Šafářová v Paříži zdolala Pavljučenkovovou, Cetkovská prohrála i třetí letošní zápas

24. 5. 2015, 16:07
Aktuality 378
FRENCH OPEN - Lucie Šafářová si na úvod French Open připisuje vítěznou bitvu s kamarádkou a zároveň neoblíbenou sokyní Anastasií Pavljučenkovovou. Česká tenistka zdolala o pět let mladší Rusku po dvou a čtvrt hodinách boje ve dvou tie-breacích, když proměnila až sedmý mečbol. Naopak Petra Cetkovská, kterou dlouhodobě sužují zdravotní problémy, se ani na Roland Garros nedočkala své první letošní výhry. V zápase prvního kola podlehla hladce ve dvou setech Japonce Doiové.
Lucie Šafářová

Lucii Šafářovou v prvním letošním zápase na Roland Garros nečekala vůbec snadná soupeřka. Narazila na svou ruskou kamarádku Anastasii Pavljučenkovovou, s níž v minulosti slavila několik cenných úspěchů ve čtyřhře, ale ve dvouhře proti ní vyhrála jediný z pěti vzájemných soubojů

Jejich dnešní prní vzájemné utkání na antuce nabídlo divákům na kurtu číslo 4 vyrovnanou bitvu plnou fyzicky náročných výměn. Třiadvacetiletá Pavljučenkovová často měnila rytmus úderů. Jednou razantní údery proložila vysokým obloukem, jindy zase povedeným kraťasem.

Šafářová v prvním setu vedla 5-2 a v deváté hře měla setbol, ale nevyužila ho a do vedení se dostala až po vyrovnaném tie-breaku, v němž proměnila svůj celkově čtvrtý setbol. Podobný průběh měla i druhá sada. Česká tenistka přišla o vedení 3-1 a za stavu 6-5 při svém podání zahodila čtyři mečboly. Ve zkrácené hře pak musela zlikvidovat tři setboly, než po 2 hodinách a 18 minutách využila až svůj celkově sedmý mečbol.

"Bylo to jedno velké drama. Bojovat jsem musela, a to především ve druhém setu, a jsem ráda, že jsem to zvládla a vyhrála. Stálo to hodně psychických sil. Dám si na nervy oříškovou zmrzlinu a bude to dobrý," řekla Šafářová, jež se po výhře ani příliš neradovala. "S Nasťou jsme dobré kámošky a je blbé se radovat," řekla.

Světová třináctka Šafářová se do 2. kola French Open dostala teprve potřetí v kariéře. V letech 2007 a 2014 to pak dotáhla vždy do osmifinále.
Pokud by letos svůj nejlepší výsledek na pařížské antuce překonala, může pomýšlet na premiérový posun do Top 10, kterou už v této sezoně několikrát marně atakovala.

V dalším zápase se osmadvacetiletá Češka utká s třiadvacetiletou Japonkou Kurumu Naraovou. S 55. hráčkou světa dosud nehrála. "Vůbec ji neznám, budu se muset poptat, co očekávat," řekla svěřenkyně kanadského kouče Roba Steckleyho.


Druhá česká zástupkyně dnes neuspěla. Petru Cetkovskou během kariéry provázejí časté zdravotní problémy, letos se kvůli zranění kyčle objevila pouze na dvou březnových turnajích v Indian Wells a Miami, kde navíc neuhrála ani set. A o nic lépe si nevedla ani dnes na Roland Garros.

Ve svém prvním zápase po dvou měsících sice narazila na hratelnou soupeřku Misaki Doiovou, jež na French Open nikdy nevyhrála utkání v hlavní soutěži, ale porazit ji nedokázala. Třicetiletá Češka získala úvodní dvě hry zápasu, ale pak už neproměnila žádný z dalších pěti brejkbolů, čtyřikrát přišla o podání a za hodinu a čtvrt prohrála 3-6 2-6.

Po utkání se alespoň utěšovala, že po dlouhé době odehrála zápas bez bolestí a teď věří, že se vrátí do turnajového kolotoče.

Cetkovská v Paříži, kde má trvalé bydliště, uhrála nejlepší výsledek hned při svém debutu v roce 2008, kdy se dostala do osmifinále.

• FRENCH OPEN 2015 •
Francie / Paříž, antuka, 26.928.600 eur
nedělní výsledky českých tenistek (24. 05. 2015)
• Dvouhra - 1. kolo •
Šafářová (13-ČR) - Pavljučenkovová (Rus.) 7-6(6) 7-6(9)
Doiová (Jap.) - Cetkovská (ČR) 6-3 6-2
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

378
Přidat komentář
ta-dah
Outfit Toma pripomina barevne logo RG, Nisioka ve svem outfitu pusobi docela komicky, jeste hur nez Stan:-)
Reagovat
Jan
Japonec je v pohodě. To v čem hrála Šafářová a další holky mně bralo dech :)
Reagovat
dadaft
Simona Halep -- hrála slušně a asi bude hrát ještě líp.
rozhodně bylo vidět, že fyzicky se cítí dobře, řeč těla byla jasná, líbilo se mi, jak se po jedné delší běhavé výměně ležerně protáhla, jakoby celému světu říkala -- "v tomhle tempu vydržím hrát hodiny.........." :))
jedna z favoritek.

nejtěžší los z nasazených má podle mě Garbine Muguruza
2K Giorgi, 3K Kerber, 4K Suarez-Navarro, QF Sharapova ,,,,,,,,,,,, tomu říkám mazec.

líbil se mi začátek zápasu Ivanovič - Švedovová a samozřejmě Šafářová - Pavljučenkovová....................... na konci zápasu hrála Nasťa fakt nekompromisně, gratulace Lucce, tohle stálo za to, skvělé vítězství.
Reagovat
tommr
zápas Lucky s Pavlyuchenkovou byl opravdu mimořádně kvalitní a napínavej. Pavlyuchenkovou jsem takhle dobře neviděl hrát už ani nepamatuju. Dokonce nedělala ani tolik dvojchyb jako obvykle - Lucka včera na dvojchyby "vyhrála" 9:6. Pro Lucku to bylo skutečně velice cenný vítězství ... :)
Reagovat
misa
Muguruza je nasazená jako číslo 21. To čekáš, že cestou pavoukem bude potkávat kvalifikantky?

Těší mě, že Halep a Šarapova nemůžou současně překonat semifinále. Petra je blízko min. třetímu místu v žebříčku.
Reagovat
Frick
https://youtu.be/3plIf21SbUQ?t=32s
Reagovat
Pedronegro
Jsi spadl z výšky?
Reagovat
FulnekUltras
Suarez-Niculescu, Stosur-Brengle, Stephens-VenusW.

Cítím, že Karlička by to nemusela mít vůbec snadné...
Reagovat
kada.tom
no, kéžby Karel hned vyletěl :)
Reagovat
janek_da
Karlička v suchym. Hrátky Monči na ni vůůbec nebudou platit.
Reagovat
tommr
taky si myslím, že CSN nebude mít s Niculescu žádný problémy. A problémy by neměla mít ani v dalších kolech - podle mě je CSN téměř jistá čtvrtfinálistka ...
Reagovat
Jan
Jinak ta fialovo-červeno-růžová kombinace na holkách je opravdu strašná. Normálně je mi jedno co na sobě mají a o módu se ani v nejmenším nezajímám, ale tohle je moc i na mě. Dovolím si tvrdit, že kdejaký módní analfabet by tohle nestvořil. Nechápu to.
Reagovat
Fandina
No vidíš a mně se to líbí. Růžová a fialová, to jsou holčičí barvy, takže proč ne.
Reagovat
Jan
Třeba holčičí, ale ta kombinace obou je hrozná. A ještě jak to vypadalo, jakoby měly na tričku další vestu, dělá to některé tlusté.
Reagovat
Jan
Kdyby tam byla fialová v kombinaci s barvou, která dohromady sedí, neřeknu ani slovo. Tohle je tak uřvané, horší jsou jen extravagantní kostýmy z minulosti Venus Williams (Tam už ale nejde o barvu).
Reagovat
smazaný uživatel
Mně se to taky nelíbí. :D Kdyby to udělali třeba fialovo-bílý/růžovo-bílý, tak by to ještě ušlo... Ale oblečení od Nike se mi poslední dobou moc nelíbí. Adidas dělá hezčí...
Reagovat
Frick
To je kur, že Serena vyhraje 2:0....

Tj, že na 13,8% Andrejka vezmě Sereně set.

Mne přijde, že to může bejt jen několik jednotek procenta (do 3%)
Reagovat
FulnekUltras
zdánlivě to vypadá na vraždění neviňátka, ale každý zápas začíná 0:0... ;-)
Reagovat
slacker
Nejen zapas, dokonce kazdy set zacina 0:0
Reagovat
smazaný uživatel
Nejen set, dokonce každý game :-))
Reagovat
slacker
jenze to jsou uz jine nuly nez ty podstane pro ziskani setu.
Reagovat
Frick
do žebříčku, kterej rozhodne o nasazení do Wimblu se bude ještě počítat loňský Easbourne?
Reagovat
sprchon
Čtyři naše holky přibližně ve stejnej čas... Potřebuju ještě jeden počítač. :D
Reagovat
sprchon
A pár očí.
Reagovat
Frick
http://zpravy.idnes.cz/musime-se-probudit-rikaji-irsti-katolici-po-porazce-v-referendu-pw6-/zahranicni.aspx?c=A150524_170351_zahranicni_kha

Já bych byl rozhodně proti. Manželství má být výhradně svazek muže a ženy.

Reg. partnerství považuji za optimální kompromis, který jednak umožňuje homopárům jakýsi "oficiální statut", jednak ale ctí jedinečnost heteropáru.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja jsem zase pro, ale svatbu jedine na uradech jednou k tomu stejne dojde drive se za to zaviralo ted uz je povolene registrovane partnerstvi a je cim dal vice lidi , kterym je to jedno.
Reagovat
blixa
Ale jo, fajn, pozitivní, ale kdyby radši irský pitomci vyřešili svůj středověký přístup k potratům než tohle ....
Reagovat
Atoidi1
Nečekal bych, že se tu budou otevírat takováto témata, ale když už to padlo tak se pokusím vyjádřit ve stručnosti toto: potrat (mluvme dejme tomu o potratu ze "sociologických" nikoli lékařsky indikovaných důvodů) dítěte je cosi co se podobá střelbě do hýbajícího se roští (kdy myslivec neví, zda je v roští kanec anebo kolega)... Zastánci potratu uvádějí jako důvod svého rozhodnutí ukončovat "další biologické pokračování" (= lidově se tomu říká "život") nejistotu o tom, zda to, co je takto "ukončováno" (termín přerušováno je nemístným eufemismem) je skutečně člověkem.
Reagovat
Atoidi1
ukončovat "další biologické pokračování" (= lidově se tomu říká "život") embrya nejistotou o tom, zda to, co je takto "ukončováno" (termín přerušováno je nemístným eufemismem) je skutečně člověkem.
Reagovat
Atoidi1
Avšak právě tato nejistota je v situaci myslivce jasným znamením toho, že se má střelby zdržet...

Nemám v úmyslu to tady nějak rozviřovat, kdyby o tom se mnou ale případně chtěl někdo hodit řeč, jsem k tomu připraven. ... můžete to hodit do vzkazů, snad to tam najdu, nejsem v tom příliš obeznalý...

Hezký den!
Reagovat
blixa
Jeh, no to jsem si naběhl :D Ne, to sem opravdu nepatří a stejně bychom jen po velmi dlouhé nudli dospěli k závěru, že náš pohled na svět je až příliš jiný než aby došlo k nějaké shodě ;-)
Ale ten argument s tou střelbou do houští mě dostal, to jsem ještě neslyšel :D Sice mi není moc jasný ale jo, nemusím všemu rozumět ;-) Nicméně, když už jsme u toho, pokud by byla jen varianta že v houští je buď kanec, nebo myslivec, tak rozhodně STŘÍLET !!! :D (Chudák kanec, ale jsou fakt přemnožený, co zbejvá) ;-)
Reagovat
Atoidi1
... nevylučoval jsem ani prudkou smršť nevole z mnoha stran :-)
Ještě mě napadlo , kdyby někomu přišla chuť popřemýšlet nad tématem BEZ APRIORNÍCH PŘEDSUDKŮ /náboženských, ateistických, jakýchkoli !!!/, tak existuje relativně útlá knížečka: Peter Kreeft, ACH, TEN SOKRATES (http://ulozto.cz/xDAnEkye/ach-ten-sokrates-doc-doc)

Abych se jen ujistil v pochopení onoho ukončení s úsměvnou nadsázkou: počítá se tu mlčky i s předpokladem přemnožení myslivců anebo se tím vyjadřuje větší naléhavost potřeby /a tudíž její vyšší teleologická (nemyslím teologická) hodnota/ snížit stav kanců i za cenu případné ztráty na myslivcích?
Reagovat
Atoidi1
je tu jasné vyjádření ne-hodnoty myslivců; ergo můj předchozí dotaz postrádá relevanci, omlouvám se... :-)
Reagovat
blixa
Je tím pouze v nadsázce vyjádřena moje "láska" k myslivcům :D ;-)
Reagovat
Astarin
Naštěstí většina Irů je rozumnější než ty, Fricku. Jediné, co homosexuálové chcou, je rovnoprávnost. Reg. partnerství prostě není právně to samé co svatba...jinak by jim to stačilo. A o nechápu, jak myslíš "jedinečnost" heteropáru, když většina párů jsou hetero, tak kde je ta jedinečnost? Navíc stejně se 50% těchto jedinečných heteropárů rozvede.
Reagovat
janek_da
Na rozum bych to nesváděl. Jestli to tam je jako u nás, tak určitě za státní peníze probíhala kampaň za souhlas v referendu.
A to asi je, když tam takhle financovali kampaň za schválení Lisbonské smlouvy. A když se to nepovedlo napoprvé, tak napodruhé už ano.
Reagovat
Fandina
Šafinka mě potěšila, vyhrála a ve dvou setech. Ztracená vedení a neproměněné MB byla tedy síla, ale nakonec to zvládla. Tak doufám, že bude dál pokračovat také tak a moc držím palce. Lucko pojď!!!
Reagovat
sprchon
Viděla jsi to naživo? :) Taky se snad jednou podívám na nějakej ten Grand Slam. ;)
Reagovat
Fandina
Viděla jsem to v televizi. Ale na RG jsem byla předloni a teď když hrají, tak si to zase vybavuji, jak to tam vypadá.
Reagovat
sprchon
Já myslel, že jsi psala, že tam letos jedeš...
Reagovat
Fandina
Letos ne. Předloni FO, vloni Wimbledon. Letos ne. Teď jsem byla v Římě a co bude dál ještě uvidím. Letos žádný GS.
Reagovat
FulnekUltras
ani kdyby se Petra v Londýně prodrala do sf ??? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Víš jak je to drahý? :D
Reagovat
Fandina
Já doufám, že Petruška zase bude hoooooooooooodně vysoko, ale na konec Wimblu naše rodina naplánovala dovolenou, takže mám smůlu.
Reagovat
Roger_Federer
pocem stara :)..oni te na dovolenou pusti ze sklepa jo ??
Reagovat
Fandina
Jak se vede? Co tvůj psychiatr. Koukám, že ti dovoluje tu psát. To asi bude nějaký bez momentální atestace, ne?
Reagovat
Roger_Federer
pocem, se ti to v hlave uz jak si domotalo..Ze furt pises cosi nesrozumitelneho o doktorech..Vypada to ze volas o pomoc.
Musis mi dat adresu, ja pri tebe vazne zajedu, ikdyby to bylo az do Aše
, z toho skleps te te vytahnu.Rad te zavezu na konzultaci do Bohnic..Par mesicu se budes lecit.Oni ti uz o te zavyslosti a podivneho chovani pomuzou.
Reagovat
Fandina
Jsi nemocný člověk, na veřejný web nepatříš. Je mi tě líto.
Reagovat
Roger_Federer
A vis ze si to same hodne lidi tady mysli o tobe ??
Reagovat
Fandina
O mně se nestarej. Do toho ti nic není. Ale že ty jsi nemocný, o tom nepochybuji. A že jsem v životě už viděla hodně lidí, tomu věř.
Reagovat
Roger_Federer
No ja vim o dalsich xlidech , kteri si mysli podobne jako ja, ze si nrmocny dement ty.
Reagovat
FulnekUltras
v klidu, děžurnyj... ;-)
Reagovat
Roger_Federer
Styska se ti po tech casech a nadvlade soudruhu co..?? :)
Reagovat
FulnekUltras
;-)))))))))))))))))

Akorát chci dokázat, že je tady přinejmenším stejně velká skupina těch, kteří mají názor na místní "dementství" oproti tebou zmíněným x lidem odlišný... ;-)
Reagovat
slacker
Ale tebe v zivote nikdo nevidel.
Reagovat
Frick
Lucka H. - Zheng

Tak to nebude vůbec lehký zápas. Zheng teď vyhrála v Asii dvě 75.000, z toho jednu i na antuce. Navíc Lucka při svym posledním vystoupení moc nepřesvědčila. Nezvládnutá kvalda o Řím a pak jako LL podlehla Vice, které se v tom zápase příliš nedařilo a určitě byla k poražení. Plusem může být to, že Saisai na těch dvou 75.000 nepotkala žádnou hráčku z TOP 100, takže nemusí být úplně připravena na konfrontaci s kvalitníma hráčkama. Tak věřím, že to Lucka nakonec zvládne. Možná, že to i půjde snadněji, než bychom čekali.

Denisa - Konta

Stejně jako v Austrálii, taky i nyní si Denča nemůže stěžovat na los. Kvalifikantka, před FO hrála Konta pouze ITF turnaje. Ale samozřejmě - snadné to nebude, Konta bude z kvaldy rozehraná, Denča více jak dva týdny nehrála.

Karolína - Zhang Shuai

Tak tady jakási korektonost stranou. Zhang od začátku sezóny paběrkuje, nikde nevyhrála více jak jeden zápas, není to antukářka, dokonce na RG, kde se představí počtvrté, neuhrála ani jeden set. Tohle musí být hladká výhra.

Bára - Cvetvana

Pirožka má nyní na Češky štěstí. Bude to třetí zápas proti Češce ze čtyř posledních turnajů + se navíc v Římě utkala s Kazaškou křtenou Vltavou :o). V Praze dala Cvetva Karolíně zabrat, v Madridě s ní naopak Lucka Š. problémy neměla. A jak si povede Bára? Zvládnout by to měla, ale je třeba se mít na pozoru. Cvetva sice má letos na antuce nelichotivou bilanci 2-4, nicméně jedna z těch výher byla demolice 6:1 6:1 Giorgiový v prvním kole Madridu.

Katka - Carina W.

No, sázkovky to vidí na vyrovnaný zápas a já též. Carina ovládla antukovou ITF 100.000 ve Francii, Katka si zase na anutce zahrála semifnále WTA turnaje. Skutečně - tady si netroufám předpovídat. Může to skončit jakkoliv.
Reagovat
EllNino
mužu tě ujistit, že Karolína hladce nevyhraje :D stačily mivýkony Zhang s Petrou, Ekaterinou a Kuznou na antuce, Karolína bude ráda, když vyhraje ve 3 :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vidím to s Karolínou stejně. Ale doufám, že pravdu bude mít Frick :)
Reagovat
Frick
Kuzna zřejmě měla Prahu někde...
Reagovat
smazaný uživatel
U ty Lucky nevim jak je to se zdravim pri poslednim zapase mela zatejpovane rameno a stehno , ale tady ocekavam vyhru , cinanka sice bude hrat takticky , ale Lucce jako skusene deblistce by to nemelo delat problemy . Nejvetsi starost z techto zapasu mi bude delat Bara vs Cvetana , Bare se posledni zapasy nedari a Cvetana umi taky nekdy pekelne kousat a zahrat zapas kde dobre utoci , ale ma take skvelou defenzivu letos uz to dokazala proti Bare v Sydney , ale to byl hard a tam ma lepsi vysledky. Jinak jeste ke Katce doufam ze na tomto GS napodobi Terku z Wimblu ten los az tak tezky nema.
Reagovat
Fandina
Na kurtu číslo 4? To asi ne. Byl to kurt číslo 2.
Reagovat
Jabadu
Přijde cikán do hospody a ptá se:
"Jak hrajou ty naše holky v Paříži?"
... ???
"Ale ty vaše holky tam vůbec nehrají!" :-)
Reagovat
sprchon
Garcia dohrála, no... :)
Reagovat
Jabadu
Ještě jsem si vzpomněl, jak jeden příslušník nejmenovaného etnika (podle profilu a přátel to bylo jasné), napsal Petře po jejím triumfu ve W2014 na její FB blahopřání:
Jzem na tebe pišnej! :-)
Reagovat
lars
natebe ?? :)
Reagovat
sprchon
Strejda odjel do Kanady ananas se visral.
Reagovat
janek_da
to bylo naše kafe
Reagovat
FulnekUltras
co ztratil Nácíček, když ho honil ten strašlivý hrusický hafan...
Reagovat
janek_da
ne, kafe co nikdy nemá strah, a tenis sleduje z tabledu
Reagovat
Frick
A co Mirza?
Reagovat
blixa
Mirza je indka, ne ?
Reagovat
Frick
Má k tomuto etniku tak nějak blízko....
Reagovat
blixa
Spíš nemá. Cikáni jsou kočovný kmen který se spoustou jiných indických kmenů nemá etnicky zas tak mnoho společného. Snad nějaký dávný prazáklad, ale pak jsme taky částečně cikáni :D
Reagovat
FulnekUltras
jako indoevropská rasa sedíme se sýkorkama na stejné větvi...
Reagovat
Frick
Petra C. - Doi

Ošemetný zápas. Japonka pochopitelně není žádnou antukářkou, nicméně v poslednách týdnech na ní dosáhla výher proti kvalitním soupeřkám (Hercog, Mladenovič, Ana Karenina...). Petra to bude mít hodně težké. Musíme doufat, že "domácí" prostředí pomůže.

Lucka - Nasťa

Zápas, kterého jsme se už měli dočkat v moskevském finále loni v říjnu. Avšak, Begu byla tehdy proti. A už tehdy jsem spekuloval, jak by takové finále Lucka zvládla. Připravit (případně) deblovou parťačku o domácí titul.... No, tak v neděli se ukáže. A řikám na rovinu - pokud to Lucka nedá, tak mne to nepřekvapí. Bohužel. Ale snad se to nestane. Každopádně má Lucka určitě opět smůlu na los. Stejně jako v Melbourne v případě Švedovový platí, že 90% nenasazených by bylo snažších
--------------------------------------------------------------

Tak, bohužel, Petře domácí prostředí nepomohlo a hladce prohrála. I přesto dnes přišly ve spojitosti s Petrou dobré zprávy. Jak se tu mnozí z nás obávali, že to bude konec s její kariérou, tak je to jinak, i přes ty neskutečné a neustálé zdravotní lapálie ještě nechce věšet raketu na hřebík. To je super. Držme této bojovnici palce!

Jak se tak nějak dalo čekat, Lucka to měla dnes velice těžké. Opět se projevila ta její velká "bolest" a opět nedokázala dopodávat ani jeden za setů. Ale něco se změnilo - Lucka konečně začala zvládat tiebreaky. No - sláva. I když je třeba říct, že Nasťa pomohla svými chybami. Rozhodně to byl zápas, který neměl být v prvním kole. Uvědomme si, že obě hráčky získaly v poslednách 7 měsících Premier titul! A úřadující vítězky dvou Premier titulů se mají mezi sebou utkat v 1. kole? Nj, měla mít Nasťa více bodů, aby byla aspoň 32. Taky bylo zajímavé koukat po posledném míčku na Lucku, která byla z té výhry snad i nešťastná. Musí to bejt fakt strašně hodná bytůstka. :o) ...a taky samozřejmě "měla dost".
Reagovat
Jabadu
Ten nadpis je takový "mylí". :-)
Reagovat
misa
Lucka je nejhodnější tenistka na světě.
Reagovat
FulnekUltras
zápas Šafi mohl klidně dopadnout i obráceně, ale právě teď je hodně cenné, že tentokrát se ten pověstný chloupek převážil na její stranu...
Reagovat
misa
zůstala v dolní polovině pavouka jedinou Češkou. V horní je jich pak devět.
Reagovat
FulnekUltras
My s Petrou zásadně žádné pavouky nesledujeme !!! ;-)
Reagovat
misa
Já je sleduju, abych se mohl obávat těžkých soupeřek :)
Reagovat
Jabadu
No jistěěěěě! ... Chlapi, dyť vy ty znalosti nakonec tak nějak máte. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já si třeba myslím, že pro hráčky je lepší, když moc neví o tom pavouku, na koho můžou narazit v dalším kole a tak.. Musí se prostě soustředit na to, co je tady a teď.. Tak to má být :)
Reagovat
smazaný uživatel
gratulácia Lucke. Tajbrejk 2.setu, to bola sila! Tiež gratulácia našej Magde. Na začiatku dostala facku v podobe kanára a zabojovala. super
Reagovat
FulnekUltras
jj, otočila to s Rogowskou pěkně...
Reagovat
smazaný uživatel
Super Lucy. Gratulace staronové české dvojce, snad už natrvalo.
Reagovat
blixa
Kde tě čerti berou ? Lucka je pořád 125 bodů za Kájou, a to Kája ještě nehrála ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka už je vzhledem k losu prakticky ve 4. kole. Karolína bude mít na antuce problém přelézt hned to 1.
Reagovat
PetaM
V tom případě Serena vzhledem k losu už vyhrála. Tak co tam ty holky jako blbnou?!
Reagovat
Jabadu
No já to vidím, že by Petře mohli dát ten pohár rovnou, zhodnotit, poděkovat ... a tak. :-)
Reagovat
VlS
A Petra speciálně mně a tobě pak poslat pár procent z výhry :-))
Reagovat
Jabadu
... a .. a nebo tak. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Serena vypadne ve 3. kole s Vikou. Finále bude Suarez - Kvitová 6:4, 6:3. Ještě nějaké otázky?
Reagovat
Jabadu
Když se ten tvů výrok zneguje, tak to bude úplně v pořádku. Tak to má byt, tak je to spravne. Dovolte mi odejít. :-)
Reagovat
blixa
No jen co děláš s těmi multimiliony, co už si vyhrál na sázkách ? :D
Reagovat
Jabadu
"Mám dotaz. ... A jak von wave může vědět, že Suarez vyhraje 6:4 6:3? Úhel gama není přece dán?!" :-)
Reagovat
blixa
Šak on to neví, jen si tu tahá triko :D
Reagovat
FulnekUltras
Nemá ani na kružítko, tak si vobtahuje pětikorunou... ;-)
Reagovat
FulnekUltras
;))))))))))

Menšíkovic Karlu už tentokrát udě(o)láme !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jo. Proč jsi u toho finálového zápasu prohodil výsledek? ;-)
Reagovat
PetaM
Já se ale na nic neptal ...
Reagovat
misa
Lucce hrozí ve 3. kole Gavrilova, pekelně těžká soupeřka. Uvidíme, jak je na tom zdravotně po římském tažení.
Reagovat
blixa
Jo pán je věštec !!! :-o Tak to je ovšem samozřejmě jiná ! Ale která ? A to je jedno ...
Reagovat
Jabadu
No přece Lucie - postrach tenisportálu. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka vypadne s Marií nebo Carlou, to nevím jistě. Karolína bude mít skóre 3. setu s Zheng 7-5, ale nevím, pro koho. Spíš to ale vidím na Číňanku.
Reagovat
FulnekUltras
zápas Pcheng Šuaj vs. Hercog ? Číňanka snad byla zdravotně mimo hned od začátku ? Díky za případné info.
Reagovat
smazaný uživatel
Šuaj byla zdravotně mimo už do začátku, celou sezonu ji provází zranění. Je to škoda moc ji fandím.
Reagovat
FulnekUltras
Po několika předchozích nezvládnutých koncovkách setů i zápasů na méně významných turnajích přišel teď v pravou chvíli úspěch na GS a navíc proti houževnaté kamarádce - to vše může Lucku opět polít živou vodou. Středeční japonská soupeřka pro 2. kolo je ve srovnání s dnešní Nasťou Pořízkem rozhodně "hratelnější" ;-)...a dál uvidíme...
Reagovat
lars
zapas ale ukoncila Pavljuc vlastni UE :))
Reagovat
FulnekUltras
chyby dělaly obě, ale důležitý je výsledek... ;-)
Reagovat
VlS
No, to je v tenisu jistě něco mimořádného, co se stane nejvýš 3x za sto let :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Nemá někdo rozpis zápasů na zítra? :)
Reagovat
sprchon
http://www.rolandgarros.com/en_FR/scores/schedule/index.html
Reagovat
smazaný uživatel
Nějaký její fanoušek jí během 3. setu udělal takové "statistiky" a teda ty čísla jestli jsou pravdivé, tak je snad ještě horší než Cibule! :D

https://pbs.twimg.com/media/CFyjmKRXIAE4tpm.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Já těm číslům věřím! :D Ale tak pro mě je to pochopitelné. Ana tenhle zápas potřebovala vyhrát a bylo na ní vidět, že strašně moc chce. Navíc v tom 3. setu byl důvod k radosti celkem často. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Jako ale teda občas musela dávat slušná komba.. :D

Ale škoda, že Ane včera neudělala radost Bojana vítězstvím.. :-( :-/ nebo alespoň, že se neumístila na stupni vítězů.. Dokoukal jsi to včera ten Eurovision?
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, koukal jsem až do konce. Tuším, že Srbsko bylo celkově na 10. místě... Pak jsem ještě přepnul na Němce (ARD), kde potom ještě měli mejdan a dělali si srandu z toho, že jenom oni a Rakousko dostali 0 bodů. :D Zpívala tam i Lena, která to vyhrála v roce 2010. Tu mám rád, možná ji taky znáš. :)
Reagovat
sprchon
:D :D
Poslední dobou mi to její povzbuzování připadá protivný... A to ještě nemluvím o kašílku. :) Ale jinak jsem ji měl vždycky rád a když se jí zrovna daří, hezky se na ni kouká.
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas, taky mi to její povzbuzení začíná jít na nervy.. :DD
Reagovat
Titan
http://www.rolandgarros.com/en_FR/scores/stats/day6/2133ms.html
Reagovat
smazaný uživatel
Mně Ana přijde sympatická buď mimo kurt nebo když prohrává. :D Když vyhrává, tak je mi celkem protivná..
Reagovat
Titan
Zítřejší zápas dne:
11:00
Mladenovič-Bouchard
Kurzy 2,62 - 1,44 nechápu, Mladenovič je přece jasná favoritka ;-)
Reagovat
Jabadu
"Ne, ty nejsi princezna."
"Tak co?"
"Ty jsi královna! ..Eh." :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to ale grandslam! :D Ty Genie zajímá, konečně turnaj, který není pod její úroveň
Reagovat
misa
Další lekce slušného chování by se hodila :)
Reagovat
Jabadu
Loni, po finále Wimbledonu, byla princezna nějaká opařená, to je fakt. :-)
Reagovat
sprchon
:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tenhle zápas se hraje až v úterý. Ale věřím, že Kiki Genie minimálně potrápí. Allez Kiki!!! :D
Reagovat
misa
Až? Organizátoři si ji tam chtějí pár dnů nechat pro okrasu?
Reagovat
blixa
Koho ? Evžu ? Kikina je mnohem hezčí !!! ;-)
Reagovat
misa
Géňu
Reagovat
blixa
Géňu jo ? :D :D No, Géňa sice zhubnul, ale přeci jen ... :D
Reagovat
Cico93
;-))))))
Reagovat
Cico93
Inak tých dvoch čudakov som uz dlho nevidel. Tele tele alebo ako sa to volalo som občas pozeral. Celkom dobri tam boli.
Reagovat
smazaný uživatel
Dávají reprízy na Smíchově. :D
Reagovat
Cico93
Jj viem. Už som to zazrel aj tam. Niekedy neskoro večer to dávajú nie?
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, vždycky po 22. hodině. :D
Reagovat
FulnekUltras
Proč tomu vodicímu psovi dáváte pamlsek? Vždyť vás táhnul přes silnici na červenou a málem vás při tom přejelo auto!

To já jen zjišťuju, kde má hlavu - a hned potom ho nakopu do prdele !!! ;-)))
Reagovat
vrabejka
Uvidíme
Reagovat
Jabadu
"Ale lidé říkali, že máte dcery dvě!
Čest nám prokažte a tu druhou ukažte!"
"Nu což, můžeme ji snad ukázat. Nasťo! Nastěnko ...
Grrrr, ty čarodějnice! Ty zmije jedovatá!!" :-)
Reagovat
sprchon
Docela časté... Tvoje oblíbená pohádka? :)
Reagovat
Jabadu
Lidé mého věku ji znají nazpaměť. Přitom nijak nevybočuje z tehdejší ruské produkce. Tvář té pohádce vtiskl český dabing a hlavně geniální verše. :-)
Reagovat
Titan
Tak, tak. Ani Rusové a herci Mrazíka nechápou, proč je u nás tak oblíbená...:)
Reagovat
sprchon
Myslím si, že nejen lidé tvého věku. A geniální to je. ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Já Mrazíka nemůžu ani vidět. Už mi to leze krkem, jak ho dávají každej rok. :DD
Reagovat
Jabadu
Já už na něj také nekoukám. Ale masakr z toho udělali Slováci. Oni ho totiž nezveršovali, ale jenom přeložili. Hrůza. :-)
Reagovat
lars
prelozili z sestiny do slovenstiny ? :)
Reagovat
lars
z cestiny ...
Reagovat
Jabadu
Ne. Z originální ruštiny. V ruštině ta pohádka je také veršovaná, ale to Slováci neudělali. Prostě to jenom přeložili. Výsledek je katastrofální.
Reagovat
Cico93
Výsledok je na 1*!
Reagovat
blixa
Jo ? Já nevím, slovenskou verzi jsem neviděl. Jen ruskou a fakt musím říct, že teprve český dabing to posouvá do oblasti ryzí geniality ;-)
Reagovat
Cico93
Ja som na český prepol raz a diky Bohu za slovenský. Sila zvyku asi.
Reagovat
sprchon
"Má matka jen jednu dceru má. A to jsem já!"

http://www.themoscowtimes.com/upload/iblock/943/Sharapova.jpg
Reagovat
Jabadu
"Můj synáček má rád husí játříčka."
"Annnno."
"Ať nám nevěsta chytne husu a my se zatím podíváme, jaká je hospodyně."
"Mámo!" :-)
Reagovat
sprchon
"Téhle husy se každý leknout musí."
Reagovat
VlS
Skoro bych řekl, že nejsi Ivánek a že nechceš Nastěnku za ženu.
Reagovat
misa
poměrem 8-6 a 11-9 je pro Lucku po všech těch prohraných zkrácených hrách velkou vzpruhou. Jsem šťastný, že se teď nemusím dívat na třetí set.

Kurumi Nara měří jen 155 cm, Lucka tedy potká takovou motorovou myšku, která bude běhat a běhat. Takže hlavně neztratit trpělivost. Servis by měl Lucii dost pomáhat, hlavně ten ven z dvorce.
Reagovat
tommr
ty vyhraný TB jsou sice hezký, ale vůbec na ně nemělo dojít ... :)
Reagovat
misa
U Lucky se často opakuje strach z úspěchu. Hraje pasivně, nejde jí servis... Když naopak prohrává, předvádí tenis hráčky top 10.
Reagovat
tommr
přesně tak. Lucka se vždycky dostane do křeče ve který není schopná hrát to co jinak umí a jen se pasívně brání ...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsem se těšil, že se podívám v klidu na zápas Lucky.
Podíval jsem se.
V klidu ne :-)
Reagovat
sprchon
Koukat na naše hráčky v klidu? Naivní představa. :D
Reagovat
blixa
:D :D :D +1
Reagovat
lars
nojo sekal se stream :))
Reagovat
Fandina
:-)))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Dáte mi někdo rozpis na zítřek ?
Reagovat
sprchon
No to zas bylo něco. :) Nastěnka nedala nic zadarmo, byl to boj. Hezký zápas, gratulace. :)
Reagovat
slacker
Nastenka toho zadarma dala docela dost, nastesti.
Reagovat
sprchon
Dokázala se zničehonic zvednout a hlavně ke konci na ty matchbally hrála dobře. ;)
Reagovat
slacker
a aby mohly prijit matchboly musela mezitim neco pustit zalevno.
Reagovat
sprchon
Hrála hodně na riziko, ale rozhodně si neřekla: "Tak, tenhle míček pošlu do autu."
Reagovat
VlS
No ty aby sis neplivnul jedovatou slinu
Reagovat
slacker
jedovatou slinu si pliv az ted ty. Veta o tom ze Nasta nedala nic zadarmo je nepravdivy eufemismus. Ja v zaveru videl i nejakpu tu dvojchybu vyhozene returny a obcas i nejaky velky kiks ala Petra.
Reagovat
smazaný uživatel
Nasťo... :((( Ale byl to dobrej zápas. Navíc první, který jsem letos viděla na FO. :)
Reagovat
Jabadu
No, to bylo strachu. Já jsem byl úplně klidnej. Jako můj děda.
"No bóóóže! Tak shoří. Se postaví novej."
(sousedovi hořel barák) :-)
Reagovat
blixa
Děda je rozený dobrák :D :D
Reagovat
Jabadu
Trochu jsem kecal. Já žádného neměl. Oba zahučeli ve druhé světové ve Svobodově pluku. :-)
Reagovat
misa
:-)))
Reagovat
lars
treba byl ten barak urcen k demolici :))
Reagovat
Fredy
Bylo to po velkém nerváku, ale s dobrým koncem. :) Velká gratulka. Lucko pojď! :)
Reagovat
tommr
šílenej zápas - naštěstí s dobrým koncem! Lucka ale hraje v klíčovejch momentech ve strašný křeči a měla by s tím už něco udělat ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Však už dneska začala :-)
Reagovat
tommr
dneska měla hlavně kliku, že je Pavlyuchenková podobnej nervák jako ona a dělala v závěrech obou setů ještě větší chyby než Lucka ... :)
Reagovat
d@ve
Jak to tu takhle čtu, tak jsem docela rád, že jsem ten zápas dnes nestihl na živo. :) Asi to musel být zase pěknej nervák. Lucka má asi ráda napínavý thrillery. :D
Reagovat
misa
Pro fanoušky hodně těžký zápas. Měl jsem velký strach ze třetího setu, Lucka by mohla ten třetí set v hlavě lehce ztratit, po těch nedávných nezdarech.

Můžeš se dívat na záznam:
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/11144783015-french-open-2015/215471291352001
Reagovat
d@ve
Dík.Záznam už asi bude snesitelnější... :)
Reagovat
Desetinka
Gratuluju moc, jsi ohromná bojovnice, ale v těch závěrech setů má člověk chuť vlítnout na kurt a pořádně s tebou zatřást...
Jsi moje nejoblíbenější tenistka vůbec, ale už po zápase se Světlanou jsem se zařekla, že to je poslední zápas, na který se dívám, ale moc ráda se pak dočtu, že si někde vyhrála. Mám jenom jedny nervy a dneska už je jich zase o něco míň...
Reagovat
misa
Myslel jsem si, že zápasy Petry jsou vrchol, ale Lucka ji překonává úplně v pohodě.
Reagovat
Desetinka
dneska mi to přišlo o několik pater...
Reagovat
FulnekUltras
hlavně že to dobře dopadlo, což může Lucku zase pořádně psychicky nakopnout...
Reagovat
Jan
Když přejedol, tak vrchol :)
Reagovat
VlS
ty nám dáváš. Gratulace, v dalším kole Kurumi Nara by měla být snažší soupeřka. Konečně zas dva vyhraný TB - spadl mi šutrák.
Reagovat
misa
Mám toho plné zuby, a to se hrály jen dva sety. Lucce doufám pomůže tahle výhra ve DVOU TIEBREACÍCH .-))
Reagovat
Frick
asi jsem se do tebe zamiloval.
Reagovat
blixa
Ježíš, tolik neštěstí na jednu slabou ženu !!! :D
Reagovat
Jabadu
xixixixi ... :-)
Reagovat
lars
Tamara ? :))
Reagovat
Jabadu
???
Reagovat
sprchon
:D :D :D +1
Reagovat
sprchon
Lucko, ty seš vůl. :D
Reagovat
kada.tom
Lucka si hraje s nervy fandů :-D
ale tak postup tam je, to je hlavní :-)
Reagovat
smazaný uživatel
zaplať Pán Bůh. Nervy jako kráva. :D Gratuluji a jsem rád, že to dala v TB, protože to snad Lucce dodalo sebevědomí.
Reagovat
pockerface
No konečně, ach ty nervy. Snad Lucka ve 2.kole Japonku přejede.
Hodně štěstí.
Reagovat
Patri.k
Dobrá rozehřívačka do dalších kol :DD
Reagovat
FulnekUltras
;))))))))))))
Reagovat
EllNino
To byla krásný u sítě :)
Reagovat
tommr
je vidět, že zůstaly kamarádky i když už spolu debla nehrajou ... :)
Reagovat
vrabejka
Tiebrejkový mág!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Jedna sympaťačka dál, jedna domů...
Reagovat
Fandina
Lucinkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Reagovat
blixa
Ufffffffffff ! To zas bylo peklo !!!! ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
to je zabíjačka tohle to
Reagovat
pockerface
Že to tu Lucku pořád baví hrabet se stále ze sr*ček.
Reagovat
EllNino
to byl servis ...-_- :)
Reagovat
slacker
Slabeeee
Reagovat
smazaný uživatel
To chtějí ten TB hrát to zítra
Reagovat
kada.tom
to je zápas, který musí nezaujaté bavit :-D
neuvěřitelný, co tam holky předváděj .. :-)
Reagovat
pockerface
to jo, ale my máme nervy na dranc :-)
Reagovat
Pedronegro
jo, je to super :-)
Reagovat
pockerface
Poslední zápasy Lucka z toho dělá větší drama než Petra :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No jo i Nasťa nám ukázala jaká je labilka
Reagovat
pockerface
Lucka se asi jako malá nenaučila vyhrávat. Je potřeba se naučit nejen prohrávat, ale i vyhrávat, to je možná ještě těžší se naučit. Bohužel nevím vzhledem k věku jestli se to Lucka ještě vůbec naučí. Myslím, že to řekla G.Soukalová, že se musela naučit vyhrávat, že jí kolikrát svazoval pocit, že může vyhrát. Jestli opravdu někoho nenajme přes psychiku, tak se bude pořád plácat kolem top20, top30.
Reagovat
FulnekUltras
dneska ji ještě k tomu brzdil pocit možného vítězství nad kámoškou... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
:DDDDDDDDDDDDD
Reagovat
smazaný uživatel
máš štěstí lucko ale ještě není konec
Reagovat
dadaft
zatímco muži dnes nepředvedli ani náznak dramatu, ženské si to rozdávají v hodně napínavých zápasech.

Lucka se Stázinou si nedávají nic zadarmo.
Reagovat
Grape
U mužů by ještě mohlo být slušné drama ze zápasu Johnson - GGL. Jinak je fakt, že všechny zápasy ve 3 setech. :-)
Reagovat
VlS
To ti povím, Nasťa do toho řezala jak u Stalingradu. To byly pecky jako blázen, krásnej zápas, ale nervy nadranc.
Reagovat
pockerface
Luccka převzala vedoucí pozici žebříčku největších nerváků či labilních hráček. A jestli si nenajme psychologa, aby jí naučil vyhrávat, tak ho ještě hodně dlouho povede.
Reagovat
smazaný uživatel
dvojchyba za stavu 3-3 to tohle není normální
Reagovat
smazaný uživatel
tak jestli ten TB dá, tak je dobrá, ale jestli je tak to vypínám. na to nervy nemám
Reagovat
kada.tom
Lucka to začíná neunášet ... :-(
Reagovat
smazaný uživatel
a je to v pr.deli totálně 0-3 v TB
Reagovat
EllNino
koukej se a neotravuj :D 2:3
Reagovat
smazaný uživatel
to je ještě horší než koukat na Petru
Reagovat
smazaný uživatel
doufám že co nejdříve vymyslí transplantaci hlavy
Reagovat
FulnekUltras
;))))))))))
Reagovat
kada.tom
Lucka si z fanoušků dělá prd .... dobrý den :-D
Reagovat
historik
to je kráva fakt, to se jinak nedá říct, a to jsem člověk, který se dokáže krotit
Reagovat
misa
Má to smysl????
Reagovat
misa
Má :-)
Reagovat
tommr
a Lucka to zase nezvládla dopodávat i když měla 4 mečboly ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
ty vole Lucko to si děláš pr.del už!!!!
Reagovat
slacker
Svacino nemel. Jakepak nemozne vratit?
Reagovat
EllNino
to byla dělbucha ty, tak to zkus vrátit :D
Reagovat
pockerface
Vyměňte Lucce hlavu a je to geniální hráčka v top3. Ale takhle se bude Lucka stále pohybovat od top13 -20.
Reagovat
pockerface
Tak udělá z toho Lucka ještě drama, nebo to zvládne?
Reagovat
pockerface
hm takže drama.
Reagovat
slacker
Labilkaaa. Nebyt kiksu Pavlucekove uz to bylo 0:40
Reagovat
misa
zápasu je tady!Lucko, zapomeň na všechny předchozí zápasy.
Reagovat
tommr
Lucka má brejk a bude podávat na zápas! To jsem teda zvědavej jak se s tím popasuje. Nevsadil bych na ní ani zlámanej pětník ... :)
Reagovat
EllNino
už ne grešli jo :D
Reagovat
Fandina
6:5 s brejkem ve druhém. Šafi pojď!!!
Reagovat
kada.tom
Oujéé, brejk, tak Lucko - doservírovat :-)
Reagovat
smazaný uživatel
a teď Lucka nedopodává, už to vidim
Reagovat
Jabadu
Nesejčkuj! :-)
Reagovat
slacker
Ty blaho, kolikatej uz vyhozenej prijem DRUHEHO podani?
Reagovat
kada.tom
Nasťa pěkně přiznala Lucce jasej míček IN, čároví by si měli pořídit okuláry :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ať si koupí čároví brejle, tohle by viděla i moje babi
Reagovat
tommr
Lucka zase přišla o brejk a ted bude podávat pod tlakem ... :(
Reagovat
slacker
Tommr zacina komentovat pod tlakem, ajajaj.
Reagovat
misa
bude Lucka podávat na udržení v setu. U Lucky se tohle děje zápas za zápasem :-((
Reagovat
Jabadu
Tvl ... to tam na ten umpire nemohou posadit nějakého průměrného bělocha? To tam musí být nějaká vopice kvůli kvótám?! Zatracená, zk ... práce! :-)
Reagovat
FulnekUltras
bacha na "korektnost"... ;-)
Reagovat
misa
Lucka bohužel tlak neunesla...
Reagovat
Patri.k
tak je to ženský tenis, v něm hrát od začátku do konce setu jen na servis není zas tak reálné
Reagovat
EllNino
Lucy Lucy, pro dobrotu na žebrotu :D
Reagovat
misa
Rozhodčí začíná kur.vit Lucce práci :-((
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, na rozhodčí tady hraje jen Quesh, tak klídek :D
Reagovat
Patri.k
Jinak, koukal jsem, na WTA live ranking a všechny češky si hrozně polepšily, takže FO je opravdu velká naděje jak se v žebříčku hodně vyšplhat... naopak pro Cetkovskou tenhle turnaj byla poslední naděje, jak se udržet v elitě, nyní padá na 143 místa a ni na Wimbledonu se do hlavní soutěže nevešla, padá i Kristýna na 131
Reagovat
EllNino
je to proto, ž e každoročně je RG pohřebištěm Češek :D ...takže ty posuny zase nebudou takový dramatický :D
Reagovat
misa
a tlak na Lucii začíná narůstat...
Reagovat
tommr
ted měla Lucka trochu štěstí, že se soupeřka vyházela na returnu ... :)
Reagovat
pockerface
Dobře Anna, dost lidí jí tady dneska předpovídalo konec, ale já jí věřil. Monty má dnes dobrý den :-), Gigin taky Ernest mu postoupil, tak to můžete zapít :-).
Reagovat
vrabejka
Montymu to posral Liverpool
Reagovat
smazaný uživatel
No ale Viktorka Žižkov mi vyhrála! :D Liverpool mě nas*al, ale je to lepší takhle, než kdyby to bylo obráceně. Na tenisu mi dneska hodně záleželo, teda hlavně na zápasu Any. Donna ještě přidala velmi příjemný bonus navíc. :)
Reagovat
kada.tom
Ivanovic otočila. Ale tedy potvrdilo se, že její vstup do turnaje nebude nic jednoduchýho :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Potvrdilo. Já jsem toho zápasu taky docela obával a přestože jsem věřil Aně, tak jsem čekal boj. Shvedova hrála v 1. setu velmi dobře, ale naštěstí Ana začala mít od 2. setu navrch... Co jsem ale rozhodně nečekal, to je dnešní postup Donny. :)
Reagovat
misa
Pro Lucku hodně nevýhodný stav :-)
Reagovat
Patri.k
:D a prohrávat je výhodný? :D
Reagovat
smazaný uživatel
To asi ne, ale Lucka hraje nejlépe, když prohrává, naopak když vyhrává, na chvíli ztratí jakoby koncentraci a vedení ztratí. Možná tak to autor myslel :D
Reagovat
slacker
Kdyz chce vyhrat musi v nejakou dobu vyhravat
Reagovat
smazaný uživatel
To ano, ale nic to na tom nemění. Lucka hraje nejlíp, když prohrává.
Reagovat
misa
Lucka dole je hráčkou top 10.
Reagovat
tommr
hlavně aby to Lucka stihla ukončit dokud je světlo ... :)
Reagovat
EllNino
tam je vidět do naší 10. hodiny :)
Reagovat
tommr
Lucka vydřela důležitej brejk v maratónský hře ve který se šlo desetkrát přes shodu. První tři BP sice zahodila špatnýma returnama, ale čtvrtej jí naštěstí Ruska darovala dvojchybou ... :)
Reagovat
slacker
Miki Miki
Reagovat
Jabadu
Viděls film Vyvolený (Brusič Willis)? Ty jsi zřejmě ten druhý případ. :-)
Reagovat
slacker
Videl, ale jses vedle. Ten co ho hral Samuel L. Jackson je typove prave Tommr
Reagovat
Jabadu
To je možné, to já nevím. Ale jako fyzicky zdatný člověk (cvičím 30 let) mám zvláštní instinkt. :-)
Reagovat
Patri.k
Dobrý, má rezervu v zádech Lucka
Reagovat
misa
vybojovaný gem!
Reagovat
Patri.k
Jsem zvědavej, jestli zítra budou všechny kurty pod kamerou, nebo to zůstane, u toho počtu, co je dnes
Reagovat
Frick
Že fakt bude mít Pavlju o tolik větší sílu? Copak má tolik holek takový paže, jako Lucka?
Reagovat
smazaný uživatel
není to jenom o svalech
Reagovat
slacker
Zbytek je o kloubech
Reagovat
smazaný uživatel
Ono Pavlju je taková "pořádná" celkově. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
jo, přijde mi jako taková hezčí verze Bartoliové
Reagovat
smazaný uživatel
Taky se mi zdá :D A teď si neuvědomuju, ona taková Pavlu byla? Nezdá se mi, že až tak při těle byla.
Reagovat
tommr
byla dokonce ještě zavalitější - dneska je v relativně dobrý kondici ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
hm. Tak to si nepamatuji. Každopádně mi to nepříjde úplně ideální tenisová postava. Možná na servis, ale jinak...
Reagovat
Frick
Jasně, ale kolik je pod tim sádlem svaloviny? :o)
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě dostatečné množství na to, aby tě za takovou nejapnou poznámku dobře mířenou ranou připravila o chrup. ;-)
Reagovat
Jabadu
Páka s velikostí svalu nemá nic společného. :-)
Reagovat
Jabadu
Síla úderu není o svalech, ale o švihu a hmotnosti. V této konstelaci mi z fyzikálního hlediska nejlépe vychází Petra. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, že je to hodně o švihu, ale asi těžko ti bude třeba taková hráčka s 160 cm a 50 kg podávat dvoustovky.
Reagovat
tommr
tak Lucka tentokrát ten TB naštěstí zvládla i když v něm promarnila dva setboly. Set ale mohla (a měla) normálně dopodávat ... :)
Reagovat
Patri.k
Přesně, věčný problém Lucky, znejistí v duležitých momentech
Reagovat
Grape
Jojo, Lucka je jedna z nejjistějších hráček na servisu, ale za stavu 5:3 nebo 5:4 ztrácí svá podání s železnou pravidelností... Naštěstí to tentokrát dobře dopadlo. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nasťo, Nasťo... No nic, jedem dál. Come on!!!!
Reagovat
misa
výborně! Ovšem poslední dvě prohry přišly po získaném 1, setu...
Reagovat
Patri.k
To byl boj... škoda, že Lucka ty klíčové momenty neumí hrát jistěji, mohla by být jinde, ale i tak, díky za to
Reagovat
smazaný uživatel
tak super. trochu napravený komplex z TB :)
Reagovat
kada.tom
Uff, set by byl :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucie Infarkt Šafářová
Reagovat
Grape
No to by to nebyla Lucka, kdyby šlo všechno v pohodě a bez komplikací, že? Tak hlavně že ten TB zvládla. :-)
Reagovat
slacker
uuufff
Reagovat
Frick
To je ten citoslovec, co Lucka vypouští při výměnách? Neni to spíš "vuuuf"?
Reagovat
misa
vuuuuf
Reagovat
smazaný uživatel
Ježiš Lucko :( co to je
Reagovat
slacker
Je to set doma
Reagovat
dadaft
skvělý režisér na kurtu Suzanne Lenglenové -- perfektní střih, schopnost vyprávět příběh zápasu, použití detailu (např. tváří), a zároveň schopnost si v opakovačce vychutnat krásné momenty (např. Yarčin antukový skluz),,,,,,,,,,,,,,, parádní práce, kdy kameramané ví, co se po nich chce, a "rejža" má na to, dát tomu fazónu.
palec nahoru.
a smekám.
Reagovat
pockerface
za to rejža na kurtu, kde hraje Lucka. To je občas hrůza. Záběr, že nevidíš ani kurt, ani míček a na jednou je záběr na Lucky obličej ze kterého vydedukuješ, že se jí úder nepovedl.
Reagovat
dadaft
no, on asi nemá tolik kamer, ale souhlas, je to rozdíl třídy.
Reagovat
smazaný uživatel
Lucino, zaber, přece nenecháš pozici české dvojky Plíškovce bez boje.
Reagovat
tommr
a je tu bohužel TB. Od stavu 5:4 hraje Lucka velice špatně ... :(
Reagovat
slacker
Nekaz to Lucce a nekomentuj Miki
Reagovat
tommr
neotravuj úchyláku ... :(
Reagovat
slacker
Nedelej furt Mikiho invalido
Reagovat
misa
neeeeeeeeeeeeeee!!!
Reagovat
EllNino
neboj ježiši :)
Reagovat
misa
ach jo
Reagovat
smazaný uživatel
tak snad nebude TB
Reagovat
smazaný uživatel
že se vůbec divíme :D
Reagovat
dadaft
Yarka bere první set. ))
koncovka byla infarktová, za stavu 5:4 servis 0:40 jsem nevěřil, že to dopodává,,,,,,,,,,,,,,,,, ale povedlo se.
dobrý tenis.
Reagovat
smazaný uživatel
Pro Anu strašně těžká situace... Ona nehraje špatně, ale prostě nedostane soupeřku, na které by se mohla chytit. To samé to bylo s Gavrilovou v Římě...
Reagovat
dadaft
je fakt, že Sláva v laufu umí být na antuce nepříjemná soupeřka.
ale pořád tipuju spíš Anu.
Reagovat
smazaný uživatel
Druhý set vypadá dobře, ale aby to nebylo jako s Carlou v Madridu...
Reagovat
kada.tom
Ivanovic set dole ..
Reagovat
smazaný uživatel
Lucko tvl
Reagovat
tommr
a Lucka bohužel nedokázala set dopodávat i když měla jeden setbol ... :(
Reagovat
misa
Lucka :-(
Reagovat
tommr
úplně zbytečně pustila Pavlyuchenkovou zpátky do zápasu ... :(
Reagovat
slacker
Klasika :-(((
Reagovat
smazaný uživatel
Nevymyslejte streamy, ojrosporty..odmyslete si Dvojfiftyna Svacinu a koukejte na hd ct sport :-)
Reagovat
slacker
... a nectete Tommra
Reagovat
smazaný uživatel
i když je teprve 1.den tak Rogowská si zaslouží cenu nejlabilnější tenistka RG 2015, to co předvedla Klára v Norimberku proti Kerberové není nic v porovnáním s Rogowskou, co dnes předváděla jsem strašný. 20 nevyužitých BB, 15x ztracené vedení z 30-0, 40-15 a dokonce i 40-0 při svém podání. Hrůza ta Rogowská mohla dát v pohodě double kanár ale její labilita jí k tomu nepustila
Reagovat
tommr
Lucka získala brejk a dokázala ho potvrdit i když při svým servisu prohrávala už 0:40 ... :)
Reagovat
misa
Lucka vede, což považuju za krizový stav :)
Reagovat
slacker
Ted 2 ukazkova vyhozeni se na returnu
Reagovat
tommr
zatím hraje až na to zaváhání v první hře velice dobře a snad už ten první set nějak doservíruje ... :)
Reagovat
Jabadu
Lucce by sice slušel i jutový pytel, ale růžová s fialovou?! Ty buzny, co to vymýšlely, si zřejmě předtím šlehly kokeša ze svých kadeří a přišlo jim to jako hrozně výborný. :-)
Reagovat
Frick
Já myslim, že v pohodě. OUTFITY model 1995 by jí ale neslušely :-D

BTW: Když to tílko má na zádech takový vykrojení, tak by fakt by si tam Lucka mohla nechat udělat nějaký motiv. Bylo by to velice elegantní :o)
Reagovat
gedzitka
Lucka vypadá jak bonbón :-D
Reagovat
smazaný uživatel
tvl Rogowská je neuvěřitelná labilka. Jen ve 3.setu nevyužila 9 brejkbolů a asi 15x v zápase vedla 30-0 a 40-15 při podání rybárikové ale i při svém podání a stejně gem prohrála. Strašná labilita
Reagovat
tommr
zápas Lucky dávají i na Eurosportu 2! Lucka sice ztratila hned první servis, ale okamžitě si ho vzala zpátky ... :)
Reagovat
Frick
V tom zápase bylo krásný počasí.
Reagovat
smazaný uživatel
Plete si úterý a středu... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Lucká má nádherný outfitek :)
Reagovat
Frick
Vypůjčila si něco od Slukový? :o)
Reagovat
smazaný uživatel
Donna a Caro G. měly dneska úplně stejný... :D
Reagovat
smazaný uživatel
já je neviděl, ale je mi jasné, že to bude mít půlka okruhu :D
Reagovat
Frick
si, že asi jedna z hráček s nejvyššim žebříčkovym maximem (24.), co nevyhrála žádný WTA turnaj.

Životní titulem je pro ni ITF 100.000 z dosti exotického místa - z Libanonu.
http://www.tenisportal.cz/jounieh-2-itf/2010/wta-zeny/
Reagovat
EllNino
Kournikova hele, na tu jsi zapomněl :)
Reagovat
PetaM
Nechápu, jak na ni někdo může zapomenout :D
Reagovat
smazaný uživatel
zvlášť Frick :)
Reagovat
Frick
Já nenapsal, že je to historicky hráčka s nejvyššim maximem, ale jedna z několika :o)

No a jaký další hráčky (dejme tomu nad 23 let) TOP 25 nevyhrály žádný WTA turnaj?
Reagovat
FandimRF
Udivuje mě, že tohleto kopyto nemuselo projít kvalifikací.
Reagovat
EllNino
Tohle kopyto mělo ještě před uzávěrkou přihlášek ještě místo ve stovce a jestli nazýváš holku, která měla za život zraněnou snad každou část těla, a skvělou techničkou se zlatou rukou, která by nebýt těchto zranění možná byla úplně někde jinde, kopytem ...
Reagovat
smazaný uživatel
přesně tak...Cetkovská mohla bejt hodně hodně vysoko kdyby neměla plno zraněních
Reagovat
smazaný uživatel
Prej kopyto :D hah.. Ta holka byla 25. a na zranění trpí opravdu abnormálně.. Takový Delpo v sukních..
Reagovat
smazaný uživatel
Loni Petra C. v Americe ve druhém kole hrála moc dobře, škoda že přišla na Petru K. která s ní měla dost práce, když byla zdravá tak hrála moc dobře
Reagovat
zpilat
se divím, že takový kok.t nemusel projít zkouškama, než mu dali login na tenisportálu :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Petru jsem viděl hrát minulý rok v Olomouci. Nehrála špatně, šla vidět trochu možná nerozehranost, ale určitě nehrála špatně, vždyť tam taky celý turnaj ovládla. Teď otázka, jestli by neměla zkusit hrát třeba víc ITF, nnež WTA, kde je to stejně zatím utopie..
Reagovat
Frick
0:6 na sety a všechny ty tři soupeřky nebyly žádný hvězdy - na los si úplně stěžovat nemůže.... :-(
Reagovat
EllNino
chybí herní praxe a hlavně absence fyzické kondice a dobrého zdravotního stavu ...prostě je to špatný
Reagovat
smazaný uživatel
byť jen jeden uhraný set rovnal by se málem zázraku za takových okolností
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist