Plíšková, Strýcová, Šafářová a Vondroušová jsou ve 2. kole. Kristýna Plíšková a po boji Kvitová vypadly

16. 1. 2018, 02:49
Aktuality 319
AUSTRALIAN OPEN - České tenistky prošly prvním kolem Australian Open s bilancí 6 výher a 2 porážek. Na včerejší úspěšný start dnes navázaly Karolína Plíšková, Barbora Strýcová, Lucie Šafářová a Markéta Vondroušová, které neztratily ani set. První vyřazenou Češkou se stala až Petra Kvitová, která v bezmála tříhodinové bitvě podlehla Němce Petkovicové. Kristýna Plíšková pak neudržela vedení proti Polce Radwaňské.
Karolína Plíšková

Karolína Plíšková do letošní sezony vstoupila stejně jako do té loňské na turnaji WTA v Brisbane, kde obhajovala loňský triumf. Letos skončila v semifinále na raketě pozdější šampionky Svitolinové a se slušnou formou se přesunula do Melbourne.

Na Australian Open si loňská čtvrtfinalistka v prvním kole i přes problémy poradila s Veronicou Cepedeovou. Paraguayku na grandslamu porazila i podruhé, tentokrát po setech 6-3 6-4.

Česká jednička zvítězila za hodinu a půl, přestože se v průběhu utkání často trápila a střídala lepší okamžiky s horšími. V zápase nastřádala 36 nevynucených chyb oproti 28 winnerům, pomohla si sedmi esy a Cepedeová jí osm fiftýnů darovala dvojchybami.

Pětadvacetiletá Plíšková dnes měla velké problémy s využíváním brejkbolů. Šance na brejk proměnila pouhé tři z devíti. Ve třetí hře úvodního dějství prorazila podání soupeřky poprvé a znovu o dva gamy později. Jednu výhodu brejku sice vzápětí ztratila, nicméně v deváté hře se jí povedl další brejk a šla do vedení 1-0 na sety.

Trápení od základní čáry pokračovalo i ve druhé sadě. Plíšková ztratila další náskok brejku, ale bleskově zareagovala rebrejkem a probojovala se až k náskoku 5-2. Utkání však doservírovat nedokázala, přestože disponovala mečbolem. Cepedeová poté měla dvě šance skóre srovnat, ovšem česká tenistka se dotáhla na shodu a o pár bodů později proměnila v pořadí třetí mečbol.

"S Veronicou jsem loni hrála v Paříži a také to nebyl jednoduchý zápas. Jsem ráda, že postupuju. První zápasy jsou pro mě vždy nejtěžší. Budu to brát zápas od zápasu a snad se budu zlepšovat," řekla v rozhovoru na kurtu světová šestka.

Plíšková bude ve druhém kole bojovat proti Beatriz Haddadové Maiaové, která v prvním kole přehrála 7-6(3) 6-4 domácí divokou kartu Lizette Cabreraovou. S Brazilkou se utká poprvé.

Druhého kola svého nejoblíbenějšího grandslamového turnaje se zúčastní i Barbora Strýcová. Nasazená dvacítka se v prvním kole nečekaně nadřela, když divokou kartu Kristie Ahnovou ze Spojených států udolala až po téměř dvouhodinovém boji 6-1 7-5.

Jednatřicetiletá rodačka z Plzně do utkání vstoupila odvráceným brejkbolem a následným brejkem. O něj však ihned přišla. Ve zbytku prvního setu ovšem soupeřce nepovolila jediný game.

Druhá sada byla z pohledu české tenistky mnohem komplikovanější. Strýcová v sedmém gamu vydřela první brejk, ale znovu nedokázala náskok potvrdit. Ve dvanácté hře po dalším brejku tentokrát uspěla, když zápas doservírovala čistou hrou.

Osmifinalistka posledních dvou ročníků tak úspěšně navázala na čtvrtfinálové účasti v Aucklandu i Sydney. V dalším kole bude čelit Laře Arruabarrenaové. Španělku, která v prvním kole smetla 6-1 6-2 Richel Hogenkampovou, loni porazila ve Fed Cupu a o pár měsíců pozdějí s ní prohrála na antuce v Madridu. Ve čtvrtek bude usilovat o srovnání vzájemné bilance.

Úplně jako první z dnešních českých nadějí se do druhého kola probojovala Lucie Šafářová. Nasazená Češka v prvním kole přetlačila 7-5 6-3 domácí Ajlu Tomljanovičovou startující na divokou kartu, kterou porazila i potřetí a znovu bez ztráty setu.

Jako první šla do vedení o brejk Šafářová, ale v osmé hře o výhodu přišla. Koncovku úvodní sady však zvládla mnohem lépe. Od stavu 5-5 prohrála pouhé dva fiftýny.

Ve druhém dějství měla nasazená devětadvacítka jasně navrch. V úvodním gamu sice nevyužila tři brejkboly, nicméně od sedmé hry na kurtu znovu dominovala a i v závěru druhé sady soupeřce povolila jen dva body.

Šafářová tak v prvním kole potvrdila roli favoritky a slušnou formu. Třicetiletá rodačka z Brna mohla být jedinou letošní přemožitelkou Němky Kerberové, jelikož proti ní měla v prvním kole v Sydney dva mečboly.

V dalším zápase čtvrtfinalistka Australian Open 2007 nastoupí proti Soraně Cirsteaové. Rumunka postoupila po výhře 5-7 6-4 6-3 nad Zarinou Dijasovou z Kazachstánu. V žebříčku s o sedm míst níže postavenou hráčkou se Šafářová utká pošesté a po téměř čtyřech letech. Poslední tři souboje vyhrála. Třetí kolo úvodního grandslamu sezony by si v případě dalšího vítězství zahrála po čtyřech letech.

Svou premiéru na Australian Open mezi ženami zvládla Markéta Vondroušová. Osmnáctiletá česká kometa v prvním kole udolala 7-5 6-4 Kurumi Naraovou z Japonska a připsala si druhé kariérní vítězství v hlavní soutěži grandslamové akce.

Vondroušová však měla v úvodním dějství namále. Rodačka ze Sokolova se po prvním získaném brejku ujala vedení 3-2, ovšem poté prohrála tři gamy v řadě. Její japonská soupeřka ale set nedopodávala a Vondroušová nakonec předvedla sérii čtyř vyhraných her a na poslední chvíli první sadu otočila ve svůj prospěch.

Druhý set měla aktuálně 62. hráčka světa už více pod kontrolou. O úvodní brejk sice přišla, nicméně zareagovala rebrejkem a náskok si podržela až do konce zápasu, přestože v závěrečném gamu musela likvidovat brejkbol.

Vondroušová má tak za sebou další kariérní milník, zvládnuté kolo na australském grandslamu. O vylepšení svého grandslamového maxima se utká se světovou osmičkou Caroline Garciaovou, s níž změří síly premiérově. Francouzka v prvním kole přetlačila 7-5 6-3 Carinu Witthöftovou.

Češky v prvním kole? 6 výher, 2 porážky
České tenistky v tu chvíli měly v Melbourne po šesti zápasech stoprocentní úspěšnost, neboť již včera do druhého kola postoupily Kateřina Siniaková a Denisa Allertová. Neporazitelnost neudržely až ve večerních duelech Petra Kvitová a Kristýna Plíšková.

Dvojnásobná wimbledonská šampionka Petra Kvitová v prvním kole prohrála po bezmála třech hodinách boje 3-6 6-4 8-10 s Andreou Petkovicovou. Němka vyrovnala vzájemnou bilanci na 5-5, přičemž třísetový souboj spolu svedly vůbec poprvé. 
Kvitová dnes nedokázala dotáhnout do úspěšného konce parádní obrat ve třetím setu. V něm prohrávala už 0-4 a 15-40, ale navzdory vyčerpání se dokázala vrátit do hry. Za za stavu 4-5 odvážně odvrátila tři mečboly a dvakrát podávala na vítězství. Za stavů 6-5 a 8-7 však servis neudržela. Nedostala se ani k mečbolu, dvakrát ji od něj dělil jediný fiftýn, a duel ukončila 10. dvojchybou.

"Proklouzlo mi to mezi prsty mnohokrát a nakonec to byla já, kdo prohrál," hlesla. Ke konci se zdálo, že má problém s nohou nebo s břichem. "Tak nějak všechno. Už jsem byla unavená a měla trochu křeče v chodidlech. Ale myslím, že jsem to jinak zvládala fyzicky docela dobře. Nebylo to tak špatné," hodnotila.

Osmadvacetiletá Kvitová letos odehrála tři zápasy a připsala si dvě porážky. Jedinou výhru slavila po skreči nemocné soupeřky. Na Australian Open hrála podeváté a potřetí skončila v prvním kole. Jen dvakrát byla dál než ve 3. kole, jejím maximem je semifinále z roku 2012.

Jako poslední z českých tenistek vstoupila do bojů Kristýna Plíšková, jež čelila nejtěžší soupeřce. Proti favorizované Polce Agnieszce Radwaňské začala dobře, ale vedení neudržela, prohrála 6-2 3-6 2-6 a loňské třetí kolo neobhájí.

Plíšková po vyhraném prvním setu měla hned v úvodu druhé sady několik šancí na brejk, ale další brejkbol už ve zbytku utkání nevyužila. Měla k tomu celkem šest příležitostí, ale bývalá světová dvojka klíčové momenty zvládala lépe a může se chystat na druhé kolo proti Ukrajince Curenkové.

• AUSTRALIAN OPEN •
Melbourne, Austrálie, tv. povrch, 55,000.000 australských dolarů
úterní výsledky (16. 01. 2018)
• Dvouhra ženy - 1. kolo •
Kar. Plíšková (6-ČR) - Cepedeová (Par.) 6-3 6-4
Strýcová (20-ČR) - Ahnová (USA) 6-1 7-5
Šafářová (29-ČR) - Tomljanovičová (Austr.) 7-5 6-3
Vondroušová (ČR) - Naraová (Jap.) 7-5 6-4
Petkovicová - Kvitová (27-ČR) 6-3 4-6 10-8
A. Radwaňská (26-Pol.) - Kr. Plíšková (ČR) 2-6 6-3 6-2
Halepová (1-Rum.) - Aiavaová (Austr.) 7-6(5) 6-1
Muguruzaová (3-Šp.) - Ponchetová (Fr.) 6-4 6-3
Garciaová (8-Fr.) - Witthöftová (Něm.) 7-5 6-3
Kontaová (9-Brit.) - Brengleová (USA) 6-3 6-1
Bogdanová (Rum.) - Mladenovicová (11-Fr.) 6-3 6-2
Vesninová (16-Rus.) - Jabeurová (Tun.) 6-3 6-4
Bartyová (18-Austr.) - Sabalenková (Běl.) 6-7(2) 6-4 6-4
Kerberová (21-Něm.) - Friedsamová (Něm.) 6-0 6-4
Arruabarrenaová (Šp.) - Hogenkampová (Niz.) 6-1 6-2
Peraová (USA) - Blinkovová (Rus.) 6-2 6-2
Šarapovová (Rus.) - Mariaová (Něm.) 6-1 6-4
Sasnovičová (Běl.) - McHaleová (USA) 6-3 6-2
Vekičová (Chorv.) - Hibinová (Jap.) 7-5 6-3
Haddadová Maiaová (Braz.) - Cabreraová (Austr.) 7-6(3) 6-4
Cirsteaová (Rum.) - Dijasová (Kaz.) 5-7 6-4 6-3
Ósakaová (Jap.) - Kučová (SR) 7-5 6-2
Curenková (Ukr.) - Vichljancevová (Rus.) 3-6 6-3 6-4
Alexandrovová (Rus.) - Hercogová (Slovin.) 7-6(2) 6-4
Su Wei-Hsieh (Tchaj-wan) - Ču Lin (Čína) 0-6 6-0 8-6
Giorgiová (It.) - Kalinská (Rus.) 6-4 6-3
Davisová (USA) - Čepelová (SR) 6-7(4) 6-3 6-1
Putincevová (Kaz.) - Watsonová (Brit.) 7-5 7-6(6)
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek, Luboš Zabloudil

Komentáře

319
Přidat komentář
svetova.dvojka
A volit prezidenta holky půjdou ?
Reagovat
Haitik
Ještě k turnaji mistryň.. :-)
Prý se rozhodovalo mezi Shenzhenem a Singapurem, dotace by se mohla zvýšit na 14 milionů dolarů (!!), měl by být k dispozici nový stadion pro 14 tisíc lidí..

https://twitter.com/ryvlin/status/953287181098995712
Reagovat
misa
K čemu tak velký stadion? Stejně na většinu zápasů přijde pár diváků.
Reagovat
Haitik
Taky to nechápu.. Doufal jsem, že to bude aspoň někde v hale, ale když budou stavět stadion, tak asi bohužel..
Reagovat
smazaný uživatel
trapne, hlavne, ze sa hovorilo, ze chcu turnaj v Europe. To Rusaci nemaju 14 mil na dotaci ci co? :D
Reagovat
lars
Ale maji taky Putina, Tarpiseva, a doping problem ve sportu.
Reagovat
FulnekUltras
cmrnd
Reagovat
smazaný uživatel
Petře to slušelo a Petko je taky sympatická :-)
Ale ...
(Koukat na ten zápas - to muselo být jen pro otrlé.)
Reagovat
smazaný uživatel
Super! Viděl jsem jen krátký sestřih. Při finále FC Aryna tak snad neřvala...
Ve 2. kole Camilka, to bude střílečka.
Come on, Aussie!
Reagovat
mahycek
Samarenku jsem viděl poprvé, ale musím uznat, stála by za to. Je vstyčná, doufám, že víte co to je.
Reagovat
Jabadu
Není to náhodou to samé, když v autobusu partička cca dvanáctiletých slečen prohlásí o nastupujícím mladíkovi, že to "pěknej kunďák"?
:-)
Reagovat
misa
https://youtu.be/AEbksaOlqiY?t=20
Reagovat
Krisboy
..měla podle ofiko statistik nejrychlejší 1.servis pouhých 169 kmh. To je docela málo, ne? Není to chyba, kdo jste zápas viděl? Cepede dokonce jenom 156...
Reagovat
blixa
To je divný. Není to druhý servis ? Protože během zápasu ukazovali nějaké měření a tam měla Kája přes 180.
Reagovat
Fandina
Mají tam nějaké různé údaje, v tabulce je něco a pak v rozpise je napsáno, že 1 podání 181 km/h

https://ausopen.com/match/Veronica-Cepede%20Royg-vs-Karolina-Pliskova-WS116?landing-tab=view-3
Reagovat
blixa
Jo, těch 181 tuším odpovídá.
Reagovat
Krisboy
https://ausopen.com/match/Veronica-Cepede%20Royg-vs-Karolina-Pliskova-WS116?landing-tab=view-3
Reagovat
Fandina
Ano tam. Mají v tom zmatek. Nahoře v tabulce v černém poli je

Fastest serve
156 kmh Cepede
169 kmh Kája

Dole v rozpisu je

Average serve
speed 1st serv 2nd serv Total
V. Cepede Royg - 169 kmh 148 kmh 158 kmh
Ka. Pliskova - 181 kmh 152 kmh 166 kmh
Reagovat
Jabadu
Nevadí, od Petry ještě nelze čekat zázraky na počkání a určitě tam hraje roli únava z nezvykle tvrdé přípravy.
Trpělivost ... trpělivost.
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zřejmě myslíš ty předsilvestrovské konzultace se slávistickými fotbalisty. Nejpozději okolo fedcupového klání se Švýcarkami by se to mohlo projevit, a stará dobrá Petra by mohl být zpět v plném lesku.
Rozhodně by také měla myslet na duševní zdraví největšího z největších fanoušků její osboby, Jirky Kvešů, který vždy po jejích dobrých výsledcích, umí otevřít své laskavé srdce. A to je vždy dobré.
Reagovat
Hector21
hezky Ash, v obrat jsem nevěřil

aspoň je v této části pavouka komu fandit...;)
Reagovat
bIbec
líbí se mi, že naše holky dávaj ti Autralani na začátek programu a netrápí je tak třeba s nekonečným čekáním na zápas. Je to i dobrý v tom, že já osobně v tu jednu hodinu v noci ještě normálně spím, takže ráno jenom v klidu pohodě zkontroluju výsledek bez nějakejch stresů a tak.
Ale jako od toho pátku už bych si na nějakou tu naši kočku i přivstal, tak snad aspoň některá z nich vydrží!

Zítra zas, Katka i Denisa od jedné. Takže pohoda.
Reagovat
smazaný uživatel
Velká škoda, bylo to o detailech. Když Aryna získala ten 1. set, tak jsem věřil, že už to dá. Holt měla soupeřku, která je ve formě a navíc doma. Ale stejně si myslím, že tahle prohra je předzvěstí velkých výher a že takových zápasů ještě Aryna vyhraje spousty...

Celkově z 1. kola AO moc radost nemám. Sice mi podstoupily čtyři ze šesti, ale z těch top jenom jedna ze tří. Kdyby postoupila ještě Aryna nebo CiCi, tak bych to bral. Z těch ostatních si nejvíc cením, že Monča Puig vyhrála proti Stosur z mečbolu. Bohužel budou mít Monča, Katka a Donna ve 2. kole silné soupeřky... Jinak jsem z těch zápasů viděl jenom Mashu a Arynu. Masha hrála v 1. setu výborně, to si s Mariou dělala, co chtěla. Druhý set už tak snadný nebyl, Masha musela otáčet, ale nakonec to bez větších problémů dala. Sevastova ve 2. kole bude těžší soupeřka, Masha už s ní má celkem bohaté zkušenosti...
Reagovat
Torn
Reagovat
smazaný uživatel
To bude určitě nějaká 3,14čovina...
Reagovat
Torn
3,15 :D
Reagovat
Haitik
Ale můžeš být spokojen i s Vikou.. :-) Ta si dneska taky připsala "vítězství".. :D
http://www.tmz.com/2018/01/15/victoria-azarenka-custody-war-tennis/
Reagovat
Krisboy
15.01.2018 12:49Od: Imit7 Tenhle komentář nemyslí Navrátilová doufám vážně!!! :D Kvitová a titul? :D....vždyť vypadne už dnes s Petkovičovou a pokud ne, tak maximálně pro ní bude 2.kolo :-)
Reagovat
Torn
Snad si vsadil :D
Reagovat
PetaM
Co je těžkého na tom předpovídat prohru Petry? :D :D Člověk se trefí 13x ze 14 turnajů :D :D :D :D : D
Reagovat
Fandina
To je objev. Jako by Petra měla prohrát prvně a pak zase vyhrála nějaký titul. Nic nového pod sluncem.
Reagovat
LukasH
Hlavne tim Navratilova prokazuje Petre medvedi sluzbu a hejtri maj pre.
Petra se na AO od roku 2012 placa, letos na zacatek sezony zadnou extra formu nechytla plus nema jako nizko nasazena moc prilezitosti na rozehrani. A kdo ji sleduje celou dobu, tak vi, ze ocekavani rovna se v podstate neuspech (viz vyhra W 2014 po totalnim krachu v prvni pulce sezony)
Reagovat
misa
Jenže to bylo v době před prostějovskou údálostí z 20. 12. 2016. Těžko říct, jaké stopy to na ní vlastně zanechalo.
Reagovat
Fandina
To samozřejmě, ale je potřeba si uvědomit, že i poté Petra vyhrála. Získala titul, takže se zase tak úplně sázet na to, že všechno je po prostějovské události jinak.
Reagovat
Fandina
nedá
Reagovat
LukasH
Mne to prave prijde porad uplne stejny. Chtela by strasne moc uspet na GS a nedari se to. A je tam ta frustrace, ze by na ty nejlepsi mela, jen se k nim nedostane. Na hracku jejich schopnosti jsou vysledky na GS od roku 2012 (vyjma Wimbledonu 2014) dost hrozny. Pritom treba loni na USO ukazala v zapase s Mugu, ze by mela byt v druhym tydnu pravidlne.
Reagovat
janek_da
Taky šťastné a veselé Báro.
Reagovat
smazaný uživatel
Azarenka ani Sharapka mi nevadia, ale toto je uz fakt trochu teatrálne zo strany tej mladej Blr
Reagovat
misa
proher v historii WTA:
1. Sandy Collins - 17 matches (1984-1987)
1. Arantxa Rus - 17 matches (2013)
3. Sonya Jeyaseelan - 16 matches (2001)
3. Anna Karolina Schmiedlova - 16 matches (2016)
5. Kristina Mladenovic - 15 matches (2017-2018)
6. Angeles Montolio - 13 matches (2002)
7. Michaella Krajicek - 12 matches (2007-2008)
7. Olga Poutchkova - 12 matches (2007)
9. Jelena Jankovic - 10 matches (2006)

Zdroj: Tennisforum.
Reagovat
tommr
Stephens už má první desítku taky na dosah ...
Reagovat
bIbec
My progression has been steady and that?s what I like about my path. For a lot of girls, there?s a quick rise, than a drop, then they rise again, get to the top 10 and fall down again. Eugenie Bouchard is the most prominent example. Or my best friend on tour, Belinda Bencic; injuries have caught up to her. Garbi?e Muguruza also is struggling since her win at Roland-Garros. I?m progressing slowly, but I haven?t had any lows. I want to build something solid.
Reagovat
sprchon
Všichni to známe... Někdy to prostě nejde podle představ. :)
Reagovat
bIbec
teď už to zná aj ta Kiki :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak s odstupem času tenhle výrok vyznívá hodně jako černý humor.
Doufám, že Julča, Johanna nebo celková vítězka se posunou do top 10, ale virtuálně se bude ještě minimálně 1 kolo Kikina držet v top 10 :-)
Reagovat
Torn
A byla nějaká furt tak vysoko v žebříčku jako Mláďa?:D
Reagovat
dadaft
uff,
set by byl.
ale bude to těžké, tyhle silové ranařky - když jim to padá - jsou pro Ash nepříjemné soupeřky...
Reagovat
dadaft
nutno přiznat, že má Sabalenka v podstatě ideální tenisové míry a váhy a hodně síly.

ale tváří se jak kakabus a to řvaní, to je něco na mě - hnus.
Reagovat
smazaný uživatel
Aryna se tváří úplně normálně. Největší ksicht hodila Barty v 1. setu, když jí jestřáb ukázal milimetrový aut... :D
Reagovat
sprchon
Vypadá jak chlap ten řev je fakt příšernej. Během jedný výměny použije všechny možný druhy řevu. Slyším tam Mashu, občas Viku, Vesnu, Venus. Nutno uznat, že v tomhle ohledu je dost variabilní. Doufám, že to Ash zvládne.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v obličeji je to o individuálním vkusu, ale jestli podle tebe holka s velkýma prsama a dlouhýma nohama vypadá jako chlap, tak jsem asi na chlapy. :D Jinak v práci koukám samozřejmě bez zvuku, to doufám chápeš... :D

BTW: Ty si radši nech vyměnit kosti, jsi tipér jak Navrátilová... :D
Reagovat
sprchon
Samozřejmě myslím v obličeji.

Ze zápasu Mladenovic Bogdan jsem neviděl ani míček a nevěděl jsem, jak na tom Bogdan je, takže jsem spíš jen tak střelil od boku. Sranda... Ale jako říkal jsem si, že by mohla. Tak třeba udělá ten rekord, ještě tři prohry. ;)
Reagovat
Krisboy
Sabalenka vypadá jako chlap???
Reagovat
sprchon
V obličeji. Určitě se tu najdou jiní odborníci, aby to posoudili. Je to věc vkusu, jak píše monty... Nic pro mě.
Reagovat
bIbec
mně trošku připomíná Stiflera z Prciček. To byla druhá věc, co mě napadla. Napoprvé určitě zaujme ten její hlasitý projev.
Reagovat
Torn
Záleží, zda jí vidíš nebo jenom slyšíš. :D Pokud vidíš, tak si myslim, že ten zvuk ani neslyšíš. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Minule jsi psal, že má Aryna oheň v očích, tak nevím. :D Chápu, že se každýmu nemusí líbit (v obličeji, postavu má top), ale že vypadá jako chlap, to si teda sprchon hodně koleduje... :D
Reagovat
bIbec
a tak to byla ta třetí věc. Ve smyslu, že se zdá být dost ambiciózní. Toho Stiflera sem sem psát moc nechtěl, abych někoho neurazil :-) Ale když tady někdo nadhodil, že vypadá jako muž.. jako jo, asi toršku jo :-)
Reagovat
bIbec
trošku.
Reagovat
sprchon
Mně připomíná jednoho spolužáka. :) Ale jinak souhlas, vypadá ambiciozně, řev se mi nelíbí, ale jinak proti ní nic nemám.
Reagovat
Krisboy
No já jsem ji hrát neviděl (neslyšel). Koukal jsem na fotky a vypadá normálně.
Reagovat
blixa
Fakt ti přijde ža takhle vypadá chlap ? :D

https://pp.userapi.com/c639617/v639617013/a459/2_mysuupLhw.jpg
Reagovat
blixa
Nebo takhle ?
http://en.ctv.by/sites/default/files/styles/600/public/eng/z0vlcxj8nou1.jpg?itok=H0d6MCNi

To bych teda takovýho "chlapa" v postýlce klidně překous. Asi jsem na stará kolena gay ... :D
Reagovat
bIbec
tak na tom kurtu tak spíš vypadá, bez nějakejch úprav a mejkapů. Konkrétně na té druhé fotce tam zas tošku toho Stiflera vidím. A možná i Lenku Dusilovou. Takovej mix těch dvou.

Ale jako řvala by v té postýlce pěkně, to asi jo.
Reagovat
smazaný uživatel
Sabalenka vypadá trochu jako Dolph Lundgren, nicméně něco do sebe má...
Reagovat
sprchon
Kdybych se oholil a nakreslil, tak taky můžu vypadat jako ženská. :D Jak píše blbec, kouká se na ni spíš na kurtu, takže soudím hlavně podle toho. Neupírám jí ženskost, ale v obličeji vidím i toho chlapa. Je to věc názoru, nemám k tomu víc co napsat.
Reagovat
dadaft
kakabus
Reagovat
Serpens
To, co vypouští Sabalenka z té své tlamy, je ještě odpornější než to, co dělá ta, kterou se evidentně snaží napodobovat. A je to záměr, protože to ječení při zahrávání voleje už vyžaduje větší soustředění než na ten volej samotný.
Reagovat
Krisboy
Asi chce svůj vzor překonat. Přeju jí hodně štěstí, ať se to povede!
Reagovat
dadaft
ajajaj Ashleigh. ((((((((((((((((((((((((

doufám, že to otočíš!
Reagovat
dadaft
super, brejk hned ze startu druhého setu. ))))))

je naprosto nezbytné přehrát tu uřvanou čůzu.
Reagovat
Hector21
ta se dneska otočí tak maximálně v lunaparku...
Reagovat
Holahej
Lucko Š....jsi opravdu velmi otevřená dívka..

Letošní rok můžete sledovat má dobrodružství po světě a turnajích na My Tennis Life pro americký Tennis Channel! Tady je první ochutnávka! ;-)

https://www.facebook.com/tennischannel/videos/10156154284449175/
Reagovat
misa
Díky za odkaz!

Lucie si pořád dokola vybírá nějaké kretény, nebo co je na ní špatného? Vždyť spousta podobně vytížených tenistek má dlouholeté vztahy. Pokud se ale o to víc zaměří na tenis, tak to bude jen dobře :)

Pěkné, milé jako vždy :) Jen by se nemusela stydět za mateřský jazyk: Lucie Šafářová
Reagovat
Holahej
Je to pro televizi Tennis Channel, tak tam přeci nemůže mluvit česky...

?Je určitě příjemné, že si ze všech vybrali právě mě,? vypráví Šafářová o tom, jak bude dodávat videa do tenisové reality show. ?Bude to rok života se mnou a je jen na mně, co natočím. Budou to věci, co dělám, výhry i prohry. V první epizodě třeba příprava, cestování, turnaj v Sydney. Snad se to bude líbit. Chtěla bych, aby to bylo takové, jaká jsem já.?

Čili oblíbená, přátelská, usměvavá - tohle na ni sedí, proto ostatně nabídka přišla.
Reagovat
misa
Jmenuje se tak v jakémkoliv jazyku. Ať se anglicky mluvící diváci taky trochu zatěžují :)
Reagovat
Fandina
Hlavně si Šafinku vybrali proto, že točí a a zveřejňuje super videa, takže vědí co umí.

Andrejka Hlaváčková celý minulý rok také točila pro O2 TV Tenis vlogy ze života na tůře a bylo jich myslím čtrnáct, na O2 to často dávali a líbilo se mi moc, jak to dělala, hlavně jsem se tam dozvěděla, jak to chodí, kde se na kterém turnaji trénuje a pod..

Jak bude laděno tohle od Šafi jsem zvědavá. Jestli to bude hlavně poznávací nebo spíš vtipnějšího rázu ze života Šafinky na tůře.
Reagovat
Holahej
Ano, ty reportáže ze zákulisí byly fajn.
Reagovat
Fandina
Berďa super. Když už mě nepotěšila Petruška, tak Berdulka jo. Líbilo se mi, jak hrál. Sice jsem viděla jen poslední set, ale hrál moc dobře. Docela jsem se proti mladému Australanovi o něj bála, ale on byl super, měl to pod kontrolou. A mladá australská naděje se mi taky líbila. Takže gratulka Berďo a příště zase pojď!
Reagovat
mahycek
Oprava, né že se děvčata opila, ale POSTOUPILA !!!
Reagovat
EllNino
ani ta první možnost není vyloučená :D
Reagovat
Krisboy
Ano, ale radši až po zápase :)
Reagovat
mahycek
Výborně, že naše děvčata postou. 0pila, myslím ty zápasy z rána. Ale, proboha co dělala Patra????? Vím, že neměla nejlehčí soupeřku, ale přesto mohla jít dál....
Teď si konečně v klidu vychutnám Delpa s Tiafoem. A také Thiema. Od čtvrtka až do příští soboty mám volno. A na finále v neděli 28. 1. si v 9. 00 přivstanu po sobotním hraní a finále voleb .
Reagovat
smazaný uživatel
Finals v Shen Zen :/

https://twitter.com/ryvlin/status/953213270030274560
Reagovat
Haitik
Taky z toho nemám zrovna dvakrát radost.. :-/
Reagovat
sprchon
Ach jo. :/
Reagovat
misa
Čínští soudruzi za chvíli budou pořádat polovinu turnajů v sezoně.
Reagovat
EllNino
Mrzí to, bolí to, po tom obratu ve 3. setu už jsem věřil, to nic nemění na tom, že nehrála dobře, bez pohybu, statické údery, 60+ unforced errors, bojovala sice jako lvice ale nechat si 1. set ujet na 1:5 a třetí na 0:4 15:40, to je luxus i na hráčku Petřina formátu ...za stavu 8:7 se jevila Andrea nalomeně, tak to měla Petra rázně utnout, nejrřív ale pokazila míček u sítě a pak po skvělém servisu vystřelila forehand, dvojchyby na brejkboly nekomentuju, pak už dojela na fyzičku, kde je Andrea o parník lepší ...

Nedá se nic dělat, zakletá Austrálie pro Petru pokračuje, už několikátý rok má problém s aklimatizací, nebo tam pro zranění nehraje, od semifinále z roku 2012 byla jen jednou ve 3. kole, je to škoda :/ ... zatímco US Open se pomalu ale jistě stává úspěšným GS, AO zašíná být nejhorší ...

No nic, po těch úspěších v noci jsem z tohohle naštván, zklamán :D Chtěl jsem Petru vidět víc jak jeden zápas, protože AO je prostě krásný turnaj, ale bohužel ...

Tak se dát dokupy, protože tohle bude chvíli bolet, a požádat třeba o nějakou WC na menší turnaj, potřebuje nabrat sebevědomí, jasně kondice po vizóze není dobrá, ale dneska to nebylo jen o ní ....
Reagovat
tommr
Petra sice bojuje jako lvice, ale je to už bohužel jen bezzubá lvice. Petra nemá pořádnej servis, nemá pořádnej return, je slabá na nohou a její kondice je žalostná. S tím už žádný úspěchy neuloví ... :(
Reagovat
EllNino
hele, nevzpomínáš si na Birmingham, US Open a na Peking ? ...nezatracuj, je to u Petry úplně zbytečný, dobře si tady pamatuju na ten tvůj výstup, kdy jsi ji pomalu upálil za prohru s Kumkhuum a za pul roku vyhrála Wimbledon :)
Reagovat
LukasH
Presne. Po prohre s Kumkhum to tu bylo na ukonceni kariery :D
Reagovat
EllNino
pamatuji si to moc dobře "Prohra s neznámou Thajkou je ostuda, která se nedá ničím omluvit!!!" "Petra už nikdy nic nevyhraje!!" ... a za pul roku "S tímhle tenisem může být světová jednička a vyhrát ještě třeba 5 GS" ....
Reagovat
misa
:)
Reagovat
LukasH
Mrzi to, ale Petra uz bude vzdycky takova. Ja si myslim, ze jeste neco urve, az to vsichni budou cekat nejmin. Jako v roce 2014 po ty sileny prvni pulce. Skoda ty Australie. Pro me mnohem lepsi GS nez treba USO a Petre to tam fakt vubec nejde. Ted by to chtelo napodobit ten rok 2014 :D
Reagovat
EllNino
Nedá se nic dělat, tak jako jsem nečekal super výsledky na konci roku, tak jsem nečekal, že to v Austrálii zase nevyjde :/
Reagovat
Fandina
Jj, já pamatuji na rok 2013, to Petra hrála na AO s Laurou Robson taky dlouhý tříseťák a už nemohla, jako dneska a prohrála, tenkrát myslím 9:11. Bojovala, ale pak už nemohla. A pak zase přišla vítězství. AO byla jednou ve čtvrtfinále a jednou semi. Tak by to ještě chtělo prodloužit tu sérii.
Reagovat
tommr
a předvedla svůj tradiční kolaps po skvěle odehraným prvním setu. Nevím jestli jsou někde statistiky prohraných zápasů po vyhraným prvním setu, ale Kristýna v tom určitě musí patřit mezi absolutní světovou špičku ... :(
Reagovat
historik
zase prohraje a to ještě s hráčkou mimo stovku
Reagovat
tommr
možná zkouší překonat světovej rekord v počtu prohraných zápasů?
Paradox je, že i přes jánevímkolikátou prohru v řadě má Mladenovicová velkou šanci posunout se do první desítky ... :)
Reagovat
Torn
Tjn....si vem, kde furt je a co od té doby vyhrála. Jako je to lehce kuriózní.
Reagovat
dadaft
ajajaj Ashleigh. ((((((((((((((((((((((((

doufám, že to otočíš!
Reagovat
fretek
standard: dobré kraťasy, málo UE, ale bez sítě, bez úderů po čáře. Většinou na střed a Nara pak pohodlně a účinně vymetala růžky.
Reagovat
tommr
na maličkou Japonku to stačilo, ale proti Garciaový s tím asi nepochodí ...
Reagovat
A.R.R.
to byla zase dřina....tak ještě jeden vítězný zápas a máme normu splněnou, pak můžeme jet domů :-D
Reagovat
historik
Týna už několikrát 30:0 na returnu a pak to lacinými chybami zkazí, no asi nic novýho no
Reagovat
d@ve
Chtělo by to chytit druhej dech..
Ale to by si taky musela Týna víc věřit.
Reagovat
com
presne, tak dobre to mela Kristyna rozehrany, a kazi cim dal vic :/pritom Radwanska nic extra dneska nehraje
Reagovat
A.R.R.
Aga nehraje nic extra už rok :-)
Reagovat
tommr
dneska to byla nejslabší Aga co pamatuju. Tsurenko s ní udělá krátkej proces ...
Reagovat
A.R.R.
Poslední měsíce je tohle standard, pokud přijde holka, která si jen trochu věří, tak Agu vypráší z kurtu. Bývaly doby, kdy jsem věřil, že se hecne a vyhraje GS, teď jsem rád, když nevyletí v prvním kole :-)
Reagovat
vrabejka
Kvitova bohužel nezvládla těžké 1.kolo.Hlavne totálně psychicky mimo 3.setu. když hračka TOP 20 smaže 4gemove manko a podava 2x na vítězství tak to nemůže prohrat. Kord na GS.
Reagovat
vendulkabendulka
Za "Kord" dík.
Reagovat
d@ve
Děvčata byla na kordy.. :D
Reagovat
Nancy_z
Nebo v tom byl Korda? :-D
Reagovat
Krisboy
Vodka Kord :)
Reagovat
Krisboy
http://foto.a-le.ru/wp-content/uploads/2016/02/KSAM_0617_1L-420x660.jpg
Reagovat
EllNino
to jsou zase kecy :D
Reagovat
vrabejka
To je realita kamo.
Reagovat
EllNino
Petra je hráčka top 20? Ty realito ...
Reagovat
tommr
dneska předvedla výkon se kterým bude mít problémy udržet se v první stovce ... :(
Reagovat
EllNino
taková Petra je, jednou mimo stovku, jednou světová jednička, to jste si nezvykli za těch x let, co ji sledujete ? :)
Reagovat
blixa
No no. podle Kvěše předvedla skvělý výkon a prohrála lepší hráčka !!! :D
Reagovat
Fandina
A nemá pravdu?
Reagovat
vrabejka
Nezklamals :)
Reagovat
Andrew89
viděl jste někdo tu dívku co hraje proti Mugu? co to je?:D to jsem v životě neviděl, ta dívka to drží jak pánev :D a ty udery?:D
Reagovat
Andrew89
To i ta Niculescu vypadá lépe...ta vypadá jak Harry Potter když čaruje, ale tohle je mazec :D
Reagovat
smazaný uživatel
To je fakt Radwanska taka dolezitá z hladiska vyváženia, ked v TV nie je miesto pre sláger dna??...
Reagovat
kada.tom
a který zápas by to jako měl být?
Reagovat
smazaný uživatel
No skus sa este raz pozriet.
Reagovat
fujtajblick
ukazuje růžky. nebude to mít Tom snadné
Reagovat
sprchon
Dneska vyhraj, cítím to v kostech. :)
Reagovat
George_Renel
ale hledejme pozitiva:
1- Navrátilová zavízkovala a toto pravidlo stále platí
2- Petra odsrtanila velkou překážku Češek .-)
3- Nakonec z toho nebyla prohra ostudná
4- Petra neodepíše žádné body
Reagovat
PetaM
Nejenom, že neodepíše body, ale navíc ještě připíše 10 bodů! :D :D :D
Reagovat
r176
Tak Petra má za sebou celkem raketový start do sezóny!Výhra na Lučič v Sydney se počítá :-))))))))))))))))))))))
Reagovat
tommr
ad 1) názory Navrátilový jsou úplně mimo a to jak ty tenisový tak ty mimotenisový ...
ad 2) od lonska to už neplatí a navíc tam zůstává Halepová ...
ad 3) prohra s vyčichlou Petkovicovou proti který dvakrát podávala na zápas ostuda je ...
ad 4) Petra si sice do žebříčku připíše 10 bodů, ale to je hodně slabá útěcha ...
Reagovat
EllNino
ostudou budiž maximálně tvé nemístné poznámky :) Petra je prostě taková
Reagovat
Andrew89
takhle prohra bude hodně bolet, jak fyzicky, tak psychicky. Mohla to několikrát dotáhnout, bohužel nedotáhla. Petra dva a půl setu spala a ve třetím to nedohnala. Jsem smutnej, ale popravdě ne tak překvapenej. Když jsem viděl los tak Petra s Týnou měli nejhorší los. Pokud chce ale vyhrát GS musí porazit všechny. Jediné co mě těší je, že ostatní holky postupují.
Reagovat
EllNino
To mělo cenu :/ prohra 3:6 4:6 by aspoň tak neštvala
Reagovat
Bastian
No škoda myslel jsem že to Petra dá v suchým pyjamu, ale nevyšlo to. Za to Kristýny jsem klidnej ted už to bude snadná záležitost pro Agu
Reagovat
PetaM
Jsem říkal, že s novými míči to bude katastrofa a neuhrála s nima ani game :D :D
Reagovat
sprchon
Hezký. :D První výměna, co jsem letos z AO viděl, vlastně ani nebyla výměna, nýbrž Petřina DF na MP.

Aspoň že ostatním Češkám se daří. :)
Reagovat
janek_da
Petra byla dycky něco extra. Všechny Češky postoupily, tak ona na just ne.
Reagovat
historik
za to to nestojí. Ale nevím nějak nemůžu přijmout, že nechá postoupit někoho, kdo hraje úplný kulový, má problém vůbec trefit nějaký vítězný míč. A to proti Petko vůbec nic nemám. Spíš mě štve, že na soupeřku by ji stačil lehký průměr.
Petra se absolutně nepohne, kolikrát tam vůbec chybí pohyb nohou. A z toho taky pramení velká část z těch chyb. Další kupa laciných chyb je soupeřkám darována nepochopitelným stylem hry na co největší riziko a na střílečku, a to v situacích k tomu naprosto nevhodných.
O tom že ji hodně brzdí nedostatečná fyzička taky není třeba příliš mluvit. To je vidět při každém trochu delším zápase, zvlášť v náročných podmínkách a třeba kolem poledne. Zatímco soupeřky jsou naprosto v pohodě.
Dále také servis strašně nevyrovnaný, spíš s více dvojchybami než esy, pomůže bohužel jen občas.
Reagovat
Holahej
Zběsilý tenis u Petry, to je práce Kotyzy, začal s tím už u Lucie Š., kdy jí to jednou sedlo a napadalo a pak se v mnoha zápasech vystřílela a vykazila úplně sama, neuspěl u Karolíny...v rozhovoru řekla...chci hrát nátlakový, ale ne úplně zběsilý tenis.
Reagovat
tommr
jj Petra strávila pod Kotyzou příliš mnoho času a špatný návyky se těžko odstranujou. I tak jsem ale z práce (nebo spíš jeho nicnedělání) Vanka zklamanej. Totéž platí i pro jejího kondičáka ...
Reagovat
Fandina
Bohužel, připomnělo mi to zápas na AO ve druhém kole, v roce 2013 proti Lauře Robbson, tam Petra také prohrála ve třetím setu, tuším 11:9.
Reagovat
Fandina
Robson
Reagovat
kada.tom
hmm, tak jsem vstal akorát na začátek 3. setu a jak se Petra vrátila do zápasu, tak ten konec totálně pohnojila a symbolicky to zavšila DF ... achjo, holt trest za to, že to 2x nedoservírovala :-(((
Reagovat
insanezy_
Kvitova konec kariery, pojd!
Reagovat
Nancy_z
Smutek. Ale aspoň Petra bojovala jako lvice.
Reagovat
dadaft
Petra zazdila dvě skvěle rozehrané výměny a to je konec.....
Reagovat
babolat.cz
tak až ten Wimbledon...
Reagovat
d@ve
Tak nic. :) Šance nějaké byly.. :/
Reagovat
Lunej..
Ale aspon se holky hezky objaly:)
Reagovat
d@ve
Aspoň že tak.. :) Rozejít se v dobrém.. Andrea je jinak fajn a Peťa taky.
Reagovat
Andrew89
už se vůbec nehýbe...tohle nedopadne dobře
Reagovat
Hector21
už si to bohužel taky myslím
Reagovat
Hector21
sorry jako, měla udržet dvakrát při podání na zápas :(
Reagovat
Andrew89
jojo to měla..o tom není pochyb
Reagovat
historik
A Týna má první set 6:2!
Reagovat
historik
Petra nezklamala. Ale zatím, co to neskutečně zdržuje, nevím, jestli jste si všimli, že Kristýna vede 5:2 nad Radwaňskou:-)
Reagovat
letityfanousek
utrpení sledovat toto, musím do města.. 6 rohlíků, 3 citrony a něco na nervy
Reagovat
insanezy_
Kvitova to je dementos, rikam to furt WTA neni tenis
Reagovat
Hector21
tak proč na to čučíš
Reagovat
Nancy_z
Už se nemůžu dívat :-(
Reagovat
Hector21
a jedeme od znova...
Reagovat
Lunej..
Petra si to evidentne uziva a nechce se ji z kurtu...
Reagovat
janek_da
Už vím o kom mluvil Paroubek, jak se s nimi chtěl spojit. Petra není Češka. Petra je mimozemšťan.
Reagovat
Andrew89
Reagovat
Andrew89
stále
Reagovat
Andrew89
pořád
Reagovat
Andrew89
2 míčky!!!!
Reagovat
Andrew89
stále
Reagovat
Andrew89
40:40
Reagovat
Andrew89
a nic
Reagovat
Nancy_z
Přece Petra nemůže zkazit dnešní českou bilanci! :-) POJĎ!!!
Reagovat
dadaft
teď to dotáhne, cítím to v kostech...
Reagovat
Andrew89
já taky ...doufám
Reagovat
Hector21
...hmm...
Reagovat
Lunej..
Uz jsi požil?:D
Reagovat
Andrew89
tohle je masakr..fakt že jo....pojd pojd pojd:D
Reagovat
d@ve
9:7, pls. :)
Reagovat
Lunej..
Jsem zvedava, jak dlouho bude mit Vanek vlasy:)
Reagovat
d@ve
To jo :D Může mít i šedivý háro. :D
Reagovat
Lunej..
Spis zadne, pokud u Petry vydrzi. :)
Reagovat
jirkaS
Hitchcock hadr :-)
Reagovat
Hector21
a jestli neumřely, hrají do teď..
Reagovat
Andrew89
:D
Reagovat
dadaft
psychotenis v plné palbě :))
Reagovat
EllNino
co to bylo za minelu !!!?
Reagovat
Andrew89
Myslim, že Mandy...
Reagovat
Andrew89
:D
Reagovat
Nancy_z
Ach jo :-(
Reagovat
EllNino
to ne :/
Reagovat
Hector21
jo :(
Reagovat
Nancy_z
Držím všechn palce :-))
Reagovat
dadaft
n e u v ě ř i t e l n é
Reagovat
Andrew89
POJD!!!!!!!!!
Reagovat
Hector21
brejkni jí kurwa drát
Reagovat
Hector21
a udrž....drž drž drž
Reagovat
Hector21
twl podáváš spodem nebo co
Reagovat
A.R.R.
Petro, ty bys neměla hrát v ordinaci, ale v australském masakru tenisovou raketou :-D
Reagovat
Torn
NO jako pardon, ale do ordinace se stímhle herním stylem hodí, tam je to furt taky drama. :D
Reagovat
A.R.R.
na ordinaci nekoukám, jsem měl za to, že je to slaďárna. Proto bych Peťu raději viděl v hororu :-D
Reagovat
Torn
No, já na to taky nekoukám, ae to vždycky rodiče, když přijedu, tam je to furt nějaký znásilnění, podfuky, špinavé peníze. :D
Reagovat
Lunej..
Ahoj tulaku. Je to masochismus, Petrin a muj, ze se divam:)
Reagovat
A.R.R.
Zdravím má drahá přítelkyně :-) To je fakt sado maso :-D Já už si to raději hodil na Agu, ale tam to nebude o nic lepší :-D
Reagovat
Lunej..
Davat na obou kanalech Petru a Tynu, to je pomsta ceskym fandum:)
Reagovat
Andrew89
fakt, že jo.
Reagovat
Andrew89
takhel Vám to řeknu..kdyby to náhodou vyhrála..tak vyhraje celé AO..známe jak to tu na AO chodí...vyhrává se MP :D:D
Reagovat
Andrew89
z MP :D:D
Reagovat
smazaný uživatel
Kvitová nikdy nemůže prohrát, nemožný...
Reagovat
Torn
No drama větší než v rozuzlení Esmeraldy. :D
Reagovat
janek_da
Co bůček. PK hrající ve "formě" je největší stresový faktor. Ale zase pro hodně lidí je to slépk snášející zlatá vajíčka.
Reagovat
janek_da
kdyby mi někdo že existuje taková tenistka, tak neuvěřím.
Reagovat
Hector21
dva gamy, pojď PK
Reagovat
Hector21
cifix tak 7:5, ale už
Reagovat
Hector21
zkus to ještě Petroooo
Reagovat
EllNino
Bojuje fest ...
Reagovat
dadaft
....... a prej že to nepude.
Reagovat
PetaM
Pro jistotu píšu, že s novými míči to bude katastrofa :D :D :D
Reagovat
Andrew89
to dneska neklapne. Petra nehrála dobře a Petko vracela, občas nějaký dobrý uder taky dala. Petru dneska zradil hlavně jeden uder, díky němu to celé projela. A to je return. Byl naprosto příšernej. Ke konci byl možná o něco lepší, ale to už Petře došly síly. I když je to 4:1 , tak to nedotáhne, i když bych se sakra rád pletl
Reagovat
Andrew89
já se chci splést...prosím! Alespon jednou :D:D:D
Reagovat
Andrew89
4:4 tak tohle by mě ani ve snu nenapadlo....ale co Petra změnila? Přestala to tam rvát a začla konečně hrát hlavou! POJD
Reagovat
EllNino
Tohle nemáá smysl ... to měla radši prohrát ve dvou, zbytečně se namáhá
Reagovat
Hector21
kanár už to nebude, buď trochu optimistik ;)
Reagovat
d@ve
A teď to votočíí. :)
Reagovat
Hector21
jj, 6:4 vyhraje
Reagovat
d@ve
No, aby ses nedivil.. ;)
Reagovat
Hector21
a dojde na má slova, děcka
Reagovat
Andrew89
kež by...
Reagovat
d@ve
Kéž by.. Ale beru klidně i 7:5.. :)
Reagovat
Hector21
a jedu na ty nohy, to dáš :)
Reagovat
r176
tak kanár to nebude tak je sezóna zachráněna :-)))))))))
Reagovat
r176
Prej jedna z favoritek :-)))))))))))to je zase jednou ostuda :-))))))
Reagovat
historik
Navrátilová je naprosto tragická tipérka, tomuhle oboru by se měla vyhýbat jako čert kříži
Reagovat
Hector21
hlavně ta tipuje srdcem a to je vždy cesta do pekel...
Reagovat
r176
Martina by neměla tipovat a hlavně Petra by neměla hrát protože i holky z dorostu Petko smáznou jako nic :-)))))))
Reagovat
EllNino
Fakt vymazáno ...
Reagovat
Hector21
???
Reagovat
EllNino
Vyhraje 2. set a místo toho, aby se zklidnila, tak zase dál netrefuje kurt
Reagovat
Hector21
aha, no mě se tady jebnul počítač, nelze nic spustit...

sleduji jen score :(
Reagovat
Hector21
tak si říkám, že někdy je to i snad lepší...
Reagovat
PetaM
Doufám, ale jako fakt DOUFÁM, že to teď nebude nějaké vyčerpané skóre typu 6:1 :D Víme, jak se umí odpadnout po vybojovaném druhém setu ...
Reagovat
Andrew89
tohle už bohužel nepůjde...pokud Petro nepomůže, jakože nepomůže tak je konec.
Reagovat
Andrew89
Petko*
Reagovat
janek_da
15:0
30:0
40:0BB
40:15BB
40:30BB
40:40
A:40BB
40:40
A:40BB
40:40
A:40BB
40:40
A:40BB
40:40
A:40BB
40:40
40:ASB

:D
Reagovat
Nancy_z
Ufff :-D
Reagovat
historik
oceňuji....ale tak nějak to dokresluje Petru, naprosto typická
Reagovat
letityfanousek
https://prnt.sc/i12efp

to jsem snad ještě neviděl, Petro jeď!
Reagovat
historik
Petra to nakonec nějak uhaluzila, ale obávám se, že s fyzickými silami na tom už není nejlíp
Reagovat
EllNino
Pojď tyvole!
Reagovat
dadaft
Petra: "Jasně že nemůžu dopodávat set čistou hrou, co by na to řekli mí fanoušci? Ti jsou zvyklí že je nejdřív podusím a jdu z 0:40 a pak je vyždímám dalšími pěti nabídnutými brejkboly, než to ukončím..."

aspoň že tak --- 1:1
Reagovat
Andrew89
:D:D:D:D:D::D:D:D:D 3 BP pryč...POJD
Reagovat
Andrew89
výborně 4 BP
Reagovat
Andrew89
pryč
Reagovat
Andrew89
5 BP ..
Reagovat
Andrew89
pryč...a ted si to teda odběhala :D
Reagovat
Andrew89
6BP ...ale petra už nemá síly mi přijde
Reagovat
Andrew89
eso :D
Reagovat
Andrew89
7 BP
Reagovat
Andrew89
polo eso...tak už pojd sakra!
Reagovat
Andrew89
8BP
Reagovat
Andrew89
pryč.... bojim se že i pokud ot vyhraje..tak bude bez síly
Reagovat
Andrew89
jeden míč.....sakra...pojd :D
Reagovat
Andrew89
joooooooooooooooooooooooo.....tohle bylo vybojovaný! to je ono :D
Reagovat
tommr
Petkovicová ale hodně pomohla ... :)
Reagovat
Andrew89
občas jo..občas ne...duležité je že to je 1:1 :) ted se děj vůle boží
Reagovat
d@ve
Pěkně tlačíš. :) Jen tak dále...
Jsou to ale nervy a to to sleduju jen občas v číslech. :D
Reagovat
Andrew89
ten třetí bude už o tom kolik má sil
Reagovat
d@ve
jj, zdá se.. :/
Reagovat
historik
Petkovič trochu pomohla, některé returny byl konečně dobré a hned je z toho brejk
Reagovat
Andrew89
pro diváky.... a nám na nervy :D
Reagovat
historik
ale neškodilo by někdy zapojit víc hlavu a bez rozmyslu do toho jenom nemlátit ve stylu soutěže o co největší ránu. Když navíc petře nejdou nohy, no tak to je těžký no. A upřímně mrzí to dost, zvlášť proti Petkovič která stačí teda hodně málo k vedení.
Reagovat
PetaM
Ocenil bych, kdyby si jeden break uhrála normální hrou a pak ať si klidně hraje na to, kdo dá větší ránu :D Petkovič neměla v prvním setu ani jeden vítězný míč. A vyhrála ho. Takhle to být nemá ... :( :D
Reagovat
dadaft
Petře to sluší...
Reagovat
Lunej..
tobě se líbí přece Petkovic, ne? :)
Reagovat
dadaft
taky.

nejvíc momentálně Kasatkina, ta je k sežrání
Reagovat
Lunej..
Fakt? Tak tu bych si nedala:)
Reagovat
blixa
No bábino !?!?! :D
Reagovat
Lunej..
No co je zase?:P
Reagovat
PetaM
Nové míče, tak to bude katastrofa :D
Reagovat
PetaM
Možná to budu psát častěji, přináší to štěstí :D
Reagovat
PetaM
Na druhou stranu jsem nenapsal, proč koho to bude katastrofa, tak sobecky můžu říct, že jsem se trefil :D :D :D
Reagovat
Lunej..
zase alibismus :)
Reagovat
EllNino
rychlý povrch ve skutečnosti spíše Petře škodí a nestíhá ...
Reagovat
Andrew89
je naprosto tragickej....a bohuzel v dnesnim zapase klicovej
Reagovat
Lunej..
Je to tak nějak tragické celé a to jsem na Petru vstala, protože si říkám, kdo ví, zda to není její první a poslední zápas na AO :)
Reagovat
dadaft
tak jsem si v klidu znova prošel ženského pavouka........ no, já si na losy obvykle nestěžuju, ale tentokrát je to hrůza ...
Reagovat
dadaft
vždyť Petko už je několik let úplně mimo, to chce prohrát s někým takovým???
Reagovat
George_Renel
Tedy první set Petry jedna velká hrůza. Nechápu proč se vrátila k tomu stylu vše to co nejdříve ubouchat. Když se k tomu přidá mizerné podání tak se soupeřka ani nemusela moc snažit. :-/
Reagovat
Lunej..
Protože pinkat si s Petkovic je o ničem.
Reagovat
PetaM
No tak po zápase Petry už nebudeme mít 100 % :D :D :D
Reagovat
patriks
Petra se teprve zahřívá, než to rozbalí naplno
Reagovat
EllNino
na muj vkus trochu zbytečnej luxus zahřívat se do stavu 1:5 :D
Reagovat
blixa
Ještě se zberchá, na pláč času dost ;-)
Reagovat
PetaM
Nevšiml jsem si, že by ty smajlíci byli plakající :D :D
Reagovat
Andrew89
otoci
Reagovat
tommr
s touhle hrou nemá žádnou šanci ... :(
Reagovat
Lunej..
Hm, klasická dvojchyba, to jsem zvědavá na 2. set.
Reagovat
Jiri
Nevite, kde vysilaji Petru? diky
Reagovat
EllNino
asi nikde, a je to dobře, zatím je to jedna velká šílenost
Reagovat
patriks
na Eurosportplayeru
Reagovat
anton77
http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=dmx1ZnVtfGF6aHpocGIz&c=en&i=eWlxYW9jYWl1aA?f?f
Reagovat
lars
ale asi fyzicky nevydrzi to dotahnout :(
Reagovat
tommr
co se jí stalo?
Reagovat
EllNino
má něco s kotníkem, škoda, pálí to tam neskutečně
Reagovat
tommr
ted měla Halepka kliku ... :(
Reagovat
dadaft
zatím hodně dobrej zápas. ))

(jinak gratulace Eurosportu, věděl jsem, že to nebude trvat dlouho, než zkujačí zvuk i na E2)
Reagovat
dadaft
a tak škoda, že Aiava neuhrála set, teď už to asi ztratí náboj....
Reagovat
Frick
Úžasně se rozjela, těší mne to. Odměnou budiž i slušně otevřenej pavouk. Řekl bych, že v tom Melbourne hraje dobře i proto, že není nikdo, kdo by se tam na ní šátral.
Reagovat
EllNino
http://www.tenisovysvet.cz/article/detail/5220--hradecka-odhaluje-kouzlo-ceskeho-uspechu-rodice-nas-chteli-vyvest-z-tezke-doby

http://www.tenisovysvet.cz/article/detail/5221--myslela-jsem-ze-uz-se-toho-nedoziju-jak-katka-porazila-svuj-nejvetsi-idol
Reagovat
Fandina
Hráďa má dost pokrácené vlasy, sluší jí to. Vyhozené koleno, přetrhané vazy není žádná legrace, tak držím palce, aby se jí ještě povedl návrt na kurty, ten rozhovor sice o tom nebyl, ale měla jsem z něj dojem, že s koncem ještě nepočítá.
Reagovat
Fandina
Pěkně všechny i kluci, hezky najednou a to jsem ještě sledovala s nimi moji Garciu. Takže jsem skoro nic neviděla, nejvíc Šafinku, ta se mi moc líbila.
Reagovat
tommr
po včerejších výhrách Katky a Denisy dneska přidaly další výhry Karolína, Lucka, Bára a Markéta. To je skvělej vstup do GS ... :)
Ted je řada na Petře a Kristýně. Petra by snad mohla tu vítěznou šnůru ještě o jeden zápas prodloužit. U Kristýny by ale výhra nad Agou byla malej zázrak ... :)
Ve velkým kontrastu k našim jsou výsledky amerických hráček. Včera jich vypadlo 8 z 9 a dneska vypadly už další dvě k čemuž přispěla svým dílem i naše Bára ...
Reagovat
EllNino
Já jen doufám, že ve druhém kole nenapodobíme Američanky :D
Těm trochu spadne hřebínek, ono jim to neuškodí :) Ikdyž až na výjimky proti nim nic nemám :) ...snad dneska postoupí aspoň Madison :)
Reagovat
tommr
potvrzuje se velkej rozdíl mezi hrou Američanek doma a venku ...
Reagovat
EllNino
no tak loni byly 3 Američanky v semifinále AO, takže to zase tak neplatí :)
Reagovat
Fandina
a z toho dvě vypadly letos v prvním kole a jedna tu nehrála
Reagovat
vrabejka
Nevim duvod proc by Kristýna měla být bez šance. Aga už neni to co bývala.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist