jednoznačná favoritka. Brejk z úvodního gamu sice nepotvrdila, nicméně si vypracovala luxusní vedení 5:1 a za stavu 5:3 sebrala Italce už počtvrté v zápase servis.

Druhá sada byla ve znamení velkého trápení. Nosková musela třikrát dotahovat manko brejku, a dokonce ve 12. hře likvidovala setbol na returnu. Set dovedla do tie-breaku, v němž ztratila jen jeden bod.

Statistiky zápasu.Statistiky zápasu. (@ Livesport)

Nosková měla famózní vstup do sezony. Po semifinálové účasti v Brisbane si na Australian Open i s pomocí skalpu světové jedničky Igy Šwiatekové zahrála své první grandslamové čtvrtfinále. V posledních měsících ale tak úspěšná není, na vítěznou sérii čeká od půlky února, kdy prošla do osmifinále v Dauhá.

Na posledních čtyřech turnajích nedokázala porazit více než jednu soupeřku. V rámci antukového jara vypadla ve druhém kole ve stuttgartské hale s Emmou Raducanuovou a na tisícovce v Madridu se loučila hned po duelu s Mirrou Andrejevovou.

O své třetí kariérní osmifinále na prestižních akcích WTA 1000 bude usilovat proti finalistce letošního Australian Open a nasazené sedmičce Qinwen Zheng.

 

Cirsteaová – B. Fruhvirtová 7:5, 6:0

Brenda Fruhvirtová v posledních dvou sezonách celkem 15krát triumfovala na okruhu ITF, ovšem v letošním roce se i díky premiérovému posunu do elitní stovky žebříčku pohybuje pouze na nejvyšší tour. V Aucklandu, na Australian Open a v Miami zapsala své první výhry v hlavních soutěžích na nejvyšší úrovni, jenže na vítěznou sérii nedosáhla ani v Římě.

V italské metropoli zvládla včetně kvalifikace tři duely, ale podobně jako na Floridě ji zradilo zdraví. Už do utkání prvního kola nastoupila se silně obvázaným levým stehnem, které ji v zápase se Soranou Cirsteaovou čím dál tím více limitovalo.

Od stavu 2:1 v úvodní sadě z pohledu Rumunky bylo k vidění šest ztracených servisů v řadě. Tuto sérii ukončila Fruhvirtová odvrácením dvou setbolů a srovnáním na 5:5. Ve zbytku zápasu však neuhrála ani jeden game. Zatímco v Miami se uchýlila ke skreči, v Římě překvapivě duel dohrála, ačkoli se musela nechat dvakrát ošetřovat. Nakonec si nechala nadělit potupného kanára, přestože v úvodních třech hrách druhého dějství soupeřku ještě pořádně potrápila.

Statistiky zápasu.Statistiky zápasu. (@ Livesport)

Mladší z talentovaných sester nyní čeká zhruba dvoutýdenní pauza. Ve druhé polovině května by se měla představit v kvalifikaci grandslamového French Open. Do hlavní soutěže se ale může stále dostat přímo, jelikož figuruje velmi vysoko pod čarou.

Cirsteaová debutovala na Internazionali BNL d'Italia v roce 2012 a skončila v osmifinále. Od té doby v tomto dějišti účinkuje posedmé a poprvé se probojovala dál než do druhého kola. O vyrovnání svého zdejšího maxima bude usilovat proti Markétě Vondroušové.

 

Bogdanová – Vondroušová 2:6, 6:3, 4:6

Markéta Vondroušová pouze na dvou ze šesti letošních turnajů dokázala porazit více než jednu soupeřku. Po povedeném vystoupení ve Stuttgartu, kde si zahrála semifinále, vypadla už ve třetím kole v Madridu a chuť si bude chtít spravit v Římě. V italské metropoli přetavila tři z předchozích čtyř startů minimálně v postup do osmifinále.

Letos se ale mohla s Internazionali BNL d'Italia stejně jako před třemi lety rozloučit hned na úvod. Úřadující wimbledonská šampionka totiž v utkání s Anou Bogdanovou od stavu 6:2, 3:1 ztratila sedm gamů v řadě a v rozhodujícím dějství byla celkem pětkrát jediný míček od manka dvou brejků. Nakonec ale našla sílu na obrat a od nepříznivého skóre 1:3 získala pět ze šesti her.

Vondroušová upravila po vydřeném vítězství svou letošní nelichotivou bilanci na 10:6 a v sobotu zabojuje o svou teprve třetí vítěznou sérii v sezoně. Také ve druhém zápase na probíhající tisícovce bude čelit rumunské soupeřce, a sice Soraně Cirsteaové, přemožitelce Brendy Fruhvirtové.

S Cirsteaovou prohrává ve vzájemné bilanci 1:3 a nezvládla s ní ani jeden z posledních tří soubojů. V tom závěrečném před pár měsíci v Dubaji zahodila luxusní vedení 6:2, 5:1 a také šest mečbolů a předvedla asi svůj nejhorší kolaps v dosavadním průběhu kariéry.

Noskovou a Vondroušovou může doplnit mezi nejlepší dvaatřicítkou ještě Kateřina Siniaková. Bývalá deblová světová jednička nastoupí v pátek proti nasazené Elise Mertensové.


Výsledky turnaje WTA 1000 v Římě

Článek byl původně publikován pro Livesport Zprávy.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

122
Přidat komentář
Fransoas
Markéta Vondroušová. Tak obecně rumunské tenistky byly vždy velice dobré hráčky.
Někdy mi připadá,že některé jěště hrajou jak o život. Dnešní zápas tomu je jasným
příkladem. Naštěstí se podařilo Markétě nepříznivý stav zvrátit. Byl to vážně nervy
drásající zápas. Gratulace patří Markétě za bojovnost. Bohužel opět narazí na další
rumunskou hvězdičku.
Reagovat
tommr
Už ani nepamatuju kdy Markéta naposledy takto zabojovala a zachránila už skoro ztracenej zápas ...
V dalším kole bude mít příležitost odčinit tu ponižující prohru z letošní Dubaje. Mělo by to jít protože Cirstea se mi dneska zdála o poznání slabší než Bogdan ...
Reagovat
SydneyOpen
Markéta teda nečekaně no další kolo těžké, ale chtělo by to ještě alespoň 2 zápasy vyhrát
Reagovat
EllNino
Markéta překvapila ... 6:2 3:6 0:2 a BP dole, to vypadalo hodně bledě ... obecně kvalitní zápas, Bogdan hraje velice dobře

Markéta má ve své sekci těžké, ale hratelné soupeřky ... na antuce má šanci porazit určitě Cirsteu, Keys i Haddad Maiu, ale musí být koncentrovaná ...

Naštěstí to holky dneska zachránily a stále máme ve hře 3 Češky
Reagovat
PTP
Některý borci už tady měli stažený trenky až na zem
Reagovat
Kandinsky1
Holt se jim Bogdan dost líbí.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Reagovat
HAJ
Ufff. Šílený závěr. Bogdan v druhé polovině 3. setu fyzicky odpadla. Gratulka Maky, taky si hrála z poledních sil.
Reagovat
PTP
Super, bojovala, miluju!
Reagovat
PTP
Teď ji musí zlomit na příjmu!
Reagovat
zfloyd
Markéta od té doby co tam diváci skandovali její jméno , bylo to 1:3 . tak jako by začala hrát o level výše
Reagovat
EllNino
Bogdan hraje skvěle, ale Markéta měla být už dávno v šatně ... opět
Reagovat
SpacialRecognition
Markéta už má grandslam, a to ten nejcennější... Já už tam u ní prostě nevidím ten hlad po vítězství. A bez něho těžko něco dalšího uhraje.
Reagovat
EllNino
nedávno ve Stuttgartu byl, nevím, co se stalo
Reagovat
Pepen
Možná se sčítá ten osobní život, ne? Dědeček, kterej pro ni moc znamenal, rozvod (ikdyž se tváří, že je vlastně v pohodě, tak asi moc ne..). Každá věc sama o sobě by byla pecka, u ní je to dohromady..
Reagovat
Serpens
Jmenujte jediného hráče nebo hráčku, kdo ztratil motivaci po vyhraném GS... možná Ash Bártyová, ale ta jich má aspoň víc...
Reagovat
SpacialRecognition
Pennetta, s grandslamem okamžitě ukončila kariéru. Ana Ivanovič tak už nikdy nedosáhla takové úrovně po grandslamu.
Reagovat
Serpens
Tak Flavie měla už své roky, Ivanovičová hrála ještě dlouho, takže motivaci měla. Spousta hráček po zisku GS už k němu nikdy nepřiblížila. Spíš Marion Bartoliová s tím sekla, ale i ona byla už starší.
Reagovat
lars
okamzite ne , pac hrala na TM
Reagovat
turista
Nejcennější GS je RG.
Reagovat
PTP
Je to boj! Vydrž třešničko, udělej mi radost!
Reagovat
Serpens
Markéta se strašně diví, že Aně tam spadne všechno, nač si vzpomene, ale kdo na tom má největší zásluhu? Evidentně potřebuje padnout o Wimblednou na papuli, aby přestala pouštět soupeřky zpátky do zápasu, kor je dokonale posadit na koně, jako teď Anu. Pak možná začne zase hrát, pokud ji tenis po vyhraném GS teda ještě bude bavit.
Reagovat
zfloyd
Markéta se snaží , ale Ana je sympatická a hlavně asi větší bojovnice
Reagovat
Davor1
99,9% tenistiek na okruhu sú väčšie bojovnice, ako Vondroušová.
Reagovat
aligo
Reagovat
victim
A v tom je ten hlavní rozdíl.Jedna tam jezdí div si p.ču neroztrhne a na druhý straně walking dead.
Reagovat
Yonaash
Ale prosimtě, vždyť Markéta je jedna z nejběhavějších hráček na okruhu
Reagovat
victim
Nepochopil jsi mě.
Reagovat
com
je to běhna
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Reagovat
SydneyOpen
No letošní sezóna je upřímně k zblití všichni zranění a nemocní, forma nulová, je hezké, že máme tolik hráčů a hráček ve stovce, no ale když skoro nikdo nehraje.. zdá se že Paříž letos v tenise bez placky :/
Reagovat
Blondie
Císařovna je v očekávání, ostatní dámy ztratily vzor a tápou!
Reagovat
frenkie57
Však si mohou to očekávání přivodit také.
Reagovat
aligo
Taková ta Markétinka klasika
Reagovat
Sinuhet1
Ty rumunky jsou pekny holky, Bogdan i Cirstea
Reagovat
Serpens
Ovšem Bogdanová má dlouhodobě za mě divný styl oblékání. Ty její trika s dlouhým rukávem jí moc neseknou
Reagovat
frenkie57
Ještě bych přihodil Cristian. Naopak jim to kazí Begu a Halepka.
Reagovat
hanz
Vondrouška si na sebe vsadila, nebo co? Totál hnus... pžádný zápal, jen ksichty... proto ty její zápasy nelze sledovat... max. jako highlighty.. u ní už se to stává zvykem, že v půce druhýho setu vypne a je akorát nas....
Reagovat
EllNino
Prý český souboj :)) Na ten málokdy dojde, když tu na něj nadávámeb
Reagovat
Serpens
V minulé sezóně jsme se rozčilovali, kolikrát nám los přisoudil český souboj a jedna z holek musela ven. Letos je to stejné, jen do toho souboje žádná ani nepostoupí
Reagovat
tommr
Markéta Vondroušová vedla už 6:3 3:1 a zřejmě usoudila že zápas má vyhranej a nemusí se dál snažit Bogdan toho samozřejmě využila a druhej set po pěti vyhranejch hrách v řadě vyhrála 3:6. Vůbec bych se nedivil kdyby ještě Markéta zápas prohrála ...
Reagovat
frenkie57
No,nakrocino má dobře,0:2 ve třetím.
Reagovat
Serpens
Jak už tu někdo psal po Madridu - Maky v prvním momentě, kdy se něco přestane dařit, má sklon zápas úplně vypustit. Těžko říct, co ta tím vězí, snad se ve třetím chytí.
Reagovat
SpacialRecognition
Podle mě už tam není moc motivace zápasy otáčet, má přece grandslam.
Reagovat
Kandinsky1
Tak to už může rovnou zabalit jako Bartoli.
Reagovat
com
Swiatkova zas uraduje By ji mel nekdo sejmout hned na zacatku, nez to zas rozjede az k titulu
Reagovat
PTP
Tak Anna Bogdan se zlepšila a s ní i úroveň zápasu, Šimková musí přidat
Reagovat
com
Vondrousovic-Simkovic je bez sance.. Jestli ji nesejme Rumunka dneska, tak ta dalsi 100pro
Reagovat
PTP
Já myslím, že ta Bogdan hraje dneska líp než Cirstea
Reagovat
tommr
spíš bych řek že Markéta po jasně vyhraným prvním setu polevila jak je jejím "dobrým" zvykem. No a houževnatá Bogdan toho samozřejmě využila ...
Reagovat
PTP
Sakrblé, to jsem zvědav, jak to dopadne
Reagovat
PTP
2 třešničkx na dortu bere první set
Reagovat
PTP
Prepájame na Markétu, komentuje snaživý čobol, o výsledek po pár shlédnutých míčích nemám strach
Reagovat
Serpens
Tenhle Slovák celkem ujde, člověk má asi předsudky při vzpomínce na toho slovenského tragéda kdysi na Novasportu, který při komentování často přivolával na naše hráče pohromu (hlavně na Berdycha) a velice často se mu nedařilo zakrývat škodolibou radost z toho, že někdo z našich vypadl. Dominik Kříž má dobré postřehy, na kluky z Eurosportu však ještě nemá
Reagovat
PTP
Jožo Havrila nebo tak nějak, ten byl dobrej
Reagovat
Serpens
Jojo, tak tak, no, proti gustu žádný dišputát Po skvělém Bidrmanovi (za mě nejlepší komentátor, co kdy kde byl, škoda že už nekomentuje), a po něm přišel tenhle Havrila
Reagovat
hanka.ulrychova@seznam.cz
Mám dojem, že jsem ho potkala na Premiér Sport, ale hlavu na to nedám.
Reagovat
Serpens
Hmm, ten jsem ještě neviděl, ale jedině dobře, Bidrman je jen jeden
Reagovat
PTP
Taková kapacita se neztratí
Reagovat
Serpens
Nepříliš povzbudivý výkon od Brendy v dnešním zápase, po té dobré kvalifikaci jsme asi čekalí víc. Jasně, noha je noha, ale
je zarážející, že jí pořád něco je, když toho odehrála tak málo.

Netýká se to jen dnešního zápasu ovlivněného zraněním, ale všechny aspekty hry jsou dlouho nemastné neslané. Pohyb a obrana nejsou dobré, soupeřkám stačí málo k tomu donutit Brendu k chybě.
Naopak v útoku zase Brendě často schází razance a k chybě rychlejší soupeřky donutit moc nedokáže. Nejhorší samozřejmě je podání, první servis
je neškodný a dvojchyb taky plno, navíc velice často při shodě nebo rovnou proti brejkbolům. K tomu dnes plno dobře rozehraných gemů přišlo vniveč.

Nejhorší však je, že u obou sester není vidět žádná vyčnívající přednost (nehledě na tu dnešní nohu), které by mohly dirigovat jejich vzestup.
Všechny herní aspekty mi připadají průměrné. Sára Bejlek vyníká přesností a dobrou délkou úderů. Linda Nosková má dobrý servis
i razanci úderů (byť ty chyby jsou někdy strašidelné, včetně dneška). Tereza Valentová co jsem viděl, tak taky může
hodně stavět na útočnosti. Ale ségry prostě zatím nemají nic a je otázka, zda někdy budou. Snad jim pomůže větší porce zápasů, jak naznačila kvalifikace v Římě.
Reagovat
Blondie
Teď to vůbec nemyslím zle, ale měla Peti v jejich věku nějaké silné zbraně?
Já ji tehdy nesledovala, fakt nevím, upřímně se ptám.
Reagovat
Serpens
Petra měla vždycky svou razanci i podání, podobně jako dnes má Linda Nosková I když samozřejmě jsme často pak šíleli, jak dokázala některé zápasy vyházet (ostatně podobně jako Linda Nosková). Ty dvě jsou si herně celkově vůbec podobné (povahou už tolik ne)
Reagovat
Blondie
Děkuju!
Reagovat
1semi1
Dobrá úvaha a pěkné přirovnání.
K tomu ty zdravotní trouble.
Vypadá to, že sestry byly zbytečně hypované... Přitom prostě byly jiným v ročníku napřed - mají natrénováno 2x tolik, co jiné holky - do toho velká podpora, kterou má málo kdo (IMG, Sparta, Mouratoglou, lukrativní sponzoři, atd.) - teď má to doplácí - jsou to chudáci. Takto je to nemůže bavit. Přitom to jsou prý super holky, které jsou neuvěřitelně houževnaté...
Reagovat
Serpens
Se mi zdá, že média i sponzoři si pravidelně vybírají své favority, a na zbytek se zapomíná. Linda Fruhvirtová platila za mnohem větší talent než Nosková. Brenda zase byla vždycky stavěna výš než Sára Bejlek. Hodně se jednu dobu mluvilo o Lucii Havlíčkové, a prozatím úspěšnější stejně stará Dominika Šalková jakoby neexistovala. Přemíra pozornosti je i podle mě i u Laury Samsonové, přitom Alena Kovačková vypadá taky zajímavě.
Reagovat
Blondie
Ach jo...
Reagovat
com
kanarek?

vrku
Reagovat
Blondie
Kanárek dělá píp píp píp, vrků dělá holub, ty ornitologu :D jako odborník na hrdličky bys to měl znát! :D
Reagovat
com
no tak to pardon.. glavne ze ty ses odbornik na ptáky
Reagovat
Blondie
Jistěže! Když budeš chtít poradit, stačí se zeptat
Reagovat
Tomas_Smid_fan
já na ně přikoupil 90D Zatím ok, oproti FF jsou crop i nějaké Mpx navíc znát. Ale na rozdíl od jedničky potřebuje optimální světlo.
Reagovat
Blondie
Já jsem chudobka, ale 77D je taky cool :D
Reagovat
Tomas_Smid_fan
To já taky, ale z druhý ruky byla za polovinu
Reagovat
Kandinsky1
To dělá holoubek.
Reagovat
PTP
Škoda toho zranění, bylo to 50 na 50
Reagovat
PTP
Ta noha ji táhne ke dnu
Reagovat
hanz
Brendísek totál jalovej na servu, okoukáno od ségry... mazat na trénink a učit se servis, protože tohle je opravdu hrozná bída..sotva to přeletí síť... přitom rumunská MILF hraje taky solidní tužku...
Reagovat
PTP
Rumunská MILFKA vs. Česká Lolitka 1:0
Reagovat
Serpens
Podání Brendy bohužel nemá daleko k úrovni Sáry Bejlek. Vzhledem k tomu stehnu bude druhý set nejspíš krátký proces. Brenda vypadá na další porcelánovou panenku z našich řád.
Reagovat
tommr
zatím je to pěkná brejkovaná. Ted ale bude Brenda muset podávat na udržení se v setu a to je docela průšvih ...
Reagovat
tommr
napoprvé to Brenda zvládla ale bude si to muset ještě jednou zopakovat ...
Reagovat
frenkie57
Napodruhé už ne. První set v tahu. Škoda, že Brenda neumí náběhy a hru na síti, několikrát pěkně Soranu zahnala do kouta,že si to o náběh a zakončení u sítě vyloženě říkalo.
Reagovat
com
samozrejme to nezvladla ..a to sem si myslel, ze ji ty 3 zapasy v Rime budou k dobru, oproti nerozehrane Rumunce
Reagovat
wymwsze
Včera v rozhovoru říkala, že měla nějaké dlouhodobé zdravotní problémy a nemá natrénováno.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
jj, s dnešní prohrou jsem tak nějak počítal. Taky nemusela ani nastoupit, nebyla by z našich jediná...
Aspoň nabere síly a potrénuje.
Reagovat
Serpens
Další psycho-brejko zápas, ztráty podání mi však u Brendy přijdou poněkud lacinější, I když ten poslední gem ji Rumunka taky pěkně naservírovala.
Reagovat
PTP
Brenda je špicová Lolitka, začínám jí fandit
Reagovat
EllNino
Linda

Gratulace, ale na pomalé antuce to asi nebude ono ...:)
Každopádně Lukrécie a její obouruč z obou stran mě docela zaujala, moc už se jich nevidí po konci Hrádi, Marion, max. maličké Asiatky :)
Reagovat
hanz
Tak Lindička na antuce umí, vždyť vyhrála GS
Reagovat
PTP
Kterej?
Reagovat
hanz
No FO
Reagovat
PTP
Jo jako v dorostu
Reagovat
Monisek
Máte někdo funkční stream na Brendu, prosím?
Reagovat
hanz
Taky mi nefunguje...
Reagovat
PTP
Canal + Sport 2
Reagovat
Serpens
No, ale bez zvuku, to je ten nejhorší komentátor, co tam mají.
Reagovat
PTP
V televizi je komentátor dobrej, podle hlasu starší zkušený odborník
Reagovat
Serpens
Mě irituje ten flegmatický stereotypní hlas, a taky nemá žádné postřehy, které by si divák neodvodil z obrazovky sám. Může být dobrý odborník, ale ne dobrý komentátor.
Reagovat
Sinuhet1
https://cdn.livetv783.me/webplayer.php?t=ifr&c=2399823&lang=en&eid=207119342&lid=2399823&ci=3313&si=4
Reagovat
Monisek
Děkuji
Reagovat
Mony
Tak Sorana našla, co na Brendu platí ..kraťasy. To si dneska Brenda zabeha
Reagovat
tommr
tak tu zavázanou nohu musí bohužel vidět i slepej ...
Reagovat
Mony
I s nezavázanou nohou by s kraťasy měla problémy
Reagovat
Sinuhet1
Brenda ma kurt volny..
Reagovat
tommr
snad nezačne zase pršet ...
Reagovat
Mony
Tak Večerníček Brenda dneska asi nestihne.
Reagovat
Sinuhet1
ale dneska by hrat mohla, coz jsem puvodne podle predpovedi uz nedoufal
Reagovat
Serpens
Zato Markéta už asi smolík, všechny zápasy se tam protahujou, jako naschvál
Reagovat
Kandinsky1
Tak zrovna pro Brendu by byl den volna asi ideální.
Reagovat
Sinuhet1
to jo, taky jsem si rikal, ze ji by to pomohlo
Reagovat
zfloyd
jak tam může pršet , když tady je tak krásně
Reagovat
Mony
Tak už jsem myslel že i Veselka končí skrečí , ale tentokrát štěstí se usmálo a je tomu naopak
Reagovat
Mony
Argentincovi se pod tou hřivou uvařila hlava
Reagovat
PTP
Houby štěstí, už se prosazuje kvalita, konečně dobrej oddíl a trenér.
Reagovat
Kandinsky1
Stačilo Kvitové naštěkat do boudy a už to jede
Reagovat
com
Reagovat
tommr
Linda sice vyhrála ale výkonem moc nepřesvědčila. Příliš mnoho nevynucených chyb ...
V dalším kole jí čeká sedmá nasazená Qinwen Zheng a to už bude jiný kafe než byla dneska snaživá ale neškodná Italka. Linda se bude muset hodně zlepšit aby proti ní měla šanci ...
Reagovat
PTP
S jídlem roste chuť!
Reagovat
milanspring
známe Lindu, proti lepší soupeřce se vyhecuje. ..... Snad
Reagovat
Tomas_Smid_fan
V Římě ať klidně prohraje, hlavně když se nezraní.
Reagovat
tommr
no dneska tam měla v závěru zápasu ošklivej pád ale naštěstí bez následků ...
Reagovat
Otmar
Jasně....už víme, proč Machač nenastoupil, nechtěl se zranit!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist