Rosol si znovu poradil se sedmnáctiletým Zverevem, ve třetím kole vyzve Ferrera

28. 3. 2015, 17:48
Aktuality 162
ATP MIAMI - Lukáš Rosol potřetí v sezoně zvládl vstup do turnaje. Na Masters v Miami si poradil se sedmnáctiletým Němcem Alexanderem Zverevem a postupem do třetího kola vyrovnal své maximum z roku 2012. V boji o osmifinále vyzve sedmého nasazeného Španěla Davida Ferrera.
Lukáš Rosol

Lukáš Rosol před dvěma týdny v Indian Wells ukončil šestizápasovou sérii porážek a dva měsíce dlouhé čekání na výhru a začal si znovu věřit. V Kalifornii totiž přidal i druhou výhru, v osmifinále trápil ve třech setech Tomáše Berdycha a dnes vstoupil vítězně i do dalšího turnaje Masters 1000 v Miami.

Devětadvacetiletý český tenista si na Floridě poradil se sedmnáctiletým Alexanderem Zverevem. Loni v létě ho porazil ve dvou tie-breacích na antuce ve Stuttgartu a ve dvou setech ho přehrál i podruhé.

V první sadě sice Rosol neproměnil ani jeden ze dvou brejkbolů, ale po svém servisu ztratil pouze devět míčků a v tie-breaku smetl talentovaného Němce 7-0. V druhém setu se český tenista ujal vedení 4-1, a i když pak v sedmém gamu přišel o podání, náskok brejku si vzal okamžitě zpět a nakonec po hodině a půl hry zvítězil 7-6 6-3.

Postupem do třetího kola Rosol vyrovnal svůj nejlepší výsledek na Miami Open ze sezony 2012. O premiérové osmifinále se utká se sedmým nasazeným Španělem Davidem Ferrerem, s nímž prohrál všechny tři vzájemné duely. Předloňský finalista Ferrer dnes smetl dvakrát 6-1 Argentince Federika Delbonise.

Djokovič ztratil set, Tsonga se vrátil výhrou
Snadné vítězství ve svém úvodním zápase si zkomplikoval čtyřnásobný šampion Novak Djokovič. Čerstvý vítěz z Indian Wells vedl v prvním vzájemném duelu s Martinem Kližanem 6-0 a 5-3, pak ale prohrál čtyři hry v řadě a musel absolvovat třetí set. V něm už ale znovu dominoval a zvítězil 6-0 5-7 6-1.

"Posledních několik gamů ve druhém setu jsem se dostal pod tlak. Ale ve třetím setu se mi podařilo odrazit se zpátky do hry," řekl obhájce titulu, který v zápase proměnil 7 z 19 brejkbolů, napáchal 29 nevynucených chyb a trefil jen patnáct winnerů. Ve třetím kole se utká s Belgičanem Stevem Darcisem.



Svůj první zápas v sezoně si v Miami osladil vítězstvím Jo-Wilfried Tsonga. Francouzský tenista, který od loňského podzimu nehrál kvůli zranění pravého předloktí, zdolal 6-4 3-6 6-3 Američana Tima Smyczeka a postoupil do 3. kola.

"Nečekal jsem, že dnes budu hrát svůj nejlepší tenis. Ale to je normální, když člověk několik měsíců nehraje. Doufám, že se budu neustále zlepšovat," komentoval devětadvacetiletý Francouz svůj návrat na kurty.

V dalším utkání Tsonga narazí na krajana Gaëla Monfilse, jenž otočil zápas se Srbem Filipem Krajinovičem. Francouzský favorit zvítězil 3-6 6-2 7-6, když proměnil až šestý mečbol.

• ATP MASTERS 1000 MIAMI •
USA / Florida, tv. povrch, 5.381.235 dolarů
sobotní výsledky (28. 03. 2015)
• Dvouhra - 2. kolo •
Rosol (26-ČR) - A. Zverev (Něm.) 7-6(0) 6-3
Djokovič (1-Srb.) - Kližan (SR) 6-0 5-7 6-1
Nišikori (4-Jap.) - Južnyj (Rus.) 6-2 6-1
Raonic (5-Kan.) - Gabašvili (Rus.) 6-1 6-4
Ferrer (7-Šp.) - Delbonis (Arg.) 6-1 6-1
Dimitrov (9-Bulh.) - Pospisil (Kan.) 6-2 6-2
Tsonga (11-Fr.) - Smyczek (USA) 6-4 3-6 6-3
Simon (12-Fr.) - Kukuškin (Kaz.) 6-3 6-7(5) 6-0
Mónaco (Arg.) - Gulbis (13-Lot.) 6-2 6-4
Janowicz (Pol.) - Bautista (14-Šp.) 6-4 1-6 6-4
Dolgopolov (Ukr.) - Robredo (16-Šp.) 6-7(1) 6-3 7-5
Monfils (16-Fr.) - Krajinovič (Srb.) 3-6 6-2 7-6(4)
Isner (18-USA) - Rubljov (Rus.) 6-3 6-4
Goffin (19-Belg.) - Čorič (Chorv.) 6-0 6-4
Sock (USA) - Fognini (20-It.) 7-6(4) 6-1
Bellucci (Braz.) - Cuevas (21-Urug.) 2-6 6-2 7-5
Falla (Kol.) - Karlovič (22-Chorv.) 6-4 6-2

Verdasco (26-Šp.) - Duckworth (Austr.) 4-6 6-2 6-1

Chardy (28-Fr.) - Melzer (Rak.) 6-4 6-1
Darcis (Belg.) - Muller (30-Luc.) 6-4 6-7(2) 6-3
Mannarino (31-Fr.) - Ramos (Šp.) 6-4 3-6 6-2
Troicki (32-Srb.) - Bolelli (It.) 7-5 3-6 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

162
Přidat komentář
Davor1
Po zápase s Fogninim som bol presvedčený, že Nadal po Miami vypadne z prvej štvorky a zatiaľ to vyzerá, že sa tak naozaj stane. Záležať bude na Nishim, musí tu vyhrať ešte 2 zápasy. Murray tu zrejme urobí finále a bodovo sa od Nadala odpúta, na tom treťom mieste potom môže ostať kľudne do konca roka.

Som presvedčený, že Nadal neobháji ani všetky body z antuky a môže sa tak pred neho dostať aj Raonič, to už by bolo pre Rafu dosť kritické. Zase po antuke bude mať veľký priestor na zisk bodov, ak však bude robiť také pokroky ako doteraz, tak na letných amerických hardoch uhrá akurát to, čo tu v Miami.

Djokovič má tento rok šancu na skompletovanie kariérneho GS ako nikdy, som zvedavý, ako s tým naloží...
Reagovat
SwissMaestro
Aby ještě Djokera o to RG neobral Roger :D
Reagovat
smazaný uživatel
v boji o brejk (zpet) predvedl dve naproste perly, s prehledem a odvazne, ted dopodavat na srovnani stavu a vydrzet. Pojd! :-)
Reagovat
tito
Třetí set se mi líbil. Kvalitní hra z obou stran, agresivní, na riziko. Rafa rozhodně nehrál špatně, ale to, co tam padalo Nandovi, co vrátil, bylo chvílemi neuvěřitelné. A tomu klukovi nelze nepřát, i když to momentálně bylo na úkor Rafy. No nic, jedeme dále. Vamos Rafa! Vamos Nando!
Reagovat
smazaný uživatel
No mne Rafa v treťom sete vobec nešmakoval tito, a dokonca si nemyslím, že Nando hral výnimočne dobre..Nadal velmi slabý na returne, častokrát nevrátil ani druhý Verdascov sevis, vo výmenach tiež neistý..

Ako vidis antukovú sezónu?..
Reagovat
tito
Zatím je to bída, čekal jsem víc, to ano. Pořád si myslím, že stále není v tempu, takže ani v MC nečekám zázrak, ale kdo ví. Každopádně RG začíná až za 2 měsíce a je pro mne stále největší favorit i přes výsledky, které momentálně předvádí. A přes veškeré výtky dnes nehrál špatně, jen to chce trochu učesat :-)
Reagovat
Roger_Federer
Musim rict, ze tohle jsem necekal.At Rafa neni muj salek kavy, tohle uz zacina byt pruser..a nemyslim, ze tomu antuka pomuze.
Reagovat
smazaný uživatel
Taká tohtoročná klasika, v podstate slabý výkon, napriek tomu v oboch prehraných setoch početné šance na príjme, po nepremenených ktorých šla Rafova hra prudko dolu...Tak myslím, že po dnešku je jasné, že na RG bude Rafa pri najlepšom nasadená trojka..

Napriek tomu mu na antuke verím, nepripíše viac ako 2-3 prehry, jednu si už vyčerpal..:)
Reagovat
smazaný uživatel
budeme radi ak sa udrzi v top4
Reagovat
smazaný uživatel
na RG
Reagovat
smazaný uživatel
Ja si myslím, že každy z TOP 3 by bol rád, aby sa tam Nadal udržal..:)..Dostávať Nadala do QF by bol celkom pech..
Reagovat
Fandina
Hrál ve třetím setu super. Gratulace k výkonu. Super!!!
Reagovat
jackiec
yes, come on el řiťuál, anální alpinista na pokraji vyřazení, asi už nepředvede na turnaji své intergalaktocké kousky
Reagovat
Davor1
Tomič išiel tento rok neskutočne hore. Síce stále na tom kurte vyzerá, že to má úplne v paži, ale herne je to už naozaj vysoká úroveň, na dvadsiatku, možno aj pätnástku jednoznačne má. A to hrá pod liekmi, s bolesťou...
Reagovat
smazaný uživatel
Jj..Hlavne, že keď som podal na zisk jeho setu proti Berdychovi na AO s kurzom okolo 2, tak prehral 0:3, po dvoch prehratých TB..:))
Reagovat
Davor1
Bol to určite dobrý tip, akurát že tam bol Berdych v top forme a ten zápas mu vyšiel skvele. Dnes je to už ten klasický Berdych v klasickej forme.
Reagovat
Amputace
Už nějakou dobu mi připadá, že čím důležitější moment, tím kratší míč Rafa zahraje. Jako by se v klíčových chvílích bál riskovat a hrál co nejvíce na jistotu. To je pro něj velice necharakteristické.
Reagovat
smazaný uživatel
Presne, pisem o tom nizsie..To je vsetko strateným sebavedomím a každý jeden nevyužitý BB tomu napomáha..V úvodnom sete opat evergreen tejto sezóny, nevyuzité tri BB a už len čakám, kedy vyuzije Verdasco svoj prvý..
Reagovat
kada.tom
hmm, Tomáš prohrál TB ... jdu spát :-/
Reagovat
Davor1
Verdasco je totálne mimo :DD
Reagovat
Amputace
Oba jsou mimo. Jediné štěstí, že Fernando víc :)
Reagovat
Davor1
Verdasco hral aj v IW s Nishim prvý set celkom obstojne a vyhral v TB, potom ale Kei trochu zapol a Nando úplne odišiel. Zdá sa mi, že aj dnes u neho vidím výrazné zhoršenie po prvom sete...
Reagovat
Amputace
Mně přijde podobně hrozný jako v prvním setu. Spíš Nadal se trochu zlepšil. Už se alespoň tolik neustřeluje.
Reagovat
Amputace
Nadal ani neví, jak k tomuto stavu přišel. Je to hrůza. Vůbec si neumím představit, jak by to vypadalo, kdyby proti němu dnes stál Djokovič.
Reagovat
smazaný uživatel
Atypický zápas, Verdasco aj Nadal vyzerajú pri niektorých úderoch ako žiaci, asi to nebude náhoda a ten vietor zápas ničí..Dnes vyhrá vyslovene šťastnejší..

Nole veterno tiež nemusí a zrejme by mal problém tiez najma sám so sebou ako obaja dnešní aktéri..
Reagovat
Amputace
Ano, ten vítr dělá očividně obrovské problémy oběma. Kór Nadalovi s těmi topspiny. Na druhou stranu Verdasco, který má jinak docela solidní servis, je dnes v této disciplíně naprosto marný. Připadá mi, že mnoho jeho servisů sotva přeletí síť.
Reagovat
tito
Uvidíme další zápas. Pokud tedy postoupí. Myslím si, že se to tam dost točí a z toho vyplývají chyby od obou. A zápas s Nolem uvidíme, až se k němu konečně dostane.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli dneska "neobforhanduje" Cobru
Tak mne z neho totalne svihne...;)
Reagovat
smazaný uživatel
a mne z Johanky, ktera je na tom mnohem hur nez Berda.. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
jo, a budeme krasne svihli;)
Reagovat
smazaný uživatel
mne uz sviha - na pul tela me uz ma.. ;-) Nando dobry, Berda sileny - a to neco delam a jen "cislickuju"...
Reagovat
Mayo
až teraz som to na chvíľu zapol a pozerám, že ho Verdasco bije , no pekne
Reagovat
Davor1
Pre mňa žiadne prekvapenie, Verdasco dokáže potrapiť aj Djoka, keď má deň. Nadal hrá presne to, čo celý rok, takže...
Reagovat
Amputace
To co celý rok rozhodně nehraje. S Raonicem už hrál dobře.
Reagovat
Davor1
Myslel som to tak, že na každom turnaji má minimálne jeden zápas, kde hrá ako hráč druhej stovky a potom buď prehrá ako s Fogninim či Berdychom, alebo je súper ešte tragickejší, viď Young.
Nehovorím, že takto hrá stále, súhlasim, že s Raoničom to bolo ok, takisto napríklad so Simonom, čo som ho videl, tak hral dobre...
Reagovat
Roger_Federer
Tady mas castecne odpoved na muj vcerejsi komentar s temi Spanelskymi hraci..Rafa hraje dneska hrozne a stejne nakonec pravdepodobne vyhraje, protoze Almagro ani Verdasco to proti nemu vitezstvi neuhraji.
Reagovat
Amputace
Nevím, jestli je to úplně dostačující odpověď na to, o čem jsme se bavili. Verdasco dnes hraje strašlivě, stejně jako Nadal. Ve výsledku to zřejmě bude o tom, kdo bude méně strašlivý.
Reagovat
smazaný uživatel
Údajne tam je veterné počasie, to mnohé vysvetluje...Zo streamu to nebolo tak patrné, zápas už prepli na TV a je to vidieť..
Reagovat
Amputace
Také jsem si říkal, že to může být větrem. No ale stejně...
Reagovat
smazaný uživatel
Niektoré výmeny vyzerajú vyslovene komicky..To sa potom ťažko hrá, keď sa hráč nemôže oprieť do úderu a bojí sa, že čím silnejší úder zahrá, tým väčšia šanca, že ho vďaka vetru pokazí.

Každopádne, ako som písal po poslednom turnaji. Rafa bol vždy majster v zachraňovaní BB a rovnako v ich premieňaní. Dnes opäť tragická bilancia, každý gem, kde má šancu preraziť servis súpera premrhá (hoci zo 40:0) a naopak každý vlastný servis, kde hrozí strata samozrejme stratí..To sú celkom kľúčové veci..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak teraz mu Fernando pomohol a servis stratil. Ja však očakávam, že pri vlastných BB pôjde Rafa breaku naproti...
Reagovat
Davor1
No neviem, pozerám aj na Berdycha s Tomičom a tam to nevyzerá, žeby ich ten vietor nejak mimoriadne ovplyvňoval. A to Berdych tiež vietor nemusí...
Reagovat
Mayo
postrádam tam väčšiu agresivitu...hrozne pasívny mi príde
Reagovat
spaniel
Ale uknuceny tunta tvrdil, ze hraje skvěle, dokonce se vztekal, ze to nevidí i ostatni.
Reagovat
Amputace
Dnes to je naprostá hrůza. Jeden z nejhorších výkonů, co si vzpomínám. S Almagrem hrál daleko lépe. Dnes to nevidím dobře.
Reagovat
Davor1
určite nehrá až tak zle, ako napríklad s Youngom nedávno v IW...
Reagovat
spaniel
To byl nejhorší zapas co jsem kdy viděl.
Reagovat
smazaný uživatel
to byla absolutni hruza na urovni zapasu Halep x Knapp, ke vsi ucte k holkam;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Horší než Djokomurárna? :O
Reagovat
spaniel
Zas rypes? :) Jo, mnohem horší.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, jen se divim. Djokomurárnu si označil za "pohřeb tenisu" (i když, možná to byl vencape, teď nevim, jestli jo, tak se ti omlouvám), tak mě překvapuje, že by mohlo být něco ještě horšího.
Reagovat
Davor1
:DDD
Reagovat
Amputace
Ten zápas jsem neviděl, jen highlighty. Pokud to bylo ještě horší, tak to už si neumím absolutně představit. Protože Verdasco navíc nepředvádí vůbec nic, hraje totálně pasivně, přímo vybízí Nadala k útoku, to by ovšem nesměl každý desátý úder trefit rámem.
Reagovat
Davor1
Dnes mal Rafa aj niekoľko pekných momentov. S Youngom to bola tragikomédia z oboch strán, tam akoby sa pretekali, kto zo seba spraví väčšieho klauna.
Reagovat
spaniel
Tak tak. V prvni gemu druhého setu mel 0-40 po 3 parádních micich. Proti Youngovi si pamatuju ze za stavu 4-4 v prvním byli 2 winnery a 27 chyb :D
Reagovat
Davor1
presne :DD
Reagovat
Amputace
Já se snad podívám na záznam, to mě samotného zajímá :D
Reagovat
Davor1
pozri, nasmeješ sa :D
Reagovat
smazaný uživatel
Omg, to čo hrá ten Rafa?...týždeň a pol maká na vylepšení svojho dojmu a dnes opäť prahbiedny výkon..4:5, 30:0 a potom zahrá tri také FH, akoby držal prvýkrát raketu v ruke..Tu už fakt človek nevie, čo má čakať, Nadal ako deň a noc..Skôr tá noc..
Reagovat
Davor1
ten bejzbalový odpal ma fakt pobavil :DD
Reagovat
spaniel
Starý dobry Nando :D 6 chyb a daruje brejk zpět.
Reagovat
Davor1
On to odovzdal náročky, aby druhý set začínal servisom :D
Reagovat
PH94
Rafa vs Verdasco :) Královskej zápas :)
Reagovat
janek_da
Co se stalo Dementovi?
Reagovat
spaniel
Dominic skvěle, 2 cenné skalpy. To Stan předvádí svou jarní klasiku, i kdyz kredit Mandarince, hraje teď skvěle a je to nepříjemný soupeř. Teď by jeste mohla zvítězit pravá francouzská jednička nad klaunfilsem.
Reagovat
smazaný uživatel
Pravá jednička je Monfils, tenisově na něho Tsonga prostě nemá. Jne je to větší kretén (vlku vidíš, nepoužil jsem dement). Pokaždé, když se dívám na Monfilse, tak chytám nerva, protože vidím, jak promarněný talent to je. Některé míče, co dokáže zahrát, to je fakt naprostá top úroveň.
Reagovat
spaniel
Ani náhodou. Zřejmě jsi uz zapomnel, jak dobry Tsonga býval. Vítězství nad Nadalem na pomalému hardu a Federerem na trávě, je neco o čem si Monfils muze nechat zdát. Gael ovšem neni tenisove daleko za nim.
Reagovat
Davor1
Monfils Nadala aj Federera takisto viackrát porazil, akurát nie na GS.
Tsonga proste vyťažil zo svojho potenciálu skoro maximum, Gael naopak ďaleko zaostal :/
Reagovat
spaniel
Ale to patři k balíku. Mohli bychom pak dávat vysoko i dalsi jako Fognini atd. Proste jim důležitá část chybí a proto je Monfils za Tsongou. Ne nadarmo jsem napsal klaunfils.
Reagovat
smazaný uživatel
souhlas a plati to i v zivote - kazdy je tam, kam momentalne patri, pokud ne, tak at to zvrati.. :-) Nemam rada reci, ze kdyby chtel, mohl, tak by.... jenze bud nechce nebo z nejakeho duvodu nemuze, kruty, ale pravdivy. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zas prr, Fognini je zas jiná liga.
Reagovat
smazaný uživatel
je to jeste liga? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tot otazka..
Reagovat
smazaný uživatel
I bez využitého potenciálu je Monfils je prostě lepší tenista než Tsonga. Lepší return, pohyb, BH, lepší z obrany. Tsonga má o kapku lepší servis a FH zřejmě, Gale ale ukázal, že je prostě lepší. I takticky. Tsonga je fajn, ale já prostě Gaela řadím fakt trochu výš.
Reagovat
smazaný uživatel
NO ja ted chytam nerva s Berdycha...

Tsonga ted od zacatku roku nic nehral...tak to by mne asi uz zabilo uplne, kdyby Gael s nim rupnul.;)
Reagovat
smazaný uživatel
To tu nikto nesleduje, ako ničí Kližan Djokovica?...

Veď chudák Nole vobec nevie, čo má hrat, od stavu 3:5 fakt nevýdané a diváci sú až prekvapivo na strane Klizana..A to jednoznacne..
Reagovat
elda
Už jsem chtěla jít na kutě ale ten druhý set mě teda probral!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak v tretom Klizan opat odisiel niekde mimo kurt..Ale ten tenis, čo hral druhý set bol špička...Umenie je vsak predvádzať ho bez výpadkov..
Reagovat
elda
Vypadá to na stejný průběh jak první set :( . Zatím.
Reagovat
elda
Ale bojuje, kluk slovenská :)
Reagovat
Nola
nevidane :D... Martin v 2.sete hral vyborne, nabudil ho Nole - klasika nedopodaval zapas, mal brejkobolov ako maku, premienanie tragicke, prispaty vykon v 2.sete, ak by Martin udrzal vykon z 2.setu nie iba dnes, je uz davno niekde inde, pripada mi, ze svoj najlepsi tenis hra prave proti TOP hracom a s tymi, ktorych by mal porazat ako na beziacom pase, to nejak nedokaze
Reagovat
smazaný uživatel
Jou, bez ypsilon :)), uz je vela hodín..

Skoda, ze nezachytil úvod tretieho setu, títo hráči druhého sledu po prvom nezdare upadnú do depresie, kdežto špička sa rýchlo otrasie..
Reagovat
Pe3k
Reagovat
kecam
Je tady někdo, kdo taky nesnáší Bidrmana?
Reagovat
smazaný uživatel
při komentování působí inteligentně, ale jak vleze na twitter...
Reagovat
smazaný uživatel
Moje slova. Něj komentátor český na tenis, ale to co předvádí na Twitteru. Přijde mi jak by mel nos trošku nahoře...
Reagovat
darek.vrana
Aspoň na rozdíl od některých klaunů zejména na slovenských televizích tomu trochu rozumí.
Reagovat
kada.tom
Alexandr to dokonal, super :-)
Lahyani opět perlil, já ho prostě můžu :-)
Reagovat
janek_da
tres konsekutivas linias
Reagovat
Pedronegro
cuales lineas? qué quieres decir con eso?
Reagovat
Fandina
Gríša hrál dneska moc dobře a potvrdil roli favorita. Vaška jsem viděla hrát líp, než dneska, ale i tak to byl dobrý zápas. Gratulka Gríšovi.
Reagovat
kada.tom
Grigor jde dál, dobrá práce. Vaškovi to dneska nešlo.
Reagovat
Grape
David Goffin zatím výborně! Borna tohle potřebuje.
Reagovat
kada.tom
tak mi napadlo - umí Vašek česky? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
já myslím že určitě trochu jo :)
Reagovat
smazaný uživatel
měl by umět dobře, stejně jako anglicky a francouzsky :) poslechla bych si to docela :D
Reagovat
Fandina
Umí. Předloni jsem ho slyšela na turnaji ve Vídni, když jsem tam byla. A taky tam bylo dost Čechů, kteří ho povzbuzovali.
Reagovat
smazaný uživatel
mluvi dobre a s moravskym prizvukem - davala jsi sem, myslim, dokonce video.. :-)
Reagovat
Fandina
Tak to ani nevím, že jsem sem něco dávala, ale je to možné. A našla jsem teď tohle.
http://www.rozhlas.cz/zpravy/tenis/_zprava/942166
Reagovat
smazaný uživatel
Umí, slyšel jsem ho minuly rok v tv, jak mluvl před zapase s Berďou :)
Reagovat
Frick
Aby syn českejch rodičů neuměl česky, tak to by bylo na facku (pro rodiče).
Reagovat
slacker
a ten manzel od Bary two names? Zahlava a neumi cesky, Ten je na facku?
Na facku je i Korda a ta jeho dcera co chce reprezentovat USA.
Reagovat
Fandina
Dva moji oblíbenci Grigor a Vašek. Grigor prý hraje zase s raketou, se kterou hrál na začátku roku. Tak ať se daří. Vašek zatím dost zaostává za Gríšou. Tak uvidíme, jak to dopadne.
Reagovat
kada.tom
přesně, taky je mám oba rád :-)
Reagovat
smazaný uživatel
taky jsem chtěla psát o krásným pokoukáníčku :D přeju víc Grigorovi, potřebuje udělat nějakej výsledek už a vypadá to dobře zatím :)
Reagovat
Fandina
V článku se píše, že Rosol přišel ve druhém setu v šesté hře o podání, ale správně mělo být v sedmé hře.
http://www.livesport.cz/zapas/AkE3wONn/#prubeh-zapasu;2
Reagovat
smazaný uživatel
ze si to dnes John uziva vic na BL...;)
Reagovat
smazaný uživatel
mne se vsechno priserne seka, ale i tak se mi zda, ze se mladej neuveritelne blbe cte.. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
tak u tech mladych to je casto efekt elektron....vis ze tam je, neco to dela, ale meri a predvida se tezko...
...ale na returnu mu evidentne dochazi sila...
Tohle John dotahne....vpohode
Reagovat
smazaný uživatel
No a ani ne to nebolelo;)
Reagovat
smazaný uživatel
;-O
tak jeste jednou...;)

No a ani to moc nebolelo;)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
;)
Tak ukol splnen,
a ja se jdu pomalu pripravit na pulnocni brouseni;)
Reagovat
smazaný uživatel
asi si pockam az na briliant.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
;) no, az to bude briliant, tak to zase budu cmuchat spis po neobrousenem diamantu, nebo po zrnku pisku v nejake te skebli, kde by byly podminky na to, ze z toho vzejde perla;)
Reagovat
smazaný uživatel
by ze sve podstaty kureti neublizil, ale tohle drze zlute nic, co se ke vsemu opici! bude muset jednoduse rozslapnout! :-)
Reagovat
smazaný uživatel
staci jak udrzi ten svuj brejk;)
Reagovat
Frick
https://instagram.com/p/0yAtvDFSu-/

Tak se Navrátilová dočkala.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslíš jo? :D
Reagovat
Frick
Kdo z chlapů si asi tak lakuje nehty na oranžovou. :o)
Reagovat
smazaný uživatel
No tak je to holka, ne? :D
Reagovat
EllNino
Jacku paráda, už se těším na zápas s Domem :D to bude !
Reagovat
smazaný uživatel
Pecka...;)
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kada.tom
Jack win, good job! :)
Reagovat
gigin
Fakt mne to netěší, nebaví... mějte se moc fajn, užívajte si to....
Reagovat
EllNino
zejtra na Domina :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jasne...chce to na chvilu vypnot dat tomu odstup a jit pak zase do toho s novyma silama;)
Drz se...
Gulbis asi potrebuje uz antuku...nebo nevim...
Reagovat
ta-dah
...no, vzdycky muze byt hur, a kdyz uz nemuze, to poznas, tak nezoufej:-)...urcite to nejak das, po par stamprlkach i s usmevem. Tak do toho:-)
Reagovat
janek_da
A co Troska? Ho nebudu tlačit sám.
Reagovat
Davor1
Kľud chlape, sme tu s tebou (aspoň ja určite :-)). V dobrom aj v zlom. Antuka to istí :-)) Takže žiadne unáhlené závery :-))
Reagovat
kada.tom
Fognini si tam chodí jak kdyby vedl 6-0 4-0 :-D
Reagovat
EllNino
ten tak chodí furt :D
Reagovat
kada.tom
já vím, ale fascinuje mi to, jak si myslí, že je suverén :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Mne pomaha jen, ze na druhe strane stoji Jack;)
Reagovat
EllNino
Jack dneska zase válí :D to je paráda
Reagovat
smazaný uživatel
jj libi se mne, pri tom cistem brejkovem gemu jak to Fogna trochu i odflakl....jsem s klidem presel kouknout uz na Johna...
...i na toho mladocha jsme tak trochu zvedavy...to nemohu rict;)
Celkem mne torchu pripomina Aleka Zvereva
Reagovat
EllNino
jo, tak Rus jako Rus :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ale fakt je, ze jsem presel na Johna.....
....zas jako zapirat nebudu;)
Reagovat
smazaný uživatel
vitej.. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
;-)
Reagovat
Roger_Federer
to je spatenka..
Reagovat
PH94
Rublev dnes Isnera potrápí :)
Reagovat
EllNino
to je konečně nějakej perspekticní Rus :) ...kde je konec Khachanovovi
Reagovat
EllNino
to prohazování míčku okoukal od Izzyho ? :D
Reagovat
PH94
:D Možná :D
Reagovat
PH94
To teda :) Sledoval jsem o na Challengerech a ten jeho tenis se mi fakt hodně líbí :)
Reagovat
EllNino
to teda, takovej ryšavej hubenour ...:D ale hraje fakt dobrej tenis, aktivní, dobrej servis na to, že mu je tak málo :D
Reagovat
smazaný uživatel
jj Rubin jede slusne...
Reagovat
EllNino
Jack výbornej tenis :)
Reagovat
PH94
Jack paráda :)
Reagovat
kada.tom
Juchůů, Jack má set :-)
Reagovat
PetaM
Paráda! :)
Reagovat
smazaný uživatel
s Founou skvele sladili kostymy.. :-))
Reagovat
EllNino
to jo :D
Reagovat
Frick
A za tohle chtěli (minmálně!) 600 Kč?

P.S.: Dočkal je ču.rák!
Reagovat
gigin
Na Gulbise není stream? Díky.
Reagovat
kada.tom
na kurtu 7? to bys chtěl vážně moc, hele :-)
kamery jsou jen na Stadium, Grandstand a Court 1
Reagovat
gigin
Jo no, už i já vím, jen se raději ptám. Teď jsem doletěl dom, tak jsem ještě nebyl plně orientovaný. Aspoň tu hrůzu neuvdím.. A díky za zprávu.
Reagovat
PH94
Skvěle Lukáši :)
Reagovat
smazaný uživatel
Super! A teď ještě Gilles.
Reagovat
smazaný uživatel
další kanárek :) Výtečně!
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist