Raonic, Benneteau a Tipsarevič se odhlásili z French Open

21. 5. 2015, 21:27
Aktuality 8
Tři dny před startem Roland Garros se z druhého grandslamu sezony odhlásili šestý hráč světa Milos Raonic, loňský deblový šampion Julien Benneteau a bývalá světová osmička Janko Tipsarevič. Kanaďan se nezotavil po operaci nohy, Francouz dlouhodobě laboruje se zraněním třísel a Srba skolila virová infekce.
Milos Raonic

Milos Raonic začal mít zdravotní problémy s nohou v dubnu, kdy v Monte Carlu nedohrál čtvrtfinále proti Tomáši Berdychovi. Začátkem května ještě odehrál tři zápasy v Madridu, ale pak místo účasti na dalším Masters v Římě musel kvůli problémům s nervy v chodidle pravé nohy na menší operaci.

Ačkoliv věřil, že se stihne připravit na Roland Garros, dnes se možnosti startu na druhém grandslamu sezony vzdal.

"Jsem smutný, že se musím odhlásit z letošního Roland Garros, přestože jsem se snažil udělat maximum, abych byl zdravý co nejdříve po operaci," napsal loňský čtvrtfinalista Raonic na sociální sítě. "Budu pokračovat v rehabilitaci, abych byl stoprocentně připravený do Queen's Clubu a na Wimbledon," dodal čtyřiadvacetiletý Kanaďan. 

Julien Benneteau, který loni na French Open vyhrál s krajanem Edouardem Rogerem-Vasselinem turnaj ve čtyřhře a získal svůj první grandslamový titul, se z domácího grandslamu odhlásil kvůli problémům s třísly. S těmi laboruje už čtvrt roku, svůj poslední zápas odehrál před dvěma měsíci v Indian Wells. 

Třicetiletý Srb Janko Tipsarevič, který se v dubnu vrátil po rok a půl dlouhé pauze, se z pařížké turnaje omluvil kvůli virové infekci. Ta ho skolila tento týden v Ženevě.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

8
Přidat komentář
gigin
Sve najbolje!

I když už jsem s tebou skončil, máme spolu ještě jeden unfinished business. Takže na FO:

IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!
Reagovat
Kozoroh
:-)
Reagovat
gigin
http://www.tennis-arena.cz/nisikori-co-mi-pomohlo-k-odolnosti-hamburgery-7300cz/
Reagovat
SwissMaestro
Tak to mám pak na GS :D
Reagovat
gigin
Hele 2 extrémy v hadrách Uniqlo. Novak přísná dieta, Nishi hambáče :DDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
Dobrá správa pre Wawrinku, ktorý zrazu nie je 9-16, ale 5-8 hráč a taktiež pre Isnera, ktorý sa zo 17. miesta dostal do nasadenej 16ky..A koniec koncov aj pre poverčivého Rafu, ktorý turnaj nebude štartovať ako sedmička, ale ako šestka, teda číslo s ktorým už RG vyhral :)

Miloškovi samozrejme prajem skorý návrat, najlepšie už na Wimbledone..
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně teda pro Rafu, který bude v druhé části pavouka
Reagovat
tommr
a je to dobrá zpráva i pro Tomáše, kterej má ted jistotu, že na neoblíbenýho Wawrinku nemůže narazit dřív než ve čtvrtfinále ... :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist