Plíšková v Hongkongu vybojovala postup do svého čtvrtého finále

13. 9. 2014, 11:16
Aktuality 115
WTA HONGKONG - Karolína Plíšková v Hongkongu zdolala Belgičanku Alison Van Uytvanckovou a počtvrté v kariéře, z toho potřetí v Asii, postoupila do finále. O svůj druhý titul si dvaadvacetiletá Češka zahraje s nasazernou jedničkou Sabinou Lisickou.
Karolína Plíšková

Karolína Plíšková vyhrála proti Alison Van Uytvanckové první vzájemný zápas a také dnes začala výborně. První set bez problémů ovládla, ve druhé sadě ale pustila soupeřku do vedení 2-0 a ztrátu už nesmazala. Ve třetí se scénář opakoval, tentokrát ale česká hráčka dokázala skóre otočit. Od stavu 2-4 získala čtyři gamy v řadě a nakonec zápas hraný ve obrovském horku vyhrála 6-1 4-6 6-4.

"I přesto, že jsem zápas dobře začala, tak jsem cítila, že moc dobře nepodávám. Ve druhém setu se to projevilo, já znervózněla. Ale nepřestávala jsem bojovat a snažila jsem se i nadále hrát svou hru," komentovala fyzicky náročný zápas Plíšková, která si návrat do utkání vybojovala aktivní útočnou hrou. "Jsem štastná, že jsem vývoj otočila a postoupila dál."

Dvaadvacetiletá Plíšková už letos hrála finále v únoru v Pattayi a v květnu v Norimberku, v obou případech však prohrála. Jejím jediným dosavadním úspěchem tak je loňské vítězství na turnaji v Kuala Lumpuru, kde na okruhu WTA bojovala o titul vůbec poprvé.

"Ráda bych vyhrála další finále," řekla Plíšková na webu turnaje. "Chci se do konce roku dostat do světové dvaatřicítky, abych to měla jednodušší na Australian Open," naznačila, že by chtěla být v lednu v pavouku prvního grandslamu sezony v Melbourne mezi nasazenými. Už nyní se bez ohledu na výsledek finále v Hongkongu posune v žebříčku WTA z 36. na 32. místo a vytvoří si nové maximum.

O svou druhou singlovou trofej se Plíšková utká s nejvýše nasazenou Sabinou Lisickou, která v druhém semifinále zdolala zkušenou Francescu Schiavoneovou. Italku, která měla poříže s ramenem, porazila rovněž ve třech setech 6-3 3-6 6-2 a poprvé od loňského Wimbledonu postoupila do finále.

Se čtyřiadvacetiletou Lisickou se Plíšková utkala zatím dvakrát a oba letošní zápasy prohrála - na antuce v Madridu 1-2 a na trávě ve Wimbledonu 0-2. Německá tenistka bude usilovat o čtvrtý titul v kariéře a první od srpna 2011.

Plíšková je v Hongkongu navíc ve hře o titul i ve čtyřhře, ve které spolu s dvojčetem Kristýnou postoupily do finále. V semifinále vyřadily jinou jinou sesterskou dvojici Hao-Ching Chan a Yung-Jan Chan z Tchaj-wanu., které porazily 6-4 4-6 10-.

Sestry Plíškovy mají na kontě dva společné tituly, když vyhrály turnaje WTA v Rakousku. Premiérově slavily loni v hale v Linci, letos v červenci si triumf zopakovaly na antuce v Bad Gasteinu. Karolína letos navíc vyhrála s Nizozemkou Krajickovou turnaj v Norimberku.

Pokud tenistky z Loun v neděli získají třetí titul, vyrovnají se historicky druhému nejúspěšnějšímu sesterskému páru Ukrajinkám Aljoně a Kateryně Bondarenkovým. Pouze sestry Williamsovy získaly více titulů (21). Karolína může získat dokonce už čtvrtou deblovou trofej, neboť letos triumfovala ještě s Nizozemkou Michaellou Krajickovou v orimberku.

- WTA INTERNATIONAL HONGKONG -
(Čína, tv. povrch, 250.000 dolarů)
sobotní výsledky (13. 09. 2014)
• Dvouhra - semifinále •
Kar. Plíšková (3-ČR) - Van Uytvancková (Belg.) 6-1 4-6 6-4
Lisická (1-Něm.) - Schiavoneová (It.) 6-3 3-6 6-2
• Čtyřhra - semifinále •
Kristýna Plíšková/Karolína Plíšková (3-ČR) - Hao-Ching Chan/Yung-Jan Chan (1-Tchaj-wan) 6-4 4-6 10-6
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

115
Přidat komentář
PetaM
Tak finále Hlaváčková - Hradecká nakonec bude, ale v deblu a proti sobě :D To bych rád konečně viděl :D
Reagovat
tommr
tak to bych taky rád viděl. Dneska večer jsem marně hledal nějakej stream na semifinálový zápasy. Doufám, že aspoň to finále se nám uráčí ukázat ... :)
Reagovat
PetaM
No, ani jedno SF v deblu nebylo k vidění :( Snad to finále bude, moc bych ho chtěl vidět :D
Reagovat
tommr
jj taky se moc těším ... :)
Jinak je pozoruhodný, že tento týden máme zastoupení ve finále debla na všech třech turnajích: v Hong Kongu se do finále dostaly sestry Plíškovy, v Quebecu si ve finále zahraje Andrea Hlaváčková proti Lucce Hradecký a v Tashkentu dokonce Katka Siniaková získala titul ... :)
Reagovat
PetaM
Takže 100 % dva turnaje budou mít Českou vítězku (z toho jednu už má :D ) A já věřím, že Plíškovky to zvládnou taky :) :)
Reagovat
tommr
jj dva tituly máme jistý a ten třetí je hodně blízko, protože P+P jsou jasný favoritky a pokud Karolína nebude po finále singlu moc utahaná tak by měly vyhrát ... :)
Reagovat
PetaM
To by byl hezký týden :) :) Ale stejně už se těším na Petru s Luckou :D K těm mám přece jenom bližší "vztah" :D
Reagovat
smazaný uživatel
Venus to dala bez nějakých větších potíží. Podání fungovalo a to hlavně v krizových situacích. Vlastně o něj přišla jen jednou, když za stavu 5:2 neproměnila 2 mečboly.
Gratuluji, titul není daleko!!!
Reagovat
smazaný uživatel
taky gratulace, ale myslim, ze snad nikdo necekal, ze by Venuse prohrala.. :-) Trochu me mrzi, ze totalne zustal ve stinu jeji zapas s Luckou Hradeckou, ktere na ni chybely v TB dva mice...
Reagovat
VlS
Podívej se na FB Lucky Š, má tam fotku z Tokya s Barčou a Vikou
Reagovat
blixa
Jakou "Viku" máš na mysli ?
Reagovat
smazaný uživatel
zrejme tu, co vypada jako Nasta.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ty už si nepleteš jenom Lendla a Pálu, ale už taky Viku a Nasťu... :D
Reagovat
tommr
když dneska dokázaly přehrát nejvýše nasazenej pár Chan+Chan. Ve finále by to proti nenasazený dvojici Mayr-Achleitner+Rodionova měly mít o něco snazší ... :)
Pro Karolínu se tak naskýtá velká šance na titul ze singlu i z deblu ... :)
Reagovat
VlS
Karolína hraje docela dobře, jen by jí mohl trochu víc vycházet servis. Posunula se v live rankingu už na pozici 32 a ani výhra by jí teď už výš neposunula, ale přiblížila by se třicítce na dosah.
Reagovat
VlS
A v race už v 30 je a v případě výhry by mohla jít před Viku na ranking 24, což by ji posouvalo hodně k turnaji šampionek.
Reagovat
smazaný uživatel
k ruznym poradim ja sice nikdy nic, ovsem jinak... Karolina podavala na prd, ale i tak slusne zabojovala a nektery jeji BH po lajne byl luxusni, jak je takova srankovita, tak se do nej pozvolna sklada, kdyz vsechno vyjde, delikatesa.. :-) Sem tam volej, smec, co jsem videla.. Prala jsem si do fi Fran, kvuli tenisu, ale Lisicki bude mozna schudnejsi - kdyz se vyhaze. :-)
Reagovat
Fandina
a Plíškovky jsou v deblu ve finále. První set a ST byl jejich. Gratulka!!!
Reagovat
sprchon
Nemůžu to nikde najít... Jsou jednovaječný nebo dvojvaječný? Já na to furt nemůžu přijít. Takhle, když je vidím spolu, tak mi přijdou úplně stejný. Na některých fotkách mi zase přijde každá jiná. Ale podle toho, že je jedna levoruká a druhá pravoruká, tak bych řekl, že budou asi dvojvaječný. :D
Reagovat
Patri.k
Aspoň mě přišly jednovaječný vždycky a nikdy jsem o tom nezapochyboval :D nezkoumal jsem to nikdo podrobně, ale vždyť jsou stejné :D podle mě jen klame fotka, já se taky občas vyfotím a záleží na světle v pokoji na místnosti a tak a vypadám na dvou fotkách úplně jinak :DD
Reagovat
sprchon
Taky si myslím, že fotky spíš klamou :D Ale zajímá mě to.
Reagovat
VlS
Jsou jednovaječný a o 3 minuty je starší Kris. Jestli tě neplete to tetování :-)
Reagovat
blixa
Franny vyhrála druhý set a dotáhla zápas do třetího, jak jsem si přál. Sabina mi přijde nějaká lehce laxní.
Reagovat
blixa
Francesca break na 2:1. Já jí snad začnu fandit. Hezká sice není ale taková italsky ohnivá ;-) A krasavicím tu fandí kde kdo, viď Monty :D
Reagovat
blixa
Chmm, přestalo se dařit, Sabina se rozpodávala, tak asi zase nic, no .. :D
Reagovat
blixa
Tak se nakonec vyházela. Škoda, dneska byla Sabina hratelná.
Reagovat
smazaný uživatel
já jsem ráda za ten progres u Karolíny, že se ve finále ukáže proti Sabine nebo Francesce a mohla by i vyhrát :))
Reagovat
blixa
Sabina nehraje nijak oslnivě, uvidíme. Mohla by ji dát.
Reagovat
tommr
pokud se nehraje na trávě tak je Lisická rozhodně hratelná ... :)
Reagovat
Frick
No teda, když se podívám, kolik je mezi nima dosti průměrnejch hráček, tak o to víc, zamrzí, že zatím Lucka utřela.
Reagovat
EllNino
zatím ! :D
Reagovat
tommr
no moc šancí na titul z turnaje kategorie International už Lucka letos mít nebude a je docela možný, že nebude mít vůbec žádnou. Ještě není zdaleka jistý, že pojede do Lince a žádnej jinej turnaj kategorie International neplánuje ...
Reagovat
Frick
Všude píše o 3 velkejch turnajích a dvou menších, tak uvidíme.

Do Lince by ale určitě jet neměla, tam je (na International) velká konkurence. Mohla by zkusit divočáka třeba na Osaku.

A pak "turnaj poslední záchrany" v Lucemburku.
Reagovat
tommr
do Lucemburku určitě nepojede, protože má hrát v Moskvě ...
Reagovat
Frick
Aha. To taky není good idea...

A to je jako "menší turnaj"?!
Reagovat
tommr
bůhví jak to vlastně Lucka myslela a řekla. Možná, že za menší turnaje považuje i turnaje kategorie Premier. Kam opravdu pojede se stejně ukáže až časem, protože program jistě přizpůsobí aktuální situaci v žebříčku ...
Reagovat
smazaný uživatel
Karin to dala. Bylo to v závěru dramatické. Nicméně porazila obhájkyni. Moc gratuluji. Snad se už bude víc dařit :)
Reagovat
smazaný uživatel
jinak teda turnaj v Taškentu není nic moc. Finále se hrálo na nějakém pidi kurtu coč nechápu.
Reagovat
EllNino
větší nemaj :) a krásná barva :)
Reagovat
smazaný uživatel
Barva docela jo. No ale teda oproti hong kongu jsou to pouliční kurty :D
Reagovat
smazaný uživatel
Teď jsem zahlédl náznak tribuny :D
Reagovat
EllNino
jono, ale tak komorní atmoška je taky fajn :) ty modrý kurty v HongKongu jsou ale taky moc hezký ..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Hodně se mě líbí turnaj v Bastadu. I teda tady to není tak hrozné. Třeba Baku je horší. Tam se mi na tenis blbě dívá.
Reagovat
EllNino
nejhuř se na tenis dívá v hale v Lucemburku, ta nízko položená kamera je strašná :)
Reagovat
smazaný uživatel
:D Katowice jsou moc hezký, Lucemburk jsem ještě neviděl
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, ale prakticky bez diváků. Divná atmosféra...
Reagovat
smazaný uživatel
Přeslechla jsem něco? :D
Reagovat
EllNino
protože Tokio je letos jen Premier, takže titul obhajuje ve Wuhanu, kterej je teď novej Premier 5 :)
Reagovat
smazaný uživatel
jo táák, díky :)
a abych tomu dobře rozuměla, tak ona jako bude jen ve Wuhanu a v Pekingu? A jen na těchto dvou akcích chce nahrabat na Singapur?
Šmarjá, dyť je to strašnej risk, ne?
Reagovat
mrafe
Ještě je přihlášená do Moskvy
Reagovat
EllNino
stačí ne ? :)
Reagovat
smazaný uživatel
a tak jo, no...
bájdvej, jak víte, kde je kdo přihlášenej? :)
Reagovat
EllNino
http://www.tennisforum.com/forumdisplay.php?f=552 ...tady se aktualizujou odhlášky a tak :)
Reagovat
blixa
Když je oba vyhraje tak pohoda :D
Reagovat
PetaM
Stačí, když dojde do stejných kol, jako hráčky za ní :D

Takže pokud nevypadne na obou velkých turnajích v prvním kole, tak by na TM jet měla ... :) A když přidá titul z Pekingu, tak se nikdo z fandů zlobit nebude :D
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť peníze zůstávají v Tokiu stejné, tak jak to mohly tak zmenšit?
Reagovat
EllNino
mohly no :)
Reagovat
blixa
Číňani jsou bohatší, asi podmázli vedení WTA ;-)
Reagovat
EllNino
to je děs, Shenzhen, HongKong, Guangzhou, Wuhan, Peking, Tianjin ....a k tomu spousta těch WTA challengerů jako Sanya, Suzhou, ...:D
Reagovat
blixa
Už aby se tenistky vedle angličtiny učily i čínštinu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Je to celé o penězích. Nejde o to, že by někdo podmázl WTA. Ale firmy se chtějí dostávat na obrovský nenasycený čínský trh, tak jsou ochotny dávat na čínské turnaje mnohem více peněz než třeba do Japonska, o Česku nemluvě.
Reagovat
blixa
No dyť. Já taky nemyslím, že by někdo přinesl obálku funkcionářům WTA :D, ale jsou tam prachy a ty rozhodnou.
Reagovat
lars
ale v Tokiu ji vyhovoval povrch, a bude tam mensi konkurence
a ve Wuhanu nevim , zda ji to tam vyhovuje ??
Reagovat
EllNino
nikdy se tam nehrálo, tak to neví žádná z nich :D
Reagovat
lars
a v Wuhanu hraje asi Serena
Reagovat
EllNino
http://www.protennislive.com/LSHD/main.html?year=2014&wkno=99&eventid=&tour=2&lang=en&ref=http://www.wtatennis.com ....tak zápas Radwanska Herzog bude sand zápas 1. kola :)
Jinak 2. nasazená Karolmá Glushko, tak to je solidní, Klárka je nasazená 3 a začíná s Kiki Bertens, tu porazila v Montrealu, tak snad bude repete, no ale ve 2. kole by mohla už počtvrtý letos narazit na Donnu, Monty, co s tím, i když Donna bude mít už v 1. kole Makiri a to bude asi taky fuška :/ ...a Kristýna se bude muset kousnout už konečně a porazit Stefanie Voegele ...
Reagovat
EllNino
a jinak je fakt "náhoda", že jediný 2 Korejky v hlavní soutěži na WC hrají proti sobě :DD ...
Reagovat
Frick
Kolik si myslíte, že taková Aga může dostat na startovnym? 200.000 USD? Vypadá tam dost nepatřičně, když druhá nasazená je Karolína. Tedy, doufám, že tam hrát bude. Ale tak když Nicole v 16 letech vyhrála tři WTA turnaje za sebou....
Reagovat
blixa
To asi ne, ale tak 50-100 určitě. Asi potřebuje prachy, jinak by tam nejela.
Reagovat
smazaný uživatel
Kristýna se musí dát do pohody aby nevypadla ze 100.
Reagovat
Frick
No, los má tak průměrně těžkej. Vogele... Favoritka nebude.
Reagovat
smazaný uživatel
Sleduju teda Franny a Sabine. Když se Franny dostane do výměny tak je to hezký tenis.
Ale těší mě, že to taky zatím velmi dobře zvládá Karin Knapp, která ten 1. titul prostě chce. Jen jsem tka okem nahlédl do zápasu a překvapilo mě, že se hraje na tak melém kurtu :/
Reagovat
blixa
Sabina s Franny hrajou dost vyrovnaně, první set sice podle skore zdánlivě jasnej, ale počet vyhraných míčů měly obě stejnej, 38:38. Docela bych si přál tříseťák ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
titul aj zo singla aj z debla! :)
Reagovat
Frick
Pro Lucku tradičně těžký los (ale tady se musí ocenit organizátoři - Jsou to prostě machři. Lucka je nasazená, ale oni jí stejně vymyslí těžký los), na druhou stranu, pokud chce Lucka do TOP 10, musí dokázat, že je lepší než hráčky, jenž jsou na její hraně. Jako to třeba dokázala ve Wimblu s tehdy desátou Dominikou. V zásadě na tom turnaji není nikdo, s kým by nemohla vyhrát.

Bára to bude mít taky težký - Svitolina a pak hned Kerber. Na druhou stranu, rozhodně to není bez šance. Bára přes ně rozhodně může přejít.
Reagovat
EllNino
Elina od Cincy nic moc, tam šance je, ale Bára už s ní v Miami vedla6:4 4:1 a pak to nakonec projela ...no uvidíme :)
A dost dobře si pamatuju zápas Lucky a Keys na US Open, kdy si Lucy nechalautéc set na 0:5 a pak to horko těžko vyhrála, tehdy bylo tuším Mad 16 let :)
no a pak spolu hrály v Sydney, lucka byla po angině, takže ten zápas skončil jasně až pruzračně :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně ať to dá Karin Knapp.
Reagovat
EllNino
Pěkný, jak teď Sabine podala raketu Fran :DD ...
Reagovat
Frick
Tak to je super, 3. finále je doma, tak že by to do třetice už konečně vyšlo?

Dá se tedy říct, že Karolína je spolu s Klárou letos českou specialistkou na WTA International. Obě už 3x postoupily do finále, teď si ještě přát, aby to Karolíně, stejně jako v Riu Kláře, vyšlo do třetice. U Karolíny je tedy ještě nutno navíce připočítat to, že 1x postoupila do SF a pak ještě 3x do ČF. Na začátku roku byla na 71. místě s 839 body, nyní je Karolína s 1395 body na 32. místě a může přidat dalších 100. Je to tedy takový pozvolný, ale stálý progres, na rozdíl třeba třeba od Terky S. nebo Báry Z. - S., jenž vyletěly díky trávě. :o)

Do konce roku navíc obhajoba jen 80 bodů, to mi nepřijde mnoho. Čekal bych, že se Karolína účastní letos ještě tak 4 turnajů, tak by tam mohla ještě pár (set) bodů udělat.
Reagovat
EllNino
akorát to bylo ve Florianapolis, jsem hnidopich, sorry :DD
Reagovat
tommr
předtím už hrála ve finále v Pattaya City (tam prohrála s Makarovovou) a v Norimberku (tam prohrála s Bouchardovou). Doufám, že do třetice všeho dobrýho už jí to proti Lisický nebo Schiavone vyjde ... :)
Jinak je zajímavý, že tři finále má z našich letos vedle Karolíny už jen Klára Koukalová. Ta jedno z nich dokonce vyhrála. Tak snad se jí Karolína zítra vyrovná i v tomhle ... :)
Reagovat
zpilat
no v žebříčku je už před ní, tak by se to hodilo taky vyhrát jeden turnaj :-) jinak teda letošní rok (zlom byl asi loni v kuala lumpur) se zlepšila proti předchozím o jeden řád, ještě loni hrála velice podobně jako kristýna a i pořadí kolem stovky tomu odpovídalo, letos někdy čumím, co doběhne a celkem tam konzistence úderů je perfektní
Reagovat
EllNino
jojo Kláraměla super začátek roku, antuka na houno, pak relativně dobrá tráva a USA jako vždy bída ...tak snad se vydaří Asie, nic neobhajuje, bylo by fajn, kdyby se povedlo mít na AO 5 nasazenejch hráček, naše holky mají dobrou výchozí pozici, mohou nahnat dobrý body :)
Reagovat
zpilat
no bohužel mezi 32 a 31 místem je tak velký bodový rozdíl, že tam bude buď jedna nebo druhá, leda že by někdo před nima nenastoupil
Reagovat
PetaM
Dobře ty Kájo! :D Jen tak dále! Doufám, že finále bude proti Sabine, a že jí to hezky natřeš! Pojď! :)
Reagovat
tommr
dramatickej zápas se štastným koncem pro Karolínu. Za stavu 3:4 ve třetím setu při podání Belgičanky to už vypadalo dost beznadějně, ale Karolína to skvěle otočila. Paradoxně k tomu obratu ve třetím setu přispěly i dva nepovedený kratasy Van Uytvanckový, kterejma předtím Karolínu deptala ... :)
Reagovat
EllNino
ty dropshoty byla velmi učinná strategie, protože do toho dávala hodně rotace, takže se míček vracel k síti a Karol se v mnoha případech ani nenamáhala o rozběh, protože by tam stejně nebyla :)
Reagovat
tommr
jj na Karolínu to dlouho platilo, ale v závěru se to Van Uytvanckový nakonec vymstilo ... :)
Jinak Van Uytvancková dneska zahrála opravdu hodně dobře. Stylem hry a tou nesmírnou houževnatostí mi připomíná jinou nepříjemnou Belgičanku - Flipkensovou ...
Reagovat
EllNino
to jo, je tam podoba, ale Alismá lepší podání, jinak mají ten rukopis hodně podobnej, ikdyž Kirsten ten BH má o trochu horší, prakticky jen slajzuje :)
Reagovat
Fandina
Podání má jiné a je to asi postavou, Alison je vyšší než Kirsten.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je senzace :) Už jsem myslel, že to prohraje. Gratuluji!!!
Reagovat
Fandina
A závěr třetího setu super. To je nádhera, jen tak dál. A ještě držím palce v deblu. Pojďte holky!!!
Reagovat
poutnik
Víš jak je to s tím moudřejším :-)
Reagovat
Fandina
Ano, znám také jedno, které praví, že síla moudrých je i laskavost :-) a nebo známé přísloví, že moudřejší ustoupí. Přečetla jsem si, co si tam psal. Také k zamyšlení.
Reagovat
Fandina
poutník ... je promiň, to byl někdo jiný, ne ty. Sorry a úsměv.
Reagovat
EllNino
No byla to fuška, dneskahrála na muj vkus hrozně pasivní hru na jistotu a Alis jí celkem do pulky 3. setu přehrávala i ve výměnách, což není moc zvykem ...
Karol pak ale využila toho slabšího gamu na servisu, povedlo se jí konečně doběhnout drop a v následující hře to teda bylo o prsa...
Ale bylo faj, že nezpanikařila a vyhrála servis, v dalším gemu se jí poved super BH po lajne, kterej už zahrála vícekrát aje to její moc dobrej uder....a při mečbolu trochu štěstíčka, ale tak to přeje připraveným a to Karol bezpochyb je ...
Tak teď si přát, aby Sabča prošla do finále, protože "hitter final" by se mi moc líbilo :)
Reagovat
zpilat
no tvrdit, že ji do půlky třetího setu přehrávala, po prvním setu 6:1 je trochu odvážné :-D
Reagovat
EllNino
napsal jsem to špatně, od 2. setu do pulky 3. ...:)
Reagovat
tommr
první set jsem neviděl, ale ve druhým a ve třetím setu byla Belgičanka lepší a Karolínu deptala skvělou obranou a hlavně parádníma kratasama. Závěrečný tři hry zápasu byly hodně nečekaný ... :)
Reagovat
zpilat
závěrečné gemy zápasu vypadaly přesně jako celý první set :-)
Reagovat
zpilat
no a ty kraťasy, to od van uytvanck byla celkem paráda, naštěstí se jí přesně v nejdůležitější chvíli (ve 3. setu za stavu 4:3) přestaly dařit - nebo se karolině konečně podařilo je vzít.
Reagovat
EllNino
přesně tak, duležitá bylahlavně ta smeč na 0:40, to byla super výměna, kdy Karol vyhmátla ten kreťas už skoro ze země a pak si trochju ustoupila a lehčí smečí ukončila výměnu :)
Reagovat
zpilat
tak, tak, přesvědčila se, že už je chvíle, kdy se bude muset přemoct a doběhnout si pro ten míček až k síti, jinak smeče karolíně musím pochválit, hrála je skoro jak chlapy, jen si tak dala raketu za záda a v klidu zasmečovala
Reagovat
EllNino
to jo, hra nad hlavou je u Karolíny velká rutina :)
Reagovat
tommr
mě se zdálo, že Karolína v tom příšerným horku šetřila síly a po těch kratasech dlouho nešla záměrně. Teprve v samotným závěru kdy už nebylo vyhnutí se na jeden odhodlala a byl z toho nakonec životně důležitej brejk ... :)
Reagovat
EllNino
já sem měl taky takovej pocit, ale rozhodně jí to nezazlívám ...ona sama musí vědět, jestli je v jejích silách tam bejt včas na to, aby tam mohla pak ještě bejt schopna reagovat a popřípadě zahrát na síti volej, je rozdíl kraťas doběhnout, ale taky umístit další uder, což je těžší než samotný doběhnutí ..:)
Reagovat
Fandina
v každém případě to vypadalo jako od zkušené šampionky. Když bylo potřeba, tak zabrala a vyhrála.
Reagovat
EllNino
to jo, to dřív u ní nebylo moc zvykem, bohužel její segra je v tomhle značně za Karol...
Reagovat
Fandina
Ano, každá je jinde a je to škoda. Týna to má rozehrané, ale pak to nedotahne. Možná to chce víc zkušeností s těmi silnějšími hráčkami, jako má Kája na WTA turnajích, ale Týna se také posouvá vpřed z malých turnajů. A další věc je, že před dvěma lety se rozhodly každá pro jiného trenéra. Takže to může mít také vliv. A také volily různé turnaje.
Reagovat
EllNino
Kristýna je trochu ve srabu, protože většinu zápasu prohraje z 1:0 na sety, je to škoda, ale staší jedna výhra a muže být všechno jinak, musí si zase začít věřit, táhne se to s ní od toho nešťastnýho mače na Wimbledonu ...
Reagovat
PH94
Super! Velká gratulace karolíně! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Karolínko aspoň jim trochu zamávej, nebo něco, aspoň nějaká oslava :) Takhle někteří ani nepoznají jestli jsi vyhrála nebo prohrála. Normálně chodí vítěz ještě na kurt a zatleská, ne? Nevšiml jsem si že by to Kája udělala, hned si šla sednout.
Reagovat
PH94
Hold je taková no :D
Reagovat
zpilat
zamává, až vyhraje turnaj, ne? :-D
Reagovat
zpilat
už jsem nečekal, krásná otočka ve třetím setu!!!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist