Potvrzeno. Tenistky si v Praze rozdělí půl milionu dolarů

30. 11. 2015, 11:34
Aktuality 439
Vedení Ženské tenisové asociace schválilo pražskému turnaji J&T Banka Prague Open pro příští ročník zdvojnásobení dotace na 500 tisíc dolarů. Turnaj na kurtech Sparty ve Stromovce se bude hrát na konci dubna a díky navýšení dotace se na něm mohou představit také Lucie Šafářová s obhájkyní titulu Karolínou Plíškovou, které už jsou přihlášené.
Letošní vítězka Karolína Plíšková (© jtbopen.cz)

"Zástupci WTA potvrdili, že námi navrhované navýšení akceptují a budou o něm informovat hráčky," uvedla v tiskové zprávě ředitelka turnaje Petra Černošková. "Pro nás je to dobrá zpráva, protože nyní u nás mohou hrát dvě hráčky ze světové desítky, a tak se ve Stromovce představí Karolína Plíšková a Lucie Šafářová."

Pokud by pražskému turnaji zůstala dotace 250 tisíc dolarů, mohla by podle regulí WTA hrát jen jedna tenistka z nejlepší světové desítky. Šafářová a Plíšková jsou s Petrou Kvitovou pro příští rok v Top 10 v takzvané listině WTA Tour pro přihlašování do turnajů.

"Naším cílem vždy bylo představit českým divákům maximální počet domácích hráček. Proto očekáváme, že vedle již přihlášených Lucky a Karolíny se na turnaji představí stejně jako v minulých letech celá řada Češek, v čele se sparťankami Bárou Strýcovou a Katkou Siniakovou," uvedla Černošková.

Turnaj WTA se hrál letos v Česku znovu po pěti letech. Šest Češek postoupilo do čtvrtfinále a ve finále Karolína Plíšková porazila Lucii Hradeckou.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

439
Přidat komentář
smazaný uživatel
Nějak jsem nepostřehl info o exhibici v Bratislavě - http://sport.aktuality.sk/c/196947/foto-exhibicia-tenis-champions-legendy-opat-bavili-fanusikov/
Možná, kdyby tam hrála Nicole...
Kajka zdolala Petru. Věřím, že jednou Petru porazí i v oficiálním zápase WTA.
Reagovat
VlS
Mluvit, kdo koho porazil je směšné, prostě holky naplnily scénář večera. Je vidět, že jsi to neviděl.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne neviděl jsem, jen konstatuji. A Kajce úspěch přeju - i proti Petře.
Omlouvám se, pokud tady byl článek o bratislavské akci, ale nezaregistroval jsem ho.
Za směšné považuji příspěvky jiných expertů...
Reagovat
VlS
A no tak zápas, kde začnou předávat rakety někomu, aby za ně zahrál několik výměn a podobně prostě nemůžu brát vážně.
Reagovat
Cico93
tak šupol som tam
Karolinu
Zuzanu
a Jardu.
Reagovat
Cico93
ejj kruci to malo ísť dole.
Reagovat
Frick
má u mě velký vroubek za tu nefandění našim, tak je třeba uznat, že je oproti jiným ještě "zlatý"....
Reagovat
Fandina
Zato ty jsi trapný. Pracoval jsi někdy vůbec? Víš co je to povinnost? Co jsi v životě dokázal, kromě kritiky druhých?
Víš vůbec, co je to schopnost nebo radost z úspěchu, třeba když vykonáš nějakou práci, která tě stála hodně potu, úsilí. Znáš ten pocit, nebo ne?
Reagovat
Serpens
Frickovy příspěvky se tu objevují sedm dní v týdnu, ve všech denních dobách (i uprostřed noci). O nějaké práci nemůže být ani řeč, školních povinností málo (pokud nějakou dělá). Jestli už jsi Fricku po škole, tak by mě fakt zajímalo, kdo má ty nervy tě živit. Internetu a elektřiny máš zjevně dostatek.
Reagovat
Fandina
Tady píše kde kdo a často. Ono se dá ledacos stihnout. Já si pamatuji, že když jsem ještě pracovala, tak jsem tu také psala často. Dělala jsem na internetu a ještě něco pořád dělám, takže stačí kliknout do druhého okna a můžeš tu psát. U Fricka to, že nedělá je spíš o tom, že nikdy nenapsal, co je jeho zaměstnání. Čím se živí. A to je ten důvod, proč já si myslím, že ničím. Měl by totiž jiné zájmy, pririty, než sledovat druhé a psát o nich se závistí, jako je tomu u něj. Člověk, který je v pohodě nepotřebuje hledat na druhém nedostatky, jak to dělá on.
Reagovat
Frick
http://hokej.idnes.cz/hokej-ve-finsku-hraly-dve-brankarky-v-muzske-lize-ratyova-raisanenova-1e6-/evropa.aspx?c=A151201_151721_evropa_bem
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímavá zpráva. Brankářky mají tu výhodu, že se můžou mezi muži prosadit asi líp než hráčky v poli (ačkoliv Hayley Wickenheiser byla útočnice)... Každopádně ženský hokej sleduju jenom na OH, to se s ženským fotbalem nedá srovnat. :)
Reagovat
gigin
Pár fotek:

http://www.tennis-arena.cz/wilander-noah-kvitova-schmiedlova-cash-a-bahrami-zabavali-bratislavu-na-tennis-champions-10160cz/
Reagovat
Frick
Docela by mne zajímalo, kolik za to ty hvězdy dostali.

Tak třeba Petra - vystačilo by jí třeba 50 000 Eur...?
Reagovat
EllNino
Nezavid hnido
Reagovat
Frick
Mne by to zajímalo, kolik berou.
Reagovat
EllNino
A kolik bereš ty ?
Reagovat
Frick
Beru všem.
Reagovat
EllNino
Jak jinak Sulai
Reagovat
Frick
BTW: Já jsem se ptal tebe?

Vrcholový tenis JE o penězích a diskuze o tom je plně legitimní. Jinak by kupříkladu WTA/ATP tak ochotně nezveřejňovala výdělky za každý turnaj.
Reagovat
EllNino
Ale ;-)
Reagovat
Roger_Federer
Nebere praci nic, je to social, kasiruje stat, nase dane a nepracuje, pak ma cas tady hodiny do rana sedet a resit a zavidet.:)
Reagovat
EllNino
To jsem poznal už dávno ....parazit
Reagovat
Roger_Federer
Podle me, by ho mel nekdo posadit za kasu do supermarketu, za 55 hrubeho na hodinu.
To by ho vylecilo.
Ale je jasne, ze ten nikdy nepracoval a pracovat ani nebude..
Je lehci byt na socialce a blbe tapat a navazet se do lidi co v zivote neco dokazaly.
Reagovat
Fandina
Ač nerada, musím s tebou souhlasit.
Faktem je, že tyhle místa jsou pořád k mání. Pokud není úplný psychopat, tak kdyby tam chodil, vydělal by si něco a alespoň by nečerpal sociální dávky, které možná potřebují jiní více. To jak tu závidí druhým nevypadá, že by byl úplný nemožný člověk.
Reagovat
slacker
Se posadte vy, ellnino Roger i fandino za tu kasu sami.
Reagovat
FulnekUltras
a v Hornej Planej... ;)))
Reagovat
Fandina
Jako obvykle, hloupá reakce. Já tady neutočím denně tu na Černoška, tu na tenistky a pořád dokola. To dělají jen psychopati nebo závistivci, kteří v životě nic nedokázali a tady si honí svoje ega. Jen ten, kdo v životě nic nedokázal dokáže závidět. Ostatní si toho váží a jsou v pohodě.
Reagovat
slacker
nevymlouvej se a sup za kasu ty jedna "chytra"
Reagovat
Fandina
já mám odkasováno, odpracovala jsem se toho v životě dost ať pracují jiní, já jsem spokojená s tím co mám a druhým nezávidím a ani na nich nehledám mouchy. Jsem šťastný člověk. Přeji všem lidem totéž.
Reagovat
slacker
za kasou kam chces posilat druhe ale nemas odpracovano nic
Reagovat
Fandina
Přímo za kasou jsem neseděla, ale skoro. Deset let jsem v rodinném obchodu stála za několika kasami, když jsem tam prodávala.
Reagovat
Roger_Federer
:)..ty si milej.
Reagovat
Frick
Jestli tady někdo pokládá tenis za klubový sport, tak mu vzkazuju - myslíte si, že by bylo normální, kdyby třeba spartu i Viktorku Plzeň vlastnil Křetínský?
Reagovat
Frick
http://prehravac.rozhlas.cz/audio/3522348

Moc pěkný rozhovor s touhle inteligentní (skutečně mi přijde, že bude fakt velmi chytrá) zrazavou liškou. Prý má v plánu svléknout do plavek nějakou vysokou šestkovou volejbalistku. Tak snad to bude řádná kočka, že? :o) Jen aby neměla příliš studu. :o) Dale hovořila např. o své výšce 169,5 cm, kterou částečně může korigovat tím, že na svou výšku má celkem dlouhé ruce. Abych to převedl i k tenisu - myslím si, že je na tomto sportu skutečně skvělé to, jak je úžasně tolerantní k tomu, jakou máte postavu. Vedle "papírově ideálních" vyšších (ale ne žiraf) atletek typu Lucky tu máme i malou a celkově silnou 161 cm Dominiku nebo vysokou a dosti hubenou 186 cm Karolínu. A všechny se dokázaly dostat mezi nejlepší. Jmenujte mi jiný sporty, kde by to šlo taky? Možná fotbal (co myslíš, Monty?)?

Dále mne zaujalo, že už by si nedokázala zvyknout zpět na šestkový volejbal. Nabízí se otázka - je šestkový volejbal obecně těžší a má vyšší nároky na kvalitu?

A poslední věc - rameno, mrzí mne, že tam tato věc nezazněla - nemohlo jí už omezovat (aniž by si to i třeba zcela uvědomala) v průběhu začátku sezóny a mít i podstatný vliv na výsledky a tím i napomoct tomu rozpadu?
Reagovat
smazaný uživatel
Prakticky ve všech sportech se může prosadit malá i velká hráčka. Ve fotbale určitě, ale třeba i v basketu. Rozehrávačky bývají malé, křídla větší, pivotky velké. Ve volejbale (šestkovém) máš skoro všechny vysoké, ale libero je taky malé... Prostě ve většině kolektivních sportů záleží na postu.

Jinak Kiki držím palce a pokud by si našla nějakou parťačku, která by mi byla hodně sympatická, tak existuje určitá naděje, že bych zase začal sledovat beachvolejbal... :)
Reagovat
Frick
http://www.pvk-olymp.cz/soupiska

Tak vybírej.... :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, dobře vypadají skoro všechny. Chtělo by to něco vysokýho... :D
Reagovat
Frick
Tak jinak - vyber nějaký indv. sport... Tam fakt nevim...

Tak, možná ten biatlon? Tam by 185 cm vadit nemuselo.

A třeba Dorotka W. je majinká...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak třeba v golfu na výšce vůbec nezáleží. :D Ve sjezdovém lyžování máš taky celkem velké výškové rozpětí mezi špičkovými závodnicemi (např. Lara Gut 160 cm, Maria Höfl-Riesch 182 cm), ale třeba dva metry už by asi byly moc... :D
Reagovat
Frick
A co teprva šachy :-D
Reagovat
Cico93
jj má len 1,6m
postavou malá výkonmi veľká.
Zatiaľ mi robí obrovskú radosť v tejto sezone.

Monty a Mikaela teda reže čo, im dáva 3 sekundy akoby sa nechumelilo:-))
Reagovat
Frick
http://www.nicole-vaidisova.com/press/cz/Xantypa201511.pdf

Docela kvalitně vedený rozhovor na to, že je to nesportovní časopis. I když ti, co Nicole sledují, se asi nic zcela a nového zásadního nedovědí. Snad jen, že Nicole zkusí studovat na dálku VŠ :o)

Možná si v textu všimnete jedné dost zásadní grafické chyby. Schválně, kdo uhádne, co mám na mysli? :o)

A na závěr jeden fotobonus - Nicole na Evu :o)
https://scontent-fra3-1.cdninstagram.com/hphotos-xap1/t51.2885-15/e35/12317421_1689643041280143_392676200_n.jpg
Reagovat
Frick
...pardon s Evou :o)
Reagovat
blixa
Koťátko ... ;-)

https://scontent-ams2-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfl1/v/t1.0-9/11215181_582866358528338_3463597690742490895_n.jpg?oh=1c452460de4e128a5ec726458258ca2e&oe=56EC41B0
Reagovat
Frick
Nic moc, vypadá tam jako stará bába.
Reagovat
blixa
Urazil moje koťátko !!! Tvl počkej až se potkáme ! Ti takovou vylísknu, že ti bude celá hlavní tribuna na Spartě malá ! Ještě budeš děkovat Černoškovi, že má tak malý sklon !!!
Reagovat
Frick
Bože :-D

Ale tak třeba tady vypadá dobře, to jako jó

https://scontent-fra3-1.cdninstagram.com/hphotos-xat1/t51.2885-15/e35/11373945_996623897056037_1858499324_n.jpg
Reagovat
FulnekUltras
Reagovat
Pavlis
Petřiným největším letošním úspěchem je pro mě celý turnaj v Madridu. Šesti zápasová šichta, přičemž v prvním kole mohla klidně vyletět, nikdo ji v tom zápase ani neviděl. Pak se tradičně rozjela, korunovala to jednoznačnou demolicí Sereny, kterou názorně dokumentuje ta famózní výměna, jak to Petra zakončí šikmým úderem k síti a Serena jen bezradně kouká do země.

Celkově ale měla Peti kliku, že to letos ustála, protože to byl pro ni dosud největší veletoč v životě a kariéře. Potěšily samozřejmě všechny její letošní tituly, byť na úkor Karolíny a Lucky. Aby to tyhle dvě vyšperkovaly v samém závěru sezóny, kdy Petře hodně pomohly.
Reagovat
Frick
Myslim, že za Madrid by se do tý TOP 10 nedostala.
Reagovat
FulnekUltras
Souhlas. Proto moje trio v anketě o Sportovce roku: Zuzka Hejnová, všeobecně nedoceněný Polda König a právě Petra. ;)
Reagovat
Frick
Není to skoro až divný, že nebýt toho prostějovskýho převlékače, co neumí řidit, mluvit anglicky a přečíst si emaily, akorát má v notýsku tel. čísla na pár lidí, tak moje pověst tu není tak strašlivá?
Reagovat
blixa
Ty seš obsesivní typ. Našel by sis jiný nesmysl ;-)
Reagovat
Frick
Já myslim že ne.

Problém je v tom, člověku - je to buran. Řekl bych, že je to typický post-totalitní podnikatel a kdyby někdo takový žil v západní zemi, tak by nic takového nedokázal...
Reagovat
FulnekUltras
Problémy jsou obvykle - i tady - na více stranách, zvlášť když trochu ustoupit nechce nikdo.
Reagovat
Fandina
A opět, útočíš na druhého. Jsi opravdu trapný a ubohý.
Reagovat
Frick
To je konstatování faktů.
Reagovat
Fandina
Ne je to neslušné popisování člověka za účelem ho pošpinit. Jsi trapný a ubohý.
Reagovat
Roger_Federer
Muzes nam teda osvetlit, jaky osobni problem mas z Cernoskem?
Podle me nekdo jako ty, tezko muze davat takove vyjadreni k jednomu z nejschopnejsich lidi delajici neco pro cesky tenis x let.
Uvedomujes si vubec, ze nebyt pred x kety prave Cernoska nebyl by treba zadny Berdych, zadna Kvitova, Safarova.. zadne DC, FC..
Reagovat
Frick
To nevíš. Špičkoví tenisté tu byli před Černoškem a jsou tu i teď a Černoška k tomu nebylo třeba.
Reagovat
Fandina
Tak proč ho pomlouváš, když nemá na nic vliv. Proč ti vadí.
Reagovat
Roger_Federer
Proc neodpovis na otazku?
Reagovat
Frick
Už jsem to psal - je to člověk na úrovni postotalitního podnikatele.

A tenisty neobjevuje jen ze své dobré vůle.
Reagovat
Roger_Federer
Jsi mimo a zavidis mu., nevis ocem pises.
Pravdepodobne jsi zivotni zoufalec, ktery se tady snazi timto byt zajimavi.koncim stebou jakekoluv debaty.Pokud za Cernoskem neni videt prace, potom nevim zakym jinym v Ceskem tenise.
Reagovat
FulnekUltras
Práce, která mnohdy zcela supluje ČTS...
Reagovat
Frick
Portože ČTS dusí tím, že brání sesazení Kaderky.
Reagovat
Frick
Já neřikám, že za ním není vidět práce, ale způsob jakým toho dosáhl není to, co by zrovna bylo hodno následování.

Resp. je dnes dysfunčkní, protože půdu pro svůj podnikatelský úspěch si vybudoval díky neopakovatelným hospodářským poměrům raného post-totalitního kapitalismu.

Dnes by tento buran neměl šanci.
Reagovat
Fandina
Tak proč to za něj nevezmeš ty, když říkáš, že dnes by neměl šanci. Můžeš sehnat peníze a udělat turnaj na Štvanici. Kdo ti v tom brání.
Reagovat
smazaný uživatel
To je skoro tutovka, to, co říká RF.
Reagovat
Frick
RF to píše tak, jako bychom před Černoškem byli zemí bez jedinýho tenisty na žebříčku ATP/WTA...
Reagovat
Fandina
To ne, ale není náhoda, že všichni současní měli v začátcích jeho.
Reagovat
smazaný uživatel
To sice nebyli, ale teď jsme na tom rozhodně líp.
Reagovat
Fandina
Také myslím. Buď by se člověk, který zainvestoval do tenisu jmenoval xyz nebo jinak, ale udělal to on konkrétní, Černošek. A vyplatilo se, teď sklízí smetanu, úspěchy.
Reagovat
Roger_Federer
Jsi schopnejsi nez Cernosek?
Jsi schopny usporadat turnaj WTA 250 aspon takove urovne?
Jsi schopny usporadat Prostejovsky turnaj tak vysoje urovne?
Vybudocat ty arealy, vychovat a financovat ty mlade tenusty, ty decka co by nemely treba jinde sanci?Sehnat penize, investovat z nejasnym vysledkem a cekat treba 5let?
Jsi schopny po svete zastupovat Ceske sportovce?
Usporadat v Ceske republice x sportovnich udalosti, dovest sem hvezdy zvucnych jmen..jsi??
Reagovat
Frick
Já jsem nebyl 20 let v partaji, abych pak po plyšáku využil tohoto náskoku.
Reagovat
Fandina
V partaji byli miliony lidí, ale jen on se zasloužil o tenisový vzrůst. Proč mu nadáváš. Závidíš mu peníze, nebo o co ti jde.
Reagovat
Roger_Federer
Chlapce, ja (a 100vky-1000ce)dalsich v zadne partaji nebylo a spatne se rozhodne nemam.Nevymlouvej se na svoji neschopnost a kdyz nato nemas, aspon "neotvirej hubu", nechod na Ceske tenisove forum neustale si brat do huby borca co ma velky podil natom, ze se mame ocem vubec hadat.
Chapes vubec co ti vysvetluju?
Tvoje osobni averze vuci Cernoskovi a pribeh nikoho nezajima..ale seres si furt do huby.
Reagovat
Frick
Ano, pam Černošek je nový Dušín, ostatně shodné křestní jméno je v tom případě hezkou symbolikou.
Reagovat
EllNino
Dusin jsi ty ....ale pěkně prohnily závisti, kterou maskujes svou životní neschopnost a zbytečnost ...
Reagovat
Fandina
Černošek není Dušín, ale ty jsi buď hloupý, nebo neschopný nebo psychopat nebo všechno dohromady. Protože normální člověk se tak jako ty nechová.
Reagovat
Frick
Těší mne, že se tam dostala Lucka, celkem si řikám, zda by tam byla i Petra, pokud by nepostoupila do finále TM. V letech 2012 a 2013 měla smolíka.

Nevím ten Štybar. Vyhraná etapa - OK, ale celkově až 103.

Myslim, že spíše by se měl ocenit Kreuziger za 17. místo celkově...

Myslím, že vyhrát by měla Hejnová. Sec jenom - ty ostatní mistři a mistryně to získali v okrajových sportech. Atletika - to je královna sportu, byť 400 m př. není zrovna nejprestiženější disciplína...

Zajímavostí budiž to, o kolik porazila Gábina Verču, přestože druhá jmenovaná se stala biatlonistkou roku...
Reagovat
smazaný uživatel
2012 byl olympijský rok, cinklo 5 zlatých, navíc rok, který těsně následoval po famózním roce 2011.
2013 byla její v posledních 5 letech asi nejslabší sezona, "jenom" 1 P5 (Tokio) a 1 P10 (Dubaj). A nebyl Fed Cup.
Reagovat
slacker
2014 byl take olympijsky rok, cinklo 8 medaily, z toho 2 zlate a jedna unikatne poprve OBHAJENA.
Reagovat
smazaný uživatel
A?
Reagovat
slacker
ze 5 zlatych z OH neni zadny duvod aby PK nebyla Sportovkyni roku za rok 2012.
Reagovat
Fandina
Nezáviď jí to. Sama si titul nedala, dostala ho od jiných.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslel jsem si, že to hraješ, ale spletl jsem se. Ty jsi jednoduše úplně blbej.
Reagovat
slacker
Od takoveho uboheho ohybace reality to ma vzdy vahu. Ale opacnym smerem :-D
Reagovat
Fandina
má pravdu, někdy to vypadá, že si na hloupého hraješ, ale časem člověk přijde na to, že ti inteligence chybí
Reagovat
Fandina
A přesto vyhrála vítězka Wimbledonu, podle udělovatelů to bylo víc, než zimní OH.
Reagovat
Frick
Ono je tady nějaké fórum o jednotlivých krajích Česka?
Reagovat
Fandina
ubohé
Reagovat
gigin
Skoč mi na cara ty nácku přiblblý.
Reagovat
Roger_Federer
Pochop, temata k debate ocem koliv nejsou problem..1x, 2x za sebou..
Reagovat
Frick
A kdo o tom rozhoduje, že to není problém? Mne třeba diskuze o Zlínskym kraji obtěžuje. Nezajímá mne to a tenisu (ani sportu) se to netýká.
Reagovat
Fandina
Tak to nečti, když tě to nezajímá. Tvoje kritiky druhých tady taky spoustu lidí nezajímají a pořád to děláš.
Reagovat
Frick
Fandino, ty hvězdo nečitelných nudlovek, ty vůbec nemluv.
Reagovat
Fandina
Srovnáváš nesrovnatelné. Nudlovka je o mně, moje věc. Ty útočíš na druhé.
Reagovat
Frick
Neni to tvoje věc. Píšeš to na veřejné fórum, takže tím dávaš najevo, že si to mají přečíst i ostatní. Pokud se s někým chceš hádat, vyměňte si e-maily, skype, telefonní čísla nebo si dejte schůzku v cukrárně.
Reagovat
Fandina
Tak to nečti. Nic ti do toho není. Není to o tobě, ani o žádných jiných dalších lidech mimo vzájemnou diskusi.

To, co tu předvádíš ty, útoky na tenistky, na organizátory turnajů a další věci, to je zavrženíhodné, ne nějaké nudle. Nesváděj svoji ubohost na druhé.
Reagovat
Roger_Federer
:), ocem ted tocis?
To je v poradku, necti to..
Me treba nebavi tvoje vypady proti Cernoskovi a Arealu Sparty..
Reagovat
Frick
Ale (ty třeba ne ale jiní) mi za to nadáváte do psychopatů.
Reagovat
Fandina
Protože se chováš jako psychopat. Desetkrát ti člověk napíše, že turnaj si může udělat tam, kde chce a kde je to pro něj výhodnější a ty to pořád nechápeš. Normální člověk se takhle nechová.
Reagovat
Frick
OK - můžu nakoupit 10 tun potavin, která pak následně vyhodím na skládku.

Řekla bys o takovém člověku, že nic špatného neudělal, že je to jeho věc nebo by sis myslela, že je to naprostý idi.ot, když to mohl rozdat chudým?
Reagovat
Fandina
Problém je v tom, že ty popisuješ druhé a negativně. Nejsi normální.
Reagovat
blixa
No počkej, počkej, to jsi špatně pochopil. To nebyla nadávka, to byla diagnóza ;-)
Reagovat
Frick
Jasně. A gayové nebyli na Klause naštvaní, když o nich mluvil jako o devaiantech, bo deviant je "neutrální" termín...
Reagovat
blixa
Pochopitelně že byli naštvaní, protože je označil chybným výrazem.
Reagovat
Fandina
:-)
Reagovat
Frick
Ok, tak nazvi posychopatem svého šéfa nebo zákazníka, a pak mu řekni, že to není nadávka, ale diagnóza od Blixy, amatérského psychiatra.
Reagovat
Fandina
Proč by to dělal, když si to o nich nemyslí a o tobě si to myslí. Proč by nazýval někoho psychopatem, kdyby si to nemyslel.
Reagovat
Frick
A když by si to myslel?
Reagovat
Fandina
To se zeptej jeho. Já osobně jsem jedné své podřízené řekla dost nepříjemné věci. Nejdřív měla na mě vztek, ale po čase mi poděkovala.
Reagovat
blixa
Tak zákazníka už jsem psychopatem nazval a pokud vím, už je cca 8 let v Kroměříži ;-) Ale jinak já jsem tě, pokud mi paměť slouží nikdy psychopatem nenazval. Jen jsem konstatoval, že pokud tak někdo učinil, byla to z jeho strany jistě diagnoza, ne nadávka ;-)
Reagovat
Frick
https://scontent-vie1-1.cdninstagram.com/hphotos-xta1/t51.2885-15/e35/12277496_1658862281055603_338054499_n.jpg

Konečně nějaká povedená fotka z pláže :o)

Hm, tak se taky nechala trvale ozdobit. Vlastně má ještě na zápěstí i miniaturní hvězdu. Ještě z dob vztahu s Radkem.
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis/105852/modni-tetovani-stepanka-s-vaidisovou-poji-hvezda.html

Taková Petra si asi někam nechala vytetovat nápis Radek orámovaný srdcem. A tak musí nyní chodit s Meidlem. :-D
Reagovat
Frick
http://newsroom.porsche.com/de/unternehmen/porsche-tennis-grand-prix-2016-teilnehmerfeld-spielerinnen-12058.html

Čili těch 6,385 mil. Kč narvaných do startu Lucky začíná mít stále více charakter peněz vyhozených komínem....
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Petra poté, co jí WTA Prahu zatrhla, nemá důvod Stuttgart vynechat. Lucka nevím, co má přesně v plánu, ale asi bude záležet na předchozích výsledcích.
Reagovat
Frick
Tak čekal bych, že Charleston nebude chít vynechat, kor, když loni ho hrát nemohla. Po Charlestonu je Fed Cup a pak už Stuttgart...

Jako ono zrovna ten tejden Prahy a Maroka je fakt jako stvořen pro oddech....

Pokud by Lucka hrála 2. týden IW i Miami, tak by, teoreticky, hrála nepřetržitě 10 týdnů v kuse.... O IW (7.3.) až do Říma (9.5.)....

Byť by se asi v případě druhhých týdnů v IW+M omluvila v Charlestonu - i když, kdo ví...
Reagovat
gigin
Zajímavá společnost se Serenou :)

http://www.boredpanda.com/strong-women-pirelli-calendar-2016-annie-leibovitz/?utm_source=facebook&utm_medium=link&utm_campaign=BPFacebook
Reagovat
VlS
http://www.redbull.com/cz/cs/snow/stories/1331762487382/shark-tales-2015-film-online-premiera-sarka-pancochova-sharki-radost-snowboarding-powder-prasan-kamosi-cheryl-maas

Vladimír Silhan
Reagovat
Frick
Víte, jaký je rozdíl mezi lyžařem a snowboardistou?

Lyžaře hledá pod lavinou pes horské služby, snowboartdistu pes Policie ČR.
Reagovat
EllNino
V Sydney v konkurenci Agy a Simony bude hrát Petra Lucka a Kája ....Bara se představil v Hobartu s Denisou a Petrou Cetkovskou ! Vyuzila SR a bude hrát zřejme A :-)
Reagovat
EllNino
AO ...
Reagovat
mrafe
http://isport.blesk.cz/clanek/ostatni/253733/hlasujte-v-ankete-sportovec-roku-2015-vyberte-sveho-viteze.html

Nevím jak je to letos, ale loni se dalo hlasovat 1 x 24 hodin z jednoho internetové prohlížeče.

PS. Lucka je zatím pátá před Petrou
Reagovat
smazaný uživatel
Petra, Gabča, Jágr
Reagovat
Cico93
tak šupol som tam
Karolinu
Zuzanu
a Jardu.
Reagovat
smazaný uživatel
Elhotová, Kudějová, Jágr

A víte, co mi můžete... :D
Reagovat
mrafe
je to tvoje rozhodnutí a já jména Elhotová, Kudějová neznám.
Já jsem Hlasovala pro Martinu Sáblíkovu, Lucku Šafářovu a Veroniku Vítkovou
Reagovat
smazaný uživatel
Katka Elhotová je basketbalistka (členka vítěze Euroligy USK Praha a na ME asi naše nejlepší hráčka), Katka Kudějová je kajakářka (mistryně světa)...

BTW: To je další věc, co v té novinářské anketě nechápu. Kajakář Prskavec je mistr světa a je v Top 10. Katka je taky mistryně světa a je až 19. Jasná diskriminace! :D
Reagovat
mrafe
Tak ona je to spíš anketa, kdo je jak oblíbený, než o sportovních výkonech.
Reagovat
PetaM
Neznám ani jedno z těchto tří jmen.
Reagovat
smazaný uživatel
Neznáš Jágra? Tos byl asi 20 let na Marsu, nebo nevím... :D
Reagovat
Frick
Jäger? Jako ten, co namíchal ten liquer?
Reagovat
smazaný uživatel
Jsou tam koukám holky hezky v řadě za sebou. :-)
Reagovat
Serpens
Osobně to vidím na první trojku Jágr, Sáblíková a Hejnová s tím, že vyhraje Jágr.
Reagovat
misa
Český sport snad na tom není tak blbě, aby musel vyhrát hokejista, který už jen vzpomíná na oslavu 40. narozenin...
Reagovat
Serpens
Dobrých výsledků bylo dost, ale buďto nebyly dostatečně dobré(finále French open nebude stačit, u biatlonistů žádné individuální zlato z MS) nebo to byly béčkové sporty. Jágr to dostane za čtvrtfinále MS a za jméno.
Reagovat
smazaný uživatel
Hejnová, Štybar, nakonec i ta Lucka za to finále FO + 2 GS v deblu, by si to zasloužili víc než Jarda, který je tam víc za zásluhy než za výkony, jakkoliv je to pořád špičkový hokejista (navíc ani není nejlepší hokejista u nás).
Reagovat
Serpens
Přesně, ty zásluhy budou hrát velkou roli. Hejnová a Sáblíková jsou podle mě jediné konkurentky.
Reagovat
smazaný uživatel
Na Sáblíkovou jsem zapomněl, moje chyba.
Reagovat
slacker
Sablikove to prvni misto dluzi i za lonsky rok. hejnova by letos musela vyrazne pridat aby to prevazilo Sablici
Reagovat
smazaný uživatel
Sáblíkové nikdo nic nedluží.
Reagovat
slacker
dluzi, Vitestvi PK bylo velke faux pax pri predvedenych uspesich na prestiznich akci. I druhe misto Evy Samkove bylo lehce skandalni
Reagovat
smazaný uživatel
To je samozřejmě naprostá ptákovina vycházející zejména z bludné představy, že OH je něco víc než ostatní akce, což není. Petra vyhrála naprosto zaslouženě, dokázala vyhrát nejprestižnější turnaj ve svém sportu a to proti takové konkurenci, vedle které rychlobruslení vypadá jako sport, který dělá pár nadšenců. Navíc to nebylo zdaleka to jediné, co loni Petra vyhrála.

Takže žádné faux pax, spíš tvoje totální neznalost.
Reagovat
slacker
Samozrejme ze OH je neco vic. Jen to nesmi byt OH v Rusku. Vyhrat neco co ma minimalne 4 vrcholy se s tim neda srovnavat.
Reagovat
smazaný uživatel
Samozřejmě že OH není nic víc, bez ohledu na to, kde se zrovna koná. A frekvence je naprosto nedůležitá. V tenise byly vždycky nejvíc grandslamy, zvlášť Wimbledon, to ti řekne každý tenista. Ostatně není to zas tak dávno, co na olympijský turnaj v tenise světová špička házela bobek.

A doufám, že se mě nebudeš pokoušet přesvědčit, že olympijský závod v silniční cyklistice je víc než Tour de France. Nebo že olympijský turnaj ve fotbale je víc než MS.
Reagovat
slacker
v klasickych zimnich sportech je a vzdy byla olympiada vrchol. tak tady netrep o prohnilych a pezma zkazenych sportech jako fotbal a cyklistika. I tenis ma nakroceno na podobbne vyhnivani
Reagovat
smazaný uživatel
No a co, že v zimních sportech jsou OH vrchol (i když jestli ve všech, o tom by se taky dalo pochybovat)? V tenise je vrchol Wimbledon.
Reagovat
slacker
A vtipne je v jednom prispevku namichat ze OH neni vic nez jine akce a zaroven napsat cosi o neprestiznejsim turnaji ve sevem sportu. Ohnuti reality az k mezi prasknuti podle ucelovych potreb sveho bozstva
Reagovat
smazaný uživatel
Howno ohýbání reality, to jenom ty jsi tak neuvěřitelně pitomej, že ti unikají i základní skutečnosti.
Reagovat
slacker
a argumenty dosly, tak rychle rychle udelat z oponentu jako vzdy debi-ly nebo hlupaky
Reagovat
smazaný uživatel
Charakterizoval ses naprosto přesně.
Reagovat
Roger_Federer
Ted se musim fakt smat..
Predem rikam ze je me uplne jedno kdo to loni vyhral.
OH jsou urcite daleko prestiznejsi pro x tisic sportovcu, kteri casuji formu jednou za 4 roky na vrchol sveho sportovniho zivota..
Ale vratim li se k te ankete, urcite by nemel v olym. roce, vyhrat nekdo kdo ma vrchol sveho sportu 4x-5x za rok..A povedl se mu jeden turnaj, sice prestizni, ale jeden z mnoha.
OH jsou zcela jinde.
Reagovat
Fandina
a přesto vyhrála vítězka Wimbledonu, tak asi je vítězství ve Wimbledonu pro ty, kdo udělovali cenější tenis než jiný sport
Reagovat
Roger_Federer
To souhlasim, ale ne nevadi ze vyhrala Petra..je to jenom anketa.
Jde o to, ze je to dalsi pokus Igeho nekoho zhazovat(ted OH s tisicu sportovcu) na ukor Petry.
Reagovat
Fandina
A hlavně tvůj pokus shazovat iqeho, protože mu vkládáš do mysli něco, nad čím on možná ani neuvažuje. Takže shazuješ ty, protože mu přisuzuješ nekalé myšlenky.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak. Předhazovat mi, že schazuju olympioniky tím, že napíšu, že pro tenisty zkrátka OH nejsou vrcholem, že je pro ně vrcholem Wimbledon, to je docela ubohost.
Reagovat
Roger_Federer
"To je samozřejmě naprostá ptákovina vycházející zejména z bludné představy, že OH je něco víc než ostatní akce, což není."

Mohl bys me ukazat kde tady mas napsane, ze se tvoje myslenka tykala tenisu na OH??
Nehlede nato, ze by to pak ani nedavalo zadny smysl, ta diskuze.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdybys sledoval celé vlákno, věděl bys to.
Reagovat
Roger_Federer
? Prosim, vzdyt tvoje myslenka z toho vlakna je zcela zdrejma..OH nejsou vic prestizni nez jine akce..
Ano/Ne??
Pokud nejsou proc, jsou tedy na urovni napr Wimbledonu?
Reagovat
smazaný uživatel
Záleží na odvětví, ale ano, v nejlepším případě jsou OH na úrovni Wimbledonu.
Reagovat
smazaný uživatel
V celosvětové prestiži jsou na tom OH líp, už kvůli celkové sledovanosti.

Ale každý se na to dívá z jiného hlediska.

National Geographic:
http://travel.nationalgeographic.com/travel/top-10/sporting-events/

Forbes (ten řeší pochopitelně prachy):
http://www.forbes.com/sites/monteburke/2012/05/24/the-ten-richest-sporting-events-in-the-world/

Já se celkem shodnu s tímhle žebříčkem:
http://www.wonderslist.com/10-greatest-sport-events/
(třeba o tom kriketu vím prd, ale sleduje to třetina světové populace, tak je tam asi zaslouženě)
Reagovat
smazaný uživatel
Neřeším sledovanost ani prachy, mě jde čistě o prestiž z hlediska toho, co je nejvíc, co lze v daném sportu vyhrát. A tady už nelze brát OH jako celek, ale musí se jít disciplína po disciplíně.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty musíš mít hodně pokřivené vidění světa, když mi předhazuješ takovou pitomost.
Reagovat
Fandina
Zase se předved, chlapec!!!
Reagovat
slacker
Predvadi te se leda vy 2
Reagovat
Fandina
To víš, ty se předvádět nemusíš, ty už ses předvedl. Co slovo to perla. Hloupá.
Reagovat
smazaný uživatel
Směšné je spíš zatvrzelé setrvávání na něčem, co objektivně není pravda - OH nikdy nebyly a nejsou koncipované jako nejprestižnější sportovní akce, taky proto je poměrně dost disciplín, ve kterých OH zkrátka nejsou vrcholem.
Reagovat
Roger_Federer
Ano treba tenis?..
Pokud chceme jit do detailu..
Sablikova ZOH, Kvitova LOH..dve ruzne akce, jine sporty.
Presto podle tebe ZOH nejsou prestyzni, presto ze se konaji jednou za 4 roky a opakuji pro x tisic sportovcu je to vrchol kariery, ktery se muze udat 1x za zivot.
Wimbledon se hraje kazdy rok.
Reagovat
Fandina
Ale asi je pro ty kdo udělovali Wimbledon víc, jinak by to Petře nedali.
Reagovat
VlS
Rogere, v tomhle nikdy spravedlnost nenajdeš, těch pohledů je víc. Možná jsou OH pocitově víc, ale zase se dá těžko porovnávat rychlobruslení s tenisem, aspoň co se týká konkurence, délky sezóny, počtu závodů atd. Problém velikej a nakonec ti hlasující hlasují podle svých subjektivních preferencí a sympatií.
Reagovat
Roger_Federer
Vubec me nejde o anketu..je me to jedno.
"Mojim" sportem cislo 1 je tenis.
Ale ZOH nejsou prestizni, vic nez jine akce ?(ani to nespecifikoval), zitra klidne zacne tvrdit, ze letosni titul z Madridu je vic nez Zlato ZOH, protoze tam porazila Serenu.??
Reagovat
Fandina
Takže ti jde o iqeho, přisuzuješ mu myšlenky podle svého a nejde ti o tebe, tvůj tenis, ale o něj.
Reagovat
smazaný uživatel
Fandina tě odhadla naprosto přesně. Tobě nejde o racionální debatu, ale o mou osobu, resp. o to, aby sis do mě mohl kopnout.
Reagovat
Roger_Federer
:), Fandina me odhadla.;)
Jiste ze me jde o tu myslenku a ta byla vyslovena (napsana) tebou.
Nikde nic neskryvam, obracim se jiz svym prvnim prizpevkem primo na tebe a diskutuji pro
primo z tebou..Co je ti natom divneho?
Ja stim proste nesouhlasim, proto ti oponuji.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže mi předhazuješ něco, co jsem neřekl.
Reagovat
Roger_Federer
Co si nerekl..)
Myslim, ze i tobe muselo dojit ze to stim Madridem je narazka na drivejsi debaty, tebou tady vedene, kdy si pouzival pul roku tento Petrin vyhrany turnaj ruzne ucelove..
Ale ano, opravdu si myslim, ze by si byl tohoto schopny, pokud by ti to pomohlo v argumentaci a pretlaceni oponenta.
Ostatne delas to dost casto v diskuzich o Petre..uspesich.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak pro příště už radši nemysli, uděláš líp. :-)
Reagovat
Roger_Federer
:), jiste.
Reagovat
Fandina
O5 jsi potvrdil, že víc než o tenis ti jde o iqeho.
Reagovat
Roger_Federer
Jenom tak pro zajimavost, co bude mit vetsi prestiznejsi..
Zlato Sablikove na OH 2014, nebo vyhrany turnaj v Madridu?;)
Reagovat
smazaný uživatel
Zlato MS z OH. Další otázka? :-)
Reagovat
Fandina
Když s ním nesouhlasíš, tak proč se odvoláváš na to, co bude psát příště, že bude Madrid víc než OH. Tobě nejde o debatu o věci, tobě jde o něj, chceš se bavit o něm a přisuzuješ mu svoje myšlenky.

Kdybs chtěl debatovat o věci, tak se budeš bavit věcně. Tobě jde o něj. Ne o tenis.
Reagovat
VlS
Jájsem dak hlas Lucce za RG, Kudějový za MS v hustý konkurenci a Zuzaně hejnový a nevyšel mi už hlas promŠárku. U Zuzky a šárky je to za mnávrat. Boduju jen individuální sporty, u kolektivních by to měl bejt tým a ne jednotlivec. Uvidíme, jak to bude nakonec. o
Reagovat
slacker
nevim co ta MArtina musi udelat aby ji takovy jako ty brali vazne.
Reagovat
FulnekUltras
aspoň bronz i na LOH... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
+1 :-)
Reagovat
VlS
Martina to už doma přehazuje vidlema :-). Nic proti ní, naopak, ale rychlobruslení je na nejvyšší úrovni sport maximálně několika desítek závodnic, když odečteš Holanďanky, tak se bavíme spíš o jednotkách. V tenisu nebo v lyžování je konkurence obrovská. A pro divokou vodu mám prostě slabost.
Reagovat
VlS
No, pro tenhle názor asi moc podpory nenajdeš, i když do jisté míry tvému pohledu rozumím, tak asi OH považuji za sportovní vrchol.
Reagovat
smazaný uživatel
Problémem je nesmyslná generalizace. Jsou disciplíny, pro které jsou OH vrchol, to je bez debat, ale stejně tak jsou disciplíny, pro OH nejen že nejsou vrcholem, ale dokonce až podřadnou záležitostí, typicky fotbal. Tenis ještě donedávna patřil do té druhé kategorie, dneska už je na tom líp, ale grandslamy jsou prostě úplně jinde bez ohledu na to, že jsou 4 do roka.

Jak Martina, tak Petra ve svých sportech loni dokázaly vyhrát tu nejprestižnější akci, kterou vyhrát mohly. Jinými slovy, že Martinino zlato z OH není víc než Petřin Wimbledon, je to na stejné úrovni. Petru pak před Martinu zřejmě posunul hlavně ten Fed Cup.
Reagovat
smazaný uživatel
skandální jsou maximálně tvoje výplody
Reagovat
slacker
skandalni byl tvuj zapis do matriky
Reagovat
smazaný uživatel
klííííííd
Reagovat
smazaný uživatel
Na MS byl vyhodnocen jako MVP (nejužitečnější hráč), to snad mluví za všechno... A kdo je u nás lepší? Voráček? Minulou sezonu jo, ale momentálně rozhodně ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, minimálně Voráček byl lepší. A ano, Jarda je pořád špičkový hokejista, o čemž svědčí i to MVP, ale že by to mělo stačit na top 10, neřku-li na celkové vítězství? Zas tak špatně na tom český sport není. A že novináři na zásluhy evidentně hodně dají ukazuje i 14. pozice Petra Čecha, který přitom celý loňský rok v Chelsea akorát zahříval lavičku..
Reagovat
Fandina
Tenisová exhibice TENNIS CHAMPIONS 2015 v NTC by měla být k vidění v televizi je uveden v programu Slovak Sportu ode dneška Arena Sportu. Alespoň tak jsem to pochopila a vidím ve skutečnosti na satelitu, kde byl dřív Slovak Sport 1 mám dnes logo arena sport 1 a jde tam teď fotbal.

Petra Kvitová a další už jsou na místě.

http://www.tennischampions.sk/sk/Tenisova-exhibicia.html

http://www.radiotv.cz/p_tv/arena-sport-uz-vysila-ale-domena-zobrazuje-web-televize-central/
http://www.pcdays.cz/2015/11/kanaly-slovak-sport-se-meni-na-arena-sport/
Reagovat
Fandina
https://twitter.com/tennischampSVK

https://pbs.twimg.com/media/CVJch8uWoAE5jZv.jpg
Reagovat
Fandina
A na bývalém Slovak Sport 1 nyní Arena Sport 1 live běží záběry kamery nějaké tmavé a je to bez zvuku ... úsměv
Reagovat
Fandina
Kvalita obrazu strašná, zvuk nikde a rozehrává se Pat a Mat ... tedy Mats ...usměv
Reagovat
Fandina
teprve teď zdálky slyším komentář ... úsměv
Reagovat
Fandina
a už se dozvídám drby, Pat Cash má nevím kolik dětí a také se stal nej sexy dědečkem, podle britského časopisu jméno mi vypadlo, dědečkem se stal 44 v letech, jen pro info
Reagovat
Fandina
A překvapení je tu, v zápasu Pat Mat :-) je příchod Barbara Schett v černé paruce, zahrála si s Matsem. Chvilku.
Reagovat
Fandina
A na kurtu nastoupila Kája Šmidlinka s Petruškou. Komentátor přivítejte tu, které chybělo pár bodů od světové jedničky a také tu, která se doufejme nezadržitelně blíží do top ten.
Reagovat
Fandina
A zatím se hraje vážně. Je to 1:1, obě dobře podávaly.
Reagovat
Fandina
A zatím celkem bez chyb. Petra 2:1 a bylo to ve shodě, Petra udělala pěkný bod na síti, potom levácké podání, které Šmidlinka zareturnovala do kurtu.
Reagovat
Fandina
A už vím, proč má tahle Šmidlinka dvě křestní jména, když třeba její sestra má jen jedno. Prý se rodiče nemohli dohodnout, tak nakonec dali obě jména.
Reagovat
Fandina
Jestřábí oko v NTC bylo v akci.
Reagovat
Fandina
Některé výměny mi ale připomínají přehazovanou školaček. Teď Petra podala bez nápřahu, jen malinko si nadhodila. Tak trochu šou.
Reagovat
Fandina
Teď už se zase hraje, Petra má brejk 4:2, ale Šmidlinka jí zavařuje, Petra nemůže dopodávat.
Reagovat
Fandina
A teď na Petru nastoupil Martin Kližan místo Šmidlinky.
Reagovat
Fandina
A teď si povolala Petra místo sebe Kučeru.
Reagovat
smazaný uživatel
To není fér, nemůže Petra za sebe nasadit třeba Berdycha? :-))
Reagovat
Fandina
Nasadila Kučeru, hrál dobře, líp než Kližan, ale body jim nepočítali.

Nakonec je to 4:4, bohužel, Petra přišla o výhodu brejku.
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda :-)
Reagovat
Fandina
Teď vede 5:4, ale Šmidlinka nechybuje, doufám, že Petra nebude také, zatím udělala snad jen dvě UE.
Reagovat
Fandina
5:5 Šmidlinka si podržela podání a podávat jde Petra.
Reagovat
smazaný uživatel
Krucifix, je to exhibice a já mám nervy jak ve finále Wimbledonu :-))
Reagovat
Fandina
Joooooooooooooooo :-)))))))))))
Já taky.
Reagovat
Fandina
Zato teď to Petruška pokazila a Šmidlinka vede 6:5.
Reagovat
Fandina
A bohužel 7:5 pro Šmidlinku. Petruška dvě poslední hry byla horší.
Reagovat
smazaný uživatel
Jí to pustila. Přeci nenechá domácí hráčku prohrát, to se nedělá. :-)
Reagovat
Fandina
Komentátor to také říkal, že má radost, že vyhrála domácí naděje :-)))))
Reagovat
FulnekUltras
dobrý report... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
jj, Fandina zaslouží poděkování :-)
Reagovat
Fandina
kdybych to bývala věděla, tak to sleduji víc a píši líp.
Reagovat
FulnekUltras
ještě včera byly lístky, ale nakonec jsem se nerozhoupal... ;)
Reagovat
tommr
dneska začala další turnaj v Tel Avivu suverénní výhrou 6:0 6:1 nad Ruskou Dmitrievovou ... :)
Reagovat
Roger_Federer
www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/728669-murray-po-triumfu-v-davis-cupu-zkritizoval-sefa-svazu-v-britanii-zazil-sok.html#hp-sez
Reagovat
Fandina
OT ... Poohlédnutí do roku 2011 foto
Petry Kvitové z ITF na Spartě z 11.5.2011
a Lucky Hradecké a Lukáše Rosola z turnajů na Štvanici 6.5.2011.

http://www.imagehosting.cz/images/hradeckast.jpg
http://www.imagehosting.cz/images/rosolstvan.jpg
http://www.imagehosting.cz/images/kvitovaspa.jpg
http://www.imagehosting.cz/images/kvitova01s.jpg
http://www.imagehosting.cz/images/kvitova02s.jpg
http://www.imagehosting.cz/images/kvitova03s.jpg
Reagovat
Roger_Federer
Nevite nekdo, bude to letos na Svanici, kdyz je to tak velike?, prece jenom Stromovka neni tomu uspusobena pro 500 t divaku.
DIKY
Reagovat
smazaný uživatel
Tvl, vemte ho něčím po hlavě :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Nevím, na tohle téma jsem nikde nic nečetl.
Reagovat
EllNino
Nevím tohle téma NIKDO neresi
Reagovat
mrafe
To jako má být vtipný? Pokud tě zajímají, tak si to řešte s druhým géniem přes vzkazy a tady nám už dejte konečně pokoj.

A já bych uvítala tvoji odpověď a.magerove pod článkem "Ferrer se oženil. Nadal byl na svatbě Marcu Lópezovi" rejpale :-P
Reagovat
Roger_Federer
Prozradit Vam, vdavkuchtivim zlatokopkam tak osobni vec se me neverejne nechtelo.:):)
Reagovat
mrafe
Tak bys měl i respektovat Rafu, že je to jeho osobní věc a neřešit tady pořád, jaké je sexuální orientace a kdy se ožení. Pokud se ti nechtělo neveřejně tak jsi to mohl napsat veřejně.
Reagovat
VlS
Vám nejde v Ově elektrika? Jsi se někde bacil do hlavy?
Reagovat
Roger_Federer
Ja jsem ze Zlina.
Reagovat
slacker
leda ze Zlicina
Reagovat
VlS
No, tak to chápu, valašská voda, a nepošleš :-)
Reagovat
gigin
Zlín není Valašsko.
Reagovat
VlS
Eště mě řekni, že sa tam neslope cype :-)))
Reagovat
gigin
Však vidíš Dominika, jak píše ;-)
Reagovat
Roger_Federer
Ty ale vis co..
Vcera jsem byl na Hotelu na obed, je tam nova restauracka Indicko-Srilandska.Vari tam origos Ind (vim v Praze nic nenormalniho), ten mluvi Cesky a chlpe jak kdy tady vyrostl..Valach jak poleno.;)
Reagovat
gigin
Zajdu :-D
Reagovat
slacker
Ind tezko, jesli zde se cosi profiluje jako indicko-cokoliv tak vsad boty ze to mam blize k tomu cokoliv nez k Indii. Takze nejaky Tamil to nejspie bude
Reagovat
Roger_Federer
zlin.idnes.cz/ve-zline-vari-v-indicke-a-srilanske-restauraci-kuchar-z-bangladese-p9s-/zlin-zpravy.aspx?c=A151127_2208342_zlin-zpravy_ras
Reagovat
slacker
Tak v Praze snad zadna Srilanska mozna ani neni. Vetsina je riznuta Bangladesem, Pakistanem a par Nepalem
Reagovat
FulnekUltras
všechno skvělá a levná žranice... ;)
Reagovat
Roger_Federer
Ty vole a co je Zlin, kdyz ne Valassko?
Reagovat
misa
Gottwaldov
Reagovat
gigin
Takové pomezí Hané, Slovácka a teda i Valašska no :-D
Reagovat
Fandina
Valašsko je hornatá oblast v nejvýchodnější části Moravy, v České republice v blízkosti hranic se Slovenskem.

Jde o svébytný národopisný a kulturní region, sousedící na jihu s Moravským Slováckem a na západě s Hanou. Lze ho vymezit přibližně územím okresu Vsetín a severní, severovýchodní a východní částí okresu Zlín (severní Lukovsko, Vizovsko, Klobucko).

https://cs.wikipedia.org/wiki/Vala%C5%A1sko
Reagovat
gigin
Takže Zlín ne.
Reagovat
Roger_Federer
To jenom poucka, co si muzes najit na Wicki..ale tady je spise kdo se jak citi..Camlik(Malenovice) taky neni Zlinak, presto ze jsou soucasti Zlina.
Zlinane jsou na pomezi tech 3 regionu a maji blizko (myslenim, kulturou) ke vsem 3 oblastem.Uplna krizovatka techto regionu jsou pak Otrokovice.
Reagovat
Fandina
to mě nepřekvapuje, že ty se cítíš valachem ... úsměv
Reagovat
gigin
Nějaké trable s Valachama?
Reagovat
Fandina
napsala jsem malé v a strašně se řehtám, nejde o Valašsko a jeho obyvatele, to bych si nedovolila ... byl to štouchanec do RF ... úsměv
Reagovat
slacker
kravy nerehtaji ale buci
Reagovat
Fandina
valaši řehtají, byla to nápověda
Reagovat
smazaný uživatel
Což ty jako vůl musíš dobře vědět.
Reagovat
Fandina
jooooooooooo a teď se směju :-)))))))))))))))))
Reagovat
slacker
Vzdyrt ta krava sama mluvi o sobe ze rehta, ty ubohe male pivo.
Reagovat
Fandina
ty jsi ubohý celý
Reagovat
slacker
zase lzes, amoralni smejde
Reagovat
gigin
A jo takhle :-)
Reagovat
Fandina
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Reagovat
Roger_Federer
No tak ty vis ocem mluvis..
Vzpominas na ten motorest??ze?
Reagovat
Fandina
Myslíš ten, jak jsi se choval jako pastýř nebo vyhřebec?
Reagovat
slacker
Angel Wicky byla na pohovce u Krause
Reagovat
gigin
Pravda.
Reagovat
smazaný uživatel
http://xman.idnes.cz/kalendar-pirell-2016-fotky-08j-/xman-styl.aspx?c=A151130_224131_xman-styl_fro
Reagovat
misa
http://i.idnes.cz/15/114/org/FRO5f9fa5_SerenaWilliams1.jpg

Jak s něčím takovým můžou soutěžit běžné ženy?
Reagovat
smazaný uživatel
A co je na Sereně tak neběžného?
Reagovat
misa
Postava samozřejmě.
Reagovat
smazaný uživatel
Pro černošky je to naopak poměrně běžný typ postavy.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale pro tenistky ne.
Reagovat
smazaný uživatel
No a? Tím spíš body pro Serenu, že se s tím určitým sportovním handicapem dokázala vyrovnat.
Reagovat
smazaný uživatel
Handicapem? Ten vidíš v čem? Já u ní vidím daleko víc výhod. Tělesná konstituce sprinterky jí dává rychlost (a zároveň jí omezuje v delších výměnách, ale to se projevuje až tak po osmi úderech, na které málokdy dojde), k tomu se přičte fyzická síla. Serena je talentovaná, ale ne víc než třeba Petra a další hráčky. Jenže v kombinaci s fyzickými přednostmi a hráčskými zkušenostmi to z ní dělá absolutní dominátorku.
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby to byla zas taková výhoda, asi by tam takových podobných běhalo víc, nemyslíš?
Reagovat
smazaný uživatel
Ne každá "sprinterka" má talent na tenis. Ne, vážně: v čem je problém? Že Serenu limituje vyšší tělesná váha v delších výměnách, je fakt. Proto to má těžší na antuce a pomalejších površích, ale taky musí narazit na soupeřku, která jí do těch dlouhých výměn dokáže dostat. První tři až čtyři údery ve výměně Serena doběhne bez problémů, pak začíná tuhnout. Takže před rozehráním výměny má Serena fyzickou výhodu, ne handicap.
Reagovat
VlS
Nevidím na Sereně nic tak jó mimořádnýho. Chybí jí tak 10 cm na výšku, sílu určitě má, ale ne větší než některé jiné ( Sabine na Servisu, Petra, Maša FH ....,. a td), hejbe se na svou figuru dobře, ale je řada tenistek s lepším pohybem ( Simona, Aga, ........), akorát se to u ní sešlo tak, že ten kompetenční mix je mimořádnej. Zkušenosti .... no tak za těch skoro 20 let jich určitě posbírala kopec, ale taky není sama .... . Ta její hlavní přednost, sebevědomí jak CN tower, s tím se holt asi musíš narodit, to se naučit nedá.
Reagovat
Fandina
A ještě jednou o šatech Káji tentokrát s jejím rozhovorem o slavíkách.
http://isport.blesk.cz/clanek/blesk-sport/253590/tenisova-hrdinka-pliskova-o-odvaznem-vystrihu-muzi-mi-do-oci-nekoukali.html
Reagovat
misa
alespoň zpětně :)

https://www.instagram.com/p/-vYNVou7r0/
Reagovat
smazaný uživatel
;D)
Lucy is crispy;)
Reagovat
misa
Pořád jí něco křupe :) Na jaře krk, v srpnu břicho a naposledy zápěstí. Snad je už v pořádku.
Reagovat
tommr
už jsou známy nominace v anketě o sportovce roku 2015:
http://sport.idnes.cz/sportovec-roku-2015-nominace-ddp-/sporty.aspx?c=A151201_084043_sporty_ber
v desítce nejlepších jsou i Petra Kvitová a Lucka Šafářová a mezi nominovanými kolektivy figuruje i FC tým. Můj osobní názor je, že se Petra ani Lucka mezi jednotlivci letos na nejvyšší příčku neprosadí, ale náš FC tým by si mezi kolektivy vyhrát zasloužil ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tipuju, že to vyhraje buďto Zuzka Hejnová nebo Martina Sáblíková. Z mužských má asi největší šanci Zdeněk Štybar. Ale i nominace je pro Petru s Luckou úspěch a jsem celkem zvědav, jak ten jejich vzájemný minisouboj dopadne. :-)
A FC je snad jasný :-))
Reagovat
misa
Snad Lucka Petru předběhne alespoň v anketě :)
Reagovat
mrafe
v anketě na iSportu je zatím před Petrou
Reagovat
smazaný uživatel
Na idnesu taky. Tam je Petra dokonce předposlední před Synkem.
Reagovat
misa
Musíš víc klikat :)
Reagovat
misa
Viděl jsem, když jsem hlasoval :)
Reagovat
Fandina
To je pěkné. Za holky v desítce má radost a doufám, že FED Cup v týmech vyhraje. Nádhera.
Reagovat
smazaný uživatel
Dik za link, uz jsem tam klikl Lucku;)

Ale jinak bych to letos pral asi Jagrovi."Dedek" vali furt, dost obdivuhodne, v ankete ma pouze jedno historicke vitezstvi...divne...
no, ale sanci asi nema.
Reagovat
smazaný uživatel
Ke kolektivům: Postup fotbalové repre na Euro (kde je půlka Evropy) je víc než titul basketbalistek USK Praha v Eurolize? Trapnější anketu neznám...
Reagovat
smazaný uživatel
Fotbal je podstatně populárnější než ženský basketbal. Kromě toho takoví Tulipáni i přes rozšířený počet účastníků nejedou nikam, takže ani tak ten postup rozhodně nebyl samozřejmost. A že se podaří celou kvalifikační skupinu vyhrát, to už vůbec ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to snad není anketa popularity, ne? Být nejlepší tým v Evropě a být jenom v Top 24, to je sakra rozdíl. Až budou fotbalisti aspoň v semifinále, tak prosím... Na druhou stranu chápu, že jedno je klub a druhé reprezentace, ale stejně mě to nasralo.
Reagovat
smazaný uživatel
No částečně taky. Přeci jenom poměřovat úspěchy napříč jednotlivými sportovními odvětvími nějakými objektivními měřítky dost dobře nejde.
Reagovat
EllNino
Tam asi kluby ani nesoutěží ne ? Pouze repre
Reagovat
smazaný uživatel
Ve Sportovci? Soutěží. Nakonec, to USK skončilo čtvrté. :-)
Reagovat
EllNino
Ok :-D
Reagovat
tommr
tahle anketa bude vždycky hodně kontroverzní, protože úspěchy v různejch sportech se těžko poměřujou. Mě na tom nejvíc vadí, že se muži a ženy nehodnotí zvlášt ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tě tolik štve, že už skoro 10 let žádný mužský nevyhrál? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To vyhraje zase Hejnová... Ale pro mě je vítěz někdo jiný (a Petra ani Gabča to neni :D) - bikerka Markéta Marvanová, tu asi neznáte...

http://mtbs.cz/clanek/marketa-marvanova-zdolala-zavod-4500-kilometru-napric-usa/kategorie/ostatni
Reagovat
mrafe
Zvolte nejsilnější sportovní okamžik roku 2015 druhé kolo

Poslední gól Jaromíra Jágra v reprezentaci
Famózní obhajoba Fed Cupu

http://sportovecroku.cz/vase-srdcova-zalezitost/
Reagovat
tommr
tak už jsem našim holkám dal hlas ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Dal bych asi:

1.-2. Hejnová, Sáblíková (těžko říct pořadí)
3. Šafářová
4. Kvitová
5. Štybar
6. Moravec
7. Soukalová

Prskavec - neznám, nemůžu hodnotit.
Synek - znám, ale od OH 2012 jsem ho neviděl ani o něm nečetl, takže nehodnotím.
Jágr - fandím mu, ale v top 10 je za zásluhy - v hokeji jsou rozhodující kolektivní výsledky, ty on nemá v NHL ani reprezentaci, po osobní stránce v NHL průměr, na MS byl sice z našich nejlepší, ale v důležitých zápasech vyhořel jako zbytek týmu

Překvapuje mě, že je Karolína tak nízko - vzhledem k tomu, že byla klíčovou hráčkou letošního Fed Cupu.

Týmy bych dal v pořadí:
Fed Cup
biatlon (těsně, asi jen proto, že mě víc baví tenis, možná by biatlonisti měli být 1. - za titul z MS)
fotbal (ale to je taky subjektivní, nedivil bych se vzhledem k velkému počtu "fotbalistů" mezi sportovními novináři, kdyby to vyhráli)
Reagovat
smazaný uživatel
S pořadím celkem souhlasím.

Pár slov ke Karolíně:
Jakkoliv její úloha ve FC byla důležitá, nenazval bych ji klíčová. Stejně důležitou roli sehrála i Petra, byť byla ve finále Kájou trochu zastíněna. Druhá věc je, že toho Kája letos mimo FC zas tolik nepředvedla. Nebo přesněji - přestože většinu roku předváděla slušné výkony a měla dobrou formu, nedokázala z toho nic moc vytěžit: jeden vydřený titul z Internationalu. Ano, hrála dalších 5 finále, ale v nich získala všehovšudy dva sety, a to je málo. Navíc šlo s výjimkou Dubaje o P10 turnaje, na větších, včetně GS, se finále ani nepřiblížila. Nakonec neudržela ani pozici v top 10, natož aby se kvalifikovala na TM. Což je vzhledem k celkovému průběhu její sezony, zvláště její první části, mírné zklamání. Pro srovnání Belinda vyválčila alespoň Premier 5, byť nakonec skončila v rankingu až za Karolínou. A taková Mugu, kterou Kája dokázala hned dvakrát porazit, hrála finále Wimbledonu, vyhrála Pekinkg (PM) a v rankingu je třetí.
Reagovat
smazaný uživatel
2 body ve finále za stavu 1:2 = klíčová role. Samozřejmě, že bez bodu od Petry by FC nebyl. Já neříkám, že Karolína měla být v top 10 (to už by fanoušci jiných sportů asi hodně prskali; i když čistě subjektivně bych jí do té desítky klidně vrazil taky už kvůli konkurenci, která je v tenise ze všech ženských sportů zdaleka největší), ale kolem 15. místa asi jo. Kdyby aspoň 1 z těch 5 velkých finále vyhrála, tak klidně mohla být na hranici top 10.

K tomu srovnání s Belindou - tu vidím jako budoucí šampionku, zatímco Karolína je zatím typově spíš Berdych (konzistentní, ale na úplnou špičku nestačí) než Kvitová (může porazit každou, ale taky občas vyletět s úplnou outsiderkou). Ve 23 letech se ještě určitě může zlepšit, otázka je, jestli tolik, aby jí to pár těch větších titulů přineslo.
Reagovat
smazaný uživatel
Každý bod je stejně klíčový bez ohledu na to, za jakého stavu byl uhrán. Tak jako tak musí být tři. Co se týče celkového pořadí, tak jenom znovu zopakuju, že jí uškodilo to, že ze skvěle rozehrané sezony nakonec dohromady nic nevytěžila. Plus to, že hned dvě holky byly poměrně výrazně úspěšnější než ona. Možná kdyby prolomila hranici top 10 nebo udělala nějaký větší titul, tak to mohlo být lepší, ale takhle je to tak, jak to je.

Co se Belindy týče, já ji vidím jako někoho, kdo bude schopen čas od času vyhrát větší turnaj, ale že by měla dominovat, o tom zatím rozhodně nepřesvědčuje. S hodnocením Karolíny souhlasím.
Reagovat
blixa
Ještě budete plakat, panáčkové !!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Btw. Gábina Soukalová skončila ve Slavíkovi na 96. místě, takže v tomhle oboru má ještě na čem pracovat :D
Reagovat
smazaný uživatel
:DDD
Reagovat
bIbec
sleduju akorát Petru a Lucku, ostatní nevím, co dokázali.
Takže bych nehlasoval, aby to nebylo nějak nespravedlivý.
Kdyby to byla čistě tenisová anketka, hlasoval bych pro Lucii, kvůli finále FO, které v mých očích přebíjí všechno, co letos dokázala Petra.
Reagovat
FulnekUltras
Přesně takhle - podobně jako třeba některé elitní fotbalové stadióny - byla nová Štvanice původně zamýšlena. A pouze vizitkou zaslepeně privatizačního režimu po roce 1990 je bohužel současný stav, kdy prostor není spravován jednotně, ale podle již dávno zprofanovaného klausovského hesla, volně interpretováno "každý za své a ve svém, i kdyby to mělo být za pět prstů v hromadě sraček".
Reagovat
Frick
Ale jak to mělo vypadat? Prostě na Štvanici bylo odjakživa ČLTK, který ovšem nepotřebovalo mít ve vlastnictví centr, na kterej i dost členů nemělo/nemá kladnej názor.

Tak maj ve vlastnictví jen prostory potřebný k tomu klubovýmu životu, jehož součástí jsou i menší turnaje.

Oproti tomu centr má ve vlastnictví svazu, kterej to může považovat za jakýsi "národní tenisový stadion". Bohužel k tomu nejsou akce, i kvůli tomu, že kalendář FC/DC je nevýhodnej. (I když... pokud bychom hráli ČF Davis Cupu s Frantíkama, tak by to mohlo vyjít. Na druhou stranu - Centr na Štvanici se zase pochopitelně nevyrovná O2 areně, na kterou by to možná bylo zralý - vzhledem k atraktivitě.)

Abych to dokončil - nevidím problém v tom rozdělení areálu, myslím, že svou logiku to má. Jak už jsem zniňoval - problémem toho WTA turnaje je ta fixace na jiný klub...
Reagovat
VlS
už na Fricka a jeho Štvanicko- Stromovkovou obsesi nereagujte, jinak se toho nezbavíme.
Reagovat
Frick
To jsi nějaký kápo nebo co? Ať se každý rozhodne sám za sebe.

A s čím máš zase problém? Když píši o Štvanici, máš problém.

Když píšu, co se dá dělat ve Stromovce, aby to aspoň trochu vypadalo, máš taky problém.

Jako fotbalový a hokejový fanda navštěvuju řadu stadionů po republice, tak zkrátka už mám trochu v oku to, kde jsou věci řešeny dobře a kde ne. No, že se tyhle poznatky snažím aplikovat do svých představ, na tom nevidím nic zlého.

Jestli tobě stačí "to se nějak udělá", tak já k tomu se aspoň snažím přidat představu, jak by se to udělat mohlo. Na základě ITF ročníků jsem měl pochybnosti o tom, jak se může udělat ve Stromovce centr pro 2500 lidí a hle - udělal se jen pro 1900 a to ještě mizerně. A ano jsem za to rád, že jsem se nestal konzumentem pohádky o centrkurtu pro 2 500, a díky tomu, že jsem něco vyfotil, něco spočítal, něco vynásobil, něco sečetl, tak jsem rychle přišel na to, že veřejnost byla v tomto ohledu uváděna v (celku výrazný) omyl (řečí čísel 25%).
Reagovat
Frick
Tohle neni žádný útočení.

V čem je toto o tolik více zavrženíhodný, než když se vedou sálodlouhý diskuze na témata Nova x Rafa x Roger nebo různá porovnávání generací? Copak se v těchto diskuzí člověk nepřečte zpravidla to, co bylo už mnohokrát předtím (= před měsícem, před 1/4 rokem, před 1/2 rokem) beztak již vyřčeno?
Reagovat
FulnekUltras
Fricku, máš pravdu - nedej se odradit. ;) Jenom by bylo celkově asi lepší všechny tyhle podněty směrovat hlavně tam, kde to může vést k nějakým reálným změnám. V dnešní mailové době není nic jednoduššího, i když na druhou stranu víme, že maily byly vymyšleny právě proto, aby se na ně nemuselo reagovat... ;)
Reagovat
Fandina
Ale nepovídej, maily zjednodušují práci, vyzvedneš si je kdykoli a pořád máš o nich přehled, nejsou proto, aby se na ně neodpovídalo.
Reagovat
FulnekUltras
Trochu jsem to - s úsměvem ;) - nadsadil, ovšem často nakonec opravdu nezbývá, než záležitost "vyotravovat" telefonem nebo nejlépe osobně. A tam teprve člověk mnohdy zírá, do jaké zájmové a vlivové mlýnice se vlastně dostal... ;)
Reagovat
Frick
Čili OK - nezajímá tě to. Tak to nečti. Mne zase nezajímá (nebo jen okrajově) Murray a jeho DC. Tak taky si tam tu dikuzi nečtu a nehodnotim.

A nevidim důvod, proč by vedle diskuzí o herních/výsledkových kvalitách toho či onono, té či oné (jenž také mohou být sálodlouhé, ubíjející a neustále se vracející) nemělo bejt legitimní i diskuze o tom, zda je někde špatné/dobré prostředí pro diváky.
Reagovat
Frick
A nebo hned tady v topicu - vlákno, kde se řeší nějaká čárka. Taky si můžu myslet, že je to o hofně a s tématem pražskýho WTA to vůbec nesouvisí. Ale řeším to až teď, když chci poukázat na tvou neobjektivitu.
Reagovat
mrafe
VlS,jak to vypadá on si vystačí sám. :DD
Reagovat
VlS
Jo, tak ho nechme, ono ho to přestane bavit. Jeho nezajímá tenis, potřebuje "svou velikost" transformovat do nějakého projektu, je jedno, že nezrealizovatelného, a potřebuje obecenstvo a je úplně jedno, jestli obecenstvo tleská, nebo píská. Asi se mu nedaří v reálném životě naplnit svou potřebu interakce ( ono na chytráky, kteří mají plnou hubu toho, co by kdo měl dělat, ale sami nedělají reálně nic, je každá sociální struktura dřív nebo později alergická). Prostě de fakto funguje jako troll, i když by asi nechtěl.
Reagovat
blixa
Začíná mi to připomínat jedno nejmenované diskuzní forum, které dokázala zničit jediná šílená osoba. Ve finále si tam ještě několik měsíců psala sama se sebou a jen občas si stěžovala, že jí nikdo neodpovídá. Ono se to zdá zdánlivě nemožné, ale to si tehdy mysleli lidi i tam. Třeba to má Frick v plánu, všechny nás vyštvat a zůstat tu jen s pár přitakávači. Pak bude konečně šťastný.
Reagovat
Fandina
Myslím, že tady není jedna šílená osoba, ale je jich víc. Frick, Fulnek, slacker a další.
Reagovat
slacker
seznam silenych osob: Fandina, iqe, tommr, kvitovka, blixa, renel, forehand a dalsi nejmenovani tzv tvrde jadro nadalovcu na TP
Reagovat
FulnekUltras
;))))) všichni pěkně na jedné kocábce... ;)
Reagovat
mrafe
Myslím si, že Vás dva Frick respektuje, a dá na Vaše názory i když se pro ním ohradí. Možná by se měl Frick dát na psaní pohádek, tam by mohl mít úspěch.
Reagovat
slacker
respektovani VISe to jeste beru ale respekt blixy? hotove silenstvi
Reagovat
freeteepek
https://www.zonerama.com/freeteepek/Album/1059766
Reagovat
Frick
Zajímavé - ač pouze 4,5 roku ve zpětnosti času, tak to vypadá velmi archivně.
Reagovat
Frick
(Teď vylučme Štvanici)

Ten areál má obrovskou nevýhodou ve svém tvaru nudle, tak není na něm dostatečně velká plocha na stavbu nějakého dočasného centru s tribunama ze čtyř stran. To je velká nevýhoda oproti Štrasburku, kde taky je během roku jedno velké nic, ale jeden kurt je obklopen prostorem, takže tam jdou mobilní tribuny udělat ze čtyř stran...

https://www.google.cz/maps/@48.6005038,7.7698896,96m/data=!3m1!1e3?hl=cs

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpt1/t31.0-8/11270424_10152951958986902_818225981529917579_o.jpg

Něco takového není možná u Černoška udělat.

Dále se nabízí udělat centr tam, kde tribuny z obou stran - to by šlo udělat třeba na 5. centru směrem od hlavní budovy. http://mapy.cz
/letecka?x=14.4081485&y=50.1096229&z=19

....nicméně tam zase není žádný prostor pro zadní V.I.P. tribunu...

Další možností je si pronajmout kurty MV ČR

http://mapy.cz/letecka?mereni-vzdalenosti&x=14.4091892&y=50.1089572&z=20&rm=

Tam prostor je, jen by to bylo "přes silnici"

Pokud jde o konstrukci tribun, tak pochopitelně by se hodilo elegantnější řešení se vstupem přímo v tribuně...

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xtf1/t31.0-8/10258803_10152167376456902_2944476168825613569_o.jpg

Pak by i tribuna mohla být na úrovni celé délky hracího kurtu.

V horizontu delší doby by samozřejmě dávala smysl stavba skutečného centru/multifunkční arény (třeba něco jako je v Prostějově, ale větší), na což by bylo třeba vykoupit nějaké pozmemky.
Reagovat
Frick
*pardon na 5. kurtu směrem od hlaví budovy.
Reagovat
horska.kraslice
Omlouvám se, že sem tentokrát tahám bulvár. Jen výjimečně.

http://www.super.cz/395057-nejodhalenejsi-vnady-ceskeho-slavika-vsechny-trumfla-nadherna-ceska-tenistka-svetova-jedenactka.html
Reagovat
FulnekUltras
Tak Kája myslím po odborné stránce zcela v pořádku... ;)
Reagovat
sprchon
https://www.instagram.com/p/-tu2Z8wXzV/?taken-by=petra.kvitova

Tak Petra a AKS jsou legendy. :))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Petra v zásadě ano, minimálně tou českou, ale - jak jsi zrovna tohle z toho videa vyvodil? :-)
Reagovat
sprchon
Podle toho, co Petra říká, ne? Mluví o legendách - sobě a AKS. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nikoliv, mluví o legendách ČÁRKA sobě a AKS. :-) Ale předpokládám, že to dobře víš, takže trocha provokace a já ti na to skočil. :-)
Reagovat
sprchon
Žádná provokace, já se nad tím jen pousmál. :) A i s tou čárkou to lze pořád chápat tak, že mluví o sobě a AKS. Aspoň teda myslím...
Reagovat
smazaný uživatel
Právě že nelze, ta čárka ten význam dost mění. :)
Reagovat
sprchon
A jak bys to napsal tak, aby se skutečně jednalo o Petru a AKS? Přesně to, co řekla.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak bych to napsal? Samozřejmě bez čárky, což by se projevilo i na výslovnosti, viz moje reakce na VlSe.
Reagovat
sprchon
Bez čárky to snad ani nejde, ne?
Reagovat
smazaný uživatel
Jistěže jde. Právě to, jestli je tam čárka určuje, jestli těmi tenisovými legendami myslí AKS a sebe nebo někoho jiného.

"(...) tenisové legendy Anna Karolína Schmiedlová a já."

vs.

"(...) tenisové legendy, Anna Karolína Schmiedlová a já."

Vnímáš už ten rozdíl? :-)
Reagovat
VlS
No, ta čárka to právě posouvá k tomu, že legendy jsou AKS a Petra, mě je jasný, že to myslela jinak, ale řečeno to nebylo úplně šťastně, kdyby tam místo čárky byla spojka "a", tak by to bylo zřejmé.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale neposouvá. Ona v tomto konkrétním případě tu spojku "a" nahrazuje. I ta drobná odmlka mezi "tenisové legendy" a "Anna Karolína Schmiedlová" je dostatečně zřetelná na to, aby bylo naprosto evidentní, co tím myslela.
Reagovat
sprchon
Ta odmlka může znamenat čárku. :D Ale to je jedno, víme, jak to myslela. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
No vždyť právě. O tu čárku přeci jde, o to, že tam je. ;-)
Reagovat
blixa
Anička je legenda, jasná věc ! ;-)
Reagovat
misa
Petra už ani neumí česky ... 1. decembra :)
Reagovat
smazaný uživatel
Snažila se, aby jí rozuměli i slovenští fanoušci, když je to na Slovensku. :-)
Reagovat
Pedronegro
tak mi přijde, že to bude nejoriginálnější 500 WTA, komenty konkrétně některých okolo tohoto fenoménu podnítily představu, jak se koncem dubna budou v MHD pohybovat směrem Stromovka lidi se židličkami, mezi nimi někteří chytří rovnou s barovými, aby něco viděli :)...
Reagovat
Frick
Jak to myslíš?
Reagovat
Pedronegro
jen si představ, jak se na Hradčanské hrnou z metra davy se židlemi a míří na bus do Bubenče ...:) to by se dala ta proklamovaná kapacita i překonat ;)
Reagovat
Frick
Musíš to řikat po Fandinovsku - židličkama :o) To, že zrovna zdrobní takovou nezajímavou věc jako je židle, bych zrovna přičítal tý deformaci od vnoučat, kdy jim řikám, aby si přisunula židličku ke stolečku :o)
Reagovat
Fandina
Zbytečné ti něco vysvětlovat, je logické, že když máš na tribuně židle, tak je víc možností, jak si sednout, posunout se. Je to výhoda oproti pevné tribuně. A to ve Stromovce bylo.
Reagovat
Frick
Já nevim co tam dělala, jak ta Fandina s tim šoupala sem a tam.
Reagovat
Frick
Ale z logiky věci je naprosto jasný, že když stavim tribunu o skoro 30 řadách sedadel, tak musí nějaký sklon, aby každá řada byla oproti tý předchozí dostatečně vyvýšena. Ve Stromovce to hrubě podcenili. Jestli ze nedablosti nebo stylem "Diváku, máš to zadarmo, tak si nestěžuj", toť otázka...
Reagovat
Fandina
Sklon byl, sice malý, ale byl. Kdyby tam nebylo vidět, nikdo by tam neseděl a jsou fotky, kdy je tam plno.
Já tam viděla také a z různých míst a přede mnou také seděli lidi.
Příště to chce trochu zvýšit schody, na kterých se sedělo, klidně na úkor prostoru pro nohy, ten byl zbytečně velký.
Reagovat
FulnekUltras
;)))
Reagovat
milik254
Možná si udělám na starý kolena (bacha, Milíkovi bude 17, osmnáctka se blíží:DD) výlet do Práglu
Reagovat
smazaný uživatel
:DD jj taky si připadám stará :D
Reagovat
slacker
Rozdeli se i s nami?
Reagovat
aligo
Doufám že tam letos bude Nicol :)))
Reagovat
marekv
Tak treba bude obsluhovat v novym bufetu, aby Frick necekal ve fronte :-)
Reagovat
Fandina
Je to ze září, ale tady je docela zajímavý rozhovor s Ivem Kaderkou.

http://myjsmetenis.cz/rozhovory/730-ivo-kaderka-exkluzivne-o-financovani-sportu-situaci-v-ceskem-tenise-ci-aktualnim-deni
Reagovat
Fandina
A další s Petrou Černoškovou, po letošním turnaji.

http://myjsmetenis.cz/zajimavosti/20-zajimavost/392-petra-cernoskova-drina-se-vyplatila-hodnoceni-turnaje-ze-strany-wta-jsou-excelentni
Reagovat
marekv
No, počkej, psychopat ti vysvětlí "excelentní hodnocení" :-)
Jinak i mě se tam atmosféra líbila a hlavně krom FC jediná možnost jak v ČR ty naše holky vidět a ještě se k nim hodně přiblížit. Tak hurá, že se našel někdo, kdo takový turnaj uspořádá.
Reagovat
Fandina
Jasně. Já tam chodím od roku 2011 na ITFka, tam taky byly vždycky naše holky. V roce 2011 i Petra. A je fakt, že blíž se k nim dostat snad ani nejde, než na takovémhle turnaji.

Jinak psychopaty neřeším.
Reagovat
marekv
Ja vzpominam treba na to finale Safarova - Cadantu, Cadantu v ty dobe hrala svuj nej tenis, a kdyby ji nechytla ruka, tak kdo vi...Tam sem se s Luckou poprve setkal zblizka asi hodku po zapase, prisla z druhy strany ty hlavni budovy a podepisovala se. Mela toho plny kecky, sotva se sinula :-)
Reagovat
Fandina
To bylo v roce 2013. Já jsem Šafi o rok dříve, v roce 2012 náhodně potkala v areálu, když jsem tam přicházela, vyklusávala si to směrem k řece. Tenkrát jsem se tam s ní chvilku bavila.
Reagovat
misa
Já se samozřejmě musím zeptat o čem :)
Reagovat
Fandina
O tenise.
Reagovat
misa
Opravdu obsáhlá odpověď, doufám, že Lucka byla trochu sdílnější :)
Reagovat
Fandina
Nebyla sdílnější, byla skoupá na slovo. Na rozdíl od jiných holek, s kterými jsem se bavila.
Reagovat
misa
To víš, monacká rezidentka se jen tak s někým nebaví...
Reagovat
Fandina
Ale byla milá a zdvořilá ke staré bábě ... úsměv
Reagovat
misa
Tak to jsi mě uklidnila, už jsem o ní začínal pochybovat :) Asi neměla čas na nějaké povídání, když klusala.
Reagovat
Fandina
To je jasné, že neměla čas, oslovila jsem jí a ona se zastavila a pak zase pokračovala. A jak jsem psala, je to milá holka.
Reagovat
misa
To je dobře :)
Reagovat
Frick
Ty lidská nulo - OK, já to tedy zopakuju - byť jsem to asi i dříve. Já si dokážu představit, že nějaký bafuňáři s tim neměli problém, když se pohybovali mezi VIP tribunou a restaurací.

I pochopitelně zázemí pro hráčky asi ve Stromovce špatné nebude.

Klidně si ovšem dokážu představit, že na normální tribunu se už nikdo neobtěžoval.
Reagovat
FulnekUltras
Zajímavé a čtivé ;) - včetně toho, jak si Kaderka klasicky připisuje vlastní zásluhy na současných úspěších českého tenisu a požaduje od státu miliardy na sport "kvůli dětem", zatímco nakládání s prostředky ČTS zůstává poněkud stranou a kauza Sazka-ČSTV z roku 2011 upadá v zapomnění zcela...
Reagovat
Frick
Ač fanda Lucky, tak kvůli jejímu jednomu kolu bych půl mega dolarů neinvestoval. Paradoxně - kvůli Petře ano.

Teď se tam natahá spoustu cizích křenic....

Myslel jsem si, že s 500 000 dotaci bude mít WTA i zvýšené nároky na areál, ale zřejmě ne...
Reagovat
smazaný uživatel
Proč by měli mít zvýšené nároky, když se kategorie turnaje nijak nezměnila? Nehledě na to, že u většiny turnajů této kategorie je i těch požadovaných 2500 míst zbytečně moc. A nejen u téhle kategorie.
Reagovat
Frick
Na body je to stejné, ale účasti dvou hraček TOP TEN je dán předpoklad pro vyšší atraktivitu a tím i vyšší divácký zájem...
Reagovat
smazaný uživatel
Černošek říkal, že se dá kapacita navýšit až na 7000 míst ;-)
Reagovat
VlS
Otázka je, kolik diváků na konci dubna opravdu přijde, hlavně ve všedních dnech a kolik o weekendu, pokud naše nejlepší holky třeba brzo vypadnou.
Vojáků už máme málo na to, abychom je tam naveleli. Že by tam šli uprchlíci?
Reagovat
smazaný uživatel
Uprchlíci snad ne. To by tady Frick pak rok psal, že je to nedůstojné a že detenční centrum se radši mělo udělat na Štvanici.
Reagovat
smazaný uživatel
Letos nestačila kapacita už na semifinále. Jinak už i kvalifikační zápasy měly dost diváků, třeba Lucka Hradecká nebo Markéta Vondroušová. Něco jiného to bylo v to deštivé úterý, kdy nebylo jasné, jestli se vůbec bude hrát, to tam byli jen skalní fanoušci Karolíny.
Reagovat
VlS
Tak otázka je, jak to bude při třetím ročníku a v situaci, když bude denní lupen stát 5ti kilo.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevšiml jsem si, že by se něco změnilo na tom, že má být vstup zdarma.
Reagovat
VlS
Píšu při 3. ročníku
Reagovat
Frick
Kde to říkal?
Reagovat
Nola
zucastni sa niekto, Kvitovci?
http://sport.sme.sk/c/8089278/legendarny-sved-na-zapasy-s-mecirom-mam-zle-spomienky.html
Reagovat
Fandina
Bude to v některé televizi?
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda, že to nebylo v sobotu... :/ Dívat se nebudu, když bude stream, protože už něco mám a pak se musím učit...
Reagovat
Cico93
Sa v poslednej dobe len učiš a učiš.
Takže tak aby boli na vysvedčku samé jednotky. ;-)) jasne?? ;D
Reagovat
smazaný uživatel
To nehrozí. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrá zpráva. Kromě účasti dvou našich tenistek z desítky přinese navýšení dotace i větší zájem lepších zahraničních hráček, takže se můžeme těšit na ještě kvalitnější obsazení, než bylo letos. České hráčky to tedy budou mít těžší, ale divácky to bude zajímavější, a to už od prvního kola, resp. i kvalifikace. Těším se už teď ;-)
Reagovat
tommr
já teda doufám, že zahraniční konkurence nebude natolik silná, aby naše nejlepší hráčky nějak vážně ohrozila a titul zůstane zase doma ... :)
Nejvíc se těším na naše mladý naděje a to i na ty z druhýho nebo třetího sledu: Vaidišovou, Malečkovou, Muchovou, Bouzkovou, Vondroušovou a další ... :)
Reagovat
Haitik
Ula asi kvalitní pařmenka :DD

https://pbs.twimg.com/media/CVDEDP-UkAAarhW.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Moc kvalitní asi ne, když ji to takhle odrovnalo :-D
Reagovat
Haitik
Já to myslel jako, že za to asi umí vzít.. :DD Když nejde ani po svých.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo to je? Radwa?
Reagovat
smazaný uživatel
jj, dokonce jsou na té fotce obě, pokud dobře vidím, ale Aga jde po svejch.
Reagovat
smazaný uživatel
To bude mít Vlk radost, on je tady ted přes ty sketche :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ty sketche maji uz hlubsi historii;) Jen dost se mne spis nechce...
Ovsem namet jet to pekelny;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Uz jsem nasel clanek...
bylo to ve Varsave, a byl tam taky na te party Patrick Mouratoglou, trener Sereny...;-O

http://sport.se.pl/inne-sporty/tenis/upojna-noc-siostr-radwanskich-wideo-i-zdjecia_737740.html

No tech fotek je tam vic teda...no celkem Ula dost padla teda...
...no to bude mit tatinek radost;D))))
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak oslavovaly se 30. narozky Celta;D)
Pritel Agy, tenisovy hrac,
ktereho by asi porazil i Janekda;D))))
Reagovat
Fandina
OT ... poohlédnutí na FED Cup, kde byl také stánek DJOKOlife. Tam jsem nahlédla, ale nic nekoupila, na rozdíl od bonbonů Sugarpova, kde mi nabídli ochutnávku a nakonec jsem si vybrala voňavá želé zvířátka.

http://www.imagehosting.cz/images/sugarpovaf.jpg
http://www.imagehosting.cz/images/djokolifef.jpg
Reagovat
Cico93
aha zaujímavé...
ja si dnes kúpil tic tac.
Reagovat
Fandina
OT ... Rozhovor s trenérem Káji Vaňkem
http://myjsmetenis.cz/rozhovory/889-jiri-vanek-exkluzivne-o-spolupraci-s-karolinou-pliskovou-a-sve-kariere
Reagovat
sprchon
Hezký, ať se daří dál! :)
Taky věřím, že to finále FC Káje pomůže.
Reagovat
mrafe
Zajímavé čtení. Vůbec jsem nevěděla, že Vaněk taky trénoval Barču.
Reagovat
blixa
No, to jsem taky netušil, navíc by mě nenapadlo že zrovna on je "prskloň", mě připadal celkem klidnej. Asi má nejen dobrej vliv na Káju ale i Kája na něj ;-)
Reagovat
sprchon
Taky mě to překvapilo... Divá hráčka s divým trenérem, to musel bejt masakr. :D
Reagovat
Cico93
Reagovat
Cico93
sorry omylom som tam dal Linkin park..

toto tu
https://www.youtube.com/watch?v=qLweVXbYdag
Reagovat
Cico93
tvl to je Isner!
Reagovat
sprchon
Hezké, že má Chinese fanclub. :)

Nejlepší byl chladnokrevný konec proti CSN. Kanár zakončený 4 esy v řadě. ;)
Reagovat
VlS
Ty jo, to bylo něco
Reagovat
smazaný uživatel
aj toto je pekná pesnička :)
Reagovat
Cico93
jj je to pecka.
Linkin Park je celkovo výborná skupina.
Reagovat
smazaný uživatel
to je, klip Somewhere I belong byl první, co mě v mém raném mládí v televizi zaujal, ale to tenhle taky :))

https://www.youtube.com/watch?v=F7jSp2xmmEE
Reagovat
gigin
Congratulations @andy_murray @jamie_murray and the British @DavisCup team for making history! Enjoy the celebrations
Reagovat
smazaný uživatel
Hezké :-)
Reagovat
gigin
https://twitter.com/paulmara99/status/671026613052645376
Reagovat
gigin
nevím, co dřív sledovat:

http://www.livesport.cz/tenis/
Reagovat
Fandina
:-)
Tady ano i Futures Opava.
http://itfprocircuit.tennis-live-scores.com/scoreboard.aspx
Reagovat
sprchon
Konečně novej článek, kterej můžeme zaplevelit a nemusíme na úvodní stránce rolovat až dolů. :D
Reagovat
blixa
:D :D
Reagovat
Fandina
Už se těším. Turnaje na Spartě jsou vždycky super.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist