Plíšková a Šafářová v Indian Wells postupují, Strýcová a Siniaková dohrály

13. 3. 2015, 23:05
Aktuality 518
WTA INDIAN WELLS - Zatímco Karolína Plíšková i na sedmém letošním turnaji vyhrála svůj úvodní zápas, Barbora Záhlavová-Strýcová v Indian Wells stejnou sérii prodloužit nedokázala. Do 3. kola postoupila ještě Lucie Šafářová, naopak osmnáctiletá Kateřina Siniaková neproměnila setboly proti Kuzněcovové a skončila.
Karolína Plíšková

Karolína Plíšková má za sebou dvoutýdenní odpočinek po náročném, nicméně úspěšném začátku roku. Do turnaje v Indian Wells dnes vstoupila prvním vzájemným duelem se Španělkou Larou Arruabarrenaovou-Vecinovou, která je 92. hráčkou světa.

Česká tenistka první brejk v úvodu utkání nepotvrdila, ale vzápětí vzala podání své soupeřce znovu a první set získala za třicet minut hry. Druhé dějství duelu tenistek, které příští týden oslaví 23. narozeniny, bylo vyrovnanější. Plíšková opět nepotvrdila rychlý brejk a za stavu 4-5 musela odvracet setbol. Na ten odpověděla ziskem sedmi fiftýnů v řadě, uhrála poslední tři gamy a zvítězila 6-3 7-5.

Světová patnáctka Plíšková, která si letos už dvakrát zahrála ve finále, tak zvládla vstup i do svého sedmého turnaje v sezoně. V Indian Wells postupem do 3. kola vyrovnala svůj nejlepší výsledek na BNP Paribas Open z loňska.

O postup do osmifinále se bývalá juniorská vítězka Australian Open Plíšková utká s další Španělkou Garbinou Muguruzaovou, s níž svedla vítěznou tříhodinovou bitvu před necelým měsícem v Dubaji. Muguruzaová ve druhém kole otočila zápas s domácí Irinou Falconiovou.

Roli favoritky potvrdila ve svém zahajovacím zápase i Lucie Šafářová. Osmadvacetiletá Češka, jež si v Indian Wells může zajistit premiérový posun do Top 10, si poradila 6-4 7-6 s Němkou Monou Barthelovou a vyhrála tak desátý z posledních jedenácti utkání.

Postupem do třetího kola Šafářová zopakovala svůj loňský výsledek a nyní už může pomýšlet na bodový zisk. Její příští soupeřkou bude o sedm let mladší Ukrajinka Jelina Svitolinová, se kterou dosud nehrála.

Naopak další dvě Češky v pátek v Kalifornii neuspěly. Barbora Záhlavová-Strýcová prohrála dvakrát 3-6 s Ruskou Anastasií Pavljučenkovovou a na sedmém letošním turnaji tak poprvé nevyhrála ani jeden zápas. S Nizozemkou Krajickovou pokračuje alespoň ve čtyřhře.

Kateřina Siniaková v utkání druhého kola potrápila dvojnásobnou grandslamovou šampionku Světlanu Kuzněcovovou. V první sadě osmnáctiletá Češka otočila vývoj z 0-4 na 6-5 a měla pět setbolů, žádný však nevyužila a nakonec se zkušenou Ruskou prohrála 6-7 2-6.

V sobotu budou o postup do třetího kola bojovat ještě Lucie Hradecká a Klára Koukalová.

Vítězný comeback Sereny po 14 letech
Serena Williamsová ve svém prvním zápase na turnaji v Indian Wells po dlouhých 14 letech vyhrála. Světová jednička a dvojnásobná šampionka, jež předchozí ročníky bojkotovala, zdolala po více než dvou hodinách boje dvakrát 7-5 Rumunku Moniku Niculescuovou. O postup do osmifinále se utká s Kazaškou Zarinou Dijasovou.

"Jsem ráda, že jsem to dokázala. Je to jeden z nejlepších okamžiků v mé kariéře," řekla Williamsová, jež se v Indian Wells dočkala vřelého přijetí. "Strašně moc to pro mě znamená. Je to skvělý okamžik pro mě, i pro ženský tenis," dodala.

Světová trojka Simona Halepová na úvod soutěže WTA Premier Mandatory ztratila set, než Rusku Darju Gavrilovovou zdolala 4-6 6-1 6-2 a postoupila do 3. kola. V něm se utká s domácí Varvarou Lepchenkovou.

Hladkým vítězstvím vykročila za obhajobou finále Agnieszka Radwaňská. Polská tenistka porazila 6-3 6-1 domácí Alison Riskeovou a postoupila do 3. kola, v němž ji čeká Britka Watsonová.

• WTA PREMIER MANDATORY INDIAN WELLS •
USA / Kalifornie, tv. povrch, 5.381.235 dolarů
páteční výsledky (13. 03. 2015)
• Dvouhra - 2. kolo •
Šafářová (10-ČR) - Barthelová (Něm.) 6-4 7-6(4)
Karolína Plíšková (14-ČR) - Arruabarrenaová (Šp.) 6-3 7-5
Pavljučenkovová (Rus.) - Záhlavová-Strýcová (17-ČR) 6-3 6-3
Kuzněcovová (22-Rus.) - Siniaková (ČR) 7-6(2) 6-2
S. Williamsová (1-USA)- Niculescuová (Rum.) 7-5 7-5
Halepová (3-Rum.) - Gavrilovová (Rus.) 2-6 6-1 6-2
A. Radwaňská (7-Pol.) - Riskeová (USA) 6-3 6-1
Makarovová (8-Rus.) - Vesninová (Rus.) 6-4 6-0
Suárezová (12-Šp.) - Puigová (Portor.) 6-1 6-1
Stephensová (USA) - Kerberová (13-Něm.) 7-6(6) 6-2
Muguruzaová (19-Šp.) - Falconiová (USA) 4-6 6-2 6-3
Svitolinová (23-Ukr.) - Van Uytvancková (Belg.) 4-6 7-6(4) 6-1
Lepchenková (26-USA) - Vickeryová (USA) 6-4 6-1
Bacsinszká (27-Švýc.) - Erakovicová (N. Zél.) 4-6 6-3 6-2
Watsonová (Brit.) - Giorgiová (29-It.) 7-5 7-5
Dijasová (28-Kaz.) - Vekičová (Chorv.) 6-3 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

518
Přidat komentář
aligo
skvěle odvrací matchpointy :))
Reagovat
aligo
ponocuje někde?
Reagovat
blixa
No jasně. V pilné práci ;-)
Reagovat
kada.tom
Hezký set, sice to podání není úplně TOP, ale Kirsten nijak výrazně nezlobí a Vika rozděluje pěkné údery a winnery :-)
Reagovat
EllNino
http://www.protennislive.com/lshd/main.swf?year=2015&wkno=99&eventid=&tour=2&lang=en&ref=http%3A//www.atpworldtour.com/wptn ...tak holky zejtra obě na kamerách, to je fajn :) ...
Reagovat
tommr
ale v televizi bude jen Karolína, protože před Luckou dostane přednost Aga ...
Vynikající jsou ale tentokrát časy - Lucka hraje první zápas na S4, Karolína druhej na S3 - takže nebude nutný ponocovat ... :)
Reagovat
EllNino
:) naštěstí ! ...ale zase Tomáš
Reagovat
tommr
pokud Tomáš začne v jednu a nebude se s tím moc párat tak by se to dalo zvládnout v pohodě ... :)
Reagovat
EllNino
já jdu do školy, takže ne e :)
Reagovat
tommr
to tě lituju, ale myslím, že o nic nepříjdeš - Stakhovsky není moc atraktivní soupeř a výhra nad ním je pro Tomáše povinností. Napínavý to začne bejt až od třetího kola ... :)
Reagovat
VlS
Jsi si jistej, že to Tomáš ví, že porazit Sergeje je povinnost? To nemusí bejt úplně lehký
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Klára nám prohrála v prvním setu mohla vyhrát , ale v tom druhý už Keys hrála velmi dobře . Nemám ji to za zlé prostě se ji nedaří , ale už mám strach , že to takhle bude do tý doby než s tím nesekne . Já jsem si aspon konečně udělal čas přečíst dlouhý rozhovor se Šlesingrem , který byl v pátečním Sport magazíně.
No nic přeji Vám dobrou noc jdu si už lehnout , abych na Lucku vstal :)
Reagovat
tommr
proti Keysový stejně neměla žádnou šanci. Hlavní je, že dokázala porazit Hantuchovou a získala tak pár bodů díky kterejm si nepatrně vylepší postavení v první stovce ... :)
Reagovat
EllNino
to bych bral jako dobrý znamení, Danka v IW je kapitola sama o sobě a Klára hrála fakt docela dobře v tom 3. setu ...dneska ale narazila na rozjetou drezínu :)
Reagovat
PH94
Madison Keys :) To je sympatická holka :)
Reagovat
EllNino
hrozně, mně třeba taková Genie taky vubec nevadí, projevem, ale Mad je prostě zlatíčko :)
Reagovat
PH94
Taková veselá kopa :) Takový holky jsou nejlepší :)
Reagovat
EllNino
jo přesně tak :) navíc jí to neskutečně jde, ty rány, ten forehand, to je prostě luxusní :) ...doufám, že Jelena vyhraje a zahrajou si spolu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Má sice rány ale přijde mi že nemá absolutně cit pro míč. Její zapas proti Sereně byl tenisovým utrpením pro moje oči.
Reagovat
EllNino
to přijde s věkem, ale je fakt, že těch technickej věcí jsem od ní zatim moc neviděl ...:)
Reagovat
re.dihel
Ježiši, ta Klára na tom okruhu už nemá co dělat. Kromě dvou krásných úderů z 1. sady nepředvedla nic a její podání je horší i než od Errani. Očekával jsem, že po výhře nad Danielou se to zvedne, ale ono ne. Se svou hrou patří do 3. úrovně českých tenisek a jak jsem se těšil na dnešní zápas, tak jsem úplně znechucený.
Reagovat
PH94
Člověk se snaží jí fandit, ale ona opravdu dokáže tak znechutit..já už nad ní taky zlomil hůl :D
Reagovat
aligo
s tím ale musíš počítat... není nejmladší a její hra byla vždycky taková nelahodná oku fanouška...
Reagovat
EllNino
nebejvala ale takhle znechucená už při rozehrávce ...
Reagovat
aligo
asi prostě ví že už to není ona... až vypadne z TOP100 tak skončí :((
Reagovat
EllNino
no ...zase tak hrozný bych to neviděl, to by neuzavírala smlouvu s Filou :)) ...Klára má prostě vlny, teď je v útlumu, ale já věřím, že to ještě jednou ta sinusoida nabere vzestupnou tendenci :D
Reagovat
aligo
no nevím... snad se probere co nejdřív... vidět jí hrát kvalifikace je smutný...://
Reagovat
EllNino
ježiši netommruj :) ...hraje snad kvalifikace ?
Reagovat
PH94
no ani si nedokážu představit jak hrozně znechucená by byla v kvalifikacích :D
Reagovat
EllNino
třeba by tam chytla zápasovej rytmus, vždyť ona si jezdí od turnaje k turnaji a skoro vubec nehraje ...v těch kvaldách by se aspoň pořádně rozehrála :) nemá skoro žádnej zápasovej rytmus, když hraje prakticky jednou za tejden :)
Reagovat
aligo
v Doha už hrála kvalifikaci.... tak to myslím!
Reagovat
EllNino
tak v Doha hrála kvaldu každá holka pod 30 na žebříčku, to není zrovna berná mince :) na tý menší turnaje to zatim stačí, teď už navíc do konce roku obhajuje jenom semifinále z Hertogenbosche a čtvrtfinále z Katowic ...jinak vesměs končila v 1. nebo 2. kole :) když chytne vlnu ...:)
Reagovat
aligo
já vím... ale snad víš jak to myslím..... prostě když se neprobere tak to bude špatný...
Reagovat
EllNino
já myslím, že naopak, chytne nějakej rytmus v kvaldách, nabere sebevědomí z vyhranech zápasů, takhle jí to akorát sráží, jak jezdí od turnaje k turnaji a max. připíše jednu výhru ...
Reagovat
aligo
to je zbytečný...
Reagovat
aligo
vzdávám se :D
Reagovat
EllNino
no chce to změnu, trápí se už rok, a tyhlety zápasy navíc by jí mohly nakopnout, ale dobře, už mlčím :))
Reagovat
re.dihel
Tím lepší je, že se naskytly nové tváře. Ať už to je hra Allertové nebo Smitkové ale hlavně Plíškové. Trochu mi příjde Siniaková jako ve světle Hlaváčkové nebo právě Koukalové. Snad se mýlím.
Reagovat
EllNino
Katka je ale stále nejmladší z těch holek, ty holky už maj 20 let ...ona má 18, kde byly v 18 ony ...takže má náskok, za 2 roky může bejt uplně jinde ...
Reagovat
blixa
To je fakt, Katka už celkem zvládla přechod mezi dospělé, což je výborné. Třeba Plíščata byly prakticky do 19 let furt juniorky (nikdy jsem nepochopil proč). Na druhé straně její projev na dvorci nebudí zrovna sympatie. Jako jediné z Češek mám fakt problém jí fandit.
Reagovat
EllNino
já ji znám odmalička, takže je to taková moje srdeční záležitost ...je to hrozně milá holčina, ale na kurtu je to dravá šelma, která neumí moc krotit emoce, ale myslím, že na to ještě přijde, ono nevíme, jak se chovaj juniorky na juniorskejch turnajích a berem Katku už jako seniorskou hráčku, ale ona je vlastně v podstatě pořád juniorka a už je takhle vysoko ...takže myslím, že na vše je dost času, srovná si to v hlavě a pojede :)
Reagovat
blixa
Tak jasně, když ji znáš tak je to jiné, zvlášť jestli mimo kurt je fajn. Na kurtě mi ale bohužel nepřijde jako šelma ale jako trotlík-vztekloun-prskloň :D Někdo by s ní měl v tomhle směru pracovat, protože ženská varianta Johna McEnroa asi nebude mít moc úspěch ;-)
Reagovat
EllNino
to by měl, ale tak třeba Belinda je taky takovejhle rapl, prostě tam je ta ruská horká krev smísená s českým srdíčkem, to není jen tak Kaťušu umírnit :D ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, jak to máte vy, ale mě právě přijde, že Klára má sice slabý servis a hlavu, ale dokázala Keys od základní čáry zatlačit. Nikdy nezapomenu na zápas se Sharapovou z roku 2012, kdy ji udělala největší problémy za celý turnaj. Kdyby hold byla ta hlava i servis lepší a o 5 let mín :)
Reagovat
EllNino
právě, na to, jak je malinká, má nesutečný údery a díky nízkýmu těžišti jí to lítá nízko nad sítí, nemusí se skoro skrčit :) a to je velká zbraň ...
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, její tenis je docela pohledný, hrozně se mi líbí, když ranařku a vycházející talent Keys, takhle tlačila. NAVÍC nejsem si přesně jistý, ale jako JEDINÁ ČEŠKA, CO JEŠTĚ HRAJE PORAZILA SERENU ?
Reagovat
EllNino
yes, to je taky trochu nepochopitelný, ale už jí to nikdo nevezme :)) ...nutno říct, že v ten den Serena měla takovej ooobrovskej tejp na stehni a valila se jako slonice v posledním tažení :) navíc v Marbelle na antuce ....no, ale má to :D ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, nikdo jí to nevezme :)a její chyba, že byla Serena zraněná není :D Doufám, že se co nejdříve zvedne, je mi jí líto. I když občas ten její marný výraz mě rozčiluje :D :D Chtělo by to zkusit pozitivnější myšlení :)
Reagovat
EllNino
ona se takhle tváří vesměs celou dobu, co ji sleduju, a jiný nebo dokonce lepší to už asi nebude ....spíš prostě aspoň nevzdávat zápasy bez boje, ať to zbytečně laksně nevyhazuje a prostě se trochu kousne ...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, tváří se tak pořád :D ale dřív se ještě hodně vztekala, to se docela zlepšilo. Jinak ty předem prohrané zápasy jsou zbytečné, jak říkáš, trochu se kousnout a zkusit uhrát aspoň přijemný výsledek, užívat si, že může hrát ;)
Reagovat
EllNino
to nechápu moc no....tváří se, že je to za trest, ale hraje stále jako jedna z mála ve 33 stále konkurenceschopně ...navíc zkušenosti na rozdávání, ale furt bude rozdávat hejty ...
Reagovat
aligo
Pro Kláru je úspěch že nedostala žádnýho kanára :)) Keys je nesmírně talentovaná a budoucí hráčka TOP10 nebo i víc :))
Reagovat
smazaný uživatel
A JE TO TAM ANDREVIČ JE VENKU
Reagovat
PetaM
Lucce k Top 10 chybí opravdu velmi málo ...
Reagovat
aligo
Paráááááda :))
Reagovat
tommr
to potěšilo ... :)
Reagovat
aligo
hezky se na sebe usmály :)) Fajnéé :))
Reagovat
smazaný uživatel
:)))) Sympošky nesmírný vesmírný
Reagovat
EllNino
Tsurenko neschopná ukončit zápas ...
Reagovat
smazaný uživatel
to je p... Neumí zakončit zápas. Petkovič nesmí vyhrát
Reagovat
smazaný uživatel
No to bude rychlí. S Klárou to nevypadá dobře
Reagovat
EllNino
když už, tak klíče ....ale to "rychlí" ...tyvole :)
Reagovat
aligo
:D :D prey "rychlí" :D :D
Reagovat
PetaM
Prey? :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
ježiš já jsem kráva rychlý
Reagovat
smazaný uživatel
a mě něco říkej :D prey
Reagovat
PetaM
Já teda počítám s tím, že on si dělá srandu ... :D :D
Reagovat
aligo
přesně :D já to takhle píšu na netu vždycky :D jednou jsem to napsal ale do slohovky omylem ze zvyku :D byla to jedniná chyba a dostal jsem kvůli tomu za 5 :D
Reagovat
PetaM
Tvl ... :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Po dnešku vyřadí Carol kraťasy i ze šatníku. Teda, opravdu luxus tenis, Ons i Kája.
Reagovat
aligo
:D :D Ons by měla hrát exhibice :)) hraje krásnej a zábavnej tenis hlavně pro diváky :)) a tak to má být :))
Reagovat
smazaný uživatel
Vidím ji poprvé a už ji žeru. Káju nedá, ale u diváků se zapíše. Souhlas, Aligo:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ons!!!! Zamakat na lobogu!!! :)))
Reagovat
aligo
nechápu jak s takovou hrou může být až takhle daleko v žebříčku... Třeba Serena by z ní byla na mrtvici :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ji asi tenis baví (jeho variabilita), s tím se nahoru nejde. A loby jsou spíš nahrávky. Uvidíme dál, držím Ons palce. Jeden z nejhezčích tenisů na WTA, cit v ruce, uvolněná hlava, sympoška.
Reagovat
aligo
akorát ta postava je trošku mohutnější ale s tím dá hrát :))
Reagovat
smazaný uživatel
Nojo, postava africký selky, ale ani Marion, ani Linda nebyly atletky figurou. Nádherně se směje.
Reagovat
smazaný uživatel
Dřív říkal Santana, že jeho pestrost úderů škodí, z tý variability se mu blbě vybírá (tak ňák). No, gratulka Káji, ale uchvácenej jsem Ons.
Reagovat
smazaný uživatel
Velká soupeřka L.Š. o posun do TOP 10 je na pokraji vyřazeíńí
Reagovat
smazaný uživatel
vyřazení
Reagovat
PetaM
Už aby to bylo.
Reagovat
smazaný uživatel
No Kláro tohle jsi nezvládla
Reagovat
smazaný uživatel
:))) 0:30, 3:2
Reagovat
smazaný uživatel
Tjó, tomu se neříká celodvorcovej tenis, to je celodvorcovej tenis :))) Ons baví lidi, možná i sebe, určo né Káju.
Reagovat
aligo
??
Reagovat
EllNino
Ons Jabeur, Caroline Wozniacki ...
Reagovat
smazaný uživatel
:)))) dík
Reagovat
aligo
taky dík :))
Reagovat
PH94
Klára je snad jediná naše hráčka, na kterou mě opravdu nebaví se koukat. To její vystupování je neuvěřitelné trapný..
Reagovat
smazaný uživatel
Pls nemáte odkaz na zápas Kláry
Reagovat
aligo
zpráva
Reagovat
smazaný uživatel
DÍKY MOC
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli ta Keys bude hrát stále takhle , tak pokud Klára nevyhraje už vážně nevím jsou to cenné body zvlášt proto , aby nemusela hrát kvaldu na GS to už by ji vážně zlomilo
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli ta Keys bude hrát stále takhle , tak pokud Klára nevyhraje už vážně nevím jsou to cenné body zvlášt proto , aby nemusela hrát kvaldu na GS to už by ji vážně zlomilo
Reagovat
smazaný uživatel
Na RG by snad ještě bez kvaldy projít měla. Prakticky už bude obhajovat jen Katovice - QF. Na antuce má velké rezervy, loni samé prohry v 1. kole, ale na trávě má 210 bodů za Birmingham a Hertogenbosch a do té doby by to chtělo něco uhrát.
Reagovat
smazaný uživatel
no v tom případě vyhrát RG :)
Reagovat
smazaný uživatel
Klára nehraje špatně. To vůbec ne, ale to podání je jako vždy velmi špatné.
Reagovat
smazaný uživatel
beru z5
Reagovat
smazaný uživatel
No ani se nedivím :) Vždyt ta Keys nehraje až tak dobře , aby Klára prohrávala 2-5
Reagovat
smazaný uživatel
nehraje vůbec dobře. Klára prostě ještě hůř.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulka Che! Jináč babči - Ons je hračička, víc si škodí.
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda Klára je na shiftu :)
Reagovat
PetaM
Super, díky :)
Reagovat
aligo
dík za info :))
Reagovat
re.dihel
Tunisanka hraje převážně kvalifikace nebo 1. kola turnajů. Pamatuji si že v 1. kole Lucemburku minulý rok ji po obratu porazila Allertová. Denisa s ní vypadla ale letos v IW v kvalifikaci.
Reagovat
aligo
co je zač? Hraje skvěle a slyším o ní poprvé...
Reagovat
aligo
zatím vůbec neví co má na returu dělat...:D paráda :D
Reagovat
smazaný uživatel
CURENKOVOVÁ ZATÍM VEDE
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám znovu ve starých kolejích.
Reagovat
smazaný uživatel
Ach Bobčo. Nevadí. Ale už se lepšíš
Reagovat
smazaný uživatel
Bobčo ty jsi neuvěřitelná Merita.
Reagovat
vrabejka
Však žádná Bobina nehraje.
Reagovat
smazaný uživatel
už prohrála
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo to uhádne dostane velkou odměnu.
Reagovat
smazaný uživatel
Toustovej chleba
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/9/9d/Vintage_Merita.png
Reagovat
smazaný uživatel
máš pravdu, je to chleba. Ale žádnou odměnu nemám
Reagovat
vrabejka
Petra Kvitová
Reagovat
aligo
Tvoje máma?
Reagovat
smazaný uživatel
ne :)
Reagovat
smazaný uživatel
ještě by to mohla dát Bobina
Reagovat
smazaný uživatel
nedá Bobina je moc velká Merita
Reagovat
smazaný uživatel
kdo je Merita?
Reagovat
smazaný uživatel
To nevíš co :D
Reagovat
smazaný uživatel
Zhu příště nesmíš být Merita a musíš vyhrát
Reagovat
Carter
Inak neviete niekto prečo Errani/Vinci nehrajú 4hru?
Reagovat
smazaný uživatel
Errani má hepatitidu a Vinci má SARS
Reagovat
Carter
to fakt? ...dúfam, že sa z toho dostanú :(
Reagovat
smazaný uživatel
XDDDDDDDDDD
Reagovat
Carter
a vieš aj skutočný dôvod? :D
Reagovat
smazaný uživatel
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Reagovat
vrabejka
Gratulka :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zhu, ty jsi ale Merita
Reagovat
kada.tom
Sára vyhraje, super :-)
Reagovat
kada.tom
vyhrála :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Zhu bojovat, ukaž tu čínskou bojovnost
Reagovat
smazaný uživatel
C´mon Sara!
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Saře
Reagovat
vrabejka
Sára double brejk snad už nepustí.
Reagovat
vrabejka
Sáro chtělo by to udržet servis :D
Reagovat
smazaný uživatel
To chceš po Sáře moc
Reagovat
vrabejka
Jinak nevyhraje :D :D
Reagovat
Fandina
Pennetta porazila Brengle ve dvou setech. Vloni IW vyhrála, tak uvidíme, kam dojde letos.
Reagovat
smazaný uživatel
Yes Zhu.
Reagovat
vrabejka
Tvl Saro :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Saro. Co to je? Zabééér. Prosím.
Reagovat
vrabejka
Ted musí a vyhraje 6-4
Reagovat
smazaný uživatel
To dá ten 3. :) ten bude její
Reagovat
vrabejka
Saro zaber přece nechceš s tou teenagerkou prohrát set.
Reagovat
smazaný uživatel
Zhu vyhraje
Reagovat
tommr
Zhu Lin není žádná teenagerka - je jí už 21 let ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Teenagerka v 21 letech?
Reagovat
smazaný uživatel
No jo Zhu dostala kanára a ve 2.setu vede 2:0. Zhu bojovat
Reagovat
smazaný uživatel
Paráda Zhu otáčí již 3:0
Ivanovic, Lisicki, Penneta mají set jen tak dál :)
Reagovat
smazaný uživatel
A hele Zhu otáčí :)
Reagovat
smazaný uživatel
Šafářová vs Willaims
Plíšková vs Pavlyuchenkova
Hradecká vs Koukalová
Zhu vs Townsend
Reagovat
smazaný uživatel
No jo. Klára by mohla vyhrát IW. A na podzim US Open.
Reagovat
Frick
+1
Reagovat
smazaný uživatel
takové OF proti Wozíkovi - to není zas tak nereálné.
Reagovat
Frick
To +1 bylo hlavně k tomu vyhranýmu US Open.

To spíš Kr. Plíšková vyhraje bez ztráty setu French Open.
Reagovat
smazaný uživatel
stát se může vše :) třeba Stosur nebo Errani vyhrají Wimbledon.
Reagovat
smazaný uživatel
Sara už ho vyhrála va čtyřhře. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
No pokud by ty prvni mista znamenaly výhru tak jsem 100% pro
Reagovat
aligo
ty poslední dvě ČF jsou fakt vtipné :D :D prý koukalová a Townsend :D :D
Reagovat
aligo
a Zhu taky asi ne dle dnešních čísel :D
Reagovat
smazaný uživatel
No zase kanár :/ Zhu bojujem
Reagovat
tommr
já bych takový čtvrtfinále bral všema deseti ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No a kde je Sloane? :o
Reagovat
smazaný uživatel
Sloane vypadla ze Serčou
Reagovat
Mayo
to by boli riadne nudné QF
Reagovat
smazaný uživatel
naopak skvělé QF
Reagovat
lars
sak si muzes pustit ze zaznamu zapasy sloven. tenistek na IW :)
Reagovat
smazaný uživatel
Chy\bí ti tam Kvitová - kvitofka456. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
neviete náhodou či je stream na Belindu? :)
Reagovat
smazaný uživatel
nejspíš není
Reagovat
smazaný uživatel
:(
Reagovat
smazaný uživatel
mám z toho dobrý pocit, Klára by dneska mohla překvapit. Dneska je to vůbec celkem zajímavé, hvězdy budou nerozehrané a ve svých prvních kolech budou mít nelehké soupeřky:

Sharapova - Wickmayer
Azarenka - Flipkens
Bouchard - Hradecká

Alespoň v jednom zápase by mohlo dojít k překvapení. Kromě toho čekám výhry Townsend, McHale, Davis, Caro a Hercog.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím si, že Klára neprekvapí a Keys si to ustráži :)
Maria a Vika si to tak isto ustrážia a dúfam, že výhra aj Genie.
Reagovat
smazaný uživatel
Hodne bych byl štastný kdyby v každém zápase došlo k překvapení :)
Reagovat
tommr
já taky. Z prvních pěti WTA zápasů to ale zatím nevypadá ani na jedno překvapení ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Vidím že Monako se tu bude řešit o potom co Petra zkončí. V Monaku nebydlí jen Petra, ale i Vika, Caro, Novak. Na Floridě má bydliště Lisicki, Marfuša a Monča Puig, ve Švýcarsku má bydliště Ivanovičová a Mladenovičová, v Dubaji má bydliště Jankovičová a Srebotniková. A to jsem nezkoumala všechny tenistky. Dneska už téměř všechny tenistky/tenisti daní v jiných zemích. Neřeště tu Petru a Monako (hlavně ty Fricku), protože je to její život a ona si může bydlet kde chce. Není rok 1983. Petra tu zdanila víc než mi všichni dohromady. I kdyby Petra bydlela na Slunci tak nám to může být u pr.... Kdo zvás by danil v ČR kdyby měl takový výdělek jako Petra
Reagovat
EllNino
tyjo, nečekal jsem, že z tebe tohle někdy vyjde :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitovka boří mýty. I ona dokáže napsat inteligentní příspěvěk.
Reagovat
smazaný uživatel
to sem vás překvapila :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitovka - boříč mýtu :D
Reagovat
smazaný uživatel
"zkončí" -_-
Reagovat
vrabejka
zníčí ji.
Reagovat
Frick
Většina hráček TOP 20 bydlí ve své zemi.
Reagovat
Frick
Takže ty lži o tom, že to má "skoro" každej si nechte. Má to menšina.
Reagovat
Fandina
I kdyby to měla jen jedna tenistka, tak do toho nikomu nic není. To, že s tím zaútočil Huml a jiní v tom pokračují je trapné a ubohé. A nemá smyslu se s takovými lidmi vůbec bavit.
Reagovat
Frick
Pouze nechci, aby tady někdo argumentoval tím, že to dělají skoro všichni. Již během ledna, když tu byl daňový flame prvně, tak jsem uvedl, že v TOP 20 má bydliště mimo svou zemi jen menšina tenistek. Přičemž těch, co to mají skutečně jen takto "papírově", bude ještě méně. Např. u "Floriďanek" bych čekal, že ty tam skutečně žít budou.
Reagovat
Fandina
Jenže ty tvoje útoky tady na Petru ohledně Monaca jsou trapné. Copak to nechápeš, že tady pořád útočíš na člověka. Ten problém je v tom, že útočíš. Neděláš žádnou pozitivní věc, jen negativní věci. To je tvůj problém. To, že pořád útočíš. Jsi trapný a ubohý.
Reagovat
Fandina
Je každého věc, kde má bydliště a každý má právo si ho zvolit jak uzná za vhodné. Všechno ostatní je útok na něj.
Reagovat
Frick
Já jí za to kritizuji. Jestli se s tím nedokáže vypořádat (pokud si to tady čte) - tak Petro, vrať se do Fulneku / Prostějova. Tvůj život to jistě nepoznamená, protože SKROMNÉ DĚVČE nepotřebuje řešit, zda má ve slamníku místo 300 000 000 jen 250 000 000...
Reagovat
Fandina
A proč jí kritizuješ. To přece není tvoje věc, kde ona bydlí, jak se chová. Kdo ti dal právo kritizovat druhé?
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jí za to kritizuješ, protože jsi vůl. Zatím jsi totiž nepředložil jediný relevantní argument, proč by měla na daních odvádět více než je nutné. ONA TOTIŽ JEDNÁ V SOULADU SE ZÁKONY ČR. A pokud si, tak jako drtivá většina lidí, z daní odečítáš všechny slevy, které ti zákon umožňuje odečíst, tak jsi ještě navíc pokrytec.
Reagovat
tommr
to chceš s těma daněma otravovat atmosféru i během turnaje ve kterým Petra ani nehraje? :(
Reagovat
Frick
Chci aby se místní Kvitovci si sundali růžové brýle a uvědomili si, že Petra prostě je velice bohatá sportovkyně, která vůči tomu adekvátně chová. Minimálně částečně.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě jednou a tak, aby to dávalo smysl. Děkuji.
Reagovat
tommr
to po něm chceš asi moc ...
Reagovat
smazaný uživatel
Vypadá to tak. :-/
Reagovat
Frick
Prostě je to celebrita.
Reagovat
smazaný uživatel
A?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je to celebrita. No a co? To jí jako kvůli tomu mám přestat fandit? ...
Reagovat
Frick
Ne, ale prostě pak není na místě si malovat to, jak je to strašně skromná holka.
Reagovat
smazaný uživatel
Já si nic nemaluju. Nesoudím, jaká je, když ji vůbec neznám...
Reagovat
smazaný uživatel
Protože nechce na daních platit víc, než musí, znamená to, že není skromná? Tvoje myšlenkové pochody jsou fakt ujetý.
Reagovat
blixa
Sice přesně nevím, co zase ten duševní gigant slintá, ale "myšlenkové" pochody bych u něj fakt nehledal. Možná tak střevní ... :D
Reagovat
slacker
Takze sis zase po bolsevicku zaplival a muzes zase jit o vlakno dal.
Reagovat
Fandina
Každý rozumní člověk vidí, jak se Petra chová a nepotřebuje k tomu rady od druhého. Tomu doufám rozumíš.
Reagovat
PetaM
Je to 9 z 20. Až přiletí Vika do Top 20, bude to 10 z 20 a už to nebude většina :P
Reagovat
Frick
Halep, Bouachard, Radwanska, Malarova, Petkovič, Errani, Suarez-N., Plíšková, Pennetta, Peng, Strýcová = 11 Ti evidentně nečachrují

Williams S., Šarapová, Williams V., Keys = 4 Floriďanky. Tam může jistá "daňová motivace" být může, ale podle všeho by tam i měly žít, u Američanek to alespoń zůstává v rámci jednoho státu.

Kerber - Má bydliště v Polsku, kde trénuje ve "svém" komplexu, má rodiče z Polska. "Daňová motivace" tam asi také nějaké bude, ale oproti Monaku je to nebe a dudy.

Takže zbývají ty naše výtečnice + jediná další Monačanka Caroline a Švýcarka Ana.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, u Američanek to nezůstává v rámci jednoho státu. Společná je jen federální daň. Pokud ony žijí na Floridě kvůli daním, tak dle tvého měřítka okrádají stát, z kterého pocházejí. Zkus s tím tématem jít na nějaký americký web o tenise, tady už jsi napsal 100krát to samé, dostal jsi 100krát stejnou odpověď, tak nevím, proč to téma pořád znovu a znovu otvírat jen proto, že se zřejmě nudíš.
Reagovat
smazaný uživatel
Frick ví kulový i o českých daních, nemůžeš po něm chtít, aby znal ty americké. :-))
Reagovat
Frick
Státem myslím celé USA. Jsou občanky USA a žijí na území USA.

A navíc W+W budou mít na FL i středisko životních zájmů. Trénují tam, žijí tam. Nebo ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Co do toho furt motáš středisko životních zájmů?
Reagovat
Frick
Prostě mají k adrese na Floridě i jiné důvody než čistě daně. Jako je tomu u Petry a Lucky.
Reagovat
Fandina
Domnívám se, že daňový ráj v jejich pořizování sídla na Floridě hraje velkou roli.
Reagovat
Frick
Ale možná na daních tam zaplatí více, než by zaplatila Petra v Česku.

Ale i kdyby ne, tak tam určitě trénují atp.
Reagovat
Fandina
Tady jde o to, že nižší daně jsou důvodem, proč tam tolik sportovců sídlí. Stejně tak jako v Evropě v Monacu nebo i ve Švýcarsku, tak v USA na Floridě. A důvod je finanční. Postarat se co nejlépe o své finance. Takže rozebírat to a divit se tomu je hloupé. Nechápu, co je na tom ke kritice. Každý rozumný člověk tohle ví a napovuje se nad tím.
Reagovat
smazaný uživatel
No a co. To je každého věc kde daní
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, kdyby všichni úspěšní sportovci - a zdaleka nejde jenom o tenisty - co v Monaku mají nahlášené trvalé bydliště, fakt reprezentovali právě Monako, tak je z Monaka sportovní supervelmoc.
Reagovat
smazaný uživatel
No nic tak zpátk na tenis. Za chvíli hraje Zhu, ale na ní stream bohužel není. Tak budu držet palce ještě Vice, Taylor, Klárce ty alespoň na streamu jsou. Na Luhru se dívat nebudu
Reagovat
vrabejka
Snad ji Sara udělá ve 2.setech
Reagovat
smazaný uživatel
snad ji Zhu udělá ve 2.setech. Vím, to co udělala Zhu nebylo hezké, ale mě je sypmatická a moc se mi líbí její hra
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dnes mám tam znovu nějaký hráčky , kterým budu fandit např . stejně jako ty Zhu, Ivanovic , Tsurenko, Jankovic, Cornet, Townsend
Ale nejduležitejší pro mě bude Lisicki, Penneta, Flipkens, Wickamyer a samozřejmě Lucce a Kláře
Reagovat
Frick
řekl bych, že je hodně inteligetní. Ostatně, jako hobby má programování, to také o něčem svědčí.
Reagovat
Frick
Slabší duo mělo 95% střelbu, to silnější jen 80% :-(
Reagovat
Frick
Samozřejmě to padá na Ondru, bohužel ale taky Michal netrefil poslední dvě. Asi opět se mu rozklepaly nohy...
Reagovat
Frick
...ještě je nutný vyzdvihnout to, že Rusové nám dali hned v úvodu dáreček....
Reagovat
smazaný uživatel
Moravec to pos.ral no
Reagovat
slacker
CO to zvani na te CT Sport? Ze je to pro Moravce nezvykla situace? Vy uzvaneni volove a co mixy tam finisuje stejny Moravec ve stejne konkurenci.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě přijte že Rejman je úplně vypatlanej. To je k smíchu co tam říká
Reagovat
George_Renel
Ten vždycky plácá co mu slina na jazyk přinese.
Reagovat
smazaný uživatel
5 chyb v 1 větě...
Reagovat
slacker
5?
Reagovat
PetaM
Tak 6 no, se spletl ;)
Reagovat
PetaM
A taky ve dvou větách. :D
Reagovat
PetaM
A jinak je to 4:2.
Reagovat
smazaný uživatel
KVITOFKA:"Mě přijte že Rejman je úplně vypatlanej. To je k smíchu co tam říká"
MNĚ (1) přijD(2)e, (3) Rejman je úplně vypatlanej. To je k smíchu,(4) co tam říká .(5) :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby tohle videl Broz, tak ho slahne uplne;D)))))
A nejen ten pravopis...;D)))
Reagovat
smazaný uživatel
na čárky a tečky se.ru
Reagovat
slacker
Pan si chce hrat na chytreho a ani neumi spocitat spravne vety :-)
Reagovat
PetaM
"vypatlanej" je taky vyloženě správné slovo ... ;) ;)
Reagovat
tommr
to si tady chceš hrát na pana učitele a opravovat každý nespisovný slovo? :(
Reagovat
PetaM
Ne, ale když už tady vypisuje chyby v těchto dvou větách, tak jen doplňuji, že to není 5, ale 6 chyb. :D :D
Reagovat
blixa
"vypatlanej" je v pořádku, to je přiznaná hovorová mluva, já takhle píšu pořád protože tak mluvím a spisovně mi to z huby neleze.
Reagovat
slacker
Moravaci by to mohli povazovat za cajzlovstinu
Reagovat
PetaM
Jinak jsem si na chyby Kvitovky zvykl a jsou mi jedno. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Na chyby "Kvitovců" si tady zvykáme všichni. A vůbec se nejedná pouze o ty pravopisní...
Reagovat
slacker
"Kvitovci" nemaji zadne chyby, maji vyssi poslani. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Fanoušci vždycky bezchybní, pouze jejich objekt zájmu pokulhává.
Reagovat
PetaM
Největší chyba Kvitovců je ta, že fandí Petře :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
On je opravdu divný o tom není pochyb nevím co leze do televize jenom ty jeho řeči hm.. , myslím atd a ještě poví , že za favority považuje USA.
I já o tom jsem věděl víc jak on a to sem opravdu laik a vím , že jsem určitě nebyl sám :) .
Reagovat
darek.vrana
Alibismus. Všichni jsou jednoznačně zklamaní, ale bude se říkat, že je to parádní výkon.
Reagovat
smazaný uživatel
Pódium JE parádní výkon.
Reagovat
darek.vrana
Jak kdy. Po tomhle průběhu, kdy dva nejslabší články zajeli takhle nad plán v kontaktu s medailí, tak to moc paráda není, vzhledem tomu, že nám pak jeli dva členi top 10 SP. Jasně, Moravec se snažil, ale proč to nenazvat pravým jménem a neříct, že se mu to prostě dneska nepovedlo.
Reagovat
VlS
Jestli si ho slyšel, tak to tak nějak řekl sám. Dneska prostě tu medaili prostřílel a tečka. Běžel rychleji než Fourcade. Hlavně je to škoda pro Ty dva kluky, kteří žádnou medaili ještě nemají.
Reagovat
darek.vrana
Dyť jo, já myslím ty komentátory. Dostál asi neumí říct nic jiného než "parádní výkon, prodže bla bla"
Reagovat
VlS
To máš pravdu
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitofák nepřekvap.l. I/Y si doplň, ať se procvičíš :-)
Reagovat
smazaný uživatel
měkké i :)))
Reagovat
Fandina
Michale jeď, držím palce!!!!!!!!!!
Reagovat
George_Renel
to bude mít v rukách i nohách. Zatím jedou neuvěřitelně.
Reagovat
PH94
Koukám, že dnes se nedostal na stream zápas Tomic-Coric..To je od organizátorů hodně neštastné, protože to je určitě jeden ze šlágrů dne..
Reagovat
vrabejka
:D :D Ale no tak to nemyslíš vážně :D :D
Reagovat
gigin
Proč ne?
Reagovat
vrabejka
Protože jsou min. 3 zápasy které jsou větším tahákem než tento.
Reagovat
tommr
takových zápasů je minimálně deset - hlavně mezi ženami ... :)
Reagovat
gigin
Aha.
Reagovat
smazaný uživatel
Misto toho cimcararani, nam tu napis ty tri atraktivni zapasy;)
Reagovat
smazaný uživatel
a nejlepe vic, aby to nezustalo na tom povinnem minimu;)
Reagovat
tommr
třeba zrovna na S5 jsou všechny tři ostatní zápasy atraktivnější než zápas Tomice s Coricem ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty myslis Gulbise s Traverem?
Si delas ze mne srandu;D)
Reagovat
tommr
nevím jak ty, ale já jsem na to jestli Gulbis zase rupne opravdu zvědavej ... :)
Reagovat
gigin
Naštěstí mají pořadatelé rozum :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Z ATP by mě tenhle mač zajímal asi nejvíc spolu s Murray - Pospisil a Djoković - Baghdatis. Mohli to dát na kamery. Bohužel to "ic" na konci jmen obou hráčů Američany odrazuje :/

Ve WTA dnes žádný vyložený tahák nevidím. Rozlučku Genie s turnajem nepočítám, to je na mě už nepřijatelný čas :)
Reagovat
tommr
to odrazuje nejen Američany ... :)
Ale vážně - řekni jaký zápasy by si místo toho ze streamovanejch kurtů vypustil, protože všechny se na ty první tři kurty nevejdou ...
Reagovat
smazaný uživatel
V podstatě bych vypustil kterýkoli mimo těch 2, co jsem uvedl :-) Vím, že to organizátoři nemají snadný, ale čistě subjektivně je to vypuštění zápasu dvou možných budoucích hvězd fail.
Reagovat
tommr
v podstatě jedinej zápas, kterej mě zajímá ještě mín než zápas Tomice s Coricem je zápas Smyczek vs. Kohlschreiber a ten je zase neprůstřelnej, protože v něm hraje domácí hráč. Ve všech ostatních zápasech na největších kurtech hraje nějaká velká hvězda se kterou se Tomic ani Coric nemůžou vůbec srovnávat ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Super Jardo!!!!!!!!!
Reagovat
EllNino
Wow Jarda jaká stojka ! :D
Reagovat
PH94
1.Sharapova: 15 418 963
2.Ivanovic: 2 916 146
3.S.Williams: 2 746 605
4.V.Williams: 1 797 262
5.Wozniacki: 1 350 272
6.Azarenka: 1 337 611
7.Halep: 1 098 642
8.Bouchard: 1 036 038
9.A.Radwanska: 787 520
10.Lisicki: 596 356
11.Cibulková: 537 505
12.Kvitová: 513 892
13.Hingis: 513 146
14.Hantuchová: 382 887
15.Jankovic: 376 072
16.Keber: 302 543
17.Pironkova: 242 267
18.U.Radwanska: 207 925
19.Zvonareva: 169 935
20.Errani: 165 111
Trochu jsem se nudil :D TOP 20 hráček podle počtu fanoušků na FB.
Reagovat
smazaný uživatel
na to že je Petra dvojnásobná GS vítězka tak nic moc no. Ale na tom nezáleží
Reagovat
PH94
Asi ji chybí like od Fricka a jemu podobných :D
Reagovat
PH94
Nic ve zlém :)
Reagovat
Frick
Já mám Petru olajkovanou...
Reagovat
smazaný uživatel
Já ne. :D
Reagovat
smazaný uživatel
nepůsobí jako tak velká osobnost, jako ostatní hráčky.
Reagovat
smazaný uživatel
ale osobnost je!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
nepůsobí tak a proto není tak známá.
Reagovat
smazaný uživatel
já jsem ráda že není nafoukaná a že není hvězdička jako Marfuša nebo Evžena. Petra je hold skromná holka, žádná celebrita a to mám na ní moc ráda
Reagovat
smazaný uživatel
Trochu bych brzdil s tím tvým optimismem zas .. :-)
Reagovat
Frick
je to pravda. Trochu možná tomu "přičichla".

Tady je otázka zda:

1) Je skromné děvče z Fulneku
2) Má roli skromného děvčete z Fulneku. A třeba to její bydliště v Monaku je manýr celebrity. (Lucka by ho možná nikdy neměla, kdyby nechodila s Berdychem)
Reagovat
darek.vrana
A Petra by ho neměla, kdyby nechodila s Radkem.
Reagovat
Frick
Těžko říct. Co do tenisových výkonů, tak Lucka byla ve stínu Tomáše, ve vzahu Petry to bylo naopak.
Reagovat
darek.vrana
No ale s tím bydlištěm jí to dost pravděpodobně taky poradil Štěpec.
Reagovat
Frick
Černošek.
Reagovat
PetaM
Proč tak pozdě?
Reagovat
PetaM
Jenomže Tomáš s Radkem tam měli trvalý pobyt mnohem dříve, než Lucka s Petrou ... ;)
Reagovat
Frick
Lucka v rozhovoru uvedla, že souvislost se vztahem k Tomášovi tam byla.
Reagovat
Fandina
To jsou ale žvásty. Jedna je celebrita, druhá ne. Jedna něco může druhá ne. Nesmysly.
Reagovat
Frick
OK. Abyste mne pořád nehanili kvůli Monaku, tak třeba celebrití manýr je to, že na FB musí psát za ní PR manažerka, jakož i to, kolik lidí se kolem ní motá v jejim realizačnim týmu.
Reagovat
PetaM
Nechápu jenom to, co tě nutí stále na TP dokazovat, jak moc hloupý jsi ... Nechodí tu zase tolik nových lidí, aby ses musel předvádět ... A ti staří už to dávno poznali ...
Reagovat
slacker
TY to uz dokazovat nemusis
Reagovat
janek_da
Tady nejde o nějaký Monako, ale o tvůj kolovrátek. Zkus ho patentovat.
Reagovat
Frick
Tady se zkrátka jen polemizovalo o tom, zda je Petra skutečně to skromné děvče z Fulneku. A některé věci, co provádí, jsou s tím v rozporu.

Skoro bych si dovolil říct, že je takovou skormnou dívkou z Fulneku, jako je Berdych skromným chlapcem z Meziříčí.
Reagovat
misa
Mě by zajímalo, jakou máš roli na TP.
Reagovat
smazaný uživatel
tady je zase nasráno..
Reagovat
smazaný uživatel
HOLT KVITOFKA
Reagovat
smazaný uživatel
Tak překvapuje mě Ursula , že až tak vysoko , ale taky , že Halep je na takovém místě čekal bych tak TOP 3 to stejný i Bouchard i Aga to bych tipoval TOP 5
Reagovat
PH94
Ursula hlavně teží ze slávy své sestry a také toho, že je hezká :D Jinak Bouchard a Halep jsou velmi mladé, takže se dá odhadovat, že počet jejich fanoušků bude určitě rychle stoupat :) Z marketingového hlediska mi z těch mladých přijdou určitě nejzajímavější :)
Reagovat
misa
Chudáček Lucinka Šafářová má jen 21 798.
Reagovat
smazaný uživatel
Neni rozhodujici mnostvi, ale kvalita Miso...
na facebuuuk kaslem;D)
Za par let stejne bude zastoupen jinou technologii;)
Reagovat
blixa
Assbookem ? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
;))))
Nebo necim podobnym;)
Reagovat
janek_da
to je to tvrde jadro. ted se ukauzje, kdo je kdo.
Reagovat
misa
Jo, a že ji netlačíte o půl druhé v noci :-)
Reagovat
tommr
jj tvrdý jádro 1GSL je v poslední době při zápasech Lucky podezřele absentující ... :)
Reagovat
PetaM
To, že tady "ovečky" nepíšou, když Lucka hraje, přece neznamená, že jí nefandí a nesledují ji ...

Ne každý má potřebu tady psát po každém gamu stav, aby dokázal, jak "fandí" ...
Reagovat
misa
Ano, pak to musí táhnout sympatizanti toho klubu :)
Reagovat
smazaný uživatel
tssss....vubec nevite o cem hovorite;))))
Reagovat
VlS
Hele, dokud byla Lucka kolem padesátky, tak jsi o ni ani nezavadil, tak se tady necamrej.
Reagovat
tommr
víš ty vůbec kdy byla Lucka naposledy okolo padesátky nebo tu jen zase žvaníš naprázdno?
Reagovat
PH94
Koukám,že jsem nějak pozapoměl na Lauru Robson :D Ta má tedy 281 227 :)
Reagovat
Frick
Docela zajímavý je to, že Serena má o tolik méně. Na to, jaká je superstar. Není tam i trochu "rasismus"? Že třeba bílí Američané se s ní nejsou schopni tolik identifikovat?
Reagovat
slacker
"Cerni" americane nemaji facebook a internet :-)) Zato maji kver, zlaty retez a dealujou crack
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.facebook.com/sania.mirza
Reagovat
PH94
No jo :D Ted na to koukám jako blázen :D
Reagovat
darek.vrana
Co proboha na Šarapce všichni vidí, může mi to někdo vysvětlit? Vám se líbí? Není to jen setrvačnost z doby, kdy jí bylo 17?
Reagovat
misa
Nelíbí
Reagovat
smazaný uživatel
no v sedmnácti teda nebyla nic extra. Teď to celkem ujde .-)
Reagovat
tommr
rozdíl mezi Sharapovovou a "zbytkem světa" je teda propastnej ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
náhodou Mirza ji zdatně sekunduje.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale u ní 8 mega - to je asi jako kdyby Petra měla 60 tisíc. Jen odhad, nic jsem nepočítal - pro jistotu :D
Reagovat
misa
z dnešního Sportu.

http://jpeg.cz/images/2015/03/14/zdXLg.jpg
Reagovat
Fandina
Tak doufám, že si Petra odpočine a vrhne se pak do tenisového kolotoče v pohodě a bude zase vyhrávat. Držím palce Peti. Pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak na jedné straně chce odpočinek a na tý druhý chce hrát semifinále Fed Cupu kde opravdu není potřeba není to trošku protiřečení :)
Reagovat
EllNino
Petru právě ten týden s holkama nakopne :) kde jinde hledat místo pro comeback než doma před zaplněnou halou a velkou podporou :)
Reagovat
smazaný uživatel
To je též pravda ,kéž by ji to chtělo nakopnout tak , aby všude hrála tak jako na Wimbledonu :)
Reagovat
tommr
Petra musí hrát FC i kvůli OH ...
Reagovat
blixa
Nemusí, má dobrý vztahy s naším svazem a stačí, když ten řekne že byla k dispozici.
Reagovat
tommr
ale dobrý vztahy má právě proto, že reprezentuje ve FC ...
Reagovat
blixa
Pro jednou by ji podrželi.
Reagovat
tommr
to by podržel i ruskej svaz Sharapovovou nebo americkej Williamsky a přesto FC letos radši pro jistotu hrajou ...
Reagovat
blixa
No to si teda nejsem tak jistej, zejména u Rusů. Kdyby je s FC vyfuckovala, tak věřím že by oni zase vyfuckovali jí z OH :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já myslím, že ne - teď v době studené války by takhle velkou šanci na medaili nezahodili.
Reagovat
tommr
a odepsali by tak skoro jistou medaili? Tomu nevěřím ... :)
Reagovat
Frick
Petra asi opravdu má neuvěřitelnou motivaci neprohrát s Ćeškou. Nebyla v pohodě psychicky, Kája naopak jela... ...a stejně zase nic.

Jsem zvědav na FC. Ale Petra by asi neměla mít nic jistýho. Pokud budou hrát Lucka i Kája stále dobře, asi by bylo na místě jim dát větší důvěru než Petře.

Snad asi nejvíce fér by bylo nechat odehrát tři zápasy třema hráčkama.
Reagovat
smazaný uživatel
No a nebo všechny čtyři každá jeden zápas :)
Lucka,Karolína,Bára,Petra to už jsem opravdu dlouho neviděl :)
Jinak pochybuji o tom , že by Pála dal větší šanci Lucce či Karolíně jak Petře.
Já jsem si jen říkal , že by to Petra Pálovi usnadnila kdyby řekla , že hrát nebude .
Reagovat
misa
Pokud bude Petra chtít ve FC hrát, tak ji kapitán asi nikdy nenechá sedět.
Reagovat
smazaný uživatel
No nikdy neříkej nikdy :) Může být doba kdy Petra absolutně neporazí nikoho , doufám , že se to nestane
Reagovat
Frick
Ještě se vrátím k Báře - skutečně, celkem zklamání. Díval jsem se na výsledky Pavlu a tedy skutečně nic moc. Tři porážky v Sydney, Melbourne a Dubaji a pak tedy ČF v Monterrey, kde porazila ne zas tak silné hráčky a nakonec vykapala se Sarou.

Ne, ne - tohle bylo asi skutečně špatné. Bohužel, Bára v zápasech, kde je mírnou favoritkou, zase tak spolehlivá není - Beck, Pironka, Petkovič (sázkovky ji lehce favorizovaly), Pavlu.

2 ze 4 těchto zmiňovaných zápasů znamenaly ztracený titul. :-(
Reagovat
EllNino
Jenže Nasťa je takhle nevyrovnaná pořád, má prostě občas výpadky, navíc letos prohrála s Peng a Wickmayer, která pak dala na AO 4. kolo a hrála dobře i se Simonou ...Bára dostala do 2. kola jednu z nejtěžších soupeřek, navíc ona obecně nerada hraje na pomalých površích, viz její bilance na RG ...a tady je to extra poamlý no :/ ...ale tak letos je to první porážka v 1. zápase na turnaji, má to pořád výborně roujetý :)
Reagovat
smazaný uživatel
Bára to podání už něměla moc hezké v zápase s Venus :)
Reagovat
Frick
Nemá něco s rukou? :-(
Reagovat
EllNino
tak při její výšce je to celkem normální, že se o servis opřít nemůže, ale na začátku roku jí šel mnohem líp, zvýšila nadhoz a lítalo jí to, v těch zápasech s Caroline, CoCo, Sam a tak ...ale už v Doha se Sabine to byla bída, zase to trochu snížila ten nadhoz, nevím proč ...
Reagovat
smazaný uživatel
No nebyla uplně v pohodě , byla i ošetřována při zápase , ale myslím , že se jednalo spíše o nohu .
Reagovat
freeteepek
Nějak nechápu, proč bookmakeři neustále favorizují v tomhle duelu Španělku. Šance bych viděl přinejmenším vyrovnané. Vždyť Karolína je v žebříčku o malinko výš, jejich dva vzájemné zápasy byly vyrovnané. V tom posledním ovšem Karolína vyhrála. Já si na Káju zase vsadím. Snad jí to nepřinese smůlu:-) Včera Garbine nepředvedla žádný oslnivý výkon. Měla s tou Američankou co dělat.
Reagovat
smazaný uživatel
Já si ted vsadil 1t KČ na Lucku (kurz 4.33 je skvělý) a když vyhraji tak polovinu výhry vsadím na Karolínu ..
Reagovat
smazaný uživatel
já Káje věřím. Kája to dá. Kája to vyhraje. Kája nesmí prohrát. Kája to ubojuje
Reagovat
smazaný uživatel
To nepíšeš ani když hraje Petra :) Nemáme se obávat , že se změníš na Plíškovka ? Doufám , že se neurazíš :)
Reagovat
blixa
Moment, to zase jako prrrr, to bych musel jako samozvaný předseda Plíškoultras schválit ! :D
Reagovat
slacker
Petra se dostals na sikmou plochu, uz se s ni pomalu loucime s jako aktivni tenistkou :-))
Reagovat
smazaný uživatel
ne neboj, Petra is number one. Petra byla je a bude pro mě nejlepší, nejhezčí a nejšikovnější. Plíšková je pro mě dvojka
Reagovat
VlS
Já to vidím 50:50, rozhodnou maličkosti. Dvě nadějný mladý pušky. Mugu včra v prvním nebyla nijak přesvědčivá.
Reagovat
VlS
Tak je potřeba Hispanos nějak motivovat, aby do toho pustili chlup a jejich mnohokrát víc, než Čechů, nemyslíš?
Reagovat
Frick
Na antuce bych se bál, tady do Kája dá. Byť je to pomalejší, no...
Reagovat
VlS
Od kdy je Mugu antukářka? Hard v IW je pomalejší, než antuka v Madridu a na RG.
Reagovat
Frick
Aha. Já myslel, že když je Španělka, tak to musí bejt antukářka :-D
Reagovat
EllNino
hm, spíš je to něco jako Feli :) jediná Španělská hráčka, které antuka zase až tolik nevoní :)
Reagovat
blixa
Tak ona hlavně Garbine není Španělka :D Po otci je Katalánka a po matce Venezuelanka, žije v Katalánsku a španělský má jen pas (ale i venezuelský). Se Španělskem má společné jen to, že jí ukecali aby ze něj hrála FC ;-)
Reagovat
EllNino
já vím :D klidně mohla hrát za Venezuelu tyjo :))
Reagovat
smazaný uživatel
;) A to je zase skoda...Takova Venezuela ve svetove skupine...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě se vrátím k zápasu Schiavone vs. Zhu a ten SP.. :D

https://www.youtube.com/watch?v=fusYYipbHUQ

Ve zpomaleném záběru jde jasně vidět, že míček se dotkl i Čínaňky strany kurtu po tom co ho zahrála..
Reagovat
EllNino
to je hooooodně teda ...
Reagovat
PetaM
Štěstí přeje připraveným no ... Holt lidé nejsou stroje. Kamera to viděla, z opakovaného záběru, člověk si těžko může v hlavě pustit opakovaný záběr s přiblížením :D :D
Reagovat
janek_da
A Zhu muze pouzit mustr Raonice:
Dopadl mic nejdriv na vasi strane?
Hypoteticky ano, technicky ne.
Reagovat
gigin
http://www.tennis-arena.cz/video-schiavoneovou-zaskocila-nefer-cinanka-6272cz/
Reagovat
smazaný uživatel
No Schiavone moc nemusím , ale ta Číňanka mě opravdu vytočila :)
Reagovat
misa
Trapné, loni proti Petře zase Mařka zahrála v Miami míč po dvojdopadu...
Reagovat
Frick
Nemělo by dvojdopad registrovat jestřábí oko?
Reagovat
smazaný uživatel
Videl som len niektoré zápasy ale teším sa z postupov Sereny, Lucky, Garbiny a potešila ma výhra Sloane nad Kerberovou :)
Dúfam, že Sloane táto výhra a celkovo tento turnaj nakopne a bude hrať to čo vie a čo dokáže :) následne príde aj (vyššie) umiestnenie v rebríčku :)
Reagovat
smazaný uživatel
Doufejme že je to u Sloane otázka času, kdy se vyškrábe zpátky nahoru, kde už by teď mohla zakotvit pevněji.
Reagovat
janek_da
Až takový byl Serenin servis?

https://pbs.twimg.com/media/CABw5DeXEAAcByF.jpg:large
Reagovat
smazaný uživatel
by dneska mohla potrápit.
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, že ne.. :D Tipl bych si, že jeden set bude vyrovnaný, ale věřím ve výhru Mashy ve dvou..
Celkem mě ale štve, že ten zápas neuvidím..
Reagovat
smazaný uživatel
Snad ne. Moc si přeju bitvu Aza vs Marfuša
Reagovat
blixa
Bitvu ? Marfuša ji schroupne jako oříšek ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
jo jasn. Vika ji ukáže
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych byl nejraději kdyby Azarenka prohrála s Flipkens a Maruška s Wickmayer :) Jinak ten zápas Azarenka vs Maruška by byl zajímavý , ale ten zvuk by byl šílený
Reagovat
sprchon
Viděli jste tričko? Taky bych ho bral. :)
Na prodej jsem našel tohle:
http://supersportstees.com/view/1910568/team-lucie-safarova--czech-republic-womens-tennis-fan-t-shirt
Reagovat
misa
Viděl jsem a hezké :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsou letos nejvyrovnanější slalomářky, jezdí skvěle a MS to jen dokázalo. Navíc Mikaela a Šárka mají nejlepší 1.kola za vše. Od Záhřebu (4.1 2015) byla Šárka po 1.kole vždy na stupních.
Reagovat
smazaný uživatel
Super Šárko myslím že už si to 2.místo udrží, ale Mikaela je neuvěřitelná před Šárko má náskok téměř sekundu.
Reagovat
VlS
A těsně třetí je Veronika Zuzulová, pěkně holky, Michaela je mimozemšťanka, s tou se závodit nefá:-)
Reagovat
smazaný uživatel
jo je to neuvěřitelné. Šárka jela krásně ale Michaela... to nejde :)
Reagovat
smazaný uživatel
Bylo by fajn, kdyby si Mikaela (ne Michaela :D) už dneska zajistila malý glóbus. :) To by ale Frida Hansdotter musela být až 9. (momentálně je sedmá).
Reagovat
smazaný uživatel
Jo bylo by to super MIKAELE to přeji, Frida je zatím sedmá, ale na konci může být klidně až patnáctá
Reagovat
smazaný uživatel
Tak gratulka Šárce myslím , že to dopadlo stejně jako v posledním závodě na stupně vítezu
Reagovat
makro99
Uff. Navázat na předchozí vitěznou vlnu není pro hráčky mimo absolutní špičku nikdy jednouchý. A dvojnásob pro Lucku. Viz třeba post-fedcupovo-top20ková kocovina 2013... Takže už dnes velká úleva. Stoprocentní bude po výhře na Svitolinou.
Reagovat
Frick
Tak ona byla i kocovina po Wimblu - výpadek v prvním kole WTA 280 v D.C., přestože vyhrála 1. set 6:2...

I ve zbytku celé sezony si pak Lucy spíše jen tak "uhrávala svoje". Zkrátka žádný výrazný výsledek / zápas tam už nebyl. Snad vyjma FC.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka je dobrá vyhrála 4:0 na sety. Novinky se zase zbláznili
Reagovat
smazaný uživatel
takže si s tebou odteď budou rozumět ;)
Reagovat
sprchon
Kája a Lucka super, gratulace! :)
Bára škoda, Katka škoda... Tak třeba to Báře vyjde aspoň v deblu.

Dneska Klára od 22:00. LucHra bude hrát s Genie až ve 4:30 našeho času... To si možná při neděli přivstanu. :D
Reagovat
Frick
http://www.itftennis.com/procircuit/tournaments/women%27s-tournament/info.aspx?tournamentid=1100033867

Bude hrát příští týden desítku. Co ta holka blbne...
Reagovat
George_Renel
http://www.digizone.cz/clanky/o2-sport-odstartuje-15-srpna-chce-nabidnout-to-nejlepsi-co-je-na-trhu-k-dispozici/#ic=index-tips&icc=tip-0
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo taková škoda nevyužít 5 SB. Zrovna Kuzněcka byla k poražení. V Miami může dostat do 1.kola Marfušu nebo Serenu a končí. Chtělo by to aby Katka udělala na okruhu lepší výsledek, třeba to loňské SF v Moskvě. Snad v Miami udělá Katka alespoň 3.kolo
Reagovat
smazaný uživatel
do 2.kola Marfušu nebo Serenu
Reagovat
smazaný uživatel
Díval jsem se na sestřih a teda musím říct, že Serena si nevěděla téměř celý zápas rady. Hrála dost pasivně a spíš se trápila. Monica by mohla vyhrát, jen kdyby víc střídala strany. Oceňuji outfit Serči, je moc hezký.
Tady dávám odkaz, je to zajímavý zápas, ale na oko moc hezky nepůsobí.: https://www.youtube.com/watch?v=TV549G-dv5s
Reagovat
PetaM
No, ona taky Monika nehraje hru, která by oku lahodila ...
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se teda moc líbí :) Je to klenot
Reagovat
smazaný uživatel
taky mám její hru rád :-)
Reagovat
blixa
Ano, ano, klenot. Snad raději zavřít do trezoru a nevyndávat .. ;-)
Reagovat
PetaM
:D Tak :D
Reagovat
smazaný uživatel
ale no tak, chlapci... je to krásná hra :D)
Reagovat
Frick
No tak to měla těžkou práci v R64.... 7:5 7:5... Tak uvidíme, zda to byl jen rozjezd nebo znamení toho, že to tak snadný mít nebude. Už ta "naše" Kazaška bude těžšim oříškem...
Reagovat
smazaný uživatel
Pomalá a pasivní hra "naší" Kazašky" jí naopak bude sdět až moc. Její servis bude pro ni snadná kořist.
Reagovat
VlS
Taky si myslím, že ji slupne jako malinu. Až mi je Zarinky líto.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak bohužel, moje "mladé pušky" nepřekvapily. Neviděl jsem žádný zápas, protože na Donnu a Katku nebyl stream a na Monču jsem už nevydržel...

Donna - Zarina: Při sledování livesportu jsem trochu nechápal. Donna vedla v 1. setu 3:0, pak se tam rozsvítilo nějaké ošetřování (měl jsem za to, že to bude u Zariny) a Donna potom prohrála 10 gemů v řadě. :( Takže fakt nevím. Ve 2. setu nakonec ještě Donna uhrála tři gemy, ale zdramatizovat zápas se jí už nepodařilo... V Indian Wells tak vlastně obhájila 2. kolo z loňska, ale v Miami bude obhajovat 3. kolo, což bude při její současné formě asi dost těžké...

Katka - Světlana: Katka měla z mých favoritek jednoznačně nejblíž k zisku setu. První set otočila z 2:5 na 6:5 a ve dvanáctém gemu měla na returnu pět setbolů. Bohužel ani jeden neproměnila a tie-break už byl potom celkem jasný. Ve 2. setu se Katka držela do stavu 2:2. Pak prohrála čtyři gemy v řadě, když dvakrát po boji ztratila servis... Velká škoda toho 1. setu, protože pak se to mohlo vyvíjet úplně jinak. Je to prostě všechno o nervech a zkušenostech, které Katka zatím pořád ještě sbírá. Zároveň je ale fakt, že Světlana je těžká soupeřka a tu její špatnou letošní bilanci bych moc nezveličoval. Když se podíváte proti komu letos prohrála (Hradecká, Keys, Garcia, Kerber, Pennetta), tak s výjimkou Lucky to jsou všechno soupeřky, které jsou v žebříčku daleko před Katkou... Jinak je dobře, že i přes prohru je Katka s tím zápasem spokojená a určitě si z toho něco vzala. :)
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=950592778305657&id=496895680342038

Monča - Carla: Bohužel úplně jasná záležitost. Monča si ani jednou neudržela servis a nenapodobila tak loňské vítězství nad Carlou ve Stanfordu... Čekal jsem od Monči mnohem víc, ale zase je pravda, že ten předchozí zápas proti Gibbs taky nebyl nic moc.
Reagovat
George_Renel
Jen bych podotknul, že pokud má Katka opravdu prorazit, cesta vede jen přes nějakou tu výhru právě nad těmi výrazněji výše postavenými jak se to povedlo třeba Karolíně.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v pondělí začíná předprodej vstupenek na semifinále Fed Cupu v Ostravě.. Kdo jede? :)
Reagovat
aligo
až bude finále v praze :D ale letos asi nebude v praze co? :/
Reagovat
smazaný uživatel
proč? pokud budeme hrát s Ruskama tak hrajem doma a Marfuša bude hrát SF takže je to pravděpoobné. Jen se bojím aby to bebylo s Petrou vážné a na FC přijela. Bez Petry to bude těžké
Reagovat
smazaný uživatel
No myslíš doufám finále , pokud je to tak jak mluví nechápu proč zrovna chce hrát semifinále kde nebude až tak potřeba je to další doba kde by si mohla odpočinout
Reagovat
PH94
Já :)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky na tom budeš nalepený celý den jako já?? :DD Tež nemůžou říct čas, kdy to tam bude -_- :)
Reagovat
PH94
https://www.youtube.com/watch?v=7HpduBF2ETk Nejsem nějakým velkým fanouškem Sereny, ale tady netřeba slov :) Nádhera :)
Reagovat
PH94
Doufám, že příští rok uvidíme i Venus :)
Reagovat
Fandina
Na Nově komentuje woytha. Tak si ho chvilku poslechnu a podívám se na kluky a pak půjdu do chrupan. Jeho vždycky ráda poslouchám.
Reagovat
misa
http://oidnes.cz/12/121/org/ALD47a61d_193140_5550839.jpg

slaví první letošní výhru na území USA, tajně doufám, že její další zápas už uvidím...
Reagovat
tommr
tak Lucka to nakonec zvládla ve dvou i když si ten druhej set zbytečně zkomplikovala. Nejdřív přišla o vedení 4:2 a pak v TB málem ztratila vedení 6:1. Tentokrát se ale naštěstí včas vzchopila a nedopustila tak opakování blamáže z debla ... :)
Reagovat
Fredy
Velká gratulka k postupu do 3. kola. Škoda, že jsme nemohli vidět dnešní zápasy našich tenistek. :(
Reagovat
tommr
jj sledovat jen čísla je o nervy ... :(
Reagovat
Frick
Pro Lucku. Žádná demolice 6:2 6:1, ale bylo to (jak takž) pod kontrolou.

Ale asi si budou mít co říct, s Robem.

No, se Svitolinou to ale bude těžká práce.
Reagovat
EllNino
Dobrý Lucy, 4. mečbol byl poslední naštěstí :) ...no Svitolina bude ale těžký oříšek :)
Reagovat
tommr
už jsem měl ale strach, že to dopadne podobně jako v tom deblu kde spolu s Mattek-Sandsovou promrhaly vedení 9:5 ...
Reagovat
Fandina
Šafi ve dvou. Super a gratulka!!!
Reagovat
misa
Dobře a teď ji zkus brejknout!
Reagovat
misa
Tak nic, cílem je tb.
Reagovat
misa
A posledním cílem je zisk tb.
Reagovat
misa
:-))
Reagovat
Fandina
Schwartzman který hraje s Janowitzem má 170 cm, ale v televizi vypadá mnohem menší, jako prtě.
Reagovat
misa
To je snad jasné.
Reagovat
Fandina
Ne tak úplně. On má takovou podsaditou postavu, že vypadá opravdu prťavě. Kdyby byl hubenější, tak by tak nepůsobil ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Záleží, jak máš velkou televizi.
Reagovat
Fandina
To je fakt ... úsměv
Reagovat
tommr
a výhoda brejku je bohužel fuč. Ve druhým setu se zase začíná od začátku ... :(
Reagovat
misa
Tak Lucka bude podávat na udržení 2. setu :(
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím spolu nikdy nehrály na 3 sety, tak snad zůstane tradice dodržena ;)
Reagovat
EllNino
Lucie dělej, chci jít spát :)
Reagovat
misa
ne
Reagovat
tommr
Lucka začla druhej set velice špatně, ale už to stihla otočit a má už brejk k dobru ... :)
Reagovat
misa
Lucy se naštvala: 3 hry v řadě!
Reagovat
misa
a čtvrtá...
Reagovat
Frick
To se asi vyhrávat nedá, Baruno..
Reagovat
slacker
Da. Vyhranim alepon 7 servisu souperky
Reagovat
EllNino
smula, jen 4 :)
Reagovat
tommr
Lucka vydřela výhru v prvním setu když v poslední hře musela při svým podání čelit dvěma brejkbolům soupeřky ...
Doufejme, že ve druhým setu už Barthelová nebude tolik zlobit ... :)
Reagovat
EllNino
naopak ...
Reagovat
misa
Bude zlobit a hodně :-((
Reagovat
tommr
tak jsem to zakřik ... :(
Reagovat
EllNino
dobrý :D
Reagovat
lars
to je jen dramaticka vlozka Lucky:)
Reagovat
smazaný uživatel
povolit - přitáhnout :)
Reagovat
misa
Lucka si naštěstí bere servis zpět čistou hrou.
Reagovat
tommr
a už srovnala - i díky prvnímu esu v utkání ... :)
Reagovat
misa
Bilanci ji ale kazí 4 df.
Reagovat
tommr
proti Barthelový asi musí druhý podání víc riskovat protože Mona má dobrej return ...
Reagovat
EllNino
jeden z nejlepších :) hlavně po čáře
Reagovat
EllNino
Bára servis tragedie ...
Reagovat
aligo
jeden jediný udržený...
Reagovat
EllNino
2 ! :)) ...
Reagovat
aligo
1
Reagovat
EllNino
tvl :D ...v první hře 1. setu a pak v 2. hře 2. setu, koukni se na průběh :)
Reagovat
Fandina
Reagovat
EllNino
vždyť říkám 2
Reagovat
tommr
no to už snad není takovej rozdíl. Na podání to bylo prostě špatný ... :(
Reagovat
EllNino
bylo :/ ...
Reagovat
tommr
blbý je i to, že jí to s největší pravděpodobností bude stát místo v první dvacítce ... :(
Reagovat
EllNino
já ten žebříček tolik neprožívám, 20. nebo 21. to je jedno, spíš mě mrzí, že měla docela schůdnej los
Reagovat
tommr
jj Pavlyuchenkova byla určitě k poražení ... :(
Reagovat
EllNino
byla, ale zase na druhou stranu dostat ji jako nerozehraná není žádnej med no ...no nevadí, v Miami je to rychlejší, tak snad obhájí 3. kolo. stačí vyhrát 1 mač :)
Reagovat
lars
pak neschudna CSN :)
Reagovat
tommr
ta ale ještě ve třetím kole není ... :)
Reagovat
misa
Jak je jejím zvykem, soupeřku demoralizovala odvrácením všech čtyř brejkbolů, sama naopak jediný brejkbol využila.
Reagovat
aligo
Nedovedu si představit jak tam Bára asi nadává...
Reagovat
EllNino
no radši ne :D ...
Reagovat
aligo
možná jsem i rád že Bára není na kameře...
Reagovat
EllNino
Tak Katka smolně prohrála, bylo to hodně vyrovnaný, ale bohužel ...i tak cenná zkušenost, Svetlana je dobrá hráčka :)
Reagovat
aligo
tři naše hráčky a ani jedna není na Tv!!!!! VZAŽDIT!!!!!
Reagovat
misa
Na amerických turnajích je to běžné.
Reagovat
lars
Sak z Mexika je to kousek :)
Reagovat
misa
doufám vyhraje, když jsem zůstal vzhůru kvůli tomu, abych se díval na čísla. Kvůli jiné bych to samozřejmě neudělal ;-)

No, a hned mi brejkem dělá radost.
Reagovat
Fandina
Baczinsky jede. Vyhrála potřinácté v řadě. Viz expres zprávy.
Reagovat
aligo
Bára je dneska na servisu marná....0% udržených podání...
Reagovat
EllNino
první hru si uhájila
Reagovat
aligo
nene :O :O
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Klára dnes bude hrát okolo desáté hodiny na kurtu číslo dva .
Lucka Hradecká s Bouchard budou hrát zítra přibližně v 4:30 ráno na kurtu číslo 1
http://www.protennislive.com/lshd/main.swf?year=2015&wkno=99&eventid=&tour=2&lang=en&ref=http%3A//www.atpworldtour.com/wptn
Reagovat
Frick
Vychvaluje se tu Gábi, ale nějak se tu zapomíná na to, že běžecky to zase nebylo nic extra. :-( Preuss na ní udělala mezi výjezdem ze střelnice a předávkou (1 500m?!) asi sedm vteřin. Zkrátka to trochu zapadlo v tom, že udělala dvě nuly.

Výkon Veroniky se omlouvá tim, že co měla dělat, když stejně už to bylo v háji. Nic nebylo v háji. Na stříbrnou Francii ztrácela při předávce 15 VTEŘIN!!! Tady prostě Veronika jakožto leaderka, finishmanka dosti zklamala a dost.

Někdo jsem i četl něco o tom, že možná nebyla dobrá máza. A to myslím, že je dobrá stopa.
Reagovat
Fandina
Ztrácela 34 vteřin na bronz a střílely nejhůř z první dvacítky. Ale je to už jedno. Vždycky se nezadaří.
Reagovat
Holahej
Ztráta první úsek Eva -26,4 sec se mi nejevila/na rozdíl od trenéra/ jako malá, Gábi jela skvěle, dotáhla ztrátu a v závěsu -2,5 sec za It, předávala na čele, pak DE -9,3 a náskok před ostatními, FR cca -21, RU -30 sec, Norsko přes minutu..., pak už špatný, Veronika dostala předávku se ztrátou -15 sec na FR /ta nakonec brala stříbro/, trenér jí omlouval, že rozhodl 3.úsek.., ale ona mohla přece ještě zabojovat a ukázat ve finiši, že je závodnice z popředí světového poháru,...ještě když se vyjadřovala.., štafeta.., tam je střelba v pohodě.., mám přece tři náboje na dobíjení...
Reagovat
Fandina
Já psala, že v okamžiku předávky to měla Veronika 34 sekund na v tom okamžiku třetí místo. Jinak nic.
Reagovat
Holahej
Ono/běž.časy/ se to musí vidět v kontextu průběhu závodu, Gábi musela po předávce intenzivně makat/sama/ na maximum, aby stáhla ztrátu od EP -26,4sec a dotáhla se na špici, němka jela po předávce, kde dostala náskok, v pohodě svoje tempo, ke konci pak mohla jet na max...
Reagovat
Holahej
Reakce byly na Fricka...
Reagovat
VlS
Skoro pro všechny sportovce by bylo asi nejlepší po prohře nemluvit a nevydávat stanoviska. Veroničino vyjádření o nezbytném riskování je totální pitomost. Pohled na " range time" , tj čas steávený na střelnici, jí usvědčují ze lži. Hlavně mě vadí, že tím přehazuje zodpovědnost na Jitku Landovou :"Co jsem měla já chuděrka dělat, když ona to tak po....". A to není pravda, to je výmluva, lež a nekolegiální křivárna.
Nehodnotím Veroniku, ale toto její konkrétní prohlášení a proto si myslím, že by bylo lépe zalézt a držet ústa.
Reagovat
smazaný uživatel
Ted nevim ci fandit Muguruza nebo Falconi , no příjemnější je mi Muguruza , ale pokud chci vidět stream tak když vyhraje Falconi uvidím ho určitě :)
Reagovat
tommr
navíc by proti Falconiový měla mít Karolína větší šanci na postup ... :)
Reagovat
aligo
Bára hraje skoro půl hodiny a odehrány 3 gemy :D to bude dlouhý :D
Reagovat
EllNino
noo nebo možná krátký, jestli je Nasťa v ráži :)
Reagovat
aligo
podle čísel moc neni... ani jedna... :D
Reagovat
EllNino
:D jo ...bude to dlouhý :DD
Reagovat
aligo
hóódně :D snad vyhraje Barča :) mám jí rád pro její hru :)
Reagovat
EllNino
já mám rád obě dvě, ale Barču víc :)
Reagovat
aligo
ani jedna z nich není schopná si udržet podání...://
Reagovat
EllNino
Letos je to fakt paráda Karol, hlavně ustává ty důležité momenty :)
Reagovat
PH94
Občas si ale říkám jestli to nenechává zajít až moc daleko :D Podle mě má momentálně takovou kvalitu aby takové soupeřky porazila i jednodušeji :D
Reagovat
EllNino
musíš brát ale v úvahu to, že její soupeřka tam hrála už 4. mač, zatímco Kája nehrála od Doha, což už je dlouho :) start ideální, navíc na ne uplně rychlým povrchu :)
Reagovat
aligo
ber to tak že to byl první zápas na turnaji... (koukni na Halep ) a po delší pauzičce :))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist