Šafářová je ve 3. kole, Cetkovská neuspěla proti Halepové

11. 3. 2012, 06:58
Aktuality 80
WTA INDIAN WELLS - Do 3. kola turnaje v Indian Wells postoupily tři české tenistky. Na Kvitovou a Zakopalovou navázala ještě Lucie Šafářová, která uspěla v duelu proti Rakušance Paszekové. Naopak dohrála Petra Cetkovská, jež nestačila na Rumunku Halepovou.
Lucie Šafářová

Lucie Šafářová na třetím turnaji v řadě zvládla své úvodní vystoupení. V Indian Wells sice ztratila hned v prvním gamu duelu s Tamirou Paszekovou své podání, především díky odvrácení celkem 12 brejkbolů ale vývoj otočila a za stavu 6-3 a 3-1 už dál bojovat nemusela. Jednadvacetiletá Rakušanka zápas vzdala.

Nyní bude Šafářová bojovat o svůj nejlepší výsledek v Indian Wells, kde ještě nikdy nevyhrála víc jak jeden zápas.

O postup do osmifinále se pětadvacetiletá Češka utká s Francescou Schiavoneovou, se kterou má vyrovnanou bilanci 3-3: na rychlém povrchu česká hráčka neztratila ani set, na antuce se stejnou úspěšností může pyšnit zkušenější soupeřka. Pro Šafářovou by to mohla být příprava na dubnové semifinále Fed Cupu, ve kterém se Češky utkají právě s Italkami. Šafářová ale nemá nominaci vůbec jistou.

Bývalá vítězka French Open Schiavoneová ve 2. kole porazila 6-2 6-4 Ukrajinku Lesju Curenkovou, které oplatila senzační - měsíc starou - porážku z domácí antuky ve Fed Cupu, navzdory které Italky postoupily do semifinále právě proti českým obhájkyním titulu. Jednatřicetiletá Schiavoenová dnes ve druhém setu přišla o náskok dvou brejků, vítězství si však vzít nenechala.

Po skalpu bývalé světové jedničky Any Ivanovičové se nedaří Petře Cetkovské. Už ve třetím zápase v řadě totiž neuhrála ani set, v kalifornské poušti podlehla hladce 2-6 4-6 Rumunce Simoně Halepové.

30. hráčka světa hrála v Indian Wells teprve podruhé, při své premiéře před třemi lety jako kvalifikantka překvapila Rusku Dementěvovou.

Obě největší favoritky čtvrtého hracího dne turnaje WTA Premier Mandatory nezaváhaly a zvítězily suverénně 6-2 6-0. Dánka Caroline Wozniacká smetla Rusku Makarovovou, Maria Šarapovová letos už podruhé nedala šanci Argentince Dulkové.

Největším překvapením je vyřazení světové třináctky Sabine Lisické. Na německou favoritku si v Kalifornii vyšlápla Lourdes Domínguezová-Linová, jež zvítězila hladce 6-1 6-4.

- WTA PREMIER MANDATORY INDIAN WELLS -
(USA / Kalifornie, tv. povrch, 4.500.000 dolarů)
sobotní výsledky (09. 03. 2012)

Dvouhra - 2. kolo:
Halepová (Rum.) - Cetkovská (28-ČR) 6-2 6-4
Domínguezová (Šp.) - Lisická (11-Něm.) 6-1 6-4
Ivanovičová (15-Srb.) - Larssonová (Švéd.) 6-1 6-2
Cibulková (16-SR) - Rybáriková (SR) 2-1 skreč R.
Vinciová (21-It.) - Solerová (Šp.) 6-3 6-3
Arvidssonová (Švéd.) - Niculescuová (26-Rum.) 6-3 6-3
Scheepersová (JAR) - Kanepiová (29-Est.) 6-3 6-2

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

80
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
Celkem rozpacity zacatek Agnieszky. Servis ne uplne jisty. A bohuzel chyba Agy na siti - smec na raketu Flavie, pak uz to slo raz na raz...Pripada mi, ze Aga nedokaze dat dobre uder...
Reagovat
smazaný uživatel
Smutny gem. Aga nedokazala zahrat dobre mice. Technicky nedokaze zahrat dobre...tak jak opravdu dokaze.
Reagovat
smazaný uživatel
Hmm tak tohle vypada smutne - teda pro mne"). Opet na servisu bez durazu. Dale Aga kazi i takove mice, ktere pro ni jsou vetsinou lahudkou.
Reagovat
smazaný uživatel
Brejk Agy. Stacil jeden hezky technicky winner Agnieszky...Flavie si zbytek pokazila sama.
Reagovat
smazaný uživatel
Trapeni Agy pokracuje. Tenhle gem dost vydrela. Jeji dropy pokazene. Technicke zakonceni na winner po pekne prohozu konci v aute...Ted asi pomohlo mirne zlepseni servisu. Aga si zaznamenava 1 eso zapasu.
Reagovat
smazaný uživatel
Agnieszka - pokazeny volej na siti - kilometry konci v autu. liftovany mic na zadni lajnu konci v autu...Flavia kazi jeste vic...dostalo se to do shody, kde byly hned 2 pekne winnery z obou stran....takze znovu shoda:) ...a potom Flavia dala Agnieszce darek...a je z toho brejk.
Reagovat
smazaný uživatel
Hned v uvodu opet zkazeny volej Agnieszky:( opet trpim:D Ale Aga to vynahrazuje kraaasnym dropem, tak konecne...dale aut, aut, sit...uf. Tenhle gem zaridil povedeny drop. Zbytek obe jen kazily...
Reagovat
smazaný uživatel
Padl stream...:) Pro mne osobne i dobra zprava, nerad vidim, kdyz to nekterym holkam nejde a hodne se trapi:) Aga dnes hodne bojuje sama se sebou...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Aga urvala set...:) ale asi jsem rad, ze jsem ten prubeh nevidel.
Tak to udelam jak Monty - du do perin, treba to nejak Aga vydre a v dalsim kole bude lip...:)
Reagovat
smazaný uživatel
Klasika, asi se dalo cekat, ze ji rekne neco k jejimu pohybu - bolest Petry, hlavne na takovych povrsich...Kotyza hecuje Petru, ze to jeste otoci.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak je videt, ze Petra je ve svem zivlu...zatim vse ok:) Jinak ale treba Christinu pochvalit, na 19 let je velmi dobra servismanka. Zakoncuje svuj gem hezkym servisem...zahlaseny aut, ale jestr. oko potvrdilo in. Tento vitezny gem Christina otevrela take esem.
Rychle kratke vymeny z obou stran. Take casto konci autem...hraje se tak nejak ultimatne:)
Reagovat
smazaný uživatel
Rychla prestrelka pokacuje. Je to jak na strelnici:) Mice konci rychle v autu nebo v siti. Jeden hezky winner Petry.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra zacla hloupou dvojchybou...potom uz Christina do autu, dalsi mic do site, dalsi rychly aut Petry, pitomost Petry na siti!!! tohle jsem dlouho u ni nevidel - silove to narvat do autu za zadni lajnu, kdy je na siti. Uplne mimo. Dalsi rychly aut Petry a tak vznikl brejk:)
Reagovat
smazaný uživatel
Christina potvrzuje svuj dobry servis a konci svuj gem krasnym esem!
Reagovat
smazaný uživatel
Klasika, asi se dalo cekat, ze ji rekne neco k jejimu pohybu - bolest Petry, hlavne na takovych povrsich...Kotyza hecuje Petru, ze to jeste otoci.:)
Reagovat
smazaný uživatel
To, co ted Peta predvedla bylo hodne slabe...opet ztrata podani a dost hloupa...:(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak uvidime s cim prijde Petra do rozhodujiciho setu. Zda se mi nejaka rozhozena, absolutne nepochopitelne. Ona podle mne musi pochopit, ze se musi lepe hybat a vic jit za micem, jinak to nemuze vyhrat...uf :) Tak drzim palce. verim, ze se nabudi a dotahne to do vitezneho konce:)
Reagovat
smazaný uživatel
Uf, tak gem zacal hezky. Petra mela nakonec dve brejkove prilezitosti. Skoda, nejen ze nevyuzila, ale zacina byt trosku nervozni...

stats za druhy set: PK vs ChM
winners 7/5
UE 18/10
Reagovat
smazaný uživatel
Petra udrzela servis, jeden pekny zahrany winnerovy cross Petry:)
Reagovat
smazaný uživatel
Christina opet slusne na servisu. Byl tady moment, ktery me ale sokoval. Petra na siti, half a primo na raketu hracky...takhle ji neznam...no nic, Christine stacilo udelat lehce Petru winnerem...takouvou moznost si kazda hracka vychutna.
Reagovat
smazaný uživatel
Zacina to byt smutne koukani. Brejk...uplne zadarmo. Petra bez bojovnosti. Ale jako spravny fanda to s ni odtrpim do konce:D
Reagovat
smazaný uživatel
Nic. Christina opet celkem slusne servis. Petra jednou stekla:) ale to bylo malo:) Trpim, :)

Kotyza opet na kurtu:) snazi se hezky. No a vysvetluje Petre par slov ke hre na siti...ani se nedivim. Je videt, ze Kotyza citi, ze Petre trochu chybi bojovnost, vic aktivity...
Reagovat
Fandina
Myslíš že Petra ještě otočí?
Reagovat
smazaný uživatel
Uf, uz to vypadalo blede, ale Petra 2x stekla, hezla se a svuj gem na podani doslova vydrela:)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim. Christina je celkem solidni na servise. Petra mi pripada trosku zvadla...nevim jestli je to vic fyzicky nebo psychicky.
Jak bude vic stekat, ta jo:D
Reagovat
smazaný uživatel
No nakonec Ti to potvrdila i Petra, vickrat stekla:) a hned je z toho brejk. Musi se fakt hecnout...doufejme, ze tohle ji nabudilo...uf je to trapeni:)
Reagovat
Fandina
tak musíme hooooodně fandit a štěkat s ní ne ...... usměv
Reagovat
smazaný uživatel
Prosim Te ja uz tu vyju na cely barak,:D
Reagovat
smazaný uživatel
Klasika na zacatku gemu, hned v uvodu pitome skazenej volej na siti a uz se Petra nechala rozhodit, branila brejk, ubranila poradne odstekla, no a vypadalo to, ze to vydre, ale neee. Nechala se nakonec rozhodit divaky...kteri ji nepustili na servis a cekala nez se amici uklidni...

Velka skoda:(
Reagovat
Fandina
tak jo díky za koment ...... co naděláme ...... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Christina zakoncuje opravdu krasnym winnerovym dropem tenhle zapas, ktery na zacatku vypadal spis pro Petru. Amici sili...no ja zase trochu trpim:D Ale to je ta krasa a nekdy pro fandy ultimatnich tenistek zaroven rehole zenskeho tenisu:)

Takze stale trvam na svem, Petra je proste zatim spis ta travarka:)

Takze jeste stats pro doplneni:
Winners > 32/17
UE >46/29
Tady na ESECH je videt, ze Christina na servu umi:) 2/5
No a procentualni uspesnost 1servisu
59%/72%
Reagovat
smazaný uživatel
Taky dík za komenty, škoda, že jsem byla na jiným vláknu:)). Je to škoda, ale co se dá dělat, že. Budu se těšit na trávu;)
Reagovat
tommr
od toho brejku McHaleový na začátku druhýho setu to bylo ztracený - Petra hrála zoufale a bohužel se mi zdálo i bez jakýchkoli známek bojovnosti ...
Nevím co s ní je ale s takovou hrou nemůže uspět proti nikomu z první padesátky ...
Reagovat
smazaný uživatel
Ja si myslim, ze my to tak muzeme jen komentovat. Petra to musi upinkat sama.:) Ja to odtrpel celkem s usmevem a vpohode:) Takovych zapasu jsem u ni na tehle outdoorovych povrsich videl...
...ke skode Petre je asi to, ze se necha jeste porad rozhodit, ale podle mne nejvic ji zabila pasivita ve druhem sete. Potom uz se tezko dostavala do zapasu zpet...nemela uz tu stavu:)
Reagovat
smazaný uživatel
Beres to moc ultimatne. Podle mne porad podcenujes povrch na kterem se hraje, nebot s tim souvisi jedna z vic dulezitych veci a to je napr. pohyb. Na te trave si muze dovolit to vic tzv. "odstat", tam ji to tezko budou protihracky tak returnovat jako na DecoTurf nebo akrylatech...v halach je ten povrch take vetsinou rychlejsi s mensim odrazem mice, neni to jen o podminkach, ale i ty jsou dulezite. Tech veci je spousta.

Dalsi veci je, ze pokud ji nevyjde nejaky half nevo volej na siti, celkem Petra ztraci jistotu a ja se tomu nedivim...vzdyt hraje servis volej...
Dale pokud v sobe neciti vic bojovnosti..., ale mohlo by to byt i podobne, i kdyby vic stekala...
Na pristim turnaji to zase bude jine, potom zase jine...normalka:)

Ja dnes s jeji prohrou nemam vubec problem. Kotyza dnes jen potvrdil ve vstupech, ze asi dobre vi o co asi kraci, ale ono jedna vec je rada a druha vec je to prenest na kurt...no a to posledni o cem nekdy zapominame je i souper:) a to my ze to jen komentujeme:)

Christina dnes skvele na servise a je to videt i ve stats. Jak se tohle vse posklada...mas z toho takovy vysledek. Ber to s nadhledem a usmevem:)
Reagovat
tommr
já to právě s nadhledem beru - dnešní výkon prostě nebyl hodnej třetí hráčky na světě. Druhá věc je proč Petra hrála tak jak hrála - nejistě, bez nápadu, stereotypně, v závěru to vypadalo, že jí došly i síly ...
Příčin bude určitě víc a na některý se snad najde i recept, ale jedna věc je jistá - Petra má ted vážný problémy herní i fyzický a pro letošek může na post jedničky zapomenout ...
Reagovat
smazaný uživatel
No jakykoliv uder na siti skazila. Kotyza ji skousel vyhecovat, at dal riskuje, ale ne pres backhand...takze se vracela do toho cemu rikas stereotypni hra, neb ji to neslo. ok

Co je hodne treti hracky a co neni hodno...pinka tam ona, ne my. To jsi uzil moc silna slova, aspon, co se tyce mne...osobne. Tohle ja nehodnotim, a ani nechci nejak vic na to reagovat, tohle ode mne ani prosim nechtej.:)

Jestli muze byt jednickou? To nevim. U travarek stylu servis volej je na to urcite vetsi nadeje nez u antukarek:). Petra ma skvely technicky potencial, ma svuj styl + styl servis volej. Tezko se mi tohle odhaduje...nevim obecne, nejde mi ani o tento rok, ale obecne nevim...zatim mne vubec nepresvedcila na betonech, na akrylatech - obcas zablesk...

Jedine, co tak mohu rict, ze si myslim, ze minimalne bude ve Wimblasu ve finale. Ja si odvazne i myslim, ze obhaji:)
Reagovat
Fandina
Nemyslím si, že Petra hrála dnes nějak hůř než jindy. Jak psal Vlk zapomínáme, že proti ní nestála dnes Bára ale mladá talentovaná hráčka, která byla doma a na koni. V druhém setu Petru prolomila a pak už vlastně čekala na nějakou Petry chybu. Navíc hned po prvním setu za ní přišel trenér a od té doby Petru rozlítávala a pak bodovala občas bodovala po lajně.

Pokud jde o žebříček jak psal tommer, tak nikde není psáno, jak má hrát první třetí padesátá hráčka. Ten se sestavuje opačně. Podle toho jak hraje, na takovém je místě v porovnání s ostatními.

Petra třeba nikdy nebude první. Mě osobně už hodně radosti udělala a nebudu se na ní zlobit, když mi udělá moc dalších radostí z jejích výher do budoucna. Líbí se mi její hra a to jak na kurtu vypadá a věřím, že radosti z vítězství nám fanouškům ještě budou ..... Držím palce, má na to... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasim...usmev:)

Jen bych snad dodal, mne dela i radost temi starostmi:D Ja se proste na ni nedokazu zlobit:)
Reagovat
Fandina
To už tak v životě chodí, že ten kdo dělá radosti zákonitě dělá i starosti. Ale na druhou stranu. Raději bych viděla jen ty radosti ... úsměv
Reagovat
vendulkabendulka
King vzdala, Kerber postupuje.
Reagovat
tommr
tak to je hodně nepříjemný pro Petru. Pokud postoupí půjde proti odpočatý soupeřce ...
Reagovat
vendulkabendulka
Petre podle me vyhovuje kazdodenni zapasovy rytmus a zitra hraje 'jenom' ctyrhru. Takze by to nemusel byt problem, nebude unavena spis pekne vybuzena. Otazka samozrejme je jak to dneska bude s McHale, podle me to bude hodne tezky zapas a buhvi jestli pres ni vubec projde.
Reagovat
vendulkabendulka
On this surface (PK) I think her attacking style of play makes her vulnerable against a player like McHale.
Kvitova is one of the most attacking players in the women's game and on fast surfaces she's almost unbeatable.
Here at Indian Wells though the courts are slow. The fact the ball travels through the air quickly will also make it tough for Kvitova to control her ground strokes.
In her three previous visits to Indian Wells Kvitova has failed to reach the last 16.
McHale is a far more deliberate player and will look to get the ball back in court and force unforced errors from Kvitova.
She's been in very good form having won 7 of her last 9 tennis matches including a run to the Quarter Finals in Doha.
McHale will have the home crowd on her side and it won't be easy when there will be cheers everytime she makes an error.
Reagovat
tommr
tak přesně toho se taky bojím - aby se Petra sama nevyházela - McHaleová by byla pro Petru těžkej oříšek na každým povrchu a tady v IW to bude platit dvojnásob. Snad se už ale Petra proti těmhle vracečkám trochu naučila hrát ...
Reagovat
tommr
a ještě k tý bilanci v IW jak o tom píšou v tom článku - v roce 2009 to bylo pro Petru 2:1 na zápasy, v roce 2010 1:1 a loni dokonce 0:1 - celkově žalostná bilance a každej rok se tady Petra zhoršovala ...
Nezbejvá než doufat, že se to letos konečně zlomí ...
Reagovat
vendulkabendulka
To by naprosto sedelo, tim jak PK zacala hrat agresivneji, tenhle pomaly povrch jeji hru cim dal vic diskvalifikuje. No, uvidime, jeste par hodin ;) Snad se mylime.
Reagovat
tommr
ted koukám na zápas Goerges-Medina a je vidět, že Julia která má podobnej styl jako Petra má s tím povrchem taky problémy ...
Reagovat
pepin
K tomu co řešíte s Tommrem, Petra je ale každý rok starší a měla by se z předešlého poučit a jak jsme viděli v lonském roce tak to začala používat. Tak snad v tom bude pokračovat i letos.
Reagovat
smazaný uživatel
Noo, poučila, končí ve třetím a ne ve druhém kolem jako loni :)
Reagovat
tommr
z našich žen do bojů zasáhnou Petra Kvitová proti talentovaný Američance McHaleový a Klára Zakopalová proti Zvonarevový. Zápas Petry by měla konečně vysílat televize (Eurosport) - bude ovšem třeba vydržet až pozdě do noci, protože zápas určitě nezačne dřív než v 1:30 v noci našeho času ...

Z ostatních dnešních zápasů se bude jen těžko vybírat, protože jde skoro o samý lahůdky. Já jsem hlavně zvědavej na souboj současný světový jedničky Azarenkový proti Kuznetsovový a doufám v překvapení ...
Reagovat
VlS
Tak jedeme dál:
Kerber v King; Můj tip je Vania, nějak mi víc padla do oka, Andělku jaksi nemusím.
Zheng v Na li; Na Li vyhraje, aby v QF mohla prohrát s Petrou
Gariques v Goerges; Se Psem volám Julie, Julie
Azarenka v Kuznetsova; Nemyslím, že by Světlana mohla Viku porazit, Vika.
Kvitova v McHale; Petra postoupí, ale nebude to procházka a doufám, že Christyna nevyrobí překvapení kola.
Zvonareva v Zakopalová; Klárko, fandíme ti Fšichni, ale tipuji, že to nebude stačit a postoupí Věrka, ale moc bych si přál opak.
Hampton v Gajdošová; Jarčo promiň, postoupí JAMIE, pokud to bude obráceně tak budu rád.
Pennetta v Radwaňská; Aga, ale bude to boj, Pennetta bude kousat.
Reagovat
smazaný uživatel
Takze jak jinak nez, ze jedeme dal:)
Vcera asi nejsmutnejsi chvile tipovani byla Sabina, jinak jako obvykle, neco se trefi neco ne:)

Angelika vs. Vania > Je od tebe hezke, ze teto, mensi postavou, hracce fandis, ale spis ocekavam, ze Angelika roli favoritky zvladne a pripise si druhe vzajemne vitezstvi. Takze Andelka.

Jie vs Na > velmi zajimavy zapas. Jiz dlouho spolu nehraly. Posledni zapasy Li skrecovala. Zatim Li svou cinskou konkurentku jeste neporazila. Ja tady zustanu u tradice. Zheng postoupi a vyhraje s Li po pate za sebou.

Julie vs. Anabel > Ceka nas dalsi zajimavy souboj. v minulem roce se tyto hracky potkaly hned 3x. Anabel vyhrala z toho zapas na antuce. jinak slavila vitezstvi Julie, a to na trave a na akrylate. Proto verim opet Julii:) To psa jiste potesi:)

Svetluska vs. Viktorie > Tak tenhle zapas bude mit jiste zajimavy naboj. Svetluska vede ve vzajemnych 4:1, jenze kde jsou ty casy. jejich posledni zapas se datuje na 8 kvetna 2009. od te doby se hodne zmenilo. Ale nekdy hlava dela sve. Vic jsem veril Mone v 1.kole. Tady spis verim Viktorii, ale urcite to nebude rychle...Viktorii muze cekat dalsi neprijemny dlouhy zapas.

Petra vs. Christina > Tohle Petra zvladne.

Verka vs. Klarka > Stat se muze vsechno, ale tipuji Verka.

Jamie vs. Jarmilka > Minule jsem Ti psal jak muzes:D Ale ted to tipnu i ja na Jamie proti Jarmilce:)

Aga vs. Flavie > Flavie posledni 2 zapasy s Agou vylozene horela. Kazdy z nich byl hrany v jine dobe. Proto i kdyby Aga nebyla uplne ok, tak tipuji Aga:) No stejne tady bych asi jiny tip nedal:D
Reagovat
smazaný uživatel
Kerber postupuje bez boje, Vania má žaludeční i střevní potíže dohromady.
Reagovat
smazaný uživatel
To bude mit Vls "radost" - ma fakt smulu na ty skrecovane hracky:) Uz pomalu zacnu verit v to, ze Ty ktere tipuje, tak vzdy z nich nejaka bude skrecovat, hlavne u tech, kde to tipuji naopak:)
Reagovat
smazaný uživatel
Vlku, mám velkou radost. :) Caro a Masha byly samozřejmě favoritky na postup, ale i ty výsledky vypadají skvěle. U Mashy jsem to tak trochu očekával. Caro mě velmi potěšila. Myslel jsem, že Ekatěrina bude víc kousat, protože byla považovaná za možné překvapení turnaje. Je tedy pravda, že se Ekatěrině moc nedaří proti hráčkám z první desítky, ale ty vzpomínky na AO jsou pořád čerstvé... Takže jsem rád, všechny moje oblíbenkyně jsou ve 3. kole. :) Ana, Caro a Masha postoupily hladce. Vika se nadřela, ale zvládla to.

Výhled na zápasy 3. kola:

Vika - Světlana: No, ty vzájemné zápasy (1:4 z pohledu Viky) nevypadají moc dobře, ale všechno už je to dávno (rok 2009 a starší). Světlana je dobrá soupeřka, ale věřím, že Vika vyhraje a snad to nebude takové drama jako s Monou. :) Snad by to i mohli dávat na Eurosportu...

Caro - Sofia: Tak to je velmi pikantní zápas. Holky už se špičkujou na twitteru a přesvědčujou jedna druhou, že by mohla vynechat trénink. :D Velmi dobře se znají... Naposledy spolu hrály loni v Bastadu, kdy Caro hodně chodila na síť a hrála aktivně. První set vyhrála 6:2, pak ale bohužel přišlo zranění ramena a musela skrečovat... Sofia hraje v poslední době velmi slušně, ale Caro má Indian Wells ráda a věřím, že to opět potvrdí. :)

Masha - Simona: Netajím se svým obdivem k Simoně, ale budu samozřejmě fandit Mashe. Simona má na moje oblíbené hráčky teď docela "štěstí". V Dubaji hrála proti Caroline a teď s Mashou... Snad bude Masha stejně úspěšná jako Caro. :)

Ana - Ksenia: Abych se přiznal, Ksenii nemám tolik zmapovanou. Koukám, že Shuai Peng nadělila ve 2. setu kanára, takže na tom asi bude dobře... Přesto věřím, že na tom Ana bude lépe. :)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, jak bys ji nemohl mit - kdyz se tvym milovanym holkam dari :D

Podle mne budes mit i radost po dalsim kole. Vypada to, ze by ti mohl cely komplet postoupit dal:) Takze po dalsim kole ocekavam velke opevne dilo!!! A ve versich Monty, ve versich:)jinak mne zklames:)
Reagovat
smazaný uživatel
No tak to už abych začal skládat. :D Ale radši ne, ještě není vyhráno... Možná tě zklamu, možná ne. Uvidím, jak mi to bude myslet a hlavně, jak budou vypadat výsledky. :D
Reagovat
tommr
zápas Makarovová-Wozniacká se nedá označit jinak než debakl Rusky. Otázka je jestli se Wozniacká zase dostává do lonský formy (to tady v IW hrála opravdu skvěle) nebo jestli se na Makarovový projevila ta dlouhá herní pauza. Já preferuju ten druhej výklad ...

Na dnešní zápas Azarenkový s Kuznetsovovou se taky moc těším i když moje sympatie budou na opačný straně než ty tvoje. V každým případě by to měla bejt velká bitva a zcela určitě to uvidíme v televizi na Eurosportu ...
Reagovat
dadaft
osobně nejočekávanější zápasy: Azarenková - Kuzněcová, Šarapovová - Halepová. Ne že bych větřil senzaci, ale .............

Jinak myslím, že je velmi žádoucí, aby Samantha a Věra zase začaly hrát na špici...
Reagovat
pepin
Docela bych chtěl, aby ta senzace o které se zminuješ se stala. Bylo by to fajn a myslím si, že Vika k ní nebude mít daleko.
Reagovat
dadaft
Azarenková do toho myslím vletí a bude chtít ukázat, že je Jednička - pokud se Světlana dokáže zkušeně udržet ve hře a nějak získá první set, nemusí být bez šance...
Hlavně ale ať nepříjde senzace tam, kde o ni nikdo nestojí.
Reagovat
tommr
pokud chce Kuznetsovová uspět tak to bude muset hlavně ukončit co nejdřív. Čím dýl se bude hrát tím menší budou její šance, protože s fyzičkou je v poslední době dost na štíru ...
Reagovat
smazaný uživatel
s Luckou, proti Fran hraje i povrch, skoro bych ji verila, kdyby nebyla blazen.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
jsem s Luckou, melo byt... :-)
Tak Marion nakonec postupuje, ale hodne prekvapive komplikace! Bojovnost neprekvapiva. :-)
Reagovat
VlS
jo, blázen to je, a\le krásnej a strašně odvážnej. Kruciš Sojka, asi sem chyt od Montyho koutek nebo co....
Reagovat
smazaný uživatel
....trocha poesie nikoho nezabije! :-) A mas to alespon propestreny neturalistickymi vesriky od Lucky.... :-))
Reagovat
smazaný uživatel
naturalistickymi...boze. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Sojce vyměnili klapky na klávesnici! :-))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
jojo, pisu dneska jak kdyz Andy hraje... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Neee, ale je to roztomilý O:-).
Reagovat
smazaný uživatel
To bylo keců, jak nesmí mít špičkoví hráči výkyvy, že Andy? Opravdu dostat takovouhle nakládačku od Garcii Lopeze, no nemám prostě slov!
Reagovat
tito
No taky jsem se po ránu nestačil divit. No a Ryan má větší šanci postoupit dále. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ryan me moooc potesil! :-) Z vybuchu Andyho jsem videla az zaver, smutny pohled, nevim, co se stalo.
Reagovat
tito
:-)
Taky mě to nijak zvlášť ( vzhledem k Andymu ) netěší ale z pohledu Ryana dobré. A za 2x No v předchozím příspěvku se omlouvám.
Reagovat
gigin
jste s tím Viktorem měli pravdu. Uznávám, jste špičkoví odborníci. U Andyho nenacházím slov.
Reagovat
tito
Sojka jo, já ne. Každopádně děkuji.:-)
Reagovat
smazaný uživatel
tsssssssss. :-)
Reagovat
gigin
co ti je zase proti srsti (peří) ??!! :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist