Pražský turnaj WTA zdvojnásobí dotaci na 500 tisíc dolarů

25. 11. 2015, 10:27
Aktuality 698
Turnaj žen v pražské Stromovce zdvojnásobí pro příští ročník dotaci. Pořadatelé J&T Banka Prague Open zvýšili odměny z 250 na 500 tisíc dolarů, což ještě musí schválit WTA. Důvodem je, aby na konci dubna mohly na Spartě hrát také fedcupové vítězky Lucie Šafářová s obhájkyní titulu Karolínou Plíškovou. Deníku Sport to řekla ředitelka turnaje Petra Černošková.
TK Sparta Praha

Pro příští rok jsou v Top 10 takzvané listiny WTA Tour pro přihlašování do turnajů tři Češky - Petra Kvitová, Lucie Šafářová a Karolína Plíšková. V případě, že by turnaj zůstal s dotací 250 tisíc, mohla by podle regulí asociace hrát v Praze jen jedna z nich. "Naším cílem vždy bylo představit v Praze co nejvíc Češek včetně těch nejlepších. Museli jsme zdvojnásobit rozpočet, aby nám WTA povolila alespoň dvě z nich," řekla Černošková.

Šafářová s Plíškovou už jsou na turnaj na Spartě předběžně přihlášeny. Loni se mluvilo i o startu Kvitové, ale ta podle Sportu dostala od WTA trest, že loni vynechala velké akce v Miami a Indian Wells a v sezoně 2016 smí hrát jen dva menší turnaje kategorie International a v každém pololetí jen jeden. V první půlce roku je Kvitová vázána smlouvou v čínském Shenzenu, proto se v Praze neobjeví.

Turnaj WTA se hrál letos v Česku znovu po pěti letech. Šest Češek postoupilo do čtvrtfinále a ve finále Karolína Plíšková porazila Lucii Hradeckou.

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

698
Přidat komentář
Fandina
Co se týká turnaje na Spartě, tak byl výborný, každý, kdo tam byl, tak to potvrdí. Jedinou nevýhodou byla tribuna postavená na místě kurtu, která měla malý sklon. Pokud se to zlepší, tak není co řešit.

Co se týká centru na Štvanici, tak má velkou nevýhodu, že na něm není antuka. Kdyby se tam měl hrát turnaj, musí se tohle změnit. Jinak centr je zvenku okoralý a potřebuje úpravy.
Reagovat
smazaný uživatel
A co občerstvení? :D Na celý areál jeden stánek, který nestíhal. To mi vadilo daleko víc než tribuna na centru (kde jsem byl jenom chvilku)... Jinak jsem neměl žádné výhrady, ale co se týče zajištění občerstvení, tak se má WTA na Spartě od ITF na Štvanici hodně co učit...
Reagovat
Fandina
Pokud bude na Spartě víc státnků s občerstením, tak nemám problém. Jinak jsem si všimla, že tam byly nějaké lidovější ceny a upřímně, pár lidí přede mnou ve frontě mi nevadilo.

Jinam samozřejmě na Štvanici byl v tomhle ohledu mnohem lepší výběr a je tam navíc i restaurace, kam si můžeš dojít posedět a dobře se najíst. A stánků k občerstvení tam bylo víc, i ceny vyšší. Každý rok si tam dávám specialitu, naplněný brambor. To je super.
Reagovat
Fandina
Jinak, když přijdeš na Spartu mimo turnaj, tak se tam také dobře najíš. Nahoře je také výborná restaurace.
Reagovat
Frick
Že se postaví tribuna, ze který není nic vidět, je problém zcela zásadní, i kdyby byl jedinej...
Reagovat
Fandina
Z té tribuny bylo vidět. Ale kdyby měla lepší sklon, tak by bylo vidět lépe. Jinak posezení na polstrovaných židličkách i prostor pro nohy byl luxusní, ale kdyby byl schod vyšší a třeba menší prostor pro nohy, bylo to lepší. Ale vidět z tribuny bylo. Od postranní čáry všechno.
Reagovat
Frick
Jo, když nebyla plná. Pokud ano, tak i já se 180 cm jsem viděl hlavy..
Reagovat
Fandina
Já jsem viděla i přes lidi přede mnou. Stačilo si posunout židličku a viděla jsem.
Reagovat
Frick
Pokud jsi to udělala, tak jsi logicky musela omezit výhled lidem za tebou. Kdyby to udělal každý, tak jsme tam, kde jsme byli. Je to podobný (byť ne tak výrazný), jako kdybys řekla, že jsi viděla, protože sis stoupla...
Reagovat
Fandina
Posunula jsem si židličku mezi dva přede mnou, neseděla jsem přímo za jejich hlavou, ale mezi nimi. Nikoho jsem neomezila.
Reagovat
Fandina
Tohle je velká výhoda židlí, že je můžeš posunout. Tam kde jsou pevné, tak nic takového není možné.
Reagovat
FulnekUltras
V případě nalezení potřebného průniku mezi pořádáním významného turnaje v jednom z momentálně nejpopulárnějších českých sportů a využitím jediného skutečně mezinárodně důstojného areálu pro tento sport u nás by měly - logicky - jít všechny úzce soukromé či skupinkové zájmy stranou. Pokud se tedy naši novodobí velkovlastníci - přičemž o okolnostech privatizace zdaleka nejen objektů tohoto typu lze dodnes důvodně pochybovat - dokážou odpoutat od šedozónového hošnovského cmrndání devadesátých let. Když se u nás má hrát významný mezistátní zápas např. ve fotbale, také přece není nejdůležitější, kdo co tzv. "vlastní", ale aby dotyčný stadión plně odpovídal mezinárodním normám. Znovu opakuju - Černošek, Kaderka, Šavrda a já nevím kdo ještě teď mají jedinečnou příležitost ukázat, že doba pastelových sak a podnikatelského baroka u nás už opravdu skončila nejen navenek, ale i v myšlení těch, kteří na svou podnikatelskou hrdost - pokud se jim to zrovna hodí - často tak rádi veřejně poukazují.
Reagovat
FulnekUltras
A ještě jedna analogie: celé mi to zatím připadá, jako kdyby se náš fotbalový svaz před kvalifikačním utkáním s Itálií rozhodl z jakýchsi žabomyších soukromovlastnických důvodů hrát místo na Letné či Slavii na Viktorce Žižkov.
Reagovat
Frick
Tady je bohužel ten problém toho toho sepětí turnaje s klubem / areálem. Tj. není to tak, že nějaký podnikatelský subjekt (ne tenisový klub) přijde s nápadem pořádat turnaj a má peníze a hledá areál.

Tak by to snad možná fungovalo v případě, že by Černošek měl jen tu Českou Sportovní a nevlastnil by k tomu areál sparty...

Samozřejmě - tenis není ligový fotbal nebo hokej. Zatímco fanoušci Bohemky, které tvoří naprostou většinu návštěvníků zápasů Bohemky, budou nadávat na Eden, protože to neni jejich domov atp atp. Tak tenisový turnaj navštěvují vedle vyložených neutrálních tenisových diváků fanoušci českých tenistek, pro které je nějaký klubismus věcí zcela druhořadou. Tj. počet lidí, kterým záleželo na tom, aby třeba Katka Siniaková, jakožto hráčka sparty, hrála turnaj u sebe doma a ne v nějakém exilu, bude naprosté minimum....
Reagovat
Frick
http://www.cltk.cz/wp/wp-content/themes/default/images/2006_1.pdf

BTW: Tak v místech, jenž patří svazu, je i bazén s vířivkou. To Černošek nemá. To jen vzkazuju těm, co psali o tom, jak je ve Stromovce lepší zázemí. V tomto tedy asi ne...

A na stránce 22 je fotka 13-letý Týny :o)
Reagovat
Frick
"" Jako náměstek ministra jsem měl před lety na starosti povodně na Moravě a věděl jsem, co voda dokáže. Proto jsem tolik dbal na pojistku. Neudělat to, už nikdy bychom areál nedali dohromady a dnes by tu možná jezdily buldozery," hřeje dnes Kaderku někdejší rozhodnutí. Právě díky kvalitní pojistce je nyní areál snad ještě krásnější než kdykoli předtím. Má zbrusu nové interiéry, plynové vytápění, dokončuje se fitnesscentrum i ubytovací zařízení pro reprezentanty, brzo bude dokončena rehabilitace a regenerace, prý jedna z nejlepších v Praze. "Krom toho chci dál hledat investiční peníze pro přestavbu a vylepšení centrálního dvorce. Mám velký sen o tom, jak centr opláštíme, zateplíme, vybudujeme stánky a restaurace a - zatahovací střechu. Věřím, že se tenhle sen jednou splní."

...takže při opravách po povodni zřejmě došlo k rekonstrukci vnitřku...
Reagovat
FulnekUltras
Další důvod odpoutat se už konečně od toporné soukromovlastnické strnulosti a pohnout věcmi dopředu...
Reagovat
blixa
Hmmmm, uff, Kája je hustá ;-)

http://img.blesk.cz/img/2/full/2508473_.jpg
http://img.blesk.cz/img/2/full/2508668_.jpg
Reagovat
Frick
Třeba tam někoho klofla, Kája. Kdoví. :o) Ale takováto Socha Svobody.. mmm mmm musela být jako magnet tam...

Nakonec pro rady na to, jak klofnout zpěváka, nemusela chodit daleko, že? :-D
Reagovat
Frick
Dostalo od MŠMT 6 mil. grant na rekonstrukci svých prostor - na čemž dost možná by mohl mít zásluhu i pravě Kaderka, že se přimluvil...
Reagovat
Frick
Ještě jednou to zopakuju - návrat WTA do Prahy jsem měl spojen se Štvanicí, protože to bylo nanejvýš logický. Pokud bych do listopadu položil otázku "Kdyby se zase do Prahy vrátilo (venkovní) WTA, tak kde by se asi hrálo?" Kolik lidí by řeklo jinej areál než Štvanice.

Chci se prostě dočkat u tenisu tohoto http://www.beachpragueopen.cz/upload/1421788936.jpg

Pokud někdo navštíví areál osobně, tak mi přijde logický, že (skoro) spíše než hru (kterou si dost možná vychutná lépe u TV přenosu) bude hodnotit prvky, které u TV nezaznamená. Např. areál. A když je areál plný prvků ke kritice, tak to kritizovat budu.
Reagovat
Frick
*do listopadu 2014
Reagovat
Frick
Praha pravidelně provádění letecké snímkování, které pau uveřejňuje zde
http://mpp.praha.eu/OrtofotoArchiv/

Podle tohoto snímkování se můžete snadno přesvědčit o tom, že do centru se v poslední dekádě skutečně investovalo...

2004 - Ano, to skutečně vypadá poněkud nevábně, ačkoliv následky 2 roky staré podvodně zřejmě již byly tehdy eliminovány
2007 - Nový nátěr hlediště, odstranění sedaček z horního patra
2009 - Nové modré sedačky ve spodním patře
2011 - Nové modré sedačky dosazeny i do horního patra
2015 - Nová dlažba/krytina na vnějším ochozu (předtím červeno-hnědá, dnes šedá) + bohužel, tvrdý povrch
Reagovat
Frick
A odkaz, kde jsou všechny stavy Štvanice za posledních 11 let...

http://abload.de/img/tvanice2004-2015kouxa.jpg

Nepřijde vám, že to notně prokouklo?
Reagovat
FulnekUltras
Teď už opravdu nezbývá, než ve veřejném zájmu kontaktovat primátorku. Tak závažné plýtvání dostupnými zdroji by naše zastupitelstvo rozhodně nepřipustilo, o Monaku ani nemluvě...
Reagovat
smazaný uživatel
Přestaň blbnout s veřejným zájmem. Ten turnaj je soukromá akce konaná na kurtech vlastněných soukromou osobou z větší části - pokud ne úplně - financovaná ze soukromých zdrojů, příjmy rovněž plynou do soukromých kapes. Štvanice je v majetku soukromé osoby. Přesun ze Stromovky na Štvanici by tedy byl přesunem z jedněch soukromých kurtů na jiné soukromé kurty. Z toho ani náhodou žádný veřejný zájem nevykouzlíš.
Reagovat
Frick
Generálními partnery WTA turnaje jsou i město a ČTS

http://www.jtbopen.cz/cs/partneri

Vlastník centrkurtu je ČTS, který, předpokládám, dostává peníze (i) od státu.
Reagovat
Frick
Takže rozhodně to není soukromý subjekt.
Reagovat
smazaný uživatel
Že je partnerem město z toho ještě nedělá veřejný subjekt.

A ČTS samozřejmě JE soukromý subjekt bez ohledu na to, že dokáže pumpnout i stát.
Reagovat
Frick
http://www.cztenis.cz/docs/stanovy_2010.pdf

Je to občanské sdružení. Neni to prostě komerční firma.
Reagovat
smazaný uživatel
Občanská sdružení od loňského roku neexistují, takže jde zřejmě o spolek. Obojí ale samozřejmě je soukromý subjekt stejně jako to O2.
Reagovat
Frick
Sportovní svazy snad nejsou soukromej subjekt, OMG?
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jistěže jsou. Patří snad státu, kraji nebo obci?
Reagovat
Frick
Dobře, je to soukromej subjekt, jehož cílem ale není (primárně) komerční činnost.

"Účelem spolku mohou být buď vzájemně prospěšné cíle, tedy společné aktivity zaměřené jen na členy spolku (sportovní kluby, myslivecká sdružení apod.), nebo veřejně prospěšné cíle směřující vůči veřejnosti (poskytování sociálních služeb, vzdělávací a informační aktivity apod.), případně cíle smíšené.[1] Spolek může vlastním jménem podnikat, ale nesmí to být jeho hlavní činností a případný zisk musí být použit na podporu dosažení vlastních cílů spolku. Členy spolku mohou být fyzické i právnické osoby. "

https://cs.wikipedia.org/wiki/Spolek
Reagovat
smazaný uživatel
To není. O to ale vůbec nejde.
Reagovat
Frick
Myslim to tak, že Centrkurt není vlastněn soukromým subjektem. Jako třeba O2 arena...
Reagovat
FulnekUltras
Míněno zcela bez ironie. Zároveň obeslat i ČTS a ČS - a to by bylo, aby se aspoň někdo neozval a trojúhelník se nepodařilo stlačit do kýžené přímky...
Reagovat
smazaný uživatel
Jdete na to oba úplně špatně. Impuls musí přijít od majitele Štvanice směrem k Černoškovi. Černošek nemá žádný důvod sám od sebe kontaktovat majitele Štvanice.
Reagovat
Frick
Pokud majitelem Štavnice myslíš majitele centru, tak toho Černošek pochopitelně pumpnul o prachy.

Upřímně - je docela zvlášní, že ČTS má mezi partnery subjetkty, co i sponzorují WTA turnaj. JT Banku, Moravii Steel a BMW Cartec...

Čili se nabízí otázka - proč to JT Banka, M. Steel nebo BMW CarTec nesponzorují ten WTA turnaj přímo prostřednictvím navýšení sponzorský částky a místo toho to jde ještě přes ČTS....
Reagovat
smazaný uživatel
Majitelem Štvanice myslím všechny majitele Štvanice. Centrkurt bez ostatních kurtů by Černoškovi byl na dvě věci.
Reagovat
Frick
Ano, ale třeba tam může bejt různý propojení atp.

Tak za kym šel v roce 2014 Černošek, když Česká Sportovní pořádala Baeach Prague Open? Šel jen za Kaderkou, že potřebuje centrkurt s tim, že Kaderka zajistil i zbytek areálu nebo musel obíhat Kaderku i Šavrdu?
Reagovat
VlS
Navíc majitel Štvanice by po Černoškovi chtěl zaplatit nájem. Kdyby ho náhodou nechtěl, tak by z něj stejně musel zaplatit daň. Prostě tady řešíte furt dokola naprostou hovadinu.
Reagovat
Frick
Tak nemusel by chtít. Už jsem to psal před časem - jednoduše by místo peněz poskytl bezplatně areál - vč. změny povrchu a vč. dohody s ČLTK o vyklizení areálu (jak píšu nahoře - ČLTK 6 mil. Kč dotaci a třeba jsou teď svazu poněkud zavázáni)
Reagovat
VlS
Fricku, ale to zas řešíš jinej model, kterej evidentně není na stole. Asi nikdo nestojí o partnery v tomhle obchodním případu. Po 102 - co ti brání to udělat ji ak a líp? Chutě do toho
Reagovat
smazaný uživatel
Třetí místo dobrý, ale ve střelbě jsou rezervy...
Reagovat
VlS
Jo, velký, kluci mě trchu zklamali
Reagovat
sprchon
Super, na úvod to není špatné. ;)
Reagovat
FulnekUltras
si vás už ti lyžopuškaři rozmazlili víc než Peťa... ;)
Reagovat
blixa
Ale však víš o co jde. Nejde o to že kritizuješ. Jako proč ne. Ale jde o to, že tobě absolutně chybí jakýkoliv cit pro míru toho, co tu předvádíš. Jako možné je skoro všechno, ale ta míra je zásadní, když někomu chybí, tak z něj dělá šílence. A to je bohužel tvůj případ.
Reagovat
Frick
Blixo, píšu o tom, jen když je ta věc nějakým způsobem aktuální. A to, že se zde objeví zpráva o tom, že turnaj míří do nějaké "lepší" kategorie, protože bude honorován 500 000 USD místo 250 000 USD, tak se to aktuálním stává. Navíc už ten samotný fakt, že turnaj bude o 2-násobný balík, že bude mít (zřejmě) lepší startovní pole, přímo vybízí ke kritice toho, že ač ten turnaj chtějí prezentovat jako ještě něco lepšího než loni, tak stále to zřejmě bude v prostředí, které není pro takovýto turnaj právě důstojné.
Reagovat
blixa
No jo no. Já to svým způsobem chápu. Ty, jako skoro každý šílenec máš pocit, že to co děláš je úplně normální a v pořádku. A sneseš si pro to i pro tebe pochopitelné argumenty. Jenže všichni ostatní vidí, že jsi cvok. Je mi jasný, že se ti to asi nedá vysvětlit. Něco by si s tím měl dělat, jenže vzhledem k tvému dojmu o tvé "normálnosti" je to asi nereálné. Možná rodina by mohla pomoci, ale nevím, no.
Reagovat
Frick
Taková to míra je věcí dost subjetivní. Každý má limity jinde.

Tak si vem Fandinu (a nějakého jejího diskuzního oponenta, např. R. Federera), ta ty limity má (/mají) tam, že vlákno se zůží na šířku tří znaků. A nebylo to jednou. Bylo to mnohokrát.
Reagovat
blixa
No jo, jak jsem se obával, pořád jsi nepochopil ani ň. Kloužeš po povrchu sdělení ale jeho podstatu nechápeš. Nějaké nudle Fandiny s Federerem s tím nesouvisí, ani nějaké subjektivní limity ( teda ty asi trochu jo, jenže ty je všechny zdaleka zdaleka překračuješ). Buď nějakou míru citu máš a pak se dá komunikovat, nebo nemáš a pak máš vážný problém.
Reagovat
slacker
co ma co povrchni bolsevik blixa druhe poucovat o povrchnosti?
Reagovat
VlS
už teda fakt dlouho čekám, kdy přijdeš s něčím konstruktivním. Zatím se vždycky připojíš jen nějakou urážkou. Tobě se to Frickovo šílení kolem místa turnaje líbí?
Reagovat
slacker
libi se mi vic nez to vase bezduche "ostrelovani" fricka. Hele pochlub se co originalniho tvorite ty blixa a dalsi?
Reagovat
mrafe
Slackere to snad už poznáš s neporovnatelné úrovně příspěvků. Ty a Frick jenom kritizujete a ryjete do druhých. Když Frickovi dojdou argumenty, tak už po několikráte nepatřičné naváží do Fandiny. Ostatní mu tady se tady snaží slušně vysvětlit ty jeho scestné myšlenkové pochody (jestli se to tak dá vůbec nazvat.) Když tady Frick skoro rok brečel kvůli WTA turnaji v ČR, tak jsem od něj čekala, v průběhu turnaje zajímavé tenisové postřehy a komentáře. O tenise nenapsal ani čárku, zato jsem se od něj dozvěděla podrobný popis židliček, včetně jejich počtů, jaké jsou tam nevhodné záchody, stánky s občerstvením atd. A potom tady bude tvrdit, že mu jde o dialog, tak teda sorry ten si představuji jinak.
Ostatní návštěvníci turnaje nejprve popsali svoje tenisové zážitky, a potom teprve se zmínili, co se jim tak až nelíbilo nebo co by změnili.
Reagovat
slacker
vypichnu si s toho jen to navazeni do fandiny. Nejak jsme nezaregistroval ze by zrovna frick se navazel do fandiny. Od toho je tu spousta jinych expertu vcetne me. Naopak fandina zrejme citi sanci na docasne ukonceni sve izolace a zapojila se do navazeni se do fricka.
Reagovat
Fandina
Jsi úplně mimo. Mně žádná izolace a neizolace nezajímá. Jdi si hrát na píseček.
Reagovat
mrafe
29.11.2015 01:38Od: Frick
Tak si vem Fandinu (a nějakého jejího diskuzního oponenta, např. R. Federera), ta ty limity má (/mají) tam, že vlákno se zůží na šířku tří znaků. A nebylo to jednou. Bylo to mnohokrát.

Tak toto už tady napsal několikrát. Ne úplně doslova,ale mělo to přibližně stejný význam. To ti nepřipadá se navážení do Fandiny, když ve vláknu diskutuje s Blixou a s Fandinou to nemá nic společného. A že by se Fandina navážela do Fricka, tak to jsem si nevšimla. Naopak má s ním svatou trpělivost.
Reagovat
Pedronegro
no, já mám taky pro fricka slabost, jeho urputnost v trvání na blbině mě ale někdy se.e, ale má konkrétní názor, oproti Frndině, která jen kecá a mnohdy lže, vlastně proč?
Reagovat
Fandina
Já nelžu a nekecám, ale ty evidentně ano, když to o mně píšeš.
Reagovat
Pedronegro
úžasný argument :)
Reagovat
Fandina
Připadáš mi jako padlý na hlavu, napíšeš, že lžu a kecám a pak se ptáš proč vlastně? Evidentně nejsi normální.
Reagovat
Pedronegro
klasika, už asi 1000 x
Reagovat
Fandina
To, že centr potřebuje opravy neříkám jen já, takže to není jen můj názor. Navíc v roce 1986 když se centr otvíral a hrál se tam FED Cup, tak jsem tam byla a jak jsem psala od té doby mockrát. To, že se to tobě nelíbí není moje věc. A srovnávat to s Wimbledonem je úsměvné. Tam jsem byla také a je to úplně o něčem jiném.
Reagovat
Pedronegro
tak naposled, protože to tvé uhýbání už tady všichni znají, řeč byla o dezolátním stavu, ne? a ten je tak maximálně ve tvé makovici, ve skutečnosti je Štvanice celkem v poho, a přestaň se vytahovat, kde jsi všude byla, protože sis z toho zřejmě nic nepřinesla a nepochopila, viz ten tvůj Wimbl :)
Reagovat
Fandina
Ano, byla jsem ve Wimbledonu a na spoustě dalších turnajů a psát si o tom budu kdy chci.

Centrální kurt na Štvanici není v optimálním stavu a pozná to každý, kdo tam přijde. To, že se ti to nelíbí, není moje věc.
Reagovat
Pedronegro
těším se na další soutěž v ignoraci :) Lunej?
Reagovat
mrafe
Já jsem taky měla s Fandinou pár slovních ping- pongů, ale snažila jsem si jí objasnit, v čem s ní nesouhlasím. Ale, nebudu na ní házet špínu, jenom proto, že občas vidí jenom svůj subjektivní názor, a ne objektivní realitu, které se snaží uhýbat. V tom vidím tu Frickovu bídnost, proč nenapíše, konkrétně v čem je Fandina mimo, pak bych neřekla ani popel.
Reagovat
Pedronegro
máš pravdu, s ní to končí jejími slovy "nejsi normální", pak si asi jde píchnout :( nebo asi tak něco :)
Reagovat
Fandina
ne ne, nechodím si píchat a když si myslím o druhém, že není normální, tak mu to napíši, tak si zvykej, že ti druzí mohou říkat i to, co se ti nelíbí
Reagovat
VlS
Boze lidi, je úplně jedno, v jakým stavu Štvanice je. I kdyby byla super, tak to organizátor pochopitelně bude dělat doma a ne na Štvanici. Nikdo mimo Fricka na tom nevidí nic divnýho.
Reagovat
Pedronegro
o tom ta přestřelka tady přece vůbec není ...
Reagovat
Pedronegro
a teď ať už si mele co chce, nereaguji ...
Reagovat
Fandina
Nepiš o druhých, že lžou, nikdo si tě ani nevšimne.
Reagovat
smazaný uživatel
To dává smysl no ...
Reagovat
Pedronegro
co dává smysl?, že lže?, je to lhářka, všichni to tady víme ...
Reagovat
smazaný uživatel
Přestaň konečně blbě žvanit a vyžvejkni se, v čem že teda lže.
Reagovat
Pedronegro
lže v tom, že je centr na Štvanici v dezolátním stavu, což jsi si mohl přečíst nahoře, ty IQ tykve, a ne.er lidi...
Reagovat
Fandina
Ty lžeš, to, že centr na Štvanici potřebuje opravy, ví každý, kdo tam přijde. Nelži.
Reagovat
smazaný uživatel
Můžeme se tady dohadovat o tom, jestli je v dezolátním stavu nebo "jenom" potřebuje opravit a zmodernizovat, ty to ale stavíš do roviny, jako by byl v perfektním stavu, což opravdu není.
Reagovat
FulnekUltras
V podstatě by stačilo včas zaplatit firmě Gejzy Bombiče... ;)
Reagovat
Pedronegro
běž se tam podívat a pak tady teprve něco vykládej, ty f-r-alpinisto :)
Reagovat
Fandina
Ale no tak, z toho se nevyvlíkneš, nezaklínej se, že všichni tady něco víte, nevíš nic. Já nelžu, tak se neutěšuj, že všichni. Ty jsi mě napadl, ty jsi útočník, tak nevykládej, že všichni tu víme.
Reagovat
Pedronegro
a poslední slovo Milce nechám ...:)
Reagovat
Fandina
o jak šlechetné ........................
Reagovat
Frick
Jako docela si řikám, co by mi Blixa (nebo někdo jiný s podobnými postoji) psal, kdyby situace byla opačná - tj. pořádalo se to na Štvanici a já bych otravoval s tim, že se to má hrát ve Stromovce, protože jsem tam byl už několikrát na ITF atd. atp.

Úplně si živě představuju příspěvky typu....

"Fricku, co blázníš, podívej se, jak ten areál vypadá, vždyť i kdyby ten Černošek tam chtěl vystavět nějaký tribuny, tak by pomalu neměl kde, ten areál je hrozně úzkej. Maximálně by mohl udělat nějakou tribunu na kurtu č. 1, ale aby se na ní vešlo 2 000 lidí, tak to by musela bejt velká jako barák a zabrala by ty kurty aspoń dva. Proč by si tam proboha nechal stavět takovou opičárnu, když v centru města je ohromnej centrkurt pro 5000 lidí. Navíc ten turnaj bude finančně podporovat i ČTS, tak je jasný, že i on asi chtěl, aby se to hrálo u nich na Štvanici, jinak by se jim na nějakou pomoc vykašlal"

Nebo mi chcete říct něco jinýho? Nechápali byste, proč se to hraje na Štvanici a argumentovali byste tim, že Černošek (nějakej) areál má, tak proč to nehraje u sebe?
Reagovat
Fandina
Jsi na omylu, v centru měst je oprýskaný centr kurt ale není na něm antuka. Takže jako by nebyl.
Reagovat
Frick
Lepší beton s oprýskaným nátěrem než čerstvě montovaná obrovitá lešenářská konstrukce, u níž nevíte, zda ten Sergej, co tam hákuje za 80 Kč/h všechno pořádně utáhl nebo byl na to moc nalitej.

BTW: Když je to v tak dezolátním stavu, tak proč se tam může konat velký turnaj v beachvolejbalu?
Reagovat
Fandina
Centr je v dezolátním stavu a plážový volejbal zřejmě nemá lepší možnosti.
Reagovat
Frick
http://abload.de/img/dsc00791jyscx.jpg

Rozhovor s Kaderkou, jenž vyšel v časopise pro letošní 75k/50k dvojturnaj. Co mi k tomu řekneš?
Reagovat
Fandina
Asi to, že jsi trapný s tím, jak kritizuješ turnaj na Spartě. Je to ubohé. Místo abys byl rád, že tu turnaj je, tak ho kritizuješ. To je všechno, co ti k tomu řeknu.
Reagovat
Frick
Ty napíšeš, že je v centr v dezolátním stavu, jak ti dám (celkem) aktuální rozhovor s prezidentem organizace, která ten centr vlastní, ve kterém jsou vyvráceny tvoje argumenty o dezolátnosti a ty se nezmůžeš na nic? To děláš schválně nebo jsi mne pleteš se svým vnukem?
Reagovat
Fandina
Centr je zvětralý a ví to každý, kdo se tam dostal. Dojdi si tam a zjistíš, že tam jsou prapodivná zákoutí, která potřebují rekonstrukci. Proto jsem to napsala.
Reagovat
Fandina
Jinak já nestojím o žádné tvoje argumenty. Mně je jasné, že když dělá někdo turnaj, tak je jeho věcí, kde ho dělá. A nemíním to zpochybňovat a psát o něm jako o neschopném člověku, jak to děláš ty.
Ten kdo byl na Spartě ví, že je to tam dobré. Podle mě by bylo potřeba předělat jednu tribunu, která je postavená při turnaji na prostoru kurtu a bylo by všechno v pořádku. Tvoje popisování tady je o ničem. Tím bych debatu s tebou uzavřela, protože je bezpředmětná.
Reagovat
slacker
A komu dalsimu zalezi o co stojis?
Reagovat
Fandina
S tebou se nebavím.
Reagovat
Pedronegro
byl jsem se na centr podívat při tom ITF turnaji v létě a to, co tady povídá Fandina o dezolátním stavu, je velká lež ... proč nejsem překvapen?
Reagovat
slacker
Fandina lze o vsem,o centerkurtu, o Ukrajine o USA o Rusku, o Syrii, o danich v Monaku o tom kdo je hloupy a kdo je chytry :-DDD
Reagovat
Fandina
Nemohu zato, že jsi hloupý a nerozumíš tomu, co je pravda.
Reagovat
Fandina
Centr potřebuje stavební úpravy, nelži.
Reagovat
Pedronegro
v čem jako? dezolátní stav se jednoduše nekoná, stavební úpravy by možná potřebovaly ostatní kurty, ale nijak akutně ... jinak lhaní nesnáším, obzvlášť tak hloupé a zbytečné jako v tomto případě ...
Reagovat
blixa
Nevím přesně jak to je, ale Ivoš už před rokem něco mlel o nutnosti investic do centru. Co měl na mysli, to přesně nevím, ale snad tam někde praská nějakej beton či co.
Reagovat
Pedronegro
tak to je klidně možné, ale "z vonku" to nijak dezolátně nevypadá, naopak mě překvapilo, že je v takovém slušném stavu :)
Reagovat
Fandina
Příští rok bude centru 30 let, takže celkově ta stavba vyžaduje stavební úpravy. Ostatně, stačí si projít centr kolem dokola a i pro laika je jasné, že je to okoralé. Myšleno omítky, podlahy atd..
Reagovat
Pedronegro
jejda, kdybych věděl, že půjdeme až tak do detailů, tak bych to tam prolezl skrz naskrz a udělal fotky ... jinak jsem v areálu byl tenkrát po otevření, bydlel jsem od mala nedaleko, a vím, že stavba byla taková zvenku "okoralá" od začátku, žádný vyhlazený glaťas beton, asi schválně, moc se mi to nelíbilo, ale holt projekt, zároveň tehdy ještě asi nedělali beton ukrajinští učitelé, takže to ta léta přežilo v celkem dobrém stavu, teď jsem tam viděl spíš drobnosti, smetí v rozích málo využívaného objektu, nějaké praskliny v podlaze jsem ani neviděl a havarijní tedy asi nebudou, takže mi ani nepřišlo, že by byly nějaké stavební úpravy nutné, tedy pokud by z toho Ivoš nechtěl udělat krytý centr jak ve Wimblu :)
Reagovat
Fandina
Před třiceti lety to okoralé nebylo. Byla jsem tam, takže vím o čem mluvím. A od té doby mockrát. Vloni jsem si všimla, že na ochozu centru směrem k jedničce je popraskaná podlaha. A není divu, že budova potřebuje opravy.
Reagovat
Pedronegro
domnívám se, že zase lžeš, asi jsi tam nikdy nebyla, já bydlel v Klimentský a Štvanice byl náš revír, takže mohu srovnávat, dezolátní stave :)
Reagovat
smazaný uživatel
Domnívám se, že jsi zbytečně arogantní. Ten kurt a vůbec celý areál by rozhodně generálku zasloužil.
Reagovat
Pedronegro
hmmm, asi jsem se nechal unést tím zbytečným lhaním a arogantně jsem chtěl ty kecy ukončit, což je v případě F a vlastně i tebe marné, tak promiň ...
Reagovat
smazaný uživatel
Obviňovat někoho z lhaní bez důkazu je špatně. V situaci, kdy se Fandiny zastali, byť částečně, i jiní uživatelé, to už je vyloženě úlet.
Reagovat
Pedronegro
hezký pokus, ale důkaz je na místě a neuteče, stačí tam zajít a podívat se, ale tys tam asi nikdy nebyl, tak jen podporuješ F., která o ho.ně napíše i dizertaci :)
Reagovat
Pedronegro
jinak také některé stavby u nás jsou staré několik století a některé jinde dokonce tisíciletí a nevyžadují zrovna proto co 30 let generálku, že? :)
Reagovat
smazaný uživatel
To záleží na tom, jak moc kvalitní je původní stavba a jak moc se dlabe na údržbu.
Reagovat
BooOoo
poprvé a naposled reaguji na F. a musím souhlasit, že Štvanický areál/centr jsou v docela špatném stavu, ale není to nic, co by nevyřešily běžné stavební a práce
Reagovat
VlS
Jo, chci ti říct něco jinýho, říkal bych ti to samý, co teď - je to věc toho, kdo to dělá, když se ti to nelíbí, udělej to líp.
Reagovat
Frick
Ale to přeci není gró tý věci - Ano, je to jeho věc, ale my můžem na jeho konání mít různý názor.

BTW: Jako jestli je to úplně jeho věc... Pokud to sponzoruje magistrát a ČTS (tedy ogranizace je jenž dotována ze státního rozpočtu, resp. MŠMT), tak už to ryze soukromá Černoškova akce neni.
Reagovat
Fandina
Jsi trapný, jak to pořád kritizuješ. Je to jedno, kdo to organizauje, ale to, že o tom permanentně mluvíš a kritizuješ to je trapné, ubohé. Nic jiného se o tom říct nedá. Jdi dělat něco pořádného a nekritizuj to co dělají druzí.
Reagovat
smazaný uživatel
No ale evidentně s tím turnajem nikdo z partnerů/sponzorů problém nemá. Zkus napsat Krndě, jestli ti sdělí svůj názor. V kritice ti nikdo nebrání, ale psát to tady půl roku nebo déle pomalu denně pořád dokola se mi zdá trochu moc.
Reagovat
Fandina
Kdyby sponzoři nechtěli, tak na turnaj peníze nedají. Je to opravdu trapné, jak o tom ten člověk pořád píše.
Reagovat
Frick
A odkud čerpá peníze ČTS a Magistrát? Z daní.
Reagovat
Fandina
Jsi trapný, to je všechno, co ti k tomu mohu říci. I kdyby čerpal odkud chce, tak je to věcí pořadatale, jak to zařídí. Jdi a zorganizuj turnaj a nekritizuj práci druhého. To umí každý. Ale udělat něco to ne.
Reagovat
slacker
jsi trapna amoralni smejdko
Reagovat
Fandina
Jsi ubožák.
Reagovat
slacker
jsi ulhany amoralni smejd bez rozdilu pohlavi
Reagovat
Fandina
Jsi ubožák a hlupák. Nic jiného se o tobě napsat nedá.
Reagovat
Frick
Tak sponzoři si bohužel přijdou na tu svou V.I.P. tribunku, no...

Jediná možnost by byla ta, že by VIP lidí už bylo tolik, že by všem ty V.I.P. místa nabídnout nemohly a museli je posadit na tu hrůznost...
Reagovat
VlS
Ale jinej názor stačí napsat jednou, to co děláš ty je chorý. Navíc to nic neřeší - sbal se a udělej to líp.mě je fuk, jestli štvanice, nebo stromovka, jestli u čističky, nebo pod mostem s vlakem.
Reagovat
blixa
Tak obsazení už je jasné ;-)
http://sport.idnes.cz/pred-sp-v-biatlonu-033-/biatlon.aspx?c=A151128_201039_biatlon_tm2
Reagovat
VlS
https://www.facebook.com/gabrielasoukalovabiathlon/videos/1616823641889762/
Reagovat
smazaný uživatel
Ccco se tu zase dělo? :o
Reagovat
VlS
Nuda v Praze :-)
Reagovat
sprchon
Tady taky. :D Všichni už studujou nebo cestujou a celkově je tu zima, nikdo nechodí ven.
Reagovat
smazaný uživatel
Já dneska zima v Blavě. :) Ale maj tam dobrej punč, lokše a halušky s brynzou. :D
Reagovat
VlS
V Blavě je houbec jaká zima. A kde máš v tom výčtu " borovičku" a ľebo čosi iné pálené? :-)
Reagovat
sprchon
Sakra, jak já už se těším na český (klidně i slovenský) jídlo. :) Halušky miluju.
Reagovat
blixa
Copak ? Portugalské menu ti nevyhovuje ? Čím vás krměj ?
Reagovat
sprchon
Bacalhau. :D
Jako většina jídel je tu docela kvalitní, ale je to furt to samý. A fakt už mi chybí knedlík, zelí a třeba kachna nebo vrabec. :)
Ryby v menze nic moc, v restauracích dobrý...
Reagovat
blixa
Hmm, to mi nikdy moc nechutnalo. Ryby mám rád, ale čerstvé a nejlépe syrové ;-)
Reagovat
sprchon
Mne prave taky moc ne... Cerstva ryba je super, syrova je samozrejme nejvhodnejsi. A taky chobotnice neni spatna, tu si tady obcas davam.
Jinak z tech nerybich jidel mi docela chutna Francesinha a pastel de nata. Urcite oboji znas. ;)
Reagovat
Serpens
Fricku, radím ti, abys využil toho, že sezóna skončila a za celou zimu tady nenapsat ani jeden příspěvek. Možná ti to pomůže v léčbě.
Reagovat
Pedronegro
můj tip je, že se to znovu rozjede :)
Reagovat
sprchon
V zimě se to tu alespoň zčásti mění na biatlonové forum, kde má Frick bohužel taky pár nemístných připomínek. Třeba kolik Soukalová přibrala před letošní sezonou... :(
Reagovat
blixa
Jestli on Frick nebude ten typ "seděl jsem sám v přeplněném kupé" :D Pak mu není dost velká tribuna na Spartě, dost rychlý přísun žrádla z bufetu a Gábina je pro něj pořád proklatě hubená ;-) :D
Reagovat
sprchon
U Gábiny měl, pokud vím, opačnej "problém". ;)
Reagovat
slacker
ty ses ten typ starej pan broucek
Reagovat
Frick
Gábinu jsem vždycky bránil. Ten charitativní akt s Petrem jasně ukázal, že o kilech navíc nemůže být řeč.

Silnější nohy nejsou "kila navíc".
Reagovat
marekv
Frickovu obsesi jsem doposud bral jako dusevni poruchu, ktera je doposud ve fazy "jeste si z nej muzeme delat legraci". Po jeho nekolikahodinovem nocnim (!) dusevnim zachvatu, kde do umdleni prezentuje svuj subjektivni nazor na arel ve Stromovce se domnivam, ze je otazkou zda ho vydrazdovat. Je to stejne jako obecnimu blaznovi hazet bouchaci kulicky pod nohy. Jen se z toho rozklepe a pocura. Pro pubertaky asi zabava, dospely clovek by to mel ostre odsoudit. Chapu, ze je toto diskuze, ale proste ho jen nechat aby tu pomilionty napsal svuj subjektivni nazor na turnaj a je to.
Jinak nelecena obsese, ostatne jako jine nemoci, muze pacienta trvale poskodit.

A nakonec jeden za vsechny jeho vylevy:

"Píšu to na veřejné fórum. Které různí lidé navštěvují v různou dobu. Někdo třeba na jaře tuto informaci ještě nezaregistroval, protože sem tolik nechodil nebo zde nebyl vůbec zaregistrován. Je to stejné jako kdybys vynadal televizi, že znovu vysílá Humoresky a že tě to obtěžuje, že jsi už viděl."

Ten clovek zjevne trpi dokonce obavou, ze by se jeste nasel nekdo, kdo jeste nezaregistroval jeho nazor na turnaj a proto tu spekulaci se sedackami "musi" cpat do diskuzi stale dokola. Pro nej uz je hruza i to, ze by nekdo neznal jeho nazor na turnaj.

Uvedomme si, ze ten clovek je natolik umanuty, ze archivuje prispevky jednotlivych diskutujich spousty mesicu nazad, vypracovava fotodokumentaci, dela modely "jak by vypadalo kdyby". To je obrovskeho casu a energie, ktera jen vyjadruje masivnost jeho obsese.
Reagovat
Frick
Tak jsi nám ukázal, že zřejmě jsi měl nějakýho příbuznýho v sovětských tajných službách, ode kterejch ses naučil, že z názorovýho odpůrce je potřeba udělat blázna.
Reagovat
bIbec
obětušej až příliš myšlenkové energie věci, kterou nemůžeš ovlivnit.. tedy tady to neovlivníš. Zajdi/zavolej Černočkům a sděl jim svoje připomínky, třeba ti za tvoje nápady zaplatí.
Reagovat
bIbec
např včera jsi tu byl schopen o tom diskutovat až do 4 do rána! To je šílené.
Reagovat
Frick
Pak nazvi stejnými šílenci Iqe, Blixu a Fulneka. Předpokádám, že žádný z nich nežije v Americe, kde je -6h a více...
Reagovat
blixa
Tak já v noci pracuju, u mě je to normální. Jo promiň, ty vlastně nevíš co to je .. ;-)
Reagovat
EllNino
taaaak :) konečně mu to taky někdo řekl
Reagovat
Pedronegro
hmmm, supr práce :)
Reagovat
blixa
Mě to tak vyhovuje, jsem typická sova ;-)
Reagovat
Pedronegro
dobrý je, že při práci můžeš debatit s frickem :)
Reagovat
blixa
Když neprogramuju nic novýho ale především odstraňuju chyby, ať svoje či jiných, tak potřebuju střídat soustředění a relaxaci. Tak někdy i blábolil Frick poslouží ;-)
Reagovat
Pedronegro
tak tomu rozumím :)
Reagovat
Frick
Ok - ta tebe z toho seznamu škrtám. Co ale dva zbývající?
Reagovat
slacker
kdyz teda v noci takk usilovne "pravicacky pracujes" tak se tady nevykecavej
Reagovat
bIbec
hmm, nechci říct, že jsi šílenec. Ale prostě ser na to. Nemá to cenu. To je jenom taková rada.
Reagovat
Frick
Já vim, ale ono je to prostě k zblazneni. Tady se už klidně zdvojnasobujou dotace (žádný jiný INT v Evropě toto nemá!), tedy tím vlastně proklamují, ze by to měl být jakýsi "INT+" ale divácké prostředí bude stále to nejhorší nebo aspoň jedno z nejhorších. Možná by se to dalo prekousnout kdyby jiná možnost nebyla, ale on je 2 km vedle perfektně řešený centr pro 5000. To je věc k nastvani...
Reagovat
Fandina
Opravdu jsi trapný. Nech si ty řeči na turnaj, který neděláš a nepřidal si na něj ani korunu. Ten kdo tam byl ví, že prostředí tam bylo výborné. Jsi ubohý.
Reagovat
VlS
Fricku, na většině INT turnajů je všem dvaceti divákům úplně šumák, jestli je prázdnejch 500 nebo 5000 sesliček. Na Finále jich přijde pár stovek. Děláš, jako kdyby se v Praze nedostalo vstupenek pro stovky nebo tisíce diváků, kdo tam chtěl být, ten tam byl ( a to bylo zadara).
Po 101. - běž a zařiď to líp, nekritizuj, že se ti nelíbí, jak to někdo zařídil.
Reagovat
Frick
VlSi, já tento argument prostě odmítám, protože pak by nebylo možné krtizovat nic!

Je jasné, že zástupci ze širokých mas lidu kritizují to, co dělá "vrchnost".

Ať už je to politka, sport, film, hudba... cokoliv. To je demokracie.
Reagovat
Fandina
Jsi s tou kritikou trapný. Nic jiného se o tom nedá říct.
Reagovat
slacker
ty jsi trapna tak nejak vseobecne
Reagovat
Fandina
s tebou se nebavím
Reagovat
slacker
to bylo od tebe opet trapne
Reagovat
smazaný uživatel
Říká všech trapáků král :-p
Reagovat
slacker
od ohybace reality je vsechna pravda lez a lez pravdou
Reagovat
bIbec
obětuješ; Černoškům
Reagovat
blixa
Ty se domníváš, že je tam nějaká MYŠLENKOVÁ energie ???!!! :-o :-o
Reagovat
Frick
Nezlob se, ale copak každej "jouda" dneska nepíše na Facebook nebo různý blogy různý eleboráty na uprchlíky (předtim na Ukrajinu) a co s tim udělá? Taky nic.
Reagovat
bIbec
jo, s tím máš pravdu. Vidím to kolem sebe a kroutím nad tím hlavou..
Reagovat
EllNino
souhlas ..
Reagovat
bIbec
souhlas se souhlasem.
Reagovat
Frick
To, že kapacita hlediště je nepravdivá (ať už záměrně nebo z nedbalosti) na tom není nic subjektivního. To je OBJEKTIVNÍ fakt.

A nevidím důvod, proč neupozorňovat obhajovatele Stromovky na to, kde všude jsou její zásadní limity.
Reagovat
EllNino
ale je to uplně zbytečný ..
Reagovat
Frick
Já nevim, ale mne to přijde to úplně normální. Už mám prostě jistý odhad v tom, kam se kolik vejde lidí a když se mi nezdá, že by se někam vešel porklamovaný počet lidí, tak si udělám výpočet.

"Tu simulaci" jsem použil jako argumentační prostředek pro to, aby bylo jasně vidět, jak strašně moc je areál ve Stromovce limitní. Nejen z důvodu toho, že tam není žádný stadion, ale i z důvodu tvaru areálu, kdy tam ani není dvorec, který by měl okolo sebe dostatek prostoru na stavbu tribun ze všech stran. Jako je tomu třeba v Strasbourgu.

P.S. Ano, uznávám asi možnost, že moje upozorňování na lži o kapacitě už tu asi drtivá většina "relevantních" uživatelů bude znát. Tak to berte tak, že jsem rozebíral ten článek a upozornil na dvě výrazné chyby v něm vyřčené.
Reagovat
Pedronegro
no, přijde mi legrační, jak se tady více nebo méně oprávněně obouváte do fricka a ten se nedá a nedá umlčet :) .... nic to nemění na tom, že už 250 turnaj v prostředí a podmínkách Stromovky byl divnej, a co teprve 500, ten se určitě proslaví :), ale co, v TV na to koukat půjde, a pokud to platí JTB, tak turnaj jak v buranově je jistě skvělá reklama a zpráva pro akcionáře, pokud teda nějaké má, za přínos spočívající v účasti Lucky se to jistě vyplatí, za mě díky :)
Reagovat
Frick
Lucka si zase zahraje jedno kolo, nejlépe v 10:00 odložené z minulého dnes kvůli dešti.

Seroious: To počasí skutečně může být (opět) problémem. Ten termín zkrátka vhodný není. Pochopitelně - všechmo má svá + a - ale třeba druhý týden po Wimbledonu v létě by byl asi nejlepší.
Reagovat
Serpens
Posledních 5 vláken Frick, Frick, Frick, Frick, Frick.
Reagovat
Frick
"Ale klid, pokud je to pravda tak 100% Štvanice ;-)"

17.12.2014

Víš, kdo to napsal?
Reagovat
blixa
Jistě. Občas rychleji píšu než přemýšlím. Nedomyslel jsem tehdy zdaleka všechny souvislosti. Kolikrát to ještě vytáhneš, joudo ?
Reagovat
Frick
a dále....

"Nebo to jako myslíš , že by se WTA turnaj hrál v areálu Sparty ?? To mi přijde v podstatě vyloučené, tam není odpovídající centr kurt."

"Já myslím, že by se to určitě hrálo na Štvanici. Tedy aspoň podstatná část. Centr kurt nepatří ČLTK ale svazu a pro Spartu určitě není problém se se svazem domluvit na zápůjčce. Nějaké ne moc atraktivní zápasy by se pak asi hrály na Spartě, aby se to stíhalo."

20.12.2014

"No jestli to svaz podporuje, pak nechápu, proč by se podstatné zápasy neměly hrát na Štvanici. Centr kurt nepatří ČLTK ale svazu."
Reagovat
Frick
Ten příspěvek z 3:59 jsem odeslal, aniž bych věděl o příspěvku z 3:40

Nicméně je vidět, že myšlenka, kterou bys dnes pokládal za nesmyslnou (tj. kombinace sparta x štvanická centr) tě napadala i o tři dny později.

No minimálně to poukáže na to, že nejen já se někdy mýlím...
Reagovat
blixa
Jistě. Mně se výjimečně stane, že nemyslím a napíšu kravinu. Ty píšeš jenom kraviny ;-) :D
Reagovat
slacker
Moc si fandis bolsane ty pises kraviny vzdy a jen vyjimecne neco pravdiveho a rozumneho
Reagovat
Frick
a) je to rok starý
b) je to jen takový plácání "možná", "někdy"
c) je to chuj

Ale jiskřička je...

https://youtu.be/DPV3HFqrlqs?t=30s
Reagovat
Frick
https://www.facebook.com/ICLTK/photos/pb.105894329449746.-2207520000.1448677261./955519937820510/?type=3&theater

Džíny mám, ale džínovou bundu ne... mmmm... to je levicový oděv....
Reagovat
FulnekUltras
Kdo jde pořád doprava... ;)

https://www.youtube.com/watch?v=iPTbnXvN6Kg
Reagovat
Frick
http://abload.de/img/12285937_103621883976t6bge.jpg
http://abload.de/img/12319498_103621883309ilxlr.jpg

Tak se mi to konečně dostalo do ruk...

Docela by mne zajímalo, kde madame Černošková přišla na to, že Brisbane je stejně bodově honorovný jako Praha. :-D

Ta neustálá lež o tom, že kapacita Centru je 2 500 míst, psal jsem to už několikrát a napíšu to znovu - reálně 1881 (vč. VIP sedadel, sedadel pro lidi z WTA atp. a sedadel s takřka nulovým výhledem), tedy 24,76% míst je čistá fikce.

Pokud by chtěli aspoň nelhat o těch 2 500 místech, tak by se na hlavní tribuny museli přistavět dalších 12 řad....

http://abload.de/img/dsc06956e8pof.jpg - stav loni
http://abload.de/img/dsc0695612adt1rv1.jpg - stav loni + 12 řad (samozřejmě, jsou tam grafické nedostatky)

Půdorys takovéto stavby by byl na více než dva tenisové dvorce - oranžová čára znázorňuje letošní stav.

Tím se pochopitelně ale neřeší ten příšerný výhled daný mizernou strmostí.

Pokud by byl každý stupeň o 50% vyšší....
http://abload.de/img/dsc0695612adelep1uet.jpg
Reagovat
Frick
Ten půdorys - http://abload.de/img/dsc0695612adblqs1i.jpg
Reagovat
VlS
Tak tam nechoď, když je to taková hrůza a dívej se v televizi.
Reagovat
Frick
Rulebook hovoří jasně - 2 500 míst. To ve Stromovce není.
Reagovat
VlS
No a? Já je počítat nebudu a je mi to úplně, ale úplně naprosto jedno. To je starost WTA, a asi jí to nedělá těžkou hlavu, tak proč tobě?
Reagovat
smazaný uživatel
"Docela by mne zajímalo, kde madame Černošková přišla na to, že Brisbane je stejně bodově honorovný jako Praha. :-D"

Asi tam kde já. Protože jen pako může Premier pojmenovat International :D
Reagovat
marekv
mě když se něco nelíbí, tak napíšu názor a je to, ale spamovat s tím ješte půl roku na to, to už je úchylný :-)
Reagovat
Frick
Portože ani po půl roce nejsou schopni opravit si tu chybu v kapacitě.
Reagovat
Fandina
Jenže oni narozdíl od tebe konají a ty neděláš nic jiného, než kritizuješ. Jsi trapný a ubohý.
Reagovat
Frick
Za tento nepravdivý údaj si kritiku zaslouží.
Reagovat
blixa
A koho to tu zajímá magore ? Uvědomuješ si, že už si tuhle "informaci" tu zopakoval asi 50x ? Ty absolutně postrádáš ten sebemenší cit pro míru únosnosti. Komunikuješ ty vůbec s někým takříkajíc "naživo" ? Já myslím že ne, protože by tě dávno už musel zabít, kdybys mu neustále takhle něco cpal do hlavy. Pokud nechápeš to, že se s tebou vůbec nikdo nechce bavit, tak tady vidíš jasný důvod proč.
Reagovat
Frick
Píšu to na veřejné fórum. Které různí lidé navštěvují v různou dobu. Někdo třeba na jaře tuto informaci ještě nezaregistroval, protože sem tolik nechodil nebo zde nebyl vůbec zaregistrován. Je to stejné jako kdybys vynadal televizi, že znovu vysílá Humoresky a že tě to obtěžuje, že jsi už viděl.
Reagovat
FulnekUltras
Co takhle zkusit Černoška s Kaderkou aspoň částečně smířit a přimět ke všem prospěšné spolupráci? V českých poměrech by to bylo bezmála na Nobelovku.
Reagovat
blixa
Ale tihle dva nejsou "vepři" :D V podstatě si Černošek pěstuje Ivoše jako husu na krmníku. Oni se nějak zvlášť nemilují, ale v zásadě si jdou na ruku. Jinak by se jim tam mohl nacpat někdo jinej, kdo by Černoškovi nevyhovoval vůbec. Třeba Klaus nebo Šavrda.
Reagovat
smazaný uživatel
On dal dva tři roky nazpátek Kaderka Černoškovi dokonce v rámci Zlatého kanára nějakou cenu (Cena prezidenta svazu - nebo tak nějak se to jmenovalo), pokud se pamatuju, navíc pro něj Černošek zajišťuje Fed Cup i Davis Cup, takže se pak může víc věnovat natřásání se před kamerou v případě nějakého toho úspěchu :-), takže tihle dva spolu asi žádné velké spory nemají.

P.S.: i když to tak nemusí vypadat, nesdílím většinový názor, že Kaderka je neschopný (ev. všehoschopný) pitomec a na svazu nemá co dělat.
Reagovat
blixa
Pitomec to zcela určitě je, s tím dalším je to složitější. Záleží na úhlu pohledu.
Reagovat
smazaný uživatel
To je možný, ale svý práci zřejmě rozumí.
Reagovat
blixa
Noooo .. jak říkám, záleží na úhlu pohledu.
Reagovat
Frick
A to je v nějakym výkonym výboru nebo v čem, tolik lidí, pro který je tento ředitel JZD z roku 1987 přijatelnější než třeba Šavrda?
Reagovat
smazaný uživatel
Zjevně ano.
Reagovat
smazaný uživatel
Podle mě ano. Leda bys chtěl tvrdit, že český tenis je úspěšný jemu navzdory.
Reagovat
blixa
Úspěšnost či neúspěšnost českého tenisu s Ivošem naštěstí celkem moc nesouvisí.
Reagovat
smazaný uživatel
No když myslíš..
Reagovat
Frick
Ale tak to je úžasná symbióza. Ivošek je rád za teplý místečko a Černošek je rád, že tam má panáka, co brání lidem z ČLTK....

(Bože....)
Reagovat
blixa
No v zásadě ano. Pointa je v tom, že ještě zlatej Kaderka proti lidem z ČLTK.
Reagovat
Frick
OK - a kdo by tedy měl jít ke kormidlu? Nějakej Černoškův člověk z Prostějova?
Reagovat
blixa
To asi ne, musí to být někdo, kdo "tak nějak" bude pro všechny vhodným kompromisem. Momentálně to je asi ten Ivoš.
Reagovat
Frick
Jaký národ, takový jeho tenisový svaz.

Stejně jako národu "zbyl" Zeman, tak tenisu zbyl Ivošek.

Blixo - a proč by to nemohl dělat třeba Šavrda?
Reagovat
blixa
No jo, to je složitý. Šavrda pitomec není, jako člověk je celkem fajn, ale profesně je bohužel neschopnej. Navíc je to "Klausův" člověk, tedy pro většinu nepřijatelnej.
Reagovat
Frick
Pro jakou většinu? Pro Liberec? Pro Prechezu? Pro ČLTK Jablonec? Pro Opavu?
Reagovat
blixa
No, aspoň vidíš, jak velký má Černošek vliv ;-)
Reagovat
Frick
Tak v Precheze ho asi rádi mít nebudou...
Reagovat
smazaný uživatel
Co já vím, tak ČTS je v rámci ITF jeden z těch významnějších a respektovanějších svazů a jeden z nejvýznamnějších, dokonce se říká, že druhý nejvýznamnější po FAČR, u nás. Což je - ať se to komu líbí nebo ne - především zásluha Kaderky a jeho lidí.
Reagovat
blixa
Ehmmmm, ale nechceš mi tvrdit, že FAČR je respektovaný, že ne ? :D
Reagovat
Frick
http://img.blesk.cz/img/2/i_article/2083442_sport-fotbal-reprezentace-cesko-nizozemsko-fanousci-miroslav-pelta-ivo-kaderka.jpg

Láska na první pohled. :o)

A tohle je teprva fotečka...

http://img.blesk.cz/img/2/gallery/2171853_sport-fotbal-miroslav-pelta-oslava-narozeniny-cernosek-jansta-kohak-kaderka-valenta.jpg
Reagovat
blixa
Hoši co spolu mluví ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
V očích obyječných fandů asi ne, ale jinak zastřešuje dlouhodobě nejpopulárnější sport nejen u nás a jako takový respektovaný a především významný je. Jinak by ho už všichni vyfuckovali vzhledem k těm skandálům, kterýma si fotbal procházel, prochází a procházet bude.
Reagovat
FulnekUltras
Každopádně využití Štvanice s velkým centrkurtem by určitě vylepšilo celkové renomé pražského turnaje a dost možná i usnadnilo přístup k větším penězům, resp. sponzorům. Tohle by měl být společný zájem všech našich tenisových činovníků zvlášť teď - když má "bílý sport" v Česku jasně nejvyšší popularitu za posledních třicet let.
Reagovat
blixa
To je sice možné, leč nereálné. Nemůžeš pořádat turnaj, kde se špičkové zápasy budou hrát na štvanickém centru a zbytek na Spartě. To by s Černoškem WTA vyběhla. Musela by se pronajmout alespoň část areálu ČLTK. A to je průser protože tam sídlí Černoškův úhlavní nepřítel Klaus. Buďme rádi, že je to co je. Taky by na to mohl Černošek hodit bobana a nebylo by nic. Ten turnaj pro něj bude šul-nul, na tom on moc nevydělá.
Reagovat
Frick
A jako kdo by to nesl hůře? Klaus/Šavrda, protože by se jim tam nastěhoval nepřítel nebo Černošek, protože by si poníženě musel pronajmout prostory klubu, který by nejradši zašlapal do země?

Ale zas jako peníze asi ČLTK-čku na stromě neporostou a kdyby jim za ten týden (nebo spíše 9-10 dní) nabídl zajímavou částku....

Připomínám, že když je Beach Prague Open, tak se musí ČLTK vystěhovat na 2 týdny...
Reagovat
blixa
Nevím, neřeším. Na rozdíl od tebe respektuju to, že Černošek to chce pořádat "ve svém". Sám si vyjednal, sám si zaplatil. Kdyby nemohl, asi by to nepořádal vůbec. Šoupat nohama u Klause asi nebude a já se mu nedivím.
Reagovat
Frick
No ale mohl by jít Černošek za Kaderkou.

Co my víme - třeba je tam nějaká klauzule o tom, že ČTS si vyhrazuje právo si ty prostory ČLTK klubu pronajmout na určitý počet dní v roce.
Reagovat
blixa
Stále nerozumíš. On to prostě CHCE pořádat u sebe. Může se to zdát divné, ale i on má svojí hrdost. To bylo naprosto zřetelné při každém rozhovoru. Já vím, že ty nechápeš co to je, ale smiř se s tím.
Reagovat
Frick
Ale taky bych snad měl mít ctižádost nabídnout kvalitní produkt, ne? A když moje prostory tento kvalitní produkt schopny nabídnout nejsou, tak bych měl chít si zajistit prostory, které to umožňují.

Na to se dá koukat z různých úhlů pohledu. Co když pořádáním v limitním areálu spíše získám obrázek ješitného paličáka, zatímco pořádáním v kvalitních prostorách získám obraz člověka, co se snaží poskytnout vždy to nejlepší dostupné?
Reagovat
smazaný uživatel
Jeho prostory ale evidentně dostatečně kvalitní produkt schopny nabídnout jsou.
Reagovat
Frick
Kvalitní produkt = kvalitní výhled, dostačující kapacita, snadná možnost si zajít občerstvit či na WC (ne, že kvůli malé potřebě nebo koupi párku a coly přijdu o většinu setu)

Stromovka = příšerný výhled, nedostačující kapacita, špatná dostupnost do bufetu
Reagovat
blixa
Aspoň nebudeš tlustej, ty bufete ;-)
Reagovat
Frick
Bys měl dělat na zákaznícké lince někde.

Podmět: Bylo to u vás fajn, ale u občerstvení byla příliš velká fronta.

Reakce: Děkujeme vám za přímoníky. Důvod nízké kapacity občerstvení je prevence obezity.
Reagovat
FulnekUltras
a 90 Kč za minutu... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Takže panáček to měl daleko pro pivo a klobásu? A už jsme doma :-D
Reagovat
blixa
Ty seš skutečně umanutej magor. Ale to je přeci jeho věc, on si klidně může být ješitným paličákem. A on, na rozdíl od všech ostatních něco dělá. Takže jak je vidět, ti ješitní paličáci nejsou tak špatní. Šavrda si netroufl ani na to pomyslet, i když měl teoreticky všechny trumfy v ruce. Zaplať bůh za ješitný paličáky.
Reagovat
Frick
Tak ale dojmem ješitného paličáka si přeci "oko" u nikoho neudělám, ne?

Tak já nevim, ale tedy přepokládám, že Ćernošek vidí v tom turnaji způsob prezentace svého tenisového klubu. OK, ale ten svůj klub prezentuje při příležitosti, ve které ten klub nemůýe vyniknout.

Je to stejný, jako kdybych prezentoval Ferrari na nějaké šotolině. Jasně, nějak to tou šotolinou projede, ale ten dojem bude stát za hofno...
Reagovat
blixa
Asi si u nikoho oko dělat ani nechce, ani nepotřebuje :D A na prezentaci klubu má zjevně jiný názor, než ty. Já si skutečně myslím, že by to jinde než na Spartě nepořádal. Ty by se na to radši vybodl. Lidi mají různou motivaci. Někdy jí ani nemusíš rozumět. Nauč se brát věci tak jak jsou. A když se ti to nelíbí, udělej to sám lépe.
Reagovat
Frick
No a to je další věc - vědět, jak moc byla pro něj ta Štvanice vyloučená. To nikdo asi úplně přesně neví.

Třeba kdyby tam Ivoš nedával ten hard, tak by se loni na podzim rozmejšlel úplně jinak hned ze začátku...
Reagovat
Frick
A samozřejmě - s tim hardem souvisí i to, že kdyby tam zůstala antuka, tak by se tam odehrávaly i zápasy toho štvanickýho dvojturnaje..

...a můj hlad po tom vidět tenis na štvanickém centru by byl ukojen...
Reagovat
smazaný uživatel
A proč by to dělal?
Reagovat
smazaný uživatel
Upřímně, ona ta Štvanice není zas tak superúžasná a ta Stromovka tak extrémně špatná, jak se nás tady pokouší přesvědčit Frick, takže nemyslím, že zrovna tohle je to, co by bránilo většímu přísunu peněz do tenisu.

Osobně si spíš myslím, že jestli by něco mohlo přitáhnout do tenisu víc peněz, tak to, kdyby se úspěšnost chlapů - tenistů alespoň přibližovala tomu, jak jsou dneska úspěšné holky. Jenže tomu zatím bohužel nic nenasvědčuje.
Reagovat
Frick
Tak pro V.I.P. klientelu, která to ve Stromovce sleduje z terasy restaurace nebo z té kryté V.I.P. tribunky to samozřejmě tak špatné není.

Pro řadové diváky centru je to katastrofa.
Reagovat
smazaný uživatel
A že tam teda furt měli plno?
Reagovat
Frick
To je sice pravda, že tam měli plno, ale kdybys ses tam těch lidí zeptal:

1) Jste spokojeni s výhledem?
2) Myslíte si, že by to na Štvanici bylo lepší? (Pokud by dotazovaný navštěvoval Beach Prague Open nebo v minulosti ECM Prague Open)

Tak jak by ti asi odpověděli?
Reagovat
smazaný uživatel
Tvl, to je jak otázka z ruskejch novin: jaký je váš nejoblíbenější politik a proč právě Putin?
Reagovat
Frick
:o)

Jiří, já jsem tam na ten tenis šel taky. To je jasný, že si to člověk ujít nenechá, kor, když to je (bylo) gratis... Ale do toho si zkrátka může myslet, že to prostředí není ideální...
Reagovat
FulnekUltras
A koneckonců - proč by se do toho nemohl organicky zapojit i ten Klaus? Ať se taky konečně zaslouží o něco užitečného... Nevyužívat dnes pořád nejoptimálnější tenisový areál v Česku k účelu, pro který byl údajným "zločineckým režimem" původně vytvořen, je v současné době jednoznačný zločin sportovní. A že takových absurdit - např. s fotbalovými stadióny apod. - je u nás víc než dost. V době všeobecného úpadku dvou nejpopulárnějších odvětví může jít tenis - třeba i "jen" ženský (copak se nedokážeme ani v tomto případě zbavit zde navíc naprosto ničím neopodstatněného testosteronového šovinismu?) - příkladem všem ostatním upachtěně nabubřelým trapáčkům, denně se handrkujícím o pár šušňů...
Reagovat
blixa
Vzhledem k tomu, že "optimální" je superlativ, tak "nejoptimálnější" je co ? Hyperlativ ? :D
Reagovat
FulnekUltras
ultrativ... ;)
Reagovat
Frick
Areál patřící ČLTK byl letos úspěšně využit k pořádání dvojturnaje.

Centrkurt patřící ČTS nemohl být využit z důvodu tvrdého povrchu, který tam Ivošek z nepochopitelných důvodů prsknul...

A nebo možná by bylo nejlepší, kdyby hypotetickej organizátor nebyl žádnej tenisovej klub a tím by měl volnější ruce.

BTW: Ředitelem té štvanické 75k byl Petera a ne Šavrda (ten byl jen u Challengeru)
Reagovat
Frick
Tak zrovna Štvanice je specifikum. Žádnej jinej nejlepší areál (pro ten či onen sport) neni tak zoufale pro svůj primární účel, jako právě centr na Štvanici. V tom je ta celá "tragičnost"....
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ať Klaus přijde za Černoškem s nějakou nabídkou. Ale není důvod aby to bylo naopak.
Reagovat
FulnekUltras
A ještě je tady institut veřejného zájmu - kde by mohla svoje nové vyžití nalézt mj. pražská primátorka...
Reagovat
smazaný uživatel
Sportovní akce pořádané soukromým subjektem a veřejný zájem? Asi ne, hele.
Reagovat
Frick
Magistrát byl hlavním partnerem turnaje.
Reagovat
FulnekUltras
Otázka využití jednoho z nejvýznamnějších městských sportovišť by v normálně fungujícím ;) systému státní správy veřejným zájmem být měla.
Reagovat
Frick
A co on mu může nabídnout? Kurt č. 1 a šatny?

Prostě logika věci měla být taková, že by ČTS, hlavní partner turnaje, zajistil areál.

1) Na centrkurtu, který vlastní, by zbudoval anutku
2) S ČLTK by se domouvil na pronájmu zbytku areálu (vč. finančního krytí)

Zkrátka místo finanční podpory by zajistil podporu materiální

Tedy, Kaderka by v tomto fungoval jako prostředník. a Černošek by s ČLTK vůbec nepřišel do styku...

...a Černošek by ušetřil peníze za budování tý ohyzdnosti či za pronájem cizích kurtů, protože by jeho areál nebyl rozhozenej...
Reagovat
FulnekUltras
Rozumné řešení. Rozstrkané zápasy do dvou areálů by určitě nebyly to pravé. Ale pořád je to o konkrétních lidech, jejich zájmu a vůli k domluvě. Když se v Česku léta víceméně naplano žvaní o státní rychlobruslařské hale - prakticky kvůli jediné naší úspěšné závodnici - a teď už to skoro vypadá, že se tenhle projekt začne opravdu realizovat, nevidím nejmenší důvod, proč by v případě tenisu nebyla možná "pouhá" dohoda o využití dávno hotového areálu s důstojnými mezinárodními parametry.
Reagovat
Frick
Protože Černouškovo ego.

Tak jako já nevim, jak to vzít. Asi je nutné se smířit s tim, že po "Stezce Černoškovi" to zkrátka nepůjde a jediná cesta je zřejmě "Praha 2", pokud by se našel subjekt ochotný to financovat a pokud by Rumuni, Švédové nebo Rakušani prodávali letní termín (jindy by to asi smysl nedávalo), tak to koupit od nich...

u těch Rakušanů bych si to představit dokázal, nakonec maj stejně Linec.
Reagovat
FulnekUltras
Černošek pořád ještě není tak špatný subjekt - jen by to asi chtělo ještě nějaké impulsy nejen jemu, ale i dalším relevantním osobám ke společnému jednání. Přičemž vhodný termín je samozřejmě také velmi důležitý - ten současný opravdu nic moc... Stále nějak věřím, že i díky dalším úspěchům Peti a spol. se to nakonec všechno povede sladit - když i ti Turci teď za dva dny dostali pragmaticky ;) rozum... ;)
Reagovat
Frick
Nevim. Nevidíme do něj. Třeba do dělá pro tu jeho starou. Místo, aby jí koupil za 100 000,- kabelku, tak jí koupí turnaj.
Reagovat
Frick
http://i.imgbox.com/eDi9wTHT.jpg

se už těšim...

BTW: Víte, že je 1/2 Norka?
Reagovat
smazaný uživatel
Víme, z té fotky je to poznat.
Reagovat
VlS
Hlavně podle těch lyžáků a flinty
Reagovat
slacker
Nerikal nekdo tady ze tento vikend uz startuje biathlon? To byl ale velky lhar.
Reagovat
sprchon
Vždyť se v neděli začíná...
Reagovat
slacker
ja kliknu na IBU datacenter -> Schedule and results a tam nevim proc sem klknul na prvni zavod ktery zacina 30.11 (letos pondeli). jenze az ted koukam ze z nejakyho duvodu me to spatne nasmerovalo na sezonu 2014/15 misto na 2015/16
Reagovat
slacker
Jsem cetl ze jsi zensky vyjezdili pro letosek 6 mist a oni celou tretinu sezonu chteji startovat jen v 5. To mi prijde dost ubohy k tomu druhemu sledu, ze jim nedaji sanci
Reagovat
smazaný uživatel
a teď česky
Reagovat
slacker
tobe nasrat
Reagovat
Frick
http://www.tenisportal.cz/zpravy/turnaj-v-praze-chvalil-i-druhy-muz-wta-nase-drina-se-vyplatila-rekla-reditelka-cernoskova-16355/

Docela úsměvné, jak se krátce po turnaji dušovala Černošková, že nadále bez vstupného a nadále s dotací 250 000 USD....

...ačkoliv možnost více Češek v TOP 10 byla již v té době reálná a v článku i nadhozena...

"Ty jo, chudery Češky. My jsme jim tady udělali turnaj a on je silný jak potvora"... no, zvdojnásobenim dotace se tomu taky "pomůže"...

Se fakt ničemu nedá věřit....
Reagovat
rusedski
Přesně tak...Černošek se bil v prsa, jak je turnaj kvůli našim holkám, aby mohly získat nějaký body - a teď jim to ztíží jen proto, aby si moh na plakát přimalovat Šafinu...
Reagovat
slacker
kdyz vetsi dotace tak i upgrade na Premier :-D
Reagovat
Frick
To by Černošek se svou starou už nemohli dělat u tý čističky... :-D
Reagovat
Frick
Ještě s tou její herní morálkou. Skutečně - ty její výsledky na INTech nebyly dílem nějakého údobí špatné formy nebo tak....

1) Auckland INT 2014 (R32) - Hned poté padla ve ČF Sydney po boji s Petrou a na AO ta ohromná bitva s Li-Na

2) Oeiras INT 2014 (R16) - předtím ve Stutthgartu neskutečný fight s Mašou na 3 TB a pak v Madridu OF vč. skalpu Flavie

3) Praha ITF (R32) - turnaj byl po zmiňovaném Madridu a poté už OF na RG, kde zdolala Ivanovičovou

4) Washington INT (R32) - následně v Montrealu a Cinci udělala 2x OF, když jí los přivál Halepovou a Serenu

5) Praha INT (R32) - Pravda, týden předtím se jí ve Stuttgartu zase tolik nevedlo, když to prohrála s Caroline ve druhém kole, pak ale v Madridu udělala ČF....

5) Linz (R32) - nepočítám, tam byla mimo...

Jsem to vždycky psal, že ač mám Lucku rád a teoreticky bych jí měl chít vidět, tak se na to snažím dívat realisticky a když na ty miniturnaje hází bobek, tak na ně hází bobek a nemá co zaclánět....

Petra taky sice na dvou posledních INTech (Katowice 2013, Shenzen 2015) zrovna úplně nezářila, ale F + SF není zas tak hrozné...
Reagovat
Frick
Jinak díky Gregu za normální post. Vážím si všech postů, kde se někdo snaží rozumně argumentovat a ne mne shazovat.
Reagovat
rusedski
Nemáš zač. Já s řadou tvých názorů souhlasím, a tam kde nesouhlasím, tak se určitě nebudu snižovat ke zdejší laciné rétorice ve stylu "blázen Frick, hoďte na něj síť" :)
Reagovat
blixa
No vidíš Fricku, konečně tu máš kámoše ;-)
Reagovat
slacker
a ty ses tak snazil aby zadne nemel
Reagovat
smazaný uživatel
https://drive.google.com/file/d/0B-5uMVPu0I8hUmk2YlREUzhkVWs/view

Video by @petrakvitovas
https://youtu.be/XqJA3Bk7_zA
Reagovat
smazaný uživatel
Super!

Tady jsou ty magazíny všechny komplet, kdyby si někdo chtěl připomenout i minulá vydání :-)

https://issuu.com/teampetra
Reagovat
Frick
http://www.sportrevue.cz/strasidelna-statistika-16-olympioniku-z-londyna-je-uz-po-smrti

Vč. jednoho zástupce tenisu....

3x násilnej čin
4x zdraví (1x onko, 1x zápal plic, 2x inkfart)
7x tragicky
2x sebevražda

V Londýně zápolilo asi 10 500 sportovců, čili moratlita asi 0,015%.

Je to za 40 měsíců moc nebo málo? U mladých lidí.
Reagovat
Frick
Pardon 0,15%
Reagovat
VlS
A jaká je průměrná mortalita obecně? Je to víc, nebo míň? Teď si k tomu přidej to číslo tisiců dobrovolníků, rozhodčích a organizátorů, policajtů, SBS kářů, taxikářů, řidičů, cleaning services a všech dalších a zjisti počet úmrtí u nich a porovnej to. Když se tomu budeš poctivě věnovat, tak ti hezbude čas na řešení místa pražskýho turnájku a lidem na TP se uleví a poklesne u nich mortalita o 0,23%, tebe nikdo neumlátí klackem a mortalita u tebe tím klesne o 100%. To za to stojí, ne?
Reagovat
Fandina
Most Popular Players Of 2015

1] Simona Halep (ROU)
2] Serena Williams (USA)
3] Maria Sharapova (RUS)
4] Agnieszka Radwanska (POL)
5] Eugenie Bouchard (CAN)
6] Ana Ivanovic (SRB)
7] Caroline Wozniacki (DEN)
8] Garbi?e Muguruza (ESP)
9] Petra Kvitova (CZE)
10] Venus Williams (USA)
11] Flavia Pennetta (ITA)
12] Martina Hingis (SUI)
13] Karolina Pliskova (CZE)
14] Victoria Azarenka (BLR)
15] Lucie Safarova (CZE)
16] Belinda Bencic (SUI)
17] Timea Bacsinszky (SUI)
18] Angelique Kerber (GER)
19] Roberta Vinci (ITA)
20] Madison Keys (USA)
21] Jelena Jankovic (SRB)
22] Carla Suárez Navarro (ESP)
23] Elina Svitolina (UKR)
24] Ekaterina Makarova (RUS)
25] Sara Errani (ITA)
26] Camila Giorgi (ITA)
27] Andrea Petkovic (GER)
28] Heather Watson (GBR)
29] Kristina Mladenovic (FRA)
30] Sania Mirza (IND)
31] Dominika Cibulkova (SVK)
32] Daria Gavrilova (RUS)
33] Sloane Stephens (USA)
34] Sabine Lisicki (GER)
35] Bethanie Mattek-Sands (USA)
36] Caroline Garcia (FRA)
37] Johanna Konta (GBR)
38] Samantha Stosur (AUS)
39] Irina-Camelia Begu (ROU)
40] Svetlana Kuznetsova (RUS)
41] Alizé Cornet (FRA)
42] Madison Brengle (USA)
43] Lesia Tsurenko (UKR)
44] Anastasia Pavlyuchenkova (RUS)
45] Daniela Hantuchova (SVK)
46] Zarina Diyas (KAZ)
47] Andreea Mitu (ROU)
48] Julia Goerges (GER)
49] Anna Karolina Schmiedlova (SVK)
50] Monica Niculescu (ROU)
Reagovat
Fandina
http://www.wtatennis.com/news/article/5166999/title/the-top-10-most-popular-players-of-2015
http://www.wtatennis.com/news/article/5166760/title/50-most-popular-players-of-2015-20-11
http://www.wtatennis.com/news/article/5163914/title/50-most-popular-players-of-2015-30-21
http://www.wtatennis.com/news/article/5161263/title/50-most-popular-players-of-2015-40-31
http://www.wtatennis.com/news/article/5158883/title/50-most-popular-players-of-2015-50-41
Reagovat
Pavlis
Fed Cup ? Únor 2010
http://i.lidovky.cz/10/021/lnorg/MIS30f2c1_fed_cup.jpg

Petra dává Caro kanára
http://www.dailymotion.com/video/x2llgf3

Rozhovor s Petrou z léta 2010
http://sport.lidovky.cz/vyvijim-sama-na-sebe-tlak-priznava-semifinalistka-wimbledonu-kvitova-1kx-/ostatni-sporty.aspx?c=A100811_234202_ln-sport-ostatni_vrb

Petřin Wimbledon 2010, kde došla až do semifinále.
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis/92918/kvitove-pomohl-k-zivotni-sanci-psycholog.html

O Petřině dětství a tenisovém dozrávání
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis/92992/petra-kvitova-hrdinka-z-kurtu-bez-zachodu.html

Docela mega rozhovor na idnes, publikovaný 11. 7. 2010, jak symbolické :)
http://sport.idnes.cz/bala-jsem-se-tatovi-rict-o-sve-lasce-priznava-wimbledonska-semifinalistka-1rn-/tenis.aspx?c=A100711_105337_tenis_par

http://1.1m.yt/IR1Kd74nc.png

http://2.1m.yt/5nyWoBeyG.png

Rogers Cup 2010
http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Petra+Kvitova+Rogers+Cup+Preview+ANgeNThNCfgx.jpg
Reagovat
paulmara
díky
Reagovat
Fandina
Hezké připomenutí a vzpomínky. A já jsem ještě přidala článek z roku 2009, kdy Petra vyhrála svůj první turnaj na okruhu a sdílela s Ivetou Benešovou pokoj.

http://www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/143303-kvitova-poprve-vyhrala-turnaj-wta-v-hobartu-porazila-benesovou.html
Reagovat
FulnekUltras
Když splňuju podmínky rankingu, tak se do Wimbledonu prostě na internetu přihlásím a po skončení turnaje se podívám, kolik mi od nich přišlo na účet... ;)
Reagovat
Fandina
To se mi tam také líbilo. Je to tak jednoduché ... úsměv
Reagovat
tommr
Bára Štefková (288) se probojovala do finále turnaje v Tel Avivu (ITF 10). O titul si zítra zahraje proti Rusce Doroshinový (632) ... :)
Reagovat
Frick
Máte ho někdo? Mohl by mi někdo vyfotit, co tam je o tý Černoškový?
Reagovat
marekv
Sport mám, je tam v bleděmodrym tenhle článek...
Reagovat
Frick
i tak by bych byl rád. :o) Díky.
Reagovat
slacker
To je zase diskuze. Queshoviny promichane s frickovinama. Do toho tradicne frickem excitovani bolsani renel s blixou.
Reagovat
mrafe
http://www.myjsmetenis.cz/zajimavosti/20-zajimavost/885-top-10-nejrychlejsich-utkani-roku-2015-na-okruhu-wta
Reagovat
EllNino
http://isport.blesk.cz/clanek/blesk-sport/253236/rozvedena-tenistka-iveta-benesova-ma-novou-lasku-miluje-trojku.html
Reagovat
Frick
Možná by se ještě slušelo dodat, jak důležitý byl pro naše hráčky (mimo tlistní trojku) WTA turnaj v Praze - z pohledu toho, na kolikátý nejvyšší bodový sezóny na něm dosáhly

Lucka H. 198b. (2.)
Katka S. 110b. (1.)
Klára K. 60b. (4. - 6.)
Denisa A. 60 b. (7. - 8.)
Bára S. 60 b. (8. - 12.)
Terka S. 30 b.(6. - 7.)
Reagovat
tommr
a proč z toho přehledu vynecháváš Karolínu? Vždyt pro ní to byl 6.nejvyšší bodovej zisk v sezóně a hlavně jedinej letošní titul ...
Reagovat
Frick
Jsem si všiml, že to prostředtní písmeno není velké měkké "I", jak by velela logika, ale malé "L". Je to tak správně, nebo to byl překlep při registraci, na který už dotyčný, díky grafické identičnosti, nepřišel?
Reagovat
BooOoo
vlkopes:DDDDDDDDDDDD
Reagovat
VlS
Fricku, to se tady řešilo už v době kamenné, na tos přišel až teď?
Reagovat
Frick
Když vidim velké V a S, tak asi člověka nenapadne, že mezi tím bude malé písmeno.

A ano - možná, že jsem si nějakou ze stovek dobových diskuzí dovolil nečíst nebo dokonce dovolil nezapamatovat. Jaký to zločin. :o)
Reagovat
Frick
Majoritní část turnaje a (zřejmě) veškeré TV přenosy by se pořádaly v místech, které nepatří konkurenci, ale spolupořadateli celého turnaje - Českému tenisovému svazu.
Reagovat
marekv
Český tenisový svaz pořadatel nebo spolupořadatel opravdu není :-)
Reagovat
Frick
http://sport.aktualne.cz/do-ceska-se-vraci-turnaj-wta-prvni-rocnik-bude-bez-kvitove/r~f483d1d0877211e4833a0025900fea04/

Hm, proč je v tomto článku něco jiného...?
Reagovat
blixa
Ty blbe, v tom článku není nic jinýho. ČTS se podílí finančnš, tudíž je jeden se sponzorů, ne spolupořadatel.
Reagovat
sprchon
Kaviárový tousty... :D
Reagovat
blixa
Maki Sushi ;-)
Reagovat
sprchon
Maki má už zase novou spoluhráčku?
Reagovat
blixa
Už ne. Sežral jsem je ;-) :D
Reagovat
Frick
Tak nějakym způsobem se na organizaci ČTS určitě podílel, to mi zase netvrď. A i kdyby jen finančně, tak rozhodně to pomoc je.

Zkrátka ČTS není pro Černoška žádná konkurence.

Navíc si myslím, že pořádání s vyšachováním ČLTK rozhodně není nemožné.

http://www.beachpragueopen.cz/

https://www.google.cz/search?q=%C4%8Dltk+site:www.beachpragueopen.cz&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=351XVo_-BMysUYz6s-gH

...nikde ani zmínka...
Reagovat
blixa
Když se podílíš finančně, jsi sponzor vole. Víš co je to sponzor ? A víš co je to pořadatel ? Zase snůška totální blábolů.
Reagovat
Frick
Pardon, ale asi je trochu rozdíl mezi sponzoringem/partnerstvím nějakýho komerčního subjektu a tenisovýho svazu....
Reagovat
blixa
Jaký partnerství ? Co to zase meleš ? Zase ohýbáš realitu podle svejch úchylnejch představ. Když dáš někam prachy, jsi sponzor. Je úplně jedno, jestli jsi komerční či nekomerční subjekt. Nikde nebyla zmínka o tom, že by ČTS byť hejnul prstem. Prostě jen přispěl penězi.
Reagovat
Frick
http://www.jtbopen.cz/cs/partneri

Ok, uznávám - ČTS nebylo spoluorganizátorem, ale jen gen. partnerem...

Je ale ovšem evidentní, že pokud je vlastníkem centru na Štvanici gen. partner turnaje, tak by asi ta část turnaje (a tedy hlavní část, co by z valné většiny byla tzv. na očích), co by byla na centru, nebyla u žádné konkurence.
Reagovat
blixa
Magor !
Reagovat
Frick
Jakej magor, ty mne tady shahuzuješ kvůli tomu, že jsem napsal slovo partnerství (= ze slova partner), přičemž i na na tablu na ofiko webu je užíváno slovo výhradně slovo "partner" a nikoliv sponzor.
Reagovat
Frick
Samozřejmě je mi jasný, že užívání slova partner je z důvodu toho, že působí více "rovnocenně" než slovo sponzor...
Reagovat
blixa
OK. Magor ne. Magor byl Jirous. De.bil.
Reagovat
marekv
Děkuji všem, kteří měli tu sílu vysvětlit rozdíl mezi pořadatelem a finanční podporou. Já už bych tu sílu neměl.
Reagovat
Frick
Dobře, uznávám svou chybu. ČTS NEBYL spoluorganizátorem, ale pouze hlavním partnerem. I tak ale je jasné, že případné bezplatné poskytnutí velkého centrkurtu (vč. toho, že by se ČTS dohodl s ČLTK na pronájmu zbytku areálu - klidně mohou být mezi ČLTK a ČTS nějaké klauzule o poskytnutí zbytku areálu na určitou dobu v roce, co my víme) v atraktivní lokalitě by do toho celého projektu partnerství logicky zapadalo.
Reagovat
VlS
Bože , už ať je květen
Reagovat
blixa
Myslíš že to pomůže ? Já myslím, že v tomto případě pomůže jedině utratit ;-)
Reagovat
slacker
tebe utratit, jsem pro
Reagovat
VlS
Asi nepomůže, ale bude to za náma.
Reagovat
sprchon
Navrhuji sníst psy.
Reagovat
blixa
Jo, po houserovi bych nepátral ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
A že je na centru jiný povrch než ve zbytku areálu ti nevadí?
Reagovat
Frick
je to jistě řešitelné

http://www.stz.sk/fed-cup/v-aegon-arene-uz-sypu-antuku
Reagovat
Frick
Samozřejmě, nějakou částku by to stálo, ale když se zvedla dotace o 5 000 000 Kč jako nic, tak je vidět, že zdroje jsou.
Reagovat
Frick
pardon 6 350 000 Kč....

(ten dolar jde hore...)
Reagovat
smazaný uživatel
Je. Ale proč proboha? Proč by měl Černošek řešit věci složitě a draze, když to jde i jednoduše a levně?
Reagovat
marekv
Tohle už prostě nikdo nechápe, oni prostě prezentují SEBE a SVŮJ Klub a SVŮJ areál, SVOJI práci. Proč by někde pronajímali a prezentovali cizí kurt, který by ještě předělali... to je úplně mimo...
Reagovat
Frick
Protože JEHO klub nenabízí důstojné prostředí pro takovýto turnaj.

V zásadě je to turnaj, kde mohou mít slušný požitek ze hry jen V.I.P. a plebs má smůlu.
Reagovat
EllNino
keci jako vždy :D ...je to pěný útulný turnaj :)
Reagovat
marekv
To je ale už pouze tvůj subjektivní názor, někomu se tam nelíbí, někomu domácí atmosféra vyhovuje, někomu to je jedno. To už je každého názor, a nikdo tam přeci nenutí nikoho chodit...
Reagovat
smazaný uživatel
Nabízí přesně takové podmínky, aby mu WTA povolila tam ten turnaj pořádat. Víc nepotřebuje. A jde-li o tu tribunu, jistě nebude problém v případě nutnosti pro příště sehnat nějakou s vhodnější konstrukcí. Pořád je to o řád snazší, rychlejší a levnější než složitě vyjednávat s konkurencí.
Reagovat
Frick
No, rozhodně je snažší změnit povrch než vybudovat v areálu tvaru nudle centrkurt s tak kvalitním hledištěm, jenž nabízí špičkový výhled z jakéhokoliv místa i snadnou cirkulaci návštěvníků.

Resp. je to nemožné.

Hypoteticky - kdyby na štvanickym centru byla antuka, tak už by hraní na spartě bylo špatně pochopitelný i pro tebe?
Reagovat
smazaný uživatel
Blbost.

Jednodušší je zajistit tribunu o vhodnějších parametrech než složitě vyjednávat s konkurencí.
Reagovat
Frick
Nemám na tom žádnou zásluhu, jen ale je vidět, že to, co se děje, je důkazem toho, že a) moje loňské myšlenky o tom, že by bylo na čase uspořádat WTA turnaj v Praze b) moje letošní myšlenky o navýšení dotace na 500k v žádném případě nebyly zcestné, ačkoliv jste mi dávali najevo, že ty myšlenky zcestné jsou.
Reagovat
EllNino
aspoň nějaký dílčí úspěch v tom životě máš co ...teď se tetelíš blahem :D
Reagovat
Frick
Tak samozřejmě, že má člověk jistý příjmený pocit satisfakce, že nakonec na jeho slova dojde. Ale to je snad přirozené, ne?
Reagovat
EllNino
Je, ale tobě to teda nepřeju :)
Reagovat
Frick
Takže ty bys byl radši, kdyby u nás žádný WTA turnaj nebyl, hlavně aby Frick byl ten, co má nesmyslný nápady a přání? :-D
Reagovat
EllNino
:D jo, nezasloužíš si ho
Reagovat
mayday
Jsi naprostej blázen, bez urážky.
Reagovat
smazaný uživatel
Skvely nick;)))

Ano pomoc je v jeho pripade potrebna;D)
Mayday tady uz rveme nekolik mesicu...
Konecne jsi prisel, takze si ho prosim taky odved...
Reagovat
marekv
On byl někdo proti navýšení dotace ? Proč by proti tomu někdo měl být ?
Reagovat
blixa
On tady akorát mlel že navýšení dotace zaplatí Kája když vyhraje "malé" masters a někdo mu tu řekl, že je magor. Pochopitelně.
Reagovat
Frick
Tak si to shrňme.....

Poprvé jsem myšlenku zdvojnásobení dotace naťukl už hned v pondělí po konci turnaje a pak i v srpnu, vícememéně bez odezvy.

Pak jsem se k této myšlence vrátil 6.11. - po postupu Káji do SF na ET, kdy začal být její návrat do TOP 10 pomalu aktuálním tématem.

http://www.tenisportal.cz/zpravy/wta-elite-trophy-pliskovou-ceka-v-semifinale-svitolinova-17452/

lars: A ty ty penize na navyseni mas ? :)
janek_da: nekecej a sežeň je sám

http://www.tenisportal.cz/zpravy/pliskova-si-na-wta-elite-trophy-zahraje-o-titul-i-o-navrat-do-top-10-ve-finale-vyzve-venus-17455/#comments

Ano, tady jsem napsal, že by Kája v případě výhry na ET (a tím posunu do TOP 10) zatáhla navýšení dotace turnaje "ze svého". Tak tady snad se dá poznat, že šlo o žert, byť tam nebyl smajlík....

Hned poté jsem ale se snažil to rozebrat "seriózně", že by i v souvislosti s maliu šancí na hraní FC doma mohla být vyšší tlak na co největší obsazení domácího turnaje.

EllNino: ty máš starosti :D

-----------------------------

Takže minimálně tři různí uživatele tuto mou myšlenku navýšení dotace shazovali jako bláhovou, naivní, nesmyslnou a kdo ví jakou...

O necelé 3 týdny později se ta myšlenka ukázala jako pravdivá.
Reagovat
blixa
No vidíš jak zase krásně lžeš.
lars ti položil vcelku rozumnou otázku
janek_da ti dal dobrou radu
EllNino se podivil tvým starostem

Nevidím tu vůbec nikoho, kdo by tvojí "hlubokou myšlenu" na zvýšení dotace shazoval jako bláhovou, naivní, nesmyslnou a kdo ví jakou...
Kromě chorobné ulhanosti se u tebe zřetelně začíná projevovat paranoia.
Reagovat
Frick
Blixo, nezlob se, ale i ty sám víš, že píšeš hovadiny.
Reagovat
blixa
Opravdu ? Neřekl bych že to jsem já, kdo píše hovadiny ;-)
Reagovat
slacker
jses to ty kdo pise hovadiny, modrobolseviku
Reagovat
EllNino
neshazoval, tohle bylo na tvou osobu, o Praze to fakt nebylo :D už se z tebe všichni utahujeme chápeš :D
Reagovat
Frick
Ok. Pak si o tobě nemůžu myslet nic pozitvního, když primárním terčem není (ne)smyslupnost obsahu ale jen jeho autor.
Reagovat
Frick
OK - takže před 3 týdny ti přišlo navýšení dotace turnaje o dalších 5 000 000 kč jako reálná (byť ne třeba tolik pravděpodobná) možnost, jak se vyřeší přetlak v Češek v TOP 10? Akorát místo (seriózního) příspvěku typu "No, možná by Černošek ty prachy sehnat mohl, ale moc tomu nevěřim" ses zmohl na primitivní narážky.

Ok - to ses tedy ukázal.
Reagovat
EllNino
jdi ty lháři :D
Reagovat
slacker
kde je ta lez?
Reagovat
smazaný uživatel
za lez
Reagovat
Frick
A ještě druhý úhel pohledu - Petřin tým věděl (nebo alespoň měl vědět), že vynecháním IW + Miami přijde Petra o možnost třetího INT-u. A tady vidíme, že Petra asi skutečně má domácí turnaj na háku, když si třeba nepožádala o TOP 20 WCMD už letos nebo se jim neomluvila v Číně. Takže ano - Číňánci a Juánky jsou tedy pro Petru více než Češi. Tady měla šanci ukázat, že jí nejde o každou grešli. Ukázala, že jde.

Na druhou stranu si říkám, zda tam nebyl i trochu šlendrián v tom, že někdo něco nevěděl. Pokud by to zrovna Černošek už v dubnu věděl, že Petra nebude v Praze hrát ani za rok, tak že by na ní netlačil více, aby tu TOP 20 WCMD příjmula?!
Reagovat
Frick
Jako berte to takto - pokud nemá problém vynechat "5. a 6. GS", bo si chce odpočinout, tak by nemusela mít problém vynechat čínský pouťák.

S tím, že si třeba chce o jeden týden prodloužit off-season.
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhledem k tomu, že pravidlo o třech Int-ech vešlo v platnost až letos a případné sankce se poprvé můžou projevit až v příští sezoně o tom nikdo vědět nemusel. Nevím, co myslíš tím Top 20 WCMD, ale pokud jí WTA zakázala startovat na dvou Int během půl roku, tak jí to prostě zakázala a nic by na tom nezměnilo ani Top 20 WCMD.

"Takže ano - Číňánci a Juánky jsou tedy pro Petru více než Češi. Tady měla šanci ukázat, že jí nejde o každou grešli. Ukázala, že jde."

Vyvodit z Petřiny absence v Praze kvůli trestu od WTA takovou pitomost, to chce mít řádně zatemnělý mozek nenávistí.
Reagovat
Frick
Mohla hrát v Praze už letos.

No a představuju si, že loni na konci roku Petra (nebo její tým) dostal od WTA jakýsi věstník, kde bylo pravdilo o třetím WTA turnaji uvedeno i s tou podmínkou, že je nutno odehrát všechny povinné turnaje.

Resp. představoval bych si, že pokud to pravdilo ovlivňuje více sezón, tak

a) už před sezónou 2014 bylo hráčkám TOP TEN sděleno, že těm, co v sezóně 2014 odehrají všechny povinné turnaje, bude v sezóně 2015 umožněno odehrát o jeden INT navíc

b) před sezónou 2015 bylo hráčkám TOP TEN sděleno, že mohou odehrát v sezóně 2015 tři INTy, s tim, že pokud toto pravidlo budou chít využít i v sezóně 2016, tak budou muset v sezóně 2016 odehrát všechny povinné turnaje

Taklhe by mi to přišlo logické, protože v jiném případě by šlo o "zpětné trestání"
Reagovat
smazaný uživatel
Mohla, ale vůbec se jí to nehodilo do plánu - pět akci v kuse by prostě bylo moc.

Ostatní je ničím nepodložená spekulace a vzhledem k tomu, že se to řeší až teď bych se nedivil, kdyby se to pravidlo objevilo až pro sezonu 2016. Což dává smysl - dřív nebylo potřeba (ono teda není ani teď, ale to je jiný příběh).

Pokud ti na tom tak záleží, oficiální kniha pravidel je na stránkách WTA volně ke stažení, tam si můžeš najít, jestli to pravidlo platilo už pro letošek nebo ne. Já to hledat nebudu, protože je mi to celkem šumák. Netrpím duševní poruchou, která by mě nutila za každou cenu na Petru a Černoška kydat hnůj.
Reagovat
FulnekUltras
Nanejvýš se hodí do hnoje občas zapíchnout vidle... ;)
Reagovat
Frick
Ona nemůže odehrát jeden INT za půl sezóny? Může, ale místo toho, aby se po pěti letech konečně ukázala v Česku také na turnaji, tak bude šaškovat Číňanum, protože oni lépe platí.

Takže jde jen o peníze.
Reagovat
George_Renel
Ty debyle (měkké i si nezasloužíš), českým divákům se předváděla v FC za suché z nosu.
Tvoje konspirační (ne)schopnost hraničí s imbecilitou.
Když bych pokračoval v tvém duchu tak asi musím napsat. Kruci, ta Šafářová, zaslouží si vůbec ten pohár, když si ve finále ani nepinkla. No, kdoví jestli ten moribundus nenafilmovala....
Reagovat
EllNino
Na domácí turnaj z vysoka se*e, prohraje se Smitkovou, aby na dalším turnaji Premier Mandatory postoupila do čtvrtfinále ...to je teda vlastenka
Reagovat
smazaný uživatel
Ale no tak, pánové, Lucka nemůže za to, že Frick je /bývalý východoněmecký sprinter/..
Reagovat
FulnekUltras
Bodaj bysme aj u nás mali takých... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně ták ;-)
Reagovat
George_Renel
Ono je to s tím jeho hajzlovským fašounským nickem trochu jinak: https://cs.wikipedia.org/wiki/Wilhelm_Frick
Reagovat
smazaný uživatel
Taky hezký.
Reagovat
EllNino
Seš ču*ák ...myslím, že Petra hrála doma Fed Cup ...a když holt má takovou smlouvu, tak tam musí, nevím, co tě žere ...fakt, pokrytec
Reagovat
smazaný uživatel
Kecy v kleci.

a) v Česku se pravidelně objevuje na FC, naposledy před 14 dny.
b) v Šen-čenu byla podle všeho smluvně uvázaná dřív než v Praze
c) i když nebudu uvažovat body a) + b), tak je zjevné, že zatímco Šen-Čen jí šikovně zapadá do plánu, Praha by byla vzhledem k pitomému termínu spíš jenom "nutné zlo".

Jinými slovy jsou minimálně dva lepší důvody než prachy.
Reagovat
blixa
Typické Frickovou myšlení. Vždy podezírá toho druhého z těch nejhorších úmyslů. Všechny ostatní varianty vyloučí. Chlape, ty musíš bejt hrozná svině že tě tohle napadá. Jak je možný, že si zatím setrval naživu a nikdo tě nehumlátíl ?
Reagovat
Frick
Já to beru tak, že tou restrikcí o zákazu třetího INTu chtějí trochu "ztížit" život těm hráčkám, coby si rády chtěly zajet co možná nejčastěji něco odpinkat do nějaký díry a dostat za to tučné startovné. Nejkřiklavějším příkladem budiž Serena v Bastadu. Případně i uhrát nějaké ty "levné" body a "levný" titul...

Ale prostě tak to u Petry není. Tam nejde o zákaz třetího INT-u, tam jde o zákaz dvou INT-ů během 1/2 sezóny. S tím, že mezi Šenzenem a Prahou je díra, která je jen o 5 týdnů kratší než půlka sezóny. A není to trochu divné, aby si hráčka mohla zahrát v Norimberku a za tři týdny potom v Nottinghamu, přičemž by klidně byla pod stejným "trestem" jako Petra? To spíše ať je pak ta díra specifikovaná na třeba 20 týdnů a ne do RG jeden a po RG druhý...
Reagovat
smazaný uživatel
Tady je pes zakopaný v tom omezení Intenrnational/půlrok. Maximální možný počet v rámci celé sezony ještě jakžtakž smysl dává, ale takhle ne. Dejme tomu, kdyby sezóna byla rozčleněná rovnoměrně, jenže není a nikdy nebyla, což z tohoto omezení činí neopodstatněnou ptákovinu a opět to ukazuje, že při vymýšlení tohoto pravidla nikdo moc nepřemýšlel.
Reagovat
smazaný uživatel
raději bych viděl 250 ku a 2 ITF 100 ky bez našich es ..jako by nikdo nepřál vyhrát Denise ,Hrádě nebo Katce S.( Bára asi na antuce šanci nemá)
Reagovat
Frick
Ehm " 2 ITF 100" myslíš dva turnaje ITF 100.000? Tak to zase pozor, turnaj rozhodně nestojí jen tu částku, která se tam rozdá na odměnách hráčkám.

Ale ano - je fakt, že za těch přisypaných 250.000 by se jedna 75.000/100.000 uspořádat dala.

Jenže je samozřejmě otázka, jestli by těch 250 000 USD navíc byl někdo ochoten dát i na nějaký "SPO 2" s dotací 75-100k a s turnajovou jedničkou v podobě kupříkladu Siniakové.

Každopádně je fakt, že (teoreticky) by koncept jedné 250k WTA + jedné 75k/100k ITF byl rozhodně lepší co do možnosti zisku bodů pro hráčky od druhého sledu dolů. Jednak v tom, že na celkový počet bodů v "banku" by byl pochopitelně na 250k + 75/100k citelně vyšší než na jedné 500k, jednak proto, že na 250k by zřejmě bylo slabší pole. Loni se mohly hráčky rozhodnout mezi Prahou a Marokem. Pro Prahu hrálo obecně "civilizovanější" prostředí vyspělého krásného historického města a snažší dostupnost, pro Maroko zase (prakticky) jistota dobrého počasí. Teď se do hry přidá i 2-násobný výdělek.
Reagovat
bIbec
Top 10 players only get to play third international if they have played all their commitment tournaments + 2 premier 700's in a previous year.

takže to snad ani nemůžem nazvat trestem. Je to prostě jedno z pravidel WTA.
Reagovat
smazaný uživatel
To dává smysl. Pokud hráčka není dost fit na to, aby hrála povinné turnaje (z čehož musí mít sponzoři turnaje velkou radost), tak tím WTA chrání její zájmy (vlastně přesně, jak to říká iqe) tím, že jí umožní nehrát malé nepovinné turnaje. Nebýt tohoto pravidla, kterým WTA chrání Petřiny zájmy, tak by místo kvalitní přípravy na oblíbený PM turnaj "musela" hrát v Praze. A určitě by jako na potvoru bylo 10 stupňů a deštivé počasí.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale prd, Internationaly jsou nepovinné, tím, že WTA Petře jeden z nich zakázala, její zájmy určitě nechrání, protože nebyly nijak ohroženy.

Hodně chabý pokus o obhajobu zjevné buzerace ze strany WTA.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře, příště už radši budu ve svých příspěvcích uvádět, kde přesně začíná a končí nadsázka. Ale to, že neúčast v Praze je pro Petru vzhledem k tomu termínu výhoda (nebo tedy: není to nevýhoda), je fakt.
Reagovat
smazaný uživatel
Možná to tak bude lepší, ono je někdy dost těžké poznat, co je opravdu nadsázka a co je jenom obyčejná kravina za nadsázku schovávaná. :-) (není myšleno konkrétně na tebe, spíš obecně).

Jinak to, že to Petru nijak netankuje, ba jí to v konečném důsledku i vyhovuje, jsem nijak nezpochybňoval.
Reagovat
bIbec
Byla v tom nadsázka, ale stejně celkem trefné .-))

Fakt děláš, jakoby Petře nějak ublížili nebo že prostě těm hráčkám nějak ubližují tímto pravidelm. Ono to jde vždycky nastavit nějak odlišně a lépe, ne že ne. Ale konkrétně tenhle případ je celkem volovina. Konkrétně tohle pravidlo ty hráčky nějak nemusí trápit. Nebo nevím, proč by mělo. Tohle není buzerace. Kdyby každý dotával tak pěkné penalizace jako ty tenistky, to by bylo na sětě krásně.
Reagovat
bIbec
každý *dostával
na *světě krásně
Reagovat
smazaný uživatel
Ale tady vůbec nejde o Petru. Teda skoro vůbec.

Jde o to, že WTA hasí vlastní selhání nesmyslným penalizováním hráček kvůli špatně sestavenému programu. A že ten špatně sestavený, resp. přehuštěný program problém, to už připouští i sama WTA. Akorát teď sami asi moc neví, co s tím, jen tak odebírat licence dost dobře nejde a když WTA seškrtá počet povinných akcí pro ty nejlepší, tak sponzoři pochopitelně budou taky prskat. A celé to vzniklo proto, že vedení WTA, když s tím začínalo, mělo v očích místo zornic dolary a vůbec nikoho nenapadlo se zamyslet nad tím, jestli to, co na ty holky naloží, vůbec mohou unést.
Reagovat
bIbec
hmm, jak sem psal, šlo by to lépe. O tom zvolnění by jistě šlo uvažovat, míň těch povinných a tak.
Ale všeho všudy ty penalizace sou naprosto směšné pro hráčky top 10. Není to buzerace. Skoro bych řekl, že je to něco symbolického jenom tak na oko, jakože má WTA nějaký řád a ten se musí dodržovat. Ale ve skutečnosti si ty hráčky můžou vzít dovolenou a dlabat na to. Nic moc jim nehrozí, nejsou to žádné chudinky.
Reagovat
bIbec
a pokud se jako chudinky cítí, kvůli takovejm hovadinám, tak ať se jdou víš co.
Reagovat
smazaný uživatel
Mě třeba ty penalizace zas tak směšný nepřipadají, ta trestná nula v žebříčku může být v konečném součtu dost nepříjemná, nota bene, když je jich víc.
Reagovat
bIbec
hej, já bych řek, že nakonec ty peníze ty hráčky můžou nejvíc bolet. Ta nula tak možná, když se kvůli ní nedostaneš třeba jak na sviňu na tu pozici jedničky. Jestli seš šestá nebo pátá? Šumák.
Ale ta jednička, tam už by to zamrzelo. Jednak prestiž, úspěch a zase moc moc moc peněz od sponzorů za tuhle metu.

Hlavně že holkám nikdo nechce uříznout hlavu nebo je nenechají umřít hlady. To už bych si teda stěžoval na jejich místě.
Reagovat
smazaný uživatel
Nazvi to je chceš, na tom, že jde o neopodstatněnou buzeraci, to nic nemění.
Reagovat
tommr
už jsi s tím docela trapnej. Ještě štěstí, že o pravidlech nerozhodujou fanatici jako si ty ...
Reagovat
smazaný uživatel
Že si na rozdíl od tebe zachovávám zdravý rozum a slepé nehájím každou ptákovinu, kterou WTA vymyslí ze mě nedělá fanatika.
Reagovat
bIbec
iqe - bojovník za práva milionářek.
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš bojovník proti evidentním nesmyslům.
Reagovat
tommr
podle mě je to naprosto logický a pochopitelný opatření. Mj. to zabranuje i tomu, aby se do top-10 procpaly hráčky, který vynechávají velký turnaje a objíždějí poutáky s minimální konkurencí ...
Reagovat
Fandina
To je možné, že tohle opatření má tomu zamezit, ale to už ošetřují i body, na malých turnajích jich je méně, jen za účast v malých turnajích se asi do top 10 kde kdo neprocpe.
Reagovat
smazaný uživatel
Nezabraňuje.
Reagovat
bIbec
ona vůbec tahle diskuze je ještě o to víc absurdnější, když uvážíme, že ještě v roce 2013 to bylo naprosto normální, že hráčky top 10 mohly hrát jen 2 internationály za rok.

Takže někdo to může nazvat trestem.. a někdo se na to může dívat tak nějak pozitivně. Prostě říct, ty hráčky, které splnily minulý rok podmínky WTA, můžou letos ZA ODMĚNU hrát 3 internationály. No není to od WTA pěkný? Já bych skoro řekl, že jo :-)
Reagovat
Fandina
Jestli to sem už někdo dával, tak sorry.
WTA Shenzhen MM 280 MD Player List
Agnieszka Radwanska
Petra Kvitova
Irina-Camelia Begu
Monica Niculescu
Johanna Konta
Eugenie Bouchard
Zarina Diyas
Annika Beck
Timea Babos
Olga Govortsova
SaiSai Zheng
Vania King
Bojana Jovanovski
Lara Arruabarrena
Evgeniya Rodina
Magda Linette
Anett Kontaveit
Su-Wei Hsieh
Urszula Radwanska
Anna-Lena Friedsam
Aleksandra Krunic
Andreea Mitu
Alison Riske
Lourdes Dominguez Lino (#101)
Reagovat
tommr
doufám, že se ve finále Shenzhenu dočkáme odvety za finále TM ... :)
Reagovat
bIbec
a Aga nebude moct hrát Katovice. Chudinka jedna :-(
Reagovat
EllNino
proč ? ...muže 3 internationaly za rok a nejvýš 2 za pulrok ne ? .)
Reagovat
tommr
jj loni taky odehrála 3 Internationaly: Katowice, Nottingham a Tianjin ...
Reagovat
bIbec
mysím, že nemůže kvůli tomu Římu, na kterej se minulej rok vyprdla.
Reagovat
EllNino
aha to je jiná :)
Reagovat
babolat.cz
Šátral dobře!
Reagovat
EllNino
Tojo :D ...jen tak dál :D
Reagovat
smazaný uživatel
Popularni a zabavny tv porad ve Spanelsku, trochu podobny tomu, co dela Kraus... navstivila vcera v noci take Garbina;)

Tak v Mravenisti byl uz i Nole s Anou...(mala ukazka pro predstavu)
https://www.youtube.com/watch?v=MGolgXeppUM

***
Garbina Muguruza u Pabla:

Tak Pablo Motos soupl i par otazek Garbine doslovne na telo;D) Jedna z nich byla, nakolik ji vadi rev Marie... Tak Garbina odpovedela, ze celkem vadi;) Ikdyz sama obcas zarve, ale problem, ktery predstavila je takovy, ze diky tomu neustalemu revu nedokaze odhadnout silu uderu, ktery do toho dava... No reakce jsou ruzne. U nekterych Spanelu si asi nesplhla... zatim porad jeste neni na YT...tak snad za par dni se tam objevi cely;)

zdroj:
http://www.puntodebreak.com/2015/11/26/muguruza-gritos-sharapova-llegan-distraer-fuerte-son

***

Tenhle porad uz navstivili:

Viktorie Azarenka, v poradu zkousel Pablo jeji silu uderu s revem a bez revu...;)))

https://www.youtube.com/watch?v=UFzphFsZiJk

***
Pochopitelne za Spanely Ferrer a Nadal;)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem koukal, tedy pouze na fotky :)

http://www.imgup.cz/image/uNA
Reagovat
Pedronegro
zajímavý je i co říká o společné šatně se Serenou, jejích vražedných pohledech a zastrašování ...
Reagovat
EllNino
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/12310663_1042706589126753_4713100742942714626_n.jpg?oh=fdca7cd786ad6d05f5d7731f0b1ce5d6&oe=56F0D0BB
Reagovat
smazaný uživatel
Říkám pořád, že je to nádherná ženská :-)
Reagovat
Carter
http://www.wtatennis.com/news/article/5166760/title/50-most-popular-players-of-2015-20-11

Tak je tu predposledná 10tka tohto rebríčka. Tip mi vyšiel, aj Lucka aj Karolína sú tu ale trošku ma prekvapilo, že Kaja je o dve miesta vyššie ako Lucka :)
Reagovat
Carter
jj vďaka .. nevšimol som si :)
Reagovat
Fandina
11] Flavia Pennetta (ITA)
12] Martina Hingis (SUI)
13] Karolina Pliskova (CZE)
14] Victoria Azarenka (BLR)
15] Lucie Safarova (CZE)
16] Belinda Bencic (SUI)
17] Timea Bacsinszky (SUI)
18] Angelique Kerber (GER)
19] Roberta Vinci (ITA)
20] Madison Keys (USA)
21] Jelena Jankovic (SRB)
22] Carla Suárez Navarro (ESP)
23] Elina Svitolina (UKR)
24] Ekaterina Makarova (RUS)
25] Sara Errani (ITA)
26] Camila Giorgi (ITA)
27] Andrea Petkovic (GER)
28] Heather Watson (GBR)
29] Kristina Mladenovic (FRA)
30] Sania Mirza (IND)
31] Dominika Cibulkova (SVK)
32] Daria Gavrilova (RUS)
33] Sloane Stephens (USA)
34] Sabine Lisicki (GER)
35] Bethanie Mattek-Sands (USA)
36] Caroline Garcia (FRA)
37] Johanna Konta (GBR)
38] Samantha Stosur (AUS)
39] Irina-Camelia Begu (ROU)
40] Svetlana Kuznetsova (RUS)
41] Alizé Cornet (FRA)
42] Madison Brengle (USA)
43] Lesia Tsurenko (UKR)
44] Anastasia Pavlyuchenkova (RUS)
45] Daniela Hantuchova (SVK)
46] Zarina Diyas (KAZ)
47] Andreea Mitu (ROU)
48] Julia Goerges (GER)
49] Anna Karolina Schmiedlova (SVK)
50] Monica Niculescu (ROU)
Reagovat
tommr
Lucka nejspíš doplatila na to, že v závěru roku o ní kvůli zranění a nemoci nebylo moc slyšet ... :(
Reagovat
VlS
Fricku, popiš prosím tvůj podíl a zásluhu na tom, že v Praze je turnaj WTA a tvůj podíl a zásluhu na zvednutí PM na půl mega.
Reagovat
PetaM
0 podílu. Miliarda keců kolem.
Reagovat
VlS
Já jen, že se tady tváří, jak kdyby to zařídil :-)
Reagovat
VlS
Zbytečně se rozčiluješ a používáš silná slova. Je potřeba si uvědomit, že WTA není primárně sportovní spolek, ale organizace, zabývající se obchodem se sportem. Aby mohla zajistit pro své členky - profesionální tenistky - ty peníze, které zajišťuje, musí turnaje dobře prodat. Aby mohla turnaje dobře prodat, musí kupujícím - organizátorům - garantovat patřičnou kvalitu účinkujících v cirkusu. Čím dražší turnaj, tím větší požadavky na slovutnost aktérek. Tu účast slovutných si WTA zajišťuje systémem sankcí a pokut za neůčast. ( herec v divadle taky dostane pokutu, když přijde pozdě, nebo nepřijde na zkoušku).
Asi Petra v okamžiku neučasti v IW a Mia neposlala omluvenku doloženou lékařskou zprávou, proto dostala flastr a určitě věděla, že ho dostane v okamžiku, kdy se odhlásila tak, jak se odhlásila.
Když WTA nebude striktní a čitelná pro " kupující", protože ztráta důvěry kupujících je v obchodu obecně fatální.
Reagovat
VlS
čitelná pro " kupující" bude konec srandy a turnajů a živobytí, protože .....
Reagovat
lars
Ona v ty dobe nevedela , ze mela "mono"
Reagovat
VlS
Ale systém těžko může být nastavený ba to, že někdo "neví", že je nemocnej, zvlašť když vzápětí vyhraje premiere mandatory v Madridu.
Reagovat
Fandina
To nemění nic na situaci, že jí byla dodatečně zjištěna nemoc.
Reagovat
lars
Proc myslis, ze by nebylo mozne zpetne podat zadost o vyjimku z trestu na zaklade lekar. potvrzeni ?
Madrid nebyl vzapeti, ale asi mesic po Miami.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja si myslim, ze to mozne i je...ale proc by to delala...podle mne ji to zily asi moc netrha.
Krom toho by ten slendrian byl potvrzen take z jeji strany, nebot rict... jdu si dachnout...OK;) Ale s tim se vazou nejake nasledky, to ze to nechteli potvrdit nejakou lekarskou zpravou...nebyl, neni a nebude problem WTA, ale hracky a jejiho tymu...
Takze pokusit by se o to mohli, o to zpetne dolozeni...ale ted je otazka, jaka by tam byla argumentace.
Krom toho ja si fakt myslim, ze v jejim pripade je to uz pomalu jedno...a obecne je to takove dohadovani o nicem.
Reagovat
Fandina
Normální argumentace, že jí byla dodatečně zjištěna mono.
Reagovat
smazaný uživatel
Ani ne...nebot by musela mit asi jakoukoliv lekarskou zpravu, a tu asi nema. To znamena, ze jeji zamer nebyl odpocinek vzhledem k nemoci, ale proste odpocinek. Kdyby setreni delali, tak by bud neco v rukach meli, nebo meli uz potvrzenou mono drive.
V tom pripade by se lepe argumentovalo. Ale stejne by jen zalezelo na vuli WTA...take by mohli rict, tak pokud jste mela dobre lekarske setreni a potvrdili vam, ze jste zdrava, tak proc jste nehrala? Pokud by mela potvrzenou lekarskou zpravu pozitivne, tak by se ji zeptali, proc to nehlasila...logicke...

Pokud by mela potvrzeni, ze je zdrava.....jasne stacilo by rict, ze zaluji lekare, ktery jim to takhle spackal, a myslim, zeby se s WTA proste domluvili.

Pokud nemas v ruce nic...tak je to tezky. Jako ja si myslim, ze to zkusit mohou, proc ne...ale jak to chteji argumentovat, to nevim...to tzv. dodatecne...jim asi nepomuze...

...nebot ten jeji zamer byl preci komentovan tak, ze nema motivaci, unava...atd. Krom toho sama v rozhovoru priznala, ze ji to asi pomohlo, nachvili si od tech kurtu odpocinout i mentalne atd....takze nevim proc by ted mela neco zpetne vymahat. Vzala si proste neplacene volno;) To muze kazdej;)
Meli si to jakkoliv lepe osetrit...

Krom toho si myslim, ze ona s tim vpohode...
Reagovat
Fandina
Tady jde o to, že se necítila dobře a důvod toho mohl být i probíhající mononukleoza. Vím o čem píšu. Moje dcera to prodělala a dlouho trvalo, než lékaři na to přišli. Takže pokud by doložila, že její neúčast byla ovlivněna probíhající nemocí, která byla dodatečně zjištěna, nemusela být sankcionována.

Jinak samozřejmě, že to jsou jen teorie nás fanoušků. Petra sama nejlépe ví, co má dělat.
Reagovat
smazaný uživatel
Madrid začal měsíc po skončení Miami, tak o jakém "vzápětí" to tady u všech rohatých mluvíš?!
Reagovat
VlS
Vzhledem k tomu, že léčba mono trvá řadu měsíců až let je Madrid vzápětí po IW a Mia.
To, že NIKDO nepředložil žádnou zprávu vypadá divně.
Reagovat
smazaný uživatel
Nesmysl. U mono stejně jako u většiny nemocí platí, že průběh je čistě individuální. Jsou tací, kteří tím projdou aniž by to vůbec zaregistrovali stejně jako tací, které to dokáže na několik měsíců vyřadit úplně z provozu a jsou tací, u kterých mono, resp. EBV spustí chronický problém typu únavového syndromu (což je nevyléčitelná záležitost). Nicméně samotná mono je akutní záležitost a její léčba rozhodně netrvá roky.

Což znamená, že tvoje přesvědčení, že Madrid se konal "vzápětí" je nesmysl. A poslední věta je vyloženě k smíchu, protože to, že Petra lékařskou zprávu nestrčila pod čumák zrovna tobě neznamená, že ji nepředložila těm, kterým ji předložit měla.
Reagovat
smazaný uživatel
1) WTA byla založená za účelem ochrany zájmů hráček, na to dneska totálně dlabe
2) aby byla zajištěna kvalita účastnic, musí mít ty účastnice mít možnost předvádět kvalitní výkony, což v situaci, kdy je program tak nesmyslně přehuštěnej a náročnej, nemají. Výsledkem jsou časté absence, které WTA musí hasit sankcema, aby se to úplně nerozsypalo.
3) krátkodobě ten nesmyslně přehuštěný program vymáhaný za pomocí sankcí možná do WTA přinesl trochu víc peněz, dlouhodobě to ale bude těžce kontraproduktivní, protože na mátohy, které na kurtě mají jediný cíl - přežít, není nikdo zvědavej
4) pokud musí WTA program tak mohutně vymáhat sankcema, včetně účasti na těch největších turnajích, tak to opět jenom dokazuje, že je ten program a ta pravidla nastavená špatně, což je opět selhání WTA. A vychází to z bodu jedna - že na zájmy hráček se sejří.
Reagovat
Fandina
Tady jde o to, že byla potrestána dvakrát. Jednou nulama za neúčast a podruhé, že nemůže hrát tři Internationaly v roce.
Reagovat
VlS
No s Tebou a Iqem opravdu o systému nemá smysl diskutovat. WTA hájí zájmy hráček a to velice úspěšně, protože ten zájem je vydělat peníze. Tak tam prostě Petra měla doložit, že je nemocná a dostala by jen tu penalizační nulu, která se dává i v případě onemocnění. To neudělala.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud jsi schopen tomu zcela evidentnímu šlendriánu ze strany WTA říkat úspěšné hájení zájmů hráček, tak fakt asi nemá další diskuze smysl. Možná až pochopíš, že ty zájmy fakt nejsou jenom o penězích.
Reagovat
Roger_Federer
Ocem teda jsou?
Reagovat
smazaný uživatel
Zkus to říct hráčkám tak od 50. místa dolů. Petře, Sereně nebo Máše bude asi fuk, když budou o pár procent nižší prize money. Ale hráčkám, které bodově i finančně "paběrkují", to asi fuk nebude. A právě tyhle hráčky WTA chrání tím, že požaduje účast pokud možno celé špičky na těch největších turnajích - tím jsou uspokojení sponzoři a spokojení sponzoři samozřejmě víc sypou.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenže právě ty hráčky od 50. místa níž na současném stavu nijak nevydělávají, naopak je to pro ně leckdy dost ztrátová záležitost, protože sponzoři sypou - ale jenom těm nejlepším.

Takže ne, WTA tím nikoho zas tak moc nechrání, leda samu sebe.
Reagovat
tommr
zase jen blbě kecáš. Sponzoři dávají peníze turnajům a je jen na vedení turnajů jak s těma penězma naloží. A v poslední době je zřetelnej trend přidávat procentuálně víc na odměny v prvních kolech - zvláště markantní je to u GS ...
Reagovat
smazaný uživatel
GS jsou taky jediné turnaje, na kterých si vydělají i ti méně úspěšní.

Mimochodem i to zvýšení odměn si museli hráči vyvzdorovat sami, hráčské asociace se k tomu moc neměly, aby je hájily.
Reagovat
Fandina
A to ti nevadí, že byla potrestaná dvakrát, to ti připadá fér?

Nediskutuji s tebou, ptám se.
Reagovat
VlS
Nejde o žádnej trest, jde o opatření. Jste slepí kvůli Petře
Reagovat
Fandina
Fascinují mě lidi, kteří místo toho, aby se zamysleli nad věcí, to svádí na fandovství druhého.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenom slovíčkaříš, nic víc.
Reagovat
smazaný uživatel
Já to pochopila tak, že byla "potrestaná" jednou a to penalizační nulou (dvěma). Možnost hrát třetí int. beru jako bonus za to, že hráčka top 10 splní učity podmínky viz příspěvek blbce v 16:59. A ty nesplnila... A nemyslím si, že v tom je nějaký velký problém, že nebude hrát v Praze. Jako jo, těšila jsem se na ni. Ale na druhou stranu nemá cenu hrát týden před jejím oblíbeným turnajem pouťák v nepříznivých podínkách, jaký tam většinou bývají. Akorát by nastydla...
Reagovat
Fandina
Ve skutečnosti se ale jednalo o dvojí potrestání.
Jednou nulama a podruhé má nevýhodu, že nemůže hrát tak, jako ostatní.
A je jedno, jak to nazveme. Ve skutečnosti jsou to dvě nevýhody za jedno a to samé.
Samozřejmě, pokud to je předem známé, jasné pravidlo, tak dotyčný má být s těmi věcmi seznámen a pak si nestěžovat, neznalost zákona neomlouvá.
Ale v principu jsou to dvě nevýhody za jednu a tu samou věc.
Reagovat
smazaný uživatel
V tom druhém případě nejde o trest pro Petru (a Agu), ale o odměnu pro ostatní hráčky, které objely všechny povinné turnaje :)
Reagovat
Fandina
Pořád je to nevýhoda za jednu a tu samou věc.
Reagovat
smazaný uživatel
V podstatě jo. Ale není to nic, co by mělo (na rozdíl od těch penalizačních nul) Petru nějak trápit.
Reagovat
Fandina
Tak třeba Aga, která letos hrála tři Internationaly na tom může tratit. Nevím, jestli to Petru trápí, ale třeba jestli chtěla v Praze hrát, tak klidně. Já to samozřejmě nevím, jak to je.
Jen si uvědomuji, že jsou to dvě nevýhody za jednu a tu samou věc.
Reagovat
Fandina
Neboj se nazývat věci pravými jmény. Nejedeš na povinné turnaje a máš s toho spoustu nevýhod a trestů.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak píše Fandina - maskuje se to jako bonus za splnění určitých podmínek, ale není to nic jiného než forma trestu.

A znovu opakuju, je mi jasný, že to Petru netrápí, mě jde hlavně o princip.
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.wtatennis.com/news/article/5166258/title/serena-wozniacki-to-clash-in-denmark

Monty jakto ze nehlasis takove udalosti;) Serena v Dansku bude mit velkou show s Karolinou...;)
Nebo Karolina uz odpadla z tveho tymu?;)
Reagovat
smazaný uživatel
Samozřejmě, že Caro je v mém týmu. :) Ale to musím všechno hlásit? Vždyť je to na všech sociálních sítích i na webu WTA... :D

Já v tomhle období nejradši hlásím pěkné fotky tenistek. Tady jsou rovnou dvě (přestože nejsou z řad Dulcinea Teamu)... :)
https://twitter.com/EVesnina001/status/669418853970087937
https://twitter.com/WitthoeftCarina/status/669609837735616512
Reagovat
EllNino
Carina je pekna ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tady ještě Vesna zezadu... :)
https://www.instagram.com/p/-iWmQGKd1D/
Reagovat
Roger_Federer
:), obsese se opet rozjela:)?
A dobry jo?
Uz rok a pul ti rikame, proc se adpon nepokusis vyvynout snahu a aktivutu a nepresvedcis spravne lidi.
Reagovat
smazaný uživatel
Zítra - teda vlastně už dneska - si nezapomeňte koupit MF Dnes, v magazínu bude rozhovor s Karolínou. Mimochodem titulka se jim celkem povedla. ;-)

https://www.facebook.com/magazinDNES/photos/a.141740102511686.22068.140291892656507/1088134951205525/?type=3&theater

Konec hlášení, děkuji za pozornost.
Reagovat
sprchon
Díky za info... V končinách, kde se nyní nacházím, MF Dnes nemají. Takže povolám síly doma a nechám si poslat fotky. :D
Reagovat
PetaM
Tak už je jisté, že dva páry, které letos hrály debla na TM se rozpadají.

Kiki Mladenovic už nebude hrát s Timeou Babos, ale dá se dohromady s Caroline Garciou.

Tím se samozřejmě rozpadá i pár Garcia/Srebotnik.

Holt rok, ve kterém bude Olympiáda ...
Reagovat
rusedski
Srebotnik to nejspíš dá dohromady s Klepač.

Ale Timea bude mít asi smůlu pokud jde o OH...
Reagovat
smazaný uživatel
Copak, to už se Martina domluvila s Belindou, že je Timea vyšachovaná?
Reagovat
EllNino
Timea Babos ;)
Reagovat
smazaný uživatel
To je tak, když si člověk pořádně nepřečte, na co reaguje. Pak vypadá jako osel. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zapomeň na to, píšu nesmysly. Pletu si Babosovou s Baczinskou.
Reagovat
EllNino
to by byla asi jediná možnost pro Timeu Babos, aby Bača hrála sezonu za Maďarsko, když má odtamtaď kořeny :D :D ...ale to asi nevyjde
Reagovat
smazaný uživatel
Taky možnost :-DD
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to bude hodně silný pár. Už ve Fed cupu předvedli, že jim to spolu jde.
Reagovat
tommr
hlavně aby se kvůli OH nerozpad pár Lucky s BMS ...
Reagovat
Frick
Takže myslíš, že by na LOH hrály debla H+H a K+B?

No, a Lucka by si s princem Jiříkem dala mixík...
Reagovat
Frick
Teda spíš P+S....
Reagovat
tommr
???
Reagovat
smazaný uživatel
Plíšková + Strýcová. Bych řekl.
Reagovat
Frick
Plíšková+Strýcová

Původní K+B bylo Kája+Bára, ale pokud H+H jsoi Hlaváčková+Hradecká, tak je na místě držet se linie příjmení a nepřecházet ke křestním jménům.
Reagovat
tommr
já vím co si myslel tou zkratkou, ale nepochopil jsem tvojí reakci na můj příspěvek ve kterým jsem vyjádřil obavu, aby si BMS kvůli OH nezačala hledat jinou partnerku mezi Američankama ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak uvidíme, co Lucie vymyslí, je možné, že v jarní sezoně už bude experimentovat s partnerkou. V úvahu přichází Bára. Ale aby se kvůli jednomu turnaji rozpadlo stávající duo, to si nemyslím.
Reagovat
smazaný uživatel
Silně pochybuju, že by se tým Bucie rozpadl kvůli jednomu turnaji. Složení druhého debla se podle mě bude řešit až na poslední chvíli a především podle toho, kdo se s kým domluví, resp. s kým se domluví Lucka, pokud deblovou top 10 udrží.
Reagovat
tommr
Lucka se na OH bude nejspíš koncentrovat hlavně na singla. O debla bude určitě víc stát BMS, ale jen těžko bude mezi Američankama hledat vhodnou partnerku ...
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud se Bucie udrží v top 10, tak pro BMS platí totéž co pro Lucku - bude mít v deblu účast jistou a jako taková si bude moct vybrat, s kým bude hrát. A že se nějaké zájemkyně objeví, o to bych strach neměl.
Reagovat
smazaný uživatel
No H&H jsou asi jasné, dál může hodně záležet na tom, jestli si Šafi udrží deblovou top 10. Pokud ano, bude na ní, s kým se do debla dohodne nebo jestli ho úplně vypustí. A v takovém případě bych nezatracoval ani variantu Lucky s Petrou. Pokud si někdy chtěly zahrát ostrý zápas na turnaji, tohle by byla ideální příležitost.
Reagovat
Frick
Blbost. Já bych skutečně zkusil Káju s Bárou.

A už by to mohly zkusit směrovat hned na AO.
Reagovat
smazaný uživatel
Zaprvé nevím, proč by to měla být blbost, zadruhé ty naštěstí nerozhoduješ o tom, kdo s kým, zatřetí bych se vsadil, že Kája bude příští sezonu hrát především singla, debla asi dost omezí a začtvrté nemá smysl cokoliv na AO zkoušet, když se ani neví, kdo na OH vůbec pojede.
Reagovat
Frick
Loni v listopadu jsem psal, že by tu měl bejt International - byl jsem shazovaván kecy ať na to najdu prachy, když mám tolik řečí atp.

Za měsíc byl avizován WTA turnaj.

Letos píšu o tom, zda je reálné navýšení kvůli startu dvou Češek - hráček TOP 10, a rovněž si vy ostatní ťukáte na čelo, co mne to zase napadá.

Za měsíc tady máte navýšení dotace černé na bílém.

------------------------

Nicméně to vždy skončí s ohromným zádrhelem, následkem čehož
"nedostanu" to, co od naplnění předpokladů očekávám.

Loni jsem od návratu WTA do Prahy očekával.... no však víte velmi dobře co.

Letos bych od navýšení dotace očekával start Petry. A Petra nebude. Tady v tomto vidím neskutečnou šikanu od WTA. Já nevim, ale neni Petra nakonec ráda, že se z toho může vyvlíknout? Kdyby v Praze chtěla tak moc startovat, tak by třeba nemohla být vyjednána nějaká vyjímka na základě nějakého "lidského přístupu?

- tehdy neobjevená mono
- obecně nevhodné podmínky pro astamtičku
- Petra není žádná chronická objížděčka INTů (2012 0x, 2013 1x, 2014 0x, 2015 1x = Petra mohla hrát v tomto údobí celkem 9 INTů a hrála jen na dvou)
- specifikum motivace pro hraní na tomto turnaji v podobě domácího prostředí
- Šlo by v zásadě jen o posunutí trestu o 5 týdnů dopředu - předpkládám, že by Petra stejně neměla na 2. půlku sezóny už žádnej INT v plánu
- Dlouhá mezera o téměř 4 měsících mezi Šenzenem a Prahou
- Petra je na kurtu i mimo něj slušná hráčka, žádná sběratelka různých varování, trestných fiftýnů a pokut....

To navýšení může být v zásadě kontraproduktivní. Lucka se na to tradičně vys.ere a dost možná 2-násobná dotace přláká o dost lepší pole, čili naše hráčky si přijdou na méně bodů...

No a pokud jde o "můj boj", tak samozřejmě mohla být naděje, že by Petra přilákala takové davy, že by to Černoškovi otevřelo oči.
Reagovat
FulnekUltras
Frick heil !!! ;))
Reagovat
blixa
Samozřejmě že je Petra ráda. Víš co jí dalo práce, aby WTA ukecala a dostala ten "trest" ?! ;-) :D
Reagovat
smazaný uživatel
:-D Tak u toho bych chtěl být :-D
Reagovat
smazaný uživatel
1) ano, je to od WTA nesmyslná a neopodstatněná šikana a buzerace
2) možná to Petru trochu mrzí, ale brečet kvůli tomu do polštáře nebude
3) lidský přístup od WTA? Chm..
Reagovat
Frick
2) Jirko, podívej se do toho kalendáře. Hraje se to týden před turnajem, kde Petra získala 4. a 5. největší trofej své kariéry. To asi Petře moc vadit nebude, že místo hraní v (dost možná) chladné a deštivé Praze konce dubna s následným bleskovým přesunem (hrála-li by finále - v jiném případě by zase hrála v Praze zbytečně, bo max. 110 za SF asi fakt není pro Petru žádné terno) se bude moct odpočatá v klidu připravit na Madrid...

A takto má aspoň dobrou výmluvu/omluvu
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť v tomto nejsme v rozporu.
Reagovat
Frick
Takže ty souhlasíš s tim, že je možná skutečně Petra za ten trest i svym způsbem ráda, protože se jí tím vyřeší problém nedodrženého slibu x problém v přípravě na Madrid?
Reagovat
smazaný uživatel
"Ráda" bych asi neřekl, ale v zásadě ano.
Reagovat
EllNino
zase to děláš tak, aby byla Petra špatná ? fakt neskutečný :D
Reagovat
Frick
Já se na to snažím dívat reálně. Stejně reálně se dívám i na to, že i Lucka měla dva poslední ročníky na háku...
Reagovat
smazaný uživatel
A divil bych se, kdyby to příští rok pojala jinak. To samé, kdyby startovala Petra. Hrát finále v Praze a max. 3 dny poté 1. zápas na turnaji, kde se jí z těch velkých daří dlouhodobě prakticky nejvíc. Myslím, že by dala tak 2 kola pro diváky a ahoj. Nejvíc jsem zvědavý na Karolínu, z letošního roku už má zkušenost, že i jí ta velká dávka zápasů utaví. Takže pokud bude mít v 1. třetině sezóny solidní výsledky (aspoň jako loni) a hodně zápasů, tak bych se nedivil, kdyby se na tu Prahu "vykašlala" taky.
Reagovat
EllNino
je normální, že pro Petru je hodnotnější Madrid než pouťák v Praze, bylo by to kontraproduktivní, Stuttgart, Praha, Madrid, Řím, FO ...a předtim dost možná i FED Cup ..
Reagovat
Frick
Bych čekal, že by Stuttgart nehrála.
Reagovat
blixa
Zas to za ty baby líný bude muset oddřít Kája. Ach jo ... :(((
Reagovat
smazaný uživatel
"Loni jsem od návratu WTA do Prahy očekával.... no však víte velmi dobře co."
***
Co jsi ocekaval?
Reagovat
Frick
Neřikej, že to nevíš...
Reagovat
Frick
ostatní to vědí a jistě rádi povědí...
Reagovat
blixa
Příběhy Frickova obyčejného šílenství ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
nevim...
Reagovat
Frick
Tobě nepřijde aspoň trochu divný to, že se v Praze (příští rok obzvlášť) bude hrát velký turnaj a překrásný centrkurt v samotném centru města(nejbližší tohoto druhu je 400 km daleko v Kitzbühlu) pro 5 000 lidí bude zvít prázndnotou?
Reagovat
smazaný uživatel
Může to vypadat divně. Ale na druhou stranu - pořádající klub má kurty, které dostaly od WTA zelenou, tak proč by měl pronajímat kurty od konkurenčního klubu, dělat mu tím reklamu a ještě mu platit? Když Sparta hraje evropské poháry doma na Letné a nepůjčí si Eden (protože je "hezčí" a dá se říct vhodnější - má vyšší hodnocení od UEFA), je to taky divný?

Ale mně je to teda jedno. Já chci v Praze PM a Masters 1000 na trávě, stadionů je tady na to dost. Snad si to Černošek přečte a zařídí to.
Reagovat
smazaný uživatel
Já chci Turnaj mistryň v O2 areně. Tam Masha vyhrává! :D
Reagovat
Frick
Mne to přijde asi jako výběr mezi tím, zda holka bude odvezena k oltáři v 15 let staré rodinné Octavii I nebo si půjčím Mercedes S-Klasse se šoférem.

Ten areál prý požadavkům WTA vyhovuje (i když porklamované požadované kapacity centru o 2 500 místech nedosahuje), ale funkčnost je zcela na štíru. Ať se to týká zcela katastrofálního výhledu nebo ztíženéné mobility. Nic takového by na Štvanici nebylo. Tedy - na Štvanici by byl nabídnut mnohem lepší produkt.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak proč ho majitel Štvanice do psí pochvy nenabídne?!
Reagovat
Frick
Mne Ivoš před rokem psal, že centr na Štvanici je tu pro každého zájemce...
Reagovat
smazaný uživatel
Na to jsem se neptal. Já se ptám, proč majitel Štvanice nenabídne WTA lepší produkt než Černošek? Proč sám neuspořádá nějaký WTA turnaj?
Reagovat
Frick
Protože nemá kontakty.
Reagovat
smazaný uživatel
Tvl, horší výmluvu jsi nevymyslel?
Reagovat
blixa
Tvl Klaus a Šavrda mají málo kontaktů ???!!! :D :D :D :D
Reagovat
Frick
Ježiš, proč tak neustále bazíruješ nad tím, že někdo něco vlastní. Nevlastní, půjčí si.
Reagovat
EllNino
kdybys byl ty businessman jako je Černošek, chtěl bys, aby bylo vidět TVOJE jméno, tvuj areál a tvoje práce a ne areál, který ti nepatří ...mysli Bakulíne, mysli
Reagovat
Frick
Přijde ti, že pri DC/FC neni Černošek dostatečně vidět? Nebo při Tretře?

Prostě bohužel, Černošek vlastní areál, který sice limitně, ale na WTA Int dostačuje.
Reagovat
Frick
Kdyby nedostačoval, tak věřim, že jen kvůli tomu by ten turnaj neodpískal a šel by hledat.
Reagovat
EllNino
a proč by nemohl být vidět ještě víc :D ...vžij se do jeho situace a nemysli chvíli jako Mirek Dušín :D
Reagovat
Frick
tak teoreticky by nemělo být v jeho zájmu uspořádat turnaj na místech, která nevyhovují. Aspoň ne běžným divákům.
Reagovat
EllNino
vyhovují :) já si to moc užil
Reagovat
Frick
A rektální vyšetření u doktora si také užíváš?
Reagovat
FulnekUltras
to snad jedině u doktorky... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
EllNino
to jsem nikdy nezažil, tak nevím :P
Reagovat
Frick
Kdys tam byl a na co?
Reagovat
smazaný uživatel
taky chci travu;)
Reagovat
blixa
Neriskujte !!! TP čtěte jedině s jointem ! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
A tobě nepřijde divný, že Dukla Praha hraje svoje domácí zápasy Na Julisce a Bohemka v Ďolíčku, když jsou v Praze lepší a modernější stadiony?
Reagovat
smazaný uživatel
ani neprijde;)

cesi jsou znami spis jako drzgresle;)
Cesko ma ve WTA 3 hracky v top10 a behem poslednich letech jsou dost uspesne... a statni TV neni dodnes schopna koupit cely balik WTA turnaju... Kdy v konkurencnim Polsku maji jednu hracku, ktera ani nevyhrala GS, nikoho poradne tenis ani nezajima a jsou schopni ten balik poridit (maj ho uz 4roky) a dokonce i ten turnaj udelat driv nez cesi...to vypovida o ledascem...

Takze neee, divne mne to ani neprijde. Divne mne spis prijde, ze na strankach toho slovutneho putaku nemaji napsane, ze maji hracky dorazit s vlastnim konzervovym proviantem;D))) Znacka spacaky sebou;)

Kdyby byla opravdu dobra vule, tak jsou schopni na te Stvanici udelat klido pido travu a turnaj pred Wimblasem... a kdyby opravdu chteli, tak by mohli i trumfnout nejaky Holandsko...do Prahy by jim prijel kazdy...

ale rozhodne ne na ten putak, co tam ted poradaj...;)P
Reagovat
smazaný uživatel
1) státní televizi nemáme, tu má třeba Severní Korea. My máme veřejnoprávní televizi a ano, je mezi tím rozdíl. ;-)
2) Veřejnoprávní TV tady není od toho, aby nakupovala a vysílala sporty, které se dokáží uživit i na komerční TV. I na západě od nás takové pořady vysílají vesměs komerční televize. Za ty se ale obvykle musí platit, na což tady v Česku moc nechceme slyšet a proto radši fňukáme, že to nedává ČT.
Reagovat
FulnekUltras
"Veřejnoprávní" je v našich poměrech pouze zástěrka skutečného státního až zoufale rádoby stát(d)otvorného ;))) stavu - žádná jiná tv tady nemá tolik a tak pohodlně získaných finančních prostředků, podstatně horší je to ovšem se schopností, případně i vůbec vůlí je efektivně využívat.
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jo, ale zbytecne tady asi slovickarit, pochopitelne ta funkce TVP v Polsku je ta sama jak v CR, zadny rozdil mezi nema neni...take ji nenazyvaji statni, ale vznesene verejna;D) trdy verejnopravni v dobrem prekladu...

Takze co ted povis...

Podle mne nic...
Reagovat
Frick
No nevim ti. To by rozhodně nebyla sranda. Musely by se tam navést nějaký ty travnatý koberce atp. Navíc je to tenisovej trávník, ne fotbalovej se kterym tu u nás budou mnohem větší zkušenosti.

Ale nápad je to zajímavej.
Reagovat
marekv
\Jś třeba nechápu tu Bohemku, o stanici dál maj supermoderní stadion a hrajou to tam v tý ohradě.
Jinak tohle samozřejmě není o inteligenci, ale neléčeném obsesivním traumatu.
Reagovat
Frick
Tohle nelze srovnávat. Tenis s fotbalem.

BTW: Bohemka v Edenu dvě sezóny hrála.
Reagovat
smazaný uživatel
Protože Bohemka v Ďolíčku hrát nemohla. Jakmile mohla, hned se tam vrátila.
Reagovat
Frick
Vezmu to jinak - já jsem rád, že jsme hráli ELH v O2 areně, ačkoliv v Edenu by to asi šlo, minimálně v těch prvních letech (2004 - 2008, třeba)
Reagovat
smazaný uživatel
A že právě O2, resp. ukrutně drahý pronájem, je jedním z hlavních důvodů, proč je hokejová Slavia v takových srač*ách, v jakých je, to ti nevadí?
Reagovat
Frick
V posledních sezónách byla našim hl. partnerem Bestsport Arena, co O2A porvozuje, takže to bylo šul-nul
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, kamaráde, nebylo. Je vidět, že o tomhle bohužel taky víš pendrek.
Reagovat
Frick
I kdyby, tak ta diskuze je zřejmě bezpředmětná. Účinkování v O2A mělo svou logiku.
Reagovat
marekv
Pouze ukázka toho, že s nemocemi se nedá bojovat, ale pouze je léčit.

Mě možná napadá ještě jedna věc. Zní to jednoduše, ale Frick třeba nikdy nic nevlastnil, nevybudoval, v ničem nenechal čas, energii a peníze. Pak mu prostě skutečně může připadat divné, proč někdo nezaplatí a nezorganizuje turnaj u konkurence.
Reagovat
marekv
Teď jsem si ještě všiml věty:
Ježiš, proč tak neustále bazíruješ nad tím, že někdo něco vlastní. Nevlastní, půjčí si.

Tak to by mou myšlenku jen podtrhovalo. U tohodle se dá jen vyprsknout smíchy a nevěřícně kroutit hlavou.
Reagovat
EllNino
přesně :D ...u toho jsem se fakt zasmál :D
Reagovat
Roger_Federer
www.sport.cz/ostatni/tenis/clanek/726643-del-potro-chtel-skoncit-i-s-pomoci-jednorucneho-bekhendu-ale-zbroji-na-navrat-do-spicky.html#hp-sez
Reagovat
Roger_Federer
sory..spatny clanek.
Reagovat
Fandina
OT ... Nicol Vaidišová a Iveta Benešová porotkyně letošní Miss Junior
http://img.cz.prg.cmestatic.com/media/images/660xX/Nov2015/1810183.jpg?d41d
Reagovat
horska.kraslice
Velice pěkné.
Reagovat
freeteepek
Tak hlavně, aby nebyla moc velká zima. Letos jsem tam seděl v zimní bundě a při pohledu na Káju mi byla zima:-) Bylo snad ani ne 15 stupňů a Kája ve stejném oblečení jako v lednu v Austrálii v 35!
Reagovat
sprchon
Jojo, přesně tak. :D A to se ani nevědělo, jestli se vůbec začne... Furt se posouval začátek.
Reagovat
freeteepek
Jsem zvědavý, jaký trest dostala Serena za to, že vypustila konec sezony po US Open. Nakonec ten její trenér tvrdil, že byla zraněná. Takže jí to prošlo? A to Petře neuvěřili, že měla na jaře mononukleózu? To je snad jasný, když byla tak unavená. Podle mě v podstatě podobný případ, jako ten Serenin. Měla by se bránit.
Reagovat
blixa
Serena má myslím tu "důchodcovskou" výjimku. A Petra asi doplatila na to, že jako důvod neuvedla nemoc nebo zranění. Na nějaké zpětné zdůvodnění se asi nehraje.
Reagovat
smazaný uživatel
Serena má na kontě pět penalizačních nul a i kdyby jí zakázali start na všech Internationalech, tak by si toho ani nevšimla. :-) By jí museli zakázat start třeba na tisícovce, nějak podobně to mají myslím chlapi, aby to na ní mělo nějaký dopad.

A "důchodcovské" výjimky, jak o nich hovoří blixa, jsou naprostá pitomost, respektive neopodstatněné zvýhodnění jedné skupiny před druhou.
Reagovat
blixa
Pošli stížnost na Lampárnu ;--) Nebo na Městskou váhu :D
Reagovat
bIbec
Sereně by ani ta tisícovka nevadila :-) A myslím, že ani Petře nakonec moc ne :-)
Zakázat jim Wimbledon, uličnicím.
Reagovat
bIbec
nebo OH. Pak bysme fakt mohli mluvit o nějaké formě trestu.
Reagovat
BooOoo
a když pravidelně vypouští IW...
Reagovat
EllNino
loni ne e ?)
Reagovat
smazaný uživatel
Loni jo o. Až letos se ho asi po deseti letech znovu uvolila hrát, alespoň Serena, Venus na něj peče furt. :-)
Reagovat
EllNino
já už to bral loni :D
Reagovat
Haitik
Myslím, že Serena jen přišla o tu prémii, když hraješ na TM a pak ještě nějakou pokutu musela zaplatit.. Dával jsem to sem před ženským TM.. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Protože se blíží start sezóny biatlonu (už v neděli), tady je přehled o programu SP 2015/2016 atd... :)

http://sport.aktualne.cz/biatlon-sezona-2015-16/r~6f53d29a8dce11e58f750025900fea04/?utm_source=centrumHP&utm_medium=sportbox&utm_content=A&utm_term=position-2
Reagovat
sprchon
Super, už se moc těším. :)
Hlavně až se budu koukat v pohodlí domova, kde se topí. :D
Reagovat
blixa
Konečně pořádnej sport, ne nějaký pinkání furt :D
Reagovat
bIbec
vyhraje příští rok Denisa Allertová.
Reagovat
freeteepek
Vyhraje Lucka Šafářová.
Reagovat
bIbec
já doufám, že ta Denisa :-))

Lucka může zazářit v tom Madridu :-)
Reagovat
lars
Lucka může zazářit v tom Madridu v deblu
Reagovat
smazaný uživatel
Těšila jsem se, že uvidím Petru a ono nic. :(( Ještě uvidím, jestli tam pojedu. Asi jedině když bude hrát Ana Konjuh, Nasťa nabo Lucka Hradecká ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak letos tam byly všechny tři... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Právě, ale to jsem nemohla jet, protože o víkendu mi bylo blbě a pak jsem musela dodělavat ročníkovku...
Reagovat
sprchon
Snad tam budou i příště. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Já bych to teda trochu obměnil, abych tam měl příští rok víc favoritek než jenom Katku... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ty tři nám tam můžeš nechat. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Pro mě za mě... :D
Reagovat
blixa
Takže příští rok Maruška ? Vyměním za Káju. Ta ať si odpočine ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
A před vstupem se budou fasovat špunty do uší. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ha ha ha, móóóc vtipný... :D
Reagovat
sprchon
Já byl letos víc než spokojen. :)

Kája, Belinda, Barča, Julča, Alizé, Hráďa, Denča, Tsveta, Klára. Jen jsem promeškal Šafi a Nasťu, tak snad to vyjde přští rok...
Reagovat
freeteepek
Já jsem tam Petru viděl hrát 2011. Nebyl to sice ještě turnaj WTA, ale kurt to byl naprosto stejný:-) Doufám, že to nebylo naposled.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem ji tam viděla v roce 2011. :)
Reagovat
Fandina
Také jsem tam byla a viděla ji tam hrát.
Reagovat
smazaný uživatel
Termín na prd, bodů málo. Myslím, že Lucka zase "překvapivě" prohraje v 1. kole. Karolína asi podle toho, kolik bodů uhraje na větších turnajích od začátku roku.
Reagovat
smazaný uživatel
V antukové sezoně je bohužel dost narváno, tam se lepší termíny shání blbě. A na změnu povrchu asi nejsou prachy.
Reagovat
Jiri
At uz to s nasima holkama dopadne jakkoliv, rozhodne je naviseni dotace pro fanousky skvela zprava! Samozrejme, ze nase spicka je priorita, ale uz ted lze rict, ze obsazeni bude kvalitnejsi, na coz se moc tesim. Ted jen jeste zpoplatnit vstup a budu max spokojen.
Reagovat
Fandina
Vloni se mi tam líbilo a kdyby byl příští rok větší sklon židliček na té největší tribuně, bylo by to rozhodně dobré.
Reagovat
Jiri
No ja letos z centru moc pekny zazitek nemel. Resp. mel, jelikoz hrala Kaja a byl to pekny match, ale pak kdyz jsem presel na CF cizinek, tak jsem mel ze zapasu mnohem vice, jelikoz jsem sedel u hracek blizko a mohl krom pekne hry vnimat i jejich projevy na momentalni vyvoj.
Reagovat
Fandina
Já jsem na centru seděla na různých místech a když tam sedíš těsně u kurtu, tak také vnímáš všechno. Jen tam byl problém s největší tribunou, která byla postavena na prostoru kurtu a měla malý sklon, takže jsem viděla jen kurt od postranní čáry, předtím byl plot a na něm reklamy, takže jsem nic neviděla. Jinak to bylo v pohodě.
Reagovat
Jiri
Aha ja zkousel ruzna mista a bud jsem byl blizko hracek, coz bylo fajn, ale nemel jsem moc ze hry, jelikoz kurt prave zakryvali reklamy... nahore to bylo pro hru lepsi, ale hracky uz byly daleko. Prostredi Stvanice mi prislo mnohem lepsi, ale to si nestezuju, jsem rad, ze se tu takovy turnaj vubec uskutecni.
Reagovat
Fandina
Na tribuně pod budovou to bylo super. Tam je to blízko k hráčkám a dobrý sklon, takže vidíš celý kurt.
Reagovat
Jiri
Aha no tam me nikdo nezval :) pokud jsem to spravne pochopil, tak pro verejnost byla jen jedna "giga" tribuna a pak uz jen VIP....?
Reagovat
Fandina
Pro veřejnost byly dvě tribuny, jedna pro VIP.
Reagovat
lars
Radsi bych byl, kdyby to byl WTA turnaj P10
Reagovat
Fandina
OT ... live streamy ITF Futures Jablonec nad Nisou
http://www.cltkjbc.cz/sazka-futures-2015-kurt-2
http://www.cltkjbc.cz/sazka-futures-2015-kurt-3

Mertl a Hernych dnesk už vyhráli.
http://itfprocircuit.tennis-live-scores.com/scoreboard.aspx?tid=M-FU-CZE-07A-2015
Reagovat
sprchon
Hmm, tak Petra nebude... A pokud nebude Kája (nebo Lucka nebo aspoň jedna z nich) v době uzavírání přihlášek v top 10, tak se můžeme těšit i na jinou hráčku top 10. Tak jsem zvědav, jak se to nakonec vyvrbí. :)
Reagovat
Fandina
V článku se píše, že Kája je považovaná do top 10 a proto navýšili dotaci, aby mohly hrát dvě z top 10. Tuším se to bere podle umístění na konci roku a Venus prý požádala o výjimku kvůli věku, takže Kája se prý bude účastňovat všeho jako hráčka top 10. Alespoň tak se o tom psalo.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud vím, to, kdo je v top 10 se bere na základě žebříčku platného na začátku sezony a pak už se to do konce roku nemění, tj. Kája i Lucka jsou brané za top 10 hráčky. Ostatně taky proto tu dotaci navyšovali. ;-)
Reagovat
sprchon
Aha, díky za vysvětlení. ;)
Reagovat
lars
aktualne hraje ChTL tak, ze nejaky rychly konec kariery asi nebude
Reagovat
smazaný uživatel
Co má společného nějaká exhibice s tím, že Pennetta ukončila kariéru?
Reagovat
rusedski
No ale nenechala se vyškrtnout ze žebříčku a požádala o výjimku pro příští sezonu...takhle si teda končící hráčku nepředstavuju :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímavý je, že o výjimce se nikde nic nepíše a sama WTA už Flavii bere jako bývalou hráčku. ;-)
Reagovat
lars
Psalo se to driv na TP :)
Reagovat
tommr
přesně tak. Myslím si, že od Pennettaový jde jen o takový divadlo a že si ještě zkusí zahrát na OH ...
Reagovat
smazaný uživatel
Pořád jste nevysvětlili, proč je podle webu WTA bývalou hráčkou.
Reagovat
lars
se na to zeptej odpovedne osoby z WTA
Reagovat
smazaný uživatel
Já? Vy tady furt šíříte, že bude pokračovat, ačkoliv na to vůbec nic neukazuje a ani ona sama nic takového neříkala.
Reagovat
Fandina
OT ... Sport1 a Sport2 budou letost live vysílat IPTL, mají to v TV programu.

http://www.sport1tv.cz/Musorujsag/2015/12/02
Reagovat
Fandina
A všimla jsem si, že jednotlivé týmy pojmenovali podle hráčů nejvýše na žebříčku.
Reagovat
smazaný uživatel
Jenom ještě jedna technická - pokud Petra může startovat na 2 Internationalech a ročně, tak může startovat i v Praze, pokud ne, pak platí pravidlo o 1 Internationalu/půlrok. A pokud platí pravidlo o 1 Internationalu/půlrok, pak Aga nemohla startovat na podzim na tom Internationalu v Asii, tudíž ani nemohla hrát TM.

Tady něco nehraje.
Reagovat
bIbec
to pravidlo je takové, že může hrát max 3 internationály, přičemž max 2 za půl roku.

Hráčka prostě může hrát 1 internationál v jedné půlce + 2 internationály v půlce druhé (stejně tak 2 v první + 1 ve druhé) Takže to má naprosto v pořádku.
Reagovat
smazaný uživatel
Nic není v pořádku. Pokud Petře zakázali start na jednom Internationalu, pořád ještě je tu varianta 2+0, resp. 0+2.
Reagovat
bIbec
heleď, když tam nemůže hrát, tak se to asi týká právě toho pravidla 2 internationály za půl roku. Prostě může hrát jenom 2, přičemž max 1 v jedné polovině sezóny. Prostě jak podle starých pravidel.
Reagovat
bIbec
jako nechápu moc, co na tom nechápeš. Nebo myslíš, že si to Petra (zase) vymyslela, že tam nemůže hrát? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No pokud je to návrat ke starým pravidlům, tak to by smysl dávalo. Jakkoliv stará pravidla nedávala moc smysl. No ony moc nedávají smysl ani ta současná, ale to je jiný příběh.
Reagovat
tommr
smysl to nedává akorát tobě - nevidím tady nikoho jinýho kdo by s tím měl problémy ...
Reagovat
Fandina
Mně to moc jasné také není. Dodnes jsem nikdy nečetla, že za neúčast na dvou povinných turnajích se mohou hrát jen dva Internationaly a jeden za půl roku. Pro mě je to také něco nového.
Reagovat
smazaný uživatel
Protože většina lidí tady jenom něco slepě papouškuje, co je jim řečené a neobtěžují se nad tím přemýšlet. Petra jako jakákoliv jiná hráčka může odehrát až 2 Internationaly za půl roku - alespoň nikde nebylo řečeno, že tomu tak není. Trest spočívá, podle dostupných informací, výhradně v tom, že na rozdíl od ostatních top 10, nemůže hrát ročně 3 internationaly, ale jenom 2. Čili buď může odehrát 2 během půl roku nebo co půl roku jeden. Obojí je v souladu s pravidly i stanoveným trestem.
Reagovat
bIbec
moc to řešíš. Na jednu stranu píšeš, že to Petře stejnak nějak neublíží, což je prostě fakt a na druhou stranu tu píšeš o nějaké "prasárně" nebo co.
Simtě, Kvítko je bohatá ženská, dělá práci, která ji (snad) baví. Si nemůže stěžovat.
Nebo ti jde o to, že Petru prostě na tom turnaji neuvidíš? Takže řešíš, že teda bylo ukřivděno tobě? (Respektive lidem podobným jako ty, kteří prostě tu Petru musí za každou cenu vidět?)
Reagovat
smazaný uživatel
Prasárna zůstane prasárnou, i když třeba na první pohled nemá tak velký dopad.

Jasně že mě štve že tam Petru neuvidím, ale o to mi nejde, bůh ví, jestli bych se na ten turnaj vůbec dostal.

Jenom mi vadí, že organizace založená za účelem ochrany zájmu hráček dospěla do stavu, kdy jim naopak hází klacky pod nohy, co to dá.
Reagovat
bIbec
z mého pohledu to prasárna není. Pokud nazveš prasárnou takovou malichernost, tak pak si musíš připadat, že žiješ ve vepřinci. A to pěkně zas*aným vepřinci.
Reagovat
smazaný uživatel
Trestat hráčku za to, že není zdravá, je prasárna. Trestat ji hned dvakrát, to už je tuplovaná prasárna.
Reagovat
bIbec
ok, tak když to tak vidíš...
Reagovat
bIbec
ale něco mi říká, že tebe to trápí víc než samotnou Petru.

a to není dobré, jenom tak mezi nama .-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já už psal níž, že Petra je ráda, že se může ulejt. :-)

Mě se jenom nelíbí, jak se WTA ke svým ovečkám chová, tak jsem si na to dovolil napsat názor, to je celé.
Reagovat
lars
Asi ty nejsi OK :)
v sezoně 2016 smí hrát jen dva menší turnaje kategorie International a v každém pololetí jen jeden
Reagovat
smazaný uživatel
Takhle to chápu. Byť to nemění nic na tom, že je to od WTA buzerace a prasárna.
Reagovat
tommr
něco nehraje akorát tak s tvým uvažováním. V článku je jasně vysvětleno, že Petra byla potrestaná za lonský vynechání IW a Miami. Aga loni žádnej trest nedostala a proto mohla odehrát 3 Internationaly. Nevím co na tom zase nechápeš ...
Reagovat
Fandina
Říkalo se, že Aga byla nějak potrestaná za Řím nebo nevím za co, ale už si nepamatuji, jestli to tak bylo nebo ne.
Reagovat
bIbec
dostala 0 do žebříčku asi. Ale stejně, pokud by ji "potrestali" jako Petru, tak by se to týkalo až tohoto roku, ne? :-)
Reagovat
Fandina
Aha, tak to je možné, že bude potrestaná tenhle rok. Nebo vůbec. Nevím, jak to funguje.
Reagovat
smazaný uživatel
V článku je jasně napsáno, že Petra v Praze nemůže startovat, protože přešvihla jakýsi limit, byť kvůli trestu. Jenže žádný přešvihnout nemohla, platí-li 3 Internationaly ročně.
Reagovat
tommr
co to pořád meleš za nesmysly? To už ani neumíš číst? Petra dostala trest za lonský vynechání IW a Miami a může proto letos hrát jen 2 Internationaly - po jednom v každým pololetí. Jestli to ani ted nechápeš tak si požádej o vrácení školnýho ...
Reagovat
smazaný uživatel
Nesmysly meleš ty. Petře sebrali 1 Int, což znamená, že může hrát jenom dva ročně. Pokud u třech ročně platí 2+1, resp. 1+2, co se stane, když z toho formátu jeden international vezmeš? Správně, zbude ti 1+1. Ale stejně dobře ti může zbýt 2+0, resp. 0+2 a vše bude v pořádku. Pravidla totiž určují maximální počet, nikoli minimální počet Internationalů.
Reagovat
tommr
zkus se zamyslet nad tou větou:

" ... a v sezoně 2016 smí hrát jen dva menší turnaje kategorie International a v každém pololetí jen jeden ... "

možná že když se budeš hodně snažit tak to po nějakým čase přece jen pochopíš. Já už s tebou víc času ztrácet nehodlám ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tahle věta tam ale původně nebyla. Původně tam byla pouze informace o tom, že může hrát dva Internationaly ročně. Takže je otázka, jestli to tak opravdu je nebo jde jenom o spekulaci novináře.
Reagovat
lars
kteryho novinare ?
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím... toho, kdo napsal ten článek?
Reagovat
George_Renel
Je nutno posuzovat z toho pozitivního pohledu.
Dává tím totiž jedinečnou možnost vyhrát jiné české hráčce. ;-)
Reagovat
tommr
přesně tak. Účast všech tří našich nejlepších hráček v Praze by byla vyloženě kontraproduktivní, protože vyhrát může jen jedna a ty ostatní by na tom prodělaly ... :)
Reagovat
lars
I ty dve muzou byt kontraproduktivni , mozna tam prijede Karlik
Reagovat
smazaný uživatel
Proč by na tom proboha měly prodělat? :-)
Reagovat
tommr
pro hráčky z top-10 nemá na Internationalu smysl nic jinýho než titul. Pokud titul nezískají tak se vlastně dřou zadarmo ...
Reagovat
smazaný uživatel
A co takhle ukázat se před domácím publikem, což je jistě pozitivní reklama? To ti nepřipadá důležité?
Reagovat
tommr
nepotřebuju vidět naše nejlepší hráčky za každou cenu. To se radši podívám na hráčky z druhýho sledu nebo na naše mladý naděje. Ty nejlepší jsou navíc k vidění každoročně při FC ...
Reagovat
smazaný uživatel
Příští rok se u nás ovšem - pokud holky zvládnou zápas v Rumunsku - u nás Fed Cup hrát nebude. A že ty je nepotřebuješ vidět neznamená, že tu nejsou takoví, kteří by se na ně rádi podívali. ;-)
Reagovat
lars
Peta ma , ale taky v CR pomerne dost heateru a zavistivych skodolibcu.
tak,ze to vidim pozitivne , ze v CR hrat nebude na neoblibene antuce
Reagovat
smazaný uživatel
Tak většina těch haterů je silná akorát pod ochranou anonymity internetu, z nich bych na kurtu fakt moc strach neměl :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Všechno nejlepší! :)
https://pbs.twimg.com/media/CUpkAnDW4AAX35U.jpg:large
Reagovat
smazaný uživatel
Znám akorát tu veprostřed :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Katka Elhotová, Katka Siniaková, Katka Svitková

Co dělají za sporty, to je snad poznat... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tu první podle jména znám, asi jako jednu z mála baskeťaček, ale ta fotbalistka mi nic neříká. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel mě to nepřekvapuje... :D

Tak tady aspoň video... :)
https://www.youtube.com/watch?v=EynHAEEINLo
Reagovat
kada.tom
já taky jen tu veprostřed, jméno Elhotový jsem asi ani neslyšel (aneb opravdu nesleduju ženský basket a fotbal už vůbec ne ... vlastně ženské sporty nesleduju snad vůbec, vyjma tenisu a nějakých další výjimek) :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to neznáš jednu z nejlepších českých basketbalistek, vicemistryni světa z roku 2010, vítězku letošní Euroligy a šestinásobnou mistryni české ligy. :) A taky neznáš jednu z nejlepších českých fotbalistek a čerstvou čtvrtfinalistku Ligy mistryň, která je navíc z Plzně. :D V ženské Slavii jsou dvě Plzeňačky, kromě Katky ještě brankářka Bára Votíková (s ní už jsem si dokonce i pokecal). :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vlastně tři Plzeňačky, ještě obránkyně Aneta Malinová... :D
Reagovat
kada.tom
neuraž se, ale ženský fotbal není fotbal a prostě ženské týmové sporty mě vůbec neberou (vyjma tenisu) a ne, nestydím se za to, že nezním Elhotovou a ano ty tebou jmenovatné fotbalistiky :-D
Reagovat
smazaný uživatel
"Ženský fotbal není fotbal" říká víc lidí, co o tom ale moc neví. V Čechách je to tak, že fotbal je mnoha lidmi vnímán jako ryze mužská záležitost a holky jsou neustále srovnávány s chlapy, což já osobně nechápu. Směje se snad někdo Špotákový, že hází míň než Veselý? Asi tak mi to přijde... Beru, že ženský fotbal nesleduješ, ale řekni mi, kolik je z Plzně lidí, co se někdy dostaly do čtvrtfinále LM. Já ti to řeknu: Jenom ty tři holky, které jsem vyjmenoval. :D A ještě se sluší dodat, že slávistky jsou mezi těmi Top 8 týmy v Evropě jediné, co nejsou profesionálky! Ty holky normálně chodí do práce nebo do školy a přesto hrajou s takovým nasazením, že porazí i profesionální tým (což byla teď v osmifinále Zvezda Perm). A krom toho jsou to normální holky, které můžeš potkat třeba na zastávce autobusu, jako jsem já potkal Báru. Někoho z fotbalistů asi těžko takhle potkáš, protože si všichni vozí prdel v autě (snad kromě Limberskýho, ten už nemůže). :D
Reagovat
EllNino
njn, ale tak ber to tak Monty, že to je v Česku okrajový sport :) já je například taky vubec neznám a ženský fotbal se nezajímám ...basket zato sladuju velmi pozorně :) ...mně prostě přijde, že některý sporty, jako rugby, fotbal, hokej, by měly zustat ryze mužský ...te´d se na mě snesou feministky :D
Reagovat
smazaný uživatel
Chapu ze s rugby mas problem;))) Tam mne to taky moc nesedi...

Ale jinak je to asi jedno...

no jeste dost drsne je vzpirani...tam to tedy vubec nechapu...
spis smutny pohled...;(
Reagovat
EllNino
no a kulturistika ...:) šílenost
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se zase nelíbí ty bojové sporty, jak se teďka strašně řeší, že Ronda prohrála. To se skoro zdráhám nazývat sportem a k ženám se to podle mě vůbec nehodí...

Tak ty moc nesleduješ ani mužský fotbal, takže mě to nepřekvapuje. :D Jinak já chápu, že všichni nesledujou všechno a ženský fotbal v Čechách je zatím opravdu okrajová záležitost (teď to holky trochu zlepšily tím úspěchem), ale s tvrzením "Ženský fotbal není fotbal" mám problém... :D
Reagovat
EllNino
já třeba žádný uspěch ani nezaregistroval, promin :D ...jo tyhle ringy, tak to nemám rád ani u chlaúpů :D
Reagovat
smazaný uživatel
Říkali to ve sportu na ČT i na Nově, bylo to v deníku Sport...
https://twitter.com/UEFAcomOndrejZ/status/667617595256905728

Dneska se rozhovor se Simonou Necidovou dostal mezi hlavní zprávy na centrum.cz...
http://sport.aktualne.cz/uz-neutoci-jako-bracha-necidova-ale-i-z-obrany-dava-dulezite/r~15fd04b292cb11e5897e002590604f2e/

To dřív nebývalo... :)
Reagovat
EllNino
njn :) nesleduju bohužel vubec televizi, noviny taky ne :D ...nějak není čas na nic :)
Reagovat
smazaný uživatel
A ten Sport sis dneska koupil? :D
Reagovat
EllNino
tovíš že ne :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já taky ne, ale prohlížel jsem si ho v Kauflandu na Borech. :D Tak počítám, že zítra ráno ten článek možná bude i na webu... :)
Reagovat
kada.tom
naprosto s tebou souhlasím, ty sporty, co si vyjmenoval by měly zůstat výhradně mužům - jsem v tomto směru hodně konzervativní :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já si v souvislosti s ženským fotbalem vzpomenu vždycky na dvě věci. Jednak na to, jak na základce kdysi dávno vedle družstva kluků založil tělocvikář i družstvo holek, které hrálo stejnou soutěž jako ti kluci, tj. nějakou pralesní ligu starších žáků nebo tak něco, a asi po půl roce jim od fotbalového svazu přišla nabídka, jestli nechtějí hrát první ligu starších žákyň, asi bylo tak málo týmu, že brali všechno. Bohužel to museli odmítnout, protože nebyly prachy.

A druhou historku mám od spolužáka ze střední školy, který kdysi aktivně hrával fotbal, tehdy ještě za dorost, a oni měli v mužstvu holčinu, o které on říkal, že byla z nich všech nejlepší. Sice hráli jenom kraj, čili nic moc extra, ale stejně.

Takže i ty holky musí něco umět. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Některé jo. :) Samozřejmě bych asi nikomu nedoporučil třeba zápas české ligy Dukla - Pardubice, ale na Ligu mistryň (stejně jako na MS, ME, olympijský turnaj apod.) se dá dívat úplně v pohodě. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jo, sice to moc nesleduju, ale pár zápasu už jsem taky viděl, i když spíš náhodou. A možná se mi to jenom zdálo nebo jsem měl štěstí na ty správný zápasy, ale měl jsem pocit, že ty holky, na rozdíl od chlapů, zvláště některých, neměly tak silnou potřebu hrát ochotnické divadlo pokaždé, když se na ně soupeř zle podíval. :-)
Reagovat
blixa
No on by vlastně ženskej fotbal mohl bejt docela pěknej. Něco jako mužskej před 30ti lety. Víc technickej, míň fyzickej, protože ženský nikdy nebudou tak brutálně rychlý a silný.
Reagovat
smazaný uživatel
Sestřenka hraje taky s klukama. To je celkem běžný, že holka hraje v klučičím týmu...

Jinak mně u žen taky nesedí bojový sporty, jako je box, judo a podobný blbosti, jak se tam perou a "třískaj sebou o zem"...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já neříkám, že to není běžný, já uvedl jako zajímavost to, že z nich byla nejlepší. :-)

A mě se "mlátící" sporty nelíbí obecně..
Reagovat
smazaný uživatel
No tak ne že by z toho zákazu měla Petra nějak těžkou hlavu, to asi ne, ale jestli je to odůvodnění pravdivé, tak to jenom dokazuje, že WTA totálně rezignovala na původní účel, tj. ochranu zájmu hráček, a slouží jenom k tomu, aby si pár funkcionářů mohlo nahrabat.
Reagovat
tommr
v tomhle případě WTA chápu a jejich rozhodnutí považuju za správný. Trest pro Petru není nijak drastickej a nechat to bez povšimnutí taky nemohli, protože by to dávalo špatnej příklad ostatním ...
Reagovat
bIbec
pro hráčku top 10 to ani není trest..

kolik internationálů Kvítko ročně hrává od toho roku 2012? Většinou snad jeden nebo tak.
Reagovat
bIbec
2012 - 0
2013 - 1 (Katovice)
2014 - 0
2015 - 1 (Šenzen)

Takže tak :-) Prostě to není trest
Reagovat
smazaný uživatel
Tak kdyby nešlo o Prahu (a zřejmě jedinou možnost, jak příští rok vidět hrát Petru v domácím prostředí), tak bych v tom problém neviděl. :-)

Ale jasně, jak už jsem řekl, jí to asi moc netankuje a naopak je možná ráda, vzhledem k poměrně pitomému termínu konání, že se z toho může vyvlíknout.
Reagovat
smazaný uživatel
Trestat někoho za to, že je nemocný, už z principu špatně. Nehledě na to, že už potrestána byla penalizační nulou v rankingu. Cokoliv navíc je ze strany WTA nesmyslná buzerace.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist