Real slaví 110 let, Nadal bude hrát na jeho stadionu

2. 3. 2012, 10:51
Aktuality 7
Rafael Nadal možná letos překoná jeden z tenisových rekordů. Španělský tenista odehraje v rámci oslav 110. let od založení fotbalového Realu Madridu, jeho oblíbeného klubu, charitativní zápas na stadionu Santiaga Bernabeua. Soupeř druhého hráče světa ještě není znám, ale duel plánovaný na 14. července by mohl překonat historický zápis v počtu diváků na tenisovém utkání.
Profily hráčů
Rafael Nadal

Rekordní návštěva - 35.621 diváků - sledovala v roce 2010 exhibiční utkání Kim Clijstersové a Sereny Williamsové na fotbalovém stadionu Krále Baudouina v Bruselu. Madridský stánek ovšem má kapacitu 80.354 míst.

pva, ČTK

Komentáře

7
Přidat komentář
gigin
vám přijde divný ?? Podle čeho tak soudíte ?
Reagovat
UnrealTom
HALA MADRID! come on Roger :)
Reagovat
Padme
Myslím, že Roger by byl ten pravý - na něj Rafa umí a je to nejatraktivnější možný soupeř. Djoker bude nejspíš jednička, ale chyběl by tomu ten správný náboj.
Reagovat
smazaný uživatel
Mám trošku tucha, že s Rafou se něco děje? Ví někdo něco?
Reagovat
Teo
Rafa není v oukeji už docela dlouho, to tuší všichni. Možná ale spíš psychicky než fyzicky...
Reagovat
Stan_Borowitz
No tak ono to není jednoduchý. Když už se zdálo, že od Federera definitivně přebere vládu nad tenisovým žebříčkem, tak se zbláznil Djokovič a zase je "jen" dvojka. Obávám se, že tohle hlavně strýček Tony špatně snáší.
Reagovat
gocii
ale tak zas nepřehánějte udělal 4 gs finale v řadě takže na tom tak špatně není .)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist