Plíšková porazila Muguruzaovou a je v osmifinále. Šafářová nestačila na Svitolinovou

15. 3. 2015, 21:04
Aktuality 1327
WTA INDIAN WELLS - Karolína Plíšková zůstala na turnaji v Indian Wells poslední českou tenistkou ve dvouhře, když si dnes poradila bez ztráty podání se Španělkou Muguruzaovou a postoupila do osmifinále. Naopak dohrála Lucie Šafářová, která podlehla Ukrajince Svitolinové a musí tak odložit útok na Top 10.
Karolína Plíšková

Karolína Plíšková má za sebou dvoutýdenní odpočinek po náročném, nicméně úspěšném začátku roku, a formu během něj rozhodně neztratila. V Indian Wells postoupila po dvou dvousetových výhrách nad španělskými soupeřkami do osmifinále a překonala tak své tamní maximum.

Dnes si vycházející hvězda za únor Plíšková, jež v sobotu oslaví 23. narozeniny, poradila s Garbinou Muguruzaovou. Nad o rok mladší Španělkou vyhrála třísetovou bitvu před necelým měsícem v semifinále turnaje v Dubaji, kde během téměř tříhodinového boje ztratila jen jednou svůj servis, v Kalifornii o něj dokonce vůbec nepřišla.

Jediný brejkbol Plíšková v šestém gamu odvrátila a když za stavu 5-5 využila hned svou první šanci na brejk, přispěchal ji na lavičku podpořit trenér Jiří Vaněk.

"Ona hraje výborně, ty hraješ výborně. Nebude to jednoduchý, ale ty to zvládneš hlavou. Dři za každé situace," konstatoval Vaněk a dal své svěřenkyni pár rad do dalšího průběhu. "Změň rytmus na podání, ona se bojí tý bomby, tak ji překvapíš."

Plíšková vzápětí potvrdila svou psychickou odolnost a dějství bez potíží doservírovala. Druhý set už měla pod kontrolou. Potvrdila brejk na 2-1, a i když v sedmé hře nevyužila dva brejkboly, při svém podání získala osm fiftýnů v řadě a nakonec po 83 minutách zvítězila 7-5 6-4. K výhře si pomohla 24 winnery, z toho bylo devět es.

"Byl to zase těsný zápas, první set rozhodnul jediný brejk. Ona (Muguruzaová) hraje dobře, skvěle podává, není to s ní snadné," řekla světová patnáctka Plíšková, která si letos už dvakrát zahrála ve finále a na všech sedmi turnajích v sezoně vyhrála minimálně jeden zápas. "Tyhle chvíle si teď moc užívám a doufám, že se mi bude dařit i nadále."

Proti dvaadvacáté hráčce světa Muguruzaové si Plíšková připsala už osmou letošní výhru nad tenistkou z Top 25.

O postup do čtvrtfinále se Plíšková utká se světovou trojkou Simonou Halepovou, se kterou v únoru prohrála vyrovnanou finálovou bitvu v Dubaji. Rumunka se v Indian Wells vypořádává s rodinnou tragédií, neboť její bratranec před pár dny spáchal sebevraždu.

"Je to bolestivé pro mě a celou mou rodinu. Ale rozhodla jsem tady zůstat a na turnaji hrát, protože on (bratranec) tenis miloval a mnoho let ho hrál. A pro mě bude jednodušší se se situací vypořádat. Tohle vítězství bych mu chtěla věnovat, ale víc o tom mluvit nechci, je to opravdu bolestivé," řekla Halepová už po páteční třísetové výhře nad Gavrilovovou. I s Američankou Varvarou Lepchenkovou si ve třetím kole poradila ve třech setech 6-1 3-6 6-1.

Lucie ŠafářováŠafářová prohrála se Svitolinovou
Lucie Šafářová po trochu smolném začátku sezony odehrála dva povedené turnaje na Blízkém východu, kde vyhrála osm z devíti zápasů a po triumfu v Dauhá se posunula na 11. místo světového žebříčku. Přiblížila se tak vysněné Top 10, na kterou mohla zaútočit už nyní v Indian Wells, v Kalifornii však skončila stejně jako před rokem ve 3. kole.

Osmadvacetiletá Češka v něm dnes nestačila na o osm let mladší Ukrajinku Jelinu Svitolinovou. Ztracený servis v úvodním setu prvního vzájemného střetnutí si dokázala vzít bleskově zpět, ale v tie-breaku jí utekl začátek a dějství prohrála. V druhé sadě se ujala vedení 2-0, z náskoku se však dlouho neradovala. Dvakrát přišla o podání a nakonec po necelých dvou hodinách padla 6-7 5-7.

Aktivněji hrající Šafářová devětadvacátou hráčku světa, která za celý zápas nebyla u sítě, přestřílela na vítězné údery 35-14, ale také spáchala o třicet nevynucených chyb více (47-17). Nyní se přesune do Miami, kde bude mít další šanci zaútočit na posun do elitní desítky.

Svitolinová se v osmifinále utká s Timeou Bascinskou, jež vyhrála už 14. utkání v řadě. Dnes v Indian Wells pětadvacetiletá Švýcarka zdolala 3-6 7-5 6-4 i světovou devítku Rusku Jekatěrinu Makarovovou, přestože ve třetím setu prohrávala 0-3 a byla dva brejky dole.

Radwaňská finále neobhájí, prohrála s Watsonovou
Agnieszka Radwaňská před sezonou angažovala do svého trenérského týmu legendární Martinu Navrátilovou, zatím se však polské tenistce novém roce vůbec nedaří. Na Hopman Cupu sice porazila Serenu Williasovou s Jerzym Janowiczem oslavila titul, na turnajích si však zahrála jen jedno čtvrtfinále.

Dnes v Indian Wells světová osmička v zápase třetího kola nestačila na Britku Heather Watsonovou a neobhájí tak loňské finále. Radwaňská vyhrála první čtyři vzájemné duely hladce ve dvou setech, tentokrát ale prohrála 4-6 4-6 a dvaadvacetiletá Watsonová si tak připsala svůj vůbec první skalp hráčky Top 10.

V dalším utkání Watsonová narazí na Carlu Suárezovou-Navarrovou, která až v sedmém vzájemném střetnutí s Ruskou Anastasií Pavljučenkovovou poprvé vyhrála. V Indian Wells španělská tenistka zvítězila 7-6 6-7 6-0.

Ani náznak zaváhání nepředvedla světová jednička Serena Williamsové, která do osmifinále prolétla suveréním výkonem, když deklasovala Kazašku Zarinu Dijasovou za 55 minut hry 6-2 6-0. O postup do čtvrtfinále si Serena zahraje s krajankou Sloane Stephensovou.

"Jsem ráda, jak tady hraju. Cítím se dobře a mám ze své hry dobrý pocit," pochvalovala si třiatřicetiletá Američanka, jež v Indian Wells hraje poprvé od roku 2001.

• WTA PREMIER MANDATORY INDIAN WELLS •
USA / Kalifornie, tv. povrch, 5.381.235 dolarů
nedělní výsledky (15. 03. 2015)
• Dvouhra - 3. kolo •
Karolína Plíšková (14-ČR) - Muguruzová (19-Šp.) 7-5 6-4
Svitolinová (23-Ukr.) - Šafářová (10-ČR) 7-6(5) 7-5
S. Williamsová (1-USA) - Dijasová (28-Kaz.) 6-2 6-0
Watsonová (Brit.) - A. Radwaňská (7-Pol.) 6-4 6-4
Halepová (3-Rum.) - Lepchenková (26-USA) 6-1 3-6 6-1
Bacsinszká (27-Švýc.) - Makarovová (8-Rus.) 3-6 7-5 6-4
Suárezová (12-Šp.) - Pavljučenkovová (Rus.) 7-6(4) 6-7(5) 6-0
Stephensová (USA) - Kuzněcovová (22-Rus.) 7-6(4) 1-6 6-4
• Čtyřhra - 2. kolo •
Lisická/Petkovicová (Něm.) - Hlaváčková/Hradecká (8-ČR) 6-3 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1327
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Vypadnutí Caro, Any jsem opravdu nečekal. Dál jsem tak nějak doufal, že Vika ten zápas s Marušou vyhraje :(
Reagovat
smazaný uživatel
a tak.. o jeden W vic / o 10 UE min.. :-)
Reagovat
blixa
Tak to máme za sebou, uffff. Baťůžek zlobil víc než jsem čekal, ale za to si mohla Marfuša sama.
Reagovat
Cico93
Umirajici a batužek.....neser má takto z rána . !-(
Reagovat
smazaný uživatel
Joo! Parááda!! :D 2. set byl výrazně lepší, Vika skvěle odvracela MP.. :-)

Další kolo Flavia.. No to bude něco, přesně takový typ jako je Flavia sedí Marii nejmíň, tak ale snad to dá! :-))
Reagovat
smazaný uživatel
tak to mě mrzí, doufal jsem ve Viku nebo alespoň 3 sety, ale jde na ní vidět, že chce vyhrávat což je dobře. V Maimi to bude lepší :)
Reagovat
Cico93
Tak snáď. Treba ale aj šťastie na los.
Reagovat
VlS
zavtipkovat, že Šarapov porazil Viku a že Baby Fed je asi gay, ale nebylo by to fér. Marie hrála skvěle. Gratulace.
Reagovat
VlS
viděl jsem teda jen druhej set.
Reagovat
smazaný uživatel
https://pbs.twimg.com/media/CARN6ReWAAE-cbJ.png

Nakonec má Vika víc chyb než Maria..
Reagovat
blixa
No to bych snad nevěřil, očekával bych na straně Marfuši tak 30. Inu zdání někdy klame ..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ona Maruš v polovině setu měla na kontě 20 UE, koncovku zvládla už bez chyb.. :D Ale taky jsem u ní čekal víc
Reagovat
blixa
Umírající první set nakonec uhaluzila. Těm dvěma by měli dát rukavice a pustit je do klece MMA. Myslím, že by to bylo mnohem, mnohem zábavnější :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
tak invencni clovek a ustrne na vyrazu "Umirajici" - je to alespon z tve hlavy? :-) Jinak ze zapasu mozna umru ja, usnout si uz nemuzu dovolit.. :-)
Reagovat
blixa
Je to zkratka celého indiánského jména "Umírající za strašných bolestí" ;-) Klidně běž spát, já to za tebe dokoukám :D
Reagovat
smazaný uživatel
:-))
Reagovat
gigin
Nn, my chceme být se sojčí v evidenci mladej mahyckovej.
Reagovat
smazaný uživatel
mezi prvnimi podezrelymi.. :-)
Reagovat
gigin
No1 a 2 ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
vzpomnela jsem si na jeden stary film: "Vy nepracujete?" otazal se prislusnik VB zadrzeneho. "Ne, ja uz mam vsechno hotovy!"
Reagovat
gigin
:-))))) nejlepší práca, je udělaná...
Reagovat
VlS
nejakym jinym voslem :-))
Reagovat
gigin
Jj.. :))

Dajte mi ze pět lidí, já tej práce podělám...
Reagovat
janek_da
Práce mě přímo fascinuje. Celé hodiny se vydržím na ni dívat.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo!! Tak Maruš nějak ten 1. set dala.. Ten poslední gem byl už celkem dobrý od obou, jinak je to celkově bíída.. Snad se to ve 2. setu zlepší.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Maruš teď 5 DF v gemu... Zatím je to od ní jedna velká příšernost..
Reagovat
smazaný uživatel
take jsem zklamana, zapas se mi zatim vubec nelibi.. :-(
Reagovat
blixa
Umírající prasí, Baťůžek už se potí, je to bída :D
Reagovat
blixa
A je to tu, héék-vřííísk, héék-vříísk, to je peklo :D "Umírající za strašných bolestí" se zatím dost vyhazuje, díky čemuž je zápas velmi vyrovnaný.
Reagovat
Frick
se jeví býti snesitelnějším než houkání Viky
Reagovat
Frick
a komentář v jazyce czenglish :o)
Reagovat
smazaný uživatel
Vidíte ten match mezi Vikou a Mashou před nebo až po 4 hodině ranní?
Reagovat
smazaný uživatel
urcite pred http://www.bnpparibasopen.com/en/2015-live/order-of-play#wd=03-16-2015
Reagovat
smazaný uživatel
Kachlíc na žabiny v diskuzi mám obavy z Maruš forhendu. Nezavírá ho a moc vyhazuje (Azu, nečti to!!!! ).
Reagovat
Davor1
Ty vole, Kokki ide jak píla. Ten chlapec bude tiež dobrý prievan tento rok.
Reagovat
smazaný uživatel
Úplnej souhlas, ten hoch je pééčka! Theams solid.
Reagovat
smazaný uživatel
To co teď předvádí Monaco to by ani Rosol nedokázal :-D
Reagovat
Frick
Ono bude docela zajímavé, kde bude cut, jelikož Klára, Petra C. a Denisa jsou dost na hraně. Třeba v Katowicích je to na čísle 85....

Daj jim pak divočáky nebo bez milosti do kvaldy?

Tak tip na zahraniční hráčky - tipuju celkem 15 (+ 8 našich holek z TOP 100 - bez Petry, to máme 23 holek, přičemž tyto cifry bývají zveřejňovány v MD listech - snad ten cut bude pro Kláru, Petru C. a Denisu stačit)

Svitolina
Diyas
Begu
Watson
Rybáriková

Puig
Schmiedlová
Čepelová
Beck
Witthoeft

Krunič
Vekič
Babos
Wickmayer
Konjuh

Házejte tipy taky, ať je nějaká švanda :o) Tipujte 15 jmen!
Reagovat
lars
vinchi
Reagovat
PH94
Nishikori to taky nakonec zvládl :) A ted souboj Monaco-Kokkinakis :) Tak pojd Kokki
Reagovat
PH94
No tak v týhle části pavouka to je jedna mladá puška vedle druhé :D
Reagovat
smazaný uživatel
ještě Caroline Garcia by tomu mohla dát dneska korunu... třeba.
Reagovat
PH94
Já tomu věřím :) Já to vidím tak 50 na 50
Reagovat
smazaný uživatel
Takovou korunu si strč někam! :D
Reagovat
janek_da
ale má pravdu :)
Reagovat
janek_da
blbec to musí nejlíp vědět
Reagovat
smazaný uživatel
já nic nevím.. ale bylo by to hezký.. ještě jedna mladá puška, proč ne :-)
Reagovat
janek_da
to neřeš. máš pravdu.
Reagovat
smazaný uživatel
monty, já bejt tebou, tak teď normálně zalehnu do postele a raději si přivstanu na ten zápas Marie a Viktorky. Tam máš jistotu, že budeš spokojenej, protože vyhraje na 100% tvá favoritka.
S tou Anou nevím nevím hele :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Když vidím, že před Anou hrajou Isner a Anderson, tak to asi zabalím hned. :D Na Mashu s Vikou ve tři nebo čtyři ráno ale fakt vstávat nebudu. V poslední době nějak často usínám večer u televize, takže tohle by mě asi zabilo. :D Jinak spokojený budu jenom na 50%, protože jedna vyhraje a druhá prohraje. Upřímně řečeno ani nemám chuť se dívat na zápas Masha - Vika ve 3. kole. Už aby se Vika dostala zpátky nahoru a utkávaly se proti sobě v pozdější fázi turnaje, kam tenhle zápas podle mě bezesporu patří.
Reagovat
Davor1
7-6, 6-7, 7-6
Pohoda, to ani dlho trvať nebude :-))
Reagovat
lars
kdyz to budou ciste gamy :)
Reagovat
tommr
a vypadla se soupeřkou, kterou by jinak asi utahala ...
Její vyřazení je dobrá zpráva hlavně pro Petru Kvitovou, která si tak udrží na pátý místo náskok přes 1500 bodů ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Když to zestručním, tak v obou setech nezvládla stav 4:4. Začátek byl od ní takový ospalý a ve 2. setu se snažila tlačit, ale až moc chybovala. Těch 39 UE je na poměry Caro hodně vysoké číslo... Je to pro mě nepříjemné překvapení. Belinda je velký talent, ale nečekal bych, že Caro porazí zrovna dneska. Mám ještě v živé paměti, jak jí Caro loni v Istanbulu dala dva kanáry...

Statistiky zápasu: http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=1414265437918
Reagovat
smazaný uživatel
Hoď za hlavu, Monty. Za chvilku začne Maruš s Barokem. Ač fanda Maruš, mám to 1:1.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak už jsem psal: Vydržím maximálně na Anu, protože zítra ráno musím vstávat.
Reagovat
smazaný uživatel
Nojo, taky to dám z O2 se zpožděním. Odhad času mi bere elán. Monty, na přednesech piš a nechrň!!! Jináč Tě Dulcinea nepochválí!!!!!
Reagovat
tommr
Wozniacki dneska nebyla tak rychlá jako jindy a odtud pramenily ty chyby. Nejspíš dojela na náročnej program. Zatímco soupeřky se v klidu připravovaly na IW, Wozniacki se honila za bodama v Kuala Lumpur ... :)
Reagovat
janek_da
hm, to si nemyslim. Nějaká mezera tam byla. A ani nehrála finále.
Reagovat
tommr
jak to myslíš? Wozniacki přece ve finále svedla bitvu s Dulgherovou ...
Reagovat
janek_da
aj pravda.Tak to jó.
A já měl pocit, že jsem viděl zrušení zápasu. Ještě jsem si říkal, že to je škoda na finále. Myslel jsem, že jí tahala noha po zápase s Jarmilkou a tak ani nenastoupila.
Reagovat
tommr
kdepak to si asi pleteš s nějakým jiným zápasem. Wozniacki-Dulgheru byla třísetová řežba i když je fakt, že ke konci už Dulgheru nemohla. Ze začátku ale Wozniackou pořádně proháněla ... :)
Reagovat
VlS
Prostě Caro hrála blbě.
Reagovat
smazaný uživatel
?? Belinda krásná je mi tak blízká:))) Gratulka, ale Káje je mi taky blízká.
Reagovat
smazaný uživatel
To měly být noty, né otazníky!!!!!!
Reagovat
tito
Jednou za čas si vsadím, ale asi se na to zase na nějakou dobu vykašlu. Ty holky švýcarský mi likvidují jednu akovku za druhou...
Reagovat
sprchon
Vyhrála zaslouženě. Gratulace! :)
Caro nehrála nějak špatně, docela hezky se na to celkově koukalo... Prostě jí to dneska nevyšlo, Belinda byla lepší.
Takže nakonec jsem spokojený. Jsem rád, že Belinda konečně letos zaznamenala úspěch. Poprvé druhý vyhraný zápas vřadě a navíc vyřazení hráčky top 10.
Vedle Káji jí budu v IW fandit nejvíc. ;)
Reagovat
VlS
Dobře si Caro povodila. Mladý pušky začínaji zlobit, super.
Reagovat
janek_da
teď ještě Jelena a bude to komplet
Reagovat
smazaný uživatel
Taktak, mladé flinty - Kája, Garba, Elina, Belča,.... Na WTA je radost hledět.
Reagovat
tommr
a Wozniacki je snad stará puška? Vždyt jí ještě není ani 25 let ... :)
Reagovat
VlS
Služebně je stará rašple.
Reagovat
Frick
http://www.hawtcelebs.com/wp-content/uploads/2015/02/caroline-wozniacki-in-sports-illustrated-swimsuit-2015-issue-_1.jpg

Rašple?!
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímalo by mě služební označení pro hráčky jako Strýcová, Šafářová, Koukalová a podobně...
Reagovat
VlS
Vyzrálé dámy světového tenisu :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně Klára :-)))
Reagovat
Frick
Sean taky říkal, že by ho v roli JB měl nahradit někdo mladší... a přišel Roger :o)
Reagovat
smazaný uživatel
No, není a je:))))
Reagovat
Frick
Dyť se Belindě letos vůbec nevedlo. Kde to v ní vzalo...

Nj, Caroline si asi včas neuvědomila, že tohle není pouťák jako v KL...
Reagovat
Davor1
výborne, aspoň jedna slovenka tu niečo hrá :-))
Reagovat
blixa
No vidíš, a ty si naříkal jak to stojí za prd :D
Reagovat
Davor1
:-DD
Keď neprší, aspoň kvapká :-))
Reagovat
Frick
Že by jí na svazu neukecali? Jestli mí i SK pas...
Reagovat
Davor1
neviem, ktorý človek pri zmysloch by menil Švajc za Slovensko :/
Reagovat
smazaný uživatel
nic menit nemusela, ma svajciarsky aj slovensky pas
Reagovat
smazaný uživatel
hej sk pas ma, a o tom zvaze hovoril teraz pocas zapasu komentator, ze ona chcela reprezentovat slovensko, aj boli s nasim zvazom rokovania, ale nejak pravidla zvazu to neumoznovali, ze tu nehrala od zaciatku alebo nieco take tam hovoril, mne sa zda ze som niekde cital ze aj o peniazoch to bolo, asi zvaz nela na to ju zaplatit
Reagovat
smazaný uživatel
nemal
Reagovat
smazaný uživatel
:))) jak bych viděl Cicka, Belindá, Košičianká, mala si chodit s nami do barov (spolu s Kacou Smiedlovou§ :))))
Reagovat
Davor1
mal by si popracovať na slovenčine :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Prepáč:))) To je čekoslovenština.
Reagovat
janek_da
Učitel. Prezident Husák?
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuji, žes mne seznámil s tvým pedagogem. Nene, učitele nemám a tak to vypadá...
Reagovat
smazaný uživatel
čekoslovenčina ... snad to bude dobře:))))
Reagovat
VlS
Nieje to to dobre, ak niesi američan. Čeko celkom iste nie.
Reagovat
VlS
a snáď to bude dobre.
Reagovat
smazaný uživatel
:)))) Dík za tolku
Reagovat
Frick
Kéž by Lucka měla CW jako možnýho soupeře do ČF....
Reagovat
Frick
..v Miami
Reagovat
PH94
Super Belindo! :)
Reagovat
blixa
No vida, Belinda z ničeho nic break na 5:4. Snahuje , děvče ;-)
Reagovat
blixa
No vida, Caro vypráskána a ani to nebolelo.
Reagovat
janek_da
počkáma, až co Piotr ...
Reagovat
Frick
Kdyby byl herní řád 1. ligy stejnej jako loni

A Jestřábi by měli play-out + baráž, viděli bysme Petru v IW?
Reagovat
Frick
1. P. Kvitova - já bych to úplně nevylučoval
2. L. Safarova - jasná
3. S. Errani - pochyubuju
4. Ka. Pliskova - jasná
5. M. Keys - zcela pochybuju
6. B. Zahlavova Strycova - jasná
7. A. Cornet - mooožná, ale spíš asi ne
8. Z. Diyas - no, tak by mohla
9. D. Hantuchova - taky by mohla, ale těžko říct
10. T. Pironkova - taky bych jí nevyloučil
11. K. Kanepi - ani tuhle ne
12. T. Smitkova - jasná
13. K. Flipkens - je to možný
14. J. Georges - to by se dobře na ňu koukalo, koucourek
15. J. Cepelova - tak by mohla určitě
16. M. Niculescu - po.srala descu
17. F. Schiavone - éééh, bych se jí bál
18. A. Beck - není nemožné
19. K. Siniakova - jasná
20. K. Koukalova - jasná
21. P. Cetkovska - jasná
22. D. Allertova - jasná
23. Y. Wickmayer - byla loni, může být i letos (93)
Reagovat
sprchon
:D bych se jí bál.
Reagovat
FulnekUltras
CSN stopro...
Reagovat
Frick
nestraš
Reagovat
FulnekUltras
Tak sledovat ji osobně na antuce může být zážitek...
Reagovat
Davor1
to by bol, v tejto sezóne hrá nádherný tenis...
Reagovat
tommr
ad 14) Julia se jmenuje Goerges a ne Georges (to je úplně jiná hráčka) ...
Reagovat
Frick
Görges!
Reagovat
tommr
je jedno jestli napíšeš ö nebo oe, ale v žádným případě není Georges ...
Reagovat
smazaný uživatel
Julia Gorgeous
Reagovat
sprchon
Jo, taky dobrá možnost. :)
Reagovat
sprchon
Nějaká Češka, myslím si, že Lucka napsala po výhře nad Julií taky její jméno špatně...
Ale v Praze bych viděl mnohem raději Julii než Myrtille. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
slušné
Reagovat
FulnekUltras
Nic to tady tak spolehlivě nevyžene na třináctset ampér, než absence PK...
Reagovat
smazaný uživatel
nebo přítomnost queshe :-))
Reagovat
janek_da
neznám moc uspokojivějších úderů než běhači hodit míč do protipohybu
Reagovat
FulnekUltras
taková dobře načasovaná reverzace pohybu může ztumpachovět i Karličku... ;-)
Reagovat
janek_da
nevíte proti čemu Caro protestovala?
Reagovat
smazaný uživatel
Pochopil jsem to tak, že rozhodčí musela volat vysílačkou, aby spustili challenge... Ale fakt nevím, protože jsem sledoval najednou tenis, fotbal a ještě Kooperativa NBL All-Star Game na ČT Sport (ale jenom kvůli holkám v dovednostních soutěžích). :D
Reagovat
janek_da
já to viděl tak.
Zahlásili Benčič out
Ona téměř hned požádal o challange
Caro se začala dohadovat (vypadalo to že se jí ten ch. nelíbí)
Rozhodčí volala vysílačkou
Reagovat
Frick
Halep 1,36
Plíšková 3,00

Zas taková senzace by výhra Káji nebyla...
Reagovat
Cico93
Tak tak. Mňa uż neprekvapí žiadne víťazstvo Karoliny, je výborna. Snáď vyhra.
Reagovat
lars
Doufam, ze to same napises, az porazi Marfusu :))
Reagovat
blixa
:D :D Tak na to jsem taky zvědav ;-)
Reagovat
FulnekUltras
aspoň sama vidíš, kolik lidí je už po pár týdnech bez Tebe úplně bez sebe... ;-)))))

Užívej si, co to dá - a nezapomeň zas občas bafnout do ruky taky raketu... ;-)
Reagovat
Frick
Jinak myslíte si, že se stihne po mateřský vrátit do Wimbledonu 2016?
Reagovat
FulnekUltras
Tyhle kydy ber Peti pěkně shooora - a uvolněně... ;-)
Reagovat
fretek
Kdyby Petra neprošla tou šokézní šňůrou 0:10 gamů s Carlou Sua-Nav (s následky), tak bychom ji teď viděli na IW.
Reagovat
smazaný uživatel
Karlička ničí kariéry našich elitních tenistek :-(
Reagovat
FulnekUltras
Ale letošní titul z IW bych jí přál... ;-)
Reagovat
FulnekUltras
šok ať hezky odezní
během pauzy šukézní... ;-)
Reagovat
janek_da
dneska hraje Caro asi agresivněji. Nehraje za welsem, ale jenom 3m za linii
Reagovat
janek_da
musí hrát konsekventně
Reagovat
janek_da
Tuhle rozhodčí nesnáším. Je tam jenom na hlášení stavu. Byla to ona, která dovolila Sabine uprostred gemu MTO, ne?
Reagovat
lars
behem hrane vymeny by povol. MTO bylo horsi :))
Reagovat
smazaný uživatel
zdravim chtel jsem se zeptat slovaksport uz nevysila wta prenosy
Reagovat
sprchon
Tak se zeptej. :)
Reagovat
janek_da
to chtel, ted uz asi nechce :(
Reagovat
sprchon
Než to dopsal, tak na to sám přišel. :D
Reagovat
EllNino
Digisport koupil vysílací práva ...
Reagovat
smazaný uživatel
jo tak diki za odpoved
Reagovat
tommr
DigiSport má sice práva, ale místo tenisu ted vysílají zkur.venej fotbal ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
ved davaju 5 zapasov denne, aj teraz pozeram belindu na digisport3
Reagovat
tommr
DigiSport3 nemám. Na jedničce začali dávat až závěr zápasu po skončení fotbalu ...
Reagovat
Fandina
Slovak sport by měl vysílat WTA international.
Reagovat
PH94
Skvěle Belindo :)
Reagovat
tommr
zajímavý je, že Wozniacká předpovídala na začátku roku v jedný anketě Bencicový velkej průlom v letošním roce - a ta jí to ted názorně předvádí ... :)
Reagovat
PH94
Ještě aby nepředpovídala :D Herním pojetím to je její mladší verze :D
Reagovat
sprchon
Co takhle vzít si příklad z naší Karo a změnit trenéra? :)
Ten rozdíl mezi Piotrovým a Vaňkovým přístupem je obrovský...
Reagovat
smazaný uživatel
Právě, že po návštěvě Piotra se aspoň na chvíli probudila a získala brejk na 4:4. Jenže pak zase ztratila servis...
Reagovat
sprchon
Jo, povedlo se jí to i když jsem koukal posledně (už nevím, proti komu hrála). Ale většinou je to přesně naopak. :D Piotr přijde, když Caro třeba otočí a místo toho, aby jí jeho příchod povzbudil, ... Víme. :)
Reagovat
blixa
Hele, radši nezmiňuj, Caro si to přečte a Vaňka přeplatí ! :D
Reagovat
lars
proc tak slozite? Monty25 ji to napise :))
Reagovat
blixa
Kurňa, no jo, je tu špion !!! :D Ale zase v klidu, Montyho to samotnýho nenapadne a od nás to bude považovat za podraz ;-) :D
Reagovat
sprchon
Snad se nenechá... :D Určitě je i spousta jiných trenérů s podobným přístupem.
Reagovat
Frick
Problém je v tom, že ve mne to jméno asociuje spodní prádlo. :o)
Reagovat
smazaný uživatel
mně Sněhurku. :D
Reagovat
Frick
proč?
Reagovat
smazaný uživatel
proč spodní prádlo? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Značka spodního prádla, přece :-)
Reagovat
sprchon
A jakej je v tom problém?
Reagovat
Frick
Viděl bych to na to, že to Spiceboy vyvěsí zítra běhen odpoledne.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Andy prohrál druhý set proti Kohlschreiber (29) a Nishikori již ten první v TB proti Verdasco (31) , že by další loučení s IW hráčů TOP 10 po Wawrinkovi :)
Reagovat
PH94
Verdascoooooo!
Reagovat
PH94
Ted 3 skvělé zápasy :D Člověk neví, co má sledovat dřív :D
Reagovat
PetaM
Belinda zatím neohroženě ... Come on! :)
Reagovat
sprchon
Zatím je na co koukat. Od obou super, Belindě to vychází o něco lépe. :)
Reagovat
blixa
Pekně sa bijú ! ;-)
Reagovat
sprchon
Tak dvě holky, které umí (nebo aspoň rozumí) Česky. :)
Fandit budu Caro, ale samozřejmě si přeju vyrovnaný a napínavý zápas.
Reagovat
VlS
co s tym géniem? Chvilama, jak tam byl rozpaženej sem si řikal, že vověsit plechovkama a mohl by na vinici plašit špačky:-)
Reagovat
PH94
:DD
Reagovat
Frick
https://www.facebook.com/gabrielasoukalovabiathlon
Reagovat
Frick
A víte, koho v IW potkala Andrejka H.?
Reagovat
smazaný uživatel
Baracka Obamu
Reagovat
smazaný uživatel
Teemu Selanne
Reagovat
Frick
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xft1/v/t1.0-9/10417741_951124551588173_2766567203898734530_n.jpg?oh=09e003e81260c5b9d23ef45b7ad36e13&oe=557DACB6&__gda__=1434350652_fa8c5cd7b1e22e55a122097e694fc25f

Finský blesk osobně :o)
Reagovat
Cico93
Je to frajer. Ale ja som v Košiciach videl Mira Šatana. ;-)
Reagovat
lars
tos musel az do Kosic, abys ho videl na obrazovce :))
Reagovat
VlS
To bude dlouhej seznam
Reagovat
PH94
Lukáše Rosola? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo že by Kim Čong-una
Reagovat
smazaný uživatel
Lucku Hradeckou
Reagovat
Fandina
To mě zaujalo, že na IW komentuje zápasy pro rádio BBC.
https://www.facebook.com/315727141794587/photos/a.634946386539326.1073741829.315727141794587/950652324968729/?type=1&theater
Reagovat
smazaný uživatel
Petru Kvitovou? :-)
Reagovat
PH94
Pokus se o zázrak Belindo :D
Reagovat
VlS
Taky jí budu fandit.
Reagovat
PH94
Je to sympatická holka :) A taky se mi líbí ten její úbor :D
Reagovat
VlS
No, ještě musí začít kontrolovat svoje projevy, zatím je trochu Fracek, ale to je Caro taky.
Reagovat
PH94
Je mladá :) Ono když se člověk podívá na všechny ty mladý, tak jsou všichni takový frackovití..ono to dost možná bez toho ani nejde :)
Reagovat
Frick
A je to Slovenka!
Reagovat
tommr
zatím na turnaji odvádí skvělou práci a pomáhá našim holkám - nejdřív vyřazením Petkovicový a ted vyřazením Cornetový. Doufám, že v tom bude i nadále pokračovat ... :)
Reagovat
PH94
Už jste taky zaznamenali během turnaje Billa Gatese? :D
Reagovat
Frick
Chudák měl jen jedno vejce.
Reagovat
PetaM
Tak to jsem nečekal, že to budeš znát :D :D
Reagovat
Frick
http://youtu.be/d3PEtQgymzE?t=1m20s

Nejen, že to znám, je to dokonce rip z mé VHSky.... :o)
Reagovat
PetaM
Fakt? Tak to je bomba :) Jak jsem to viděl poprvé, tak jsem se u toho fakt dobře pobavil :) Takové scénky jsou nejlepší. Pamatuju si, jak jsem byl malý a jaký skvělý pořad byl na Silvestra na Nově, prostě jsme si u toho s rodiči sedli a koukali až do půl noci, fakt dost srandy ... To se s dnešní dobou vůbec nedá srovnat ...
Reagovat
Frick
Pár scének možná bylo dobrých.

Ale ty věčný playbacky.... k poblití.
Reagovat
PetaM
No jasně, mělo to i své mouchy ... :D Třeba ten nastříhaný smích .. :D Taky nic dobrého :D
Reagovat
Fandina
Já ne, ale zaznamenala jsem Dolgopolova v týmu Tsurenko.
Reagovat
PH94
Taky jsem koukal :D
Reagovat
smazaný uživatel
asi to bude její přítel.
Reagovat
smazaný uživatel
Alizé. Bohužel :(( Letos to není ono.
Reagovat
sprchon
Škoda... Ve druhém setu byla dobrá.
Reagovat
PH94
Ta Cornetka se letos nějak trápí. Taky si všímám, že už na tom kurtu nechová jako největší pipka :D
Reagovat
VlS
No, už se dotrápila, Lesia vyhrála, ale máš pravdu, že se Líza dneska chovala úplně normálně.
Reagovat
PH94
Nějak to není ona..
Reagovat
smazaný uživatel
Alizé 2. set 6:1, skvělé
Reagovat
Frick
Jak to vidíte. Já myslim, že Kája bude mít mnohem větší šanci než v Dubaji. Simona se nezdá být v životní formě, naopak na Karol se prostě kouká dobře, když člověk ví, že nemá v nohách vražedný program.
Reagovat
smazaný uživatel
Já to vidím na Káju. Formu má dobrou a určitě ji láká desítka a bude se tam chtít přiblížit. Simona se tady hodně trápí, za to Kája hraje skvěle
Reagovat
smazaný uživatel
Kája to dá!:)
Reagovat
smazaný uživatel
Simona
Reagovat
sprchon
Vidím to tak, že Simona bude mít víc času na přípravu na Miami. :)
Reagovat
PH94
Vidím to na hodně vyrovnaný zápas :) A tajně doufám, že Karolína na tomhle obřím turnaji zaznamená další fantastický výsledek :)
Reagovat
sprchon
Já se tím netajím, Káje zítra věřím. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
no a pak si možná střihne další zápas s Čechy oblíbenou Španělkou :)
Reagovat
smazaný uživatel
to je ďalšia hráčka , ktorú už musí nejaká Češka zdolať! :D :)
Reagovat
VlS
No už ji zdolala minule Lucka. Se Simonou to nebude lehký. Pokud bude mít Kája servírovací den, tak by to s trochou štěstí mohlo přijít, ale favoritka bude Simona.
Reagovat
PH94
Ta je jako magnet :D Celkově Karolína přitahuje obě španělky :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kája, nebo Simona
Reagovat
smazaný uživatel
Kája mi na tomto turnají dělá radost co jsem prohrál na Lucce H. 1t Kč tak na Karolíně jsem vydělal již 1,8t , již jsem vsadil 2t na Karolínu , protože má opravdu dost velkou šanci a ten kurz je skvělý .
Již v Dubaji to byl celkem vyrovnaný zápas a to měla Karolína opradu již dost odehraný a Simona skvělou formu ted je to naopak . Takže na 80% věřím Káji .
Reagovat
Davor1
Povrch tu bude hrať pre Simonu, v Dubaji to bolo naopak výhodnejšie pre Plíškovú. Simone by som silno veril, ak by nemala v hlave tú rodinnú tragédiu, to podľa mňa môže zohrať rolu a nemusí podať najlepší výkon, v tom prípade bude mať Kája veľkú šancu.
Reagovat
Frick
Třeba ho ani neměla ráda....
Reagovat
FulnekUltras
echchch...
Reagovat
tommr
nemá cenu dělat si nějaký přehnaný naděje - Halepová je jasná favoritka a výhra Karolíny by bylo obrovský překvapení ...
Reagovat
Frick
Zas tak velký ne.
Reagovat
lars
obrovsky ne
Reagovat
tommr
pro mě jo. Nějak si neumím představit, že by Karolína mohla porazit zdravou Halepovou na tak pomalým povrchu jakej je v IW ... :)
Reagovat
Davor1
Fyzicky je síce zdravá, ale ťažko povedať, ako je na tom psychicky :/
Reagovat
smazaný uživatel
No nemusíš si to představovat nebot Karolína ji dá ve dvou setech .
Simoně se tady nedaří nevim či to bude tím umrtím , ale má to asi na to vliv .
Proti 106 hráčce ztratila set celkem 4 podání .
Proti 31 hráčce znovu ztracený set a 2x poádní .
Karolína
Proti 92 hráčce ani jeden neztracený set , ale 2x podání
Proti 22 hráčce žádný neztacený servis ani set .
Tady je vidět , že se Karolíně prostě daří víc a pro mě je větší favoritkou Karolína jak Simona a Karolína není hráčka , která by se zesypala , že hraje z hráčkou TOP 5 její hra je položená na silné hlavě a skvělém podání na které Simona neumí a narozdíl ještě od posledního zápasu se KarolínĚ zase vrátila uspěšnost podání .
Reagovat
smazaný uživatel
Na rychlejším povrchu by byly šance vyrovnanější, tady je Simona jasná favoritka.
Reagovat
lars
proc se ptas ? :)
Prece by melo platit tvoje pravidlo, ze Cesky hraji od USO 2xSF nebo finale na WTA turnaji mimo GS,TM :))
a 2x SF uz nemuze byt v IW
Reagovat
Frick
Minulý týden se to už přerušilo :-(

Ale jinak si skutečně myslím, že to byla zajímavá serie, které si ale třeba málokdo všiml - o to více stála za vyzdvižení/zveřejnění. ;-)
Reagovat
lars
doplnime pokud je hracka v top50
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
sprchon
Ty jsi která z nich?
Reagovat
smazaný uživatel
žádná :), tak mladá nejsem
Reagovat
smazaný uživatel
není to špatný výkon, ale chce to ještě víc. Curenko je krásná, ale Alizé ještě víc :) Go Alizéééé
Reagovat
babolat.cz
tobě se líbí hlodavci?
Reagovat
smazaný uživatel
že, vypadá jako veverka.
Reagovat
babolat.cz
spíše krysa
Reagovat
smazaný uživatel
Ticho!!! Je to kočka
Reagovat
smazaný uživatel
kočka - ta co loví hlodavce. Hlodavci - ti co jsou loveni kočkou. Nemůže být hlodavec a kočka současně, protože by se musela snažit ulovit sama sebe.
Reagovat
sprchon
:D
Mně se poslední dobou taky Alizé líbí. :)
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
smazaný uživatel
mne je sympatická pokiaľ mi znova nevyradí Serenu! :D :D
Reagovat
blixa
Mě je sympatická, pokud zrovna vyřadí Serenu :D
Reagovat
smazaný uživatel
nie nie :D cele zle! :D :D :D
Reagovat
sprchon
Mně nevadí ani jedna, Serena je mi sympatičtější. A ani jedna nám nesmí likvidovat naše holky. :)
Reagovat
blixa
Ale nie zle ! Dobre to je ! Dyk by to byla hrozná nuda, kdyby všechny turnaje vyhrála Serena :D Alize umožní občas vyhrát i těm ostatním ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
ale nebola by to nuda! :D konečne by tu niekto poriadne dominoval :D :D ostatné sa budu musieť presadiť tak , že Serenu porazia alebo si počkaju na jej odchod do dôchodku :D
Reagovat
blixa
Serena začne prohrávat až sešlostí věkem :D
Reagovat
smazaný uživatel
alebo ked nebude vo forme (rok 2014) :D chvalabohu, tento rok to zatiaľ vyzerá, že formu má :) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Holka jen prosvistela;)
A mne to i tesi...nemohu rict ze neee;)
Reagovat
smazaný uživatel
Mně to netěší.
Reagovat
Cico93
V suchých gaťkách...
Reagovat
smazaný uživatel
Yeeees!
Reagovat
smazaný uživatel
to je dobře, že nemá žádné problémy s...
Reagovat
sprchon
Ano, dneska udržela koncentraci i moč. :)
Reagovat
Frick
Ale určitě by to vypadala pěkně - Jůžín v reklamě na intimku...
Reagovat
smazaný uživatel
Genie to tam konečne znova padá :)
Reagovat
Roger_Federer
Tak jestli jsi Brnak chapu tvoji nevrazivost k Zlinu, potom vyprasku lono ve finale.
Reagovat
babolat.cz
letos vendeta
Reagovat
smazaný uživatel
Nejradši bych v té Praze zakempil na celej týden. Taková škoda nechat tam ty úvodní kola, ať se hrajou beze mě... Kdo bydlí v Praze má fakt výhodu.
Reagovat
sprchon
To jo... Asi nakonec pojedu na dva dny. Původně jsem chtěl jen ve čtvrtek. Pravděpodobně přidám úterý.
Reagovat
PH94
Mi povídej :/ Pokud nebudu mít nějaký zápočty, tak minimálně od čtvrtka tam už budu :D
Reagovat
sprchon
A já jako na potvoru musím do školy na jeden jedinej blok i v pátek... Zrovna na ten nejdůležitější předmět. :D Jinak bych tam byl taky od čtvrtka do soboty.
Reagovat
PH94
To je vždy jak na potvoru ve škole :D Jojo čtvrtek až sobota..to je přesně můj plán :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pátek je 1.5. - státní svátek... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
A finále je v sobotu.
Reagovat
Frick
To se hodí. Vezmu to do Stromovky rovnou z Výstaviště. :o) Jestli víte, na co jakože půjdu :o)
Reagovat
slacker
Do pruvodu
Reagovat
sprchon
Tak to je nejlepší zpráva za poslední týden. :))) To jsem si neuvědomil. :D
Reagovat
Frick
Podle jakýho klíče jsi vybíral ty zahraniční hráčky?
Reagovat
smazaný uživatel
Vzal jsem žebříček a vypsal jsem hráčky, který by reálně mohly přijet. Až na tu Keys je to celkem reálný, tak uvidim jak jsem se strefil. Ta Kvitová je spíš přání asi
Reagovat
lars
A proc by mela prijet Errani, kdyz ma s Petou spatnou H2H ?
Reagovat
EllNino
proč ne ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Protože jinde než na antuce body nenahrabe a určitě se nepotáhne do Marrakeše
Reagovat
Frick
http://www.tennisforum.com/forumdisplay.php?f=552

..že na TF je ticho zatím. To nám asi mělo bejt divný. Jsem si myslel, že Spiceboy není úplně ten "primární vynašeč" a obejvuje se to i jinde o něco dříve.
Reagovat
sprchon
Já se tam hned podíval. Asi si ještě chvíli počkáme..
Reagovat
smazaný uživatel
zítra děcka, zítra.
Reagovat
PH94
Pak porovnáme s tou dnešní verzí :D
Reagovat
Frick
Zabít ho je málo!
Reagovat
blixa
Srandičky, prdelky, a nikdo netlačí Coco ! Ta zabrat, zabrat !! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
máš teda hodně velkou víru :D
Reagovat
blixa
No co, naděje umírá poslední :D
Reagovat
blixa
No jo no. Tak asi nic. Divná tenistka, ta Evžena. Dlouho nic a najednou se probere.
Reagovat
smazaný uživatel
má čich na velké akce :)
Reagovat
sprchon
Však počkej na semifinále. :) Tam ji Batožina nebo Umírající smázne. :D
Reagovat
blixa
Ale jo, na "Umírající za hrozných bolestí" je spoleh, ale já doufal že vyletí nejpozději ve třetím kole. Zabírá místo v TOP10 kurňa :D
Reagovat
sprchon
To jsem si myslel ze začátku roku taky. :D Teď v IW se mi poprvé letos líbí a hraje rozhodně lépe než jiné hráčky současné top 10. ;)
Reagovat
blixa
No právě, kazí mi prognózy, grrrrrrrrrr !!! :D
Reagovat
sprchon
Neboj, všechno bude. :D Já jsem předpověděl a stále předpovídám, že leots ty její GS nebudou tak úspěšné jako posledně. Na konci roku jsem jí předpověděl 12. místo. ;)
Reagovat
slacker
v deblech?
Reagovat
sprchon
Debla moc nesleduju a nikdy jsem ohledně něho nic nepředpověděl. ;)
Reagovat
slacker
Koko at si tlaci kohouti
Reagovat
sprchon
:D :D
Reagovat
slacker
Milenium prekroceno
Reagovat
PH94
Bouchard hraje hodně dobře :) Trochu překvapivě zatím hoří Cornetka
Reagovat
sprchon
Jo, po očku koukám na oba zápasy... Cornetto může jít servírovat zmrzlinu. :D
Genie to tam dneska padá.
Reagovat
PH94
Přitom pro Kornouta je tohle uplně ideální povrch :) Trochu jsem očekával, že se tu chytne.
Reagovat
sprchon
Tsurenko jí vyfoukla červenou čapku... To je pak těžký. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Barney1994 ty jsi hrozná Merita
Reagovat
smazaný uživatel
Překlad pro Barnyho, aneb co tím Kvitovka myslí: "máme hodně společného, nechceš se mi ozvat?"
Reagovat
PH94
:D :D
Reagovat
smazaný uživatel
to snad nemyslí Zlín vážně. 4:0 a takhle zkazit závěr třetiny. Jestli to Kometa votočí...
Reagovat
babolat.cz
paráda. a ernie taky dostává na prdel...
Reagovat
sprchon
Vzledem k tomu, že se pořád neprodávají, dá se čekat, že to bude opravdu zdarma?
Reagovat
smazaný uživatel
Je to zadáčo. :)
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.jtbopen.cz/cs/turnaj/faqs
Reagovat
sprchon
Tak paráda. Ani jsem nepostřehl, že už jsou funkční stránky... Na wtatennis.com furt nemají nic. :)
Jinak dneska je uzávěrka přihlášek, takže nějaký obdobný seznam, jako je ten Barneyho, už brzo oficiálně uvidíme.
Reagovat
slacker
A kazde druhe pivo za polovic. Za deset piv deskova hra Biatlonmanie zdarma :-)
Reagovat
spaniel
Tvl Kves zas vysadil léky.
Reagovat
slacker
jses paranoidni, to neni on
Reagovat
janek_da
je mu jenom hodne podobný
Reagovat
spaniel
Jasně :)
Reagovat
smazaný uživatel
Prague WTA

1. P. Kvitova
2. L. Safarova
3. S. Errani
4. Ka. Pliskova
5. M. Keys
6. B. Zahlavova Strycova
7. A. Cornet
8. Z. Diyas
9. D. Hantuchova
10. T. Pironkova
11. K. Kanepi
12. T. Smitkova
13. K. Flipkens
14. J. Georges
15. J. Cepelova
16. M. Niculescu
17. F. Schiavone
18. A. Beck
19. K. Siniakova
20. K. Koukalova
21. P. Cetkovska
22. D. Allertova
23. Y. Wickmayer (93)
Reagovat
EllNino
Kvitová ? :D Wow
Reagovat
smazaný uživatel
No je to dost slušné :) Snad to není výmysl.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud je to pravda, tak s*ru na hokej. :D Tohle je bomba!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je!! Alizé, Sara, teda je na co se dívat :)
Reagovat
smazaný uživatel
Wow i Monča Niculescu a Julia.. to je nádhera
Reagovat
sprchon
Nerad ti to kazím, ale podívej se o pár řádků níž nebo výš. :D
Reagovat
smazaný uživatel
už jsem se podíval. pro mě by to byl sen.
to je blb :D
Reagovat
smazaný uživatel
To jako fakt?
Reagovat
PH94
Ouuuu :)
Reagovat
PH94
Fricku? STále se bojíš, že přijde málo lidí? :D
Reagovat
Frick
Teď by se spíš měl klepat Černošek.
Reagovat
sprchon
To by bylo super...
Je to ale pravda? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zdroj?
Reagovat
EllNino
Madisoon ? :O
Reagovat
slacker
Nejlepsi je ze tam chybi Suarez Navarro :-))
Reagovat
blixa
To bude nějakej zvrácenej vtip :D Nesmíte hned všemu věřit ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
taky si myslím, nicky obsahující slovo Barney ve mě vyvolávají přirozenou nedůvěru.
Reagovat
smazaný uživatel
Nekaž nám radost. :D :P
Reagovat
sprchon
Taky mě to hned napadlo. :D
Reagovat
EllNino
ba ne ...ta (93) na konci, to je jako na tennisforu, to nebude kec :)
Reagovat
smazaný uživatel
A kde by k tomu asi tak přišel? ;-)
Reagovat
EllNino
netuším, proč se ptáš mě ? ...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tvrdíš, že to není kec. Tak se tě ptám, kde by k této informaci asi přišel vzhledem k tomu, že oficiálně dosud nic zveřejněno nebylo. A pokud je jedním z organizátorů a vykecal to takhle dopředu, tak ho asi nepochválej. ;-)
Reagovat
EllNino
na tennisforu je to vždycky dřív než jinde :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale že by to tam bylo ještě před uzavřením přihlášek? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Teda že nachytám i legendu EllNina, škoda že se nepřidal i tommr. Právě i kvůli takovým jako je on teď Petra sedí a ani nevíme kde
Reagovat
slacker
Myslim ze spize lezi
Reagovat
EllNino
legendu jo ? :D to asi ne :))
Reagovat
smazaný uživatel
Byla by to bomba, ale nějak netuším, kde by Barney k tomu přišel. :-)
Reagovat
lars
tez pochybuji :)
Reagovat
babolat.cz
blbost. Madison určitě ne!
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D :D vy jste magoři. Taky věříte všemu, ale bylo by to pekny
Reagovat
sprchon
:D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dobrý no. :D :D :D
Reagovat
EllNino
škoda, vypadalo to věrohodně :D
Reagovat
lars
pro me ani ne
Reagovat
PH94
ty....!!! :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
No něděláš si z nás pr.del Obsazení je hodně slušné. (Petra, Lucka, Kája, Sára, Madison, Alize) To bude super turnaj
Reagovat
paulmara
kdo je Barney1994 ?
Reagovat
smazaný uživatel
Týpek, co si z nás vystřelil :-))
Reagovat
slacker
21lety "mladik" Dezo Horvat
Reagovat
smazaný uživatel
pakin
Reagovat
Frick
Jeje, není to ten Burunďan?

A to jsem mu raději psal na Tennisforu svou chatrnou angličtinou...
Reagovat
janek_da
zase došlo na má slova
Reagovat
babolat.cz
posra.nej zlín...
Reagovat
babolat.cz
s ko.ko.tem simulantským čajánkem
Reagovat
smazaný uživatel
klídek, klídek :) Zlíňáci dělají radost.
Reagovat
Cico93
Vzhúru modrobile šaly, vzhúru Brno Kometa. !!!
Reagovat
Roger_Federer
nejenom ze si fanousek Rafy ale i Zlin ti vadi..Hochu ty si fakt umis vybrat..;)
Reagovat
babolat.cz
nojo,utebeto sedí panenky barbieny čajánek a fedex
Reagovat
slacker
posral ti tiket?
Reagovat
babolat.cz
ne. nesnesu ty simulanty. Kometaaa
Reagovat
Frick
Ano, samozřejmě že ty svý palce píšu za účelem vyvolat diskuzi o výkonech našich hráček v uplynulých týdnech. Většinou ten efekt není tak velký, jak bych si přál a nyní se člověk dočká stovky postů. Problém je ten, že tématem těch postů je hráčka, co vůbec nehrála. :-D

Skutečně - já opravdu jsem neviděl důvod k tomu psát o Petře, protože zkrátka nehrála. A důvody její absence byly pitvány již mnohokrát v (nedávné) minulosti.

No a kdybych třeba (čistě teoreticky) se rozhodl Petře ten PALEC DOLŮ dát, tak bych spíš si dokázal představit, že to tady schytám, jak nevynechám jedinou příležitost si koupnout do Petry atp.

Teď si ale můžu hovět. Je to zase bizarní flame, který ale nemám na triku. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Evžena nevyhraje, to by byl zázrak.
Reagovat
sprchon
Možná pro tebe...
Reagovat
smazaný uživatel
Genie to zvládne.
Reagovat
sprchon
Se mi v tom modrém strašně líbí. :)
No ale zvědavější jsem na Genie, takže přepínám...
Reagovat
smazaný uživatel
zajímalo by mě, jak rychle by se z toho modrého mohla převlíknout třeba do červeného.
Reagovat
sprchon
Jak zajímalo? Jako že bys to chtěl vidět? :D Nějak tomu nerozumím...
Jinak v červené hraje dost často, myslím, že je to její nejoblíbenější barva. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jen chtěl zapadnout do zdejší inteligentní diskuze ;)
Reagovat
sprchon
Tak to pak jo. :D
A to je to dneska tak špatný, jo? Já teď přišel a těch 700 nových komentářů číst nehodlám...
Reagovat
slacker
Jses linej :-)
Reagovat
sprchon
Jsem tak línej, že ti ani nenapíšu, co všechno už jsem dneska udělal. :)
Reagovat
smazaný uživatel
nehodlej :) ani já to nedal, jen ze začátku. Ve zkratce, od dohadů o neprofesionálním rozhodnutí Kvitové až po sexuální orientaci nejmenovaného uživatele TP a dohadů, zda iqe je Quesh...
Reagovat
PH94
Dnes by bušička mohla dohrát :)
Reagovat
Frick
Jak je těžký dočasně předělat hard court na clay court?

Já myslím, že by to tak těžký bejt nemělo. Pokud se dá antuka "dát" i na "led" :o)
Reagovat
VlS
No, můžeš si ji určitě dát i na chleba a sníst ji. Jestli na " led" myslíš, že je na zimáku místo ledu, tak tam ten led určitě není. Konstrukce antukovýho dvorce je na výšku hodně vysoká, v podstatě stejně jako u jinejch staveb má nějakej kamennej základ, pak hrubej štěrk, pak jemnej štěrk, potom hrubá antuka - což je drcená cihla a pak jemná. Možná, když se to dělá na betonu tak stačí ta hrubá a jemná antuka, ale musí toho být docela silná vrstva, tak, aby se to spojilo a vytvořilo to pevnej povrch. Technicky jďe udělat prakticky cokoliv, ale proč by to někdo dělal? Bylo by to dost nákladný a furt mi chybí ten důvod.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíte si že by se na Štvanici dal hrát Turnaj WTA Premier. Já myslím že klidně.
Reagovat
PH94
Určitě ne.
Reagovat
smazaný uživatel
proč Centr je velký a kurt č.2 je velký jako v Sydney
Reagovat
EllNino
a prachy ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Černošek sežene
Reagovat
PH94
Nemyslím si, že to je reálný a to ani v hodně vzdálené budoucnosti :D
Reagovat
smazaný uživatel
Štvanice je Klausovo, ne Černoškovo.
Reagovat
Roger_Federer
JezisMaria..
Reagovat
Frick
Je to vyloučený kvůli termínu.

Možná kdyby Stanford byl ve srabu a Štvanice se předělala na hard.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenom si přisaďme, jako by těch stupidních diskuzí nebylo dole už dost ;)
Reagovat
PH94
To je kvitovka :D na to si zvykneš :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitovku myslím netřeba představovat ;)
Reagovat
PH94
Já si vás pletu jak jste tu dva :D Ted nevím, který z vás je tu ten nový :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jistě no :) Aspoň že "anakin" nevalí takový kraviny jako Kvitovka, takže to neni tak strašný, když si to člověk splete :)
Reagovat
smazaný uživatel
Copak Queshi, stýskalo se ti po TP? :)
Reagovat
PH94
Kdo to je? :D Já jsem tenhle nick tady už nezastihl :D Čím se tak proslavil? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Paranoidní představa některých debatérů. :-)
Reagovat
EllNino
sorry, ale tohle myslím pozná i slepec :)
Reagovat
slacker
A ubohe klickovani jednoho uzivatele
Reagovat
janek_da
to že jsme paranoidní, neznamená, že nemáme pravdu
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, že jste paranoidní ještě neznamená, že po vás nejdou :-p :-)
Reagovat
smazaný uživatel
hádky na TP sú proste naj :D :D
týmto pozdravujem neprofesionálnu Petru :) :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Psal jsem na Spartu, kdy se objeví seznam hráček. Odpověď byla celkem rychlá. Napsali, že ve středu bude tiskovka a poté se seznam zveřejní. :)
Reagovat
smazaný uživatel
niekde som čítal , že Lucka, Karolina a Bara tam majú hrať tak som zvedavý , či Petra sa k nim pridá :)
Reagovat
lars
neprida, pac je v top10
Reagovat
smazaný uživatel
Může tam hrát, ale asi nebude...
Reagovat
Frick
Ale ono by to dávalo u ní smysl.

Pokud bude jejím prvním turnajem po pauze Stuttgart, tak tam klidně může vyhučet po prvnim kole.

A čekat pak další 2 týdny na Madrid?
Reagovat
smazaný uživatel
Nemůže, v prvním pololetí už jeden turnaj kategorie International hrála - Šen-čen.
Reagovat
smazaný uživatel
Může hrát tři ročně...
Reagovat
smazaný uživatel
Může hrát 1 za půl roku..
Reagovat
Frick
A japato, že Kerolajn hrála v Aucklandu a Kuala Lumpuru? :o)
Reagovat
smazaný uživatel
Co já vím. Ale už na začátku roku se řeklo, že Petra na Spartu nepřijede, protože na ní hrát nemůže. A vem jed na to, že kdyby mohla, tak ji tam Černošek dotlačí.
Reagovat
smazaný uživatel
může hrát 2+1 nebo 1+2.. tedy 3. Platí to od letoška, asi ti ta informace unikla..
Reagovat
slacker
Prukopnici 1+2 byla Kerberova v 2013 :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zopakuju, co jsem psal Frickovi - už na začátku roku se řeklo, že na Spartu Petra nepřijede, protože nemůže. A vem jed na to, že kdyby mohla, tak ji tam Černošek dotáhne.
Reagovat
Frick
Už i od Český Sportovní mi bylo zodpovězeno, že spíš je to o tom, že jí to nezapadá do programu.

Viděl bych to na to, že příští rok kvůli Praze vynechá Stuttgart.

Nicméně samozřejmě není fér se vymlouvat na (již) neexistující pravidlo, aby nemuselo na vybalit to, že se jí nehodí do programu, čímž by mohla utrpět její popularita.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, nejspíš to bude tak, jak říkáš, nicméně o turnaji v Praze se vědělo už od prosince. Že by už tehdy věděla, že jí to nezapadá do programu?

Ta výmluva na neexistující pravidlo je v pohodě, drtivá většina lidí ani neví, že to pravidlo kdy existovalo, natož že ho zrušili. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
nevezmu jed :-)

Petra o té nové možnosti 3 internationálů ví. To prohlášení bylo poněkud nešťastné. Ve skutečnosti tam nebude hrát jednodušše proto, protože je tato část sezóny už tak dost natřískaná. Teda to mi přijde jako jediný logický důvod.
Ona i Petra na jedné z tiskovek potvrdila, že to ví.
Reagovat
slacker
Tak Petra se asi uci profesionalne "lhat" = nerikat pravdu a prave duvody. Hned 2 zalezitosti ktere medialne nezvlada.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě to prohlášení přišlo v pohodě, většina lidí o (ne)existenci takového pravidla nemá ani tušení.

Jako jasně, bude to tím programem. Na druhou stranu o turnaji v Praze se vědělo už od prosince, což je dostatek času na to program upravit. Ostatně na příští rok účast přislíbila, takže by asi nebyl problém to stihnout už letos.
Reagovat
Frick
No a myslíte, že Stuttgart má nasmlouvanej už dávno předem?

Takže hráčky jako ona tam musej dostávat velký startovný...
Reagovat
smazaný uživatel
To je možný.
Reagovat
Frick
A vítězko má ještě k tomu povoz :o)
Reagovat
Frick
To NENI v pohodě. Je to podvod. Zbabělost. Je zbabělá říct sorry, nezapadá mi to do kalendáře, protože by tím zklamala své příznivce. Tak místo toho se z toho vylže.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale houby. Naopak to byl celkem elegantní způsob, jak se z "povinnosti" hrát domácí turnaj vykroutit, když jí to nesedělo do kalendáře.

Uvědom si, že až na nás pár magorů tady na Tenisportalu, má většina lidí o nějakých pravidlech dost chatrný přehled, a pro ty je rozhodně zkousnutelnější, že jet nemůže než to, že se na to prostě vybodla. Ti nepochopí, že něco měla nasmlouváno dlouho dopředu.

Takže to zvládla docela dobře.
Reagovat
Frick
Ne, neuznávám. Petra má být i jistým (snad i morálním) vzorem. A pokud lže, tak má být podrobena kritice.
Reagovat
Frick
Já myslim, že Spiceboy na Tennisforum.com to bude vědět dříve :o)
Reagovat
Frick
Tý jo, ale tam bych šel. Třeba ale někdo se na tu Śtvavici zeptá za mne :-D.
Reagovat
EllNino
jo jdi tam ! :))
Reagovat
Frick
Nemám presskartu :o)
Reagovat
smazaný uživatel
seznam hráček bude už zítra, pokud se nestaně něco mimořádného. Spiceboy zveřejňuje seznamy vždy v úterý :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zde je ten zdroj k článku Petry. Do češtiny ho přeložila FB stránka ČS=TS

http://www.tennisworlditalia.com/Petra-Kvitova-ritorno-in-Fed-Cup-E-il-manager-smentisce-le-voci-della-sua-gravidanza-articolo27395.html
Reagovat
slacker
TO je skandal. V domene .com se ma publikovat v anglictine. Lokalni nareci patri do lokalnich domen :-)
Reagovat
tedi
diky za informaci.
Reagovat
misa
už to přeháníte. Že zase chcete zlomit tisícovku?
Reagovat
smazaný uživatel
:DD do tisícky už nie je ďaleko
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes prostě kurz 3,40 na Garciu je naprostá senzace!!
Reagovat
PH94
Taky jí dávám :)
Reagovat
VlS
Já sice nevsázím, ale nedivil bych se, kdyby Caroline vyhrála. Ale mám je v oblibě obě, takže je mi jedno, jak to dopadne.
Reagovat
Roger_Federer
Je to odveta z minuleho turnaje..zradna vec.
Ale je fakt, ze Ivanovuc tady za posledni 4 roky neudelala zadny vysledek.Asi ji to moc nesvedci..
Reagovat
Frick
PALEC NAHORU - Karolína Plíšková

Na jednu stranu jsme si mohli číst o tom, jak pomalu se čtyřma hráčkama v TOP 20 "vládneme" WTA, na druhou stranu, co se týče těch nejlepších turnajů (GS + PM), tak na AO maximum pro Ćešky budiž třetí kolo, zde už to taky tak vypadalo, až Karolína to konečně prolomila. Její hladká výhra nad (údajnou) budoucí superstar určitě musela potěšit. Jedná se vůbec o její první osmifinále na GS/PM turnaji. Dosti kuriózní stav, když přihlédneme k tomu, že je to hráčka TOP 15...

PALEC DOLŮ - Lucie Šafářová

Na letošní IW Lucka ráda vzpomínat nebude. Dvousetová porážka od outsiderky je nepříjemná a útok na tu kýženou TOP 10 bude muset zatím odložit. Ale tak nedělejme z toho vědu. Dost možná Lucka místo konzistentních, ale nudných postupů do R32/OF/ČF občas letos vypadne i (překvapivě) o něco dříve, aby pak na oplátku někde jinde došla daleko. Třeba i úplně nejdál jako tomu bylo v Dohá. Každopádně je to mezi Kájou a Luckou takové "každý chvilku tahá pilku". V Dubaji Kája, v Dohá Lucka a nyní zřejmě opět Kája, které nám neustále komplikuje odpoveď na to, kdo je česká dvojka, pokud nechceme brát v potaz výhradně jen žebříček.
Reagovat
Frick
Bára rovněž moc neoslnila a v IW se rozloučila již v R64, ale tak Pavlučenka není špatná hráčka...

Tereza bohužel pokračuje ve výsledkové mizérii. Její zápas v R96 sice k vidění nebyl, ale dost možná to opět byly potoky slz. Snad se dá dohromady a stihne si uhrát něco do Wimblu.

Klára pokračuje v lehkém zmtvýchvstání. Výhra nad letos dobře hrající Hantuchovou není k zahození, v další rundě pak ale Klára bohužel rychle narazila na strop jménem Keys.

Petra C. se konečně opět objevila na kurtech. Na McHale ale recept nenašla a padla ve dvou setech. Ale tak úplně beznadějné to snad nebylo, hlavně, že je zpět.

Denisa bohužel zklamala a s IW se rozloučila hned v prvém kole kvaldy. Omluvou budiž trochu to, že její přemožitelka Ons Jabeur následně vyhrála celou kvaldu, pak i R96, aby nakonec v R64 dosti trápila Wozniackou.

Dobrou formu potvrdila Lucka H., která prolétla kvaldou a v R96 smetla trápící se Ćepelovou. Někteří optimisté věřili Lucii i v zápase proti Bouchard, která se ale jevila být v pohodě a Lucie bohužel proti ní neměla nárok.

První týden IW asi nelze hodnotit úplně pozitivně, i přes absenci Petry jsme jistě věřili alespoň ve dvě naše hráčky v osmifinále, ale bohužel. Snad to v Miami bude o něco lepší.
Reagovat
Roger_Federer
Proc nedas palec dolu i Petre Kvitove?
Nehraje z blize nespecifikovanehi duvodu, tym nas krmi nejakymi neurcitymi frazemi, budoucnost nejista..
Reagovat
Frick
Důvod nehodnocení bude ode mne velmi šokující - protože Petra nehrála.
Reagovat
tommr
souhlasím s RF. Petra Kvitová je bezkonkurenčně největší kandidátkou na "PALEC DOLŮ". Její absence na pátým nejdůležitějším turnaji roku bez udání nějakýho vážnýho důvodu je nepochopitelná a neomluvitelná ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
A co ty víš, třeba to s Petrou je vážnější než se říká. Nikdo kromě Petry neví jak se cítí. Petra možná přepálila trénink na novou sezonu. Petra by se ale měla udržet na 4.pozici, ale Wozniacká a Ivanovičová se nebezpečně přiblíží
Reagovat
slacker
No vsechny zpravy naznazuji ze zasila na par tydnu nekde z milencem a jeji profesionalni okoli ted nevi jak se k tomu oficilane postavit a kdy se vrati alepson ke treninku
Reagovat
EllNino
i kdyby, je to její život, nemá povinnost udávat nějaký důvody, my taky zde neudáváme důvody, proč nepřijdeme do práce/do školy
Reagovat
slacker
Tak predne by se nemelo lhat a profesionalne mlzit.
Reagovat
Fandina
Ona lže? Nehraje a tím končí. Je to její věc.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty tu Petru hodně nesnášíš, viď?
Reagovat
slacker
Jeji neprofesionalismus opravdu rad nemam.
Reagovat
smazaný uživatel
a to že Serena 14 let bojkotovala turnaj je profesionální
Reagovat
tommr
to bylo vysoce neprofesionální. Jenže Serena si to na rozdíl od Petry může dovolit ...
Reagovat
EllNino
Petra taky, je to člověk stejně jako ona
Reagovat
tommr
ty máš dneska nějakej špatnej den a sedíš si na vedení. Bylo to míněné tak, že Sereně to vynechávání IW nijak výrazně neuškodilo, protože si ty chybějící body prostě uhrála jinde. Petra v takový pozici není ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže Petra v IW a Miami nikdy žádný kloudný body neuhrála => stejně jako Serena si je nahrála jinde.
Reagovat
EllNino
já to samozřejmě pochopil, neboj :) ale Petra má právo na odstoupení stejně jako Serena, z hlediska ledského, ne žebříčkového, to už je věc druhá :) ale zdraví je přednější
Reagovat
tommr
a kde bereš tu jistotu, že jde skutečně o zdraví a ne jen o frustraci nebo dokonce rozmar?
Reagovat
EllNino
myslím, že to první je součástí lidského těla a mnohdy je to horší než fyzická bolest, a to druhé fakt nevím, ale jaký rozmar máš na mysli ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kde? Třeba v tom, že Petra není z těch, které by se rozhodovaly podle aktuálního rozmaru. A v neposlední řadě ta tvoje "jenom frustrace" je ideální podhoubí pro syndrom vyhoření. A únava, kterou ty bagatelizuješ, zase pro syndrom chronické únavy. Oboje jsou dost vážné nemoci, které dokáží vyřadit člověka z normálního fungování a hrozně špatně se to léčí. To druhé se dokonce nedá vyléčit vůbec.
Reagovat
VlS
Kurnik, ona nám přece nemusí zdůvodňovat nic a nepotřebuje náš souhlas. Tak se prostě rozhodla, že si dá pauzu, tečka. Jakej k tomu má důvod, je jen její věc. Šetřte dechem, do Čarodějnic je ještě dlouho.
Reagovat
smazaný uživatel
Žádný takový, od příště bude muset na Tenisportal zasílat kolkovanou žádost ke schválení absence. :-)
Reagovat
Frick
A co by si tam uhrála?

2012 - 65 + 10
2013 - 215 + 65
2014 - 120 + 215

Takže, i pokud by si tam vyrovnala svoje maximum, tak by to bylo jen 335 bodů, což je jen 5,23% jehíhou současnýho bodovýho stavu.

Pravděpodobnější variantou by ale spíš bylo tak jedno R32 a jedno OF - tj. 185 bodů. Skutečně by stálo Petře těch 185 bodů za to, než aby si pořádně odpočinula?
Reagovat
smazaný uživatel
Je to divný, ale tentokrát s tebou musím souhlasit. ;-)
Reagovat
slacker
No letos by zase uhrala o kolo dve vic :-) jestli chce byt jednickou (a konecne tento cil vyhlasila i ona sama) nemuze si z pulky mandatory turnaju bez boje nechat pripsat 0
Reagovat
tommr
bud tak laskavej a napiš mi kde si myslíš, že Petra těch chybějících 335 bodů nahraje. Petra není žádná Serena aby si mohla ukázat na libovolnej turnaj a říct tak tenhle turnaj letos vyhraju abych si vykompenzovala tu ztrátu z IW a MIami ...
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím si potřebné body vždycky jinde nahrát dokázala.
Reagovat
Frick
V New Havenu jí to celkem jde :o)
Reagovat
smazaný uživatel
Stejně jako Marfuša která místo Dubaje a Dauhá jela na turnaj do Mexického zapadákova. To je také neprofesionální. Jestli Petra nemá náladu tak ať si odpočina. Petře je 25 let a má celkou kariétu před sebou, je to ještě mladá holka a chce si dát na chvíli klid. A tyhle síly se můžou hodin na konci roku
Reagovat
smazaný uživatel
pardon za ty chyby: Kariéru, Hodit, odpočine
Reagovat
Frick
Celou nemá. Polovinu.
Reagovat
smazaný uživatel
Každá hráčka si to může dovolit. Ani status hrající legendy nedává Sereně žádná zvláštní privilegia.
Reagovat
tommr
vycházím z toho co Petra sama zveřejnila a to jako dostatečně vážnej důvod neberu ...
Reagovat
PetaM
No, ty to brát ani nemusíš :D :D :D
Reagovat
EllNino
chápej, nejseš její šéf, aby ti hlásila, kdy a proč nepřijde do práce...
Reagovat
tommr
nejde přece jen o mě, ale o fanoušky a tenisovou veřejnost jako celek. Petřin postup je vysoce neprofesionální ...
Reagovat
EllNino
je, ale je to její věc bohužel :) ...ona navíc důvod udala, třeba nikdo neví, co jí je, to bys mohl vědět ty nejlíp na celým portále ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale prd. Ona nemá povinnost vyjma organizátora a WTA komukoliv cokoliv vysvětlovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Jako tenistka se možná zachovala neprofesionálně, ale jako člověk ne.
Reagovat
PetaM
Ano, ty se zřejmě rád svěřuješ celému širému světu, jakou nemoc zrovna máš. Jasně. Už vidím, jak se tady svěřuješ, že jsi chytl AIDS, když jsi měl sex s mužem ...
Reagovat
blixa
Tommr je gay ? To jsem nevěděl ...
Reagovat
PetaM
Ježiši, to byl příklad, něco hodně osobního, aby pochopil ... :D :D
Reagovat
blixa
Jo tak .. no ale už je to venku, tak co , ne ? ;-) O nic nejde ...
Reagovat
PetaM
Prosím tě .... :D :D
Reagovat
EllNino
jak říká Frick, hodnotí se hrající hráčky :)
Reagovat
tommr
to je ale špatnej přístup. Absence hráčky na povinným turnaji je totéž jako vzdání se předem bez boje. WTA jí taky náležitě ohodnotí 0 bodů ...
Reagovat
EllNino
hele je to jeho hitparáda, ne tvoje, holt nebude jednou něco podle tebe správně, ale podle někoho jinýho, tak uznej názor druhého ...
Reagovat
tommr
co to meleš za nesmysly? Proč bych měl uznávat názor někoho jinýho když s ním zásadně nesouhlasím? Kdyby třeba napsal, že 1+1=3 tak bych to měl taky respektovat?
Reagovat
EllNino
ne, ale myslím názor Fricka, který si tu subjektivně dává ty palce a je to jeho výběr, který se ti sice nemusí líbit, ale nemusíš ho nabádat, aby to změnil, takhle jsem to myslel, a já nic nemelu ...
Reagovat
tommr
Frick tu zveřejněním tý jeho "hitparády" jak to nazýváš vybízí ostatní aby se k tomu vyjadřovali. Můžeš se ho na to ostatně sám zeptat - jistě ti to potvrdí ...
Reagovat
EllNino
okey, ale holt to tentokrát cítil jinak a má pravidlo, že hodnotí hrající hráčky, které se v tom týdnu prezentovaly, Petra nikde nehrála, tudíž není na místě jí dávat palec dolů za předvedenou hru, když nikde nehrála, to dá rozum :)
Reagovat
tommr
WTA i ATP na takový případy pamatuje v pravidlech. Pokud hráč/hráčka nanastoupí k povinnýmu turnaji a to z jakýhokoli (a to zdůrazňuju) důvodu započítává se mu do žebříčku 0 bodů. Toto pravidlo má právě za účel zamezit podobnejm nešvarům kdy se hráč/hráčka bezdůvodně nezúčastní důležitýho turnaje. Nenastoupil si= bereme to jako tvojí prohru a dostáváš 0 bodů ...
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda že se to pravidlo poněkud míjí účinkem - většina špičky, tj. ty největší taháky, které generují nejvíc peněz, si stejně dělá, co chce.
Reagovat
tommr
to sis zase jednou něco vycucal z prstu, že. Účast špičkovejch hráček na GS a PM turnajích je vždycky skoro stoprocentní a pokud se někdo neúčastní tak má obvykle velice vážnej důvod tj. nemoc nebo zranění. Petřin postup je opravdu hodně neobvyklej ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže povinných turnajů je daleko víc, než jenom tyhle. Petřin postup rozhodně divný není. Btw. tos věděl, že Serena IW 14 let bojkotovala kvůli údajnému rasismu, čemuž snad nevěří ani ona sama a Venus ho bojkotuje i letos? :-p
Reagovat
EllNino
ale vždycky to nejde takhle kategoricky posoudit víš ...nevím, myslel jsem, že zrovna tys mi říkal, že když nejde o život, jde o ...
Možná se jí tam fakt nechtělo, ale myslím, že zrovna Petra, která nikdy neskrečovala zápas, tohle nemá ve zvyku :)
Reagovat
Frick
No, tak jí tam bude strašit 0+0. Kdyby hrála, tak jí tam bude strašit něco jako 65 + 120.

Žádný extrémní rozdíl.
Reagovat
smazaný uživatel
To tommrovi nevysvětlíš..
Reagovat
tommr
já ti to připomenu na konci sezóny až se Petra nedostane na TM, protože jí k tomu bude chybět 200-300 bodů ...
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím se na TM dostala s přehledem. A body z IW a Miami jí k tomu nijak zvlášť nepomohly, protože jich bylo málo.
Reagovat
Frick
To je cifra která se dá získat tak (kdyby nebyla jiná možnost), že to pojede někam vymlátit - Baku, Florianopolis, Tianjin, Kanton, Osaka....
Reagovat
tommr
no už jí vidím jak si přidává na konci sezóny další turnaje když je už po pár měsících úplně "vyhořelá" ...
Reagovat
smazaný uživatel
Kdybys radši přiznal, že ses prostě sekl..
Reagovat
EllNino
nevím, proč vyhoření furt tak banalizuješ ...
Reagovat
slacker
protoze vyhoreni neni zalezitost na par tydnu.
Reagovat
EllNino
no, tak trvá to od AO, to už je docela delší doba
Reagovat
slacker
Opravdove vyhoreni je prakticky konecna a vypadaek v radech mesicu az roku
Reagovat
smazaný uživatel
Jistě. A aby se tomu vyhla, tak si teď vzala odpočinek. Protože jet takzvaně přes závit je spolehlivý způsob, jak si ho uhnat.
Reagovat
EllNino
ano, Petra tak klidně muže skončit, Rebecca Marion by mohla vyprávět :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jet na turnaj, byť povinný, pokud není zdravotně fit, by nebyl boj, ale idiocie.
Reagovat
PetaM
Napiš nám sem prosím všechny nemoci, kterými jsi v životě prošel, pošleme to Petře a ta ochotně pošle svůj výpis + co s ní je teď. Do té doby ti do toho nic není.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra si zaslouží 4 palce dolů. Za každý týden, co v Americe nehraje, jeden!
Reagovat
tommr
konečně někdo s kým můžu bezvýhradně souhlasit ... :)
Reagovat
PetaM
Mám silný pocit, že to byla ironie ...
Reagovat
tommr
jsi génius ... :)
Reagovat
VlS
A co až palce dojdou?
Reagovat
Frick
Lidi nechte toho. Vy víte, že jsem na Petru přísnej, ale prostě když vynechá takto důležitý turnaje, tak jí asi skutečně něco bude, ne?

Maximálně by se dala kritizovat nedostatečná mediální komunikace...
Reagovat
tedi
a co by tam asi v tom vedru a na tom povrchu uhrala? akorat by ji nejaka nepekna porazka jeste vic psychicky srazila a ubrala chut do tenisu (pokud to jeste jde).
ja jsem naopak pro, aby nejezdila do IW a miami ani v dalsich letech.
Reagovat
EllNino
moje řeč :) ...body nebody, prachy neprachy, kombinace pouště a prádelny pořádně vysílí ...
Reagovat
misa
Jasně, aspoň ušetří síly na antuku.
Reagovat
smazaný uživatel
Celková únava je sakra dobrý důvod pro vynechání turnaje. Čili má omluvu víc než dostatečnou. Kromě toho tvrdit, že zrovna IW je pátý nejdůležitější turnaj sezony, to možná ve snech organizátorů, ve skutečnosti je to jenom řadový turnaj bez většího významu.
Reagovat
VlS
Ty nechápeš opravdu, že vůbec nejde o Petru, ale o tebe? to je ta medvědí služba.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, takže já tady Petře prokazuju medvědí službu tím, že ji tu hájím před nesmyslným napadáním od tommra (všimni si, že na Rogera jsem nereagoval), který to teda jako provokaci rozhodně nemyslí. Děláš si srandu?!
Reagovat
Frick
Pokud vynecáme značně specifický TM, tak poté jsou mimo GS čtyřmi nejvýznamnějšími turnaji Permier Mandatory.

A jelikož IW + Miami trvá dva týdny (narozdíl od Madridu a Pekingu) a hraje se na sedm kol (byť ne všechny hráčky), tak to samozřejmě svádí k tomu to nazývat 5. (6.) grandslamem...
Reagovat
EllNino
rozhodně, IW a Miami jsou bohužel duležité turnaje ...škoda, že se to nehraje někde jinde, zvlášť ten turnaj v Miami vrcholně nesnáším, možná ještě víc než US Open :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhledem k tomu, že tyto turnaje jsou ve stejné kategorii jako ostatní Premier Mandatory je argument o délce trvání zcela irelevantní.
Reagovat
VlS
To myslíš vážně, nebo jen provokuješ Queshe? U RF o tý provokaci vůbec nepochybuje, ale u tebe trochu jo.
Reagovat
VlS
to je na tommra
Reagovat
Roger_Federer
Trvam natom palci dolu..
Reagovat
VlS
No, jasně, já ti to věřím.
Reagovat
smazaný uživatel
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Čekal jsem, který expert, se s tím vytasí, ale že tommr...
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych řekl, že tommr byl naopak žhavý kandidát :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo může, ten si kopne...
Reagovat
Fandina
OT ... na SuperTennise právě opakují zápas Kája Muguruza.
Reagovat
smazaný uživatel
čaute, tak co, stihli jste lístky na Fed Cup? :-) Já jsem spokojen, mám sektor B2 a řadu 1! ;) :-))
Reagovat
PH94
Stihl jsem, ale moje lupeny moc ke chlubení nejsou :D Takovej průměr :/ :D
Reagovat
smazaný uživatel
Celkově velký zájem o ty lupeny je no.. :)
Reagovat
PH94
Na jednu stranu je to pěkný, ale na tu druhou..:D
Reagovat
PetaM
Já už jsem si po prvním kole rezervoval místo před mou televizí. :D :P
Reagovat
smazaný uživatel
Nejedeš? Já ještě nevím :(
Reagovat
PetaM
Není s kým :) Jinak bych i jel :D
Reagovat
smazaný uživatel
já asi teda taky nepojedu :( Já se víc těšším na Prahu
Reagovat
smazaný uživatel
U mě asi ani Praha neklapne. Chtěla jsem jet v pátek nebo v sobotu, ale to zrovna hrajou Češi na MS v hokeji a to bych domu dojet nestihla... :D Ještě uvidím podle toho, kdo tam bude hrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Ajo vlastně. Já jedu v každém případě jen na finále a je mi upřímně jedno, zda tam bude někdo z Češek nebo ne. Ale byl bych samozřejmě rád. A to je další důvod, proč by tam mohlo být relativně málo lidí :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem na tom stejně. :DD
Reagovat
slacker
A nezapomente se predzasobit lahvacema do lednicky :-DD
Reagovat
smazaný uživatel
S tím se počítá. :D
Reagovat
PetaM
To fakt ne :D
Reagovat
misa
Dobré, pokud to ovšem nejsou sedadla č. 1, 2, 3. Tam mě loni naštvalo de.bilní zábradlí, které částečně překáží ve výhledu :-((

Já jsem se 4. řadou taky spokojen. Na oba dny samozřejmě, protože jsem si musel ošetřit šanci vidět milovanou Lucinku. V nominaci určitě bude a buď si zahraje singl nebo dostane šanci v závěrečném deblu. Vrchol všeho by byl, kdyby se postavila ke třem zápasům :-)

A s Petrou taky počítám, takže by to měl být skvělý zážitek.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, jedná se o lupeny 1,2,3 ale zábradlí mi tam nevadí :)
Reagovat
Bee
mám lístky do B3, 2. řada. Obrovská spokojenost:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Švýcarský tenista Michael Lammer se v Indian Wells rozloučil s dráhou profesionálního sportovce. Posledním zápasem někdejšího 150. tenisty světa, který své rozhodnutí oznámil na sociálních sítích, byla čtyřhra po boku Rogera Federera; pár Matkowski/Zimonjič porazil švýcarskou dvojici 6-3 3-6 a 11-9.
Reagovat
janek_da
Podle výsledku

Nechtěl. Ale musel :D
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
Reagovat
PH94
:D
Reagovat
gigin
Expres zprávy na TP - 16:16 hod.
Reagovat
Frick
http://www.tenisportal.cz/zebricky/atp-muzi/?country=svycarsko&season=2015&date=2015-03-09

Jak tak koukám, tak jediným zachráncem šavjcetnisu může být jen ten Fiňák.

Já nevim, ale může mít člověk v tomto případě vůbec radost z toho, že maj dva tenistky v TOP 10, když "po nás potopa"?

My aspoň máme toho Veselku a třeba Adam se taky chytí...
Reagovat
Frick
tenistky... bože, ty moje nešikovné prstíky :-(
Reagovat
slacker
150 tenista kdysi v prahorach. Kolik tenistu tu nemm zadnou zpravu tak proc zrovna tenhle?
Reagovat
Kozoroh
1) Je vítězem DC
2) Poslední zápas absolvoval po boku Federera
Reagovat
slacker
DC tym Svycarsku utrpel nenahraditelnou ztratu. Ted uz si Fed a spol neskrtknou
Reagovat
pepin
Dnes ve světe psali o naší Petře.

Petra Kvitová se vrátí na Fed Cup? Manager popírá, že je těhotná.

Po odhlášení z Indian Wells pro fyzické vyčerpání, Petra Kvitová pravděpodobně dá forfait i v Miami a vrátí se možná až na Fed Cup v polovině dubna. To říká její manager Karel Tejkal.
?Petra odpočívá a tráví čas s lidmi, kteří ji mají rádi. Nechodí na internet a netráví mnoho času na mobilu. Její nový kondiční trenér se musel přizpůsobit této situaci, a proto na základě zkušeností z minulých let jsme se rozhodli pro odpočinek. Petra by se měla vrátit za měsíc, ale nebudeme zveřejňovat podrobnosti, abychom na ní netlačili. Děláme všechno, co je v našich silách, aby se co nejdříve vrátila.
O možnosti jejího těhotenství, Tejkal popírá všechno: ?Tyto pověsti jsou směšné. Samozřejmě to není pravda.?
Reagovat
slacker
Tak to je sila. jeden spek vedle druheo
Reagovat
slacker
"Děláme všechno, co je v našich silách, aby se co nejdříve vrátila" ... to vypada jako v nejake pohadce kde princezna utekla pred svabou s princem Kazimirem
Reagovat
Cico93
alebo pred Kazisvetom.-)
Reagovat
VlS
To je asi tejden starý a už tady na ten článek byl odkaz. A není to ze světa.
Reagovat
pepin
Byl jsem na horách a tak nemám přehled co tu bylo a co ne.
Reagovat
slacker
Za prve nejake hory te neomlouvaji :-) za druhe proc si myslis ze by to tady nikdo nevytahl?
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, tento článek byl přeložen ze zahraničí.
Reagovat
tedi
neslo by uvest zdroj?
Reagovat
smazaný uživatel
Prosím...Jinak ten článek přeložil FB stránka ČS=TS
http://www.tennisworlditalia.com/Petra-Kvitova-ritorno-in-Fed-Cup-E-il-manager-smentisce-le-voci-della-sua-gravidanza-articolo27395.html
Reagovat
VlS
No, ale je to přesně to, co bylo někdy minulej tejden ve Sportu.
Reagovat
smazaný uživatel
No tak ať klidně bylo. My jsme čerpali odjinud. ;)
Reagovat
janek_da
Teď to nepíšu k Petře, ale proč by možnost být těhotná měla být směšná? Mladá holka, má přítele, je vyhořená z práce. Dítě je jasná "medicína".
Reagovat
Cico93
Tak
malé Kviťatko prečo nie.-)
Reagovat
VlS
Jasně, proč ne, 25 letá ženská = optimální věk, jen by mě v dnešní době udivilo, kdyby to nebylo chtěné, ale když Tejkal říkal že není, tak to asi byla pravda.
Reagovat
janek_da
O Petře nespekuluji.

Jenom mi to připadne, takové... no čekání a narození dítěte je, měla by být, radost. A teď se do toho přidá to "směšné". Jakoby holky, co ještě neví zda jsou těhotné a doufají, přemýšlí o tom zda jsou těhotné, tak je to slovníkem Tejkala "směšné". Ale možná jsem na to citlivka, to by se musely vyjádřit i dámy.

Prostě říct korektně "ne , není těhotná, stejně jako v minulosti nebyla."
Reagovat
misa
Lidé okolo Černoška by z toho určitě radost neměli a v IMG asi taky ne.
Reagovat
VlS
Jenže mít dítě není pro radost někomu, ale sobě, ne? Třeba zaměstnavatel tvý mámy z tebe taky neměl radost.
Reagovat
misa
Ona ta Petra v prostředí, ve kterém se pohybuje, sama sobě až zas tak nepatří. A přesvědčuje se o tom skoro denně, proto si taky dala přestávku.
Reagovat
slacker
pauza - Rok dva nez se to narodi a odkoji
Reagovat
smazaný uživatel
V článku na isport.cz je trochu jiná varianta: "Těmto fámám se Petra jenom směje. Není to samozřejmě pravda," uvedl Tejkal." Takže nejde o to, že těhotenství je směšné...
Reagovat
janek_da
Já to beru jak je to tady od pepina "směšné pověsti".
Oprostěte se od Petry - špičkové, vydělávající, perspektivní sportovkyně.

Buď to řekl Tejkal nebo si přikrášlil písálek. Jeden z nich je pro mě směšný.
Reagovat
smazaný uživatel
Pepinův článek je ze zahraničí, takže to nejprve bylo přeloženo z češtiny do jejich jazyka a pak zase zpět do češtiny. Takže mohlo z toho vzniknout něco, co ani neřekl. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ta pověst ale směšná je, protože se k Petře vrací jako bumerang s trochou nadsázky co 14 dní..
Reagovat
misa
A co teprve teď, když je to pravda!
Reagovat
smazaný uživatel
Co je pravda?
Reagovat
misa
Třeba se ta fáma stala skutečností.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš tu fámu, kterou Tejkal dementoval? To by bylo divný, nemyslíš? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
To by někteří asi nepřežili. :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
U obyčejné 25leté slečny se stálým partnerem to směšné není. U vrcholové sportovkyně, co má fakticky vztah na dálku, navíc krátký, a netají se svými sportovními ambicemi, to už malinko směšné je. Ale to není to hlavní - hlavní důvod, proč je to směšné je to, že se u Petry vytahuje těhotenství pokaždé, když nehraje. A kolikrát i když hraje. Víš, kolik by už musela mít dětí a s kolika otci, kdyby fakt byla pokaždé těhotná? :-)
Reagovat
janek_da
prosim nereaguj na me.
Reagovat
smazaný uživatel
Co jsem teď konkrétně řekl špatného?
Reagovat
janek_da
Nechápeš o co mi jde. Jedeš v mimoběžce.
Reagovat
janek_da
Neber to jako urážku. Spíš jsem měl napsat "Na tohle ti nic nenapíšu, protože píšeš o něčem jiném, než o čem chci psát já."
Reagovat
smazaný uživatel
V pohodě. Měl jsem se asi vyjádřit stručněji - podle mě podle Tejkala není směšná možnost být těhotná, to, jak sám správně píšeš, je obvykle radostná událost, ale směšná je ta samotná spekulace. Především protože konkrétně u Petry se o tom spekuluje téměř nepřetržitě.
Reagovat
smazaný uživatel
Klídek. Serena byla po loňském Wimblu také těhotná :D
Reagovat
smazaný uživatel
Však Maruš s Grigorem taky, pokud se pamatuju :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Takže v zásadě to samé, co v článku ze Sportu, který sem nedávno někdo postoval.
Reagovat
smazaný uživatel
Připadá vám to normální? Dneska jsem psal na ticket poratl, kdy začnou prodávat lístky na FC. Odpoveď: Dobrý den,

Dnes to určitě nebude, nejdříve zítra.

S pozdravem a přáním hezkého dne

Zákaznická podpora

Teď se podívám a najednou to tam je a skoro všechno vyprodané...
Reagovat
misa
Není, ale na TP už byly nějakou dobu informace o tom, že prodej začíná dnes.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.ticketportal.cz/performance.aspx?idp=1800253 není to vyprodané
Reagovat
smazaný uživatel
No normální to určitě není pač já jsem byl hned ráno kolem půl 10 ve fortuně a taky to tam ještě neměli. Pak jsem musel do práce, prořád jsem to kontroloval a kolem 12 mě to tam naskočilo, ale už byla větší polovina prodaná nebo reservovaná. Naštěstí je mám už doma :)
Reagovat
Fandina
Souhlasím. Ráno tam nic nebylo a když jsem se potom dívala někdy po 13 hodině, tak už byly jenom zadní řady.
Reagovat
misa
Co je pro tebe zadní řada?
Reagovat
slacker
2. a vys :_))
Reagovat
Fandina
Přední jsou vpředu, zadní vzadu. Jak to myslíš?
Reagovat
misa
1. řada je vpředu, 2. řade je vpředu, ... a třeba 8. řada je ještě vpředu nebo už vzadu?
Reagovat
Fandina
Podívej, když já se tam dívala, tak v globále byly volné řady asi z dvou pětin dozadu. To určitě nejsou přední řady.
Reagovat
misa
Okolo 13. hodiny se dala ještě sehnat 4. řada.
Reagovat
Fandina
Když jsem se tam já dívala, tak už byly jen zadní.
Reagovat
misa
Rychle se to měnilo.
Reagovat
Fandina
Já napsala jen svojí zkušenost. Dopoledne jsem se tam dívala a nabídka nebyla žádná a když jsem tam šla odpoledne, mezi jednou a druhou hodinou, tak to už bylo jak jsem psala. Zhruba od dvou pětin nahoru volno.
Reagovat
smazaný uživatel
A teď si představte. Je tam 6000 míst a už je více jak polovina vyprodaná, jaké ti bude v Praze? A navíc bez rezervace, ani si to nechci představit...
Reagovat
Frick
To víš. Ćernoušek by bral překrásný centrecourt pro 8 000 lidí jako ponížení ega svého a své staré.

Seroius: Bohužel se obávám, že divácký zájem o turnaj bude mnohem, mnohem menší.

Sportovní příznivci, co se nezajímají (prioritně) o tenis budou brát FC/DC mnohem více prestižně než nějaký turnaj.

Nakonec - kolik lidí třeba přišlo na Štepce v Ostravě, když se tam hrál ten Prosperita Challenger?
Reagovat
smazaný uživatel
Štvanice by nabídla mnohem větší a krásnější kurt. Ale o tom se tu už hodněkrát diskutovalo.
Reagovat
PH94
Veř mi, že bude plno :) Proč si pořád v tomto ohledu tak skeptický? :)
Reagovat
PH94
Celkově u veřejnosti zájem o tenis rok od roku roste :) Lucka, Karolína a Bára je víc než dostatečné lákadlo :) Už od čtvrtfinále očekávám plno :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte někdo, kdy bude seznam hráček v Praze? Na jejich stránkách je, že se o uzavírá do 16.3. (dneška), tak snad co nejdřív
Reagovat
smazaný uživatel
zítra to bude venku.
Reagovat
smazaný uživatel
díky, už se nemůžu dočkat :)
Reagovat
smazaný uživatel
Co se tady rozčiluje kamaradi? Ze pry blaznivej quesch=iqe a fandina?
Videli jste vubec Halep fanatiky v publiku a na fb?
To je teprv pravy zlo.
Reagovat
Cico93
https://www.facebook.com/AustralianOpen/photos/pcb.10153177096668615/10153177095213615/?type=1&theater

Zápas dvoch NAYtenistiek a to po každej stránke.:))
Len škoda, že v tak skorej fáze turnaja. Možno by tomu pasovalo také semi ak nie finále.

Len ten čas.-((
Reagovat
PH94
Už se na tu řežbu těším :)
Reagovat
Cico93
Len volume treba ubrať.
Reagovat
PH94
Mně to zas až tolik nevadí :D Hlavně když se bude na co koukat a to bude :)
Reagovat
smazaný uživatel
Proc skora faza turnaja?
uz jsme ve druhem tydnu...turnaje?!;)
Takze pekne nacasovane;)
Reagovat
Cico93
IW a Miami sú v tomto špecifické. Ale sám musíš uznať, že kvalitou to patrí do tých záverečných kôl.
Reagovat
smazaný uživatel
;)))
...naaahodou ja rikam akorat...
Viktorie je 38. v zebricku;)
Hraje jako nenasazena...
...takze, vse je v cajku;)
Reagovat
PetaM
Nekecej, vždyť je nasazená! :D :D
Reagovat
Cico93
a podľa tommra sme už 35.-)
Reagovat
PetaM
Hezky pomalu leze tam, kam patří :)
Reagovat
smazaný uživatel
;) tak dobre nasazena, ale 35. ok,
stejne je to dobry, ze az druhy tyden;)
Reagovat
George_Renel
Nechval dne před večerem.
Reagovat
slacker
Budu si prat vyhru mensiho zla. Viki do toho :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně. Taky mě mrzí, že je to 3. kolo a ten čas, kdy se to bude hrát. Zítra ráno vstávám, takže to neuvidím. :( Dneska se podívám jenom na Caro a možná ještě vydržím na Anu...
Reagovat
misa
To nemůžeš vstanout už ve 3? Nepřinášíš žádné oběti :)
Reagovat
smazaný uživatel
Když se chci předtím dívat na Dynamo (KHL), Liverpool, Caro a možná ještě Anu, tak kdy se mám podle tebe vyspat? :D
Reagovat
misa
Vynech něco předtím.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevynechám, protože všechny zápasy jsou důležité. Navíc Caro bude hrát zhruba ve stejný čas jako Liverpool... Navíc v zápase Masha - Vika mám jistotu, že budu spokojený jenom na 50%. To v ostatních zápasech je to všechno nebo nic, což mám mnohem radši. :D Krom toho, z takového zápasu bude určitě nějaký záznam na youtube. :)
Reagovat
VlS
Monty, bacha abys z toho zápasovýho vytížení nechytil únavovej syndrom:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky si říkám. :D
Reagovat
vrabejka
Liverpool je monty nejdůležitější :) A Caro fandí Liverpoolu, takže určitá spojitost tam je :D
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak. :) Ty chodíš i na eurofotbal, co? :D
Reagovat
vrabejka
jasne, ale tady je to lepší :)
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.youtube.com/watch?v=Vefed69uab8&feature=youtu.be&t=21m26s

:DDD

Já na ten zápas určitě vstávat budu, snad se ten program neprotáhne nějak, nechci stávat zase na 3x.. .D
Reagovat
smazaný uživatel
Polední pauzu jsem už jaksi propásl... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zejtra! :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jeď nonstop. Jednou za čas se to přežít dá. :D
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, a zítra budu spát ve škole... :D
Reagovat
smazaný uživatel
To jo, a zítra budu spát ve škole... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Omluva za duplikát... :)
Reagovat
janek_da
Vynechej ty, kteří prohrajou. Bys byl vzhúru jak blbec, a ještě k tomu nasraný. :)))
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
Fandina
:-)))))))))))))
Reagovat
Cico93
Inak rád spomínam na tento zápas.
Kvalitou jeden z naj za posledné roky.

https://www.youtube.com/watch?v=Fv7VNNowa6g

to bola řezba.
Reagovat
smazaný uživatel
tohle taky mělo svoje kouzlo .-)) I když ten zápas nebyl kdovíjak vyrovnaný.

http://stream1.gifsoup.com/view6/3677028/sharapova-azarenka-o.gif
Reagovat
Cico93
kamošky
Reagovat
blixa
:D Fucking bitch ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
a jde to s nama od 10ti k 5ti....;)))
https://www.youtube.com/watch?v=HeYg7tO57O4
---
Reagovat
smazaný uživatel
Nechtěli byste se už laskavě přestat nesmyslně navážet do mé osoby a řešit zajímavější věci? :-)
Reagovat
PH94
Já se do tebe nenavážel a nenavážím :) Jen jsem řekl svůj názor :)
Reagovat
smazaný uživatel
V pohodě. :-)
Reagovat
misa
Proč sis vybral Petru jako prostředek pro zviditelnění vlastní osoby?
Reagovat
smazaný uživatel
Já se ale zviditelňovat nechci, radši jsem skryt a nepozorován.
Reagovat
misa
"To, že někteří nesnesou, když se jim někdo postaví na odpor, neznamená, že já Petře dělám medvědí službu." Ten tvůj odpor pro tebe asi hodně znamená :)

U tebe je to samý odpor, vyvracení neexistujících útoků, mýty o jediném diskutujícím, který používá fakta, atd. Nepamatuju si ale, že bys měl o Petře nějaký opravdu hezký hřejivý komentář, něco ve stylu: Petrušku mám rád, dnes mi udělala velkou radost...
Reagovat
smazaný uživatel
Mě dělá radost vždycky, když vyhraje. ;-)
Reagovat
misa
Tak ať je to co nejčastěji.
Reagovat
smazaný uživatel
To doufám. Všem se nám uleví. :-)
Reagovat
Fandina
Proč ti tak vadí, že fandí Petře, tak jak fandí. Přece ti to musí být jedno. Něco napíše, buď s tím souhlasím nebo nesouhlasím, ale těmhle útokům na druhé opravdu nerozumím. Proč ti tak vadí, že fandí Petře a takhle.
Reagovat
Roger_Federer
proc ji to musi byt jedno?Copak je to tady zakazane?
Reagovat
smazaný uživatel
Není. Ale myslím, že by zdejší diskuzi jenom prospělo, kdyby se neřešili diskutující, ale hráči.
Reagovat
Fandina
Není zakázané nic, v diskusi jsou různé názory, jen nechápu, že někomu vadí, že fandí tak jak fandí. To je přece normální, že různí lidé vidí věci různě. Jeden si myslí, že je Petra nejlepší, druhý že je nejlepší jiná. Každého věc.
Reagovat
Roger_Federer
jo to souhlasim, ale tobe to v konecnem dusledku vadi taky, protoze kdyz tady nekdo napise neco co se ti neliby, souhlasis, ma jiny nazor, ihned ho opravujes a umravnujes..Takze to nakonec vyzniva uplne stejne.
Reagovat
Fandina
Já nikoho neumravňuji a nikdy jsem to nedělala, takže nepiš nesmysly.
Reagovat
janek_da
Já jsem se do tebe navezl? Kde? Jenom nesouhlasím s tvojimi "fakty"
Reagovat
smazaný uživatel
Já alespoň nějaká předložil. Ale fakt už toho nechme.
Reagovat
slacker
Presne takovyma "vyjadrenima" neskutecne seres okoli. Ty ty svy srajdy vydavas za fakta a vsechny ostatni obvinujes ze zadna fakta a argumenty nepredlozili a pritom argumentuji o dva stupne lip nez ty.
Reagovat
janek_da
jasně, já pouze předkládám fakta. Jinak ok.
Reagovat
smazaný uživatel
Fajn.
Reagovat
Roger_Federer
Faktem je ze v race k dnesnimu dni je Pliskova pred PK, takze me stoho vychazi ze je ted ceska jednicka..Jsou nebo nejsou to fakta?
Reagovat
smazaný uživatel
Podle Race žebříčku ano. Ale o tom, jakou má asi v tuhle dobu vypovídající hodnotu nejlépe svědčí to, že loni touhle dobou byla dle race českou jedničkou Klára.
Reagovat
Roger_Federer
A?..Klara asi loni touhle dobou podavala z nasich holek nejlepsi vykony, takze v aktualnim race byla asi nejlepsi Ceskou
.Ja stim problem nemam.
Reagovat
smazaný uživatel
To je právě to, že sice byla v Race z našich nejlepší, ale za nejlepší Češku by jí označil asi málokdo, ostatně na FC hrála až čtyřhru za rozhodnutého stavu. ;-) Ale jinak nemám problém s tím, že tehdy měla nejvíce bodů stejně jako nemám problém s tím, že teď jich má nejvíc Kája.
Reagovat
Roger_Federer
A pri tom jak se prozatim odviji letosni sezona..Jak vysledky tak i "obraz hry", nemas teda pocit, ze i presto je aktualne Karolina lepsi nez Petra?
Reagovat
smazaný uživatel
No.. já bych zůstal u toho, že má v race více bodů.
Reagovat
Roger_Federer
;)..nic jineho se ani cekat nedalo.
Reagovat
Fandina
V race ano, v normálním žebříčku je výše Petra. Máš s tím problém.
Reagovat
misa
Je vidět, že mu ty hádky na TP chyběly, proto se vrátil a je stále stejný. Nedělá dobře, protože spousta lidí dostane vztek nejen na něj, ale i na objekt jeho uctívání. Což se mi samozřejmě nelíbí.

Zvyknout si na průnik Karolíny mi taky dělalo problém, Lucku mi dvakrát za sebou porazila, takže jsem to nesl špatně. Ale už je to v pohodě, když ji předběhne, tak ji předběhne. Určitě zaslouženě. Pokud se Kája stane českou jedničkou, doufám, že tady díky jednomu uživateli nevypukne atomová válka :)
Reagovat
VlS
Nevypukne.
1. bych Petru neodepisoval, na to je vždycky čas,
2. když se to stane, tak potichu vyšumí, protože nebude mít čím střílet.
Nechme ho, ať ho hřeje pocit, že je jedinej obránce Petry a všichni ostatní jsou proti ní, když mu to dělá dobře.
O tom, která z našich tenistek teď hraje nejlíp asi není spor, Kája jede, Lucka to včera projela a pojede zas jindy a Petra teď odpočívá. Žádnej problém.
Reagovat
smazaný uživatel
Původně se řešilo to, jestli má Petra hrát Fed Cup. Že se to takhle zvrhlo mi je líto, ale není to moje chyba.
Reagovat
misa
Petru určitě neodepisuju, u ní jsou propady normální. Lucka mě mrzí, ale před odletem do USA opatrně naznačovala, že v IW to až zas tak ráda nemá. Miami by snad mělo být lepší. Alespoň má týden volno. No, volno... samozřejmě bez zápasů, ale určitě v plném tréninku.

https://instagram.com/p/0Ro2ahu7nc/?taken-by=lucie.safarova
Reagovat
smazaný uživatel
Q neřádí, jenom si dovolil mít svůj názor, což se tady zřejmě moc nenosí. Jestli sis tu debatu přečetl pořádně, tak musíš uznat, že já žádnou hádku nevyvolal a pokud možno jsem se snažil jednat slušně a věcně.

Já nemám problém s Karolínou. Pokud jednou Petru předežene, mašli si kvůli tomu nehodím. Problém mám spíš s jejími některými nekritickými obdivovateli.
Reagovat
slacker
Tak jakykoliv nazor je vhodne si umet obhajit solidni diskuzi. Tady tragicky selhavas
Reagovat
smazaný uživatel
Hele ty srandisto, já jsem tady asi jedinej, kdo v diskuzi používá fakta a argumenty.
Reagovat
slacker
Jeden silenec jede na D1 v protismeru. Kdyby jen jeden tady jedou v protismeru uplne vsichni :-))
Reagovat
PH94
A lístky jsou fuč..
Reagovat
PH94
Nějak jsem bohužel nestihl ty nejlepší místa :/ Co vy? :)
Reagovat
misa
Některé lístky můžou být jenom rezervované, a pokud nebudou vyzvednuty, tak se zase vrací do nabídky.
Reagovat
PH94
Jo ale na to se nedá moc spoléhat :/ Aspon je jistota, že opravdu bude plno :D
Reagovat
Bee
mám sektor B3 do 2. řady:-), obrovská spokojenost!!
Reagovat
PH94
Tady měl někdo štěstíčko :D :)
Reagovat
smazaný uživatel
jako jooo, ale...stejne...

https://www.youtube.com/watch?v=GsRviU8RoIU
---
"....Soumrak žene stíny přicházejí splíny
a to vyláká vlky už natahujou krky!....";))))
Reagovat
Roger_Federer
stary dobry quesh...naa plny pecky.
Reagovat
misa
A to Petra ani nehraje!
Reagovat
gigin
Právě proto. Navíc je v nejistotě, co se děje, tak to prostě někde vyventilovat musí.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem v klidu. Vy jste celí nervozní z toho, že někdo nejde jako ovečka s davem, ale dovolí si oponovat. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
A o co vlastne jde?;)
Ja jsem trochu mimo, nechtelo se mne v tom dole nejak dlouho prehrabovat...
Neco dulezityho?
Reagovat
smazaný uživatel
Klasická debata o ničem. Já mám svůj názor, oni mají svůj názor, ale já jsem ten špatný, protože jich je víc. O nic jsi nepřišel. ;-)
Reagovat
Davor1
Vy by ste si s Fandinou mohli podať ruky.
Reagovat
Fandina
To máš pravdu. Ruce se dají podávat s kdekým. A mělo by to tak být. Takže napiš jasněji, co bylo smyslem tvého příspěvku. Nepochopila jsem ho.
Reagovat
smazaný uživatel
Klidně. S Fandinou máme společné to, že se nebojíme říct nahlas vlastní názor a nejdeme s davem. Což tady některé lidi evidentně dost vytáčí.
Reagovat
slacker
Ja taky nejdu s davem ale vas 2 a vase manyry si vzdy s chuti ugriluju.
Reagovat
Fandina
To bych ani neřekla, že si něco griluješ. Ty umíš akorád nadávat.
Reagovat
slacker
Nadavat mozna take umim, ale umim toho mnohem vic. Tak nelzi karikaturo slusneho cloveka.
Reagovat
Fandina
Já myslím, že si svou odpovědí jen potvrdil, že nic jiného než nadávat a urážet neumíš. Tvůj problém.
Reagovat
gigin
O nic. Zeptej se janekdy, ten vedl argumetační boj. Mi je to patnáct... Misa má pravdu.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevedl. Neměl argumenty.
Reagovat
smazaný uživatel
..jak rikas o nicem...
tak vo nicem;)
Zustanu radeji tady v prispevcich nahore;)
Ja jen, ze to jde ze spodu nahoru jak z ucpanyho zachodu...;) A ja pak nevim vo cem je rec;)
Reagovat
misa
Ale dávat řadu č. 1 a č. 17 za stejnou cenu mi přijde trapné, když v hledišti je jenom 21 řad.
Reagovat
Fandina
Koukám, že přední řady už jsou pryč.
Reagovat
misa
Ty byly pryč dávno před tvým komentářem :-)
Reagovat
babolat.cz
nevíte někdo, co má fedex s obličejem? připadá mi, že má uprostřed takovou jamku, celý obličej jakoby vcuclý, jako by dostal tenisákem v mládí. je to možné?
Reagovat
Davor1
Mne príde, že ty si tiež dostal v mládi tenisákom a zanechalo to trvalé následky, aspoň podľa úrovne niektorých komentov :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ze ty takhle obcas po ranu potahnes jednu, dve bile lajny...nez vyrazis ven...
...taky strasne nestastnej...?
Reagovat
janek_da
A jede se projet do Dubrovníku
https://www.youtube.com/watch?v=9RBkaL2QT6Y
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD)))
...jakto chce ridit z venku, kdyz volant ma tady..ne;D)))))
Reagovat
gigin
Vuku prosím tě nahlédni pod Gulbise, mám tam nějakou nejasnost, díky.
Reagovat
smazaný uživatel
Kvuli tomuhle? nebo o co jde...?
http://www.gptcatennis.org/mats-merkel
Reagovat
gigin
Ano.
Reagovat
smazaný uživatel
a co s tim...
...nechapu...;)
Reagovat
gigin
No jestli o něm náhodou nevíš něco víc.
Reagovat
smazaný uživatel
jooo taaaak....
no, nevim, coby asi tobe pomohlo;)
Reagovat
gigin
Nic. Kašli na to.
Reagovat
janek_da
Reagovat
gigin
:DDDD

Špička špiček.
Reagovat
janek_da
Instrumentálka, paráda.
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.youtube.com/watch?v=EQAZ0lwGX4w
---
muj nejob. plk...
pryyy...vy mne chcete dostat do nejake schizy, nebo co?;D)))
Reagovat
janek_da
:DDD

Ty voe, ty už to fakt nehul.
Reagovat
gigin
Reagovat
janek_da
Mažu tě, tak. :(((
Reagovat
janek_da
Bejku
Reagovat
gigin
Todle a Franta jo? Tobě asi stříklo :DDDD
Reagovat
babolat.cz
co dvě lajny, více. my máme ještě vápno na kurtech, každý dělá jedno hřiště...ale neodpověděli jste mi.
Reagovat
smazaný uživatel
:D)))) No jak jedes ve vapne...
tak to je pak dost tezky;D))))
Mozna by bylo lepsi se domluvit radeji na ten Kokajn s Tomicem, a fakt trochu pribrzdit...
...te to taky muze slusne vodstrelit;)
Reagovat
Davor1
Tomič to je starý zásobovač :DD
Reagovat
Davor1
Tomič to je starý zásobovač :DD
Reagovat
Davor1
ku*wa, zase ten dvojklik :/
Reagovat
smazaný uživatel
;D))
Reagovat
janek_da
ten ještě neumím :(
Reagovat
janek_da
ten ještě neumím :(
Reagovat
janek_da
a jó
Reagovat
janek_da
a jó
Reagovat
gigin
Už su zase na kašičku. Vidím příspěvky dvojmo.
Reagovat
Davor1
:DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Dotaz!
Jak on muze vedet, kde je protiproud D1?
Kdyz neni dan uhel gama?
((jinak receno... nevime v jakem uhlu k dalnici stoji...))
Reagovat
janek_da
Říkám. Známe úhel BETA. Ty hlavně zajisti ty Kojčice. A už's konečně přečetl Vergilia v originále?

A teď přeskočím louži a jdu si dát Brazilskou kávu :))
Reagovat
smazaný uživatel
jj, hlavne ze se rikalo, ze si s tim nemam lamat hlavu.
Vergilia precist neni problem,
ale rozumet...tomu...co ctes...to je uz jina kava;)
Reagovat
janek_da
I já jsem s ním měl problémy!
Reagovat
smazaný uživatel
Clovece slusny predpoklad z Tve strany;) Trefisls to s presnosti na jeden gem, ...a to doslovne;) Pouze jeden gem si Diegovu ubral...
...kloboucek;)
Reagovat
smazaný uživatel
*trefils
*Diegovi...
...uz pisu jak Kfitovka;D)
Reagovat
EllNino
http://www.livescore.in/cz/zapas/W0vLd2XI/?iframe_external=119358-11#prubeh-zapasu;1
tak včera hodně blbé ...8x v řadě prohraný servis, uhrály ho jen v 1. hře ....nutno říct, že většinu z těch servisů ztratily z tvz. deciding pointu ...no jak je známo, 2 dobré singlistky, pokud se spojí, jsou někdy lepší než 2 relativně dobré deblistky ...
Reagovat
smazaný uživatel
Evzenka < CoCo preji Evzenii;)...ale CoCo je taky fajn...komu to prat vic;))) tezke rozhodovani;)
Cornet < Tsurenko ale preji spis Alize...
Madison >> JJ V suche kosilce, vpohode...
Bencic > Wozicek, //je mne jedno
Garcia > AnaIvanovic, //taky mne je jedno
Sabina >< Sara, netipovatelne, //jen pro Roury...
Viktorie >> Masa, Viktorie v suchym a jeste k tomu prida paradni hereckou etudu...
---
Nole > Ramos, ...zapas o nicem...
IzzY < Kevin, promin Johne, ale treba to pomuze, tahle tommrova taktika;)
Monaco < Kokki, mladi vpred;)
Bernie < David, no David s tim svym kralovskym tenisovym titulem jeste asi chvili pojede...v nadseni a laufu...
Murray < Kohli, ....ani to bolet moc nebude;D)))
Gulbis > Mandarinos, Ernie ma na tomhle povrchu cas na sve letadlo, takze jo...to jeste da...treba, kdyz gigin dobre zatlaci...ale musi zabrat...takze zadne holky, zadna slivovice, nic...
Feli < Pablo, rozhodne jsem pro Pabla...;)
Verdasco < Nisi...
Reagovat
dadaft
"Viktorie v suchym a jeste k tomu prida paradni hereckou etudu..."
:-)))))))))))

zas tak v suchým to ale nečekám.
škoda že je to v nelidskou hodinu.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak napsat to problem nikdy neni;D)))))
...z druhe strany si fakt Viktorie muze vzpomenout na finale AO s Masou, a zas tak velky problem, aby se to podobne odehravalo nemusi byt...a kdyz to Viktorii vyjde ve dvou, si pis, ze herecka etuda bude...;)))))
Reagovat
blixa
Bude zase "fucking bitch" ?? :D
Reagovat
EllNino
dneska vyhraje Jelena :D
Reagovat
EllNino
http://www.livescore.in/cz/zapas/W0vLd2XI/?iframe_external=119358-11#prubeh-zapasu;1
tak včera hodně blbé ...8x v řadě prohraný servis, uhrály ho jen v 1. hře ....nutno říct, že většinu z těch servisů ztratily z tvz. deciding pointu ...no jak je známo, 2 dobré singlistky, pokud se spojí, jsou někdy lepší než 2 relativně dobré deblistky ...
Reagovat
EllNino
uff ...to mělo být nahoru, sorry Vlku, že ti sviním vlákno :D
Reagovat
smazaný uživatel
...Ale nesvinis;)))
Reagovat
EllNino
Jack zase vyhrál, to je paráda ne ? :D v to jsem ani nedoufal
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to je uplne skvele;)
Take jsem ani nedoufal...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak psal jsme an ticketportal, a ti mi napsali, že se dnes určitě lístky na fed cup prodávat nebudou, že nejdříve zítra!!!
Reagovat
Bee
Ticketportal prý spouští prodej lístků na FED CUP dnes ve 13h
Reagovat
dadaft
no, před Serenou tam má Timea ještě Elinu Svitolinu. ))
a Elina bude hrát jiný tenis než se Šafářovou, bych řekl, tipuju spíš takové pojetí jako nedávno proti Sereně na AO v prvním setu -- prostě Bacsinszkou rozstřílí,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
dadaft
eh, to mělo být níž.
Reagovat
janek_da
Tak to jsem tedy na ten zápas jsem hodně zvědavý. Jestli Elina bude hrát něco jiného, to by byla paráda. Další inteligentní hráčka.
Reagovat
smazaný uživatel
Muzes mne napsat, kolik tech inteligentnich hracek tam beha?;)
Ja jen abych mel prehled...jestli mne nejaka neunikla...;)
Reagovat
janek_da
:)))

Karlička, snad Barunka, Jabeur
Reagovat
smazaný uživatel
No, moc prikladu jsi mne neposkytl, teda, a to jedna je jeste na snad;)))
Ale mne staci bohate ta prvni;)))
Reagovat
janek_da
tak je to tezke. To jsou bud behny nebo "zavri oci brouku".

Jeste tam urcite patri Errani, ale ta mi s tim svym revem neskutecne pije krev. Kupodivu vic nez Sarapova a spol.
Reagovat
smazaný uživatel
Káje se teď sice enormně daří, ale zůstal bych nohama na zemi.. Přece jen, vyletěla z ničeho nic jako blesk z čistého nebe..Uvidíme.. Každopádně, snad se jí bude dále dařit.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Varvara brej ve 3.... Zvládne to? Snad ano :)
Reagovat
PH94
Už zase bez breaku, ale jak tak na to koukám, tak by o moc lehčí soupeřkou na tomhle povrchu než Halep nebyla :) Hrajou výborně :)
Reagovat
PH94
Lepchenko to tam hrozně vodí :)
Reagovat
VlS
pěkně v pohodě. Sice daroval jeden svůj servis Sergejovi, ale hned si ho vzal zase zpátky a v klidu doservíroval čistou hrou. No není to nuda?
Reagovat
lars
ve finale ne :))
Reagovat
smazaný uživatel
Máte někdo prosím funkční stream na Berdycha?
Reagovat
Frick
Možná by to Pálovi mohla Petra sama ulehčit, kdyby řekla sory trenére, ještě nejsem zcela fit.

Jenže v tom případě musej být zcela fit Lucka s Kájou.
Reagovat
Fandina
A důvod. Proč by měla říkat Pálovi, že není fit, když by byla?
Reagovat
Frick
Tak no... Prostě bude mít zodpovědnost za celej mančaft, nejen za sebe.

A pokud Lucka s Kájou bude stále hrát tak dobře (ano, Lucce to dnes nevyšlo), tak prostě mi přijde šílený, aby jedna z nich seděla.

Snad možná aby se vyžvejkl Pála předem a tu třetí nikam netahal a umožnil jí odpočinek a jako třetí hráčku vzal Báru.
Reagovat
Fandina
Může vzít všechny čtyři a vystřídat je podle možnosti. Vždyť nikde není psáno, že singla mohou hrát jen dvě. A debl rozhoduje nakonec. Takže může vzít všechny čtyři a podle toho nasazovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Takže abychom to shrnuli, Káje se teď momentálně daří, ale na to, aby se o ní dalo říct, že je lepší než Petra, je ještě příliš brzo. Petra teď pauzíruje, v Arábii trochu dojela na únavu plynoucí z náročné přípravy na letošní sezonu, takže si na americké turnaje vzala volno. Kája má v Race víc bodů, protože se jí zadařilo na lépe bodovaných turnajích, především Dubaj, to samo o sobě ale ještě neříká, jestli je lepší hráčkou než Petra. Petře jsou často vyčítány výbuchy se slabšími hráčkami, letos ale žádný takový nepředvedla, Kája naopak už prohrála s hráčkami, se kterými by asi prohrávat neměla.

Co se Fed Cupu týká, patří do něj obě, Kája současnými výsledky na okruhu, Petra dlouhodobě stabilními výkony ve FC a především ohromnými zkušenostmi z těžkých zápasů.

Co se naší debaty níže týká, neshodneme se, ale co taky čekat jiného, když na jedné straně je nekritický obdivovatel Petry (že, Iqe?) a na druhé nekritický obdivovatel Káji (že, blixo? ;-) ). No i když, těch nekritických obdivovatelů Káji je tady poslední dobou povícero. :-)
Reagovat
blixa
Hele brzdi jo ! Já jsem nekritický obdivovatel Káji, Petry i Lucky ! ;-)To je o mě všeobecně známo. Že ty seš šílenec jen do Petry, za to já nemůžu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já ale fandím všem třem. Jenom mi vadí, dokonce mi to až připadá směšné, že se tu na jednu stranu nekriticky obdivuje Kája a na druhou se tu neskutečně tepe do Petry.
Reagovat
blixa
Dyk tu nikdo do Petry netepe ?!! Sakra chlape, máš horečku omladnic nebo co ? :D :D
Reagovat
gigin
To se ještě kurewsky krotí.
Reagovat
smazaný uživatel
A říkám snad, že tu někdo tepe do Petry teď? Netepe, teď se tu jenom nekriticky obdivuje Kája. Ale až se zase Petra objeví na kurtech, to uvidíš ten tanec. :-))
Reagovat
VlS
Tak to bude záležet především na tom, co bude Petra předvádět.
Reagovat
smazaný uživatel
Snad už sem nějakou dobu chodíš, abys věděl, že její výkon je to poslední, na čem záleží.
Reagovat
gigin
To snad nemylíš vážně. A na čem teda bude záležet? Jaký bude mít outfit, nebo s kým se peleší??
Reagovat
janek_da
kde daní :D
Reagovat
gigin
Tvl, Jencku, to je fakt nesoudný pomatenec. Četl jsem tě včera, ale to je prostě fakt na potlamě.
Reagovat
janek_da
:)

jásna facka
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem soudnější než většina z vás tady.
Reagovat
gigin
Jsi hlavně (co se týče Kvítí) moc sebestředný a vztahovačný. Snad rozlizuješ uživatele a uživatele. Je rozdíl, když se s tebou někdo snaží normálně diskutovat, než že sem někdo doletí a zařve, že má Petra pupek (po nějaké prohře) a pak zase zmizí. O tom se snad ani nemá cenu bavit, nebo jo?
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, máš pravdu, ale jde o to, čemu říkáš diskuze. Pokud já jsem tady včera napsal, že Kája letos obojí finále prohrála, protože je neustála psychicky a a místo nějakého věcného protiargumentu se mi dostalo výsměchu s tím, že blábolím, to podle mě není diskuze. A pokud se takhle chováte vůči mě, nemůžete čekat, že s vámi budu jednat v rukavičkách.
Reagovat
gigin
No já se s tebou nikdy už přít nebudu. Ty máš svou pravdu, své argumenty, svůj způsob diskuze. Přeju hodně štěstí.
Reagovat
smazaný uživatel
Každý tady má svou pravdu, své argumenty, svůj způsob diskuze. Nejsem jiný než vy, jen se nebojím jít do oponentury.
Reagovat
Davor1
Hráčka, ktorá bola ešte pár mesiacmi v štvrtej desiatke, prehrala dva finále proti hráčkam absolútnej svetovej špičky, proti dvom zo štyroch najlepších na svete, z toho druhé finále, keď už bola fyzicky na úplnom dne po predlhej sérii turnajov a FC. Obidva finále prehrala len tesne a herne sa držala, aj keď bola jasná outsiderka. A podľa teba to svedčí o tom, že na tom nie je dobre psychicky.

Na to ti môžem povedať len jedno: choď sa konečne liečiť
Reagovat
EllNino
asi tak ...nepochopím
Reagovat
smazaný uživatel
Moment, já neřekl, že na tom není dobře psychicky, já jenom řekl, že na tom není až tak dobře psychicky, jak tady někteří tvrdí, pochopitelně jí ty zkušenosti chybí.

Dovolím si jenom připomenout, že Petra, když byla v její situaci, tak tyhle momenty zvládala. A to byla ještě o dva roky mladší a na rozdíl od Káji s minimálními zkušenostmi z juniorky.
Reagovat
VlS
A to se těšíš na ten případnej řev, až jí Pála nasadí a ona prohraje s Caroline Garcia první den a Kája nebo Lucy vyhrají s Kornoutkem?
Reagovat
gigin
Podle obrázku to ale Pála nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže ono je to tak, že pokud se vyhraje, nikoho přímo zápas Petry trápit nebude. A pokud se prohraje, odnese to Petra bez ohledu na to, jestli nastoupí nebo ne.
Reagovat
VlS
Pokud nebude hrát, tak něco odnese těžko, pokud prohraje, tak bude řev, zapomeň na to, že nebude, pokud bude dosaženo postupu. Jestli má rozum, tak buď začne hrát před fedcupem a podle toho, jak jí to půjde i ve fedcupu, nebo nezačne hrát dřív a ve vlastním zájmu si půjde sednout na lavičku a fandit.
Reagovat
smazaný uživatel
Když nebude hrát a prohraje se, tak to odnese, protože jí bude vyčítáno, že nechtěla nastoupit.

Pokud se bude na to cítit a nebude na tréninku hořet, není důvod, aby nehrála. Hledáš problémy tam, kde nejsou.
Reagovat
Davor1
Vzhľadom k jej vtedajšej pozícii v rebríčku a herným schopnostiam je psychika to posledné, čo by sa jej dalo vyčítať. Mentálne je na top úrovni. Čo by za takú psychiku dali Ivanovič, Radwanska, Bouchard a mnohé ďalšie...

Nechápem, prečo porovnávaš súčasnú Karolínu, hráčku druhej desiatky, s Petrou v najlepšej forme jej života, ku ktorej sa odvtedy ani nepriblížila (s výnimkou 2-3 turnajov za 3 roky). Akú to má výpovednú hodnotu, keď sa bavíme o súčasnej pozícii oboch hráčok? Poviem ti akú- nulovú.
Reagovat
blixa
On si hledá pseudoargumety, protože jinak žádné nemá. Tak si vymyslí cokoliv, a protože tenis nejspíš ani nikdy pořádně nehrál, tak ho ani nenapadne, co vymyslel za hovadinu. A pak si stěžuje, když mu člověk napíše že to je totální blábol :D
Reagovat
smazaný uživatel
Považuju tě za jednoho z nejlepších debatérů tady, proto mě mrzí, že se místo věcné debaty snižuješ k hloupým urážkám.

Argumentovat tím, že když jsem to nehrál, tak píšu nesmysly, je ubohost. Jenom hlupák a Václav Klaus si myslí, že když hrají tenis na rekreační úrovni, že tomu lépe rozumí.
Reagovat
blixa
No taky říkám pořádně, ne jen plážové plácání. A věř mi, že kdybys hrál, tak spoustu věcí nenapíšeš. Osobní zkušenost je nepředatelná. Tobě myšlenky občas lítají zcela nesmyslnými směry, protože je ta osobní zkušenost nemůže korigovat. To není žádná urážka, to je konstatování. Ale chceš-li se smrtelně urazit, nic ti nebrání :D
Reagovat
smazaný uživatel
Věřte mi, kdyby vy jste hráli pořádně tenis, tak taky spoustu věcí nenapíšete, v tomhle si nemáme moc co vyčítat. ;-)

Já nejsem urážlivej, buď v klidu. ;-)
Reagovat
blixa
:-o :-o :-o !!!
Reagovat
smazaný uživatel
?
Reagovat
slacker
NO ty ses fakt mimon, povazovat blizu za jednoho z nejlepsich debateru :-)))))) Asi te fascinovalo to jeho bolsevicke ostrelovani,
Reagovat
gigin
A co tenis??
Reagovat
slacker
To je vyzva k utkani? Hraju jen na kurtech ve Stvanici a v Modranech. Na vychod za Kolin me nedostanes, to bych mohl pohoret diky povrchu :-)
Reagovat
misa
Neustála psychicky bych ani neřekl, byly tam sice od ní nějaké chyby v tajbrejcích proti Petře, ale prohrála s vynikající tenistkou, která byla navíc ohromně motivovaná. A Simona v Dubaji byla lepší, navíc Karolína už toho měla za sebou strašně moc.
Reagovat
blixa
On ten chytrák ani zápas Káji se Simonou neviděl, ale bezpečně ví, že Kája prohrála TB kvůli psychické labilitě :D
Reagovat
smazaný uživatel
Předhazuješ mi něco, co jsem neřekl.
Reagovat
blixa
A co z toho si nenapsal ? Mám to dohledávat ? :D
Reagovat
misa
"Kravina. Kdyby ty hráčky top 5 byly o tolik jinde než Kája, tak na TB ani nedojde. Že se Kája v TB vysypala, to je jasný důkaz toho, že Kája není až takový psychický silák, jak si tu všichni malujete."

iqe 01:16
Reagovat
slacker
To mas marny - to sis prece vymyslel (podle planu kritiku). To by quesh/iqe nenapsal a kdyz napsal tak to tak nemyslel :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle jsem napsal, to nepopírám. Ale to není totéž, co mi předhazuje blixa a spol. Oni mi totiž předhazujou, že je Kája psychicky slabá či dokonce labilní, ale jak sám vidíš, to v tom příspěvku není.
Reagovat
blixa
"Žebříčkově top 4. ;-) Hele, já proti Káje nic nemám, jenom tu z ní zatím děláte něco, čím není. Když se vykašleš na body a koukneš se na jednotlivá umístění na turnajích, kde letos holky hrály, tak zjistíš, že jsou na tom srovnatelně. Petra má titul plus semifinále a čtvrtfinále, Kája dvoje finále (které mimochodem prohrála, protože to neustála psychicky)."

"Jasně že psychicky. Jak jinak chceš vysvětlit to, že ve třech ze čtyřech finálových setů hrála TB, který totálně nezvládla, přestože do té doby hrála vyrovnaně?"

Já myslím, že jsem sice použil zkratku ale odpovídá to tomu co tvrdíš. Když někdo něco podle tebe "neustojí" psychicky, tak je prostě podle tebe labilní, z toho se nevykroutíš.
Reagovat
slacker
Ale vykrouti.
Reagovat
smazaný uživatel
Nikde jsem nepsal, že je Kája psychicky labilní ani jsem nikde nepsal, že je psychicky slabá. Z toho se zase nevykroutíš ty.
Reagovat
janek_da
Schválně jsem si našel komentáře, když Petra prohrála v Pekingu v roce 2013 po vítězném Tokyiu

To hrála 9 zápasů(24 setů) v 13 dnech s přeletem z Japonska do blízké Číny.
Teď v Dubaji hrála Karolina 12 zápasů v 14 dnech + s přelety mezi třemi kontinenty

http://www.tenisportal.cz/zpravy/kvitova-opet-vyhrala-ve-trech-setech-safarova-v-pekingu-konci-13036/

tommr napsal v 05.10.2013 11:19
"dneska to byla bída
Petra si dneska trochu pokazila dojem z jinak výbornýho asijskýho turné. Její dnešní výkon byl zejména ve druhým a třetím setu ostudnej. "

na to byly logické reakce typu
Petrulinka "ty jsi zase příliš na Petru tvrdej, dle mého názoru potřebovala odpočinek, jak sůl."
LukasH "Prostě nemohla a bylo to jasně vidět."
pepin "Tak asi ji došlo opravdu fyzicky"
QUESH "Únava. Což ale každý člověk s trochou empatie musí vidět i chápat. Ostatní budou házet hnůj."

A můžeme tady opět dát na queshovy kecy typu "není tak psychicky silná" queshovy věty
"Únava. Což ale každý člověk s trochou empatie musí vidět i chápat."
Reagovat
slacker
To je "empat" jako prase
Reagovat
smazaný uživatel
Já Káje únavu neupíral, proboha živýho.
Reagovat
janek_da
Ne, ty jenom pořád píšeš o její psychice v tom zápase. Přitom v tom finále hrála hlavní roli fyzická únava.

Možná se přes tu únavu prodrala i ta slabší psychika, ale nevim nevim. Hrát se světovou 4 vyrovnaný zápas, dát brejk na servis do zápasu. To podle mého svědčí o sakra dobré psychice(minimálně v tomto zápase).
Reagovat
smazaný uživatel
Hráčka se sakra dobrou psychikou by dokázala využít toho, že Simona má problém zakončit zápas (což je mimochodem taky otázka psychiky) a alespoň získat set. Tohle Kája nezvládla. Ano, byla unavená, ale asi ne až tak, když zvládla odehrát takhle vyrovnaný zápas. Abychom si rozuměli, Kája se nemá zač stydět, jenom poukazuju na to, že její psychika není tak dokonalá, jak si tady všichni lakujete.

A říkám to proto, že Káje fandím. Že nechci aby, až na ní příjde bídné období, a že přijde, to víme všichni, se tu do ní lidi naváželi tak, jak se teď naváží do Petry.
Reagovat
janek_da
Takže kdyby hladce prohrála, tak bys o její psychice nic nevyvozoval?
Reagovat
Fandina
To myslíš vážně? Že je podle tebe někdo pomatenec, tak je to na potlamě? Nemám slov.
Reagovat
gigin
Ano myslím. Blixa a Davor1 mi přijdou celkem normální a vidíš, jak dopadli.
Reagovat
Fandina
Takže podle tebe, když ti někdo připadá nenormální, budeš ho fackovat? Zvláštní přístup k diskutujícím. Opravdu.
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pocit, že dopadli nějak špatně? Mě blixa dneska připadá celkem v pohodě, i když se mnou už asi nepromluví ani slovo. :-)
Reagovat
gigin
Fandina: To bylo myšleno obrazně, rozumíš??? A ty, nick, kvůli kterému odešlo x lidí, ty mi zrovna budeš něco kecat..

iqe: No podle mne dopadli, tak jak ostatní, kteří s tebou kdy diskutovali. Předem prohraná partie.
Reagovat
smazaný uživatel
Předem prohraná partie? Proč myslíš?
Reagovat
Fandina
Jenže já odsud nikoho nevyháněla a dodneška jsem nepochopila, proč by někdo měl kvůli někomu od někud odcházet. Ale asi mám jinou představu o veřejné diskusi než ty. Vůbec jsem nepochopila, cos tvým příměrem myslel.
Reagovat
Davor1
To je pravda, nikoho si priamo nevyháňala, ty to robíš oveľa rafinovanejšie. A ide ti to excelentne.
Reagovat
Fandina
Ani náhodou není mým smyslem odtud kohokoli vyhánět, takže nic nerobím ... úsměv
Reagovat
gigin
Že si baba bláznivá.
Reagovat
Fandina
Já vůbec, ale někdy si to myslím o tobě ... úsměv
Reagovat
gigin
Jsem blázen, já to přiznávám.
Reagovat
Fandina
Tvoje věc ... úsměv
Reagovat
Davor1
Kiež by mal svet oveľa, oveľa viac takých bláznov :-))
Reagovat
gigin
:)))

Hele mi je jen líto normálních fandů Petry. Iqe jí tu fakt prokazuje medvědí službu. Drtivá většina zdejších uživatelů přeje přece Kvítové úspěch a normálně se baví o jejích nezdarech. On za tím hledá pořád nějaké nekalé záměry.
Reagovat
Fandina
Jenže to je přece každého věc, jak fandí. Když on fandí takhle, tak to zaznamenám a nebudu do něj rýt. Je to jeho věc, jak fandí.
Reagovat
janek_da
No počkej. Plán kritiky se začíná plnit. V pravý čas vyjde na světlo. To si Petra za rámeček nedá. ;-)
Reagovat
blixa
Tak tak. Pětiletku splníme a ne že ne !!! :D
Reagovat
Davor1
Tá Petra to má fakt ťažké. Na jednej strane niekto ako Kvitovka, na ďruhej Jiŕí.
Ani sa nečudujem, že si dala šlofíka :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Medvědí službu, jo? I ty vtipálku :-D
Reagovat
misa
Je to tak.
Reagovat
smazaný uživatel
Vyvracení nesmyslů není medvědí služba.
Reagovat
slacker
Zato zvraceni nesmyslu sluzba je :-D
Reagovat
blixa
Je to tak. Kdyby si měl nějakou soudnost, tak to pochopíš. Děláš Petře horší službu než její hateři.
Reagovat
smazaný uživatel
To, že někteří nesnesou, když se jim někdo postaví na odpor, neznamená, že já Petře dělám medvědí službu.
Reagovat
blixa
V ignoru nejsi, takže možná i promluvím :D Ovšem nevidím v tom moc smysl ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
V ignoru nejsem, tak to se mi ulevilo. ;-)

Třeba se někdy sejdeme u smysluplnější debaty než je tato. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, jde o to, že tady se Petře nadává bez ohledu na to, jak hraje. Zvlášť někteří jedinci to mají ve zvyku.
Reagovat
janek_da
Dneska se tady Petře nenadává a ty přesto vyšilujeě. Si to schovej na později.

Hlášení všem řidičům na D1. Jedno auto jede v protisměru.
Kdyby jedno! Všichni!
Reagovat
smazaný uživatel
Já vyšilovat nezačal. Původní debata byla o tom, jestli by Petra měla hrát Fed Cup, nemůžu za to, kam se to zvrhlo, já to takhle nechtěl.
Reagovat
janek_da
Nenadává se. Diskutuje se. Až se bude nadávat, tak o tom piš.

Já se třeba o FC nebavím. Mě zajímá jenom aktuální forma, a tu má lepší Karolina. Třeba Petra dobije baterky a za měsíc bude na vyšším levelu Petra. I kdyby v Race byla pořád za Karolinou.
Reagovat
smazaný uživatel
Původně se ale aktuální forma vůbec neřešila, řešil se Fed Cup.
Reagovat
janek_da
Já se pořád bavím o aktuální formě a začal jsem psát pod komentář od blixy "16.03.2015 00:12", který se zabýval aktuální formou.

Takže se můžeš hodit do klidu a nenazývat moje komentáře "bláboly", "plánem kritiky" :DDD
Reagovat
blixa
Hlavní je, že máme plán ;-) :D
Reagovat
janek_da
ano, pk PK :DDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Dyť já jsem klidnej, vy se pořád rozčilujete. ;-)
Reagovat
janek_da
Jasna facka. Kaplan, jak vyšitej.
Reagovat
VlS
Vyšiluješ, a blbě. Jestli Petra bude mít několikaměsíční herní pauzu, tak bude risk jí nasadit ve FedCupu na ostrej zápas, to je jasný i pro malý dítě. Tenis není o bývalých zásluhách, ale o momentální ( v týmových soutěžích rozumně předvídatelné ) výkonnosti. Z čeho budeš její výkonnost předvídat v dubnu, když naposled pořádně hrála v lednu?
To není vůbec o Petře, to je obecně o tenisu.
Reagovat
Fandina
Souhlasím s tím, že nasazování je určitě o momentální formě, ale nedovedu si dost dobře představit, že kdyby třeba Nadal nehrál několik měsíců a pak šel hrát DC, že ho nenasadí.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď vyšiluješ ty. Kdyby měla několikaměsíční pauzu, tak bych souhlasil s tím, že by to byl risk. Jenže ona se žádná několikaměsíční pauza nekoná, maximálně tak několikatýdennní a to ještě za předpokladu, že trénink bereš jako pauzu.

Zbytečně hrotíte situaci, které je na okruhu celkem běžná. Možná na to nejsme zvyklí od Petry, ale třeba Maruš, Serena, Simona a třeba i Vika to dělají celkem běžně.
Reagovat
VlS
No tak podívej panáčku, od AO, což je leden, odehrála 4 zápasy, z toho 1 špatně, i když vyhrála, 2 naprosto špatně a prohrála je. Skončila prakticky v půlce února. Fedcup bude na konci dubna. 2,5 měsíce není málo. Trénink do toho logicky nepočítám, ten není hodnotitelnej výsledky zápasů. Před Arabama taky Petra tvrdila tvrdila, jak je nabušená a silná a viděli jsme.
Porovnáváš to s Kájou, která v Doha už opravdu byla řádně unavená a měla z čeho být. Petea je třeba taky opravdu unavená, ale ze zápasovýho vytížení to není. Přeju jí, aby se vrátila ve formě a hrála jak královna. Klíč k zavření huby kritikům drží v ruce ona, ty to nejsi.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak hele, označovat trénink za pauzu rozhodně logické není. Každý sportovec drtivou většinu času tráví tréninky, jen minimum tvoří závody a zápasy, takže v souladu s tvojí logikou všichni sportovci během aktivní kariéry vlastně pauzírujou.

Za další, na únavu si stěžovala už po Austrálii, netuším, kde jsi vzal, že by se před Arábií tvářila děsně nabušeně.

Za třetí vynechala pouze dva turnaje, nic dramatického.

Za čtvrté se nauč počítat. Naposledy hrála 26. února, což netuším, podle jakého kalendáře je půlka února, protože podle gregoriánského fakt ne, a Fed Cup startuje 13. dubna, což nejsou ani dva měsíce, natož dva a půl.
Reagovat
Roger_Federer
Ale Karolina ma jeste na nekritiku pravo..az se bude 3 roky "placat":).na hranici top10-20, nenaplnovat potencial dostane sodu taky;).Ted je to ceska 1dnicka..Uvidime jak to dokaze prodat behem celeho roku.
Reagovat
smazaný uživatel
Nemá a není. ;-)
Reagovat
George_Renel
Zatím českou jedničkou není, stejně tak jako Berdych není světovou pětkoi. Svůj jediný letošní zápas s českou jedničkou prohrála....
Reagovat
Roger_Federer
Race?
Reagovat
George_Renel
Race za dva a půl měsíce je o ničem.
Reagovat
smazaný uživatel
To říkám taky, ale mě se nevěří. :-p
Reagovat
Fandina
Souhlasím, že race je ukazatel, ale ze začátku roku ho také hodně ovlivní počet odehraných turnajů. Která jich má víc, je na tom lépe.
Reagovat
slacker
od ktereho mesice je race o necem?
Reagovat
VlS
Od RG určitě, ale ani teď bych ho nezavrhoval. V půlce sezony má už větší vypovídací schopnost o aktuální výkonnosti, než normální ranking.
Reagovat
slacker
Taky zalezi k cemu Race chceme. Jestli posoudit sance na kvalifikaci do Singapuru (pak bych to videl od RG ale spisee az od W) nebo posoudit momentalni vykonnost (a pak zalezi jestli chceme posoudit pul roku nebo kratsi dobu)
Reagovat
Fandina
Když porovnáváš dvě hráčky, tak asi v okamžiku, kdy mají obě stejný počet odehraných turnajů a také tu hraje roli jejich důležitost.
Reagovat
slacker
Sydney, AO, Dubaj, Doha. Tyhle turnaje hraly obe dve a jsou to nejdulezitejsi co se zatim hralo.
Reagovat
Fandina
Já vím. V Dubaji byla o hodně lepší Kája, vyhrála víc zápasů a jinak je to srovnatelné, když hrály spolu, tak vyhrála Petra.
Reagovat
smazaný uživatel
Máš pravdu. Na dvou turnajích byla lepší Petra, na jednom dopadly obě stejně a pouze na jediném byla lepší Kája.
Reagovat
blixa
A důvod, proč je o ničem ? Já si naopak myslím, že právě v prvních měsících roku je to výborný ukazatel aktuální formy, který jinak zcela chybí. Nechápu, proč WTA nezavede jako informaci třeba tříměsíční okno, které by reprezentovalo momentální formu tenistek. Jistě, může si ho každý spočítat sám, ale to je práce :D Jinak ve většině sportů se od začátku sezony začíná od nuly a nikdo to nezpochybňuje. Tenis je, se svým ročním oknem spíše minoritní formou žebříčku. Takže nechápu, proč po dvou a půl měsících zpochybňovat Race. Protože se to někomu nelíbí aktuální stav ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Problém je v tom obrovském rozpětí bodů, které lze na jednotlivých turnajích získat. Proto je to v takhle krátkodobém měřítku nepoužitelné. Něco jiného je to v dlouhodobém měřítku, tj. třeba za půl roku nebo rok, tam už to smysl má.

Loni touhle dobou byla podle race českou jedničkou Klára a přesto nikoho soudného ani na vteřinu nenapadlo, že by to byla lepší hráčka než Petra.
Reagovat
George_Renel
Mně vůbec nejde o nějaké prosazování, ale pokud bych bral jako hlavní bernou minci momentální počet bodů, tak na druhou stranu zase někdo může brát za bernou minci letošní h2h.
Švýcarskou jedničkou je Stan nebo Roger.....?
Reagovat
blixa
Pokud něco posuzuješ, vždycky je dobré napsat hledisko. Jednička z jakého pohledu. Roční bilance, aktuální forma, H2H zápasy. Bez toho vznikne jen bezuzdná hádanice, viz věčné spory mezi fandy Nadala, Rogera a Noleho.
Reagovat
lars
Karol prohrala pouze s jednou outsiderkou :)
Reagovat
gigin
Fajně, děvuchy!!
Reagovat
lars
mas nejakou osobni zkusenost s nimi :)
Reagovat
gigin
Chystám se... jen mám radost, že vyhrály kvarteto.
Reagovat
Fandina
Ty ji fandíš?
Reagovat
Fandina
jim ... úsměv
Reagovat
gigin
Petko už roky.
Reagovat
Fandina
Tak to se ti nedivím, že máš radost, že vyhrála kvarteto ... úsměv
Reagovat
Davor1
Výborný zápas, obe hrajú skvele. Škoda, že môže postúpiť len jedna, obom prajem...
Reagovat
kada.tom
Serena drtivěěěěě :-))
Reagovat
horska.kraslice
Zarina se úplně rozložila.
Reagovat
blixa
Serena si ji rozložila na anionty a kationty. Jsem zvědavej, kdo ji bude skládat :D
Reagovat
LukasH
Líbí se mi, jak Serena hraje opravdu jen to, co potřebuje. Dokonale se přizpůsobí situaci. V běžných výměnách téměř přestala hrát agresivně. To začne až když je třeba. Skvělá strategie a šetření sil....
Reagovat
Davor1
Navyše tu má parádny los, až do semifinále prakticky žiadnu hrozbu...
Reagovat
Fandina
Já mám dojem, že pro Serenu nepředstavuje žádná tenistka hrozbu, i když leckdy prohraje, ale pravidlem to není u žádné z nich.
Reagovat
lars
Cornet, Vika, ..
Timea ?
Reagovat
Fandina
S Cornet to má špatné, tři poslední zápasy prohrála, tři předtím vyhrála, ale jinak si myslím, že příště už jí dá. A Serena může také prohrát, to určitě, ale neberu to jako standardní hrozbu. Podle mě si poradí s každou.
Reagovat
lars
to prave hrozba je, kdyz prohraje alespon 2x za sezonu se stejnou hrackou
Reagovat
Fandina
Já myslím, že jí příště porazí ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nevím, asi nakonec nevstanu, tak se Tome drž a doufám, že ráno nezažiju šok. No třeba se ještě vzbudím, ale...
Reagovat
tommr
že si zase pokazila takovou šanci na další posun v žebříčku. Po nečekaných vypadnutích Petkovicový, Makarovový a Agy Radwanský by měla jedinečnou šanci na proniknutí do první desítky už v IW ...
Navíc by měla ve čtvrtým kole i lehčí soupeřku i když je možný, že by jí Bacsinszky donutila k chybám podobně jako Svitolina ...
Reagovat
smazaný uživatel
Baczninská teď vyhrála dva turnaje a zjevně pokračuje v krasojízdě. Takže o nějaké lehké soupeřce nemůže být řeč.
Reagovat
tommr
právě ty dva vyhraný turnaje by se jí ale v IW mohly stát osudný - určitě jí brzo dojdou síly ...
Reagovat
smazaný uživatel
Možná. Zatím na to ale nevypadá.
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj.. Tak co.. Kdo bude rezerovat lístky na Fed Cup a vkolik tipujete, že to vypukne?
Reagovat
Davor1
Dnes padajú favoritky ako hrušky. Všetky zápasy zatiaľ vyhrali kurzové outsiderky. Asi to prelomí až Serena...
Reagovat
janek_da
to trvalo. škoda že včera Errani nepukla
Reagovat
Davor1
Zajtra ju už Sabine vystrieľa, ale ten kurz nič moc...
Reagovat
tommr
doufám, že když ty favoritky dneska nemají svůj den tak že vypadne i CSN ...
A Serena není favoritka - to je jistota ... :)
Reagovat
VlS
To je taky případ pro chocholouška, to snad není pravda. Je dva brejky nahoře, jeden ztratí, ale furt je brejk nahoře a ona z toho zpanikaří a prohraje. Zlatá Petra a Lucka. Kdyby si mě rakhle zavolala jako trenéra a ptala se mě, co má dělat, tak bych jí asi řekl, ať si vezme provaz a najde si pořádnou větev. To mě hlava nebere.
Reagovat
Davor1
Káťa je ťažká pacientka, to je fakt. Zázrak, že to dotiahla až tak vysoko...
Reagovat
tito
Já bych Káťu nevinil. Bacsinszká je jak zeď, zkazila minimum úderů a obrana rozhodně nebyla pasivní. Dokázala ji opakovaně změnami rytmu přitáhnout a následně poslat agresivní balon k BL. To se jí dařilo opravdu výtečně. Pěkně hrála do protipohybu, tříštila rytmus a skoro vše jí vycházelo. Trenérka měla pravdu, když Kátě zdůrazňovala, že si musí vše uhrát sama. Nevynucených chyb od Timey bylo minimum. Co bych Makarovové zazlíval, byla neschopnost něco udělat s těmi opakovanými vysokými balony a zvláště v závěru přílišnou uspěchanost. Hodně UE pramenilo právě ze snahy velmi brzy zakončovat. Ale to se lehce říká.
Reagovat
darek.vrana
O Lukášovi článek nebude? Česko-slovenské derby a nic?
Reagovat
Davor1
Pustiť tretí set z 3-0 servis? Zase raz hlava zaúradovala. Škoda. Timea ale hrá strašne chytro...
Reagovat
janek_da
jsem si říkal za stavu 0:2, 15:40 že ted je to rozhodujici mic. Kata sice pres shodu ten gem vyhrala, ale uz nevypadala jiste.
Reagovat
blixa
Ach ty ženy ... prostě psycho .. :D
Reagovat
janek_da
S Bacsinszkou hrat to je o nervy. Zajimal by me jeji zapas s KArolinou.
Reagovat
blixa
K tomu asi nedojde, Timea má v cestě Serenu.
Reagovat
blixa
Asi tak :D
Reagovat
dadaft
no, před Serenou tam má Timea ještě Elinu Svitolinu. ))
a Elina bude hrát jiný tenis než se Šafářovou, bych řekl, tipuju spíš takové pojetí jako nedávno proti Sereně na AO v prvním setu -- prostě Bacsinszkou rozstřílí,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
tipuji Svitolina ve dvou.
Reagovat
blixa
No já netvrdím že dojde až k Sereně, jen jsem konstatoval kde je jasná závora dalšího postupu ;-)
Reagovat
Davor1
Stan má dnes opäť po dlhom čase aktivovaný mód "Klaundrinka". Jednoznačne najhorší výkon od zápasu s Itom v Tokyu, dnes hrá ako hráč druhej stovky. Vyzerá to pre Berdycha dobre, mohol by sa mu v OF vyhnúť...
Reagovat
Mayo
čo to tam ten chlap stvára? :O nesledujem to
Reagovat
Davor1
Jeho klasický zápas, keď mu neide. Ten chlap je ako deň a noc. Taký obrovský výkonnostný rozptyl nemá žiadny iný top hráč. Možno Murray, keď má párkrat do roka svoje dni...
Reagovat
Mayo
škoda Fedexa neuvidím tiež, no čo už...neskôr ak budú lepšie časy postupom turnaja .. a Rafa nech to zvládne v pohode...okej idem ja už , serbus..diky za info
Reagovat
spaniel
Tak ale zase kurz 8 je skvělý :)
Dneska jsem zrovna říkal Vencovi, ze Haase umí a kdyz Stan ukáže svoji horší tvar, je to doma.
Takze dvojtip: Robin výhra za 8 a Stan výhra 2-1 za 5,5. Uz to muze dopadnout jak chce.
Reagovat
janek_da
to jsi dal do AKOvky?
Reagovat
Davor1
osobitne, do akovky by to asi nezobralo :D
Reagovat
janek_da
:-DDDD
Reagovat
spaniel
Nene, tento postup dávám asi rok na vhodně zápasy. Jednotlivě dva tipy, jeden na výhru outsidera, obvykle kurz mezi 4 a 5 a druhy tip na výhru favorita 2-1, což bývá obdobný kurz. Oba vsadim za stejne, výsledek je výhra za kurz 3. Loni jsem byl az na jeden měsíc pokaždé v plusu. Tím mas v podstatě pokryté 3 možnosti ze 4.
Reagovat
Davor1
Výborný systém, len treba mať cit na vhodný výber zápasov...
Reagovat
janek_da
ja jsem linej a spis davam na vitezstvi v prvnim setu na outsidera. Kurz je jenom o malo horsi nez na celkoveho viteze.
Reagovat
spaniel
Jo, ale tam nemáš pokrytých tolik možnosti. Co kdyz vyhraje az druhy nebo žádný? Nebo druhy a třetí?
Reagovat
janek_da
jasan, proto je ten kurz celkem vysoky. Na Nadala v pocatku turnaje i na antuce hodne zabiral.
Nejvic to asi pulim i s celkovym vitezem. A v live to potom pri servirovani do zapasu pojistim.
Ale spaniel ma dobrou vychytavku, vo to strah nemam.
Reagovat
spaniel
Tak tak, zatim se daří, snad me intuice neopustí. Obvykle kdyz mam pocit ze favorit neni az takovy favorit, jak se ho sazkovky snaží prodat (kurz na outsidera je treba 4,5 a mel by byt tak 2,5-3) a proste mas pocit, ze set by mohl prohrát. K tomu seznam typických hracu, kterým se to často stává a začne se to rýsovat. Treba Dimitrov je na to taky dobry.
Reagovat
Davor1
Pekne :-)
Proti Wawrinkovi tieto typy majú opodstatnenie, hlavne na jeho neobľúbených turnajoch, ako IW...
Ale dúfam, že ešte otočí, neviem si predstaviť v treťom kole zápas Rosol-Haase
Reagovat
PH94
Někdo už tady nakousl téma Fed cup. Já osobně pokud se Petra skutečně nepředstaví ani na turnaji v Miami, tak bych se vůbec nebál použít pro úvodní dvouhry dvojici Šafářová, Plíšková :)
Reagovat
George_Renel
A co když Lucka i v Miami vypadne s první soupeřkou?
Reagovat
misa
V IW vypadla s druhou.
Reagovat
PetaM
No aspoň má s kým vypadnout :D :D
Reagovat
VlS
Teď nevypadla s první soupeřkou.
Reagovat
PH94
Samozřejmě to je ještě daleko :) Jen říkám, že bych se toho nebál a nepřijde mi to jako žádná velká utopie :)
Reagovat
EllNino
pokud Petra bude v nominaci, bude hrát, to se spolehni :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli se o Petře dá něco říct, tak to, že ve Fed Cupu se vždycky dokáže kousnout a ubojovat to, i když jí to třeba zas tak nejde. Zkušenosti i kvalitu má a ta pauza není zas tak dlouhá, aby mělo smysl se jí nějak zabývat.
Reagovat
darek.vrana
No já nevím, ale po měsíci nějaké dovolené u moře by to byl docela i risk ji dát do ostrého zápasu, když máme dvě další hráčky těsně za desítkou.
Reagovat
smazaný uživatel
Její program neznám, ale měsíc dovolenou (= totálně bez tenisu) by si během sezony těžko lajzla. A pokud si teď vybrala 10-15 dní volna, tak má do FC ještě dost času na trénink, ten je až za nějakých 5 týdnů. A při vší úctě ke Káje a Lucce, Petra je výkonnostně daleko před nima.
Reagovat
spaniel
Lol, ani ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ano.
Reagovat
PH94
To teda momentálně není..
Reagovat
smazaný uživatel
Ale je.
Reagovat
blixa
Růžový brejle :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, to máš. ;-)
Reagovat
blixa
Když myslíš :D
Reagovat
blixa
No, tak to si nemyslím. Snad jen na trávě v modu robocop. Ale na hardech je v současné době už Kája minimálně srovnatelná.
Reagovat
smazaný uživatel
Káje se teď momentálně daří. Ale abys mohl říct, že je alespoň srovnatelná, musela by ještě hodně přidat.
Reagovat
janek_da
A Petře se ted daří stejně?
Reagovat
smazaný uživatel
Za poslední měsíc? To ne. Za posledních 12 měsíců? O parník.
Reagovat
janek_da
Takže pro následující měsíc, je pro tebe důležitější že vyhrála W než jak hraje poslední 2 měsíce?
Reagovat
smazaný uživatel
Mě zajímá především to, jak hraje ve Fed Cupu. A tam je na ní spoleh jako na žádnou jinou hráčku na okruhu.
Reagovat
janek_da
Ve Fed cupu doma, to beru. Ale celkově je v současné době za Karolinou.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud jejich letošní výsledky vezmeš podle umístnění, nikoli podle bodů, tak zjistíš, že není. Abych ti to usnadnil: Petra titul + SF + ČF + 2x 3. kolo, Kája F + F + 3x 3. kolo.
Reagovat
janek_da
Abych ti pripomnel pisu o poslednich dvou mesicich. To ma skore 4:3. Jedna souperka z top20 jí vzdala. Jednu z top30 porazila ve 3 setech. Hracka z 12.místa jí porazila ve 3 setech, dalsi hracka top20 ve dvou.

Podle techto vysledku je Petra formou nekde tak na konci top20, a to ji fandim.
Reagovat
LukasH
Ježiš, to jsou zase dohady o ničem. Ano, Karolíně se daří. Petře od Sydney ne. Karolína je na vlně, znovu vyhrála v IW, Petra asi byla v pr..., tak všeho nechala, odjela pryč a nehraje. Co se tu chce porovnávat zase?
Reagovat
janek_da
co reaguješ na mě? Někdo si dovolí říct, že poslední dobou je Karolina lepší a hned je oheň na střeše.
Reagovat
smazaný uživatel
Jaký oheň na střeše? Jenom pomocí fakt dokládám, že tak jednoduché to není, nic víc, nic míň.
Reagovat
janek_da
no vidíš a 4:3 pro tebe je "blábol" :)
Reagovat
smazaný uživatel
Protože sis ten poměr stanovil tak, jak se ti to hodilo. Proto je to jako argument naprosto k ničemu. ;-)
Reagovat
LukasH
Promiň, to bylo na oba. Proč by měl bejt oheň na střeše. Píšu snad, že je Petra lepší. Podle live rankingu je už 11 a Karolína 4. Po Miami už Petru nejspíš předběhne i Lucka, která je v současný době hned za ní.
Nevím, o čem se tady diskutuje. Nemám absolutně problémn napsat, že Petra hraje nebo hrála blbě. Ano, Karolína je teď lepší. A původně jsme se bavili o FC...
Reagovat
janek_da
jasan. já jsem v pohodě. Ale už tady řádí Mistr - fakta, bláboly, sám tomu nevěříš, nejsi tak hloupý, ...
Reagovat
smazaný uživatel
Já fakta předložil. Jediný "fakt" relevantní pro naši diskuzi, který vypadl z tebe, je 4:3. Ten ale ve skutečnosti taky není relevantní, protože sis to stanovil tak, aby se ti to hodilo.
Reagovat
smazaný uživatel
Co to blábolíš? Letos prohrála s Baczinskou => ta už vypráskala i Marii, letos brala dva tituly; s Keys => ta na AO došla do semifinále, kde proháněla i Serenu; s CSN => stabilní hráčka top 20. Závěr: letos se žádný výbuch s outsiderkou nekonal.
Reagovat
janek_da
To že má z poslední doby 4:3 je blábol???

Serenu proháněl na AO kde kdo :-DDD
Bacsinszka je chytla slinu, ale neni hrackou na top10. Videls dneska jeji zapas?

Zas nějaký extra výbuch se letos ještě nekonal. To máš pravdu. A ani jsem to netvrdil nebo snad jo? Kromě Keys to byly očekávané prohry. Jak říkám na vracečky Petra hrát neumí.
Reagovat
smazaný uživatel
Jistěže. Protože sis poslední dobu stanovil tak, aby se ti to hodilo do plánu kritiky.
Reagovat
janek_da
no cement
Reagovat
smazaný uživatel
Na nic lepšího se nezmůžeš?
Reagovat
janek_da
ne. tvuj komentar o plánu kritiky mě dostal do kolen.
Reagovat
blixa
Je to Quesh, to musí být on :D
Reagovat
Davor1
to je predsa jasné ako facka :-))
Reagovat
blixa
Tak já ho znám jen z popisu ostatních. Ale fakt to sedí :D
Reagovat
gigin
To je a.magerova asi :-D
Reagovat
janek_da
:D To si a. nezaslouzila
Reagovat
lars
spis Jiri to bude :))
Reagovat
slacker
Tak temer vsichni unisono tvrdi Iqe musi byt quesh a ten ubozak ani nema silu se na prinmou otazku priznat. A sem rad ze i takovy Blixa poznal ze jsme si o queshovy nedali srandu a ze je to takove neuveritelne (pip).
Reagovat
smazaný uživatel
Já vám jenom nastavuji zrcadlo. Pokud kritizujete mé chování, kritizujete zároveň své.
Reagovat
VlS
To je hodně Queshovská odpověď
Reagovat
slacker
Na presdrzku :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jistě. Krutá a pravdivá. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jinak - proč jsi definoval poslední dobu tak, aby ti vyšlo 4:3?
Reagovat
janek_da
Petra je průhledná jako Stanikuv kristal. Staci pomalejsi povrch, kvalitni behacka, vracecka a je vymalovano.
Jinak samozrejme Petra ma kvalitu velikou, ale musi byt rychly povrch.
Reagovat
smazaný uživatel
Sám víš dobře, že přeháníš.
Reagovat
janek_da
:-)

Objektivnim meritkem jsou penize a ty hovori jasne. S obranarkami Petra na pomalejsich povrsich prohrava. A klidne to muzou byt hracky mimo top100
Reagovat
smazaný uživatel
Peníze? To je dobrá kravina, cos napsal. A vzhledem k tomu, že pomalejší povrchy jsou dneska prakticky všude, tak se ani nedá říct, že by s nimi na pomalejší površích pořád prohrávala, i když asi vím, cos tím myslel.
Reagovat
janek_da
Relativně pomalejší. Oproti parketam jsou vsechny povrchy pomale :)

Ano, Petriny zapasy s hrackami typu Krunic, Bacsinszky, Navarro jsou hodne jistym zdrojem prijmu.
A ted na AO prekvapila a prohrala i s ranarkou. No casy se meni.
Reagovat
smazaný uživatel
Považovat sázení za jistý zdroj příjmů je kravina sama o sobě, považovat sázení na Petřiny zápasy za jistý zdroj příjmů už je na vyhledání odborné pomoci. ;-)
Reagovat
blixa
Opravdu ? :D Klíčová je hlava a tu už má Kája jasně lepší ;-)
Reagovat
LukasH
Ale no tak. Karolíně se opravdu daří a hraje pěkně. Ale nikdy nebyla v první 10 a ještě nic nevyhrála.
Reagovat
blixa
Jasně, ale to je historie. Zabýváme se současným stavem.
Reagovat
smazaný uživatel
Turnaj v Sydney, kde si Petra s Kájou poradila ve dvou, je historie? Ale no ták..
Reagovat
PH94
V tenisovém prostředí, kde se vše mění tak rychle se to historií dá nazvat :)
Reagovat
lars
vyhrala GS :))
Reagovat
VlS
Ale už taky něco vyhrála, jasně mediálním masakrem jako Petra si z našich holek neprošla ani jedna, veřejným propíráním soukromí taky ne. Na druhou stranu, Petra to i sama trochu přitahuje.
Vztah s rybízkem Adamem, pak se Štěpcem, a tak dál a tak dál. O chlapech ( případně holkách) jinejch holek se prakticky ani neví. Lukáš si vzal mediální hvězdu a je jich v bulváru plno, Tomáš má modelku a taky jich je proto plno. O holce Jirky veseĺho se neví nic - jen teď někde řek, že bude teprve maturovat.
Když někdo hechce bejt moc propíranej, tak se podle toho musí buď chovat, nebo mu to propírání musí dělat dobře.
Vezmi si Gábinu a Verču v biathlonu, Martinu Sáblíkovou, Báru Špotákovou a další hvězdy sportu srovnatelný úrovně.
Reagovat
VlS
Gábiny je všude plno, o Verči se prakticky neví, výkonost srovnatelná. Prostě si to Gabča užívá.
Reagovat
blixa
Nevím, jestli si to užívá vždy a všude. Po loňské sezoně toho myslím měla docela dost a i se to projevilo problémy v sezoně letošní. Ale nese to statečně, má schopnost to unést. Ona má obrovkou zásluhu na zpopularizování biatlonu v českých zemích, ale ne proto, že by o to nějak usilovala. To je prostě osud. :D
Reagovat
VlS
Ale já ji nekritizuju, spíš naopak. Jen prostě nežeru řeči, že je na někoho tlak veřejnosti, když si ho sám buduje, ať vědomě, nebo nevědomky. Když mě to vadí, tak prostě do televize nepůjdu, nebo jen omezeně a nenechám se zatáhnout do témat, která budou živit bulvár. O tréninku se drbat nebude. Když se holt nechám během Wimblu chytit fotografem, jak jdu v noci ze svýho hotelu na hotel za Štěpcem, tak se nemůžu divit, že se rozjedou drby.
Reagovat
misa
Pozor, to bylo během Eastbourne.

Výrazně pochybuju, že Petra chce, aby se někdo zabýval jejím soukromím. V rozhovoru po loňském Wimbledonu řekla, že ji dost naštvalo, jak se v červnovém Blesku psalo, že se zase dala dohromady s Adamem. Kvůli tomu prý volala rodičům do Fulneku, aby to vyvrátila.
Reagovat
slacker
A bude volat i letos kdy ji v Blesku rozebiraji pro jeji syndrom vyhoreni?
Reagovat
VlS
Míšo, nechtít to nestačí, to se prostě musíš chovat tak, aby se ty řeči neměly čeho chytat. Třeba si odpustit každou chvíli vyhlášení, jak si nemoh spát a musel sis vzít prášek a tak. Prostě začít jásat, jak máš super kondičáka, jak si skvěle rozumíte a jak jdou věci dopředu a pak vyhlásit únavu, když jsi dlouho nehrál a je tedy divné, z čeho ta únava je - to je ta živá voda pro spekulace a bulvár.
Rozejít se s přítelem a začít randit se známou osobností za čerstva po jejím rozvodu s jinou známou osobností. To jsou ty zavřený dveře do kuchyně, ložnice a koupelny. Nech tam škvírku a můžeš je otevřít dokořán a pozvat si k tomu televizi. Tak se pak nemůžeš divit. Víš, že já tohle slídění nedělám a nesnáším ho a Fricka bych za to vystřelil na Mars, ale není kouře bez ohně a když má někdo ohníčky v oblibě, tak se pak nemůže divit.
To konstatuji, neschvaluju to a štve mě to, ale nedivím se tomu.
Reagovat
smazaný uživatel
Možná srovnatelnou, ale lepší ani náhodou. Já vím, že je Kája kus ženský a teď se jí pár turnajů povedlo, ale trochu soudnosti, pánové, trochu soudnosti by to chtělo. ;-)
Reagovat
blixa
Tak tak, souhlasím, trochu soudnosti by to chtělo :D Pokud se Petra opět nahodí do modu robocop tak jasný, není o čem, ale v současné době má k němu daleko.
Reagovat
smazaný uživatel
Stejně jako Kája ke statusu superhvězdy. Petra už jí je. ;-)
Reagovat
blixa
Kája není superhvězda, to nikdo netvrdí. Jde nahoru pomalu, ale jistě ;-) V současné době má výkonnostní level tak hranice TOP10. Ale jakej level má teď Petra ? TOP 5 to asi nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
Žebříčkově top 4. ;-) Hele, já proti Káje nic nemám, jenom tu z ní zatím děláte něco, čím není. Když se vykašleš na body a koukneš se na jednotlivá umístění na turnajích, kde letos holky hrály, tak zjistíš, že jsou na tom srovnatelně. Petra má titul plus semifinále a čtvrtfinále, Kája dvoje finále (které mimochodem prohrála, protože to neustála psychicky).
Reagovat
PH94
Když se vykašlu na body a to všechno, tak vedle sebe momentálně stojí 3+- vyrovnaný hráčky, 2 z nich jsou ve velmi dobré formě a o formě té třetí lze při nejmenším pochybovat :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ta třetí má podle umístění z nich letos zatím nejlepší výsledky. ;-)
Reagovat
PH94
No to právě nemá :D
Reagovat
smazaný uživatel
Petra: Titul, Semifinále, čtvrtfinále a 2x 3. kolo
Kája: Finále, Finále, 3x 3. kolo
Lucka: Titul, 2x 3. kolo, 2. kolo, 1. kolo

Ještě něco? ;-)
Reagovat
PH94
No takhle to brát nelze už jen z toho důvodu, že Petra je na většině turnajů předsazena do 2.kola..:) A těch důvodů je samozřejmě více :) Ale i kdybych to bral podle tebe, tak v tom žádnej velkej rozdíl nevidí ma pořád tu máme +- stejné hráčky :)
Reagovat
blixa
Nemusíš vypisovat, stačí se podívat do Race :

Kája - 1435
Petra - 915
Lucka - 836

Ještě něco ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo. Psal jsem podle umístění, ne podle bodů. Ty, jak sám vidíš, mají vypovídací hodnotu poměrně spornou, zvlášť v takhle krátkém období.
Reagovat
blixa
Naopak, ty mají vypovídací hodnou velmi přesnou, oproti jakýmsi vágním hodnocením. Přesně ocení bodované období.
Reagovat
smazaný uživatel
Za delší období ano, za 2 měsíce a 5 turnajů fakt ne.
Reagovat
Davor1
Ono ale po Miami už máš skoro tretinu sezóny. To už je celkom dlhý úsek, ktorý má nejakú výpovednú hodnotu...
Reagovat
smazaný uživatel
Neříkám, že nevypovídá vůbec nic, jenom říkám, že na tak dalekosáhlé závěry, které tu někteří předvádějí, je ještě brzy.
Reagovat
blixa
Nikdo tu žádné dalekosáhlé závěry nedělá, možná jen ty. Já hodnotím jen aktuální stav.
Reagovat
smazaný uživatel
Já ale přeci žádné dalekosáhlé závěry nedělám. Vy tady pasujete Káju před Petru, to je dalekosáhlý závěr, i když ti to tak možná nepřipadá.
Reagovat
blixa
Jo, ale jen jako aktuální stav ! To není žádný dalekosáhlý závěr :D
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrá. Hlavně že jsme si to vyjasnili. :-)
Reagovat
blixa
Prostě to vypovídá období těch dvou měsíců, nic víc , nic míň. Zcela přesně. Pokud ani tohle nechápeš, pak je veškerá další debata zbytečná, protože jsi schopen tvrdit že bílá je černá a zelená je bledě růžová. Ty asi fakt budeš ten Quesh, přesně to odpovídá tomu co tu všichni popisovali. Začínám chápat, proč všem tak lezl na nervy, že ho odsud vyštípali :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já Race přeci nijak nezpochybňuju, jenom chci, abyste se tu danou problematiku zaměřili více do hloubky, když vyvozujete tak zásadní závěry, jaké vyvozujete.
Reagovat
blixa
Kdo tu vyvozuje zásadní závěry ??? :D Co to meleš ? Dej si radši snickers a doufej že to pomůže :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo tady neustále staví Káju před Petru, he? :-p
Reagovat
blixa
Neustála psychicky ? Jsme se asi koukali každej na jiný zápasy :D Petra ji prostě o chlup přehrála, tehdy ještě hrála jako hráčka TOP5 a to Kája není. To samé se dá říci a Simoně, hrála vysoký level a pokud Káje něco chybělo, tak fyzička, měla toho za sebou už moc. O hlavě ty zápasy určitě nebyly. Já přeci netvrdím, že Kája je schopná momentálně porážet TOP 5, pokud na té úrovni ty hráčky zahrajou. Ale opět, je schopná Petra hrát v současné době na takové úrovni ?
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně že psychicky. Jak jinak chceš vysvětlit to, že ve třech ze čtyřech finálových setů hrála TB, který totálně nezvládla, přestože do té doby hrála vyrovnaně?
Reagovat
blixa
Protože hrála proti hráčkám TOP 5, které jsou ve zvládání klíčových situací jinde než zbytek světa. Proto jsou mimořádné a proto jsou v TOP5. A Kája zatím není na téhle úrovni. Ovšem u Petry to byl také poslední zápas na téhle úrovni.
Reagovat
smazaný uživatel
Kravina. Kdyby ty hráčky top 5 byly o tolik jinde než Kája, tak na TB ani nedojde. Že se Kája v TB vysypala, to je jasný důkaz toho, že Kája není až takový psychický silák, jak si tu všichni malujete. Chceš jiný důkaz? Není problém, první kolo FC. První zápas málem nedoservírovala, ve druhém rychle prohrávala 1:4. Kdyby tam nebyl Pála a kdyby ty Kanaďanky nebyly tak neškodný, bůh ví, jak by to nakonec dopadlo.
Reagovat
blixa
Sorry, ale to jsou už totální bláboly :D Když hodláš tvrdit takové naprosté hovadiny, není o čem diskutovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Jaký hovadiny? :-D TB je především o psychice, to je známý fakt. Zkušenosti ti pomůžou, ale pokud projela tři z tří možných TB, tak je to fakt o psychice.
Reagovat
Davor1
TB je hlavne o hernej kvalite. Simona bola celý zápas lepšia, v druhom sete dvakrát nedopodávala a nevyužila niekoľko MP. V TB to už dotiahla, vďaka tej svojej celozápasovej hernej prevahe.
Proti Kvitovej v Sydney to mala Kája ťažké, Petra hrala svoj top tenis a v tej chvíli bola kvalitatívne vyššie, preto vyhrala obidva TB.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby byla Simona tak výrazně lepší, tak to těžko dojde do TB.
Reagovat
Davor1
Videl si ten zápas??
Reagovat
smazaný uživatel
Neviděl. Ale řekni mi, když byla Simona o tolik lepší, proč nedokázala hned dvakrát dopodávat do zápasu?
Reagovat
Davor1
S tým mala problém celý turnaj. Už proti Makarovej nedopodávala a využila až piaty MP. V rozhodujúcich momentoch hrala dosť netrpezlivo a vyhadzovala sa. Zápas ale mala pod kontrolou, len mala problém ho ukončiť.
Reagovat
smazaný uživatel
Nezlob se na mě, ale "mít zápas pod kontrolou" a "mít problém s jeho ukončením" se vzájemně vylučuje. Dokud není proměněný mečbol, tak zápas probíhá. A víš, co je na tom vtipné? Že to myslíš jako obhajobu Káji, ale pokud je to tak jak říkáš, tak to jenom potvrzuje to, co tu celou dobu tvrdím - že to Kája neustála psychicky. Protože kdyby ano, tak toho využila ve svůj prospěch.
Reagovat
Davor1
Jirka, na toto nemám silu
Reagovat
smazaný uživatel
V pohodě. Každý máme svůj názor.
Reagovat
blixa
Ty seš magor. Blábol na blábol. To se nedá. Zdar a dobrou noc, třeba budeš mít zítra lepší den ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jakej blábol zas? :-D I průměrně inteligentnímu šimpanzovi je jasný, že když set dospěje do TB, tak žádný z hráčů asi zas tak výrazně lepší nebyl. Jenže to by sis musel přiznat, že na tom Kája není psychicky až tak skvěle.
Reagovat
blixa
:D Jasně. Holka která se hrabe z hranice dvacítky a hraje finále s hráčkama z TOP 5 by je měla porážet v TB. Ty seš chlapče asi nemocnej ... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem v pohodě, to ty se tady snažíš poměrně chatrně bránit Káju ;-)
Reagovat
Fandina
Podle mě je to tak, že Petra odkazživa hraje nahoru a dolů. Takže usuzovat u ní konkrétně nejde. V roce 2011 vyhrála Wimbl a na příštím turnaji vypadla v prvním kole a takhle pořád dokola. U Petry to beru vždycky tak rok zpět a vždycky to tak u ní bylo.
Reagovat
LukasH
Petra je v útlumu a navíc teď nehraje. Ale fakt je, že na FC to vliv nikdy nemělo. Poslední dva roky hrála Petra v první polovině sezóny prd a na FC se její forma vždycky zvedla o hodně. Pak na antuce byla zase úplně zvadlá.
Reagovat
LukasH
Petra je tenistka - extrémistka. Vyhučí v prvních kolech po strašný hře, ale pak zase vyhrává velký trofeje. Karolína, zdá se, bude vyrovnanější, ale otázkou jsou výhry. V současný době mi trochu připomíná Berdycha. Stabilní hra, semifinále. Všechno pěkný výsledky, ale ne trofeje. Aby mě někdo nechytal za slovo, zdůrazňuju - v současný době. Může se samozřejmě ještě zlepšovat...
Reagovat
blixa
Všechno bude ;-). Dyk si vezmi, kde byla před rokem a kde je teď. Jde pořád nahoru a hlavně, co získá to stabilizuje. Berdych je jinej příběh, ten je na stejným levelu už X let.
Reagovat
LukasH
No tak já si počkám, až to bude. Zatím to prostě nebudu soudit. Tam, kam se dostala Karolína, určitě není lehký. Ale ten další krok, aby se mohla rovnat Petře (dlouhodobě) - tj. vyhrávat turnaje a bejt stabilně v top 10 (a 5) je mnohem mnohem těžší. Vůbec nechci, aby to vypadalo, že Karolíně nepřeju, ale prostě nemám rád tyhle soudy - jakože Karolína je vlastně lepší, má lepší hlavu atd. Ještě toho moc nevyhrála, neobhajovala, v podstatě nebyla v žádným mediálním kolotoči...nic z toho. To, že hraje v současný době nejlíp z našich tenistek, to se nedá popřít...
Reagovat
LukasH
Podle mě by Petra hrát měla. Myslím, že Pála jí nenechá sedět, pokud bude chtít hrát. Přitáhne nejvíc diváků, ve FC hrála vždycky dobře, mnohokrát to stálo jen na ní a při těch zápasech se dokáže vyhecovat jako málokdo.
Pokud jí to předtím půjde na tréninku, tak jí tam Pála určitě dá. Maximálně by jí nenasadil druhej den, pokud by nějak tragicky vyhořela.
I když je fakt, že kdyby se jí to nepovedlo, tak jí lidi ukamenujou, no...dovedu si to živě představit...
Reagovat
smazaný uživatel
Za poslední 4 roky Petra ve FC prohrála všehovšudy 2 zápasy, z toho jednou byla nemocná a podruhé to bylo na totálně neoblíbeném povrchu proti totálně neoblíbené soupeřce. Ani jedno myslím v Ostravě nehrozí.
Reagovat
PH94
No neřekl bych, že po měsíci docela podivné pauzy něco podobného nehrozí, ale je to věc názoru :)
Reagovat
smazaný uživatel
Proč podivné pauzy a proč měsíc?
Reagovat
tommr
ta pauza je podivná asi každýmu s tvojí výjimkou - což ale nikoho nepřekvapí ... :)
A na to zjistit že to bude (minimálně) měsíc stačí pouhej pohled do kalendáře: Petra hrála naposledy 26.2 a v Miami by začla nejdřív 25-26.3 ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ta pauza byla dobře vysvětlená nedávno zde odkazovaným článkem a nic podivného na ní opravdu není. To jenom vy konspirátoři za vším hledáte Ilumináty, Zednáře, Templáře a Uzenáře ;-))

A rozhodně nejsi blbej, takže určitě víš, že to, že se až do FC patrně neukáže na kurtu ještě neznamená, že by do té doby nesáhla na raketu.
Reagovat
PH94
Samozřejmě mnohdy to stálo vše na ní, ale nemělo by se přeci hrát za zásluhy, ale podle aktuální formy...Samozřejmě neznáme podrobnosti a pokud se bude Petra jevit v tréninku dobře, tak by asi hrát měla, ale nechci si ani představovat, co by se strhlo za vlnu šílenství pokud by Petra nedej Bože prohrála..
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby Petra stála půl roku, tak ti dám bez výhrad za pravdu, ale ta pauza není tak dlouhá, aby mělo smysl se jí nějak zvlášť zabývat. A nejde tu o zásluhy, ale o Petřinu výkonnost ve FC a tam ona zkrátka nemá konkurenci. Do nominace by se měla vejít určitě a pokud na tréninku nebude vyloženě marná (a to nebude), tak není důvod ji nepostavit. Btw. dělají momentálně Francouzky nějaké extra výsledky?
Reagovat
tommr
třeba Garcia byla ted dvakrát za sebou ve finále ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ok, beru.
Reagovat
PH94
Samozřejmě nevidíme do podrobností, takže můžeme jen spekulovat. Je také potřeba si uvědomit, že Fed cup může Peru bud pořádně nastartovat a nebo jí poslat ještě víc dolu..Caroline Garcia ted docela září :)
Reagovat
PH94
Měl bych se ti občas po sobě přečíst :D Omlouvám se za to neustálé se opakující ?samozřejmě? :D
Reagovat
LukasH
To určitě ne. Ale nejspíš jsou tam i faktory, do kterých nevidíme. Vidím to asi takhle: pokud začne Petra trénovat, půjde jí, bude psychicky v pohodě a bude chtít hrát, nebude se Pála rozmýšlet. Říkal, že s ní je v kontaktu a asi ví proč. Nejspíš se na všem dohodnou. Nevěřím situaci, kdy by Petra řekla - chci hrát a Pála - ne, nebudeš, mám tu lepší. Navíc si fakt nemyslím, že by kdy v minulosti IW nebo Miami hrálo roli jako příprava na FC.
Reagovat
smazaný uživatel
No kdyby Pála stavěl nominace podle IW a Miami, tak toho Petra ve FC odehrála tak půlku :-))
Reagovat
PH94
To ovšem ještě neměla takovou konkurenci v zádech :D
Reagovat
smazaný uživatel
No tím spíš :-))
Reagovat
freeteepek
Martina by měla zabrat. Zatím se s Agou moc nepředvedla.
Reagovat
Davor1
Skôr ju ťahá dole. Tento rok je to totálna tragédia od Agnieszky :(
Reagovat
lars
ved porazila Serenadu :))
Reagovat
Davor1
v exhibícii, to bola Serena ešte na dovolenke, porazila ju aj Bouchard a takmer aj Lucia...
Reagovat
lars
pokud by byla na dovolenke tak by tam nehrala finale :))
Busicka ji porazila , pac asi mela dlohou noc Johnem :)
Reagovat
lars
... pred zapasem dlouhou....
Reagovat
smazaný uživatel
Aga už je marná delší dobu, to není jenom letos..
Reagovat
smazaný uživatel
No, Martina ji naučí perfekt lízanej mariáš
Reagovat
Davor1
Škoda, Nick to mal vyhrať. Pri premenenom BP na 5-4 sa ale pošmykol, spadol a udrel sa. Odvtedy to už strieľal z prvej, nedopodával a v TB sa povyhadzoval. Ale herne je oveľa výživnejší, ako Dimitrov, ten zase nedôjde ďaleko.
Reagovat
VlS
Nick hrál moc pěkně, Grigor taky. Pěknej tenis na koukání bez nervů, oba jsou mi fuk.
Reagovat
spaniel
Dimitrov byl celkove lepsi, druhy set hanebne projel, ale statistiky jsou jasné v jeho prospěch...i kdyz v závěru, kdyz se to lámalo, mel Nick více ze hry. Kdoví jestli by brejkl, kdyby nespadl. Dimitrov odvrátil predtim par BP. Nickuv pad ho rozhodil.
Reagovat
EllNino
Ufff Griša :)
Reagovat
smazaný uživatel
Neskutečnej oblouček a pomoc jestřába při setbolu.
Bilance ve třetích setech letos 9:0.
Reagovat
janek_da
ani jestřáb nepomohl.
Reagovat
Davor1
8-1, prehrala s Muguruzou
Reagovat
smazaný uživatel
Pravda.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak 9:1 :-)
Reagovat
PH94
Hodně bad luck pro Kyrgiose
Reagovat
Davor1
Strašne ho to rozhodilo, snáď dopodáva aspoň do TB...
Reagovat
PH94
Je to škoda :/ Zasloužil si vyhrát. Třeba ještě překvapí :)
Reagovat
Davor1
Tiež mu fandím, ale už to všetko bije hlava-nehlava. Ak dá TB, tak sa tam povyhadzuje :/
Reagovat
smazaný uživatel
Nebojte, Grigor je takové kopyto, že to nějak pohnojí v tom TB.. :DD
Reagovat
Davor1
To už sa nedalo, ani keby chcel, Nick úplne hotový...
Reagovat
Frick
jí neměl více radit. Možná měl za Luckou přijít i ve druhé sadě.
Reagovat
EllNino
ježiš nepatlej se v tom furt, prostě prohrála, nikdo nečekal, že to bude lehký a stejně si to tam musela uhrát sama, tam by jí stejně nikdo nepomohl :)
Reagovat
Frick
Já vim, ale tak třeba nebyla úplně v pohodě. Nebo jí mohl dát Rob nějakou radu jak změnit hru. Třeba tam Rob něco viděl, co ona ne.

Taky asi problém byl trochu v tom, že to hořelo a hned bouchlo. Tedy, že zápas ztratila na svym sevisu.
Reagovat
smazaný uživatel
ty moc neumíš brát věci tak, jak jsou, co :)
Reagovat
Frick
Byla prostě nějaká divná ta Lucka dneska. Kdy naposledy měla tolik UE. Navíc i ten servis nepsal.
Reagovat
EllNino
jenže Lucka je prostě taková, hraje furt stejně neumí změnit hru, když se jí nedaří, protože, když to tak řeknu, nic jinýho neumí, tenhle turnaj jí evidentně nesedí, nesedí našim hráčkám, je to hrozně pomalý ...Lucka promarnila šanci do 10, ale stejně si myslím, že se tam nejdéle po CHarlestonu na chvíli podívá ...otázkou je, jestli se tam bude schopná při jejích výkyvech udržet ...
Reagovat
Davor1
Tiež si myslím, že po Charlestone tam bude, ale udržať sa neudrží, už po Wimbledone pôjde von a ťažko sa tam bude zase prebíjať. Ona je skôr typická hráčka druhej desiatky, podobne ako Carla, Cornet či Petkovič...
Po Wimbledone ju tam ale nahradí Plíšková, a tá už má potenciál sa tam držať...
Reagovat
EllNino
přesně tak, Karol má neuvěřitelnou výhodu vtom, že je tak splachovací :) ...a "navyše" hraje fakt moc dobře :) je to borec
Reagovat
Frick
Uvidíme. Jsou tam rezervy co do Říma a turnajů před Wimblem, kde 2x vypadla v 1. kole...

A třeba to ČF by se ve Wimblu podařit mohlo.
Reagovat
EllNino
nedávej si zase takový cíle, Lucka bude určitě hodně nervozní z obhajoby, takže si nemaluj čtvrtfinále, uplně bohatě by mi stačilo 4. kolo :)
Reagovat
Frick
Musí mít dobrej los. :o)
Reagovat
VlS
Tak to je přesně to, co Lucka nikdy nemá
Reagovat
misa
V Dubaji měla štěstí, že jí po odstoupení Cibulkové přesunuli Káju z 2. kola až do čf.
Reagovat
Frick
Třeba na USO ho měla dobrej. Papírově.
Reagovat
misa
Dobrý los, s Peng Šuaj pak byla Lucka už nějaká rezignovaná a unavená, zdálo se mi. Taky jí pořád zápas odkládali na pozdější a pozdější hodinu.
Reagovat
misa
Je fakt, že Lucka v problémech hraje hodně stereotypně. Už v Melbourne jí trenér vyčítal, že měla být při důležitých míčích odvážnější. Vracením na střed nic nevyřeší. Navíc když ví, že soupeřka prakticky nekazí.

I jeden týden by byl krásný, bude taky potřebovat štěstí na los a nějaké výpadky konkurentek. Výpadek Petkovicové ovšem absolutně nevyužila. V Doha byl její herní projev vynikající, takticky hodně vyspělý, dnes to byla "stará" Lucka. Jednotvárná a vystřilela se. Možná i hlava zapracovala. Bohužel.
Reagovat
EllNino
byla děsně stereotypní, hlavně z toho BH nedokázala zakončit ...no uvidíme, jak v Miami, ale snad by to mohlo být lepší :)
Reagovat
misa
Asi nechtěla, aby chodil. Stejně má letos nejlepší výsledky, když tam není.
Reagovat
lars
Myslim, ze dnes k ni mel jit
Reagovat
misa
může závidět celý tenisový svět :-) Má dobře nakročeno do desítky, sice ji za chvíli čeká neoblíbená antuka, ale její obhajoby nejsou velké. A na trávě bude její servis strašně těžko k brejknutí.

Zajímalo by mě, co bude dělat Pála, pokud by Kája dala třeba dvě čtvrtfinále v IW a Miami. Asi by těžko vysvětloval, proč sedí na lavičce. Lucka je zase v domacích fedcupových zápasech vynikající. Docela těžká volba...

Co se týká Lucky, tak by měl být v IW i Troy Hahn, takže kdo ví, co tam spolu řeší. To pak na tenis třeba nezbývá čas :-)
Reagovat
PH94
Aby nakonec neseděla Petra :D
Reagovat
smazaný uživatel
To by se Pála musel pomátnout na rozumu. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
No jak jsem říkal, já mohla to ulehčit Petra na turnajích kde je potřeba není a na Fed Cup chce hrát , přitom v tomto roce si to Karolína zaslouží výsledkama více jak Petra , pokud by se to mělo brát díky letošním výsledkum tak Petra na lavičku :)
Ted jsem to napsal hodne v nadsázce
Reagovat
smazaný uživatel
Pro Káju možná mluví aktuální výsledky, pro Petru zase dlouhodobé zkušenosti a to, že si speciálně v téhle soutěži dokázala poradit i se značně kritickými momenty. A že teď Petra vynechala dva turnaje, kde stejně nikdy žádnou díru do světa neudělala není nic, čím by se měl Pála nějak zvlášť zatěžovat.
Reagovat
misa
Petra nám ušetřila trápení. Povrch v Indian Wells je pro ni o ničem. A do Cincinnati by taky jezdit nemusela, to je u ní podobně "oblíbený" US turnaj.
Reagovat
smazaný uživatel
No v Cinnci už tuším hrála i semifinále, ale jinak souhlas.
Reagovat
misa
Jo, při jejím tažení při US Open Series 2012.
Reagovat
majkl005
mám obavu, že se Karolíně na trávě nebude dařit stejně jako vloni...příjde mi, že právě tráva je její nejmíň oblíbenej povrch, ikdyž by vlastně její hře měla nejvíc sedět...nevím no...snad se mýlím...
Reagovat
misa
Tráva byla u Lucky loni taky fuj, a pak došla do sf. Wimbledonu.
Reagovat
PetaM
No jo, jenže začala chodit více do kolen, celkově zlepšila hru a tak ... uvidíme .. :)
Reagovat
darek.vrana
Já taky myslím, že tráva není pro tyhle ranaře až tak dobrá, vyžaduje spíš mrštnost, reflexy a šikovnost. Tím neříkám, že se jí tam nebude dařit, ale je to trochu takové klišé - i u Berdycha. Sice byl ve W ve finále, ale stejně si myslím, že beton mu vyhovuje mnohem víc. A Karolína bude určitě zářit i na antuce, tomu věřím.
Reagovat
Frick
Co na tom Troyovi vidí....

Pokud už není s Mončou, tak bych měla klofnout pořádný brněnský Mercedes :o)
Reagovat
misa
Ha ha, Mercedes je pod její úroveň.
Reagovat
Frick
Já ho mám rád. Dneska zrovna komentoval. Ale asi je fakt s malou a roztomilou Mončou.
Reagovat
freeteepek
Kája mě dneska potěšila. Bookmakeři se opět spletli. Už by se měli probrat. Příště ty kurzy vidím minimálně 50:50. Jenom škoda, že Lucka s Agou předtím prohrály. S tím jsem fakt nepočítal:-(
Reagovat
smazaný uživatel
No o tom pochybuji pokud bude hrát Halep , Karolína bude tak v kurzu 3 celé a Halep 1,5
Reagovat
freeteepek
Měl jsem na mysli kurs na dnešní utkání. Už dvakrát za sebou byla v zápase s Muguruzou outsiderkou, ale přitom opět vyhrála. Muguruza nehraje špatně, ale Kája líp:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Aha tak to se omlouvám já , že v příštím zápase dnes jsem zase vsadil 1t Kč na Karolínu , včera jsem to prohrál když jsem vsadil na Lucku H. tak aspon ted se to povedlo
Reagovat
tito
Safra ta Timea je hodně nepříjemná soupeřka. Káťa se nechá docela slušně deptat a jančí. Sice si vzala brejky zpátky, ale jsem zvědavý, jestli zvládne druhý set a dotáhne utkání do konce.
Reagovat
smazaný uživatel
No Timea je na vlně , tak jako minulý rok Goffin a tento rok se mu moc nedaří , ale raději fandím Makarove.
Reagovat
Davor1
Tohto roku má Timea bilanciu 17/2, prehrala len so Simonou a Muguruzou na AO. Neskutočné zlepšenie. A to ešte nedávno chcela s tenisom seknúť. Snáď to Káťa urve ešte v druhom. V tretích setoch má Timea fantastickú bilanciu...
Reagovat
tito
Ta jí drnká na nervy neskutečným způsobem. Při big pointu si vybírá z pěti míčků, opakuje nadhozy, umí velmi dobře střídat rytmus, hru prokládá opakovaně vysokými balony a Káťa se vyhazuje a vyhazuje. Brad Gilbert by zaplesal.
Reagovat
tito
a ten setbol.....brrr. Jdeme do třetího. Tak Káťo, zkus to!
Reagovat
Davor1
Bude to ťažké, Timea má tohto roku v tretích setoch 8-1. Ale fyzicky by na tom mala byť Káťa lepšie, tak snáď...
Reagovat
tito
Na tu bilanci jsem koukal. Tak snad to Makarova zlomí :-)
Reagovat
freeteepek
Koukáte na Makarovovou? 6:3 2:5 a podává. Před chvílí měla konzultaci s trenérkou. Normálně jí řekla, že je v panice, vůbec neví co má dělat a aby jí trenérka poradila! Trenérce vyká. Trenérka jí tyká a říká jí: To ti mám radit kam máš hrát? Musíš být blíž u míče. Hraj jak chceš, kamkoliv...Já bych takovou trenérku asi někam nakop.
Reagovat
Davor1
Hovorili po rusky?
No, Kaťa to bude musieť urvať v treťom...
Reagovat
PH94
Snad urve :) Nevím proč, ale je mi hrozně sympatická :)
Reagovat
Davor1
aj mne, okrem toho sa mi páči aj herne :-)
Reagovat
PH94
Přesně :) Jedna z mála sympataček z Ruska..
Reagovat
Davor1
Moja reč :-))
Reagovat
misa
Z celého bývalého SSSR.
Reagovat
freeteepek
Jo, mluvily rusky. Něco jí poradit měla, když je její trenérka. Káťa hlavně potřebovala povzbudit, čehož se nedočkala. Snad to otočí.
Reagovat
VlS
No, a co jí měla poradit?
Reagovat
tito
Koukám, koukám- tvůj příspěvek jsem viděl až po vložení. Ta konzultace mne ani tak nepobavila jako mne zaujalo to, jak byla Káťa zdeptaná a jestli s tím dokáže něco udělat.
Reagovat
George_Renel
výslovností Pliskova mi hlasatel stále vyvolával reminiscence na známý to bulharský koňak Plisku. Pamětníci vědí :-))).
Reagovat
freeteepek
Doufám, že byl dobrej. Jako Karolína:-)
Reagovat
VlS
Nebyl špatnej.
Reagovat
blixa
Ale špatně se z něj mohlo udělat ;-)
Reagovat
janek_da
Pamatuju brandy(?) Solněčnyj brjag
Reagovat
VlS
To pamatuješ blbě, protože to byl Slančev brjak - slunečne pobřeži . Solnečnyj je rusky, ne bulharsky.
Reagovat
janek_da
ty si punta. Nejsem Bulhar.
Reagovat
blixa
Ne punta ale "putylka". Adna putylka i tri stakaty ;-) :D
Reagovat
George_Renel
Ten taky, ale to už nebylo ono.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Káje, jen tak dál.
Reagovat
rosm
Pliskova radost divat na takovy tenis, snad jeina z ceskych tenitek ma nejakou smysluplnou hru, mozna i trenera, ktery si muze rikat trener
Reagovat
smazaný uživatel
Našel jsem ve všech článcích pouze 2 zmínky o Lukášovi a to ještě s nádechem výsměchu. Konečně to prolomil, další kolo bude sice nejspíše konečná, ale hlavní je, že se to povedlo, protože Kližan určitě není lehký soupeř a většina lidí Lukáše odepisovala i na tento zápas. TAKŽE LUKY POJĎ POJĎ ! Ukaž haterům, že to v sobě pořád máš. Nabrat trochu herního sebevědomí a nějaký solidní výsledek zase příjde a z většiny tlučhubů budou zase velcí fandové :)
Reagovat
tommr
no Lukášovi bude ještě hodně dlouho trvat než odčiní ten výbuch s Kokkinakisem. Na to jedna výhra nad Klizanem nestačí ... :)
Reagovat
Roger_Federer
Krizan si muze z Rosolem podat ruce..
Reagovat
Davor1
asi tak :DD
Reagovat
lars
sak vetsina tenistu to po promenenem MB dela :))
Reagovat
Roger_Federer
Safink skoda..ale dneska jsem to tusil..;(.
Plisce vyborne, jenom potvrdila, ze je aktualne ceska best.
Snad udela aspon semifinale.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty si neodpustíš provokaci, viď? A just nebudu komentovat a hádat se.
Reagovat
Fredy
Velká gratulace k postupu do OF. Kája měla jasně lepší podání. V důležitých momentech zápasu prokázla lepší hlavu. Se Simonou to bude ale o hodně těžší zápas. Kájo pojď ! :)
Reagovat
VlS
gratulace, pěkně jedeš. Dál nejspíš Simona, není co ztratit, běž do ní.
A jinak teda je lahoda slyšet tvou plynulou a suverénní anglinu po těch hrůzách v biathlonu.
Reagovat
misa
Mluví líp anglicky než česky :)
Reagovat
janek_da
jo byl tam v rozhovoru "taf meč". jsem spokojen. zatím u 100% rozhovoru.
Reagovat
smazaný uživatel
přesně, to je všude :) 6:0, 6:0 -> "it was very tough"
Reagovat
VlS
Ale tak byl, nebo ne? Podle mě to byl "taf meč". I když Kája si malinko šlape na jazyk, tak nevím, jestli to neměl bejt povel " tas meč ". Já teda žádnej nemám. Tak budu věřit, že to byl tough match. :-)
Reagovat
janek_da
čoveče ani bych neřek.
V prvnim setu 2 BP, jeden promeneny. od karoliny.
2.set rychly brejk, podání drželo, Garbine kromě servisu moc toho nefungovalo. Má už z Karoliny respekt.
Reagovat
VlS
Tak nějak od 4:4 v 1. mi připadala Kája v pohodě a poměrně jistá, v tom začátku tak nějak za Mugu visela, ale to je fuk. Odolnost teda kočka má.
Reagovat
tommr
až do stavu 5:5 v prvním setu se zdála být Muguruza o něco lepší. Ten závěr prvního setu jí trochu nalomila a brejk na začátku druhýho setu dorazil. Pro Karolínu to ale rozhodně těžkej zápas byl ... :)
Reagovat
janek_da
Z tohoto úhlu je každý zápas těžký, to už pak ani nemusí říkat. I Serena párkrát odvrací BP i s výrazně slabší hráčkou.
POdle mého to byl středně těžký zápas. Karolina měla jenom pár minikrizí v gemu.
Reagovat
Holahej
Lucko, 47 UE, 4 debly, z 82bodů pro Elinu,to je moc chyb a darovaných bodů, ze začátku jsi tlačila a dělala body, ale zároveň lacině si se vykazila, když jsi vůbec nebyla v nouzi a tam byla nevyužitá příležitost, Elina se až pak rozehrála, když byl stále vyrovnaný stav, ucítila šanci, dostala se do tranzu a měla jen 17 UE, bránila se výborně ani pod tlakem nekazila, v totální nouzi i vysokýma obrannýma plachtama, které se jí vešly těsně do kurtu a začínala výměna znova.., ona má dobrou techniku úderů, drží ostré výměny, to je základ, tvůj backhand potřebuje zlepšit právě tu techniku a nastavení/nohy/ k úderu...a co čop, v nouzi těžko hrát dvouruč,...pak jen fandění nestačí
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulka Káji a ... na Lucinku nežeňte, prostě je to moc a moc hodná holka, to se míjí se zabijáckým soustředěním. Hraje co hraje, mám ji rád, sranduju s labilkou ... ale podstata je - moc hodná holka. Jojo, každej je jinej.
Reagovat
PH94
Kéžby dnes zaváhala Simona Halep :D
Reagovat
mikimaus321
KAROLÍNA prostě paráda
Reagovat
lars
parada ne, pac return Karol byl v posled. hrach spatny
Reagovat
janek_da
jsem zvědav jaké kurzy budou příště na zápas KP-GM. POčítám, že favoritkou už bude Karolina.
Reagovat
PH94
Zabijáckej instinkt :) A dokonce velká děkovačka divákům :D
Reagovat
George_Renel
ji Karolína rozebrala. No, skoro zdemolovala.
Reagovat
PetaM
Paráda! Gratulace :)
Reagovat
sprchon
Gratulace Kájo! :) Dobrou noc všem.
Reagovat
tommr
a Karolíně se to vyplatilo - zápas suverénně dopodávala další čistou hrou a zakončila ho symbolicky esem ... :)
Reagovat
EllNino
Ta holka prostě nemá nervy :D
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš má nervy, ale ze železa:))
Reagovat
fretek
Spíš jí proudí v žilách švédská ocel
Reagovat
Frick
LINDAAAAAB!!!!!!!!!
Reagovat
tommr
škoda, že takový nervy nemají i Petra a Lucka ... :)
Reagovat
Fandina
Káje. Supeeeeeeeeeeeeeer!!!
Reagovat
Fandina
http://2i.cz/2i/i/55060698/aa684cfdfa169739d15787cc9fbac317/828194be6d.f.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
suverénně dopodáváno :) Gratuluji. I kdyby postoupila Simona, tak je možné, že ji dá. Protože hrála v prvním zápase velmi špatně.
Reagovat
Davor1
Videl si aj druhý a tretí set?
Reagovat
rosm
jak rozdil hry Pliskove oproti splasene Safarove
Reagovat
smazaný uživatel
...v závěru téměř instinkt zabijáka. Hodně zdaru v dalším kole.
Reagovat
kada.tom
Karolína suverénně :-)
Reagovat
sprchon
Celkově musí soupeřku strašně deptat. :D Musí to bejt hroznej pocit, když vidíte, jak Karolína pro ten míček, který měl být winner neběží, máte víc jak půlku kurtu prázdno a vy ho netrefíte. A to je dneska každou chvíli ze strany Garbine. Ty body zdarma odmítá a místo toho se vyhazuje. :)
Reagovat
rosm
dobry postreh, neco podobnyho jsem si rikal
Reagovat
tommr
Karolína devátou hru trochu vypustila - zřejmě šetřila energii na dopodávání zápasu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak a dopodávat ve zdraví :D
Reagovat
tommr
čistá hra Karolíny na podání (i díky dvoum esům) a k výhře už jí chybí jen jeden krůček ... :)
Reagovat
janek_da
4 krůčky :)
Reagovat
Davor1
Tak ten predchádzajúci tragický výkon Garbine asi nebol náhodný, dnes je to o trochu lepšie, ale stále veľmi zlé, takisto v debli včera s Carlou vyleteli...zrejme jej tento povrch nesedí, podobne ako množstvu hráčov/hráčok...
Reagovat
tommr
v deblu ale vyletěla i Karolína a to už v prvním kole ... :)
Reagovat
PetaM
Kája ale není na deblovém žebříčku na 12. místě :D :D
Reagovat
lars
pac hrala s chybujici Rybarikovou:)
Reagovat
blixa
Protože na debl už evidentně kašle a dává ho jen na osahání povrchu a prostředí.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud by začala objíždět turnaje společně s dvojčetem myslím , že do toho dbelu zase bude dávat víc než v součastnosti
Reagovat
PetaM
Hlavně to ne :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale tak nějaký GS spolu vyhrát můžou. Jinak ať se věnuje jen singlu :-)
Reagovat
Davor1
Je ale obrovský rozdiel v páre Muguruza/Suarez-Navarro a Plíšková/Rybáriková
Reagovat
tommr
ted měla Karolína při vlastním servisu trochu namále když přišla o vedení 40:0. Nakonec to ale ustála a už jí chybí k postupu jen dvě hry ... :)
Reagovat
misa
47 UE ve dvou setech. V Doha to byla úplně jiná tenistka, což bylo asi dost ovlivněno tím pomalým povrchem, navíc soupeřka v defenzivě výborná.

Tak se přesunuje na Floridu, kde - jak před odletem poznamenala - to má raději než v Indian Wells. Body zůstávají stejné jako před turnajem, k desítce se nepříbližila ani o krůček. Povinné turnaje jsou letos hodně špatné, tohle může o výsledku její snahy rozhodnout...

Jediným pozitivem turnaje vidím v tom, že noha je asi v pořádku :-)
Reagovat
rosm
ono to neni jen o UE, ale v jakych stavech ty UE delala, byla to nesoustredenost a podceneni souperky
Reagovat
smazaný uživatel
to je naprosty nesmysl!
Reagovat
rosm
ja jsem se teda asi dival na jiny zapas, ze?
Reagovat
smazaný uživatel
ne, jen nechapes vyznam slov "nesoustredenost" a "podceneni".. :-)
Reagovat
misa
Zbytečně se snažíš.
Reagovat
smazaný uživatel
kdyz on nam Vlcek ten potrebny vyraz zakazal.. ;-)
Reagovat
gigin
Ty mi něco budeš vykládat o loužích...
Reagovat
rosm
tak jeste, ze jsi mi to rekl to bych netusil :))
Reagovat
Davor1
Podľa mňa sa na desiate miesto dostane už po Charlestone, kde Petko obhajuje titul a teda skoro 500 bodov, to si myslím, že nedá...
Reagovat
darek.vrana
No ale zase může někdo zaútočit zezadu, třeba doufejme Karolína.
Reagovat
Davor1
je tam dosť veľký rozdiel, do Wimbledonu Karolína Lucku asi nepredbehne...
Reagovat
darek.vrana
Třeba tady udělá titul, kdo ví.
Reagovat
Davor1
teoreticky to možné je, ale myslím, že Simona ju na tomto povrchu vymaže...
Reagovat
lars
nastesti casto myslis spatne :))
Reagovat
misa
375 bodů není tak velký rozdíl, řekl bych dokonce, že malý. Vzhledem ke schopnostem Karolíny.
Reagovat
Davor1
ale do antuky ostáva už len Miami, na antuke podľa mňa Karolína toľko bodov neurobí...
Reagovat
misa
Uvidíme. Má skvělou hlavu a ještě lepší servis.
Reagovat
Davor1
to má :-))
Reagovat
Frick
Nejvíc může Lucka žehrat na to, že si v druhý sadě hloupě ztratila servis ze stavu *40:15... Za takovýhoto stavu ztrácí svůj servis jen pitomec (za *40:0 - no to už je úplně ztracený), kdo by to zrovna čekal od Lucky, která je na svym servise tak jistá...
Reagovat
Davor1
No to je u žien na pomalom povrchu úplne neobvyklé, stratiť zo 40-15, za to by ju mali pokutovať :DD

Predstav si, že nedávno na AO stratil Isner proti Mullerovi servis zo 40-0. To je teda neskutočný pitomec...
Reagovat
Frick
To určitě.

Prostě pro hráčku, co si na svym servise tak zakládá (a na oplátku má slabší return), v zápase, kde je málo brejků, je prostě ztratit servis ze stavu 40:15 dost blbý.
Reagovat
darek.vrana
Nepřeháněj, to se stává běžně i nepitomcům.
Reagovat
smazaný uživatel
Krásně Kája, ještě to dorazit a pak Jarda Jágrů...
Reagovat
babolat.cz
co to máte za jedničku, když nedokáže porazit to pako rosolovic?
Reagovat
George_Renel
Když to pako stačilo svou hrou porazit i Nadala ve Wimbledonu, proč by nestačilo na nějakého Kližana :-).
Reagovat
smazaný uživatel
Neporazil jej kližan taky?
Reagovat
Davor1
jj, dokonca aj Lacko :-))
Reagovat
babolat.cz
takže vlastně není žádné umění porazit Rafu, i když se jím každý chlubí...
Reagovat
Davor1
je to umenie, akurát tých umelcov začína byť stále viac :-))
Reagovat
darek.vrana
Lacko snad prohrál ne? I když mu dal kanára.
Reagovat
Davor1
máš pravdu, poplietol som si to...ale dať mu kanára, to je väčšinou ešte ťažšie, ako ho poraziť :D
Reagovat
smazaný uživatel
sam ses pako babolatovic...
Reagovat
Frick
A neměla Lucka třeba nějaký zdrv. problém (to stehno, aklimatizace) - nezvládla debl (a podle všecho na tom měla majoritní podíl), to R64 nebylo špatný, ale ani to asi nebyla žádná demontáž, teď tedy nepříjemná prohra...
Reagovat
darek.vrana
Já bych řekl, že to je úplně normální. V tenise prostě jednou vyhraješ, jednou prohraješ. Děláš, jak kdyby Šafina byla nějaká Serena. Barthelová i Svitolina jsou kvalitní soupeřky, to čekáš, žene vypráská dvakrát 6:1?
Reagovat
Frick
Tak loni Lucka tyhle zápasy, kde byla favoritka, zvládala s bravurou. Jen strašně byla bita na losech.
Reagovat
smazaný uživatel
uf... Tak to je supa... to IW je nejake zaklete;)
Ale nevidel jsem, jen jsem pred chvili precetl vysledek,,,
,,,koukl jsem rychle na komenty, ale tak nejak z toho nic stejne nepobiram...
A to jeste dnes ceka ten vysoky molitanovy odskok Karlicku, to taky bude asi narocne...s Anastazii...kdo vi jak to dopadne...;)
Nu coz...aspon bude vic odpocata na Miami;) A tam se bude utocit uz lepe;)
Reagovat
Davor1
Carla zvládla prvý zápas skvele, dnes jej verím :-))
Reagovat
rosm
katastrofa opet od safarove, neustale hrani na stred a i nejjasnejsi mice na siti nedokazala dat, a ze to byly stavy dulezite...
Reagovat
smazaný uživatel
uhly chybely, nedokazala si je vytvorit, to je pravda, ale jinak jsi neobjektivni, skutecnou tutovku na siti zazdila jednu a napr. ted Muguruza pomohla Karol serii chyb, Svitolina bezpecne vratila temer vse, to zdepta.
Reagovat
rosm
no na to jak bylo malo tech pointu tak zkazila skoro vsechny, ono jde o to, ze ty ostatni points zahrala nejiste a davala tak neustale sanci Svitoline, psychicky ji velmi pomahala a na mice na stred to bylo do oci bijici
Reagovat
Frick
bude úřadovat. Kdyby třeba vyletěla v R32/R16, tak by to mrzelo o to více. Když bude úřadovat, tak si člověk může říct, že zřejmě přišla jen o nějakých 150 bodů...

Takhle mít v Miami do OF Agu a do ČF Kerolajn :o)
Reagovat
George_Renel
se postupně zlepšuje. Řekl bych, že ta odpočinková pauza jí hodně pomohla a připadne mi, že hraje ještě razantněji.
Reagovat
smazaný uživatel
Kája tato sezóna super, ta vyletí vysoko, ale bojím se aby to pak nebylo jako s kvitovou, ta rázem 2, velká hvězda a psychicky to nedokáže unést doteď...
Reagovat
PetaM
Nejenom Kvitová to nedokáže unést :) Přijde mi, že kromě Sereny, Umírající, Viky ... To snad neunáší nikdo ...
Reagovat
Frick
Simona taky?
Reagovat
smazaný uživatel
Taky, taky..
Reagovat
PetaM
Simča tam není tak dlouho, navíc to dělá chytře, na jednom turnaji dojde daleko a na dalším si dá pauzu :D To Petra jede nonstop turnaje, ale tak daleko se nedostává no :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale tak například i Halep a Wozniacká hrajou dobře, ale kvítí má jeden výbornej zápas po kterém tvrdí, že je konečně v pohodě a jak se zlepšila v kondici a pak v dalších pěti vyhoří. A když se o Karolíně říká, že má výbornou hlavu a jen tak něco ji nerozhodí, tak doufám, že se do desítky brzo dostane a bude snad i lepší než kvitová, Myslím že na to má...
Reagovat
smazaný uživatel
Nepřeháněj.
Reagovat
smazaný uživatel
V čem přeháním, že nemá na top 3, nebo že je Kvitová tak "špatná"
Reagovat
smazaný uživatel
V tuhle chvíli v obojím. Ale zatímco nevylučuju, že Kája se někdy do top 3 podívá, tak to, že je Petra až tak špatná, je očividný nesmysl.
Reagovat
PetaM
Jo, taková Wozniacká, co od doby, kdy byla jedničkou, stihla vypadnout myslím i z první 20 ... Petra sice byla dvojkou, ale vypadla z Top 10 jen na dva týdny a vrátila se tam suverénně výhrou na Premier 5.

Ano, některé hrají konzistentněji, než Petra (a řekněme si, že to není vůbec žádný problém), ale Petra umí zabrat a vyhrát si GS/Premier. Na co je hráčce 20 SF za rok, bez titulu ... Jo, konzistentnost je super, ale do vitríny si ji nedáš.
Reagovat
smazaný uživatel
I Serena si loni stěžovala, že je pod obrovským tlakem. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Trocha statistiky: od roku 2011, resp. 2012: 1x Wimbledon, 2x Fed Cup, 8x WTA turnaje. Tomu říkám psychicky neunášet :-p
Reagovat
smazaný uživatel
To ano, ale uznej že se od ní čekalo více a potenciál na to má.
Reagovat
smazaný uživatel
No od roku 2011 je po Sereně druhá nejúspěšnější hráčka - nechala za sebou i Marii nebo Viku, což nutí k zamyšlení, jestli ta očekávání od ní náhodou nebyla tak trochu přehnaná, resp. neodpovídala rozložení sil na okruhu.
Reagovat
PetaM
Čekat by se nemělo od nikoho nic. Taky jsem čekal, že Serena v roce 2014 vyhraje všechny 4 GS, no ... Málem neměla ani jeden + výprask na všech 3 předchozích.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně :-)
Byla by to nuda, kdyby všechno šlo podle očekávání a navíc vyhrávaly jen Češky/ Češi. :-)
Reagovat
Frick
Ale tak měla od roku 2012 jasně kralovat, že jó?

Si to vemte, jak jsme byli zklamaní z toho, že Petra udělala na AO + RG "pouhé" semifinále...

Dodnes si pamatuju na to, že na konci roku 2011 byl kurz na to, že Petra NEVYHRAJE v roce 2012 ani jeden GS, přes 2,00...
Reagovat
smazaný uživatel
To je právě ono - neměla. Čekalo se, že se budou dělit s Vikou a Marií, což se víceméně splnilo, plus se ve velkém stylu vrátila Serena, což po roce 2011 vzhledem k tomu, čím si prošla, čekal jen málokdo.
Reagovat
smazaný uživatel
Asi máš pravdu, já jen chtěl říct, že už to nikdy nebyla taková, velmi dobře koukatelná, smršť jako v roce 2011 a že Káju, bojím se, to taky čeká.
Reagovat
PetaM
Kája má úplně jinou povahu, než Petra. Ta se usadí na trůně a bude trůnit tak, že z toho holky dostanou záchvaty vzteku :)
Reagovat
smazaný uživatel
V to pevně doufám.
Reagovat
PetaM
*tak dlouho
Reagovat
smazaný uživatel
Kája je podle mě ještě větší introvert než Petra. S případným zájmem médií po nějakém větším úspěchu se tedy nebude vyrovnávat zrovna snadno..
Reagovat
PetaM
Kája je ale v první řadě neuvěřitelná flegmatička. Petra je naopak citlivá a dává to dost najevo. Petra si všechno moc bere, Kája to naopak hází za hlavu ...
Reagovat
smazaný uživatel
Že ty emoce nedává najevo ještě neznamená, že s ní necloumají. Věř mi, že já vím moc dobře, o čem mluvím.
Reagovat
Frick
Ještě před rokem měla být Kája ráda za TOP 50 :-D
Reagovat
PetaM
Okolnosti se mění. Před rokem na to nevypadala, teď na to vypadá, co bude za rok, bude za rok ;) Za rok můžeme psát zase něco jiného. Za rok třeba bude Petra mít trvalý pobyt v Česku a ty už budeš konečně držet pusinku :P
Reagovat
smazaný uživatel
Frick a pusinku držet? Tak naivní nejsem. Tomu jede jak namazaná a nepřestane a nepřestane.
Reagovat
smazaný uživatel
Vtip je v tom, že i v roce 2011 měla Petra pár solidních výbuchů. Ale do Wimbledonu 2011 ji mnoho lidí neznalo, tak si to jen málokdo uvědomuje.
Reagovat
smazaný uživatel
Už zase rytí do Petry tady někomu chybí , co ? Petra vyhrála turnajů dost a dost. To, že někdo očekával a očekává někoho jako druhou Serenu, je jeho problém a může si tu hartusit a pomlouvat Petru do aleluja. Já jen nechápu, že to někoho pořád baví. Kája se zlepšila hodně, ale její postup nebyl tak rychlý jako u Petry. Teď bude obhajovat svou pozici a čelit tlaku fanoušků a medií. Uvidíme , jak to ustojí.
Reagovat
Frick
Po tý sezóně 2011 se to čekalo. Nepsalo se o tom, že Petra bude solidní hráčka, co bude oscilovat mezi 3. - 8. místem. Psalo se o tom, že Petra bude dominovat.
Reagovat
EllNino
jo možná psalo, ale v tom roce měla stejný výpadky a stejný vrcholy jako v ostatních sezonách ...to, že si to média spíš přála a nafukovala to, není Petry chyba, prohrála v tom roce na ITF !! v 1. kole ...v 1. kole na USO, v IW a Miami bilance 1/2, prohrála v Beijingu v 2. kole, prohrála v 1. kole v Dubaji, ...ty sozony jsou vesměs všechny totožný, 2011 měla přidanou hodnotu s YEC, ale jinak 2011 zase tak snovej rok nebyl ...
Reagovat
smazaný uživatel
No a jako, co ? Tak se to čekalo. Problém těch, kteří to čekali, čekají stále a klapou o tom zobáčkem stále. Já to tedy nečekám.
Reagovat
freeteepek
S Luckou to od začátku nevypadalo dobře. Svitolina dobře returnovala a dobře četla hru. Lucka měla problémy se zakončením. Jestli dnes prohraje i Karolína, tak si to půjdu hodit...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale no tak. Lucka dnes prohrála( štve mě hlavně to, že se Svitolinou, kterou nemusím teda vůbec) a příště zas vyhraje....A na to se zase budu těšit.
Reagovat
Frick
Skutečně ti za to ta díra v poušti stojí?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist