Plíšková otočila finále proti Hradecké a v Praze slaví první titul na antuce

2. 5. 2015, 13:10
Aktuality 466
WTA PRAHA - Premiérový ročník turnaje WTA v pražské Stromovce vyhrála Karolína Plíšková. Nasazená jednička v dnešním finále zdolala krajanku Lucii Hradeckou a po již čtvrté třísetové bitvě během pěti dnů vybojovala svůj celkově čtvrtý titul a první na antuce. Naopak poražená Hradecká neuspěla ani ve svém sedmém finále.
Hradecká a Plíšková (© jtbopen.cz)

Na dnešní finále do pražské Stromovky se stejně jako včera přišlo podívat zcela zaplněné dvouapůltisícové publikum a vchod do areálu tak musel být uzavřen. Finalistkám na kurtu přálo příjemné slunečné počasí a divákům i pořadatelům navíc udělalo radost třísetové vyvrcholení celého týdne. 

Karolína Plíšková a Lucie Hradecká se dobře znají z působení v klubu I. ČLTK Praha a vzájemnou bilanci měly vyrovnanou 1-1. A vyrovnaný byl také jejich dnešní finálový souboj na domácím turnaji WTA v Praze.

Statistiky zápasu
Plíšková - Hradecká
8 esa 17
2 dvojchyby 10
61 % 1. podání 'in' 49 %
81 % úsp. 1. podání 81 %
3/11 brejkboly 2/7
čas: 1:54

Lépe souboj o titul rozehrála zkušenější Hradecká, jež v prvním setu nečelila jedinému brejkbolu a díky brejku z deváté hry si zajistila vedení 1-0 na sety. V druhé sadě ale ztratila úvodní tři gamy a nasazená jednička Plíšková se za stavu 5-2 dostala ke dvěma setbolům. Ty sice nevyužila a po ztrátě koncentrace dovolila soupeřce vyrovnat na 5-5, ovšem závěr zvládla lépe a zápas musel rozhodnout třetí set. 

V něm Plíškové stačilo proměnit jediný ze šesti brejkbolů. V osmé hře ještě zahodila tři mečboly, při svém servisu už však vedení nepustila. Při čtvrtém mečbolu ještě udělala svou teprve druhou dvojchybu, v další výměně ale trefila vítězný úder a po necelých dvou hodinách zvítězila 4-6 7-5 6-3. 



"Nebyla jsem lepší, Lucka hrála velmi dobře. Bylo to jen o pár míčcích a já jsem šťastná, že jsem dokázala vyhrát," komentovala Plíšková své vítězství. "Rozdíl byl určitě v servisu," hodnotila Hradecká, která sice nastřílela 17 es, ale také předvedla 10 dvojchyb. "Kája dneska podávala líp, v těch důležitých míčích dala nepříjemný servis, nebo jsem dostala eso," dodala poražená finalistka.

Karolína PlíškováTřiadvacetiletá Plíšková vyhrála už desátý třísetový zápas v řadě, z toho čtvrtý na J&T Banka Prague Open. Dnes si zahrála ve svém celkově devátém a letošním třetím finále, v němž získala čtvrtý titul. Také předchozí triumfy slavila na podnicích WTA International (Kuala Lumpur 2013, Soul 2014 a Linec 2014), až dnes však poprvé vybojovala trofej na antuce.

"Všechny tituly byly těžké, ani jeden nebyl zadarmo. Nebudu říkat, že je tenhle nejcennější, ale jsem ráda, že jsem to před domácím publikem dokázala," řekla Plíšková a poděkovala fanouškům. "Každý den bylo skoro plno, celý týden byl neuvěřitelný."

"Lepší začátek na antuce jsem si nemohla přát, ale teď mě čekají ještě důležitější turnaje, tak doufám, že to půjde i tam," uvedla Plíšková, jež nyní zamíří do Madridu, kde začne proti domácí Silvii Solerové-Espinosaové. Ve španělské metropoli může zaútočit na Top 10, v novém vydání žebříčku se posune na 13. místo zpět před Lucii Šafářovou.


Hradecká prohrála i sedmé finále
Hradecká, jež za tři týdny oslaví 30. narozeniny, ve Stromovce začínala v kvalifikaci a dnes hrála už osmý zápas během osmi dnů. Poslední čtyři utkání byla navíc třísetová, přičemž ve středu v osmifinále proti krajance Tereze Smitkové utekla dokonce ze čtyř mečbolů.

Premiérový titul ve dvouhře na okruhu WTA ale dvojnásobná grandslamová vítězka ve čtyřhře Hradecká nakonec nezískala. Prohrála i ve svém celkově již sedmém singlovém finále, přičemž dnes v něm teprve podruhé uhrála alespoň set. Předchozí neúspěšná finále odehrála v Bad Gasteinu 2008, Štrasburku a Istanbulu 2009, Barceloně 2011, Québeku 2012 a Štrasburku 2013. Přesto je se svým vystoupením v rodné Praze spokojená.

"Jsem určitě maximálně spokojená, protože být tady celý týden a hrát každý den je neuvěřitelný. Teď už se těším na žebříček," řekla Hradecká, jež byla ještě před necelým měsícem hráčkou druhé světové stovky. Letos má však velmi dobrou formu, před třemi týdny se na antukovém podniku WTA Premier v Charlestonu dostala z kvalifikace až do semifinále a v novém vydání žebříčku se tak posune už na 58. místo. Jejím maximem je 41. příčka.

Turnaj WTA se do Prahy vrátil poprvé po pěti letech a české tenistky antukové kurty ve Stromovce doslova ovládly. Do hlavní soutěže zasáhlo osm domácích hráček a žádná z nich neprohrála se soupeřkou ze zahraničí. Postupně se eliminovaly navzájem, až nakonec došlo k českému souboji ve finále.

Předchozí turnaj WTA na českém území, který se hrával na Štvanici a skončil v roce 2010, měl naposledy českou vítězku před sedmnácti lety, kdy triumfovala Jana Novotná.

• WTA INTERNATIONAL PRAHA •
Česko, antuka, 250.000 dolarů
sobotní výsledky (02. 05. 2015)
• Dvouhra - finále •
Kar. Plíšková (1-ČR) - Hradecká (ČR) 4-6 7-5 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

466
Přidat komentář
George_Renel
Timea dnes hrála opravdu bídně, Šarapovová ubrala na nepřesnoatech a lehce ji přehrála. A přidala na Db.
Reagovat
Michaelus
Všechno ji to házela na střed kopečkama, to se potom nesmí divit :D
Reagovat
Desetinka
Nevíte, na jaký kurt (po kom) má jít Bára? Bohužel koukám, že zmizela z nabídky streamu, a to samé Petřin zápas :-( Snad je to jen šum, to by mě naštvali...
Reagovat
EllNino
Barča má jít po Jankovi s Tanassim, takžeji asi neuvidíme, Petra je na kurtu po Caro s Jarkou, to by měli dávat, ale taky jsem jejich zápas v nabídce teď nenašel ...
Reagovat
Desetinka
Aha, díky za info, měla jsem za to, že jsem oba ty zápasy viděla v nabídce, ale asi se mi to zdálo...Škoda, zvlášť na zápas Báry s Bouchard jsem se těšila moc :-)
Reagovat
EllNino
já jsem Báru taky viděl v nabídce, nejsi sama :)
Reagovat
George_Renel
Ráno v nabídce rozhodně byly.
Reagovat
EllNino
takže 2. kolo bude pro Lucku nebezpečně rozjetá Tsvetule :) to je fajn
Reagovat
tommr
Lucka si určitě vyžádá nějaký rady od Karolíny, která Pironkovou udolala na PO ... :)
Reagovat
blixa
No nevím, jestli bude Kája zrovna ideální rádce, sama to dala jen tak tak. Pironě se dostala do sakra nepříjemné formy, Lucka bude muset zapnout forsáž.
Reagovat
smazaný uživatel
minut stačilo Cvetance na zničení Camily :D Gratuluji :)
Reagovat
blixa
Hrůza. Pistolnice dnes asi střílela pánubohu do oken ...
Reagovat
smazaný uživatel
Camila musela být úplně mimo, po Praze další nevydařený turnaj.
Reagovat
smazaný uživatel
Na druhou stranu-Piroňka hrála s Kájou fakt dobře.
Reagovat
George_Renel
Tedy dnes už to není u Rusky hekání. To je řev prvorodičky v jižanském seriálu.... ;-)
Reagovat
George_Renel
Tedy dnes už to není u Rusky hekání. To je řev prvorodičky v jižanském seriálu.... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím nuda, žádný překvapení :D Už se těším na Petru
Reagovat
blixa
A co budeš, v případě Petry, považovat za překvapení ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
U Petry nesmí být člověk překvapen ničím. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
si podle čísel dobře jede :)
Roberta po dobrém začátku ztratila 6 her v řadě :(
Reagovat
vrabejka
Camilko otočit!!
Reagovat
smazaný uživatel
nene, Cvetanko udržet :)
Reagovat
blixa
Tak jak to vidíte ? UZSB-TNM nebo Timea ? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Timea ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Máša
Reagovat
smazaný uživatel
Timea
Reagovat
tommr
ani nevím komu mám v tomhle zápase víc přát. Za normálních okolností bych asi přál outsiderce Bacsinszky, ale nejsem si vůbec jistej, že by byla momentálně pro Karolínu lehčí soupeřka než Sharapova. A když už by měla Karolína vypadnout tak by pro ní asi bylo lepší vypadnout se Sharapkou ...
Reagovat
smazaný uživatel
Shifty funguje, ale zatím jen z centru...
Reagovat
smazaný uživatel
Už i z dvojky, tak snad vydrží i na Petru. :)
Reagovat
Michaelus
Budou streamy z Madridu dneska?
Reagovat
smazaný uživatel
Z prvních 3 kurtů :)
Reagovat
tommr
streamy z Madridu budou z prvních tří kurtů tzn. uvidíme Petru, Karolínu i Báru. Zápasy obou Williamsek dokonce vysílá televize DigiSport 2 ...
Stream bud dneska k dispozici i z finále ve Wiesbadenu kde hraje Tereza Martincová a z finále v Ostravě kde hraje Adam Pavlásek ...
Reagovat
marekv
Vidím, že tu měl Frick záchvat až do 1:40. No, to už je věc jeho a těch co vedle něj musí Žít.
Přesto se musím ostře ohradit proti větě:
Pak ovšem ten turnaj prostě nedělá "pro lidi". A to je mrzuté.

Fricku ty nejsi "lid", ty jsi jeden jednotlivec. Věta má tedy znít "Pak ovšem ten turnaj prostě nedělá pro Fricka" nebo "Pak ovšem ten turnaj prostě nedělá pro příznivce Štvanického areálu"

Co chce lid nemůžeme vědět. Jednomu se líbí Stromovka, druhému Štvanice, třetí by to chtěl v Prostějově, čtvrtý třeba na Marsu, bo mu je jedno, kde to bude.
Reagovat
smazaný uživatel
Já hlasuju, pro Bílovec nebo Fulnek ;) :DD
Reagovat
Frick
Špatné zprávy. Obě vyhučely v první kolách kvald. Maruš v Cagnes, Markét v 1203-Stadtu.
Reagovat
Frick
Fakt nic moc. Na nějakou 25.000 dejme tomu, ale myslim si, že trofej by měla být umělecké dílo ne zcela mizivé hodnoty. Na International třeba tak v hodnotě 30 000 - 50 000 Kč.
Reagovat
George_Renel
Zase sis nevzal prášek.....
Reagovat
FulnekUltras
Klobouk dolů před českými holkami, jak skvěle využily domácího prostředí. K tomu ještě zvláštní gratulace Lucce Hradecké za vynikajicím způsobem odehraný turnaj a vůbec celý zatímní průběh letošní sezóny.
No a Petra - čekám velký boj, ale tentokrát vítězný. Už by se to mohlo konečně začít lámat zase směrem vzhůru. Poooooojď !!!!!
Reagovat
Frick
PALEC NAHORU #1 - Karolína Plíšková

Narozdíl od loňska Kája slavila titul již o finále dříve. Ale neměla snadnou práci. Ač soupeřky byly spíše z nižích pater žebříčku, celkem 4x musela jít až do třech setů. Zejména 2. kolo s Piroňkou bylo o nervy. Vč. debla strávila Kája na kurtech plných deset hodin. Uvidíme, jak se to na ní projeví v Madridu.

PALEC NAHORU #2 - Lucie Hradecká

Tak se to zase nepovedlo. :-( Sedmé finále v kariéře, sedmá porážka. To už je dost kruté. Ale jinak skvělé představení od Lucie. Zahrála si ve Stromovce celý týden, od soboty do soboty. Bez čtyř minut 13 singlových hodin. Nyní zaslouží oddych a pak tradá na kvaldu do Říma. Před pár dny jsem tu psal o nasazení na USO. Vč. (mizivých) obhajob by jí k tomu mělo stačit necelých 600 bodů. Není to málo, ale nereálné to není. :o) Vedle nasazení bych jí ale hlavně přál už nějaký ten titul. Takže, jak rád s oblibou říkám - najít si nějaký ten Taškent :o)

PALEC DOLŮ - Lucie Šafářová

Lucko, Lucko. Po vítězném Quebecu jsi na malých turnajích udělala 2x osmifinále a 4x jsi vypadla v prvnim kole. Není to trochu ostuda? No ale v Madridu to zatím vypadá dobře, takže není zatím důvod k panice.
Reagovat
Frick
Bára asi ve Stromovce moc spokojená nebyla. ČF je pro ní málo.

Terka Smitková sice vrátila Lucce porážku z Wimblu, ale pak zahodila vedení 5:1 pro další Lucce. Ani ona asi nebude vzpomínat na Stromovku úplně ráda.

Katka Sinikaková naopak spokojená bude. Vyhraný debl a v singlu druhé SF kariéry. Letos se jí zatím zase tak pronikavě nedařilo, tak dobře, že to nyní trochu zlomila.

Bude Klárka s Prahou spokojená? Já myslím, že za ČF by měla být ráda. Není to špatný výsledek. A v ČF úžasně bojovala, vzdor bolavé ručičce. Mé srdce si získala.

I Denisa Allertová může být spokojena. ČF i pro ni je dobré. Plus skvělý zápas s Alize Cornet, kde jí oplatila porážku z Melbourne a na který já osobně snad budu dlouho vzpomínat.

Kristýna Plíšková šla "proti proudu", vůbec se v Praze neobjevila a zahrála si v Japonsku na 75.000 turnaji. Bohužel uhrála jen ČF. To není nic moc.

No, tak nám tedy skončil jeden mimořádný tenisový týden, kdy jsme nemuseli být odkázáni na streamy a místo toho jsme mohli tenis sledovat hezky naživo. Bylo to fajn. I když bych tento turnaj raději viděl jinde.
Reagovat
Roger_Federer
Nedas sobe a Kvitovce ten palec dole taky?
Reagovat
Frick
ne.
Reagovat
tommr
PALEC NAHORU si tento týden v principu zaslouží všechny naše hráčky na PO s výjimkou Lucky Šafářový. Žádná z nich neprohrála zápas se zahraniční hráčkou a vyřazovaly se jen mezi sebou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Co je s tou holkou? Jaktože nikde nehraje tak dlouhou dobu? Neví někdo?
Reagovat
Frick
na IG si furt dělá nějaký rozhihňaný selfíčka, ale fakt ani vidu ani slechu po ní.
Reagovat
Patri.k
vždyť ukončila kariéru už před hodně lety :D
Reagovat
Frick
Dyť je *1997
Reagovat
Vaslab
V průběhu turnaje v Praze jsem jí tam viděl trénovat. Takže zraněná by být neměla.
Reagovat
gedzitka
V dubnovem rozhovoru s Danielem Filjo na myjsmetenis.cz bylo řečeno,ze u Simony došlo ke zranění a rehabilitace by mohla trvat az pul roku.
Reagovat
smazaný uživatel
aha. Díky za info :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska jsem tady asi, i když nerad, otrávil dost lidí. Se mě snažíš trumfnout nebo co? :-))
Reagovat
Frick
Samozřejmě - po sportovní stránce skončil ten turnaj (co se týče hl. soutěže) úplně nejlépe, jak los dovolil. Žádná Češka nebyla pokořena cizinkou. I v kvaldě to nebylo špatné. Taková Vondroušová či Borecká byly určitě rády za ty bodíky.

Pokud jsem nikde neudělal chybu, tak bylo celkem rozdáno 1396 bodů z toho Češky:

Plíšková 280
Hradecká 180
Siniaková 110
Allertová 60
Koukalová 60
Strýcová 60
Smitková 30
Šafářová 1
Vondroušová 14
Štefková 10
Borecká 10
Kaňková 1
Krejčíková 1
Vaňková 1
Bouzková 1
Malečková 1
Mendesová 1
Hlaváčková 1

= 822 bodů. tj. 58,88%

Z tohoto pohledu se samozřejmě jasně ukázalo, jak velmi takovýto turnaj do naší země patří (Právě proto mne hrozně mrzí, že ho za rok zřejmě opět uvidí 1400, max. 1700 - 1800 běžných lidí v prostředí, které já nepovažuji za to nejlepší, co tohle město může nabídnout). A chce se říct, že by neměl zůstat jediný. Pokud by byl získán další turnaj, tak by to byla určitě Ostrava. :o) Neprodá Linec? ;-) Ale skutečně. Mi to teď přijde málo. Uvidíme co ITS cup v Olomouci a pražská ITF 75.000.

I přes tu pro mne tuto hořkou pachuť to určitě byl fajn týden. Za vrcholný den považuju pro mne osobně úterý s velice nabitým programem. Osobní vrchol celého dne a snad i turnaje byl skutečně zápas Denisy, kde skutečně měl člověk pocit, že se vášnivě fandí. Zřejmě k tomu pomohla stísněné prostředí kurtu č. 1 a asi i ne zrovna sympatická soupeřka. Asi se lidi dívaly na R64 na AO :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Nabitá byla středa. V úterý se hrálo naopak hodně málo, protože pršelo.
Reagovat
Frick
Pardon. Jasně, no.

Ovšem tedy příští rok bude nepříjemné to, že pátek nebude volný den jako letos. Tj. z hl. soutěže se bude hrát o víkendu jen sobotní finále.

Možná skutečně - udělat lepší osvětlení a pokoušet se večerní program táhnout až třeba někam k 21:30 :o)
Reagovat
VlS
A se Svatým Petrem dohodu na počasí zajišťujes ty? Pochopíš už konečně, že u outdoor sportů nemůžeš plánovat program na doraz? A stojí diváci o night session? A stojí o to tenistky? Tenistky jsou totiž ty hlavní na turnaji WTA, na pominutejch kverulantech zas tak moc nezáleží.
Reagovat
Patri.k
Myslím si, že na tenhle turnaj se nevyplatí žádné další velké investice 1) turnaj v Praze narozdíl od jiných turnajů nemá zas tak pevné sponzorské zázemí, takže se může klidně stát, že se časem zruší 2) obecně návštěvnost i přes bezplatné vstupné nebyla v prvních dnech nijak mimořádná, obávám se, že na noční zápasy by byly tribuny liduprázdné, nehledě na to, že spousta fanoušků je mimo Prahu, takže nemůžou zůstat na noční zápasy...
Reagovat
smazaný uživatel
Takové ty "hard night sessions" ve stylu Austrálie nebo Mexika (kdy Angie končila zápas ve čtvrt na čtyři nebo kdy Rafa přišel ve tři na třetí set s kalhotami předkem dozadu) by asi fakt nebyly dobrý nápad :-D

Do těch 21:30 se tu ale minimálně jeden deblový zápas hrál.
Reagovat
Patri.k
Jo, ten zápas byl fakt úžasnej hrozně jsem si ho užil i se mi líbila ta atmosféra, krásnej tenis, krásnej obrat, krásná atmosféra, jsem rád, že jsem viděl tenis ve své kráse
Reagovat
Vaslab
Musím se připojit. Zápas Denisy s Alizé byl taky pro mě ze všech zápasů nejlepším zážitkem. Potom asi Katka proti Báře.
Reagovat
PetaM
Lucka má 198 za Prahu :) Pokud se stránka neplete :D Totiž finále + body z kvaldy :)
Reagovat
Frick
Pravda, pravda.
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.youtube.com/watch?v=LVe82q9IBSo ta by měla komentovat i tennis na ČT. Jolanda is best
Reagovat
smazaný uživatel
Snad už zítra budou z Madridu streamy, jinak všichni víte co udělám :)
Reagovat
VlS
myslím, že to všechny nechává poměrně v klidu.
Reagovat
Roger_Federer
VSEM ZAKAZUJU REAGOVAT NA fricka.JINAK SE NIKDY NEPRESTANE UKAJET.DIKY
:):)
Reagovat
horska.kraslice
Uf, konečně rozumné slovo.
Reagovat
makro99
no demokraticky to zrovna nezní, ale podepisuju :) nechápu, proč i zdejší matadoři reagují pořád na to stejný dokola - jen v tomhle vlákně je to asi 66x nastartovaný zas a znova...
Reagovat
Frick
Věř mi, že se skutečně "neukájim". Snažim se trpvělivě vysvětlovat, abyste pochopili moje myšlenky.
Reagovat
EllNino
tak s tim přestaň, nikoho tim nedojmeš a už jsme toho slyšeli dost
Reagovat
Frick
Já jsem v zásadě zoufalý. A jsem rád za každého, kdo se mnou souhlasí. Třeba mne potěšil uživatel lukassb, který se profiluje jako spíše můj oponent, který na adresu pořádání ve Stromovce utrousil i jedno neslušné slůvko.
Reagovat
EllNino
jono, jenže mi bychom měli být rádi, že tady máme WTA turnaj, který dneska skončil a tys tady akorát tolik lidí znechutil tak, že se všichni budou před koncem dubna příštího roku(určitě už od ledna to zase pojede) zase děsit, co si připravíš a říkat si, že radši nic než tohle gramofonování ...
Reagovat
Frick
To se spíše bojte za tři týdny, kdy se hraje beach prague open :o)
Reagovat
VlS
Tvoje myšlenky už všichni dávno pochopili, ty nechceš, aby je pochopili, ty chceš, aby s tebou souhlasili. Marnej boj, většina s tebou nesouhlasí, i když chápe, o co ti jde. Pláčeš hezky, ale na blbým hrobě, najdi si jinej hřbitov.
Reagovat
smazaný uživatel
Frick si jde za svým, co je na tom špatného. Já také chci turnaj WTA na Štvanici protože Areál ve Stromovce mi nepřipadá na úrovni WTA. Trofeje byli hezké ale malé. A kapacita jak se předpovídalo nestačila. Černošek řekl že chce zvýšit kapacitu, ale kam chce narvat ještě větší tribunu, možná se kapacita zvýši o 200 lidí ale to je i tak moc málo. Na Štvanici je mnohem lepší výhled a mnohem větší kapacita
Reagovat
EllNino
jde si za svým ? za čím, že tady neustále otravuje, navíc na uplně blbém místě, kde jsme všichni bezzubí ? ...
Reagovat
Patri.k
Jenže ono se nejedná jenom o tohle, Frict je nespokojenej takřka se vším :D
Reagovat
Frick
Se spotovní stránkou jsem velmi spokojen. A výše se o tom můžeš dočíst.
Reagovat
EllNino
a něco ke sportovní, tenisové a herní stránce pane velký fando ...?
Reagovat
janek_da
vtipne, to prohozeni velkych, malych pismenek
Reagovat
gigin
A moju možu ukojit?
Reagovat
makro99
tak si ve výsledku založil 67x vlákno...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zítra se moc těším na zápas Petry a Viky z Vee. Snad se Petra chytne a dojde v oblíbeném Madridu daleko. Ale Vika to nebude mít jednoduché, Vika si měla zahrát na nějakém Int. kde může nabrat levné body a trochu se odpíchnout. Na větších turnajích může mít klidně v 1-2. kole Serenu nebo Marfušu
Reagovat
Frick
Já rozhodně bych neměl problém přijmout to, že Ćernošek nemá možnost dělat turnaj jinde. Ale jak už jsem psal - z toho TV rozhovoru to působilo tak, že nechce a né, že (za rozumných podmínek) nemůže.
Reagovat
smazaný uživatel
Řekni jediný důvod, proč by měl někomu platit za pronájem, když může pořádat turnaj zadarmo ve vlastním.
Reagovat
Patri.k
Hlavní je, že se u nás turnaj WTA international hraje, je jedno, že se nejedná o nějaký luxusní stadión. Nevím kdo si potřebuje honit triko a srovnávat se se zahraničím, já jsem šťasntý, že jsem měl možnost vidět naše hráčky a spoustu slavných lidí na vlastní oči a mít možnost je mít u ruky :D
Reagovat
Frick
Mne to přijde tedy naprosto přirozený se srovnávat. Taky jsem třeba rád za to, že O2 arena je jedna z největších hal, kde se MS hraje. Konkurovat může zřejmě jen Köln.
Reagovat
EllNino
to si takhle porovnáváš věci s ostatními nebo copa ? :D
Reagovat
Patri.k
Jsou duležitější věci, mít hezké školy, hezké parky a šťastné lidi :DD
Reagovat
EllNino
vždyť on nechce :D chce to mít u sebe
Reagovat
Frick
Tak třeba Blixa psal, že si myslí, že nemá jinou možnost.
Reagovat
EllNino
Bylo vidět, že nechce jít ke konkurenci a že dokud v tom bude on, tak to bude na Spartě ...myslím, že to je víc než jasný a bylo to jasný od začátku :)
Reagovat
Frick
Nevíme, co se dělo v zákulisí. Třeba toto jeho stanovisko může důsledek nějakejch půtek.
Reagovat
EllNino
a třeba prostě jenom chtěl turnaj doma a ukázat se, ty bys to taky udělal, a nekecej že ne ...proč cpát peníze do něčeho, co ti nepatří, když to mužeš udělat někde, kde to máš doma
Reagovat
Frick
Tak třeba já osobně jsem byl rád za to, že se Slávií jsem hráli v O2 areně. Protože Eden už nebyl důstojný.
Reagovat
EllNino
já tyhle věci absolutně neřeším, takže sory, opouštím konverzaci, Roger má recht
Reagovat
smazaný uživatel
Právě O2 Aréna je jedním z důvodů, proč je Slavia v takovém srabu.
Reagovat
Frick
Pak ovšem ten turnaj prostě nedělá "pro lidi". A to je mrzuté.
Reagovat
smazaný uživatel
Šmarjá panno, jasně že Černošek není žádná charita a dělá to pro peníze. ;-)
Reagovat
EllNino
nevím, jestli si zamrzl někde v minulým století, ale dneska se všchno dělaá pro peníze ...co je mu do lidí
Reagovat
Frick
No nevim, mi přijde, že ziskový to nebude.

Vem si Křéťu, co sype do fotbalový Sparty. Černá díra. Možná tam už utopil miliardu.
Reagovat
EllNino
Černošek z toho musí taky něco mít, není to žádná charita ...
Reagovat
VlS
Ale dělá ho pro lidi, včera i dneska byl plnej dům a zadara, jen to nedělá podle tvýho schématu.
Reagovat
makro99
A to je právě to kouzlo kapitalismu :)
Reagovat
misa
přeskočila v race Petru a stala se druhou nejlepší Češkou sezony 2015. Doufám ale, že Petra zítra zase Lucku předběhne.

Zajímavé také je, že Šafářová vyhrála na čtvrtém povinném turnaji roku teprve druhý duel.
Reagovat
tommr
jj Lucka má co napravovat. Hlavně ta prohra s Larssonovou v Miami byla úplně zbytečná ... :(
Reagovat
EllNino
tam měla ale potíže se zády už ...
Reagovat
misa
Možná se objevily až později, těžko říct. Nebo máš nějaký zdroj?
Reagovat
smazaný uživatel
No chce to, aby Petra zabrala.
Reagovat
misa
Los má celkem slušný až do sf. Už musíme začít stíhat Karolínu :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, dohnat a předehnat. Nebo aspoň neztratit stopu. :-)
Reagovat
makro99
Madrid není Praha ;) na prvního kanára sezóny se budem muset počkat, ale 6:4 6:2 berem!
Reagovat
VlS
dobrý !!!, škoda toho zakopnutíčka, 6:0 by bylo trošku hezčí, ale spokojenost veliká.
Reagovat
tommr
Lucka to zvládla ve dvou. Podle čísel to byl nejspíš pohodovej zápas. Jediný zaškobrtnutí přišlo za stavu 5:0 ve druhým setu kdy Lucka napoprvé zápas nedopodávala - se třema brejkama v zádech si to ale mohla dovolit ... :)
Reagovat
EllNino
Super Lucko, co je ti do nějaký Prahy, velký turnaje jsou duležitější :)
Reagovat
misa
6-4, 6-2. Odvrátila 4/5 brejkbolů soupeřky a opět potvrdila svou extratřídu v téhle činnosti. Bohužel, i kdyby Lucie hrála sebelíp, ve 3. kole na ní bude asi čekat otravná Halepka :-((
Reagovat
makro99
kombinace 1. kolo (vždycky nejtěžší pro favoritky na velkým turnaji) a Cornet dává alespoň stéblo naděje... že by mohla hrát s Vinci :)
Reagovat
tommr
třeba Cornetová zase jednou překvapí a zaskočí favoritku jako se jí to už párkrát povedlo se Serenou ... :)
Reagovat
misa
Mohla by.
Reagovat
Fredy
Velká gratulka k postupu do 2. kola. Lucko pojď! :)
Reagovat
misa
Lucko, dopodávej už!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zítra hraje Petra poslední zápas na 2.kurtu (Arantxa...)
Reagovat
EllNino
blik, už to víme pul dne :D
Reagovat
smazaný uživatel
fakt. Já nebyla doma tak to vím až teď
Reagovat
EllNino
jo no :)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš , že už budou streamy ? :)
Jinak se Tě chci zeptat taky jsi byla tak ráda jako já když se nám změnil brankář ? Já to bral snad větší úspěch jako když dali toho gola :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já skálala radostí když tam šel Pavelec :) Salák je díra jako zadek Nicki Minaj
Reagovat
tommr
jen to nebude poslední zápas ale předposlední ...
Reagovat
smazaný uživatel
tak já nevím je mi to jedno hlavně že Petra bude hrát. POOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJĎ
Reagovat
misa
Škoda, že se nemůžu dívat :-))
Reagovat
tommr
jj jednou hraje Lucka zápas bez nervů a my to nemůžeme vidět. To je k vzteku ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Nervy tam byly. Jakmile mohla dát kanára, přišly nervy.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten web Madridu je vážně strašný. Dám tam Angličtinu a stejně je půlka toho španělsky a vůbec tam není program. Nejhorší stránka na okruhu WTA
Reagovat
EllNino
http://www.protennislive.com/lshd/main.swf?year=2015&wkno=99&eventid=&tour=2&lang=en&ref=http%3A//www.atpworldtour.com/wptn tady daleko lepší programy
Reagovat
smazaný uživatel
já vím to je skvělá stránka. Ale chtěla jsem vědět jestli se zítra odehrají všechny ostatní zápasy 1.kola
Reagovat
EllNino
je tam vše víš :)
Reagovat
smazaný uživatel
a díky.
Reagovat
smazaný uživatel
hlavně že tam mají obřím písmem The best clay courts in the world. Ten web dělala nějaká Španělská bezďačka
Reagovat
Patri.k
souhlasím, něco tam najít je katastrofa :D
Reagovat
smazaný uživatel
Když chceš, najdeš. Akorát to da trochu práci... :D
Reagovat
blixa
Hodila si tužku do výstřihu a řekla "hledej, šmudlo ?" ;-)
Reagovat
Fredy
Dva brejky v zádech...:)
Reagovat
makro99
jen jsem chtěl napsat první kanár sezóny je na cestě a byla z 0:40 shoda :) 4:0 pojďme pro něj.
Reagovat
blixa
5:0 a servis k tomu, mohl by zazpívat, i když v Madridu to budou spíš slavíci :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jarda válcuje
Reagovat
Frick
Jsem to já jak za mlada :o)
Reagovat
tommr
a Lucka má potvrzenej brejk i ve druhým setu. To už vypadá slibně ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Se divím že z Madridu nejsou streamy. Dokonce i z Pražské kvalifikace byli streamy
Reagovat
smazaný uživatel
pardon byly
Reagovat
tommr
Lucka získala první set i když měla trochu potíže s dopodáváním a musela čelit dvěma BP ... :)
Reagovat
Patri.k
Ty jsi v Madridě?
Reagovat
misa
Máme své zdroje:-)
Reagovat
tommr
na to abych viděl, že musela čelit dvěma BP nemusím být přímo na místě ... :)
Reagovat
misa
A pozitivní start do druhého setu :-)
Reagovat
makro99
mladí a naivní...:)
Reagovat
Patri.k
No, ale nemusela mít problém se servisem, mohla jen soupeřka dobře returnovat :D
Reagovat
tommr
a není to ve finále jedno? Potíže s dopodáváním jsou to tak jako tak ... :)
Reagovat
Fredy
Má 1. set. Jen tak dál. Lucko pojď! :)
Reagovat
PH94
Lucie paráda :) Škoda, že nejsou ty streamy :/
Reagovat
Frick
No vidíš, že to de :o)
Reagovat
misa
V posledním gemu odvrátila 2 brejkboly :)
Reagovat
tommr
přitom až do tý doby podávala suverénně ...
Reagovat
smazaný uživatel
ty vole salák je slepej nebo co
Reagovat
blixa
Že prej salák je nějaká díra nebo co, jsem slyšel tady od vedle. Rozumíte tomu někdo ?
Reagovat
smazaný uživatel
jo Salák nechytí nic. I já bych chytila ty střely co na něj šly. DÍRA JAK PR.DEL NICKI MINAJ
Reagovat
Patri.k
Doufám, že češky jednou napodobí Rusky a buudem ovládat desítku jako před lety Rusové a samozřejmě to okořeníme prvním místem
Reagovat
misa
a vede 2-1.
Reagovat
smazaný uživatel
Jj tento zápas musí dát pokud chce do TOP 10 nebot Riske při svoji formě je pod průměrnou hráčkou ..
Reagovat
misa
Top 10 není důležitá, hlavně, aby vyhrála zase pár zápasů :)
Reagovat
smazaný uživatel
Madrid a Řím jsou poslední šance pro Lucku dostat se do TOP 10. Protože na RG obhajuje 4.kolo a ve Wimbledonu Semifinále
Reagovat
smazaný uživatel
Salák je strašná díra
Reagovat
smazaný uživatel
Gratuluji Aze :)
Reagovat
tommr
a uvolnila kurt pro Lucku Šafářovou, která za chvíli začne svůj zápas prvního kola s Američankou Riskeovou (45). Doufám, že Lucka dneska předvede lepší výkon než v Praze ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Aga hrála na centru??
Reagovat
tommr
no v Madridu tomu říkají Manolo Santana ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ajo. A je tam kurt Artanxy Sachez nebo se mi to jen zdálo?? :)
Reagovat
smazaný uživatel
To je druhý kurt. :)
Reagovat
makro99
V klidu, Madrid není Praha :)
Lucka má za poslední dvě sezóny na premiérech a výš bilanci 46:27, na Internationálech 1:4....
Reagovat
smazaný uživatel
Petra má Govortsovou, to ještě ujde. :)
Reagovat
EllNino
No dobře si pomatuju jejich poslední zápas :D ...nervy
Reagovat
tommr
jj byly tam i horší možnosti. Nicméně pro Petru je momentálně každá soupeřka těžká ... :)
Reagovat
Patri.k
Vzhledem k tomu, že jsou tam hráčky světové 50 a ženský tenis je vyrovnaný, tak myslím, že je to obecně otevřené každé kolo
Reagovat
smazaný uživatel
No Petra v zápase s Brengle hrála podobně jako před pauzou stále se vyhazovala akorát ted neměla už ani tu agresivní hru .
Reagovat
smazaný uživatel
Ale oproti situaci před pauzou na ní byla vidět bojovnost a chuť hrát.
Reagovat
Patri.k
Madrid nevysílají live aby nalákali víc lidí do Madrida
Reagovat
EllNino
Noo ...Madison dostala od Kaii tyjo...
Reagovat
blixa
Madison není ani antukářka, ani konzistentní. Výsledek se dostavil ;-)
Reagovat
EllNino
vždy´t hrála finále v Charlestonu a to je podobně rychlé jako v Madridu :)
Reagovat
blixa
No já nevím, ale ten Charleston je antuka spíš asi jen podle jména :D Se skutečnou, evropskou antukou to moc společnýho nemá ;-)
Reagovat
EllNino
to samé se dá říct o Madridu :)
Reagovat
blixa
Tam už není modrá antuka, ne :D
Reagovat
EllNino
to je jedno, stejně je to rychlý, proč si myslíš, že se tam Petře vždycky tak daří :)
Reagovat
blixa
No rychlý to je, ale je to pravá antuka. A prej nejrychlejší antuka je stejně Stuttgard, tak nevím.
Reagovat
blixa
bože , Stuttgart :)
Reagovat
EllNino
a to jako nemuže bejt rychlý, když je Stuttgart rychlej ? :D Je to hodně rychlý, Proto tam Petra loni hrál semi a vyhrála to ...je to rychlejší než na molitanu v IW :)
Reagovat
blixa
No jo, ale tenis není jen o rychlosti kurtu, ale i o pohybu, o odskoku, atd. A nebo má Madison naprd formu :D
Reagovat
EllNino
ale jo, ale tak Madrid je fakt dost dobrej povrch pro hráčky typu petry, Madison a ostatních ranařek :D
Reagovat
blixa
Já nevím, ale nemusí to být nutně pro všechny. Že to sedí Petře, nemusí to ještě nutně sedět Madison.
Reagovat
EllNino
jj, vždy´t jo :) a navíc Madison v Evropě zatim moc nehrála :)
Reagovat
tommr
Petra sice Madrid jednou vyhrála, ale jinak se jí tam moc nedaří. Ze šesti startů tam uspěla jen dvakrát a čtyřikrát tam naopak propadla ...
Reagovat
EllNino
jo tak modrá ji asi nesedla, protože sedla Lucce Hradecké, pak prohrála s Dankou to je fakt, v dalších případech ještě nebyla hráčkou top 10, jestli myslíš sezony 2010,2009...ale porazila tam super hráčky :)
Reagovat
blixa
https://www.facebook.com/pliskovakarolina/photos/a.838398896245457.1073741828.836338349784845/845512945534052/?type=1&theater
Reagovat
tommr
tak přesun byl zvládnutej dobře a zítra snad zvládne stejně dobře i první zápas ... :)
Reagovat
Roger_Federer
Ceho vlastne chces dosahnout?Muzes na to rozumne odpovedet?
Reagovat
marekv
Člověk s duševní poruchou neusiluje o logické věci. Takový člověk má například v tomto případě obsesi a nic s ní neudělá, pokud se neléčí. Já sem měl třeba kamaráda, ten měl dědu, který byl sice fyzicky zdráv, ale v hlavě už to dobrý nebylo. Když jsem na vánoce kamaráda navštívil, dědeček se domáhal sbírání borůvek. Já sem se mu snažil vysvětlit, že teď nerostou, ale ten kamarád a jeho rodina už se tím absurdním požadavkem nezabývali, jen ho posadili do křesla. Frick tu žije z toho, že je tu spousta lidí a vždycky se někdo chytí a tu jeho absurditu probírá.

Pak je ještě možnost, že Frick usiluje o změnu politického uspořádání, kdy bude státem (stranou) nařizováno kdo bude kde co pořádat a jak kdo bude nakládat s majetkem. Ale to se mi moc nezdá. Ta první varianta bude ta správná.
Reagovat
Frick
Já se tady snažím být slušný, neútočit na nikoho, ale mám své limity.

Nuže - ty kr.eténe! Roger_Federer chtěl rozumnou odpověď ode mne. Nechtěl od tebe ty tvý deb.ilní výplody.
Reagovat
marekv
Ale Fricku, psát někomu kr.eténe je neslušné. To se nedělá.
Reagovat
Frick
Od tebe to sedí.
Reagovat
marekv
Já jsem vůči tobě ani nikomu jinému vulgárních výrazů nepoužil a nikdy to ani nedělám. Pokud se domníváš, že slovo obsese je hanlivý výraz, tak není. Je to druh duševní poruchy.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechci poučovat ani se zastávat Fricka , ale myslím , že ty docela rád poučuješ . A tedy bys měl vědět , že slovo kre*én je od slova kre*enizmus a to je nemoc , která souvisí s duševní a tělesnou zaostalostí . Tedy je to podobné jako slovo obsese akorát je to odborněji a možná pěkněji napsáno.
Reagovat
blixa
No, nechci zase poučovat tebe, ale v současném jazyce je "kre.tén" především nadávka, nikoliv lékařský termín. Lékaři i odborná literatura se termínům jako je deb.il, kret.én či idi.ot snaží už dlouho vyhýbat, neboť jsou výrazně vnímané jako termíny vulgární a dehonestující.
Reagovat
smazaný uživatel
No a nebo už je předívaný zápasu Vaidišové či Stýcové i když ted už se holky naštěstí krotí :) Jinak samozřejmě tyhle slova tady nepatří já jsem chtěl jen poukázat na to , že toto slovo souvisí také s duševní psychikou aspon takhle bylo slovo chápané v dřívější literatuře . Takže jsem spíš poukázal na první význam tohoto slova .
Reagovat
marekv
Máš na mysli zřejmě endemický kret.enismus. To je skutečně nemoc patrná na jedinci již od pohledu. Takový jedinec je deformován jak tělesně, tak má výrazně sníženou inteligenci. Což by mě mohlo urazit (ale to už fakt slovíčkaříme). Obsese nemá s inteligencí nic společného. Tou může trpět i nadprůměrně inteligentní člověk. U Fricka cítím obsesi, ale možná i určité problémy s autoritami.
V této souvislosti by mě velice zajímalo čím se Frick živí. Ať je pátek nebo svátek stále tady, píše hluboko v noci a pod.
Reagovat
Frick
Chci dosáhnout rozumné diskuze nad tím, proč Černošek tak strašně trvá na tom pořádat WTA turnaj v areálu, který na to není vhodný, přestože o 3 km dále je areál, který na to vhodný je.

Pro upřesnění: To, že a) WTA něco schválí, b) něco není vhodné - tak to není pro mne osobně jedno a totéž.
Reagovat
VlS
Fricku, jenže jste tak možná dva, ty a Kvitovka. Diskusi jsi rozpoutal, jen nedopadá podle tvejch představ, většina ostatních je ráda za turnaj a píše ti tu, abys odešel ad rectum. Tak už se s tím smiř a najdi si vrbu.
Reagovat
marekv
Ale diskuze byla krátká a je vyčerpána. Pan Černošek jednoznačně sdělil, že si bude pořádat turnaj u sebe. V tuhle chvíli tedy není o čem diskutovat.

Doporučím diskuzi s majiteli Štvanice, zda si chtějí také nějaký turnaj uspořádat. Pak nám přijď říci jak to dopadlo. Sám jsem zvědav.
Reagovat
blixa
K čemu má taková diskuze sloužit, respektive co má být jejím výstupem ? Nehledě na to, že už na začátku do diskuze podsouváš jako premisu výhradně tvůj názor, že areál Sparty není pro takový turnaj vhodný. Ti, co tento názor nesdílejí jsou z diskuze předem vyloučeni ? Logicky by to vyplývalo. Pak ovšem budeš mít k dispozici jen velmi málo diskutujících.
Reagovat
Frick
Samozřejmě, že nejsou vyloučeni. Jenže já se tady místo polemiky o vhodnosti dočkávám nadávek.
Reagovat
EllNino
jo jenže tu polemiku o vhodnosti stejně vyvrátíš a uděláš si to podle sebe, nemáš pokoru a vubec tě nezajímá druhý názor ...
Reagovat
VlS
Fricku, Černošek si může trvat na čem on chce. Postav konkurenční podnik a začni pro to něco dělat. Kritika toho, kdo něco udělal, ještě nikdy nic nevybudovala.
Reagovat
EllNino
řekni mi, co tím, že nám neustále podsouváš tvuj názor, že je to nevhodný areál, já ho prostě jako nevhodný nevidím ...
Reagovat
Frick
Vejde se tam 1 400 non-VIP lidí, kterým byl (ve většině) nabídnut katastrofální výhled.

To je podle tebe vhodný areál?
Reagovat
EllNino
ANO !!!!!
Reagovat
Kozoroh
Nejlepší variantou by bylo to, kdyby sis ten turnaj na Štvanici uspořádal sám! :-
Reagovat
blixa
Když on nechce pořádat turnaj, to je práce, to by nešlo :D. On chce jen seriózně diskutovat o tom, že Černošek je úplnej deb.il, nebo tak aspoň tomu rozumím já. Výsledkem diskuze pak asi má být to, že díky Frickovi všichni prozřeme a odsouhlasíme mu, že Černošek je úplnej deb.il. Navíc ho pak budeme velebit, že jedině díky němu jsme konečně prozřeli. On chce po nás vlastně jedinou věc, a to je uznání. Jenže ... to prostě nejde. To by bylo proti přírodě a řádu všehomíra ;-)
Reagovat
Roger_Federer
Myslim, ze Cernosek na nicem netrva.
Varianta ze by to bylo na Stvanici vubec nebyla, neresila se.
Jeho areal, jeho turnaj, jeho penize, jeho rozhodnuti.tecka.
Co na tom chces furt resit nechapu.
Reagovat
tommr
dneska postoupila do finále turnaje ITF ve Wiesbadenu ve kterým se zítra střetne s Lotyškou Sevastovovou (404). To je pro Terezu docela slušnej úspěch ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No pro Terezu je to nejlepší výsledek pokud nepočítáme vítězství na desetitisícovce , ale na to , že ji už je 20let tak nic moc :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak chválím Světlanu za porazení Ekateriny.
Ted ještě , aby Kaia porazila Madison a hlavně Lucka porazila Alison.
Reagovat
smazaný uživatel
Kanepi první set ještě jeden :)
Reagovat
horska.kraslice
Stalo se.
Reagovat
dadaft
Elina Svitolina vyhrála v Marakéši turnaj pod záštitou marocké princezny.

gratulace.
finále bylo vyrovnané a největší trápení měla Elina se svým druhým servisem, který Babošová často trestala nechytatelnými returny.
oproti loňským 56 bodům má letos z antuky před Madridem uhraných už 390 bodů (SF Bogota, W Marakéš), tedy +334.
nicméně nemám ze hry až tak odvázaný pocit, silnější hráčky si (asi) s Elinou poradí............
uvidíme, uvidíme...........
Reagovat
smazaný uživatel
Máte tam chybu. Svitolina nezískala 2. titul, ale 3. (Baku 2013,2014, Marrakech 2014)!!!
Reagovat
Patri.k
nebu%ď takovej škarohlíd :D
Reagovat
dadaft
je to tak.
Reagovat
Titan
To jsou čtyři...:-))
Marrakech 2015 :-)
Reagovat
smazaný uživatel
pardon :)
Reagovat
Frick
Docela by mne zajímalo, jestli třeba on sám si je vědom toho, jak moc mizerný je z té hlavní tribuny výhled. Že by si tam šel se svými 170 cm hačnout někam do 15. řady, před něj někdo, kdo má 180 cm (tj. vyšší člověk, ale žádný anomální dlouhán) a pak se ho zeptat, jak si ten zápas divácky užil.

Jinak teda sám chlap u vstupního turnikeru mi potvrdil, že pouštěli jen 1400 bežných návštěvníků. Co to sakra je? Když by tenhle počet přišel na fotbal nebo na hokej, tak by se člověk osypal. Zápasů Synotligy a Extraligy se přitom za sezónu odehraje celkem téměř 700....

Docela mne v tomto směru vadí i WTA, že (zřejmě) není schopna zkritizovat to, že na tribuně je mizerný výhled. Resp. je jim to třeba šumák.

A skutečně (vím, že se opakuju) - Černošek nemá nejen arénu, ale nemá ani místo. Resp. má jen místo z jedné strany. To velmi omezuje možnosti. Kdyby to chtěl udělat (dejme tomu) v Prostějově, našel by alespoň místo, kde by mohl dát montované tribuny ze všech stran. Ve Stromovce je to nudle. Teoreticky by se dal centr podobný tomu ve Štrasburku vybudovat na protějších kurtech ministerstva vnitra.

Argumentace o tom, že je to "v jeho" areálu mi přijde skutečně jak od malýho děcka.

Když potřebuju někam převézt postele, budu to jak id.iot rvát do svýho kombíku, tak tak to tam dám nebo si radši půjčim dodávku? To mi přijde jako trefná analogie.

Kellnere, ty chlape - proč jsi takovej škudlil. :-(
Reagovat
tommr
jediný řešení jak dát tribuny ze všech stran by asi bylo otočení centru do polohy souběžný s ulicí (dlouhou stranou kurtu) a malý posunutí směrem od ulice do areálu ...
Reagovat
Patri.k
A kdo to zaplatí?
Reagovat
PetaM
Frick - teda ten, kdo se schovává za tímto nickem :D
Reagovat
blixa
Tak velký sociální dávky asi nebere ;-)
Reagovat
Frick
To mne taky napadlo, ovšem tomu by asi taky bránil ten ohromný strom za kurtem č. 1, kde byla během turnaje ta hlavní tribuna.

A porazit ho? No, nevim, nevim. Ale i v tom případě by tam moc místa nebyla.

Prostě nemá Černošek kus seberelexe.
Reagovat
blixa
Ty seš prostě úplnej tupec. Černošek je pragmatik pokud se vyjádřil tak jak se vyjádřil, tak je jasný, že prostě jinou možnost vůbec nemá. Buď prostě se Šavrdou a Kaderkou není možná dohoda, nebo tomu brání podmínky sponzorů, nebo cokoliv jiného ale jasně mi z toho plyne, že buď může pořádat turnaj na Spartě, nebo nikde. Čemu na tom nerozumíš deb.ile ? (pardon že jsem tak vulgární, ale fakt už nevím).
Reagovat
Frick
No, mne z toho rozhovoru tedy přišlo, že to na Štvanici pořádat (primárně) NECHCE a ne, že NEMŮŽE.
Reagovat
marekv
Ano, nechce to pořádat u konkurence. To je logické, že. V podstatě jediná logická odpověď. Přeci nebude někomu jinému pořádat turnaj :-)
Reagovat
Frick
Většina zápasů by se pořádala na centru, který patří ČTS. A to evidentně konkurence nebude, když se tam Kaderka od začátku čepýří s Černoškovejma.
Reagovat
marekv
ČTS opravdu Černoškovi nepatří, ať už se kamarádí s kýmkoliv.
Reagovat
Frick
Ale evidentě Černošek svaz potřebuje jako spoluorganizátora.
Reagovat
smazaný uživatel
Na centru je hard a navíc by si jenom s centrem nevystačil, tudíž je tento argument zcela irelevantní.
Reagovat
Frick
Předpokládám, že hard není neřešitelný problém. Resp. vyřešení tohoto problému by dost možná bylo méně nákladné, než konstrukce nějakých kolosálních montovaných tribun, které i tak nevytvoří tak kvalitní prostředí jako centrkurt na Štváně.

Ano, ale část turnaje v místech patřících ČLTK by hrála vedlejší roli.
Reagovat
Frick
Tobě to přišlo tak, že by se (sám ze sebe) Štvanici nebránil, kdyby to šlo? Ne, já se fakt ptám. Neřikám, třeba špatně čtu mezi řádky.
Reagovat
blixa
Říkám že je pragmatik, takže mi přišlo, že má rozhodně dobré důvody k tomu, že to udělal tak jak to udělal a hodlá v tom pokračovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud mu WTA schválila Spartu, nemá důvod se aktivně cpát jinam - kromě vyšších nákladů by z toho nic neměl. Pokud se to má hrát na Štvanici, musí přijít iniciativa od majitelů Štvanice, ne naopak.
Reagovat
Frick
ČTS + 1. ČLTK jsou iniciátory turnaje v beachi? To si nemyslím.
Reagovat
Frick
Nebo ty si to myslíš?
Reagovat
marekv
Beach volejbalový svaz možná nemá své kurty, nebo nemá kurty, které by mu nějaká jejich mezinárodní asociace schválila. A nebo měli prostě chuť hrát na Štvanici a sehnali si peníze na pronájem. Prostě si tak svobodně vybrali.
Reagovat
Roger_Federer
Tak je to celou dobu osobni a cela tvoje zloba je zamerena Prostejovsky klub a primo Cernoska??
Sebereflexse chybi hlavne tobe.

Ocekaval bych, ze koncem turnaje, tvoje slabe receno umanuti..zzkonci.
Mam spise pocit, ze nas ceka cely rok do dalsiho rocniku..
.

Za posledni tyden palec dolu
Frick, Kvitovka 456
za nejvetsi otravy na Tp.
:)
Reagovat
dadaft
příští rok postaví tribunu alá kalifornský Stanford
+ si pořídí pořádné ukazatele skóre na kurty (ať to skutečně vypadá jako na pořádném turnaji)
a máš tady
parádní turnaj kategorie International nejvyšší ženské profesionální túry WTA.
Reagovat
smazaný uživatel
Černošek hlavně nemá v zadeli mincovnu, aby mohl zbytečně rozhazovat prachy.
Reagovat
Frick
A volejbalový svaz má v zadeli mincovnu? Nemyslím si. A přesto má dost peněz na to, že na 14 dní si půjčí celou Štvanici.
Reagovat
smazaný uživatel
Volejbalový svaz pro ně není konkurence.
Reagovat
marekv
Volejbalový svaz není soukromá osoba či soukromá společnost a hlavně nemá svůj areál. Tudíž pokud chce něco pořádat, tak si musí areál půjčit.
Reagovat
smazaný uživatel
tak třeba ten turnaj nakonec zruší a bude po starostech :-)
Reagovat
blixa
Tak jasně, to se taky snadno může stát. Všechno je to o penězích a sponzorech. Do správní rady tý banky naběhne třeba jinej předseda a je vymalováno. Všechno je to hodně křehký.
Reagovat
marekv
Fricku - chápu, že trpíš duševní poruchou a zjevně jí neléčíš.
Představa, že si někdo koupí tenisový klub a pak uspořádá vrchol sezony u konkurence vyžaduje okamžitý léčebný zásah.
Věta:
když potřebuju někam převézt postele, budu to jak id.iot rvát do svýho kombíku, tak tak to tam dám nebo si radši půjčim dodávku? To mi přijde jako trefná analogie.

Připsat k tomu, že je to trefná analogie pouze podtrhuje mou větu ze začátku týdne, kdy jsem psal, že s přibývajícím vědomím, že turnaj proběhne se tvůj stav pouze zhoršuje.

Jinak za mě: turnaj proběhl ve skvělé a značně domácí atmosféře. Pokud má být příští rok Kvitovka tribuny bude nutno rozhodně rozšířit.
Reagovat
Frick
A kam je rozšíříš? Mne tohle přijde jako maximum.
Reagovat
marekv
Tak stavitel fakt nejsem. Jinak tohle je montovaná tribuna, kde by ostřejší sklon asi nikdo moc nepovolil, ale já mám na mysli třeba celkovou přestavbu na zděný areál. Ale technický rady fakt nemám. Nechal bych to na majitelích, jistě mají své představy.
Reagovat
JStriegler
Dnes nevysílají Madrid?
Reagovat
blixa
Nevysílají. Stížnosti podávejte na lampárně v Madridu.
Reagovat
JStriegler
To fakt nechápu tohle, těšil jsem se na zápas Lucky a leda kulový, stížnost už letí ;-)
Reagovat
tommr
zítra jsou na programu od rána do večera samý zajímavý zápasy včetně zápasů Petry, Karolíny a Báry ...
Všechny tři naše hráčky hrajou na dvojce nebo na trojce takže by z jejich zápasů měl být stream ...
Jsem trochu zklamanej, že Karolína musí svůj první zápas odehrát už zítra, ale aspon že hraje až večer jako úplně poslední na trojce. Docela by mě zajímalo jestli Karolína letěla do Madridu už dneska nebo jestli letí až zítra v den zápasu ...
Reagovat
blixa
Říkala že letí dneska v 16 hodin.
Reagovat
smazaný uživatel
Zítra se dohrává komplet celý druhý kolo, takže hrát musí... V rozhovoru jsem četla, že letí (letěla) dnes ve 4, takže už je asi na místě. :)
Reagovat
tommr
tak to by ještě mohla zítra před zápasem stihnout aspoň se podívat na kurty a nepůjde hrát rovnou z letadla ... :)
Reagovat
blixa
Si ještě dneska večer pinkne ;-)
Reagovat
tommr
je to docela možný - Karolína je nezmar ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
*první samozřejmě :)
Reagovat
kada.tom
No ... Ivanovic ani neví jak ten zápas vyhrála. Doslova utekla hrobníkovi z lopaty.
Reagovat
EllNino
achjo
Reagovat
tommr
stejně daleko nedojde - ta první čtvrtina je neuvěřitelně našlapaná ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
sakra. Už se vzpamatuj!!!
Reagovat
EllNino
Alexto je škoda :/
Reagovat
Davor1
mala to dopodávať :/
Reagovat
Patri.k
Pokud se to nezměnilo tak mám pocit, že Wimbledon používá jiný žebříček pro nasazování, tuším, že jsou to pouze výsledky z travnatého povrchu za poslední 2 roky, nemá někdo odkaz na tento žebříček?
Reagovat
smazaný uživatel
To bývá jen u mužů asi a není to tak jednoduchý, jak píšeš...
Reagovat
Patri.k
zkusím něco o tom vypátrat
Reagovat
Kozoroh
http://en.wikipedia.org/wiki/2015_Mutua_Madrid_Open_%E2%80%93_Women%27s_Doubles

Kája Plíšková hraje s Mladenovičovou, Bára Strýcová s Krajičekovou, Lucka Šafářová s Mattek-Sandsovou a samozřejmě budou hrát i H+H.
Reagovat
Patri.k
Proč se češky furt cpou do té čtyrhry, bylo by lepší kdyby se víc soustředily na dvouhru
Reagovat
tommr
protože jsou v deblu docela úspěšný a když se jim nevede v singlu tak si aspoň můžou spravit chut (a vylepšit dolarový konto) v deblu ... :)
Reagovat
blixa
Lucka má v deblu ty nejvyšší ambice a úspěšně je plní ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
O penězích to moc není, debl je o dost hůř placený než singl. Ale myslím, že je debl pro hráčky o dost zábavnější (a současně je nesporně méně fyzicky náročný) a proto ho především hrají.
Reagovat
makro99
Po letech zase WTA v Česku a dobrej turnaj. Na 250ku kvalitní a atraktivní obsazení, tradičně dobrý ohlasy hráček i WTA, příjemnej areál na menší pohodovej turnaj, volný vstup, vysoká návštěvnost, plus speciální bonus v podobě české dominance. Z jednoho pohledu trošku škoda zranění Carly ? očekávaný finále s Karolínou by turnaj pozvedlo na letošní světovou top úroveň(Race No. 4 a 5); na druhou stranu by tak turnaj ztratil onu českou nostalgii... Hlavní slabina: nevyhovující velká tribuna. V kombinaci s malou kapacitou dalších dvou tribun a současným boomem ženského tenisu u nás výzva pro pořadatele na příští rok. Dílčí vylepšení (sklon, čtvrtá tribuna, investice do ?kamenné? tribuny?) možný jsou; strop areálu (rozloha, zázemí) je i tak někde na 2 a půl max. 3 tisících lidech. Pokud se udrží další kladně působící faktory návštěvnosti, můžeme v příštích letech očekávat ?menší pohodovej? turnaj s dobrou diváckou kulisou v průběhu celýho týdne a ?vyprodaným? areálem na závěrečná kola. (Což z pohledu organizátorů a hráček asi není špatná varianta...:)
Reagovat
PetaM
Jen detail - 280ka :D
Reagovat
makro99
body nebo dolary? :) a otazníky nebo úvozovky? ale takhle to taky nevypadá špatně..;)
Reagovat
PetaM
Jo táááák :D Vy tady přecházíte na ohodnocení v penězích :D A já pořád myslím, že mluvíte o bodovém ohodnocení :D
Reagovat
dadaft
to by byla paráda.
Reagovat
freeteepek
Ta současná tribuna nestojí za moc. Je málo strmá a přes dvojité hrazení a dva slunečníky není pořádně vidět na kurt. Až tak od 10. řady výš. A to už je daleko od hráček. 2011 jsem na tomto kurtu sledoval ve finále hrát Petru Kvitovou z protější VIP tribunky a bylo to super. Tam nic ve výhledu nepřekáží a kurt byl doslova nadosah. No a ČT by ještě mohla přeparkovat ten jejich hlučící vůz někam dál od hlavního kurtu.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to hučení bylo dost nepříjemné.
Reagovat
Pedronegro
Jinak ale bych ČT pochválil za to, že zápasy snímala kamera pod správným úhlem, kdy přes dílčí zkreslení byl téměř reálný pocit délky hřiště. U přenosů ze zahraničí je velmi často délka celého hřiště menší než jeho šířka.
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle bylo tak akorát. Nemám rád ty záběry z dálky s velkým ohniskem, kdy kurt vypadá hodně krátký a není tam skoro žádná perspektiva. Naopak záběry toho typu jako v Lucemburku (kamera blízko, objektiv s krátkým ohniskem; v malé hale to ale jinak nejde) jsou hezké pro vžití do atmosféry, ale přehled o dění na dvorci je horší.
Reagovat
makro99
Karolína je šampiónka. Nedařilo se jí, trápila se, soupeřka hrála skvěle... a stejně Karolína vyhrála.
Reagovat
kada.tom
Už je program na zítřek. Bomba zápasy celý zítřek.
http://www.protennislive.com/LSHD/main.html?year=2015
Reagovat
PetaM
Zítra Petra??? Hmmm. Na zítřek asi streamy nebudou, počítám :D
Reagovat
PetaM
Ale souhlas. Moc hezké zápasy. Asi budu od streamu od rána do večera s takovou :D
Reagovat
kada.tom
zítra Petra, Bára i Karol a taky všechny favoritky prostě ... komplet, opravdu na celej den :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Já doufám, že nebudou. Radši to ani nechci vidět. :D
Reagovat
misa
Od zítřka už vysílá TennisTv, takže by měly být.
Reagovat
EllNino
1. tři kurty zřejmě :)
Reagovat
PetaM
Jsem přemýšlel, co tím chtěl básník říci, ale myslel jsi "první tři kurty"? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Sakra... :/
Reagovat
PetaM
Ale však dívat se nemusíš ne? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Musím. :D
Reagovat
PetaM
A to já teda jo! :D Je celkem nuda, když Petra nepsychaří :D Její zápas (i když prohraný), je mnohem lepší, než to, co se pak děje tady :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já se toho docela bojím. :D Ale jo, těším se na ni.
Reagovat
smazaný uživatel
Ke komu asi nalosujou Paulu :-)?
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně pryč od Petry. :D
Reagovat
PetaM
Petra dostane Julii :D
Reagovat
smazaný uživatel
To bude taky výhra. :DD
Reagovat
PetaM
No, právě proto :D I když nevím, jak se tak dívám na ty kvalifikantky ... Nepřál bych jí snad ani jednu :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Doi by byla přijatelná, kdyby vyhrála. Hraje dneska dva zápasy, tak by mohla být trochu utahaná. :D
Reagovat
PetaM
Ještě jsem neviděl unavenou Japonku ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jí zítra třeba poznáš. :DD
Reagovat
PetaM
To spíše počítám, že mi Petra osvěží myšlenky na starou dobrou, vypsychařenou, znuděnou a naštvanou Petru, které je všechno úplně jedno :D
Reagovat
misa
zase dostává nakládačku.
Reagovat
PetaM
No, od Dulgheru se to dalo relativně čekat ... Vůbec jí to první kolo nezávidím.
Reagovat
EllNino
dobře jsem udělal, že sem si jí dal do týmu :D :D
Reagovat
PetaM
Taky jsem nad ní přemýšlel, ale radši jsem to neriskl. Ana umí hrát na antuce skvěle a čekal jsem, že se kousne a prostě už něco uhraje ... Zatím to tak teda nevypadá :D Ale jako vybrat WTA tým bylo něco neuvěřitelného ...
Reagovat
smazaný uživatel
ATP bylo ještě horší. Já se v nich moc nevyznám, tak jsem to tam nasázela od boku. :D
Reagovat
kada.tom
monty, zdá se, nebude mít dnes dobrý den - Mladenovic OUT v kvaldě, to savé Vekic a s Ivanovicovou to taky nevypadá dobře
Reagovat
smazaný uživatel
Já nemám dobrý den hlavně v tom, že marodím a musím pořád ležet. :( Aspoň, že Ana postoupila... Kiki předtím udělala dobrý výsledek v Maroku, takže tam se tolik neděje (ačkoliv bych čekal, že Doi porazí). No a Donna se pořád nemůže chytit, i když v Madridu aspoň porazila Vesnu.
Reagovat
lukassb
coz o to, ze kapacita je nedostacujici..normalni clovek si tam dojede alespon o hodku driv. Ale ta tribuna je uplne ale UPLNE NA P***. Je dlouha a ma hrozne malej sklon, tudiz vyhled na kurt je lepsi z kteryhokoliv stromu v parku;) slusny tribuny jen pro VIP. Nevim, proste si stojim za tim ze Sparta neni na WTA delana. Rikejte si co chete. Jinak abych jen nekritizoval, tak finale bylo hezky. Pral jsem to teda vice Lucce, po tom jak si to vybojovala..ale alespon ze sel titul do CR :)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Patri.k
:DDDD
Reagovat
George_Renel
ještě kloudně nezačal a nasazená osmička Makarovová je venku.
Asi nebyli pro Kuzněcovovou špatné se v Praze rozehrát.
Reagovat
blixa
Hmm, Makarova je teď v nějaký herní depresi. Aspoň uvolní místo v top 10 :D
Reagovat
George_Renel
Taky to tak vidím. A uvidíme, zda nedávný trend předčasných vypadávání hráček první desítky bude pokračovat. S jednou výjimkou by mi to vůbec nevadilo.
Reagovat
smazaný uživatel
Australia (4)
Austria (2)
Azerbaijan
Belgium
Brazil (2)
Canada (2)
China (6)
Colombia
Czech Republic
France (2)
Germany (2)
Hong Kong
Italy
Japan (2)
Luxembourg
Malaysia
Mexico (2)
Morocco
Netherlands
New Zealand
Poland
Qatar
Romania
Russia
Singapore
South Korea
Spain
Sweden
Thailand
Turkey
United Arab Emirates
United Kingdom (4)
United States (8)
Uzbekistan
Reagovat
smazaný uživatel
Příští rok by to vážně mělo být na Štvanici. Kapacita na Spartě je nedostačující i když to o něco zvětší
Reagovat
EllNino
nebude, vždyť to říkal dneska Černošek, že pokud v tom budeon, tak to jinde nebude :D
Reagovat
Fandina
Třeba to tam udělají. Uvidíme.
Reagovat
PetaM
Jsem pro, aby to dali na dno Vltavy.
Reagovat
horska.kraslice
A já aby to dali třeba do Hrozenkova. A kvalifikaci můžou hrát třeba v Chebu. A čtyřhru střídavě na Šumavě a v Jeseníkách, ať je to spravedlivě rodělený po republice. :)))))
Reagovat
horska.kraslice
rozdělený...
Reagovat
Patri.k
Ještě lepší by bylo, kdyby turnaj na štvanici byl ještě další turnaj k tomuhle :D
Reagovat
Pedronegro
Tak to spíš. Pokud jsem to správně pochopil, tak dokud nepotřebují vybírat vstupné, zájem o diváky sice je, ale ne na prvním místě, a proto je jim Štvanice logicky ukradená, i když je Sparta jako místo na takový turnaj nevhodná, a to je mírně řečeno.
Reagovat
George_Renel
Černošek dnes řekl vše a jasně, včetně toho o hráčkách TOP10. Pusť si ten rozhovor a nemusíš rozvíjet teorie, které stejně nic nezmění.
Druhou možností pak je, abyste vy, skalní nespokojenci, spojili síly a třeba ne Štvanici uspořádali konkurenční podnik.
Reagovat
Pedronegro
Já rozhovor viděl a jak patrno nerozvíjím teorie, jen ty jeho postoje překládám do srozumitelna. O Štvanici mi nejde, je to jen objekt vhodný ke srovnání.
Reagovat
George_Renel
Nemusíš nic překládat, mluvil jasně. Bude to na Spartě i nadále, protože jinde než ve svém areálu to pořádat nebude. Pro diváky se bude snažit zajistit co největší tribunu. Co chceš od něj více slyšet či co chceš objasňovat. Nezbývá, než věřit, že s tou tribunou něco udělá. To že ho nemáš rád je čistě tvoje věc. On se z toho určitě neopupínkuje.
Reagovat
Pedronegro
Klídek, pupínku, naopak dnes se mi líbil, jak to otevřeně řekl, že je to o něm, i když má jen podíl, takže když pořídí lepší tribunu a zůstane to zdarma, bude to jen ve prospěch věci, všichni budou spokojeni a o Štvanici se nemusí vůbec mluvit. Asi už nikdy nebo tedy zatím.:)
Reagovat
smazaný uživatel
přiští rok přijede Petra to bude pěkně narváno. Kapacita na Spartě je hodně nevyhovující
Reagovat
EllNino
ale nebude to tam, Černošek to dneska říkal v telce
Reagovat
smazaný uživatel
Není jistý, jestli přijede. Navíc když by náhodou bylo víc Češek v top 10, tak třeba dostane přednost jiná ...
Reagovat
Patri.k
Přesně, chudák Petra, každý mluví o tom, jak je jistý, že přijede, ale prostě jak tohle někdo může tvrdit s ročním předstihem
Reagovat
Patri.k
No první dny tam nebylo zas tak moc lidí :D Jako je fakt, že jsem nikdy na žádné sportovní akci nebyl, ale ten výhled z té větší tribuny byl odporný, naštěstí jsem si zajistil lepší místečka :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jo když přijede Petra a bude stále v TOP 10 a Karolína bude také v TOP 10 budou moc hrát obě dvě ? Nebot mluvili o tom , že mohli dát jen jednu hráčku TOP 10 .
Reagovat
PetaM
Petra by určitě nepřijela, pokud by byla v Top 10 společně s Kájou.
Reagovat
blixa
Tak když to Černoškovi slíbila, tak asi přijela. Střídání stráží, vynechávala by Kája.
Reagovat
Patri.k
No nevím, většina hráčů nerada vynechává turnaj, na kterém zaznamenaly úspěch
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že Černošek by dal přednost Káje... A pro Petru by vyhraná Praha nebyl žádnej extra úspěch a akorát by se unavila před Madridem.
Reagovat
blixa
A Kája se jako neunaví nebo co ? Tssss, pro každého jiný metr ! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kája je neúnavná viz loňskej podzim, Petra je ta tohle náchylnější. :)
Reagovat
blixa
Ale ale, chuděrka křehká květinka Péťa, ona by se nám unavila ... :D Bože bože ... :D
Reagovat
Jan
Vždyť je letos unavená pořád. I když vypadává v prvních kolech.
Reagovat
PetaM
Já jsem taky unavený pořád a nic nedělám :D :D :D
Reagovat
EllNino
a co teprv já, když se cítím denně jako po opici a nemužu pořádně nic dělat :)
Reagovat
blixa
Tak tolik nepij ! :D
Reagovat
Jan
Já letos taky. Asi trénujeme stejně moc jak Kvitová :)
Reagovat
PetaM
Jasně, bylo tam tolik lidí, protože vstup byl zdarma. Však počkej, až zavedou nějakou cenu. Hned ubude lidí :D :D A Sparta bude tak akorát :D
Reagovat
smazaný uživatel
A taky se to někteří mohli spojit s hokejem...
Reagovat
Patri.k
Já osobně tam narážel na spoustu lidí, co tenisu nerozuměli, třeba když se hrál supertajbrejk, spousta lidí kolem mě netušila do kolika se hraje :D
Reagovat
blixa
Tak Černošek tvrdil , že to chce mít zdarma pořád. Tak asi cena nebude.
Reagovat
PetaM
Pokud sponzoři zatlačí a mu se to přestane vyplácet, hned tam šoupne nějakou cenu :)
Reagovat
blixa
To si nemyslím. Vstupný jsou stejně celkem drobný v rozpočtu. Pokud by mu to až takhle hrubě nevycházelo, tak ten turnaj spíš zruší.
Reagovat
sprchon
Drobný to jsou, ale já osobně bych byl rád, kdyby tam něco málo bylo (tak 50,- nebo 100,- za den). Třeba by to zafungovalo jako síto. ;)
Reagovat
George_Renel
Černošek dnes jasně řekl, že 200 000 na vstupném ho nevytrhne.
Reagovat
smazaný uživatel
Tím spíš, že zavedení vstupného přinese další náklady - na jeho výběr, zaúčtování a mj. taky na poplatky za hudbu (protože se platí z výše vstupného a kapacity; platí se něco i při vstupném zdarma, je tam nějaké minimum, proto asi hrála hudba až od semifinále). A tady rozhodně nehrozí "průchoďák" jako někde jinde, Sparta je tak z ruky, že tam vyrazí jen ten, komu to za to stojí.
Reagovat
smazaný uživatel
a trofej také nic moc, vypadá jako krabička od voňavky
Reagovat
Patri.k
Myslím, že jsou za malé trofeje rádi, další krám do sbírky :D
Reagovat
George_Renel
Začínáš frickovatět.
Reagovat
misa
A: Dnes hraje Lucie Šafářová v Madridu.
B: Aha, ty jsi její fanoušek, takže se budeš dívat, že?

A: Rád bych, ale nejde to.
B: Chápu, dnes chtějí všichni vydělat, takže přenos poběží jen na placených TV nebo webech.

A: Mýlíš se. Zápas uvidí jen návštěvníci turnaje.
B: Hm, zřejmě je ten Madrid malý nevýznamný turnaj. Nemůže se vysílat všechno...

A: Ne ne, Madrid je pro ženy druhý nejvýznamnější antukový turnaj sezony.
B: Tak tu Lucku dali někam na zastrčený kurt, kde ani nemají kamery, že?

A: I teď se mýlíš, bude hrát na největším kurtu v madridském areálu.
B: No jo, Šafářová, koho vlastně ve světě zajímá? Už je mi to jané, proč není přenos :-(

A: Uznávám, že Lucie moc ve světě netáhne, ale dnes kromě ní hrají i tři tenistky z nejlepší desítky, dokonce i bývalá světová jednička. A nikdo ve světě neuvidí ani míček.
B: Hm, v roce 2015?
Reagovat
blixa
Tomu se říká přísně utajený den v Madridu :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ve Španělsku se pracuje "ma?ana" (v tom lepším případě). Proto dnes ještě TV přenos nebude ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Místo otazníku má být samozřejmě "n" s vlnovkou.
Reagovat
lars
asi organizatorum nefunguje technika na vysilani :))
Reagovat
Fandina
Alespoň, že od roku 2017 by měly být všechny WTA zápasy po kamerami. Teď to tak bohužel není.
Reagovat
misa
No jo, co bude v roce 2017...
Reagovat
Fandina
Já jen, že je to taková útěcha a vysvětlení, proč to teď nejde. Tenkrát se psalo, že má WTA hroznou radost, že toho dosáhla, aby se vysílalo všechno.
Reagovat
Patri.k
Co je těžkého na tom položit jednu kameru, ani ji nemusí nikdo obsluhovat
Reagovat
Fandina
Ona ta kamera také musí mít napojení do světa, ven, asi to není tak jednoduché, kdyby to bylo, tak by se WTA tak neradovala, když dosahla téhle dohody.
Reagovat
Patri.k
Nemyslím si, že by na tom bylo něco tak složitého. Spíš šlo o to, že ty televize z toho nic nemají, že dají kameru na vedlejší kurty, stejně do vysílání pouští jen hlavní kurty a vedlejší kurty s jednou kamerou jsou pro ně nepoužitelné.
Reagovat
misa
Letos bylo hezké Australian Open, kde měli kamery snad všude :-)
Reagovat
EllNino
i na záchodě jo ? :DD
Reagovat
misa
Ty ovšem vysílaly jen pro placené weby...
Reagovat
EllNino
:) aha ....:DD
Reagovat
smazaný uživatel
Měli, ale například EuroSport nevysílal ze všech, i když má na webu vždycky i další kurty kromě těch hlavních (ze kterých se vysílá s komentářem).
Reagovat
smazaný uživatel
vypadá to, že Pavlásek prostě potřebuje, aby ho někdo tlačil. Od začátku roku prd a najednou je ve finále challengeru v ČR. Asi motivační blok nebo tak něco.
Reagovat
smazaný uživatel
Yes! Adam to dal! A když zítra vyhraje, tak se posune do druhý stovky. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Až nyní jsem si uvědomil, že Kája obhájila nasazení :D Je to nevídané. Snad jen ty nejlepší hráčky toto umí. :)
Reagovat
Fandina
OT ... Adam jde v Ostravě podávat na vítězství ve třetím setu s Munoz-De. Adame pojď!!!!!!
Reagovat
Fandina
je to támmmmmmmmmmmmm!!! Gratulkaaaaaaaaaaaaa!!!
Reagovat
Holahej
Při ceremoniálech po finále na WTA a ATP turnajích bývá zvykem, že slovo k divákům dostanou také vítězka a poražená...., v Praze nic, jen ?organizátoři?...
Reagovat
blixa
Jak jsem psal níže, ten ceremoniál byl ostudnej :(
Reagovat
smazaný uživatel
tenhle turnaj bohužel nebyl na úrovni WTA ale ITF
Reagovat
blixa
Prd Havláte, turnaj byl dobrej, jen ceremoniál stál za hov.no.
Reagovat
smazaný uživatel
Byl. Žádná gratulace aktérkám finále. Černošková outfit jako naprostá amatérka a ty sluneční brýle byly ostudné u vše, kteří je měli.
Vždycky jsem zvědavý, jaké trofeje hráčky dostanou a tyto mě taky moc nezaujaly. V Aucklandu na turnaji stejné kategorie dostanete trofej pomalu větší než hráčka sama :D Ale to je jen taková drobnost. V tomto jsou i horší turnaje :)
Nakonec.. Buďme opravdu rádi, že máme nějaký turnaj WTA doma.
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel Havlát plevelí na TP.
Reagovat
lars
asi nikdo nechce mluvit , kdyz tam smrdi Kadirka :))
Reagovat
Holahej
Třeba na ITF na Spartě po finále Lucie Š. a Kláry K. dostaly obě možnost promluvit k divákům, bylo to milé /řeč i holky/, účastnice turnaje, jak si vzpomínám převážně stejné, v médiích letos píší..., vytvořili jsme nadstandartní podmínky pro hráčky..., ale pro diváky to bylo horší /ale potřebovali je, při těch žádostech o dotace je Černošek nezapomene zdůraznit..ty tisíce../, šacování ne kvůli bezpečnosti, ale kvůli vlastní malé svačině, pití...trapné, ponižující...a komu se chce? stát ty fronty? opustit /ztratit/ třeba své sedadlo? hledat pak nové... místo tenisu? zdálo se mi, že je to turnaj pro jeho ego a obchody.., i když fanoušci/ i já/ jsou samozřejmě šťastni vidět holky, atmosféru tenisu naživo...
Reagovat
makro99
....hoši hoši... a kdo jinej dokáže v Česku zorganizovat (a zaplatit) velkej turnaj?
Reagovat
Pedronegro
... no jasně že nikdo, to je teda argument, on to snad cvaká ze svýho a nic z toho nemá? Nedostal na to žádné dotace? Tomu těžko uvěřit. Chce to projít www.dotinfo.cz, jak to je. Pokud ano, pak to není až tak zázračný výkon a k tomu se na financování podílíte i vy.
Reagovat
makro99
dotace :))
proč by ten turnaj asi pořádal, kdyby z toho nic neměl? pokud to nedokáže organizovat se ziskem, tak ten turnaj skončí, tak jak turnaj na bájné Štvanici a další...
Reagovat
smazaný uživatel
Ten turnaj samotný ani nemusí být ziskový. Ale například pomůže Černoškovi v přetahování talentů z jiných klubů.
Reagovat
smazaný uživatel
Od kdy uvidíme tenhle turnaj na streamech?
Reagovat
kolapse
Pěkně Plechovka-černý kůň RG 2015
Reagovat
Kozoroh
Hradecká hrála výborně, ale za sebe jsem rád, že vyhrála Kája Plíšková. Tři prohry ve finále turnajů letošní sezóny by jí na sebevědomí nepřidaly.
Reagovat
tommr
jj ten titul jí určitě dodá zdravý sebevědomí ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jde se na nějaké stránce podívat na žebříček hráček s nejvíce esy?
Reagovat
Fandina
Na WTA stránkách v Scores Stats se něco najde.
http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/Rankings_Stats/match_stats_2015.pdf
Reagovat
Fandina
http://www.coretennis.net
https://matchstat.com
Reagovat
tommr
Karolína konečně získala první letošní titul a potvrdila tak, že je momentálně naše nejlepší hráčka. Bylo to ale těžce vydřený vítězství nad překvapivě dobře hrající soupeřkou ... :)
Karolína se v žebříčku posunula na 13.místo před Lucku Šafářovou a na dvanáctou Suarez Navarrovou ztrácí pouhých 105 bodů ...
V letošní Race je z našich dokonce jasně nejlepší na krásným čtvrtým místě ...
Její dnešní výhra s pořadovým číslem 28 znamená letošní primát v počtu výher na okruhu (druhá Halepová jich má 26) ...
V dnešním zápase sice prohrála s Luckou na esa 8:17, ale jinak jich letos udělala ze všech hráček na okruhu bezkonkurenčně nejvíc ...
Reagovat
lars
nehraje v Madridu??
Reagovat
EllNino
nene, nemá žebříček na hlavní soutěž a bude hrát v Trnavě :)
Reagovat
Patri.k
Jo v Trnavě se představí hodně českých hráček, Smítková, Allertová, Koukalová? krejčíková... oni sice tyhle turnaje nějsou finančně tak dotované, ale bodově jsou hodnoceny slušně, Vaidišová je též na slušném turnaji přihlašená ve Francii a Kristýna si zahraje další turnaj v Japonsku...
Reagovat
Patri.k
Jen škoda, že Kristýně se začíná dařit, jenže trošku pozdě přihlášky na Fresh open už byly a na Wimbledon taky nestihle se přihlásit ze stovky, takže bude muset na obou GS hrát kvalifikace... na druhou stranu Cetkovská strmě padá, ale protože se na GS přihlašuje s předstihem tak kvalifikaci hrát nebude muset, navíc Allertová to měla taky za pár :D
Reagovat
tommr
pro Kristýnu jsou momentálně kvalifikace na GS výhodnější než přímá účast - aspoň si v nich může nahrát nějaký body ... :)
Reagovat
Patri.k
to je pravda, že i kvalifikace GS je štědře placená, jenže výhra v prvním kole je taky hned 70 bodů a jen účast v hlavní soutěži 10 bodů :D
Reagovat
Vaslab
Nicole v Cagnes-sur Mer bohužel hrát nebude, léčí zraněnou nohu.
Reagovat
Patri.k
Aha, věděl jsem, že má nějaké problémy, ale doufal jsem, že už to bude v pohodě škoda, taky mě mrzí, že žebříčkově nemá na to si zahrát kvalifikaci v GS, uvidíme, třeba si vyžádá nějakou divokou kartu, ale dost o tom pochybuju
Reagovat
EllNino
muže, má jich ještě dost ...
Reagovat
Patri.k
spíš bude potíž aby ji pořadatelé vyhověli, sice dostala jednu divokou kartu na premier, ale tu ji zajistil její sponzor toho turnaje a žádat o divokou kartu v turnajích 50 tisíc je o něčem jiném, tam jsou rádi, když jim někdo jako ona přijede...
Reagovat
lars
Terka by kvaldu v Madridu nestihla?
Reagovat
Patri.k
Ona na ten turnaj ani nepodávala přihlášku, většina našich slabších hráček dala přednost turnaji v Trnavě
Reagovat
lars
ona by asi byla v kvalde nasazena
a je to PM
Reagovat
EllNino
no prostě nechtěla no ...Trnava pro ní bodově daleko výhodnější, potřebuje hrát zápasy v její momentálně situaci a ne zase prohrált v 1. kole, když tam je i v kvaldě konkurence jako prase
Reagovat
Patri.k
Přesně, ono někdy je míň víc, stejně tak se říká, že je dobré, když mladé hráčky davají přednost juniorským zápasům a necpou se hned mezi dospělé jen kvůli pár dolarům...
Reagovat
lars
a v Praze hrala jako spatne, ze si myslis, ze by vypadla v 1.kole v Madridu?
a do zebricku tim padem bude mit asi na rok zapocitanou nesmazatelnou 0 :(
Reagovat
blixa
Pro Terku určitě není Madrid povinnej, aby si zapsala nulu.
Reagovat
lars
tentokrat mas pravdu - nema to povinny
mozna by se nestihla aklimatizovat :)
Reagovat
VlS
Madrid je povinnej pro všechny, je to premiere mandatory a bude za něj mít nulu - nebude sama.
Reagovat
smazaný uživatel
Není pravda. Turnaje Premier Mandatory jsou povinné jen pro ty, co mohou jít přímo do hlavní soutěže. Pokud to počítám dobře, tak je tam 8 kvalifikačních míst + 5 divokých karet, takže zbývá 51 míst pro přímý vstup do Main Draw. Nevím, ke kterému datu se počítala žebríčková pozice, ale jsem si skoro jistý, že Terka by musela do kvalifikace a proto jí nula nehrozí.
Reagovat
tommr
Madrid je povinnej jen pro ty hráčky, který se do něj přímo kvalifikujou tj. pro prvních 51 hráček žebříčku v době uzávěrky přihlášek ...
Tereza byla tou dobou někde okolo 65.místa takže pro ní Madrid povinnej není a zcela určitě se jí za něj žádná nula započítávat nebude ...
Reagovat
blixa
Tak to je určitě nesmysl. Pokud nemám žebříček ani na kvaldu do Madridu, dostanu automaticky nulu ? :D :D
Reagovat
EllNino
no nehrála, ale zase to nebylo nic moc a navíc v Trnavě by mohla klidně vyhrát
Reagovat
Patri.k
Nehrála a dostat se daleko může, protože ženský tenis je vyrovnaný... jenže v Madridu to bude o něčem jiném... a nulu mít nebude, v Trnavě může získat spoustu bodů jen pro srovnání v Mardidě včetně kvalifikace 5 vyhraných zápasů se rovná 125 a to se bude utkávat se světovou elitou zatímco v Trnavě za pět vyhraných zápasů bude mít 280 bodů!
Reagovat
Patri.k
Teda 220 bodů bude mít za 220 Madrid spletl jsem si Premir 5 s Premir ale i tak, pořád vychází bodově lépe Trnava
Reagovat
Patri.k
celé jsem to napsal blbě, škoda, že tu není tlačítko delete :D
Reagovat
Patri.k
tady najdeš list přihlašených hráček http://www.tennisforum.com/showthread.php?t=868282
Reagovat
blixa
Ten cermoniál byl ostudně provinční ! Předávání dárkových košů, co to jako má být ??!!! Ivoši, ty deb.ile !!!!
Reagovat
Jan
Bylo mě Lucky líto. Mohla aspoň 1x vyhrát WTA titul. Sice jsem to před zápasem přál Karolíně, ale jak Lucka vyhrála 1. set, řekl jsem si fajn, aspoň jednou ten titul získá.
Reagovat
smazaný uživatel
mě překvapilo, že nikdo z těch proslovů nepopřál Lucce ani Karolíně...
Reagovat
blixa
To taky, celý to bylo na prd.
Reagovat
vendulkabendulka
Btw, Karolina je tim padem 4. v Race, nejakych 90 bodu za Marii. To je husty.
Reagovat
Titan
Co to je za tupou ženskou, která má při rozhovoru sluneční brýle, tím tuplem že nesvítilo slunce...?
Je to vrchol arogance a měla by okamžitě letět z funkce...
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba měla kruhy pod očima ze včerejšího mejdanu
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud myslíš Krndu, tak ta by měla letět v první řadě za úplně jiné věci. Ale ty sluneční brýle dokreslují její buranský styl.
Reagovat
sprchon
Pěkný zápas od obou, gratulace Káje. :) Ale i Lucce, všechno to bere s úsměvem, V Madridu si spíš potrénuje (debl) a pak hurá na další turnaj... Ať ta forma vydrží. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda :((( Hráďa je hold prokletá
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda Lucko. Káje gratulace a respekt k tomu, co řekla po zápase. Lucka udělala pár chyb v rozhodujících momentech, škoda, kdy se asi zase dostane do finále, že.
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Káje... :/// Ale Lucka hrála fakt úžasně a bylo to o pár chybách no... Snad by mohl vyjít nějaký turnaj po Wimblu. :))
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud bude Lucka hrát takhle celou sezonu, jsem si jistý, že nějaký turnaj vyhraje.
Reagovat
Fandina
Gratulka Káje k titulu!!! Potvrdila roli první nasazené. Nádhera.
Lucka škoda. Hrála nádherně.
Reagovat
Jan
Lucka Hradecká po zápase řekla: Těším se v pondělí na žebříček. tommre - je to tvoje krevní skupina :) Už aby jsi na tom žebříčku zapracoval, ať to má už dnes :)
Reagovat
vendulkabendulka
+16, bude 58. Plus minus autobus. To je paradni navrat na pozice na ktere popravu patri. Skoda ale toho Madridu, myslim ze tam mohla zavalet.
Reagovat
tommr
žebříček jsem tady zveřejnil už včera. Na postavení Lucky se dneska nic nezměnilo - první padesátku už má nadosah a pokud bude hrát v podobným stylu jako v Praze i nadále tak se do ní určitě ještě letos dostane ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Karolína to nakonec otočila a slaví první letošní titul. Jsem hrozně ráda, rozhodně si to zaslouží a doufám, že jí to jen nakopne do dalších turnajů! :))
Reagovat
EllNino
Skvělý týden Karolíno :) Paráda
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist