Miami: Dvě Češky do čtvrtfinále! Plíšková porazila Strýcovou, Šafářová vyřadila Cibulkovou

27. 3. 2017, 18:19
Aktuality 171
WTA MIAMI - Dvě české tenistky v Miami postoupily bez ztráty setu do čtvrtfinále. Karolína Plíšková se do něj dostala po výhře nad krajankou Barborou Strýcovou, Lucie Šafářová si pak vyšlápla na světovou čtyřku Dominiku Cibulkovou ze Slovenska.
Kar. Plíšková a L. Šafářová

Karolíně Plíškové se po semifinále v Indian Wells daří i v Miami. V Key Biscayne ještě neztratila set a postoupila do čtvrtfinále.  Po hladké výhře nad Američankou Brengleovou a vydřeném postupu přes Kazašku Putincevovou si dnes poradila po zatím nejlepším výkonu na turnaji s krajankou Barborou Strýcovou, s níž v poslední době nastupuje ve fedcupové čtyřhře.

Plíšková získala první set za 21 minut, když od stavu 1-1 ztratila jen dva fiftýny. Strýcová marně hledala recept na hru úspěšnější krajanky a v druhé sadě prohrávala už 2-5 s mankem dvou brejků. Přesto dokázala závěr utkání zdramatizovat. Za stavu 4-5 měla tři brejkboly, ale žádný nevyužila a Plíšková vyhrála 6-1 6-4.

Statistiky zápasu
Strýcová - Plíšková
0 esa 2
2 dvojchyby 5
71 %
1. podání 'in' 49 %
46 %
úsp. 1. podání 84 %
43 %
úsp. 2. podání 54 %
11 winnery 19
19 nevyn. chyby 17
2/5 brejkboly 5/7
čas: 1:10

"Byl to můj nejlepší výkon, až na ty dva tři poslední gamy, Jsem ráda, že jsem to zvládla ve dvou setech. Nakonec to totiž vypadalo, že by se to nemuselo povést," komentovala Plíšková, jež se ve vzájemné bilanci ujala vedení 2-1.

"Hrát proti krajance je vždy obtížné a možná právě proto ten závěr podle toho vypadal. Je to psychicky náročné, často spolu trénujeme, jsme v jednom fedcupovém týmu. Ale snažím se na to vždy zapomenout a hrát jako proti komukoliv jinému," dodala svěřenkyně Davida Kotyzy, jež svou letošní bilanci vylepšila na 22-3.



Postupem do čtvrtfinále Plíšková vyrovnala svůj nejlepší výsledek na Miami Open z roku 2015. O premiérové semifinále na prestižním turnaji na slunné Floridě si pětadvacetiletá Češka zahraje v odvetě za čtvrtfinálovou porážku letošního Australian Open s Chorvatkou Mirjanou Lučičovou-Baroniovou (h2h 3-3). Ta ve čtvrtém kole zastavila nejlepší deblistku světa Američanku Bethanii Mattekovou-Sandsovou.

Čtyřicet minut po Plíškové se v souběžně hraném osmifinálovém utkání radovala z vítěství také Lucie Šafářová, která zdolala 7-6 6-1 Dominiku Cibulkovou. Se Slovenkou si v osmém vzájemném střetnutí poradila teprve potřetí.

První vyrovnaný set, v němž nepotvrdila brejky na 2-1 a 6-5, Šafářová vyhrála za necelou hodinu v tie-breaku 7-5 a těsnou bitvu se Slovenkou svedla navzdory jasnému skóre i ve druhé sadě.

Cibulková sice ani jednou neudržela své podání, obě hráčky se ale přetahovaly o každý fiftýn. V maratonské čtvrté hře například Šafářová proměnila až pátý brejkbol, přes shodu se v ní hrálo osmkrát. Dlouho bojovala i o rozhodující šestý bod, v sedmém gamu při svém podání třikrát odvracela brejkbol a po hodině a 50 minutách využila až třetí mečbol.




Třicetiletá Šafářová, která porazila hráčku Top 10 poprvé od října 2010 a sérii šesti porážek, tak vyhrála už 13 z posledních 16 zápasů. V Miami ještě neztratila set a už podruhé překonala své místní maximum. V předchozích duelech vyřadila Belgičanku Wickmayerovou, Australanku Gavrilovovou a Chorvatku Tomljanovičovou.

O semifinále bude svěřenkyně Františka Čermáka Šafářová bojovat s bývalou světovou jedničkou Caroline Wozniackou (h2h 3-4). Dánská tenistka dnes vyhrála nad šestou hráčkou světa Garbiñe Muguruzaovou divoký první set poměrem 7-6, Španělka pak utkání kvůli závratím vzdala, což udělala už na čtvrtém z posledních devíti turnajů.

• WTA PREMIER MANDATORY MIAMI •
USA / Florida, tv. povrch, 7.699.423 dolarů
pondělní výsledky (27. 03. 2017)
• Dvouhra - osmifinále •
Kar. Plíšková (2-ČR) - Strýcová (15-ČR) 6-1 6-4
Šafářová (ČR) - Cibulková (4-SR) 7-6(5) 6-1
Kerberová (1-Něm.) - Ozakiová (Jap.) 6-2 6-2
Halepová (3-Rum.) - Stosurová (14-Austr.) 4-6 7-5 6-2
V. Williamsová (11-USA) - Kuzněcovová (7-Rus.) 6-3 7-6(4)
Kontaová (10-Brit.) - Arruabarrenaová (Šp.) 7-5 6-1
Wozniacká (12-Dán.) - Muguruzaová (6-Šp.) 7-6(1) skreč M.
Lučičová-Baroniová (26-Chorv.) - Matteková-Sandsová (USA) 7-5 6-4
• Čtyřhra - 2. kolo •
Mirzaová/Strýcová (3-Indie/ČR) - Babosová/Pavljučenkovová (Maď./Rus.) 1-6 6-1 10-4
Hlaváčková/Pcheng Šuaj (4-ČR/Čína) - Aojamaová/Jang Čao-süan (Jap./Čína) 5-7 6-0 12-10
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

171
Přidat komentář
misa
Lucka naposledy porazila hráčky z desítky v řijnu 2015, ne 2010, jak je v článku. Ať si někdo nemyslí, že je taková slaboučká :)
Reagovat
misa
*hráčku
Reagovat
VlS
Tady máš Lucku před deseti lety pro porovnání:

https://youtu.be/HGTnSA8oq1o
Reagovat
Frick
Tohle video samozřejmě znám, ale tak ono je to celkem přirozený, že sportovec s vyšším věkem trochu nabírá na hmotě. V tomto ohledě by bylo fakt dobrý, kdyby zdroj informace o tělesný váze byl třeba uz nějaký zdravotní prohlídky, kterou asi musí každá tenistka periodicky postupovat. Pak by bylo hezky vidět, jak kdo hubne, kdo svalnatí atp.

Tipl bych si, že by Lucka mohla mít tak o 5-7 kg více jak před 10 lety. 60-62 vs. 65-67 +/-
Reagovat
Frick
Nemyslím si, že by to bylo cokoliv intimního. Vlastně naopak si myslím, že ten, kdo vypadá šíhle, se naopak (nečekaně) vysokou váhou může spíš chlubit.
Reagovat
misa
Tak se pochlub :)
Reagovat
VlS
A k čemu by ti to bylo? Budeš jim sestavovat jídelníček? Nech jim do pr.. taky nějaký soukromí, nejsou tvoje!
Reagovat
tommr
BMS už další překvapující výsledek nepřidala. Pro Karolínu se tak naskýtá jedinečná příležitost na odvetu za potupnou porážku z letošního AO ... :)
Reagovat
freeteepek
Ta porážka nebyla potupná. Byla dost těsná. Karolíně nefunguje první podání. POtřebovala by se do něj trefovat častěji, jinak prohraje. V opačném případě by měla mít slušné šance:-)
Reagovat
VlS
Já ta expresiva u tommra už vnímám jinak, než u jinejch lidí, on to prostě jinak neumí :-). Je to info, že prohrála.
Reagovat
janek_da
mi se líbí, jak dá za tím ještě skoro sadistického smajlíka
Reagovat
VlS
je to jeho způsob vidění světa, kterýmu já nerozumím, ale po x letech hádek a nenávisti jsem vzal jako fakt, že to tak má a ničím to nemůžu změnit. Sice mě to nepřestalo vadit, ale přestalo mě to rozčilovat. Na rozdíl od některejch jinejch má vždycky v piřádku fakta o který se opírá. On zase asi nepochopí nás, že nám nevadí moc prohra, pokud byla hra a snaha v pořádku.
Kdysi jsem to tady už psal - já vnímám ranking skrz tenis a on vnímá tenis skrz ranking, ale rozhodně fundovaněj a konzistentněj než Fricek.
Reagovat
slacker
VIS TOommr fakta v poradku rozhodne nema. pamatuju si predminuly rok jak neustale delal systematicke chyby v tech svych "live" zebrizkach.
Reagovat
VlS
Chybu může udělat každej, a když jí udělá, tak ji uzná, pokud mu to napíšeš normálně a vysvětlíš. Na tvoje milé reakce je těžké reagovat mile, ale to ty víš sám a proto to děláš, jak to děláš.
Reagovat
smazaný uživatel
A žes je nikdy neopravil, šláčkéřé.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně :-)
Reagovat
EllNino
potupnou ? ...
Reagovat
bIbec
přidávám se ke kelegům nade mnou, kteří se udivují nad tím slovíčkem "potupnou". Mirjana může klidně Karolínu vypráskat z kurtu znovu.. a nemusí to být zdaleka tak těsné jako ten zápas na AO. Schopnosti na to má. Karolína z největší pravděpodobností nebude tou aktivnější hráčkou.
Reagovat
lars
na AO2017 ji nevypraskala
Reagovat
VlS
tak Beth na Mirjanu nestačila, škoda. Káju letos čeká Mirjana po druhé v QF, tak si s sebou radši Kájo vem na kurt i 1. servis.
Reagovat
Frick
http://www.protenis.cz/video/clip.php?vid=63
Reagovat
Lunej..
snad ti ty třešně přinesou štěstí :)
Reagovat
Krisboy
Nádhera, Lucy. Vím, že je ti to jedno, ale udělalas mi veeeeeelikou radost. A zrovna s touhle ...... :D
Reagovat
tommr
po včerejším nečekaným propadáku Bucie přišly dneska dvě radostný zprávy i z deblu. Andrea s Pengovou i Bára s Mirzaovou jsou už ve čtvrtfinále a dál živí naději na titul. Oba páry musely dneska otáčet a výhru vydřely až v STB. Ale i takový výhry se počítají ...
Obzvláště divokej byl zápas Andrey s Pengovou, kterej jsem viděl na streamu. Holky začaly skvěle a rychle vedly 4:0. Pak se jim ale úplně přestalo dařit a z následujících 8 her jich 7 prohrály a tím i celej první set. Ve druhým setu zase zabraly a nadělily soupeřkám kanára. Kdo si ale myslel, že už je rozhodnuto a že favoritky si to už pohlídají tak se šeredně přepočítal. V nervy drásajícím STB se oba páry střídaly ve vedení a Andrea s Pengovou musely dokonce odvracet jeden mečbol. Nakonec ale přece jen houževnatý soupeřky udolaly 12:10. Kuriozitou zápasu bylo nastřelení Aoyamový od Andrey. Ta Japonka je tak maličká, že sotva přesahuje sít a jeden prudkej volej od Andrey, kterej by normální hráčku trefil do těla jí zasáh přímo do hlavy. Naštěstí se jí ale nic nestalo a mohla normálně pokračovat ... :)
Reagovat
brixner
Prudkej volej? Doufám, že to bylo z bekhendu, neviděl jsem to :-)))))
Reagovat
aligo
Mě spíš přijde že jí chybí motivace... tý muguruzu... od na FO jak by dosáhla toho čeho chtěla a od ty doby nic moc....
Reagovat
Frick
Karma za to, že chová jak pí.ča
Reagovat
blixa
Ty zkur.venej šmejde, ty budeš plakat !!! Hodně plakat !!!
Reagovat
VlS
Nic proti, ale nemusíš to Koťe tak ničit. Vypadá to blbě, takhle svýho času skrečovávala Azarenka.
Reagovat
Frick
To co říkala o nenávisti bylo neuvěřitelně nechutný. Hlavně z toho důvodu, že si dovolia obviňovat ostatní ze lži. To bylo naprosto podlý. A kdybych byl třeba Luckou, tak by se mne to dotklo.
Reagovat
smazaný uživatel
Fricek je takový malý český Janek, který nabyl dojmu, že muže kecat do všeho a o všem. Ten nerozumí ani českým ženám, natož těm z druhého konce Evropy.
Reagovat
smazaný uživatel
:-D
Reagovat
Empe
Podle expresek Mugu vzdala počtvrté z 9 posledních turnajů. Když si uvědomím, že Petra skrečovala za celou dosavadní kariéru jen jednou... klobouk dolů.
Reagovat
smazaný uživatel
A ani nevím zda vůbec Petra někdy zápas předem vzdala.
Reagovat
Pavlis
Dle zápasové bilance nenastoupila ke dvěma zápasům. Sydney 2011, to by se ale hrálo v tentýž den. No, a pak vynechala čf v Eastbourne 2014, jak měla obvázané pravé stehno. Ale udělala tenkrát dobře. A jediná skreč je ta loňská Čína na startu sezóny, jak měla zažívací problémy.
Reagovat
smazaný uživatel
Tady máš vyjádření k tomu odstoupení

http://www.wtatennis.com/news/article/6434922/title/live-miami-open-sweet-16-monday-match-ups-featuring-kerber-venus-halep
Reagovat
Bloody13
Mno, mít v QF odpočatou Caroline nebude asi to pravý ořechový. Lucko, snad jí dáš a vyprášíš jí ten její blonďatej kožíšek! :D
Reagovat
Frick
Jako že je i TAM blonďatá?
Reagovat
kada.tom
fantastický tie-break v podání Caro!
Reagovat
kada.tom
aha, chvíli jsem přepl na Andy se Shuai a vidím skreč Muguruzy-Blanco ..
Reagovat
Jabadu
Přemýšlel jsem, jak nejvzletněji vyjádřit Lucčin úspěch a napadlo mě akorát:
Punk's Not Dead, vy volové!
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucinko Šafářová, backhendy už jsou doma....
https://www.youtube.com/watch?v=pGMItJiye0M
Reagovat
smazaný uživatel
ten odkaz jsou highlighty s Cibulí.
Reagovat
FulnekUltras
tak snad už ani to krokování nebylo nejhorší - co na to Míša a Vlk? ;)
Reagovat
misa
:)
Reagovat
turista
Škoda, kdyby Lucka tohle předvedla nedávno v Budapešti ve finále tak tam nemohla to finále prohrát.
Reagovat
dadaft
další povedená taškařice,,,,,,,,,,,,,,, Caro se nevzdá, ani kdyby měla cedit krev,,,,,,,,,,,,,,, tohle ještě může být bitva na hodiny,,,,,,,,,,,
Reagovat
aligo
Klidně můžou překonat rekord v délce utkání, nezlobil bych se a Lucka asi taky ne :D
Reagovat
Fandina
Jsem ráda, že Šafi hraje, tak jak hraje, dobře se pohybuje a stihne zpracovávat míče a ani tak nestřílí od boku, jak jsem u ní byla ještě před pár lety zvyklá.
A přemýšlím, jestli to nemůže být i tím, že jí Čermák dělá i sparinga, že spolu hrají, tedy proti sobě. Onaa umět hrát s rutinou, mít to nacvičené, natrénováno, je také super metoda.
Reagovat
Jabadu
Na Lucce bylo vidět, že jí ty pecky od Domi nedělají problém a že je na ně zvyklá. Kvalitní mužský sparing je jistě dobrá cesta. Čermáka určitě neporazí, ale pořádně si na tréninku mákne.
:-)
Reagovat
FulnekUltras
odstrojte ho a vytřete do sucha... ;))) (národ šafářů a podkoních)
Reagovat
Fandina
Něco podobného jsem si myslela, že celkem v pohodě vrací kdejakou ránu a když na to přijde, tak sama umístí.
Reagovat
freeteepek
Kdyby dnes neměla Kája úspěšnost prvního podání jen 49%, řekl bych, že hraje fantasticky. Jen 2 esa versus 5 dvojchyb. A přesto s přehledem vyhrála!
Pokud by se jí nyní sešel servis se zbylými údery, byla by pravděpodobně neporazitelná. Tak doufejme, že se to na nějakém GS stane. Nejlépe až ve finále:-)
Reagovat
Frick
Při vší úctě - Bára není nezdolatelná soupeřka.
Reagovat
freeteepek
Bára je 20. na světě. V prvním setu byla úplně bez šance. Nezaznamenal jsem moc chyb od Karolíny, pokud vůbec nějaké. Na její hru je radost pohledět. VždyŤ za celý první set ztratila po svém podání jediný fiftýn!!! Kdo se může pochlubit takovou statistikou? Úspěšnost prvního podání však jen 47%! Proto říkám, mít obvyklých 60%...
Reagovat
PetaM
Petra v prvním kole Wimbledonu ztratila za celý zápas jen jeden fiftýn na servisu :D :D Třeba :D :D
Reagovat
freeteepek
A potom ten Wimbl. celý vyhrála. Tak proč by Kája nemohla vyhrát GS? Serena má z devíti zápasu 79% vyhraných míčů po prvním podání. Kája z dvaceti zápasů 75%. V této statistice je celkově třetí!!!
Reagovat
PetaM
Hm, tak to si nemyslím. Ta situace, o kterém jsem mluvil, bylo proti Bertens (tuším) a tehdy vyšlo najevo, že prodělala mono a vypadla ve třetím kole s Jankovič a neobhájila titul ... :)
Reagovat
misa
Jo, bylo to v roce 2015.
Reagovat
janek_da
Bertens tehdy byla slabá jak čaj. Navíc i tak je pořád antukářka.
Reagovat
Frick
Jako jasně, je to dobrá hráčka, ale pokud proti ní nastoupí elitní vysoká ranařka ve formě, tak šance není.
Reagovat
Frick
Dnes zaznamenala teprva sedmou výhru nad hráčkou TOP 4.

Miami PM 2017 Cibulkova 4.
FO 2015 Sharapova 2.
Katar P5 2012 Wozniackí 4.
Stuttgart PRE 2010 Wozniacki 2.
FO 2007 Mauresmo 4.
Paříž PRE Henin 2.
AO 2007 Mauresmo 3.

Tři z nich patří do dávnověku. To si hned člověk řekene, co se s tou Lucíí stalo a jestli někde nebyla "systémová" chyba, která jí zbrzdila ještě v mnohem úspěšnější kariéře.
Reagovat
EllNino
byla hodně zraněná, 2008 uvažovala o konci kariery, buď rád, že to neudělala
Reagovat
Frick
http://www.tenisportal.cz/hrac/safarova/?annual=2008

Odehrála celkem normální sezonu se 48 zápasy....
Reagovat
EllNino
nedařilo se jí ... a uvažovala o konci, sama to říkala
Reagovat
Frick
Zdroj bys měl?
Reagovat
smazaný uživatel
Zalez!
Reagovat
EllNino
http://www.protenis.cz/video/clip.php?vid=1797
Reagovat
Frick
A nemohl to bejt rok 2006, kdy vynechala Wimbl?
Reagovat
VlS
Fricku, ty jsi autista? Nimráš se v detailech, který jsou naprosto nepodstatný a v rámci lepšího budoucího života chceš stavět do zákrytu urny v Columbáriu. Co tím chceš dosáhnout? Je to úplně jedno.
Reagovat
Frick
Mne to tedy přijde jako docela zásadní, zda o konci uvažovala před nebo po sezoně 2007, která pro ni byla tak úspěšná...
Reagovat
EllNino
bylo to 2008, už jsem to slyšel vícekrát ...
Reagovat
FulnekUltras
pořád prej jedna urna vyčuhuje
Reagovat
VlS
No, ona hlavně neměla muskulaturu, jakou by potřebovala. Léčením páteře měla omezený tréninkový možnosti a něco vysloveně nesměla a pak měla spoustu svalovejch zranění. Až potom začala posilovat a až někdy kolem 2010 a průběžně později nabrala určitou svalovou hmotu a tvary, který má. Dneska je z ní reklama na fitko, ale to před 8 lety rozhodně nebylo. A tady zas je to Tomova zásluha, protože tomu se věnovala souběžně s ním a Tom si nakládal zvířecí dávky. Až se osvalila, ubylo podstatně zranění.
Reagovat
misa
Myslím, že je to spíš zásluha Kristiána Bajzy, jejího dlouholetého kondičního trenéra.
Reagovat
Fandina
Ona je otázka, z kolika z top 4 hrála, ale jinak bych u holek, WTA, vůbec nehledala nějaký systém ve výhrách, prohrách, u kluků ano, tam výkonnost hráče žebříček odráží, ale u holek je to jedno. Holky jednou zahrají top a podruhé prohrají.
Reagovat
Tornes
Bilance 7:19 není nic, za co by se měla stydět. Vyhrát víc než každý 4. zápas proti nejlepším 4 hráčkám na světě je výborný počin.

Co je spíše na této bilanci zajímavé je to, že Lucka vyhrála první 3 takovéto zápasy...
Reagovat
VlS
Fricku, u tebe mám problém rozlišit normální rozumnej koment a provokaci. Zkusím to první. Lucka měla ohromný zdravotní problémy. V 15 vyrostla za rok o 20 cm a odnesla to při zátěži páteř, většina lidí by to s takovou diagnózou prostě zabalila. Trvalo jí asi 3 roky úpornýho a bolestivy ho nápravnýho tělocviku to překonat ( a možná od toho má to nádherný hrdý držení těla).
Pak tam byl možná další problém, že od 16 tvořila pár s Berďou a tím byla dalších 8 let přikovaná k Prostějovu a prostějovskejm trenérům. Mimo jiný ji trénoval i Kotyza a taky chvíli Lipták ( trenér Cibule) a řada dalších, ale nikde ta chemie moc nezafungovala a tak nějak se v tom plácala.
Až po rozchodu s Berďou začala trénovat s Biljanou Vaselinovič, ubrala na pistolničení a začala jít nahoru a pak přišel zlatej věk Roba.
Reagovat
Pe3k
Dik za info o Safince.
Reagovat
Frick
No, takže "sytémová chyba", kdy si možná zbytečně Lucie omezovala fixací na Prostějov/Toma okruh trenér, přičemž v něm nebyl "trenér přesně pro ni"

Ale to přeci nelze rozporovat, že Lucka v sezonách 2008, 2009, 2010, 2011 - tj. mezi pro tenistku (zvláště tehdy) v tom nejideálnějším víceméně stagnovala. Až v roce 2012 přišla první vlaštovka, aby následně po lehčim útlumu v roce 2013 o rok později vylétla naplno.
Reagovat
VlS
Ale na tom co bylo nic nezměníš a je zbytečný se v tom rejpat. Lidi prostě žijou svý životy, v různejch časech mají svoje priority, svou finanční situaci, sponzorský zázemí atd atd. To je pryč a je to co je, rejpat se v tom, co by bylo, kdyby něco bylo jinak je totální pí....., , pokud teda nemáš funkční stroj času. Nic nezměníš a nic s tím nenaděláš. Užívej si to, co je, stejně ti nic jinýho nezbejvá.
Reagovat
Frick
Argument "co bylo, to bylo a nerejpej se v tom" je shit. To jsme se pak vůbec nemuseli zaobírat dějinama.
Reagovat
Frick
*to by jsme se
Reagovat
Frick
resp. "to bychom se"
Reagovat
historik
Kdo by byl lepší pro Lucku? Mugu nebo Caro?
Reagovat
Frick
Mugu
Reagovat
VlS
Otázka je, která Mugu a která Caro. Asi je to jedno.
Reagovat
smazaný uživatel
+1
Reagovat
dadaft
Caro
Reagovat
Fandina
Ta, nad kterou vyhraje :-)). Ale jinak souhlasím s tím, že je to jedno, ale asi bych si spíš myslela, že Mugu, ta se někdy může vyházet.
Reagovat
VlS
Děkuji tvýmu informátorovi
Reagovat
Fandina
už je na 28 místě, top deset se blíží!!!
Reagovat
Fandina
sorry, to patřilo nahoru
Reagovat
VlS
V race je 19. před Agou
Reagovat
Fandina
Tak to je superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!
Reagovat
janek_da
jj, až se Tajného zdroje někdy bojim.
Reagovat
aligo
Jaká je nejcennější výhra pro Lucku z pohledu postavení?
Reagovat
Frick
Třikát porazila no. 2
Reagovat
aligo
A kdo to byl?
Reagovat
aligo
Už to vidím dik
Reagovat
UnrealTom
Krása dneska :) nechápu proč každej dělá star z cibulkový však nehraje nic jedna prohra za druhou žádný turnajový vavříny a ten triumf na TM shoda náhod béčková hráčka pro mě :)
Reagovat
kada.tom
konečně rozumný názor :-))
Reagovat
VlS
Se prober ze sna. Do desítky se nikdo náhodou nedostane. Až překonáš tvou iracionální nenávist ke Slovákům, tak možná uvidíš, že Dominika je bojovnice, jakejch zase tak moc není - a tenis rozhodně umí.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, nemusím jí milovat, ale uznat její kvality a bojovnost musím..Jinak si myslím, že jak ona, tak Barbora byly na své nej pozici v kariéře a měly výjimečnou sezonu..Teď už bude nejspíš jen hůř. Zvlášt pokud se vrátí hvězdná trojice :-))
Reagovat
historik
ten triumf na TM: hloupý systém rozhodující o postupu ze skupiny a soupeřky, které na konci roku byly unavené a bez formy
Reagovat
Frick
Ale tak na to 4. místo se tenisktka nedostane náhodou.
Reagovat
EllNino
Gratulace holkám a Tomášovi, škoda jen, že nemohla postoupit i Bára, ale tak 4. kolo je fajn i tak, konečně lepší výsledek :)

Kája mazec, Lucka taktéž, bohužel jsem přišel teď domů ze školy, take jsem viděl pěkný prd, hůř už ten rozpis zápasů sestavit nešel :D
Reagovat
Torn
V jednu chvilku jsou koukal na všechny tři. Říkám si super, Kája to dojede a budu koukat na Tomáše a Lucku. :D Jenže to protáhla, potom říkám super...tak teď budu koukat víc na Tomáše a Lucka bojuje o stav 4:0, naštěstí byla Lucka tak hodná, že to furt držela ve hře přes shody a já mohl v klidu dokoukat koncovku Tomáše. :D
Reagovat
Kytka
Pěkně. Lucka paráda. druhý set 6:1. Sice než doservírovala, byly nervíky, jako s Lucinkou bývá, ale paráda. Gratulace oběma holkám a panu Berdychovi taky. maximum možného. Škoda, že Bára musela narazit na Káju.
Reagovat
tommr
nervy s doservírováním jsou u našich holek už normou. Dneska si to v závěru zkomplikovaly jak Karolína tak Lucka ... :)
Reagovat
kada.tom
Krása Lucko!!
QF je fakt pěkný výsledek, navíc výhra nad Cibulí - skvost :-))
Reagovat
Frick
1. set
12 gemů, 0 shod

2. set
7 gemů, 17 shod
Reagovat
dadaft
vítej zpátky Lucinko.
---------------------------------------------------------
.

(máte na O2TV Tenis zvuk???)
Reagovat
VlS
mám
Reagovat
Frick
To už se říkalo pro Prase.
Reagovat
Frick
To už se říkalo pro Prase.
Reagovat
Frick
* po Praze :o)
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska oba zápasy přesně jak jsem chtěl, super :-)) Skvěle Lucko :-)
Reagovat
Frick
Říct, že dnešní výkon neměl chybu by mohl říct jen zcela nekritický Lucčin obdivovatel, ale samozřejmě dobrý pocit musí převážit!

Tak uvidíme, co příští zápas. Lepší by asi byla Mugu, ale spíše to vidím na Kerolajn.
Reagovat
Torn
No, občas Lucka zapomněla, že by mohla taky servírovat, ale přičítám to tomu, že se tahala s Cibulí o její servis. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl jsem závěr zápasu.
Pěkná řežba. Lucka pistolnice, Domi bojovala do posledního míčku.
Zajímavý výsledek a minutáž dvou vyrovnaných (výsledkově nevyrovnaných) setů.
Reagovat
Fandina
líbilo se mi, jak hrála, jak se dobře pohybovala a jak byla důsledná. Nádhera a jen tak dál!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
mahycek
Promiňte Slováci, ale fandím i vám.
Reagovat
Bloody13
Líp to dopadnout nemohlo! Gratulace holkám a vlastně i Berdychovi!
Reagovat
tommr
jj samý skvělý výsledky- Překvapila hlavně Lucka ... :)
Reagovat
Bloody13
Ted jestě aby Lucka porazila Garbine/Caroline, Kája Baroni a rozdali si to pak v SF spolu :)
Reagovat
blixa
No a je to. Pěkný výsledek, i kdyby už nic dalšího ;-)
Reagovat
mahycek
Paráda, Šafi mi udělala velkou radost. Promiňte bratři Slová i.
Reagovat
Pe3k
Ktera bude Safi v ranku po teto vyhre?
Reagovat
Bloody13
Snad 28.
Reagovat
Torn
Jedině Arruabarrena neb Ozaki by jí mohly ohrozit, ale to by Šafi musela příští kolo snad vypadnout a jedna z těch dam by musela vyhrát turnaj, podle odhadu bodů :D.
Reagovat
smazaný uživatel
http://live-tennis.eu/en/wta-live-ranking
Reagovat
historik
mám velkou radost hlavně za ni, měla by se posunout do třicítky a navíc pomůže i Káje.
Reagovat
Frick
Do ní se už posunula 4.2.

:o)
Reagovat
tommr
jj Lucka pomohla nejen sobě, ale i Karolíně. Lucka má po dnešku jistou první třicítku a Karolíně odpadla největší konkurentka ... :)
Reagovat
Torn
No, je otázkou, zda Dominika je v tuhle chvíli úplně konkurencí, když má teď obhájit body z Katovic a pak finále z Madridu...Karolína i s FO bude obhajovat dohromady ani ne snad 300 bodů, Dominika naopak snad kolem 1000 bodů, prostor na nahrabání bodů tam je a Kája asi na antuce zářit nebude, ale tak nějak se mi jeví pravděpodobné spíš to, že Kája nějaké body urve a Dominika bude ráda, že větší část obhájí.
Reagovat
tommr
já to beru čistě z pohledu momentální situace. Cibule je těsně za Karolínou a má na ní nejmenší ztrátu a mohla jí proto teoreticky v Miami předstihnout. Ted už Karolínu ze třetího místa může sesadit jen Halepová, ale ta má na Karolínu o něco větší ztrátu než Cibule ... :)
Výhledově je na tom Karolína velice dobře, protože na antuce vůbec nic neobhajuje a měla by si tudíž na ní oproti všem hráčkám z top-10 výrazně polepšit ... :)
Reagovat
VlS
Lucišku, děkuju, strašná radost.
Reagovat
vendulkabendulka
Tak vidíte, Cibulková. Děláte machry a haj*ly máte na chodbě.

Letos ještě nevyhrála víc než dva zápasy za sebou.
Reagovat
FulnekUltras
tak hlavně že to vyšlo Lucy... ;) příště zápas pravdy
Reagovat
vendulkabendulka
Tak vidíte, Cibulková. Děláte machry a haj*ly máte na chodbě.

Letos ještě nevyhrála víc než dva zápasy za sebou.
Reagovat
bIbec
Luckáááááá! :-)
Reagovat
Kozoroh
http://www.tenisovysvet.cz/article/detail/2395--revoluce-v-davis-cupu-a-fed-cupu-zaverecne-boje-by-melo-nahradit-final-four-na-neutralni-pude

Systém "Final Four", který by v případě souhlasu ITF nahradil semifinálová a finálová utkání obou týmových soutěží může být zaveden již v příštím roce. Rozhodne se v srpnu.

Současnou situaci DC a FC to ale dle mě nevylepší. Naopak obě soutěže poškodí, pokud za to nebude kompenzace v podobě bodů do žebříčků a vyšší finanční odměny. ITF tak odstraní poslední motivaci hráčů - hrát doma před svými krajany. U FC je rovněž možné, že je to snaha omezit současnou českou dominanci.
Reagovat
FulnekUltras
až to odhlasují, tak to bude - ale je fakt, že v současných poměrech bych se nedivil už ničemu - ještě že si to naše holky stačily všechno dostatečně užít
Reagovat
historik
Taky se mi to nelíbí. Třešničkou na dortu, na kterou se hráči/hráčky vždycky těší, nahradí nějaká "atraktivní" destinace. Ale co, zvykly jsme si, že změna je vždycky k horšímu:-(
Reagovat
kada.tom
Karol docela snadný postup, čekal jsem tužší boj. Ale co - pro Karol je QF povinnost, Bára se 4. kolem taky nemůže být nespokojená :-)
Reagovat
Torn
Na Káju to v závěru asi trochu padlo nebo tka i to přišlo a Bára má to chování na kurtu občas na pěst. Alespoň to podání ruky mohla trochu vychytat, zase tak těsný ten zápas nebyl.

A Doufám, že Šafi rozseká tu Poméé, jako ted jí dala game zadarmo...Cibule se u mí namotivat i z jednoho dobrého míče. :D
Reagovat
vendulkabendulka
Já měla pocit, že se Karolíně dělá špatně z horka nebo tak něco. Přišla mi na omdlení. Uvidíme, možná něco řekne sama.
Reagovat
Torn
Možná to bylo všechno ke všemu, ale máš pravdu, vypadala docela vyčerpaně
Reagovat
Fandina
Šafi s Cibulí 4:0 ve druhém setu, navzdory skore je to vyrovnaná bitva, ale Šafi se mi stejně jeví lepší, tak snad to v těch dalších potvrdí. PojĎ!!!
Reagovat
d@ve
Super Lucy, DB už je nadějné vedení. :)
Reagovat
d@ve
Škoda jen, že Lucka za tu dlouhou minulou hru nějak zapomněla podávat. :/
Reagovat
d@ve
Tak snad to Dominiku nějak moc nanabudí. :)
Reagovat
d@ve
Jóóó, je to táám. :)
Reagovat
vendulkabendulka
Cibulka po těch Luciiných returnech lítá jak prádlo na šňůře
Reagovat
George_Renel
nechává chvílemi zapomenout na Petru. Se vším všudy;-).
Reagovat
smazaný uživatel
To bylo hodně vlažný podání ruky... na to jaký jsou kamarádky...
Reagovat
horska.kraslice
Bára byla naštvaná, no.
Reagovat
vendulkabendulka
Taky me to trosku zarazilo. Pokud vim rozumi si dobre i mimo kurt, ale holt zapas je zapas.
Reagovat
historik
asi jim tenhle zápas nebyl moc příjemnej, taky potom co spolu kolikrát úspěšně válčili ve fed cupu
Reagovat
VlS
Kája to v rozhovoru po zápase tak i komentovala.
Reagovat
Kytka
No, ale Bára Káju ve vzteku nepraštila ji a ani ji neposlala kamsi. Jen vlažné podání ruky, na Báru dobrý.
Reagovat
smazaný uživatel
Barboře přeji jen ptž je Ćeška.. Jinak na mě působí celkově dost hloupě..Taková trochu jednoduchá, u sportovců nic new.. :-))
Reagovat
FulnekUltras
tak já bych zase řekl, že to s ní vnitřně pěkně mlátilo i tuhle v divadle Ponec ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Bára je na ty ruky už celkem specialistka :

Jednou učí dobrým mravům :

https://www.dailymotion.com/video/x262wif_strycova-teaches-svitolina-good-manners_sport

a jindy zase popichuje :

https://www.youtube.com/watch?v=dBJ4dysOTDI
Reagovat
smazaný uživatel
Záleží, jestli má vůbec nějaké svoje názory..Plus je, že má projetý celý svět. Mínus nejspíš, že od mala vše vidí jen z pohledu sportovce, který se musí starat tak max o své vlastní výkony :-))
Reagovat
tommr
od Báry to nebylo moc sportovní. Celej zápas s výjimkou posledních třech her byl jen hra kočky s myší a Bára neměla ani tu nejmenší šanci na nějakej obrat takže opravdu nechápu proč se tak vztekala a proč se nemohla na to podání ruky aspoň trochu přemoct. Petra nebo Lucka by se takhle určitě nezachovaly ...
Reagovat
horska.kraslice
Bára mně v poslední době připadá nějaká změněná. Vážná, smutná, vyčerpaná, vyhořelá?, jako by měla nějaké osobní problémy.
Reagovat
EllNino
už jí není 20 holt no, a má dost náročnej program, i tak se ale stále drží na 18. místě a na stejném místě je i v pořadí za letošní rok, takže stále celkem úspěšná sezona :)
Reagovat
EllNino
spíš mi připadá, jako by si neužívala tenis ...
Reagovat
misa
V posledních letech odehrála hodně zápasů, do toho i čtyřhry. Může být vyčerpaná.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist