Šafářová s Mattekovou tančí dál: Beth je prostě bojovník, napsala Češka

10. 7. 2017, 22:58
Aktuality 13
Lucie Šafářová a Bethanie Matteková-Sandsová na začátku sezony oslavily triumf na Australian Open vítězným tanečkem. Tanec česko-americké dvojice tehdy oslnil celý tenisový svět a dvě nejlepší deblistky světa 'tancují' dál i po zranění Američanky, jež si při pádu ve Wimbledonu vykloubila čéšku a čeká ji operace. Ani události posledních dnů nás nezastaví, napsala Šafářová na svém facebookovém profilu.
Lucie Šafářová a Bethanie Matteková-Sandsová

Pozitivní myšlení je základ. Takové je pravděpodobně heslo světové deblové jedničky Bethanie Mattekové-Sandsové a její parťačky Lucie Šafářové. Česko-americké duo přijelo do Wimbledonu s cílem vyhrát čtvrtý grandslam v řadě a zkompletovat tak takzvaný "Bucie Slam", Američanka si však v utkání druhého kole wimbledonské dvouhry proti Rumunce Cirsteaové ošklivě poranila koleno a skončil pro ni nejen turnaj, ale zřejmě i celá sezona.

V emotivním videu, které sympatická americká tenistka zveřejnila na sociálních sítích, uvedla, že si vykloubila čéšku a čeká ji tak operace.

"Chvilku budu mimo (tenisové dění). Děkuji všem přátelům a fanouškům za podporu. Dostanu se z toho," řekla Matteková-Sandsová v krátkém vystoupení, během něhož i plakala. Slova díků věnovala také deblové partnerce Lucii Šafářové, s kterou vyhrály pět grandslamových vavřínů.

Tanečků se ale nejlepší deblový pár současnosti nevzdává ani v těžkých chvílích. "#teambucie plánoval tanec a ani události posledních dnů nás nezastaví!!! Děkuji ShaunT za pozitivitu a úžasnou podporu a choreografii! Beth je prostě bojovník!" napsala Šafářové na svém profilu. Podívejte se na video:

TenisPortal.cz, instagram.com

Komentáře

13
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
smazaný uživatel
do roka a do dne.
Reagovat
George_Renel
I na Titanicu se tančilo.....
Reagovat
Holahej
Holky,jste úžasný, držím palce!
Reagovat
vibbi
Myslim, ze se z toho stalo divadlo.
Reagovat
Frick
Nemůžeš už tu kadenci připspěvků ve stylu AC24/AEnews/NWOO trochu omezit?
Reagovat
Frick
Že Lucka z toho byla více psychicky v háji než BMS...
Reagovat
FulnekUltras
a pak snad i nějací ti opláštění ušáci... ;)
Reagovat
Frick
Hlavně pozor na nějakýho... http://img.blesk.cz/img/1/full/2458488_.jpg
Reagovat
A.R.R.
Lucka Bětku vyléčí a příští rok Wimbledon vyhrají!!!
Reagovat
A.R.R.
Holky jste nej!

Miluji vás!!!!
Reagovat
VlS
vy jste za všechny prachy, mám vás obě rád.
Reagovat
horska.kraslice
K tomu není co dodat :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist