Ruud týden po Bastadu ovládl i Gstaad a má 4. titul

25. 7. 2021, 13:30
Aktuality 1
ATP GSTAAD - Casper Ruud týden po triumfu v Bastadu ovládl i antuku ve švýcarském Gstaadu. Ve finále 22letý Nor přehrál 6-3 6-2 o dva roky mladšího Francouze Huga Gastona a získal čtvrtý titul na okruhu ATP. Příští týden zaútočí na hattrick v Kitzbühelu.
Profily hráčů
Casper Ruud

Dvaadvacetiletý Ruud v sobotu ve dvou setech ukončil životní týden Kopřivy, jenž při debutu v hlavní soutěži došel až mezi nejlepší čtyři. Rozjetý rodák z Osla byl podobně suverénní i ve finále a 155. hráče světa Gastona porazil za hodinu a půl.

Čtrnáctý tenista žebříčku Ruud navázal na týden starý triumf z Bastadu a společně s květnovým turnajem v Ženevě získal letos třetí titul. Poprvé zvedl nad hlavu vítěznou trofej loni v únoru v Buenos Aires, všech šest jeho finálových účastí přišlo na antuce.

• ATP 250 GSTAAD •
Švýcarsko, antuka, 481.270 eur
nedělní výsledky (25. 07. 2021)
• Dvouhra - finále •
Ruud (3-Nor.) - Gaston (Fr.) 6-3 6-2
• Čtyřhra - finále •
Hüsler/Stricker (Švýc.) - Walków/Zieliński (Pol.) 6-1 7-6(7)
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist