Přiletěly a zvítězily. Zakopalová a Šafářová zvládly těžký program, v Dauhá postupuje i Plíšková

11. 2. 2014, 15:22
Aktuality 281
WTA DAUHÁ - Stoprocentní úspěšnost mají po prvním kole turnaje v Dauhá české tenistky. Den po Cetkovské postoupily Karolína Plíšková a také Klára Zakopalová a Lucie Šafářová, které do Kataru přiletěly teprve dnes ráno po třídenním fedcupovém martyriu ve Španělsku.
Klára Zakopalová

Ještě v pondělí odpoledne Klára Zakopalová a Lucie Šafářová bojovaly v Seville o postup do semifinále Fed Cupu, ale jelikož se chtěly vyhnout pokutě za neúčast v Dauhá, zaplatily si privátní letadlo a kvůli odletu už nestihly ani klíčovou čtyřhru.

Ze Sevilly se vydaly do Madridu, odtud osmihodinovým letem do 5500 kilometrů vzdálené Dubaje a následně se přesunuly do Dauhá, kam se dostaly až dnes dopoledne. Ani vyčerpávající cestování ale českým tenistkám nesebralo potřebné síly k tomu, aby zbytek energie nechaly na kurtu a vybojovaly postup do druhého kola.

Potlačit únavu jim pomohl nejen vydřený postup do semifinále Fed Cupu, ale částečně i zloba na ITF. Té Češky spílají za to, že nechala hrát Fed Cup v únoru v Evropě pod širým nebem, kvůli čemuž tenistkám vznikla časová tiseň.

Klára Zakopalová
včera na antuce ve Španělsku odehrála celkem pět setů, únavu na sobě ale v zápase úvodního kola proti Elině Svitolinové znát nenechala. Vypořádala se i s nepříjemným přechodem z pomalého povrchu na tvrdý kurt a od začátku dominovala.

Jednatřicetiletá Češka po 40 minutách vedla 6-2 a 3-1 a i když v závěru trochu polevila a dvakrát přišla o podání, o 12 let mladší Ukrajinku nakonec porazila za hodinu hry 6-2 6-4 a vyhrála tak i jejich druhé vzájemné utkání.

Lucie Šafářová minulý týden dokonce několik dní proležela kvůli nemoci v posteli, i ona ale včera ve Španělsku přispěla bodem k vítězství Češek. Její zápas v Seville skončil po 16. hodině a už přesně po 24 hodinách dnes v Dauhá začínala duel 1. kola proti šestnácté nasazené Kirsten Flipkensové.

Sedmadvacetiletá Češka měla s Belgičankou vyrovnanou bilanci vzájemných zápasů 1-1, na tvrdém povrchu se však utkaly poprvé. Obě hráčky se opíraly o kvalitní servis, o který přišla jako první za stavu 5-6 v první sadě Šafářová.

V úvodu druhé sady se ale česká tenistka dostala k prvnímu brejkbolu a jeho proměněním si vlastně vynutila třetí dějství. V něm ještě první brejk na 2-1 nepotvrdila, za stavu 4-4 však udeřila podruhé a zápas proti světové dvacítce následně ukončila čistou hrou.

Namísto pokuty 7.500 dolarů za neúčast si tak Šafářová a Zakopalová vydělaly každá 12.900 dolarů (260.000 korun). Navíc Šafářová obhájila body z loňska, Zakopalová k zopakování výsledku z roku 2013 potřebuje ještě jednu výhru.

V té době už byla ve druhém kole i Karolína Plíšková, která potvrdila roli favoritky proti Cagle Büyükakcayové z Turecka. Nedávná finalistka z Pattaye vyhrála dvakrát 6-3 a i na čtvrtém turnaji sezony se dostala do 2. kola.

Petra Cetkovská do turnaje vstoupila úspěšně už včera a dnes se jen dozvěděla jméno své příští soupeřky. Hrát bude s Číňankou Shuai Zhang, která dnes do soutěže v Kataru vstoupila výhrou 6-3 6-2 nad Ukrajinkou Marynou Zanevskou. V případném osmifinále by Cetkovská teoreticky mohla vyzvat vítězku Australian Open Na Li,

Čínská soupeřka ve druhém kole čeká i na Šafářovou, jež se utká se Shuai Peng. Plíšková bude čelit nasazené šestce Angelique Kerberové a Zakopalová se utká s bývalou světovou jedničkou Anou Ivanovičovou. Srbské tenistce dnes vzdala za stavu 7-5 a 1-0 Daniela Hantuchová.

Na turnaji startuje po nemoci i světová šestka Petra Kvitová, která měla z pozice třetí nasazené hráčky v úvodním kole volný los. Zítra se utká s Venus Williamsovou.

Zhruba hodinu před Hantuchovou dnes nedohrála svůj první zápas ani slovenská jednička Dominika Cibulková, jež stále čeká na první výhru po senzační finálové účasti na Australian Open. O víkendu prohrála oba zápasy ve Fed Cupu s Německem a dnes Rusce Alise Klejbanovové vzdala v prvním setu za stavu 5-5 kvůli zažívacím potížím.

"Na turnaj v Dauhá jsem se moc těšila. Bohužel jsem se dnes z ničeho nic začala cítit velmi špatně. Chtěla jsem to na kurtu zkusit a dělala jsem co jsem mohla, ale nedalo se pokračovat," litovala čtyřiadvacetiletá Slovenka.

Příští týden v Dubaji Cibulková startovat nebude, od 24. února by se měla představit v mexickém Acapulku, kde se letos bude hrát poprvé na tvrdém povrchu. Následovat pak budou prestižní podniky v Indian Wells a Miami.

Ne všechny slovenské tenistky dnes v Kataru neměly důvod k radosti. Jana Čepelová vyhrála i třetí vzájemný zápas s Francouzkou Kristinou Mladenovicovou, kterou porazila 6-4 7-6 a postoupila do 2. kola. V něm se střetne s Australankou Samanthou Stosurovou.

Dokonce skalp bývalé vítězky Roland Garros Francesky Schiavoneové si připsala Magdaléna Rybáriková. Pětadvacetiletá Slovenka sice ve třetím setu promrhala vedení 4-1 včetně dvou brejků a rázem prohrávala 4-5, další dva gamy ale získala a podávala na vítězství. Servis ještě ztratila, klíčový tie-break už ale zvládla a po více než třech hodinách zvítězila 7-5 4-6 7-6.

Zatímco Rybáriková se může těšit na souboj s nasazenou jedničkou Na Li, třiatřicetiletá Italka Schiavoneová se ani v pátém letošním zápase nedočkala své první výhry v sezoně a v součtu se závěrem loňského roku prohrála už sedmé utkání v řadě.

Na rozdíl od Šafářové a Zakopalové na turnaj do Dauhá ze Sevilly vůbec nedorazila španělská jednička Carla Suárezová-Navarrová. Jako důvod na omluvence pořadatelům uvedla zranění loktu. Místo ní se proti Anastasii Pavljučenkovové postavila Slovinka Tadeja Majerovičová, zápas po prvním vyhraném setu ale nakonec s favorizovanou Ruskou prohrála.

Na Fed Cup, který úspěšně hrála ještě v neděli večer v Montrealu proti Srbsku, možná doplatila Eugenie Bouchardová. V Dauhá dnes devatenáctiletá Kanaďanka a semifinalistka Australian Open nečekaně podlehla v zápase 1. kola 5-7 1-6 Američance Bethanii Mattekové-Sandsové.

- WTA PREMIER 5 DAUHÁ -
(Katar, tv. povrch, 2,440.070 dolarů)
úterní výsledky (11. 02. 2014)
Dvouhra - 1. kolo:
Zakopalová (ČR) - Svitolinová (Ukr.) 6-2 6-4
Šafářová (ČR) - Flipkensová (Belg.) 5-7 6-4 6-4
Karolína Plíšková (ČR) - Büyükakcayová (Tur.) 6-3 6-3
Ivanovičová (9-Srb.) - Hantuchová (SR) 7-5 1-0 skreč H.
Klejbanovová (Rus.) - Cibulková (10-SR) 5-5 skreč C.
Stosurová (12-Austr.) - Erakovicová (N. Zél.) 6-4 6-2
Matteková-Sandsová (USA) - Bouchardová (15-Kan.) 7-5 6-1
Shuai Zhang (Čína) - Zanevská (Ukr.) 6-3 6-2
Kanepiová (Est.) - Lepchenková (USA) 6-3 6-4
Pavljučenkovová (Rus.) - Majeričová (Slovin.) 5-7 6-2 6-3
Knappová (It.) - Garciaová (Fr.) 6-4 6-1
Vögeleová (Švýc.) - Cornetová (Fr.) 7-6(6) 7-5
Rybáriková (SR) - Schiavoneová (It.) 7-5 4-6 7-6(3)
Niculescuová (Rum.) - Nabháníová (Omán) 6-1 6-0
Lučičová-Baroniová (Chorv.) - Meusburgerová (Rak.) 4-6 6-2 6-3
Cirsteaová (Rum.) - Kudrjavcevová (Rus.) 2-6 6-1 7-5
Čepelová (SR) - Mladenovicová (Fr.) 6-4 7-6(5)
Wickmayerová (Belg.) - Petkovicová (Něm.) 6-4 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

281
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Fandina
Janka Čepelka se nezdá. Sam je skalp. Super Janko ... pome pome pome!
Reagovat
Frick
se rozvedla... :-O

Aby ještě neKoukala...
Reagovat
smazaný uživatel
zdroj? :O
Reagovat
Frick
http://isport.blesk.cz/clanek/blesk-sport/194699/tenistka-zakopalova-a-explzensky-fotbalista-rozvod.html
Reagovat
Fandina
Frick
Reagovat
smazaný uživatel
Teda :O , toť otázka jestli bude zase Koukalová.
Reagovat
Frick
Není to obvyklý....

Příklad ze sportu (a s tenisem to má co dočinění) - Denča Rosolová...
Reagovat
VlS
umíte si představit, že budete mít doma tenistku z první padesátky WTA? Doma je tak možná na vánoce, když je nemocná nebo zraněná. Jestli to vydrželo 8 let, tak zaslouží oba svatozář.
Reagovat
VlS
co to bylo sakra?
Reagovat
VlS
ve třetím od 1:4 famózní tenis. Venuška má smůlu, její tenis si ten její ranking nezaslouží.
Reagovat
Fandina
Peta od toho stavu zabrala, jinak Venus byla od druhého setu lepší. Peta v prvním a od 1:4 ve třetím, ale jen o chlup. Super zápas od obou.
Reagovat
misa
To bude asi tím, že Venus už těch turnajů moc nehraje. Ale jinaj její hra by jistě stačila min. na top 20.
Reagovat
rychlej
nechtěl jsem na to koukat, ale když jsem viděl ty čísílka jak poskakují, tak jsem to na závěr pustil, to byl zase nervák boha jeho :D ještě že to dopadlo !!
Reagovat
misa
Velká gratulace obdivuhodné bojovnici Petře!!!
Reagovat
misa
P3tra
Reagovat
smazaný uživatel
Ááááá, to byly nervy....Gratulace a přecházím na hokej, tam je Švéďáci drtěj už 3 : 0 !
Reagovat
Fandina
Pěkný mač, kdybych nefandila Petře, nenervovala bych se a užívala si jak pěkně holky bojovaly, jako dvě zrdcadla, některé úděry byly super. Obě jsou to bojovnice. Super mač.
Reagovat
Michaelus
ÚÚÚÚÚÚžasný zápas!!
Obrovská gratulace Petře!!!!
Znovu dokázala jaká to je úžasná bojovnice,jsem na ni tak pyšný,až se z toho třesu :D
Ale je mi líto Venus, hrála skvěle a zasloužila si tady lepší výsledek. Obě dnes předvedly koncert tenisu s famózní zápletkou a vyvrcholením!!!
Reagovat
smazaný uživatel
viděl sem akorát tiebreak, ale bylo to maso :-)))
Reagovat
PetaM
Jooooooooooooooooooooooooooooooo :D Bože Petro, to byl zápas!!!!!!! Venus tě donutila k nejlepšímu tenisu. Bravo, Pojď !!!!!!!!
Reagovat
kada.tom
Wow, to byla přetahovaná! A s dobrým koncem pro Petru, jsem moc a moc rád, ale i tak je trochu líto Venus, prootže jí taky fandím :-)

Zítra tedy souboj Petry a Lucky, což mimojiné znamená, že máme minimálně jednu čtvrtfinalistku ... ale když vidím, jak to jde Klárce a zatím i Petře C., nemusela by zůstat u jedné české čtvrtfinalistky :-)
Reagovat
VlS
gratulace, mám u tebe flašku 12 letý Tullamorky, protože jsem ji přitom skoro celou vypil(i):-)))
Reagovat
Fandina
vážně, tak buď rád, že ještě můžeš psát.
Reagovat
VlS
A máme jistou čtvrtfinalistku Lucííí pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Koment dne !!!
Reagovat
Fandina
Petro ... pojď!
Reagovat
gedzitka
Ty bláho, nervy v kýblu, ale je to tam!!! Gratulace!
Reagovat
Frick
Zase, jo? To jsem na Šafi zvědav...
Reagovat
smazaný uživatel
JOO JE TO TAM !!! To je KVÍTÍ !!!!
Reagovat
Fandina
Super TB, Petra o chlup lepší v celém zápase. Zasloužená výhra. Gratulace Peti pojď pojď pojď!'
Reagovat
Fandina
jooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo je to tááááááááááááám!!!
Reagovat
slacker
Jooooooooooooooooooooo
Reagovat
Pe3k
Ještě, že to Petra zvládla. Gratulačka.
Reagovat
Fandina
6:6 Peti pojď pojď pojď
Reagovat
makro99
kvalitní koncovka.. Petra pěkně běhá
Reagovat
Fandina
3:3 Peti ... pojď pojď pojď
Reagovat
slacker
Ty blaho chvily nemam cas to pozorovat a mezitim takove zvraty na obe strany
Reagovat
kada.tom
a infarktový zápas uzavře tie-break ... loterie .. :-D
Reagovat
Fandina
Holky se přetahují. Doufám, že vyhraje Peta.
Reagovat
gedzitka
Super otočka z 1:4 na 5:4, prosím dopodávej to!
Reagovat
PetaM
Asi si zavolám záchranku. Celkem šoky na srdce od Petry ... Tvl :D :D
Reagovat
kada.tom
Výborně, Petro!!! A teď doservírovat!
Reagovat
Fandina
Peta bojuje 4:4 super. Peti pojď pojď pojĎ
Reagovat
kada.tom
Petra se ještě nevzdává!
Reagovat
Fandina
OT ... kluci nastupují proti Švédům. Hokej na ČTsport. Do toho!!!
Reagovat
Fandina
Petra 2:4 ve třetím, tak by to chtělo zkusit brejknout a pak uvidíme. Zatím jsou to od Petry samé čáry, bohužel zvnějšku. Peti pojď!
Reagovat
Fandina
Oprava samé rány na čáry ale do autu. Teď se blýská, Petra brejkla Venus je to 3:4 tak Peti pojď pojď pojď.
Reagovat
slacker
CO tam zase provadi za hovadiny na tom kurtu? jeste ze to nevidim
Reagovat
VlS
co jste holky svačili po cestě ze Sevilly? Muselo to bejt něco dobrýho.
Reagovat
VlS
svačily -pardon
Reagovat
smazaný uživatel
spanelska sunka je dobra...:)
Reagovat
Fandina
Nechaly se napumpovat od soukromého letadla do Madridu.
Reagovat
kada.tom
Petra se neuvěřitelně vyhazuje, to je koncert UE .. :-/
Reagovat
PetaM
Vypadá to vypadá, že Lucka vyzve Venus ...
Reagovat
smazaný uživatel
Congrats Venus.. :/
Reagovat
Fandina
Petra 1:3 ve třetím, to nevypadá dobře. Petro zaber ... pojď pojď pojď!
Reagovat
makro99
uff zase dřina, ale je to tam! :)
připomíná mi to Madrid 2010.. tak doufám, že výsledek bude minimálně stejnej, až na to zranění teda :)
Reagovat
VlS
je tam, dobrý, trošičku škoda, že to nebylo ve dvou. Gratulace a obdiv po tom co má za poslední týden za sebou. Petře to nejde.
Reagovat
Frick
To už zavání průserem, lidi... :-(((
Reagovat
Fandina
Super a je to tááááááááááááááááám!!!
Reagovat
Fandina
Janka Čepelová se Sam 6:4. Tak ještě jeden. Pome Janko pome!
Reagovat
Fandina
Lucko Petro koukejte to ve třetím uhrát ... pojď pojď pojď
Reagovat
Fandina
Lucka není k vidění, ale teď se to rýsuje, podává a vede 4:3. Petra s Venus zatím vyrovnaně, drží si podání a o Venušino se hodně bojovalo. Zatím 1:1.
Reagovat
PetaM
Tak to běž ... Dvojchyba na setball .... Mě poser :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
nezlob:) dobre, na tri, ale ten brejk drzime:)
Reagovat
smazaný uživatel
...a potichoucku, pomaloucku to Lucy dotahneme do konce, ani nedutam...

(((uf ty cisla jsou narocnejsi nez real)))
Reagovat
smazaný uživatel
...a pomalinku servis za servisem dotahneme zapas...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucyyyy:)

A dalsi krok na ceste k ovladnuti turnaje:)
Reagovat
smazaný uživatel
Pekne:)
Reagovat
VlS
Jo, potichu si chrochtám. Vypadá to spíš na Venušku ve třetím.
Reagovat
smazaný uživatel
neva..., mozna to tak bude i lepsi, aspon se bude Lucy pekne strilet, proti Petre obcas vymekava...:)
Reagovat
smazaný uživatel
myslim behem zapasu...krom toho...na Venus se ji bude lepe hrat...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska je kurt pro Petru nějaký krátký.. Petro, na třiseťák zapomeň, pěkně ve dvou.. chci stihnout hokej :D
Reagovat
PetaM
Třetí set je čím dál tím blíže :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hm.. bohužel. Tak ještě má nějakých 40 minut než začne hokej.. :) POJĎ!
Reagovat
makro99
2:5 5:5 5:7 ach jo..
Reagovat
VlS
Co to tam ten reportér na Slovak sportu vymýšlí za příběhy o Petře? Není náhodou vyhlášená nějaká soutěž pro báchorkáře? Prej Mafrtina pomáhala Petře v mladších letech, jak se stěhovala z Bílovce do Fulneku :-)))))))
Reagovat
Fandina
Co říkal konkrétně? Martina jí mohla být vzorem.
Reagovat
VlS
Fandino, píšu co říkal, nepouštěj fantazii z uzdy a nepřemýšlej zbytečně o tom, co neříkal.
Reagovat
kada.tom
Petra krásně 1. set, Klárka parádní vítězství nad Ivanovic a Karol - škoda, ale držela se, ta holka ještě něco dokáže, věřím tomu :-)
Reagovat
PetaM
Klári, jsi vážně dobrá, klobouk dolů! :)
Reagovat
VlS
Klárko jóóóó
Reagovat
smazaný uživatel
To je v pohodě... Mrzí mě to, ale už včera proti Daniele mi přišlo, že Ana není úplně ve formě. Zatímco včera jí nevyšel začátek, dneska jí utekl 2. set a ve třetím nezvládla závěr... Snad se zase dostane do své formy z Aucklandu a Melbourne. Dneska to nebylo nikde k vidění, ale už včera tam prostě nebyla taková lehkost, kterou měla na začátku roku...

Tak už mi v Dauhá zbývá jenom Caro, která ale dneska bude hrát v průběhu hokeje... Tohle je pro mě fakt takový blbý turnaj. Chybí Vika a Masha, mým ostatním favoritkám se zatím taky moc nedaří... Třeba holky chtějí, abych se mohl v klidu dívat na olympiádu. :)
Reagovat
Frick
https://www.youtube.com/watch?v=qhgphCYCnjo
10 setů za 55 hodin. waaaauuuu
Reagovat
makro99
well done!
Reagovat
Fandina
super a gratulace. Poslední game dopodávala. Super. Gratulka!!!
Reagovat
Fandina
Super. První set v pohodě. Tak ještě jeden. Peti ... pojď pojď pojĎ
Reagovat
Michaelus
Pojď Petruškooo!!!
V příštím kole bych si přál opět český souboj,ikdyž Lucka by byla asi hodně vyšťavená :/
Reagovat
dadaft
Čarodějka z Karpat jede. ))
Reagovat
smazaný uživatel
...je to nefer...
Betuska je jedna chodici choroba...uhranout ji, neni az tak velky problem...:)
Reagovat
dadaft
no Venus, celé bílé to bylo ještě lepší, ale i tak extra classe outfit )),
ale herně je Petra výš,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, loni v Tokiu to byl o hodně lepší zápas,,,,,,,,,,,
Reagovat
smazaný uživatel
Prvni set pekna rychlovka, tak jeste jeden, pekne v suchym a jdeme si pro titul tady v tom Kataru...
Skatni to tam vsechno;)
Reagovat
freeteepek
Li Na už ztrácí půdu pod nohama...
Reagovat
PetaM
Ta se zvedne :) Musí :)
Reagovat
PetaM
No jako celkem zajímavý stream a průběh zápasu :D :D Ve třetím gamu vedla Kerber 30:15, Karol zahrála winner a bylo to 40:15 (což jsem nechápal), pak to najednou byla výhoda pro Kerber, ta dala dvojchybu a holky si šly sednout. Byl to game pro Karol :D :D Nechápu, jak se k těm skóre dostaly, ale super :D :D
Reagovat
dadaft
teď Li Na krásný volej,,,,,,,,
jak to ztlumila v nohách. ))

tož nevím nevím Magdo.
Reagovat
smazaný uživatel
Kvetuska padla...:/
Reagovat
smazaný uživatel
Aspon, ze ma uz Lucy brejk....:0)
Reagovat
makro99
no holky zatím velmi důstojně. Lucka set. Klára set. a Karolína se chystá brejkovat.. hmm :)
Reagovat
makro99
hmm, tak se to nějak zadrhlo... no nic Karolína už vypadla, Klára break dolů, a to už se bude strašně těžko otáčet; a unavená Lucka po těch víkendových útrapách další tříseťák asi taky nezvládne...;)
Reagovat
Fandina
Kdyby se na olympijských hrách hodnotilo pouze oblečení výprav na zahajovacím ceremoniálu, tak by Česko v posledních letech bylo jednou z nejúspěšnějších zemí vůbec. Stejně jako ve Vancouveru a v Londýně bodují i v Soči ve světě módy.

Zdroj: http://oh.idnes.cz/olympijska-kolekce-soci-beranice-strachova-fkv-/zoh-dalsi-zpravy.aspx?c=A140212_124357_zoh-dalsi-zpravy_bem
Reagovat
Jan
Ale ty kšandy, to je zoufalé.
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes bude v kole dost českých tenistek...hodně budu fandit Petře Cetkovské,proti Zhang by to mohla dát a chytit se,je to sympatanda,ale bude to asi vyrovnané.
Také fandím Venus Williams,tak snad nebudu sama a někdo se přidá...nejde jen o těch pár tatranek za tu výhru))))Také musí ta ...dotyčná ukázat těm šílencům,komu že to tak bláznivě fandí!!!!
Reagovat
PetaM
My moc dobře víme, komu fandíme ;) O to se ty nestarej ;)
Reagovat
Fandina
Já fanadím Petře, protože chci a věřím jí a je mi úplně jedno, komu kdo fandí nebo komu fandíš ty. To je tvoje věc.
Reagovat
smazaný uživatel
to je síla
Reagovat
Fandina
janekda, jestli to bylo na mě, tak ani ne ... úsměv
Reagovat
Fandina
Lucka Hradecká s Katkou Siniakovou prohrály debl v Midelandu. Škoda. Fandit Katce je dobré, ale Lucce je dost náročné. Nicméně to nevzdávám. Lucko Katko ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Jinak jsem Ti chtel pogratulovat k Tvemu velkemu uspechu...
Sice to neni vubec muj salek kavy...ale ocenuji Tve napady...
vic nez 7 milionu shlednuti...je asi fakt uspech....ses dobrej...

---
kdyby chtel nekdo kouknout na tvorbu dadafta, nize link:
http://www.youtube.com/watch?v=mmi60Bd4jSs
Reagovat
dadaft
to je starší brácha daft.

a na punkáče si jenom hraje. ))
Reagovat
smazaný uživatel
...tak tvoje skromnost te vzdy slechtila:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je síla! :D Asi tě nepřekvapí, že mě při tom sjezdu mrzelo, že Lindsey nemůže obhajovat zlato... Postupně jsem dneska přál Julii, Tině, Anně a Klárce. Tině to zlato opravdu moc přeju. V letošní sezoně se trochu trápila, ale nakonec vyladila formu včas. Po superkombinaci jsem tady psal, že si Tina to 4. místo ještě vynahradí, což se jí povedlo náramně. Při její jízdě to celou dobu vypadalo, že vítězkou bude jenom ona, ale myslím, že ji to vůbec netrápí. :) Pro Dominique je to úžasný úspěch. Ona rozhodně patří mezi ty lepší sjezdařky, ale medaili (navíc zlatou) od ní dneska čekal asi málokdo. Spíš bych na jejím místě očekával Laru Gut, ale i ten bronz je samozřejmě skvělý. Laře to taky přeju a myslím, že má to nejlepší ještě před sebou. Celkově to byl triumf švýcarských sjezdařek, který ještě podtrhla Fabienne Suter na 5. místě...
Reagovat
smazaný uživatel
Trošku víc jsem po tom superkombinačním sjezdu čekal od Julie Mancuso, která navíc obhajovala stříbro z Vancouveru. Dneska jí to bohužel tolik nevyšlo. Paradoxem však je, že Julia zajela ten sjezd rychleji než v pondělí, ale dneska to holt byl jiný závod... Je mi moc líto Anny Fenninger, která jela jako poslední z těch favoritek a než vypadla, tak měla ten začátek rozjetý skvěle. Taky bych jí přál, aby si to ještě vynahradila... Ještě víc je mi líto Tiny Weirather, která dneska kvůli zraněné holeni ani nemohla nastoupit. Tina by dneska určitě patřila k největším favoritkám. Takhle přijít o závod na olympiádě je možná ještě horší, než když o to člověk přijde úplně jako Lindsey. Zranit se přímo na místě, to je prostě strašná smůla... No a co se týče Klárky Křižové, tak mě malinko mrzí, že jí o setinku utekla ta dvacítka. Přesto si myslím, že Klárka do toho dala všechno a podala skvělý výkon. Určitě bude s 18. místem v superkombinaci a 21. místem ve sjezdu odjíždět ze Soči daleko spokojenější než před čtyřmi roky z Vancouveru. Ještě ji čeká taky super-G... Taky tam dneska hodně závodnic překvapilo. Třeba Maďarka Miklós je velmi nečekaně na 7. místě a šestá Norka Sejersted (která jela až po největších favoritkách) asi ještě v polovině trati vedla...

Takže tento sjezd se určitě zapíše do historie. Mít dvě olympijské vítězky v této královské disciplíně je sice zvláštní, ale ani mi to nevadí... Čím víc lidí má radost, tím líp. :)

Ještě se omlouvám, že to mělo být o jedno vlákno níž... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Super G bude velmi zajimavy...to jo:)
Reagovat
dadaft
parádní byl ten dvojzáběr, kdy bylo vidět, jak Gisin i Maze jedou úplně jinou stopu, a přesto nakonec na setinu stejný čas.
úúúúžasnééééé

jak já se těším na slalom. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zajet ve sjezdu ten sam cas, a jeste aby to byli vitezove...je opravdu neskutecne...:)
Reagovat
dadaft
troufnu si říct, že zajímavé bude všechno. ))))
Reagovat
smazaný uživatel
jo:) ted sleduji kombinaci...a taky je to zajimave:))) a uprimne za normalnich okolnosti bych to asi teda vubec nedal....:)
Reagovat
dadaft
hodně dělá i kvalita přenosů a zpracování. ))
špička.
co jsem zatím viděl, tak jediné krátké zaváhání při běžeckém sprintu, kdy se pan režisér na několik vteřin ztratil, ale jinak čistá práce, spousta skvělých záběrů, zpomalovaček atd.

ale dnes i tenis
Li Na - Magda
Venus - Petra.
tož uvidíme. ))
Reagovat
smazaný uživatel
tak reziser se ztracel pekne na rampe, chlapi obcas letali mimo zabery:) to bylo pekne...horsi to je uz s kvalitou rampy...
Reagovat
dadaft
http://media.sport.cz/images/top_foto1/0000001709990564/CL9aFUAwIoQaq0p-8GSh-A/52fb318354a87c190eff0000-172985.jpg?20140212093506
Reagovat
smazaný uživatel
Venus x Petra...to muze byt zajimave...ale nevim nevim...dnes nestihacka;)
Reagovat
dadaft
ani běžkaři včera při sprintu neměli úplně ideální podmínky.
na sjezdovce to dnes ovšem pořadatelé zvládli.
Klárka to do budoucna vidí jasně. ))
jen houšť!

http://oh.idnes.cz/zoh-soci-ceska-lyzarka-klara-krizova-po-sjezdu-zen-fwf-/zoh-alpske-lyzovani.aspx?c=A140212_103349_zoh-alpske-lyzovani_pes
Reagovat
smazaný uživatel
...jj
...jinak holky jsou na tom sjezdu neuveritelne vsechny, ja bych tu trat nedal ani na sankach...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdybys musel, tak bys to dal :DD
Reagovat
smazaný uživatel
tak kdybych musel, tak bych to sjel i na lyzich...:D)
otazka jen zni, jestli bych vubec dojel do cile, a jestli by to byly jeste lyze, co bych mel na nohou, otazek se tu nabizi velmi mnoho...:)
Reagovat
smazaný uživatel
tak vidíš. někteří by to nedali ani kdyby museli :D
Reagovat
dadaft
tak to bylo něco!!!
dvě olympijské vítězky. ))
na setinu stejný čas. ))))))))))))

gratulace krásné Tině A krásné Dominique.
Reagovat
smazaný uživatel
od kolika ma byt ta U-rampa?
Reagovat
dadaft
11:20

uff,,,,,,,,,,,,,,, fantastický závod.
Reagovat
dadaft
já se té Sereně ani nedivím, že nehraje, marná sláva ona olympiáda (na chvíli) zastíní i No.1 - - - a to přece Serena nemá zapotřebí. ))
Reagovat
smazaný uživatel
...:D)
Reagovat
smazaný uživatel
a jedna stribrna placka tak zustane k dispozici...a jedna zlata bude chybet...az Sarka vyhraje ten slalom, tak ji budou muset na rychlo neco sehnat...
Reagovat
smazaný uživatel
nebo tu placku rychle uplacat...

...za zavodu jsem nemel skoro nic...
...takze zase zaznam...:)
Reagovat
gedzitka
Debla Katka s Luckou bohužel prohrály v supertiebreaku...
Reagovat
smazaný uživatel
Tomu říkám profesionálky! Jen tak dál děvčata! :-)
Reagovat
tommr
je z pohledu českýho fanouška pořádně nabitej. Do bojů zasáhne všech pět našich holek a 4 z nich přitom hrajou souběžně druhý zápasy takže se všechno nedá stihnout ani při sebevětší snaze. Bude proto třeba vybírat. Já si nejspíš vyberu obě Petry ... :)
Soupeřky mají všechny naše hráčky těžký, ale až na Karolínu Plíškovou mají všechny na to, aby postoupily. Záležet bude hlavně na tom jak se vypořádají s únavou po těžký zátěži minulejch dnů a prodělanejch nemocech. Jediná Karolína je asi proti Kerberový bez šance ...
Lucku a Kláru čeká zítra dokonce dvojitá zátěž, protože po odehrání singlů musí ještě večer nastoupit i do deblů. Doufám, že to holky nějak zvládnou, protože pokud vydrží tak v deblový soutěži máme docela slušnou šanci na úspěch ...
Reagovat
VlS
Neodepisuj Karolínu předem. Dneškem se posunula do padesátky. Favoritkou není, spíš naopak, ale třeba překvapí. Stačí, aby jí psal servis. Angie taky nemá zrovna nervy ze železa a už jsem jí taky párkrát viděl pěkně selhat.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechci nejak spec. zasahovat do tehle debaty, takze tak nejak jen tak obecne na okraj...

Pokud se nemylim, a neco se nezmenilo, tak vlastne kalendar je tim hlavnim sporem mezi ITF a WTA...pokud se neco nezmenilo...

WTA ma pozadavek od ITF bodovat FC, WTA s tim "nema problem", ale z jejich strany je zadost o zmenu terminu FC, nebot je to pro nej stret zajmu, vzhledem k dulezitym turnajum, ktere se hraji ihned po FC...nebot potrebuje mit zaruky, aby ty holky tam byly ok na 100%, a byly tam a ne, zeby si braly body za FC a pak by nejely na priklad.... jde o penize, ktere maji od sponzoru a poradatelu pro hracky...WTA melo zajem i o zmenu Kataru, ale bezvysledne, co si pamatuji...je tam tolik penez, ze proste na ne tlacit dal nebudou....a zacli byt na to tema celkem citlivi(((chapu - je tam proste dobry zdroj financi:)))
...proto WTA prislo s navrhem, aby se FC hral v jinem terminu a navrhovala stejny termin jako se hraje DC, to ovsem nevyhovuje ITF, kvuli sledovanosti a jejich stretu zajmu atd...diky tomu se zacla ITF citit tlacena od WTA a vztah proste dost praskl...

Posledni, co si pamatuji byl navrh WTA to opet projednat tak, zeby se spolecne nasel termin, ktery by vyhovoval oboum stranam...
...setkani skoncilo fiaskem...ITF potvrdilo, ze DC a FC by mely byt v dvou tydnech po sobe atd...

Pokud si pamatuji, tak WTA tehdy prohlasilo, ze zkusi o opetovne setkani...ale bohuzel se jim tezko hybe s dulezitymi turnaji...pokud vim WTA byla pripravena pohnout i s nekterymi turnaji mensimi...a pripravit navrh terminu pro FC....o tom ITF nechtelo slyset...postoj je jasny...udrzet system dvou tydnu...pro FC a DC....
Reagovat
Fandina
WTA má problémy s ITF a ATP nemá ohledně bodování DC problémy s tou samou ITF. Podle mě není co řešit. Jeden se umí domluvit, druhý ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Kolik visni, tolik tresni...
Reagovat
Fandina
Nerozumím, ale předpokládám, že to bude blbost, vyvrať mi to.
Reagovat
smazaný uživatel
Kolik visni, tolik tresni...
Reagovat
Fandina
Nerozumím, ale předpokládám, že to bude blbost, vyvrať mi to ... jsem zvědavá, jak dlouho to vydržíš.
Reagovat
VlS
teď jsem to počítal a o dvě višně je víc.
Reagovat
Fandina
a počítal si dobře?
Reagovat
VlS
Proč si to nezkontroluješ?
Reagovat
smazaný uživatel
Vlk - Hezky, tohle by mel videt hlavne quesh

Fandina - Samozrejme, ze ATP ma jine pozadafky na ITF nez WTA, napriklad zrovna zmenu toho terminu FC.
Reagovat
smazaný uživatel
Tobe nic nejde vyvratit, protoze si furt jedes svou notu...
Reagovat
gedzitka
A co prohodit termíny pro DC a FC? Opravte mě, jestli se pletu, ale ATP tam nic velkýho nemá, ne?
Reagovat
VlS
Ale to je asi jedno, prostor k dohodě by se určo našel, jen by se museli chtít domluvit, místo hry na to, kdo je větší pes. Blbý je, že na to doplácí holky. Když někdo něco navrhuje, druhej to odmítá, ale nic nenavrhuje, tak se dohoda hledá těžko. Poptával jsem se lidí z tenisu, co za tím je a asi nejspíš osobní antipatie vyjednavačů a "princip" . Na principy už umřelo hodně lidí. Pokud ITF nepochopí, že nemůže chtít WTA zlomit, tak se to nepohne. WTA tenistky založily proto, že je ITF nereprezentovala dobře. Jde přirozeně o peníze. Někoho ten fakt v ITF asi irituje a zkouší je zlomit silou. To nepůjde. K chlapům z ATP tak neustupní nejsou.
Reagovat
smazaný uživatel
Aby byli:)...ITF musi byt hodna:) ..ITF moc dobre vi jaky je prinos z DC...tam si to budou asi hlidat...

Porovnani DC a FC na finance a sledovanost je asi jako turnaj 500 a liga nekde v kotehulkach....proto si dovoli k WTA co si dovoli, a k ATP vubec ne...takze ATP si tak muze delat co potrebuje a holky zase ostrouhaly...jak uz casto...

Termin DC nezmeni, protoze zase nechce ATP, ale treba jednou budou chtit....
Reagovat
Fandina
Asi neumíš argumentovat, aby si mi něco vyvrátil ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Tvym zpusobem ne, to mas pravdu. Ja totiz pisu prispevky, ktere navazuji na ty prispevky na ktere odpodivam... usmev :-)
Reagovat
smazaný uživatel
*odpovidam.
Reagovat
a.magerova
Fandina je takový náš diskutérský oříšek, kdo ho rozlouskne dostane Nobelovu cenu ;-)
Reagovat
Fandina
Ono je to spíš tak, že bych i byla ochotna se s někým pobavit víc a jeho argumenty přijmout, ale vy dva to nejste ani náhodou. O vás nestojím.
Reagovat
a.magerova
Pláču, pláču sůl....
Reagovat
Karl
Moc gratuluji jak Kačence, tak Lucince k dnešním dvousetovým výhrám. Dnes, respective zítra, hrají i společnou čtyřhru, tak hodně štěstí, děvčata.
Reagovat
tommr
byly to sice dvousetový výhry, ale obě byly dost těžce vydřený. U Katky jsem to čekal, u Lucky mě to trochu zarazilo ...
V dalším kole čekají Katku i Lucku velice těžký soupeřky. Katka hraje proti turnajový jedničce Ule Radwanský a Lucka proti turnajový dvojce Lauren Davis. Případnej postup do čtvrtfinále by tak byl pro mě velký překvapení ... :)
Reagovat
VlS
v Midlandu postupuje taky, 2x 7:5.
Reagovat
Fandina
Mám radost, že Katka i Lucka Hradecká postupují. Gratulka!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dneska se pokusím být stručný, protože prim teď hraje olympiáda... :)

Kiki - Čepelová: No jo, to je prostě Kiki... Nedávno porazí hráčku Top 10 (Simonu Halep) a teď prohraje se soupeřkou, která je hůře postavená než ona. Jana hrála stejně jako Kiki ve Fed Cupu jenom debla, ale Kiki možná potom víc oslavovala... Ne, to si dělám samozřejmě srandu. Podmínky měly obě stejné a myslím si, že Kiki by měla (při vší úctě k Janě) takové hráčky porážet, pokud se chce dostat výš v žebříčku... Je to prostě škoda, protože los pro 1. kolo nebyl až tak špatný a Kiki mohla dostat daleko těžší soupeřku. Zápas nebyl nikde k vidění, takže je těžké něco hodnotit. Podle průběhu to byly dva vyrovnané sety a Kiki určitě mohla aspoň jeden z nich vyhrát. O to víc, když v obou setech vedla 4:2.
Průběh zápasu zde: http://www.livesport.cz/zapas/8Kt1Pcsb/#prubeh-zapasu;1

Ana - Daniela: Myslím, že tento zápas už jsem tady okomentoval ve vlákně s Freedomem... Aně se v úvodu moc nedařilo, když ze začátku ztratila dvakrát servis. Pak byl ale klíčový brejk na 5:5 a potom Anička urvala i další dva gemy, které byly hodně vyrovnané... Škoda, že na začátku 2. setu musela Danka skrečovat.
Průběh 1. setu zde: http://www.livesport.cz/zapas/pITAEtTu/#prubeh-zapasu;1
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě si neodpustím pár fotek...

Tady jsou fota z Players Party v Dauhá... Anička je dokonalá a Caro je v těch šatičkách moc slaďoučká. :)
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10152556809956102.1073741853.26081741101

No a tady jsou dvě krásné tmavovlasé kamarádky - Anička a Sorana. :)
https://pbs.twimg.com/media/BgMZLAcCMAAYx_C.jpg:large

A na závěr krátce k turnaji ITF v Midlandu: Katka Siniaková mi udělala velkou radost! :) Brengle je v žebříčku před ní, takže je to určitě cenný skalp. Urszula ve 2. kole je pro Katku velká výzva...
Reagovat
Fandina
Díky za fotky. Petře to tam sluší, má nový účes a olečení vršek zajímavý a k tomu stylově i botky, proti ostatním holkám NaLi a Saře stylově oblečená.
Reagovat
Mr.Pink
Jana by mela (pri vsi ucte k Mladenovic) takove hracky porazet, poukud se chce dostat vys v zebricku.
Reagovat
VlS
což samozřejmě platí i naopak, Kiki by .........
Reagovat
smazaný uživatel
Opičáku! :D
Reagovat
Mr.Pink
To byla jen reakce na Montyho vetu: Kiki by měla (při vší úctě k Janě) takové hráčky porážet, pokud se chce dostat výš v žebříčku
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť to říkám, že jsi opičák... :D
Reagovat
VlS
Přehlídl jsem :-), musím se studem ( jen jistým studem) přiznat, že Montyho delší přispěvky čtu nepořádně ( což Monty ví a nezlobí se) .
Monty, k fotkám: Ana znovu nádherná, líbí se mi celkem i Petra a Na, Caro není můj typ, ale jistě je to obecně hezká holka.
Reagovat
Mr.Pink
:) Jana je na stejne vykonnostni urovni jako Kiki. Proto jsem pouzil tvoji vetu.
Reagovat
smazaný uživatel
Už jsem chtěl psát to samé, co Mr.Pink :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte na jakym kanálu se dá sledovat zejtra petra a klára. díky
Reagovat
EllNino
Petra SlovakSport a Klárka bohužel na nekamerovém kurtu :/ :)
Reagovat
EllNino
Káťa má 1. set s Brengele6:4 ! :D tak pojď doražte s Hráďou ten super českej den :DD
Reagovat
smazaný uživatel
Tak a Katka nakonec vyhrála!! :-)) Ten 2. set byl teda plný obratů, ale byla Kaťa byla šťastnější! :D Gratulace a jen tak dál!!
Reagovat
EllNino
Zřejmě si to střihne s Urzsulou :D
Reagovat
tommr
jj Katka měla zase jednou trochu smůlu na los a už ve druhým kole narazí na turnajovou jedničku. Ula sice není tak dobrá jako Aga, ale pro Katku je to zatím dost těžká soupeřka. Ted ale byla zraněná a možná proto nebude ještě v optimální formě ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímavostí je, že Katka hraje v Midlandu debla právě s Luckou Hradeckou... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Hradecká jde dál :)
Reagovat
makro99
Lucka na 2. kolo pěknej los - Peng (sem rád, že ne Petrovu, i přes ten její current ranking); Petra C. si vyhrála na druhý kolo na Dauha taky slušnou soupeřku - Zhang; Klára jde na Ivanovič, což ještě není úplně nehratelný, podle mě Klára na vlně Anu může porazit; a Karolína se konečně poměří s TOP 10 - a Kerber bude ještě větší držák než Makarova.. Petra K.? ruleta...
vsadil bych si jenom proti Karolíně; ale u všech 4 našich mám otazník (nemoc/únava/po zranění)... tak aspoň dvě, i tři :)
Reagovat
VlS
vzdala. Na Slovenkách je taky vidět daň Fed Cupu. Zatím ji naštěstí neodvedly naše super kočky, ale obě Slovenky, Petko taky. Genie vypadá v pohodě, zatím nám Vlku bije Bětušku :-((
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Bethanie to tedko dvema breakama otocila z 4-5 na 7-5 a ziskala prvni set.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to o psychickém rozpoložení. Danka a Domka své dvouhry za FC minulý týden prohrály, proto se teď cítí vyčerpaně. Naopak Lucka a Klára jsou povzbuzené výhrou nad Španělskem. Vítězství za takových podmínek ve FC je velkou psychickou vzpruhou. Proto jsou v pohodě a víc si věří.

A Genie zatím nic moc, teď dvojchyba na brejkbol :-/
Reagovat
smazaný uživatel
Genie to vubec nebavi, to je hodne videt. Mozna je i trochu unavena z preletu z Kanady do Asie ale od urcity doby se uz ani moc nesnazi.
Reagovat
VlS
taky zaplatila Fed Cupovou daň. Měly by všechny holky říct, že mají FC na háku, pokud nenajde ITF jinej termín, než weekend bezprostředně před Dauha. Fuj tajxl, to je bor....
Reagovat
smazaný uživatel
Škoda no :/ Přitom ta čtvrtka byla pro Genie hratelná když na ní čekal yhráčky jako Erraniová či Niculescová. No co se dá dělat. Dnes den blbec. Navíc Betty tam sázela takové bomby, že s tím nešlo udělat skoro nic.
Reagovat
smazaný uživatel
Ty termíny reprezentačních soutěží jsou někdy fakt nešťastné. Například semifinále DC se hraje jen pár dnů po skončení US open. Něco by se s tím mělo dělat.
Reagovat
dadaft
no jo ....... Genie ........... tak jsem si to maloval...........
Reagovat
Fandina
Ty jsi s tím FEDem a ITF jak posedlý. Kdyby byly minulý týden normální turnaje, tak je dost pravděpodobné, že by leckteré holky hrály v sobotu i v neděli, stejně tak, jako hrály teď při FEDu. A jaký by v tom byl rozdíl?
Reagovat
VlS
Čemu nerozumíš? Že dát akci na weekend před důležitým, hodnoceným a prakticky povinným turnajem, tedy 0 aklimatizace, 0 trénink a honem holky sypte hrát podle tebe není kravina? Tak to je potom zbytečné cokoliv vysvětlovat.
Reagovat
Fandina
Jestli se nepletu, tak kalendář dělá WTA s ITF, obrať se na ně, když si tak chytrý. Jinak celý rok se hrají nějaké turnaje, není nikdy hluché místo. To nastane až po sezoně. Nebuď hysterický.
Reagovat
VlS
Například weekend 22. a 23. 2. konkuruje turnajům international a ne premiér. International klidně oželí kde kdo, ten se dá nahradit jiným snadno. WTA nedělá kalendář s ITF. Ale škoda slov, už bych se měl poučit, že ty musíš mít vždycky poslední slovo :-)
Reagovat
Fandina
WTA spolupracuje s ITF při sestavování mezinárodního sezonního tenisového kalendáře. Ověř si, než něco budeš psát.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra hraje proti Venus zítra druhý zápas na centru zhruba v 15:30. Ideální čas.. :D Stihnu Petru i hokej.. :D
Reagovat
PetaM
http://www.protennislive.com/LSHD/main.html?year=2014&wkno=7&eventid=1003&tour=2&lang=en&ref=http://www.wtatennis.com

Tak zítra by se na kurtu měly objevit všechny naše hráčky. Petra, Karol, Klára i Lucka hrajou všechny své zápasy jako druhé v pořadí (tudíž +- souběžně) na kurtech: Centr, č. 1, č. 2 a č. 4. Takže Petra a Karol budou v telce :) A Petra Cetkovská hraje hned po Lucce na kurtu č. 4.

Dále se na kurtech č. 3 a 4 jako poslední zápasy odehrají čtyřhry Klárky s Monicou, a Lucky s Andreou :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ehmm.. gratuluju, byl jsi rychlejší..:D
Reagovat
PetaM
Děkuju :D A ještě jsem napsal delší příspěvek než ty :D Ale tak chápu, že už se Petry nemůžeš dočkat, jsem taky celý natěšený, až jí uvidím, navíc na Centru. Poslední zápas na něm byl skvělý. Chtělo by to minimálně stejný zápas, ovšem s lepším výsledkem :) Není Williams jako Williams :D :)
Reagovat
smazaný uživatel
Těším se hrozně moc na zítřek. Petru jsem neviděla hrát singla přes měsíc a hokej na OH si taky nenechám ujít obzvlášť, když další zápas hrají v pátek v 9 hodin a to uvidím jen kousek, když budeme mít suplovanou hodinu..:D Snad zítřek bude stát za to. Petro pojď! Česko do toho!
Reagovat
PetaM
Jo jo, zápas s Venus bude stát za to. Proti velkým hráčkám jsem snad Petru neviděl hrát nikdy tak špatně, jako když hraje s někým, komu nejde ani přečíst příjmení :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka výborně. Upřímě včera když jsem ji viděl při zápasu se solerovou, jsem myslel, že tam zkolabuje a vida jak to dopadlo dneska. Těžký los ale forma je zatím hodně dobrá. Jen tak dál!!
Reagovat
VlS
Ona tam má vedlejšák na uklid? Outfit má , jak kdyby to byla narychtovaná po zápase vyšůrovat :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Měli by si šejkové objednat větší teplo... Aspoň, že Anička nemá legíny. :)
Reagovat
Fandina
Je tam 16 stupňů, Eugenie na vedlejším kurtu taky má legíny.
Reagovat
dadaft
ty si děláš prdel Andreo.
s Wickmayerkou???
nééé,,,
Reagovat
smazaný uživatel
myslim, ze si srandu s tebe nedela...
Reagovat
smazaný uživatel
Videl jsem prvni set nez jsem prepnul na Anu a musim rict, ze Wicky hrala vazne moc dobre. Hodne agresivne a Petko se vetsinu zapasu musela branit. Ale take jsem to pral Petko...
Reagovat
nouma
No hrůza a to sem doufal že naváže na úspěšný víkend. Ale je fakt že mi přišla celá taková čudná, jako by ji to dnes ani nebavilo. Škoda, gratulace soupeřce
Reagovat
smazaný uživatel
Taky jsem hodně překvapený, že Caro nebude hrát proti Petko...
Reagovat
tommr
Caro má zase jednou kliku jako hrom. Proti Petkovicový by určitě nebyla favoritkou, zato s labilní Wickmayerovou si hravě poradí ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
To se uvidí až při zápase, jestli Caro měla kliku na soupeřku. Pokud hrála Yanina tak dobře, jak píše Freedom... Je ale fakt, že Petko by byla papírově těžší soupeřkou. Proti Yanině má Caro vzájemnou bilanci 6:0, takže snad přidá sedmé vítězství. Naposledy proti sobě hrály na olympiádě v Londýně a ten zápas si dobře pamatuju. Obě hrály výborně a Caro měla co dělat, aby vyhrála ve třech setech. Ale to byl jiný povrch, navíc je to už rok a půl...
Reagovat
tommr
no já to bohužel neuvidím což mě docela mrzí, protože jak jistě víš zápasy Caro si jen málokdy nechám ujít. Tentokrát ale její zápas koliduje s hokejem ČR-Švédsko a ten má přednost ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Sledujes Anu? Nezda se mi, ze by hrala nejak vylozene spatne ale Danka hraje vazne uzasne. Podobnej vykon jako vcera Cetka proti Vlcim ocickam. Taky uz tam mela tak 3 udery, ktere by se daly prohlasit za hot shoty...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, dívám se. Zatím mi připadá, že Ana dneska nemá úplně svůj den. Je tam hodně chyb... Ze začátku se jí nedařilo na servisu, kde už se teď celkem chytla. Ale teď jí to zase nejde na returnu... No, snad se Ana ještě zvedne. Daniela hraje dobře, ale nemyslím si, že by se dneska nedala porazit.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď Ana získala brejk na 5:5, tak snad už to půjde... Daniela umí v některých výměnách opravdu dobře zatlačit. Ana prostě musí přidat na aktivitě, protože to je její hra...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jasne ze se da porazit :-) To kazda ale drzi Anu vetsinu casu hodne u BL a mela spoustu vynikajicich micku. Je pravda, ze Ana docela kazi ale to je samozrejme take zapricenene stylem jeji hry, kdy se snazi dost tlacit na pilu. Mno ja doufam, ze to otoci, kdyz ted Danka nedopodavala set.
Reagovat
smazaný uživatel
První set je v kapse, tak ještě jeden... Jinak podle statistik má Anička mnohem víc vynucených chyb než UE.
Reagovat
smazaný uživatel
Statistiky jsem nezastihl. Jeste, ze ho dala ted, protoze tiebreak by bylo velke riziko. A Danka se nechava osetrovat, tak snad se to vubec dohraje a Anu to moc nerozhodi...
Reagovat
smazaný uživatel
Prvni set mela Ana 22W/10UE a Danka 20/21, takze zase moc se Ana nevyhazuje. Asi to vetsina byla forced errors jak jsi psal, coz take znaci dobrou hru Danky jak jsem psal predtim. Furt to je dost vyrovnane a jsou docela dlouhe nejake vymeny. A ted koukam, ze je konec :-( Danka skrecla... Tak aspon postup Anicky. Celkove se mi tadyten zapas ale dost libil. :-) Tak Ajde!
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, ke konci 1. setu ukazovali i statistiky vynucených chyb, kde měla Anička asi 18 FE, zatímco nevynucených měla jenom deset...

Jak píšeš, je po zápase... Výkon Any ze začátku nebyl tak dobrý, ale postupně se zlepšovala a pak už se mi to líbilo. Závěr 1. setu zvládla výborně, když ve vyrovnaných gemech využila šance... Přeju Dance brzké uzdravení!
Reagovat
smazaný uživatel
Klára neuvěřitelný...včera pět setů a přelet, viděl ten zápas někdo? Co tam dělala ta Svitolina? No budiž jí přáno, mě to stálo dost eur...
Reagovat
makro99
Klára může na úrovni TOP30 hrát klidně do 35, fyzicky je na tom parádně..
Reagovat
makro99
Lucka jo! :) to je fakt na citoslovce :)
Musím přiznat, že sem vůbec nevěřil, pže Flipkens je pro Lucku z mýho pohledu peklo typu Niculescu... a ono takhle :)
Reagovat
tommr
jj Flipkensová je takovej malej belgickej buldoček, kterej se zakousne a už nepustí. Je obdivuhodný, že v sobě Lucka našla ještě dostatek sil, aby jí dokázala udolat ve třech setech ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo jo... smekam pred vitezstvim Lucky i pred vitezstvim Klarky. Obe po tom presunu, odehranych zapasech v FC, Luca jeste nemoc a obe si musely zvykat na nove podminky, ktere jsou velice rozdilne oproti Spanelsku a antuce, to proste dokazaly uzasne ubojovat a konecne se jim take dostavilo par hodin klidu a odpocinku pred dalsim kolem.
Reagovat
makro99
..naštěstí ale aspoň (většinou) nečopuje z forhendu :)
Reagovat
makro99
Flipkens jako
Reagovat
VlS
Lucinka to dala taky, hurá
Reagovat
kada.tom
Tak to Klára i Lucka zvládly - jsem moc rád, že jím to vyšlo, protože si to nejen za to víkendový martyrium v Seville zaslouží!! :-) A Karol taky postoupila, takže fajn den :-))
Reagovat
Fandina
Luckaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... super gratulace ... pojď pojď pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Úžasně !!! Po tý cestě ze Sevilly to je úžasnej výkon od Lucky.
Reagovat
Fandina
Přesně tak. Je to šikulinda. Jen tak dál!!!
Reagovat
PetaM
Lucikuuuuu, pojď to doservírovat!!!! :) :)
Reagovat
PetaM
Jooooooooooooooo, zvládla jsi to Luci, supéééééééér!!!!! :)
Reagovat
Fandina
super, mám radost. Jen tak dál!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka má nakročeno k obratu, pojď !
Reagovat
smazaný uživatel
Aha :D
Reagovat
Fandina
Šafi ... pojď pojď pojď!!!
Reagovat
tommr
nejdřív dávali Rybárikovou, ted Cibulkovou a následovat bude zřejmě Hantuchová. Já jim to sice přeju, ale moc nechápu proč musí vysílat stejnej zápas na jedničce i na dvojce? :)
Reagovat
VlS
Protože na jedničce je vodní pólo
Reagovat
tommr
to tam začlo teprve před chvilkou a do tý doby dávali na obou programech stejnej zápas ...
Reagovat
smazaný uživatel
Cibule skreč
Reagovat
VlS
Bobina 5. prohra v řadě, Fran 7. prohra v řadě. Co je baby? V Itálii nesvítí slunce, nebo se neurodilo víno, nebo co se děje?
Reagovat
makro99
už jsou (omlouvám se) starý... to takhle ty vydřený typy mívaj - drží se, drží, dlouho na konstantní úrovni, a pak najednou přijde prudkej propad...
Reagovat
tommr
nebo jim jen došlo zobání. To jejich nečekaný zlepšení "na starý kolena" bylo dost podezřelý ... :)
Reagovat
makro99
jak je nemám rád, tak takhle příkrej bych zas nebyl... ono to je poslední roky celkem trendy v ženským tenise - (plus minus) ve třiceti vyhrály první grandslam Stosur, Li Na, Bartoli i Schiavone... což mi taky dává naději, že neustále vyzrávající Lucka (fyzička, defenziva, voleje) má to nejlepší pořád ještě před sebou :)
Reagovat
smazaný uživatel
...zrni ma nejake vlastnosti, ze po nem ma tenista lepsi vykon?
...to jsem teda nevedel...
Reagovat
VlS
je ve druhým kole. Lucka bojuje, ve druhým je brejk nahoře.
Reagovat
smazaný uživatel
Klára to tak tak dotáhla, ale Lucka vede 4-2, tak snad to ještě otočí :)
Reagovat
tommr
Lucka prohrála první set když ztratila servis v nejméně vhodnou dobu za stavu 5:6. Proti Flipkensový se to bude jen těžko otáčet obzvlášt po tom všem čím si musela Lucka v poslední době projít ... :(
Klára zatím naopak poměrně překvapivě svojí soupeřku doslova drtí ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
a hned se to obrátilo, Lucka sebrala Kirsten servis, o ten přišla i Klára. :D
Reagovat
tommr
jj ve druhým setu se to trošku zvrtlo, ale to je pro ženskej tenis typický ... :)
Klára to naštěstí ustála a zápas dotáhla do vítěznýho konce ... :)
V případě Lucky bych byl za ten obrat samozřejmě moc rád ... .)
Reagovat
rychlej
klára supr, je dobře že ji ten víkend nerozhodil a prošla prvním kolem, to se to letadlo vyplatilo :-)
Reagovat
tommr
jj Klára příjemně překvapila. Přitom měla poměrně nebezpečnou soupeřku, která je v žebříčku jen o pár míst za ní ... :)
A Lucka zatím taky statečně bojuje a dokázala proti Flipkensový srovnat na 1:1 ... :)
Reagovat
rychlej
ano lucka maká, přál bych jí to taky!
Reagovat
rychlej
brejk a jde na servis 5:4 !!
Reagovat
rychlej
je to tam!! tenisoví bohové existují, holky si to zasloužily :-))
Reagovat
VlS
to jo, to máš pravdu
Reagovat
smazaný uživatel
I ta Lucka to dala a to navzdory vsem pesimistickym tommrum a jejich cernym predpovedim!!! :P :D
Reagovat
smazaný uživatel
Hloboky uklon teda...z 29.placu na 4. ve stihacce...
Reagovat
smazaný uživatel
a jake! Skoda ze minula ten ctvrtej terc v posledni strelbe. Jasne, muzu to rict i o jedne souperce ale co se tyce jizdy byla proste neuveritelna!
Reagovat
smazaný uživatel
Hodně dobrej výkon, v pátek bude jasnou favoritkou !
Reagovat
smazaný uživatel
Úžasný závod od Gabči. Škoda té poslední střelecké položky, jedna chyba a stříbro je.. (všichni víme, kde.. :D). Ale kloubouk dolů Gábi, jak fakt borkyně. Už se těším na pátek, jelikož to bude Gabčin závod. A zítra konečně hokej..:) Těším se, těším.. :D
Reagovat
petrulinka
Opravdu úžasný výkon od Gabči, ještě před závodem jsem si říkala, že pokud by to dotáhla z toho 29. místa do desítky, tak bude borka, a on chyběl jen malinkatý kousíček k medaili. Neskutečné a zaslouží velkou pochvalu a gratulaci!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Spíš je škoda, že tolik pokazila tu první střelbu ve sprintu. Tam vidím hlavní příčinu toho, že to dneska nebylo ještě lepší. Stačilo, aby startovala třeba z 15. místa a měla by teď medaili. Netrefit jednu ránu z dvaceti je celkem normální... Každopádně i tak to byl od Gabči super výkon a velký příslib do dalšího závodu. Věřím, že v tom vytrvalostním to vyjde a pokud pojede jako dneska, tak má jednoznačně na zlato. Už jsem tady psal, že mám vsazeno na její zlato na ZOH (nezáleží na tom, v jakém závodě) a po dnešku jsem tedy určitě větší optimista než po sprintu. :) Jinak Bělorusko má dvě světové sportovkyně - Viku a Darju. :)

A co se týče hokeje: S trochou nadsázky se dá říct, že olympiáda pro mě začíná teprve zítra. :D
Reagovat
smazaný uživatel
V hokeji snad fandíš našim, ne? :-)

Já se na olympiádě koukám téměř na všechno, ale hokej a biatlon jsou prostě nej. Ještě budu zítra držet palce Šárce Pančochové v U-rampě. Ve slopestylu měla mít medaili, kdyby tu první jízdu jela později nebo to předvedla v ty druhý...
Reagovat
VlS
je královna Amazonka. Ležím na zemi a kopu díru, abych se mohl poklonit dostatečně hluboko. Tu jednu ránu bych obrečel za ní, kdyby to bylo co platný.
Reagovat
smazaný uživatel
Co je to za otázku? Na to se dá odpovědět snad jenom: "Tak určitěééé!" :D Sice mám rád třeba Alexe Ovečkina, ale tomu můžu fandit v klubu... Já fandím ze zimních sportů jenom Čechům v hokeji a ve sjezdovém lyžování Lindsey Vonn, která kvůli zranění v Soči bohužel chybí. Takže proto píšu, že pro mě olympiáda začíná svým způsobem až zítra... Co se týče ostatních zimních sportů, tak u nich jsem víceméně jenom příležitostný divák. Ale dá se říct, že skoro ve všech disciplínách mám k někomu určité sympatie. Ať už je to Čech (Češka), nebo není... Třeba právě Gabča Soukalová se mi líbí. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já viděla v neděli poprvé v životě slopestyle na snowboardu a musím říct, že mě to nadchlo. Já bych na snowboard nevlezla na tož na tom skákat.. :D Ty holky jsou fakt borkyně.. Pak jsem ještě nějak nepochopil a jízdu na boulích. Takhle si ničit kyčle a kolena... :D

Já zase na olympiádě postrádám Tomáše Hertla. Toho je mi fakt líto, snad bude brzo zdravý, ale letošní sezonu asi už nestihne.. :( Na druhou stranu je mladý, tak snad ho ještě nějaký olympiády čekají, ale už asi nebude v jednom týmu s Jardou Jágrem..
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, já jsem ten slopestyle taky viděl poprvé a je to fakt neuvěřitelné, co všechno na tom prkně dokážou. Taky jsem nejvíc přál Šárce a potom ještě Rakušance Anně Gasser. Sympatické závodnice tam byly skoro všechny... Jenom ti rozhodčí to holt nezvládli, ale to se netýká jenom snowboardingu (viz jízda v boulích).

Ani mi nemluv, na Hertla jsem se těšil nejvíc z českých hokejistů. Potom taky Sobotka měl obrovskou smůlu... No, aspoň je tam Jarda Jágr. To je prostě ikona, největší borec po všech stránkách. Jenom škoda, že jim to nevydrželo s Innou. Už bychom fakt potřebovali nějakého malého Jágříka. :D Ale zpátky k tomu, co píšeš: Bohužel, podle tohoto článku (viz odkaz) to nevypadá moc nadějně, že by hráči z NHL mohli startovat na olympiádě v Koreji. Na druhou stranu, čtyři roky jsou dlouhá doba, tak snad se to ještě změní...
http://www.nhl.cz/CZ/34419/v_roce_2018_uz_nas_snad_ani_nezvete__ed_snider.html

A co se týče našich šancí v Soči, tak sice bych si na kluky nevsadil, ale je to placaté a stát se může všechno... Už jsem slíbil, že pokud bude zlato, tak se Lojzovi velmi rád veřejně omluvím za veškerou nedůvěru. :D
Reagovat
smazaný uživatel
To te bude urcite zajimat:)

http://oh.idnes.cz/soukalova-skoncila-ctvrta-ve-stihacim-zavode-fao-/zoh-biatlon.aspx?c=A140211_174833_zoh-biatlon_ma

:D)
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš ty kalhotky? :D Jo, rozhovory s Gabčou jsou vždycky jedny z nejlepších... Myslím, že má ve všem naprostou pravdu. Taky bych té dnešní jedné chyby vůbec nelitoval, protože o medaili ve stíhačce prostě přišla ve sprintu. Věřím, že teď už to bude jenom lepší... Jinak mě dneska zaujala i další česká fešanda, běžkyně na lyžích Petra Nováková. Bohužel měla ve čtvrtfinále velkou smůlu, když se jí hned na startu zlomila hůlka... Přesto byl pro ni ten postup z kvalifikace úspěchem a velmi příjemně překvapila. Na rozdíl od chlapů, kteří ve sprintu totálně propadli... Jinak zrovna to mužské finále sprintu bylo dost divoké. Klasické lyžování sice moc nesleduju, ale sprint je celkem zajímavá disciplína...

Jinak tady ještě o NHL: Prý už se rozhodne do půl roku...
http://www.sport.cz/zoh/hokej/clanek/547977-o-ucasti-hracu-nhl-v-pchjongcchangu-ma-byt-jasno-do-pul-roku.html#hp-artcl
Reagovat
smazaný uživatel
Gábiny rozhovory jsou fakt suprový!! :D Taková biatlonová Li Na! :DD
Tak je supr, že není zklamaná, že byla takový kousíček od medaile.. Určitě to cinkne tady v Soči!! :-))
Reagovat
dadaft
jj, chybička se stala hned v té úplně první střelbě prvního závodu, stačilo, aby místo tří netrefila jen jeden terč a možná by dnes brala už druhou medaili. ))

malý report o běžkách:
dnes sprinty volnou technikou mužů i žen.
teploty nad nulou, těžká prosolená trať, místy led, místy rýhy, v zatáčkách sjezdů hluboký sníh...
bylo to těžké, hodně pádů, ale zasloužená vítězství Hattestada a Fallaové.

jinak ti, kteří spoléhali, že se bude taktizovat a pak se to nějak usprintuje, budou na letošní olympiádě zklamaní.
(myslím všeobecně, i s výhledem k dalším závodům)
před posledním sjezdem, to znamená na vrcholu předposledního stoupání, je třeba být v čele a pak se to bude jezdit na dlouhé finiše (černo před očima))))) ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,, letos bude běžkařská část vážně impozantní,,,,,,,,,,,,,,

hlavně Švédové budou proti nějakému taktickému lelkování na trati, před jejich letošním týmem smekám, jezdí šokující tempo.
obávám se, že naši v běžeckých disciplínách na placky nedošáhnou.
Reagovat
smazaný uživatel
:D) Prirovnani sedi presne:)
Opravdu mne pobavila...
....a dlouho jsem necetl tak pekny rozhovor...je hezky bezprostredni...:)
Reagovat
smazaný uživatel
:D) ne nemyslel jsem jen o kalhotkach:D)))) ale celkove, protoze pobavila, hezky rozhovor, a myslel jsem ze budes mit radost:) tak nejak obecne:D))))
Reagovat
smazaný uživatel
jo...a take doufam, ze ji to vyjde:)
Reagovat
Jan
Před Soukalovou se hluboce skláním, co dokázala. I když to bylo bez medaile. A je to nádherná ženská. To je bez debat.
Reagovat
Jan
Erbanová, jak má to upnuté oblečení, co rychlobruslařky mají, má nádherné nohy. Ty stehna ! Sice všechny, ale u ní mi to připadá ještě lepší :) Sáblíková také není bez zajímavosti, co se nohou týče.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist