Odesnik vezl růstové hormony, hrozí mu dvouletý trest

26. 3. 2010, 11:13
Aktuality 10
Soud v Brisbane potrestal amerického tenistu Wayna Odesnika pokutou 8.000 dolarů za to, že v lednu do Austrálie přivezl růstové hormony. Podle agentury AP hrozí 98. hráči světového žebříčku za držení nepovolených podpůrných látek také disciplinární trest včetně zákazu startů až na dva roky.
Profily hráčů
Wayne Odesnik

Když Odesnik na začátku roku přiletěl na australské turnaje, objevili celníci v jeho zavazadle osm ampulí, které obsahovaly šest miligramů růstového hormonu. Čtyřiadvacetiletý tenista startoval v Brisbane, kde vypadl ve čtvrtfinále s Radkem Štěpánkem, a na Australian Open poté prohrál ve druhém kole.

Američan, jehož maximem ve světovém žebříčku je 77. místo, mezitím absolvoval čtyři turnaje v USA, kde jen jednou přešel přes druhé kolo. Tenisem dosud v kariéře vydělal přes 800.000 dolarů.

Zástupci okruhu ATP ani mezinárodní federace ITF se k případu zatím nevyjádřili.

pva, ČTK

Komentáře

10
Přidat komentář
smazaný uživatel
Vida, vida, Novakovi týden volna a užívání se v Los Angeles nestačilo a musí mervomoci mít další volno? Jako lenoch jsem taky, ale za ty prachy bych se aspoň občas snažil. Ostuda jedna! Teď doufám ve výhru ARoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě že si to neviděl, vloni to na antuce byly velký zápasy, ale mám obavu, že už je to definitivně pryč, asi možná i u obou....
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel no, Rafa si aspoň za to nemůže sám jako Novak.
Reagovat
smazaný uživatel
zejtra začínají vysílat chlapy a v neděli ženy... snad to Djoker urve, s Rochusem mu to vůbec nešlape....
Reagovat
smazaný uživatel
můžete mi říct, kde se DNESKA díváte na PC na tenis? Prošel jsem snad všechny stránky, kde kdy něco bylo a nic!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel není kde dneska.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak opravdu nikde, až od 27. se natáčí zápasy. ;(
Reagovat
smazaný uživatel
tak pro tebe je to asi spíš plus, dle prvního setu s Rochusem..., ale on to ještě Nole otočí. A jinak soupeřem Rafana je Dent a tomu když to jde na hardu, v Americe, to může bejt na průšvih zaděláno..! Tak, třeba je uvidíme až na antuce tomas. ;)

Jinak hrozí, že se náš Rafánek zase pěkně oblékl, stále doufám a věřím, že to bylo jen na trénink. A že nenastoupí v růžovém tričku, šedivých gatích a bílo růžových tenističkách. Pokud ano, tak snad ať raději vyletí s tim Dentem, já mám totiž nervy taky jenom jedny... :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D Jo, kéž by se jim na antuce začalo dařit jako loni, to byly zápasy co?
Reagovat
smazaný uživatel
Lepší je pít entí vodu...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist