Paolo Maldini si zahraje čtyřhru na challengeru v Miláně

18. 6. 2017, 17:38
Aktuality 4
Bývalý slavný fotbalový obránce Paolo Maldini zkusí štěstí v profesionálním tenisu. Někdejší italský reprezentant a pětinásobný vítěz Ligy mistrů se za dva týdny představí díky divoké kartě ve čtyřhře na challengeru v Miláně, kde se narodil a v tamním AC strávil i celou kariéru.
Paolo Maldini (© Instagram P.M.)

Maldini do turnaje vstoupí v den 49. narozenin a bude hrát po boku svého tenisového trenéra Stefana Landonia, se kterým si divokou kartu vybojovali ve speciální kvalifikaci. "Paolo má dobré podání, obstojné údery a pracuje i na zlepšení volejů. Myslím, že nemá vyloženě slabinu," uvedl v rozhovoru pro server www.tennisitaliano.it Landonio.

Ve fotbale má za sebou Maldini veleúspěšnou kariéru, během níž s AC Milán mimo jiné sedmkrát vyhrál italskou ligu a je také rekordmanem klubu v počtu odehraných zápasů, když za něj v letech 1984 až 2009 nastoupil k 902 utkáním. S reprezentací má stříbro a bronz z mistrovství světa.

Ready for the Aspria Milano ATP Challenger

Příspěvek sdílený Paolo Maldini official (@paolomaldini), Čen 18, 2017 v 5:09 PDT

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

4
Přidat komentář
Stan_Borowitz
jak si tě Kája Poborský na EURO 1996 povodil jak žáčka z okresního přeboru?
Reagovat
Frick
Co bude mít svůj profil na EF i TP?
Reagovat
safi1313
Dělají z challengerů takovýhle frašky?
Reagovat
vaclavsubrt
proč frašky? fotbalistí většinou po dobu kariéry tenis hrají... takže bych se nějaké lamské úrovně nebál a když ho to baví a fyzicky na to má... jen dobře
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist