Roddick riskovat nebude, mix se Serenou ruší

20. 1. 2012, 06:44
Aktuality 1
Andy Roddick a Serena Williamsová měli na letošním Australian Open absolvovat první společný turnaj, Roddick se však kvůli zranění kolenní šlachy odhlásil a na premiéru ve smíšené čtyřhře si bude muset minimálně do jara počkat.
Profily hráčů
Andy Roddick a Serena Williamsová

Devětadvacetiletý Američan se zranil ve včerejším zápase 2. kola dvouhry proti Hewittovi, kterému za stavu 1-2 na sety vzdal.

Bývalé světové singlové jedničky z USA chtěly spojit v Melbourne síly s výhledem na olympijské hry v Londýně, v jejichž programu bude poprvé od roku 1924 smíšená čtyřhra. Zatímco Williamsová už v mixu dva grandslamové tituly v úvodu své kariéry získala, pro Roddicka mělo jít ve smíšené čtyřhře o první představení.

Americký pár v soutěži zastoupí Italové Roberta Vinciová s Danielem Braccialim, kteří vyzvou nejvýše nasazené duo Květa Peschkeová a Mike Bryan.

Roddick věří, že se na kurty vrátí v San José, kde halový turnaj začíná 13. února a Roddick je trojnásobným šampionem.
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist