Pála 'svým' holkám v Americe věří. Z Prahy odletěl sám

16. 4. 2017, 12:54
Aktuality 131
Fedcupový kapitán Petr Pála dnes odletěl z Prahy sám na semifinále do USA, které se bude hrát 22. a 23. dubna. Nejmladší členku výběru Markétu Vondroušovou odpoledne čeká finále turnaje v švýcarském Bielu, další česká tenistka Kristýna Plíšková se po sobotním vyřazení ve čtyřhře v Bielu k Pálovi připojí při mezipřistání ve Frankfurtu nad Mohanem. Kateřina Siniaková už v sobotu dorazila na Floridu z turnaje v Bogotě, z Kolumbie se dnes bude přesouvat i Denisa Allertová.
Petr Pála

Pála byl nadšený z výkonů sedmnáctileté Vondroušové v Bielu, která se z kvalifikace probojovala až do finále. "Věřím tomu, že nezůstane před branami. I kdyby se to nepovedlo, tak je to fantastický úspěch, ale má určitě na to ten turnaj dohrát. Bylo by to krásné. Jsem rád, že takhle potvrdila výsledky ze začátku sezony. Porazila skvělé hráčky včetně Kristýny (Plíškové) a Báry (Strýcové)," řekl Pála před odletem.

Včetně kvalifikace Vondroušová ve Švýcarsku odehraje osm zápasů. V pondělí ji čeká dlouhá cesta do zámoří. Pála věří, že se všechny české tenistky dají během úterních a středečních tréninků dohromady a od čtvrtka už se budou moci naplno koncentrovat na víkendový zápas. "Musíme se co nejlépe připravit na Američanky, zaskočit je v jejich prostředí, kde ony budou favoritkami. Myslím si, že holky mají na to, aby Američanky porazily," doplnil kapitán.

České tenistky, které Fed Cup vyhrály pětkrát za posledních šest let, budou v zámoří usilovat o postup do finále v oslabené sestavě. Všechny opory se kvůli drobným zdravotním problémům a náročnému programu omluvily. Žádná z nominovaných Češek nehrála v týmové soutěži zápas za nerozhodnutého stavu. Vondroušová a Kristýna Plíšková jsou ve výběru pro Fed Cup vůbec poprvé.

Hrát se bude na antuce v resortu Saddlebrook. Ani Američanky nebudou hrát v nejsilnější sestavě. Podle očekávání se musejí obejít bez světové dvojky Sereny Williamsové, chybí také její starší sestra Venus (12. WTA) i desítka Madison Keysová. Jedničkou výběru USA je Coco Vandewegheová (24.), kterou doplňují Lauren Davisová, Shelby Rogersová a první deblistka světa Bethanie Matteková-Sandsová.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

131
Přidat komentář
freeteepek
Pála je kouzelník. Zmákne to i tentokrát:-)
Reagovat
FulnekUltras
no bylo by to už opravdu neuvěřitelné... ;)
Reagovat
tommr
byl by to malej zázrak a snad by to konečně zavřelo hubu Pálovo haterům ... :)
Reagovat
Frick
A co? Dyť ze sebe nechá orat. Resp. tak na mne působí. Na tý tiskovce. Nedal mi jedinej důvod si myslet, že se pokusil aspoň jednu holku přesvědčit i když se jí to úplně nehodilo. Třeba výměnou za to, že příště bude tou první, který dá volno.
Reagovat
Empe
"To byste nevěřili! Káje, co to povídám, Karolíně Plíškové, protože Kája už mi nejde přes hubu, zrádkyně jedna... No prostě jsem jí tímhle vyhrožoval, tamto sliboval, a ona, potvora, nic! Druhá se zas jenom usmívala, kývala a litovala, ale taky jsem ji nezlomil, a to jsem se snažil... a pak prý, že je to hodná holka! No u Báry jsem to moc neriskoval, má teď nějaké raketou-mrskací období, tak abych jednu nechyt."
Pála je naštěstí stratég, takže tohle nikdy nevypustí do éteru, jen aby "dal jedinej důvod si "myslet"". :D
Reagovat
blixa
:D :D A ještě mohl dodat : "víte, na kolenou jsem je prosil, a nic mrchy, jen se mi vysmály ... nebo se alespoň potutelně usmívaly ... "
Reagovat
Frick
Měl aspoň jednu přesvědčit, že ona sama by měla chtít jet.
Reagovat
blixa
A proč jako ? Aby ti udělal radost ? :D
Reagovat
Empe
Největší rodičovský argument. "Protože jsem to řekl!" :D
Reagovat
Frick
Ne, protože je to náplň jeho práce. Nominovat to nejlepší, co je k dispozici. Resp. udělat pro to maximum.
Reagovat
blixa
Dyk to udělal. Tak co meleš ?
Reagovat
EllNino
hele budeš při každým odhlášení naší holky takhle sáhodloue bádat bez naděje na odpověď ? :D ...

Protože se může stát, že se holkám Fed Cup už přejedl a tahle jména teď budou pravidelná, ba horší ;)
Reagovat
Frick
OK, tak ať maj koule to říct na plnou hubu, že už je to otravuje a ne plnou hubu řečí, jak rády reprezentujou.
Reagovat
blixa
Jsi dement. To myslíš že je všechno černobílý ? TEĎ se to prostě nehodí. Logické. Což neznamená, že je reprezentace sere. Ale všechno má své hranice, vyhráli jsme toho v tomto směru až příliš, tak jsou taky jiné cíle a priority. Chápeš ? Nechápeš. No dement.
Reagovat
Frick
Jenže to je prostě ono. To zklamání z toho, že při první příležitosti cukly.
Reagovat
Frick
Zkrátka jsem věřil, že aspoň jedna to "nehodí" překoná.
Reagovat
blixa
A proč by měla ? Důvod ? A jaký první příležitosti ? Příležitostí cuknout měly všechny tři prdele. Seš fakt čistokrevnej magor. Kterýkoliv psychiatr ti vystaví průkaz původu.
Reagovat
Frick
Když nepočítám Kanadu, která ale byla specifická svou extrémní jednoduchostí, tak jsme na jinym kontinentě nehrály.
Reagovat
blixa
No a co ? Jak to souvisí s cukáním ? Cukat se může z tisíce důvodů, ne jen kvůli jinému kontinentu.
Reagovat
Frick
Ano, ale tento důvod je asi nejvíce extrémní.
Reagovat
George_Renel
Já na plnou hubu říkám, že jsi dement nejvyššího rázu a mít tě doma, tak ti preventivně jednou týdně zkopu prdel do kulata.
Reagovat
Frick
Nejsi vnuk toho starého Duška, alias jedovatého dědka z Rychlých šípů? Jako tahle sprška vulgarit, to je celkem síla.
Reagovat
Frick
Nechutně se opřela do Lucky. Sice ne přímo, ale to co řekla, je vůči ní a doufám ne zas tak malému počtu dalších, mimořádně ošklivé.
Reagovat
blixa
Jsi dement. Dyk má naprostou pravdu. To že existuje pár výjimek na tom nic nemění. Výjimky jsou od toho aby potvrzovaly pravidlo. Ostatní to jen zašumlají v nějakém neurčitém politickém vyjádření, ona to řekla na plnou hubu. Aspoň někdo. Mě už ty politickonicneříkající blekoty dost serou. Bohužel do nich upadla i Kája což mě dost mrzí. Prostě jejich marketinkoví poradci to do nich perou horem dolem. Hlavně nic neříct.
Reagovat
Frick
A ty přesně vidíš do duší řekněme stovky nejlepších tenistek, a víš, že jen třeba 10 z nich je přátelskejch?

Tak já nevim, třeba z našich - kdo z nich by zapadal do toho Garbinina přesvědčení, dle tebe?

Jestli ona nenávidí, je to smutné, ale je to její boj. Ale ona obvinila ty, co to cítí jinak, ze lži. A to prostě je u mne hnusný. Jestli se jako Venezuelko-Baskička cítila mezi Španěly odvržená, načež z toho nabyla přesvědčení o nenávisti všude okolo, tak to prostě neni problém ostatních holek.
Reagovat
blixa
Ty seš fakt blbeček. Jednak slovo "nenávidí" je hodně přehnanej překlad, jednak vůbec nejsi schopen pochopit jižanskou povahu která se vyjadřuje rozhodně expresivněji než my. Ale jde o to, že neobviňuje ty co to cítí jinak (to je těch pár výjimek) ale tu masu marketinkových žvanilek poskytujících ty politická vyjádření. Ty nejsi schopen pochopit vůbec nic a proto by ses ani k ničemu neměl vyjadřovat.
Reagovat
Frick
Jenže proč by ona měla si brát patent na to, aby přesně věděla, kdo je žvanilka a kdo to tak necítí.

A ještě něco - taky je třeba rozlišovat mezi nenávistí nebo neutrálnim či spíše neexostujícim vztahem.
Reagovat
Frick
Když/Kdyby se třeba nějaká tenistka vyjádřila tvrdě ku Mášinýmu papání meldonia, tak copak to od Mášiný fans (nemyslim jen TP) neschytala?
Reagovat
George_Renel
Spíš by bylo zajímavé vědět kdo zplodil takového obrúchyla jako jsi ty. Mám trochu podezření na incest.
Reagovat
Frick
Jsi duševní mrzák.
Reagovat
George_Renel
Na tebe ovšem ani zdaleka nemám :-).
Reagovat
EllNino
reprezentovaly rády řadu let ty blbe, na to jsi zapomněl ? :D
Reagovat
Frick
Dvě sezóny u mne nejsou řada.
Reagovat
EllNino
Co ? ... většinou hrálo to nejlepší co Pála měl od roku 2008 ...holky v čele s Petrou do toho šlaply a mají 5 titulů za 6 let ...nestačí ti to ? FE Cup není GS
Reagovat
Frick
Ano, ale Kája ho hraje jen dva roky. Od února 2015. A její účast by byla zcela klíčová.

U Lucky (nebo i Báry) se o tom, že "má odslouženo" samozřejmě mluvit dá.
Reagovat
EllNino
to jako všechny ty roky reprezentace hodíš do koše kvůli jednomu odmítnutí ? :D ... směšné
Reagovat
EllNino
Ber to takhle, Kája se kvůli Fed Cupu nestihla pořádně připravit na serii Doha - Dubai, a ač méně hodnotný turnaj vyhrála, na Dubaj už jí došlo ...

Bára se dost možná z 1. kola vzpamatovává ještě teď, v DOha, Dubaji byla uplně bez šťávy a doteď tam není ta jiskra z Austrálie ...

Lucka kvůli Fed Cupu dost možná nevyhrála Budapešť ....

Takže pokud by reprezentovaly i teď, tak bychom se dost možná dočkaly pěkně bídné antukové sezony z jejich strany kvůli dalšímu FC finále ... a už vidim, jak bys prskal :D
Reagovat
Frick
Sorry, ale argumentovat tim, že jí FC zničil šňůru v Arábii, přičemž "sice Doha vyhrála", to mi přijde fakt k smíchu. Snad ti nemusim říkat, že v jejim případě je důležtej jeden super výsledek (titul + nic) než dva nadprůměrný (SF + SF, třeba). A BTW - nejsi jeden z těch, co rádi argumentují tím, že dneska každá může prohrát s každou atp.? Nebo že je těžké uspět na dvou turnajích v řadě?

A předloni se Karolína přijela z Kanady a udělala SF v Antverpách a následně finále v Dubaji. Japato, že jí v Dubaji "nedošlo" a dostala se až do finále?

Bára možná mohla doplatit na FC v Dohá, ale v Dubaji (na kterou se měla čas se připravit), to pochybuju.

U Lucky bude věřit tomu, že sis spletl termín Budapešti. V opačným případě by se to snad ani nedalo komentovat.
Reagovat
FulnekUltras
Nechce se mi věřit, že by se to na pokoji u Krausů mohlo všechno upéct až tak jednoduše... ;)

Baruška: "Hele vole, tady mně píše Plech, že má tu Ameriku v piči."

Kraus ml.: "Tak se na to vyser taky. Budeš tam lítat jak hadr a jestli se to nepovede, tak vám to dají socky pěkně sežrat."

Baruška: "Jasně, seru na to vole. Teď to ještě napíšu Šafině, ta už taky posledně vypadala docela nalomená."

Hotové, vyřízené... ;)
Reagovat
FulnekUltras
a Pinďa ať si s tím poradí, jak umí... ;)
Reagovat
Frick
Pála je Ćernoškova loutka, obávám se.
Reagovat
George_Renel
To víš že jo ty vole. Černošek nominuje, nasazuje do singlů, sestavuje debly. :-b
Reagovat
Frick
Jako mysliš, že Cernosek nemá na nominaci vliv? :-D
Reagovat
George_Renel
To že jsi opravdu velký blb osvědčuješ denně, nejen v reakcích na mně.
Jsi absolutní antisportovně myslící člověk. Navíc hodně omezený.
Reagovat
EllNino
souhlas :)
Reagovat
Frick
Znova se zeptam (a na rozdíl od tebe mám aspoň jakous takous úroveň, takže nebudu primitivně urážet) - myslíš, že Cernosek nemá, při svý dominantní moci nad vrcholovym českym tenisem, vliv na nominaci, hlavně tedy na svoje ovečky, který tvorej jádro týmu?
Reagovat
EllNino
jak to má vědět, nechceš se zeptat Černoška osobně ? ... proč pokládáš nesmyslné otázky lidem, které tu odpověď neznají ?
Reagovat
Frick
No asi to ví, když jasně zpochybnil myšlenku, že by Černošek a) šéf organizace, co zajišťuje pořádní FC u nás b) manažer všech zainteresovaných (vyjma LucHra) neměl na nominace podstatný vliv.

A tedy ano, možná "jeho loutka" není úplně přesné označení, ale řekl bych, že do něčeho jako "spor" by s ním nešel. Černošek jen naznačí, Pála poslechne.

V opačném případě by si Černošek mohl najít někoho jinýho. Třeba by to dal starý. Nebo spíš mladý? :-D
Reagovat
VlS
Fricku, pokud by i Černošek měl takovej vliv na všechno kolem reprezentace ( není to až tak, ale je to jedno), tak čí je to chyba? Není to náhodou chyba svazu?
Reagovat
Frick
No tak ideální to asi neni, když si soukromej subjekt zprivatizuje repre.

Ale ty děláš, jako kdybych se tu snad nějak zastával svazu. A tedy asi ano - dokázal bych představit, že když bude spor/neshoda/vyjednávání o nominaci, tak na jedný straně bude tenisový svaz s kapitánem Pálou, kterej bude mít zájem na tom, aby nastoupil co nejsilnější tým a na druhý straně bude tenistčin tým s manažerem, co třeba bude nastavovat odlišnej program. Obávám se, že takhle to teď nefunguje a Černošek to má pod palcem všechno.
Reagovat
VlS
Tak proč kopeš do Černoška a ne do Kaderky?
Reagovat
Frick
Černošek, Kaderka... to je "ruka v rukávě"

No ale tak snad víš, že ani o Ivoškovi nemám dobrý mínění (kdo tedy má, ne?). Už za ten hard na centru.
Reagovat
blixa
Asi jak kdy. Pokud jsou holky k dispozici, tak nemá. Pála ale určitě musí brát v potaz dohodnuté omluvenky.
Reagovat
Frick
Nebo ale tak by třeba měl se pokusit vyjednávat, zda by ještě ta omluvenka nešla vzít zpět.
Reagovat
blixa
Ale proč doprdele ? Je ti 5 vítězství ve FC málo ? Potřebuješ jich 150 magore ? Tak budou hrát jiný, no a co ? To je strašný co ty seš za idi.ota !!!
Reagovat
Frick
Ale to se pak zase člověk může bavit o tom, zda je Sereně 23 GS titulů málo a musí chtít 24.
Reagovat
blixa
No dyk to je podobně šílený. Ale jde o GS, což je tenisové max, to se ještě dá pochopit. Ale nějakej FC ??? Bože ...
Reagovat
Frick
Neni to nějakej FC. Je to podnik, kterej nabízí zcela specifický prožitky, kterým se málo co může rovnat.
Reagovat
VlS
Titul v GS = pytel (2M)bucks, titul v FC = pár novinovejch článků
Reagovat
Frick
Takže je to jen o penězích?

Kdyby Kája bylo nabídnuto za FC tolik (nebo spíš více), jako bude mít za start ve Stuttgartu, byly by priority rázem jindy?
Reagovat
blixa
Co to zase meleš demente ? Prostě jsou jiné priority a to nebudou jen peníze. Že to nejsi schopen pochopit, nepřekvapuje. Vždycky je hodně faktorů které se zvažují. To jen dement jako ty vidí všechno černobíle.
Reagovat
VlS
Fricku, profesionální sport je o sportu, cti, slávě a penězích. O všem dohromady. Podle věku, životní situace, zdraví, aktuálních cílů, únavy a času se podíly výše uvedených složek mohou libovolně měnit. Nicméně, o prachy jde u profesionálních sportovců vždy. A co jako má bejt? Znáš zedníka, kterej bude chodit stavět baráky z entuziasmu? Chápeš, že je to jejich obživa a ne ( jen) zábava?
Reagovat
Frick
No, tak škoda, že se Černošek do Káji více neinvestoval.

Nebo tedy skutečně FC odstřelil, protože usoudil, že ani to domácí finále "nemá cenu" na to, aby Káju brutálně přeplácel. I třeba z důvodu rizika precendensu do budoucna (= stačí naznačit, že možná hrát nebudu a Černošek nabídne hned více).

Finanční toky mezi hráčkami, sponzory a Černoškem jsou veřejnosti pochopitelně neznámé a můžem maximálně tak spekulovat.
Reagovat
VlS
Jestli sis nevšiml, Černošek už Káju v portfóliu nemá ( a Lucku už možná taky ne ). Říkám ti znova, že ho na jednu stranu přeceňuješ , na druhou stranu podceňuješ a děláš z něj většího čerta, než je.
Reagovat
Frick
No, tak pořád má zázemí/je členkou v Černoškově klubu (TK sparta), je hlavní hvězdou Černoškova turnaje (JTB PO) a hraje (resp. aspoň do února hrála) za český FC tým, jehož fungování kompletně zajišťuje Černoškova firma.
Reagovat
Frick
Ty omluvenky Báry, Lucie a Karolíny jsou fakt myslíte jen z důvodu potřeby si odpočinout a nechuti cestovat do USA nebo může zatím být i nějaký spor s tenisovým vedením (ať už s Černoškem za Českou Sportovní, případně i možná s Kaderkou za svaz - i když tato možnost je asi velice nepravděpodobná)

viz. tato úvaha. Ano, budete tvrdit, že jsou to kecy nějakého pisálka, ale myslím, že i takový ví, co si může dovolit...
http://isport.blesk.cz/clanek/muj-isport-blogy-redaktori-jan-jaroch/299767/tolik-fedcupovych-omluvenek-najednou-neco-v-ceskem-tymu-zle-neklaplo.html
Reagovat
Frick
A asi jsem udělal chybu, když se soustředím na naše TOP hráčky. U nich by se ještě jejich neúčast pochopit dala. Kde se to ale chápe ještě o dost hůře, je Hradecká. Čtyři opory, jindy tak ochotné reprezentovat, daly shodně v jeden čas Pálovi košem. To už trochu něčim zavání.
Reagovat
blixa
Jestli to zavání, tak ses asi posral ;-)
Reagovat
Jabadu
A "Zlatého Cajthamla" získává ...
:-)
Reagovat
pumpier
když jsem měl podobný názor, tak jsi mě nazval vizionářen nebo tak podobně. Vidím, že měníš rychle svoje názory jak ponožky. Jinak asi tok peněz do FC se stenčil. Uvidíme jací vyžírkové budou sedět na lavičce. Jinak Ti dávám na přemýšlení to, že Karolíně i Kristýně ,když je jim 25, tak končí jako otrokyně u Černoška ( tahanice jako v 25 u Kvitové). Navíc Černošek je potřebuje mít v na PO aby se sponzorů mohl vytáhnout nějaké prachy.
Reagovat
freeteepek
Holky se spolu domluvily. Co je na tom divného?
Reagovat
Frick
Pokud se měly domlouvat, tak spíše, aby v tom Pálu nenechaly úplně napospas, ne? Aspoň bych to tedy v kolektivu, kde by to mělo klapat, předpokládal.
Reagovat
pumpier
Při FC je úplně jedno kdo na tý lavici sedí (navíc Pála nezná moc soupeřky , to holky je znají lépe) tzn.Petr nebo Pavel - Pála ještě žádnou tenisku nevychoval a i svoji dceru dvá trénovat cizím. Prostě Pála je jim ukradený , protože je neplatí
Reagovat
George_Renel
8-)
Reagovat
Frick
Za jakou částku byste na tu Floridu letěli, i kdyby vám to nešlo do kalendáře? 5 mega? 10 mega?

Fakt o tom tak přemejšlím, jaká je "hodnota" toho domácího finále v O2.
Reagovat
blixa
Ty si fakt myslíš že všechno je otázka peněz ? :D
Reagovat
Frick
Myslím, že tady jo. Proč by nemohla nechat ten Stuttgart plavat? Na antuce se budou hrát tři větší turnaje. Dva Premier tituly už letos stejně má, tak co.

Osobně bych si fakt myslel, že tam cpou hráčkám horentní sumy za start.
Reagovat
blixa
Ty dávky ti kazí charakter. Pak si myslíš, že všechno se dá koupit.
Reagovat
Frick
Jakože myslíš, že Kája není na peníze? :-D
Reagovat
blixa
Tak na rozdíl od tebe má v hlavě mozek a umí si zvážit všechny parametry, ne jen to brát tupě podle prachů. Nehledě na to, že FC jí stejně nikdo nezaplatí. I Černošek to evidentně letos odpískal. Kurwa proč furt dupeš tou nožičkou FC, FC,FC ? Co je na tý blbý soutěži tak výjimečnýho ? Turnaje jsou daleko zajímavější.
Reagovat
Frick
"Černošek to odpískal" - tím mi ale v zásadě potvrzuješ, že to bylo o penězích a jakmile Černošek zavřel kohout, tak je po ochotě reprezentovat.
Reagovat
blixa
Ale prd, zavřel kohouty. Prostě jim dovolil se omluvit. To je tak těžký pochopit ? On na jejich neúčasti nevydělá, spíš prodělá, protože nebude domácí finále. No a co ? I on musí být schopen kompromisů. Do hajzlu, proč z toho pitomýho FC děláš nějakej svatej grál nebo co ? Důvod ?
Reagovat
Frick
Ale on to je svatej grál. Copak se nevzpomíná na DC finále ČSSR - Itálie 1980, na Fed Cup 1986 ma Štvanici atp.? Premier turnaj každej zapomene.

Na jakym turnaji vyjma GS vyprodáš halu pro 12 000, která tě žene dobředu?
Reagovat
blixa
Jo, nepochopitelná česká anomálie. Ale tu svoji posvátnou štvanici bys při WTA turnaji zaplnil sotva ze třetiny (kdyby se tam nějakým nedopatřením hrál). Klaňme se nové posvátné krávě, FED Cupu :D Bože, už aby ten nesmysl zrušili ...
Reagovat
Frick
A on je jejich otrokokář, že dovolí? Když by nedovolil, tak co? Zakáže jim televizi? Dá jim hausarest? Co jim on může?
Reagovat
blixa
Není otrokář ale manažer. A má s nima podepsané smlouvy a v nich jistě i sankce. Takže jim asi může. Jednostraná smlouva by postrádala smysl.
Reagovat
Frick
A co když právě jsou ty smlouvy důvodem toho bojkotu.

Třeba se fakt něco stalo. Akorát, že se to, shodou okolností, dá před veřejností vyargumentovat tím, že se jim nechce do USA.

A místo toho jsou vztahy napjatý. Teoreticky by to i mohly odfláknout na JTB PO.
Reagovat
blixa
Seš totální magor.
Reagovat
Frick
Psalo se to v tom sportu. Mne přijde, že něco na tom bejt může.
Reagovat
blixa
Otázka zní, proč by měla hrát nějakej pitomej bezvýznamnej FC když může hrát prestižní turnaj ?
Reagovat
Frick
Jako myslíš 16. - 28. nejvýznammější turnaj roku?
Reagovat
Frick
15 turnajů je bodově i finančně bezpochyby významnějších.
Reagovat
blixa
Teoreticky. Ale Stuttgart je speciální. Není všechno jen podle bodů a prachů.
Reagovat
Frick
A v čem jako? Já si tedy myslim, že tam pořadatele sypou prachy bokem jak diví.
Reagovat
EllNino
Nejde o Stuttgart přece ... proste se chce připravit a nechce mit 2nasobnej jet lag ...kdyby se hrálo u nás tak by hrala
Reagovat
Frick
Jakože by za tejden nezpracovala 6h jetlag?

Nehraje v Austrálii...
Reagovat
blixa
Ale proč by na to pitomý FC měla jet ??? Jedinej důvod ? Já žádnej nevidím. Honit se do Ameriky a zpět kvůli nějaký debi.lní týmový soutěži co už jsme 5x vyhráli ? Jako k čemu, na co, proč ?
Reagovat
Frick
Blixa sám víš, že stavíš na hodně prapovidný kostrukci, že Premier je víc než Fed Cup.

Pro českýho sportovního fanouška určitě ne. Myslíš, že výhry v Brisbane a Dohá se český sportovní veřejnosti nějak vryjou sildně pod kůži?

Do ní se vryjou Grandslamy, LOH, Turnaj Mistryň a Fed Cup.
Reagovat
blixa
Česká sportovní veřejnost je mi zcela u prdele. A pokud vystrčíš nos z téhle naší republičky tak zjistíš, že nějaký FC skoro nikoho nezajímá. FC je dávno přežitý formát soutěže, která stejně zdechne.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak si tam můžeš letět zahrát místo Káji. :)
Reagovat
Fandina
Ale nezdechne, nerozumis tomu. Je to jedina soutez, hrana v tymu na nejvyssi urovni. Je jedinecny, proto nezdechne.
Reagovat
lars
pitomy jsou leda nektere tve komentare na TP :)
Reagovat
FulnekUltras
běžné blixance pana Broučka... ;)
Reagovat
freeteepek
Karolína omezila už i debla kvůli singlové kariéře. Fed Cup byl další na řadě. Proč za něj nedávají žádné body? Pak ať se nediví, že se jim tolik nejlepších hráček omluví. A navíc tak deb*lní termín...
Reagovat
Frick
A kdyby tym body byly, tak kolik? 60 za výhru? Tak by měla 120, jako celkovej zápis. To je jí k ničemu.
Reagovat
Fandina
Proc jen 60 kdyby byl zajem, muze byt daleko vic.
Reagovat
tommr
navíc by se ty body za jednotlivý kola pěkně sčítaly takže by to na konci sezóny mohlo dělat i několik set bodů ...
Reagovat
Frick
A sčítalo by se to jako jeden turnaj? Nebylo by to spíš jedno kolo = jeden turnaj?
Reagovat
tommr
to máš tak krátkou pamět, že si už nepamatuješ jak se bodoval DC?
Reagovat
misa
může být nakonec s výběrem spokojený. Má tam dvě vítězky letošních internationalů a stále se zlepšující Kristýnu, jen Allertová se trápí. Vandeweghe na antuce není žádná sláva, uvidíme, jestli Američané dají na místo dvojky Lauren, která má taky velmi dobrou sezonu, nebo S. Rogers, které zase vyšel Charleston na stejném povrchu jako Fed Cup.

Ještě jedna poznámka k Lauren. Vedle toho, jak je malinká mě zaujalo, že píše levou rukou:
http://l7.alamy.com/zooms/e932ae9767aa4698b41dc687a7dfc428/professional-tennis-player-lauren-davis-signs-tennis-balls-donated-hebtrh.jpg
http://www.wtatennis.com/javaImages/a1/d2/0,,12781~14799521,00.jpg
Přitom raketu drží v pravé.
Reagovat
Frick
Vlastně 3 ze 4 hráček mají v aktuálním bodovém zápise jeden vyhraný INT. Not bad.
Reagovat
misa
A pak mě ještě na Lauren zaujalo, jak si před servisem prohazuje míček mezi nožkama. Asi jí občas zafandím.

Sám uznáš, že ve společnosti tolikati letošních turnajových vítězek by se Lucka mohla cítit nepatřičně. Proto raději zůstala doma :)
Reagovat
Frick
I Lucky má pořád v zápise vyhraný turnaj :o)
Reagovat
Frick
Nevím, mne fakt přijde, že asi jeho pozice není kdo ví jak silná. Už ten jeho verbální projev během nominační tiskovky. Jak to pokorně přijal. Bez náznaku toho, že by se pokusil zatlačit aspoň na jednu (Lucku nebo Káju) nebo aby řekl, že ho přístup hráček zklamal - a dodat při tom, že FC se hraje nejen doma nebo v nejbližšim okruhu Evropy, ale pro celym světě. Nebo něco takovýho. Nebejt tak hodnej.
Reagovat
blixa
Tvl. ty se z toho FC poser demente. Běž to dělat místo něj, možná ukecáš tak sestry Pantůčkovy :D
Reagovat
George_Renel
Jdi do háje a nezasírej to tady zase. Nebo tě fakt zničím jak dělnickou třídu.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, mne fakt přijde, že asi Frickova pozice není kdo ví jak silná. Už ten jeho psaný projev na TP.
Pořád klade nějaký nesmyslný otázky a odpovídá si na ně sám.
Nebo řeší jiný nesmysly.
Asi potřebuje pozornost. Ale proč si vybral TB?
Reagovat
Frick
Lepší než politický bláboly od FU, Havlátova hra na pils-učnici nebo posty od důchodkyně, co zapomíná, že nemluví s 6-10 letými vnoučaty.
Reagovat
misa
Tady s tebou musím souhlasit.
Reagovat
Dobry-den
úsměv
Reagovat
blixa
Havlátova hra není špatná. Docela sranda.
Reagovat
sprchon
Já ho mám v ignoru a je to fajn. ;) Stejně jako FU a pár dalších. Doporučuju.
Reagovat
Frick
Ale evidentně neodoláš.
Reagovat
FulnekUltras
Do čtvrtka se snad všechny české FC-biorytmy náležitě srovnají. Sobotní singlistky Katka a Maky jsou asi jasné - forma by byla, jen teď co na to celé řekne u holek jejich hlava, kterou Fandina tradičně neuznává...
Reagovat
smazaný uživatel
na to uz jsou profici, do 3 dnu, jako bys hral doma. Sestava zacina byt predvidatelna, ale Denisa ze sebe umi vyzdimat vic, nez zatim predvadi.To ale Pala na miste uvidi.
Reagovat
tommr
koho nasadit do úvodních singlů. Katka Siniaková je asi jasná pokud bude zdravá, ale o druhý singlistce se bude rozhodovat jen těžko. Já bych asi risknul Markétu, protože Kristýna je na antuce marná a v Bielu s Markétou prohrála i na tvrdým povrchu ... :)
Reagovat
blixa
Třeba riskne Denisu ;-)
Reagovat
Frick
No, to je otázka. Nezdála se být Katka v Bogotě 100%. V zásadě Charleston i Bogota se netvářily zrovna optimisticky. Ať už po stránce herní nebo zdravotní.
Reagovat
Frick
Měl jí dát do pytle a vyeexpedovat jako zavazadlo.
Reagovat
blixa
A k čemu ? Není v nominaci, nemůže hrát.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist