Šafářová v Sydney prohrála tříhodinový maratón se Stosurovou. Plíšková a Záhlavová-Strýcová postupují

12. 1. 2015, 06:32
Aktuality 252
WTA SYDNEY - Lucie Šafářová loňské čtvrtfinále na turnaji v Sydney neobhájí. Česká tenistka dnes v Austrálii po třech hodinách podlehla v prvním kole domácí Samanthě Stosurové, s níž prohrála poprvé od února 2012. Naopak postoupily Karolína Plíšková i Barbora Záhlavová-Strýcová, které vzdala Dánka Wozniacká.
Lucie Šafářová

Lucie Šafářová odstartovala sezonu 2015 na Hopman Cupu, kde se jí po boku Adama Pavláska dařilo. V singlu si na úvod sezony připsala cenné vítězství nad Kanaďankou Bouchardovou, Italkou Pennettaovou a napínavou bitvu svedla i se světovou jedničkou Serenou Williamsovou, které podlehla až po vyrovnané třísetové bitvě.


Svými výkony v Perthu potvrdila, že se na novou sezonu připravila výborně a s útokem na Top 10 to myslí opravdu vážně. První 'ostrý' zápas se ale Šafářové výsledkově nepovedl. Aktuální světová patnáctka na turnaji v Sydney, kde si minulý rok zahrála čtvrtfinále, prohrála po tříhodinové bitvě s domácí Samanthou Stosurovou.

Přitom sedmadvacetiletá Češka vedla ve vzájemné bilanci s o tři roky starší Australankou 9-2. V posledních šesti duelech, nicméně vždy velmi vyrovnaných, ztratila jen jeden set a Stosurové se navíc na domácích turnajích už tradičně nedaří.

V Sydney se však třicetileté Australance podařilo sérii porážek s českou dvojkou přerušit. A to znovu po vyrovnané bitvě. Šafářová v prvním setu stáhla manko brejku a za stavu 6-5 měla tři setboly, ale nevyužila je a hodinu a půl trvající dějství v tie-breaku prohrála.

Samantha StosurováV druhé sadě semifinalistka loňského Wimbledonu Šafářová přišla o vedení 4-1 a náskok dvou brejků, přesto si nakonec vynutila třetí set. Ten rozhodlo jediné ztracené podání, o které přišla v osmém gamu vinou tří dvojchyb česká hráčka. Ta v následné hře už nedokázala odpovědět a tak po 3 hodinách a 3 minutách prohrála 6-7 7-5 3-6.

"Je to pro mě docela důležité vítězství," řekla Stosurová, která před týdnem v Brisbane ve svém úvodním zápase sezony prohrála s Lepchenkovou poté, co ve třetím setu neudržela vedení 5-1. "Dnes se mi to v posledním gamu dostalo do hlavy a řekla jsem si, že už to nemůžu znovu zopakovat. Snažila jem se být agresivní a využít své zbraně. Ano, mého servisu... Ve třetím setu jsem cítila, že mě dostává z problémů," dodala.

Šafářová se nyní přesune do Melbourne, kde bude ladit formu na prvním grandslamem sezony. Na Australian Open bude mezi šestnáctkou nejvýše nasazených.



Bývalá vítězka US Open Stosurová si před deseti lety zahrála při svém debutu v Sydney finále, od té doby se však teprve potřetí dostala přes první kolo. O své druhé čtvrtfinále bude hrát s další českou tenistkou Barborou Záhlavovou-Strýcovou, s níž se dosud neutkala.


Záhlavová-Strýcová dnes vyřadila bývalou světovou jedničku Caroline Wozniackou, které oplatila páteční třísetovou porážku ze semifinále turnaje v Aucklandu a ve vzájemné bilanci tak snížila na 2-4.

Česká hráčka ztratila úvodní tři gamy zápasu, ale vývoj otočila a první set získala. Pak už se odehrály jen dva gamy, neboť dánská tenistka za stavu 4-6 a 1-1 utkání kvůli problémům s levým zápěstím vzdala.

"Bolesti mi vystřelovala pokaždé, když jsem trefila bekhend. Nechtěla jsem, aby se to zhoršilo. Myslím ale, že v Melbourne budu moci hrát. Dříve už jsem s tím měla problémy, tak zhruba vím, o co se jedná. Vím, jak to léčit," řekla Wozniacká, která v sobotním finále v Aucklandu neudržela vedení proti Venus Williamsové.



Recept na zvládnutí zápasů prvního kola má zřejmě Karolína Plíšková. Loni se přes svou první soupeřku dostala na 21 ze 27 turnajů WTA a v nové sezoně má zatím stoprocentní úspěšnost. Poté, co před týdnem v Brisbane udolala Azarenkovou, dnes v Sydney porazila dvakrát 6-4 slovinskou kvalifikantku Poloňu Hercogovou.

Nyní má před sebou velkou výzvu, neboť v boji o první letošní čtvrtfinále ji čeká třetí tenistka světa a turnajová jednička Simona Halepová, s níž se poměří poprvé v kariéře. Halepová v sobotu triumfovala na turnaji v čínském Shenzhenu.

Semifinalistka z let 2012 a 2014 Petra Kvitová, jež měla v úvodním kole volný los, se dnes dozvěděla jméno své první soupeřky.
O postup do čtvrtfinále se střetne s Shuai Peng, kterou světová čtyřka zatím ve všech šesti zápasech porazila. Číňanka dnes v úvodním kole zdolala 1-6 7-6 6-4 Rusku Anastasii Pavljučenkovovou, přestože prohrávala 1-6 a 1-4.

Tsvetana PironkovováPironkovová v Sydney vyhrál 12. zápas v řadě
Vstup do turnaje zvládla obhájkyně titulu Cvetana Pironkovová. Bulharka, jež si účast v hlavní soutěži musela vybojovat v kvalifikaci, na úvod hlavní soutěže zdolala 6-3 7-6 světovou dvanáctku Flavii Pennettaovou. Italka včetně Hopman Cupu prohrála i čtvrtý letošní zápas ve dvouhře.

"Myslím, že jsem dnes odehrála skvělý zápas. Na kurtu jsem se cítila skvěle. Obě jsme hrály dobře a myslím, že si to diváci užili. Bylo to těžké utkání a jsem ráda, že jsem ho ukončila ve dvou setech," komentovala Pironkovová, která v Sydney vyhrála už 12 zápasů v řadě, neboť loňskou cestu za triumfem začala rovněž v kvalifikaci. Letos má šanci své vítězné osmizápasové tažení zopakovat.

"Samozřejmě, mám to tady moc ráda. Mám z loňského roku krásné vzpomínky. Sedí mi zdejší povrch, mám rád zdejší lidi. Líbí se mi město, což je důležité pro každého hráče, aby měl celkově dobré zážitky. Cítím se opravdu velmi dobře," řekla Pironkovová. která se ve druhém kole utká s devatenáctiletou Američankou Madison Keysovou.

Problémy měla loňská finalistka Němka Angelique Kerberová, která musela otáčet vývoj souboje s Lesjou Curenkovou. Světová devítka zdolala ukrajinskou soupeřku po setech 1-6 6-4 6-3.

Naopak předloňská šampionka Agnieszka Radwaňská odstartovala snadnou výhrou. Polská svěřenkyně Martiny Navrátilové dva dny po triumfu na Hopman Cupu porazila hladce 6-3 6-2 Francouzku Alizé Cornetovou, které v pátek v Perthu podlehla v třísetové bitvě. Francouzka dnes sice vyhrála na vítězné údery 24-11, ale také spáchala 39 nevynucených chyb, z toho šest dvojchyb. Polka hrála mnohem jistěji.



"Všechny naše předchozí zápasy byly asi tříhodinové, tak jsem na to byla připravená," řekla Radwaňská. "Je těžké nastoupit proti někomu, s kým jste před pár dny prohráli po třech hodinách na kurtu. V Perthu jsem nevyužila své šance. Ale myslím, že dnes jsem od začátku hrála dobře, soustředila jsem se na svůj servis a myslím, že vše tak nějak fungovalo," komentovala pětadvacetiletá Polka, jež si v sobotu připsala premiérový skalp světové jedničky Sereny Williamsové.

V dalším utkání se Radwaňská utká se Španělkou Garbinou Muguruzaovou, kterou porazila ve dvou setech před třemi lety v Miami i loni na Australian Open. "Hrála jsem s ní loni v Melbourne, bylo to čtvrté kolo. Je to velmi těžká soupeřka, má skvělou hru. Rozhodně nemá ten tradičný španělský styl, naopak, je zcela opačný. Ale snadné utkání tady čekat nemůžu. Je to pro mě další výzva."

První letošní výhru zaznamenala finalistka ze sezony 2013 Dominika Cibulková. Slovenská tenistka a finalistka loňského Australian Open dnes smetla dvakrát 6-2 Francouzku Kristinu Mladenovicovou.

- WTA PREMIER SYDNEY -
(Austrálie, tv. povrch, 731.000 dolarů)
pondělní výsledky (12. 01. 2014)
• Dvouhra - 1. kolo •
Záhlavová-Strýcová (ČR) - Wozniacká (4-Dán.) 6-4 1-1 skreč W.
Karolína Plíšková (ČR) - Hercogová (Slovin.) 6-4 6-4
Stosurová (Austr.) - Šafářová (ČR) 7-6 (7-3) 5-7 6-3
A. Radwaňská (3-Pol.) - Cornetová (Fr.) 6-3 6-2
Kerberová (5-Něm.) - Curenková (Ukr.) 1-6 6-4 6-3
Makarovová (6-Rus.) - Svitolinová (Ukr.) 7-6 (7-1) 6-2
Cibulková (7-SR) - Mladenovicová (Fr.) 6-2 6-2
Pironkovová (Bulh.) - Pennettaová (8-It.) 6-3 7-6(4)
Muguruzaová (Špa.) - Erraniová (Ita.) 6-0 7-5
Suárezová (Špa.) - Lisická (Něm.) 6-3 3-6 7-6 (7-1)
Gajdošová (Austr.) - Petkovicová (Něm.) 6-1 7-6 (7-5)
Shuai Peng (Čína) - Pavljučenkovová (Rus.) 1-6 7-6(1) 6-4
• Čtyřhra - 1. kolo •
Peschkeová/Hao-Ching Chan (4-ČR/Tchaj-wan) - Kudrjavcevová/Pavljučenkovová (Rus.) 4-6 6-4 10-5
TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

252
Přidat komentář
smazaný uživatel
Kája už školí aji Lucku s Belindou :-)
Reagovat
blixa
Tak to bylo hustý, dva kanáry ani ne za 40 minut, ona Simona dobře věděla proč se radši vymluvit na žaludeční potíže :D
Reagovat
freeteepek
škoda, že jsme neviděli obrázky. Jsem v šoku:-)
Reagovat
Patri.k
je to vazne super, veril jsem, ze i s Halepovou to muze vyjit, Pliskova je k nezastaveni, ale tohle je mnohem lepsi :D
Reagovat
VlS
Ultimativní výsledek. Babky, co si tam šly splknout, ani nestačily probrat sousedky:-)
Reagovat
janek_da
Babky probíraj dědky :)
Reagovat
Davor1
DelPo zvládol prvý set po návrate výborne, vyhral 6-3 a mal aj ďalšie brejkbalové šance, skvelý comeback...len to aj potvrdiť v druhom sete :-))
Reagovat
vendulkabendulka
Jeste pred pulrokem hrala Karolina s Gibbs vicemene vyrovnany zapas (vyhrala). Tohle je az neuveritelny narust vykonnosti.
3:0
Reagovat
smazaný uživatel
Výsledek super, ale je otázka, jak dlouho před zápasem se Gibbs dozvěděla, že půjde na kurt. Oficiálně se zpráva o odstoupení Halep objevila jen pár minut před zápasem. Rozhodně ale dobrý výsledek pro sebevědomí, Kája si zatrénovala a ani v dalším kole není bez šance (i když soupeřka bude těžká). Na live rankingu je teď 20. a je dost reálné, že buď ona nebo Bára se v top 20 objeví i v oficiálním žebříčku příští týden (a teoreticky tam mohou být obě / nebo taky ani jedna).
Reagovat
freeteepek
Tak a Karolína právě získala první set 6:0. To byl teda fofr! Jsem se těšil za zápas s Halepovou, pak koukám, že hraje s Gibsovou a zrovna se přetahovaly o první hru, když ten zápas někam zmizel. A když se znovu objevil na stránkách sázkovky, Karolína vedla 3:0 a sázení už ztratilo smysl...
Reagovat
vendulkabendulka
Jirka Vesely je ve druhem kole, ovsem tam ceka Gulbis :(
Reagovat
historik
právě porazil Bellucciho, pořádně si zařval a Karolína vede už 5:0:-)
Reagovat
blixa
Kája se s tím nemaže, první kanár udělen za cca 20 minut.
Reagovat
vendulkabendulka
Dokonce 18 minut! Byla nastartovana na Simonu, tak si potrebuje spravit chut na nebohe LL.
Reagovat
Davor1
Borna práve vyletel s antukárom Carreno- Bustom v prvom kole v Aucklande, prehral jednoznačne v dvoch setoch, dnes mu to až tak neišlo, hral ako Murray :-DD
Možno by mal mať menej rečí a viac pokory, aj dnes sa chvíľami správal ako rozmaznané decko, zrejme sa videl v ďalšom kole už pred zápasom...
Reagovat
smazaný uživatel
Možná mu v tomhle ohledu ta výhra nad "umírajícím" Rafou spíš uškodila. Čím dřív se vrátí na zem, tím líp pro něj.
Reagovat
Davor1
tiež si myslím...
Reagovat
janek_da
jj, Corič je nafouklá bublina (zatím). A to je mooc dobře.
Reagovat
Davor1
Top seed Simona Halep has withdrawn from this week's Sydney International tennis tournament with gastroenteritis.
Reagovat
vendulkabendulka
Haha, Karolina ma fakt stesti. Simonu nahradila LL Gibbs.
Reagovat
Davor1
šťastie ako hrom. Snáď ho využije...
Reagovat
vendulkabendulka
Kanar v prvnim setu, vlitla na ni jak vichrice. Toto bude mit rychly spad.
Reagovat
smazaný uživatel
https://twitter.com/WTA/status/554815311095287808

Takže Kája walkover?
Reagovat
blixa
Strach jí nedovolil nastoupit ?
Reagovat
smazaný uživatel
:-)

No tak snad Karolína nedopadne jako v Brisbane, Gibbs je hratelná (jako Kudryavtseva), v září jí Kája porazila v Soulu 2-0. Nečekaná šance uhrát body navíc a zaútočit na top20.
Reagovat
blixa
Je to trochu zvláštní přihodit LL do druhého kola. Ale aspoň se Kája na Makarovou rozehraje ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ani jsem nevěděl, že je to možný. Předpokládám, že v případě prohry dostane Nicole body a peníze jen za 1. kolo, ale i tak je to pro ní šance. A pro Karolínu taky, tak snad to nepohnojí (ne že by toho nebyla schopná, pro příklad netřeba chodit daleko :D ).
Reagovat
blixa
Kája zahájila svižně, snad tak bude i pokračovat ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ne, podle webu WTA má hrát s Nicole Gibbs (LL z kvaldy).
Reagovat
blixa
Tak tak.
Reagovat
blixa
https://www.facebook.com/petrakvitovaofficial/photos/a.188526497878104.51345.185199214877499/872152836182130/?type=1&theater
Reagovat
Frick
http://www.frekvence1.cz/radio/zaznamy-poradu/index.shtml?themeId=1&itemId=15730&type=1

Zajímavý rozhovor ve kterém se dozvíte, že v to, aby tato země měla v TOP 2 dvě své tenistky, chybělo to, aby na úřadech nebylo o něco menší kikoti.
Reagovat
Frick
*byli o něco menší cocoti.
Reagovat
FulnekUltras
jo, s českým občanstvím se po rozbití Československa dlouho dělaly rádoby velké "státní" ciráty... ;-(((
Reagovat
FulnekUltras
jinak rozhovor s Černoškem opravdu hodně interesantní...
Reagovat
Frick
http://www.auto.cz/deset-nejlepsich-sportovcu-ceska-jak-jezdi-nase-hvezdy-85102
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska mraky sirek do očí, hektolitry kávy, čokolády = prostě Juana musím vidět. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně ať z toho nebolí oči :-) Stachovsky je dost silné kafe na úvod po tak dlouhé pauze. Tipnul bych tak 2-6 4-6, ale doufám, že Juan překvapí, potřebuje před AO trochu nabrat herní praxi.
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud nezhasnu, tak mě určitě oči bolet nebudou, protože je na koho koukat, i když mu to nepůjde :)
Reagovat
FulnekUltras
nejdříve kolem 18.00, kdy se už dají po jihoaustralském letním dni předpokládat přece jen o něco mírnější teploty pod 24-25°C, byť při relativně vysoké přímořské vlhkosti vzduchu, takže zde by komplikace vzniknout neměly. Zároveň věřím, že si nebude ani nijak přehnaně připouštět svou vysoce aktivní bilanci s Pcheng - maximálně v míře, která v ženském tenisu dodává H2H lepší straně odpovídající zdravé sebevědomí a u horší vyvolává naopak ještě před zahájením podvědomý pocit mínus jednoho až dvou brejků. Teď už jen zbývá nenechat si utéci začátek, být v pohodě na servisu, zbytečně se nevyhazovat - a momentálně nejlepší Číňanka by pro naši lvici mohla být i dnes dostatečně stravitelná.
Hodně zajímavé budou v Sydney i další duely - a vzhledem k tomu, že jsou v nich zastoupeny výhradně jen samé sympaťačky (mj. už první mač Karla-Káťa), nezbývá než si prostě přát ať vyhrají ty lepší a pro všechny příznivce pak vysoce kvalitní tenisovou podívanou.
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska jsem nic neviděl a dá se říct, že jsem ani o nic nepřišel...

Mrzí mě, že Caro měla problémy se zápěstím a musela skrečovat. Vzhledem k tomu, kdy si brala už svůj první MTO (za stavu 3:3 při vlastním servisu), tak tam určitě nějaký problém byl. Přestože jsou skreče před GS celkem běžné a pochopitelné, tak Caro by při skóre 4:6 a 1:1 za normálních okolností určitě neskrečovala. Snad ale bude všechno v pohodě a Caro nastoupí na AO stoprocentně fit.

Možná ještě víc mě mrzí, že Kiki Mladenovic proti Dominice opravdu neměla moc šancí. Nezískala ani jeden brejk a prohrála celkem jednoznačně... Věřil jsem, že by Dominiku mohla porazit, ale asi to proti ní neumí (H2H 0:4). Možná by asi vážně bylo lepší, kdyby hrála s Flavií...

Tak aspoň mám teď celý týden volno a můžu načerpat síly na Australian Open... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No z mého pohledu celý tento týden je takový slabší, aspoň budu hladovější na AO. A budu si moct něco naspat do zásoby ;)
Reagovat
FulnekUltras
Podle mého Bára soupeřku v prvním setu svou pestrou hrou a psycho-finesami především natolik znechutila, že ta si už dál nehodlala zbytečně cuchat sebedůvěru a drobná bolístka na levačce se pro ni stala spíš jen vhodnou záminkou k úprku zpátky do klidu před melbournskou bouří... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty máš vždycky divoké teorie. :D Caro proti Strýcové otočila zápas před několika dny v Aucklandu, tak proč by si nevěřila na další obrat...
Reagovat
blixa
Protože zázraky se dvakrát za sebou obvykle nedějí ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=9142109074514
Reagovat
blixa
Je mi potěšením ! ;-) :D
Reagovat
FulnekUltras
no úplně definitivně ji znechutil až pohodově uhraný servis Báry na 1:1 ve druhém setu...skrečla ve vteřině, až z toho byli všichni překvapení...
Reagovat
smazaný uživatel
Asi jí taky došlo, že na případný (nejistý) obrat by se hodně nadřela a riskovala zhoršení stavu zápěstí. Proč to pokoušet, když za týden je AO a ona je při nevyrovnanosti současné špičky (včetně "královny") jednou z adeptek na titul.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně. Daleko rozumnější vysvětlení než od "UltraKvitovce"... :D
Reagovat
FulnekUltras
myslel jsem to úplně stejně, ovšem o zraněních tohoto typu se dá spekulovat vždycky... ;-)
Reagovat
slacker
Tyhle fingovane zraneni by mely znamenat automatricky stop hrani v dalsim tydnu.
Reagovat
EllNino
https://www.youtube.com/watch?v=U2Ql2r3uvvw
Doufám, že Dominu vyklepne a pak bude ruská ruleta s Petrou :))
Reagovat
PetaM
To já bych bral radši Dominu, Petra jí má co vracet, především za vyklepnutí v roce 2013 :D

Ale jestli je Jarka v ráži, tak si Cibule neškrtne a postoupí ona. Snad teda proti Petře :D
Reagovat
EllNino
:D Jarmila je v ráži dycky ...ale ne vždy jí to lítá do kurtu :DD ...ale teď to vypadá na formičku, když smázla Andreu :)
Reagovat
FulnekUltras
česko-slovenský souboj před námi... ;-)
Reagovat
VlS
Jarmila musí !!!!!
Reagovat
EllNino
přesně ! :D
Reagovat
Frick
Bohužel prohrála :-( Tak snad to brala jen jako hokus pokus. Ale v další 25k, kde bude hrát na divočáka přímo v hlavní soutěži, už musí zabojovat.

Nicméně to u ní vypadá tak, že je jedno, zdy hraje s hráčkou z 600. či 170. místa.
Reagovat
smazaný uživatel
Docela by mě zajímalo, jestli hrajou někteří tenisti bez žádných zrak korigujících aparátů jako čočky apod. Btw, nosí někdo?
Reagovat
VlS
S čočkama hraje kde kdo - namátkou Radek, Jerzy, Janko Tipsarevič ......, myslím, že i Barča, kde kdo. Brejle mají úskalí - kape na ně pot, na antuce se do toho lepí prach atd. S brejlema hraje málo lidí.
Reagovat
smazaný uživatel
Vim jeno o Novakovi, ten nosi cocky.
Reagovat
slacker
Google Glass, mas statistiky pred ocima
Reagovat
VlS
jinak ten tvůj dotaz je těžko srozumitelnej, jestli se opravdu ptáš, jestli je někdo, kdo hraje bez čoček ( což tak vypadá, že se tak ptáš) tak určitě všichni, kteří nepotřebují zrakovou korekci.
Reagovat
smazaný uživatel
No, právě jsem přemýšlel, jestli když je dneska vyšperkovanej každej detail, tak jestli i když mají minimální vadu, jestli to taky nějak neošetřují. Nevím jestli je dneska v tomhle věku někdo kdo vidí naprosto špičkově. Ale možná řeším blbosti :D
Reagovat
VlS
Lidí bez oční vady je dost, pokud nepočítáš dalekozrakost po čtyřicítce, což není pro tenis problém, pokud zrovna nestuduješ pavouka :-)
Reagovat
EllNino
já je nosím na tenis i mimo, nemužu si ztěžiovat :)
Reagovat
PetaM
Já hraju s brýlema a při hře nemám žádný problém.
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem si s brýlema nemoh zvyknout, tak teď právě přemýšlím o čočkách, že pro mě asi budou praktičtější.
Reagovat
PetaM
No jasně, záleží na tom, v čem se cítíš pohodlně. Já bych třeba čočky v očích nesnesl, ani kdyby mi nic jiného nezbylo :D :D
Reagovat
VlS
Peťo, strašně záleží na to, jak se potíš. Taky jsem hrál s brejlema a na antuce to byla hrůza. Dá se tomu pomoct čelenkou a jak začne antuka prášit, tak je problém jako hrom.
Reagovat
PetaM
To je fakt, ale já moc na prašnou antuku nechodím, mám štěstí, že se v našem městě dobře starají o kurty a ta antuka tolik nepráší. Ale zažil jsem i kurt, kde se prášilo dost no ... Spíše mi to vadilo při dýchání, než při vidění, ale záleží.

Jo, potím se dost :D Nebýt čelenky, tak jsem skoro jako ve sprše :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
A ty hraješ takové šlupky jako oni? :D
Reagovat
PetaM
Ano ... Ale netvrdím, že vždy mi to spadne do kurtu :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D:D:D taky dobrý :D Hlavně jak ještě míček najedeš:DD
Reagovat
Frick
Tak ono je fakt, že zrovna tenis je asi sport, kde zrovna třeba nějaká -1D (mírná krátkozrakost, kdy člověk v běžném životě brýle nenosí a bere si je na řízení či sledování TV) již může být nepříjemná (a třeba na fotbal by nevadila)...
Reagovat
Patri.k
Super holky, Šafářové je škoda, ale na druhou stranu, stejně by se pak češky musely utkat navzájem, tak snad Stosurová bude udolána... je to krásný pohled, brzy bychom mohli mít 4 češky v top20 kéž by v top10, konečně by česká republika byla pojmem v tenise.
Reagovat
smazaný uživatel
A není?
Reagovat
Patri.k
no, určitě jsme dominantní v tenise, ale tak, to vidíme my, i když se to opírá o realitu, protože máme pomalu deset hráček ve stovce, ale z pohledu cizince je ten pohled obvykle mnohem víc nevděčnej a je taky pořád dost lidí pro které hráči mimo desítku jsou exoti
Reagovat
smazaný uživatel
...nějakou menší či větší změnu? Já jo. Zdá se mi, že do toho více buší a hraje agresivněji.
Reagovat
smazaný uživatel
těžko se to posuzuje, ještě jsem ji letos neviděl. Snad na AO.
Reagovat
A.R.R.
Mě se také zdá, že tam nějaká změna je, snaha o agresivnější hru a řekl bych že chodí víc na síť.
Reagovat
smazaný uživatel
Náběhy na síť jsem čekal. A ano, jsou. Až bude s MArtinou déle, tak bude pro mnohé hráčky velmi nebezpečná. Doufám, že porazí Muguruzu a v semi si to rozdá s Halepkou a tu taky dá. :)
Reagovat
A.R.R.
Tak určitě je to otázka času, zatím spolu trénovaly jen pár dní, ale řekl bych že tam posun k lepšímu je, což mě těší jelikož této spolupráci věřím. Hm Sydney je docela nadupané a Aga má docela nešťastný los.....mohlo to být lepší. Ju Simče máme co oplácet za TM :-D
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.youtube.com/watch?v=PYSRbeYswGQ

Gulba zaostává. :))) :D Nový hit lotyšských diskoték.
Reagovat
gigin
Tož tam je hokej jasný :)) A díky za video, ale toto chvílu poslúchat, tak skončím za hodinu někde v šaškárně, tvl :DDD
Reagovat
gigin
Mimochodem kde je tvůj spolubijec spaniel?
Reagovat
smazaný uživatel
Na cestách. Nepochybuju, že tu na AO zavítá a zas bude živo. :D
Reagovat
tommr
pokud se na poslední chvíli nestane nic mimořádnýho budeme mít v hlavní soutěži 7 hráček a v kvalifikaci 6 hráček:
http://www.tennisforum.com/showthread.php?t=818209
naše holky mají docela smůlu - Petra Cetkovská je zatím jediná hráčka, která se musela Z AO odhlásit a Denisa Allertová přišla o přímou účast na AO jen díky tomu, že se před ní vecpaly 3 hráčky s chráněným rankingem (Zvonareva, Oprandi a Mattek-Sands). Útěchou Denise může bejt jen to, že bude v kvaldě nasazená jako číslo 2 a bude mít tudíž poměrně velkou šanci na LL ...
Reagovat
smazaný uživatel
Denča to dáá !!
Reagovat
tommr
bude ale muset zahrát líp než v Hobartu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já ji věřím :-)
Reagovat
Frick
Hlavně Denča měla smůlu v tom, že ji zdravotní problémy nepustily na 25.000 do Minsku, kde by její byla turnajová no. 2 snad o 100 míst za ní, takže šance, že by to vyhrála a získala rozhodujících 50 bodů, byla enormní. I vzhledem k tomu, jak na předcházejících ITF 25.000 doslova řádila.
Reagovat
smazaný uživatel
Proč má Oprandi chráněný ranking?
Reagovat
VlS
podívej se do pravidel, nepamatuji si přesně čísla, ale hráčka, která ze zdravotních důvodů nemohla hrát definovanou dobu ( a nepamatuji si to číslo) může po návratu na okruh využít tzv chráněný ranking na definovaném počtu turnajů. To znamená, že se u ní bere ranking, jaký měla před přerušením činnosti.
Reagovat
smazaný uživatel
Byla zraněná, co už.
Reagovat
dadaft
postřehy, úryvky rozhovorů, dobré fotky (to já moc rád), videa,,,,,,,,,,,,,,,

Davor1
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, já se na ten zápas Lucka - Sam podíval ze záznamu na Slovaksportu a zas tak strašné mi to nepřišlo.
bylo tam pár hlušších pasáží a v celkovém součtu bylo o něco víc chyb než vítězných úderů, ale první dva sety byly dobré, Stosurová je pořád ještě velmi dobrá hráčka a Lucka teď taky,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
možná tvé celkové hodnocení směrem k negativnu stáhl ten rozhodující set, Lucka to nezvládla, ale první dva sety byly dobré herně a velmi dramatické vývojem.
dají se najít horší zápasy.
Reagovat
Frick
http://live-tennis.eu/wta-live-ranking

Pokud Carla porazí Ekaterinu, tak se v TOP 10 historicky sejdou dvě Getrudy?!
Reagovat
misa
Kdysi byly v top 10 současně určitě Grafová a Huberová...

Na top 10 stačí jen 2770 bodů? Chtělo by to od Lucky 2. týden AO.
Reagovat
smazaný uživatel
Klaudia Kohde Kilsh sa mi zdať tiež 80 roky
Reagovat
Frick
Má hezkou zálibu
http://cdn.i0.cz/src/public-data/8a/c5/909b3c3b3d41b8012b37571391a4_base_optimal.jpg
:o)
Reagovat
vendulkabendulka
Mohla by si ustrikovat futral na flintu ;)
Kdo je ta holka vedle ni?
Reagovat
Frick
Eva Puskarčíková

Taky pěkná holka :o)
Reagovat
vendulkabendulka
Aha, ja ji jeste bez cepice a bryli asi nevidela. Jj, pekna.. rostanda :D
Reagovat
VlS
Zdá se, že štrykuje futrál na flintu pro rastamana :-)
Reagovat
Frick
http://instagram.com/p/xwPOPju7sG/
Reagovat
misa
Lucku úsměv neopouští, což je jen dobře :-)
Reagovat
dadaft
a Barča dělá opičky. ))
Reagovat
Kozoroh
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_WTA_number_1_ranked_players

Od 18. února 2013 je Serena nepřetržitě na 1. místě světového žebříčku WTA, čímž dosáhla na stý po sobě jdoucí týden, kdy je klasifikována jako světová jednička. Před Williamsovou se tento počin zdařil Evertové (113 týdnů), Navrátilové (156) a Grafové (186).

Zanedlouho se však bude na úvodním grandslamu sezóny rozhodovat, jestli se Williamska na 1. příčce udrží, nebo jí vystřídá Mášena, Simča anebo Petra. Bude to zajímavé!
Reagovat
Cico93
A to si vezmime, že ani nemusí byť nejak extra dominantná.

Napr v roku 12 by jej to stačilo len na 4 miesto.
Reagovat
janek_da
Sleduju Monu Barthel na číslech. To musí být dobrá tragikomedie :)
Reagovat
janek_da
Hlavně teď, ten 4. gem třetího setu.
Reagovat
janek_da
A Mona vyhrála svůj serv. 11 shod, 2BP

15:0, 15:15, 15:30, 30:30, 30:40, 40:40, A:40BP, 40:40, A:40BP, 40:40, 40:A, 40:40, 40:A, 40:40, 40:A, 40:40, A:40BP, 40:40, 40:A, 40:40, 40:A, 40:40, 40:A, 40:40, 40:A, 40:40, 40:A
Reagovat
janek_da
ee 3BP
Reagovat
Cico93
tiež sledujem len čísla a teda toje fakt komédia.
Reagovat
Fandina
tady je stream
http://live.drakulastream.eu/static/freepopups/2654131747380100.html
Reagovat
Frick
http://www.itftennis.com/procircuit/tournaments/women%27s-tournament/info.aspx?tournamentid=1100033825

Ve druhém týdnu AO je psaná na ITF 25.000 ve Francii. Zatím dost našlapaný list. 18 hráček ve druhý stovce, Bára snad ani nebude nasazená.

http://www.itftennis.com/procircuit/tournaments/women%27s-tournament/info.aspx?tournamentid=1100033908

Také je psaná na ITF 25.000 na Floridě, kde by nasazená byla, tam má ale prioritu č. 3. I přes 56 členou kvalifikaci se ani do ní nemusí dostat Marie Bouzková, natož Nicole.
Reagovat
Frick
Jako její poslední turnajová porážka od Begu, co? Tehdy to ale zamrzelo více!
Reagovat
misa
Každá porážka mrzí... Dodnes jsem třeba nepochopil tu hrůzu z Budapešti 2013.
Reagovat
Frick
Ale tenkrát si stupidně odkopla poslední možnost se ve své nejlepší sezóně dostat alespoň 1x do finále. A v něm třeba zabojovat o nejcennější trofej kariéry. I když by asi nedokázala svý deblový parťačce sebrat titul z domácího turnaje.
Reagovat
VlS
Luci, viděl jsem až záznam. škoda, No.
Reagovat
Frick
http://youtu.be/9ofhxyGG-oU?t=9m28s
Reagovat
Frick
Prostě to byl dneska pro Lucku pešek :o)
Reagovat
blixa
Nebreč ! ;-)
Reagovat
Fandina
OT ... ode dneška by měl být pavouk na kvaldu AO, že?
http://www.ausopen.com/en_AU/scores/draws/us/index.html
Reagovat
smazaný uživatel
no je to tam napsané, tak asi jo :-)
Reagovat
Fandina
:-))))))) jasně, čekám na to, jsem zvědavá ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
ale stejnak je zajímavý, že to tam ještě není. V Melbourne už je totiž půl hodiny po půlnoci.
Tak nevím nevím :-)
Reagovat
Fandina
Přesně tak, je tam už 13.
http://cs.thetimenow.com/australia/melbourne
Reagovat
smazaný uživatel
hmm, tak nakonec ne-e. Muži začínají ve středu - los by měl být v úterý. Ženy začínají ve čtvrtek - los by měl být ve středu.
Takže snad někdy v noci nebo nad ránem by měl být los mužů, snad :-)
Reagovat
Fandina
Tak dík za info.
Reagovat
PetaM
Nevím, ale není tam napsané, že pavouk bude přístupný v týdnu, který začíná 12. lednem? Tudíž to nemusí být dnes, ale jen v tomto týdnu.
Reagovat
Fandina
Je to tak jak píšeš. Už jsem byla zvědavá ... úsměv
Reagovat
PetaM
Jo jo, to chápu :D
Reagovat
Fandina
Ale alespoň Entry list do kvaldy kluci a je tam Pavlásek, mám radost.

http://www.menstennisforums.com/showthread.php?p=26428761#post26428761
Reagovat
Fandina
A holky MD + Q lists

http://www.tennisforum.com/showthread.php?t=818209
Reagovat
FulnekUltras
a doufám, že podruhé za sebou nepřipustí nějakou nečekanou prohru a zvýší H2H s Číňankou na 7:0. Dá se však čekat, že to oproti některým jejich předchozím utkáním nebude vůbec lehké. Hodně bude záležet na prvním servisu, zvláště u Pcheng - když jí vychází, je to tvrdý ořech pro každou soupeřku. Naposledy dokázala tuhle od USO mimořádně kvalitní stránku hry Číňanky rozklížit v Šen-čenu Věrka Zvonarevová, ta si to ovšem musela zatraceně vyběhat...Bumbrlíčku. ;-)
Pooooooooojď !!!!! (a s co nejmíň UE)
Reagovat
smazaný uživatel
A vposlední větě jsi se udělal?????
Reagovat
janek_da
U osmého "o"
Reagovat
FulnekUltras
ooooooooddaluju to až na rááánóóó... ;-D
Reagovat
tommr
Petra sice bude jasná favoritka, ale já se trochu bojím toho, aby nedopadla jako dneska Lucka tj. aby nedojela na zahazování šancí. Petra bude navíc po nečekaný porážce od Bacsinszký nejspíš dost psychicky naleptaná a tak bude stačit málo, aby se úplně sesypala. Jasná H2H pro Petru taky není žádný velký plus, protože to bude víc motivovat Pengovou, aby to už konečně jednou zlomila ... :(
Pozitivní je naopak to, že Petra bude hrát až večer což by mělo vyhovovat nejen jí ale hlavně našim fanouškům ... :)
Reagovat
PetaM
Petra by možná měla rovnou odjet do Melbourne.
Reagovat
blixa
Nebo do Fulneku a otevřít si hospodu, když čtu ty tommrovy úvahy :D
Reagovat
Frick
Boha to by jako hospodská nakynula.
Reagovat
blixa
To jo, ale zase nebude "psychicky naleptaná" ;-)
Reagovat
Frick
Bude tam roznášet píva a ve volný chvilce si s apatickým výrazem zapálí. Jen jakou značku cigaret? Jedna mne napadá :o)
Reagovat
FulnekUltras
V hospodě U selky jedině Camelky...
Reagovat
smazaný uživatel
Já by Melbourne radši vynechala. :D
Reagovat
smazaný uživatel
nevím jestli v suchým a pohodě.. dokonce může i prohrát.
Ale s tou psychickou naleptaností to asi ještě nebude tak horké .-)
Reagovat
FulnekUltras
řekl bych, že Bacsinszkou vypustila nejpozději nad Indonésií definitivně z hlavy... ;-)
Reagovat
misa
Před grandslamem nebude chtít Petra připustit výbuch. Horko v Sydney není, to je velké plus.
Reagovat
FulnekUltras
no zítra odpoledne polojasno kolem +26°C a ve středu už má pražit zoncna přes třicet...pak zas mírné ochlazení. K večeru už to samozřejmě bude o něco příjemnější.
Reagovat
smazaný uživatel
jenom ať si zvyká před důležitým turnajem.
Reagovat
smazaný uživatel
Mně ten čas vůbec nevyhovuje. A Delpo hraje v noci, takže toho asi taky neuvidím, protože se nevzbudím. Skvělý...
Reagovat
misa
Nastavíš budík.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten mě někdy neprobudí ani ráno, takže to fakt nemá cenu. :)
Reagovat
blixa
"Nastav" si manžela/přítele ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Nemám. :D :D
Reagovat
blixa
Přítelkyni ? ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, to fakt ne. Jsem sama a vyhovuje mi to. ;-)
Reagovat
blixa
Pak je vše ztraceno ... :D
Reagovat
Cico93
Reagovat
smazaný uživatel
Nepáčí sa mi. :P
Reagovat
Cico93
:(
Reagovat
blixa
To je tenhle mustr, co ?

tuc tuc tuc ...

https://www.youtube.com/watch?v=UOAiYsivvMU
;-)
Reagovat
slacker
Co se tyce tupych "cover" verzi, tak snad je lepsi i ta od Morcat na uteku, Ja tak rad prcam prcam
Reagovat
blixa
Já bych dal originál ale nenašel :(
Reagovat
PetaM
Petra v suchým, ve dvou a naprosto v pohodě ;)
Reagovat
FulnekUltras
Pokud si ošéfuje začátek, tak by to vyjít mohlo.
Reagovat
freeteepek
Samanta není žádný ořezávátko a před domácím publikem už konečně potřebovala vyhrát. Lucka padla až po velikém boji a kdo ví, jak to s těmi dvojchybami v rozhodující hře zápasu vlastně bylo. Škoda, že se příprava na AO úplně nevydařila:-(
Reagovat
tommr
ty dvojchyby byly jasný chyby Lucky a nedají se ničím jiným omluvit - z její strany to byl v závěru třetího setu klasickej kolaps: od stavu 3:3 uhrála pouhý dva míčky ... :(
Reagovat
FulnekUltras
jj, rozklepala se podobně jako v klíčových momentech se Serenou na HP - na tyhle blackouty jsme si u ní loni už trochu začali odvykat, ale snad to na AO s nějakou "schůdnější" soupeřkou zase zlomí...
Reagovat
tommr
jj chtělo by to nějakej schůdnej los jinak asi Lucka zase pohoří ...
Reagovat
PetaM
Přesně. Souhlasím.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak předtím dostala Sam od Lucky několikrát čoud, upřímně jsem si dneska myslela, že ho dostane zase. Takže jsem ráda, že se jí po minulém kolapsovém zápase snad trošku zvedne sebevědomí. :)
Reagovat
Fandina
Na Slovak Sport 1 to právě opakují, hraje se druhý set a je to opravdu hodně vyrovnané. Škoda, že ten třetí set Lucka nedotahla.
Reagovat
misa
Lucku dost brzdí její povaha, která není pro vrcholový tenis ta pravá. Místo toho, aby soupeřku nemilosrdně zařízla, tak ji svými obavami a pochybnostmi dává možnost výhry. Navíc je podle mnohých strašně hodná, milá, atd... Ale co, právě proto ji mám rád :-)
Reagovat
Frick
Aspoň snad neni takový zamtářský nemehlo, jako jiná česká hrozně miloučká sportovkyně :o)
Reagovat
freeteepek
Velká gratulace k postupu. Věříme, že by Carol prohrála, i kdyby se nezranila. Na Báru tentokrát prostě neměla:-)
Reagovat
freeteepek
Teď by to chtělo vytáhnout recept na druhá kola:-)
Reagovat
blixa
Aga - Garbine, to je tragickej los, komu já budu fandit ? Já to snad radši zaspím :D Jestli bude Garbine hrát jako dneska v prvním setu, tak vyhraje, jestli jako v druhým tak prohraje. Proč mi tohle dělají ??!! :-o
Reagovat
Cico93
Už keď tak jednoznačne Garbina.
Reagovat
janek_da
Sydney WTA:
jeden lepší zápas než druhý.

Sydney ATP:
Stachan x DelPo. Jak bude Delpo vypadat?
Istomin x Kukuškin, Seppi x Pospa - zajímavé zápasy
Kližan x Troicki, Chardy - Querrey - něco na nervy, hlavně ke konci

Hobart WTA
nic mě neláká. Dokonce ani Giorgin ultra krátký dres, ani Bobiny slajzy

Auckland ATP
Monaco x Lu - nechápu, že je Lu jenom mírným favem. Měl by Monaca vypráskat, po tom co Monaco nervově opět zkolabuje
Coric - Carreno Busta - celkem přeji Carrenovi, ať toho talenta smázne.

Za mě by mohl být nejpěknější zápas Suarez-Makarova
Reagovat
Cico93
Aga - Garbina by mohol byť.
Reagovat
Davor1
Radwanska- Muguruza :-))
Reagovat
VlS
Ale ten ultrakrátkej dres není marnej :-)
Reagovat
darek.vrana
Hned první týden tři nová maxima našich hráčů: Veselý 63., Plíšková 22., Smitková 65.

http://tenis95.webnode.cz/svetove-zebricky/
Reagovat
mahycek
Nyní dávají na Eurosport 1 živě zápas Federer- Hewitt před vyprodanou arénou v Sydney. Testují přitom návrhy nových pravidel,jako např. taibreik do 5 a nemusí se vyhrát o dva a další věci.Zajímavé,ale neměnil bych za nynější pravidla. Možná prasátko při servisu bych nechal.Roger je po včerejšku svěží a dobře se baví.
Reagovat
janek_da
Hráli jsme brejkovanou,vždyť to znáš,
Kamaráde já jsem vyhrával!

http://www.flashscore.com/match/pSdA2GBr/#point-by-point;3
Reagovat
Davor1
Camila dala myslím 24 dvojchýb, tá sa z druhým servisom veľmi nes*re :-DD
Reagovat
smazaný uživatel
prej jenom 23.. a 9x foot fault :D
Reagovat
smazaný uživatel
http://i.imgur.com/jRoquVt.gif
Reagovat
FulnekUltras
nemusí mít po skreči Wozniacké žádné rozporuplné pocity. První set odehrála skvěle a jako mnohem přírodnější typ se dokázala líp vypořádat i s větrným počasím. Několikrát pak na Caro zahrála dokonalé psycho, když ji nalákala do zdánlivě jasně ofenzivních pozic, aby pak průhledné winnerové pokusy trestala perfektními prohozy. Polská Dánka nakonec prozíravě usoudila, že při současné Bářině formě bude lepší uchovat si sebevědomí a pošetřit síly na AO.
Barča teď může Sam odvést vyřazení Šafi i s úroky - a i když to podle mého nebude nijak snadné, věřím, že to nakonec zvládne a rozrazí dveře do top20. Bári pojď do ní - a hlavně ať drží achillovka !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Barča zase měla zavázanou levou nohu, tak řekněme, že na tom byli chvílemi stejně. :) Ale Barča se opravdu rozehrála, to bylo něco.
Reagovat
FulnekUltras
Navíc umí i pobavit diváky... ;-)
Reagovat
dadaft
to rád slyším.
i když v zápase proti Sam to budu mít s fanděním těžké.
ať vyhraje lepší. ))
Reagovat
smazaný uživatel
He, mám to samé, přesně. To je jak naschvál, nejdříve Lucka, pak Barča. :) ale vzhledem k tomu, že Sam je domácí hráčka, které se právě doma nedaří a navíc je to moje srdcovka, budu jí přát přece jen o maličko víc. :)
Reagovat
dadaft
jj, ta osmina pavouka, kde byly Sam, Bára, Lucka a Caro se nepovedla. ))
byl bych raději, kdyby byly víc rozptýlené po pavouku.

ten zápas Sam s Luckou musel být super, škoda, že jsem dnes nic nestíhal.
Reagovat
dadaft
á, tak Stosurová i Šafářová prý hrály špatně tady čtu, tak možná dobře, že jsem to neviděl,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Reagovat
Davor1
Ja som to videl celé a bol to najhorší zápas, čo som tohto roku videl. A to som ich už stihol celkom dosť :-))
Úplne absentovali nejaké dlhšie výmeny, Stosur sa snažila ukončovať výmeny čo najskôr, z toho pramenilo množstvo chýb ale aj nejaké winnery, Lucke sa nedarilo, nevedela sa dostať do tempa, robila zbytočné chyby a nedokázala využívať BP...v treťom sete sa jej to vypomstilo, keď nebrejkla zo 40-0 a potom si prehrala servis, keď spravila 3 dvojchyby po sebe...oba boli slabúčke, myslím, že Bára v tejto forme urobí so Samanthou rýchly proces...
Reagovat
dadaft
no, myslí si to i tipér Milas.
http://www.tenisportal.cz/tipy/
Reagovat
Davor1
Tak vysoký kurz? Čakal som, že Bára bude favoritka, to ešte do zápasu klesne. Podám si to určite, ak bude cez dva...
Reagovat
smazaný uživatel
Aga-Muguruza, Barča-Sam, Keys-Pirožka
Reagovat
PetaM
Doufám, že Barča a Medison vyhrají! :D
Reagovat
Davor1
Aga má brutálnu smolu na los, v prvom kole najťažšia možná súperka, v druhom takisto a vo štvrťfinále Angie, čo je tiež najvyššie nasadená hráčka z tej druhej štvorky :(
Reagovat
dadaft
vypadá to, že má takovou formu, že by to mohla zvládnout.
Reagovat
dadaft
pro mě Sam-Barča, Aga-Gábi a Simča-Karol.
Reagovat
smazaný uživatel
mně přijde Simona jako dost velká favoritka..
Prakticky se ale může stát cokoliv. Přeci jenom teď vyhrála Shenzen, AO skoro za dveřmi.. a minulý rok ji vyřadily hráčky jako Madison Keys, Timea Babos nebo Kristina Mladenovic. Čili dobrý servis a razantní forehand na ni může třeba platit.
No taky to nakonec může být zajímavé :-))
Reagovat
dadaft
to je a myslím, že Karolínu porazí, ale vidět bych to chtěl.
nicméně, když jsem teď koukl na rozpis, ve tři v noci to nedám.
to Barča od půl šesté vypadá rozumněji.
Reagovat
tommr
Bára začne nejdřív v 7 a Petra dokonce až v 9 našeho času ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kerber krásně otočila zápas a ted se hraje třetí set , Doufám , že to Angel zvládne
Reagovat
smazaný uživatel
Kerber to krásně zvládla , sebrala soupeřce podání a doservírovala zápas a ted mužu jít fandit Daniele
Reagovat
Davor1
je na Danielu nejaký obraz? nič neviem nájsť :(
Reagovat
dadaft
http://live.drakulastream.eu/static/popups/2654121747380120.html
Reagovat
sosna
Je možný, že zápas Báry a Sam bude přímým soubojem o top 20!
Reagovat
George_Renel
Ale ještě do toho může promluvit Karolína...
Reagovat
sosna
to jo, ale bude to mít těžký
Reagovat
smazaný uživatel
Byl bych moc ráda , kdyby Bára s Klárou se hecovali a postupovali společně vyšej a vyšej :D
Reagovat
tommr
asi si myslel Báru a Karolínu, ne? Klára nám nějak odpadla ... :)
Reagovat
tmora
Záznam Bary aktuálne na Slovaku Sport1. Na 2 je Cornout s Agou. ..
Reagovat
George_Renel
taky vyfičel hodně rychle. Žádný zázrak to není, taky to víc napíše než předvede.
Reagovat
historik
proti kerber 6:1!?
Reagovat
Michaelus
Cornout hraje zatím pěkně :D
Reagovat
tommr
s postupem Báry a Karolíny jsem moc nepočítal takže mě obě holky velice potěšily ... :)
Velký zklamání mi dneska naopak připravila Lucka, která úplně zbytečně prohrála se slabě hrající Stosurovou ... :(
Reagovat
Fredy
Přesně! Vidím to taky tak.
Reagovat
Davor1
veď Plíšková bola jasná favoritka, ako že si nepočítal s jej postupom?
Reagovat
PetaM
On nepočítá s žádným postupem.
Reagovat
tommr
po porážce Karolíny s Kudryavtsevovou a výhře Hercogový nad Siniakovou jsem Karolíně opravdu moc nevěřil ...
Reagovat
Fredy
Postupuje ve dvou setech. Gratulka. Hodně štěstí ve 2. kole. Kájo pojď! ! ! :)
Reagovat
vrabejka
Máme se na co těšit :)
Reagovat
dadaft
:-))
Reagovat
historik
máme v dalším kole proti halep
Reagovat
tommr
škoda tak těžkýho losu - proti budoucí světový jedničce toho Karolína nejspíš moc nezmůže ... :)
Reagovat
FulnekUltras
anebo ji právě tahle soupeřka patřičně nabudí...
Reagovat
smazaný uživatel
Skvělé. Bačro i když jen jeden set, ale každý postup se počítá a proti Sam máš šanci. Cvety ty pro Madison snad také.
Kájo, Ago jedéééém :)
Reagovat
smazaný uživatel
Aga hraje velmi slušně. Zdá se mi, že do toho více buší :)
Reagovat
FulnekUltras
Bohužel - tentokrát byl sedmý game rozhodujícího setu vyloženě osudný pro Šafi. Hladce jej na příjmu prohrála, přestože po předchozích hormonálních vlnách na obou stranách se zdálo, že právě v této hře by mohla Sam brejknout. Všechno ale nabralo směr přesně opačný. Hned následující, již objektivně psychicky hodně těžký osmý gem Lucka na servisu absolutně nezvládla a spáchala v něm dokonce tři dvojchyby, na nichž podle mého mínění byť jakkoliv nepříjemný vítr rozhodně nenese hlavní vinu... Pak už mohla jen zbožně doufat ve výpadek jinak velmi solidního servisu soupeřky, který ovšem nenastal.
Hotové, vyřízené. Teď se hlavně rychle oklepat, přesunout do Melbourne, a tam řádně využít čas na přípravu a lokální aklimatizaci před AO, což lze brát jako docela příjemné pozitivum. Po dnešku není třeba nijak zmatkovat - Sam nabírala vzestupnou (hlavně psychickou) formu už koncem loňského roku, doma má samozřejmě velkou motivaci (srovnejme mj. i s až nečekaně výborným výkonem australské Slovenky Gajdošové proti Petkovic), a celkově byly dnešní větrné podmínky v Sydney přece jen tak trochu loterie. Hlavně věřme, že ve druhé půli ledna nečekají tenistky naproti tomu zase nějaká extrémní vedra, což dlouhodobá předpověď s úspěšností ani ne 40% částečně naznačuje...
Reagovat
misa
Pokud nebyl dnešní výkon Lucky podstatně ovlivněn větrem, tak jsou její vyhlídky směrem k AO dost ponuré.
Reagovat
FulnekUltras
ženský tenis => neviděl bych to tak černě ;-)
Reagovat
historik
ubojovala 1. set:-)
Reagovat
tommr
ale byly to zase nervy - musela čelit 1 BP ... :)
Reagovat
historik
ale je tu hned zase break, tak ho ještě potvrdit
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Carol to určo v nějakým rozhovoru prozradí , ale podle mne měla bolesti v zápěstí a vzhledem k tomu , že příští týden je AO tak to nechtěla nějak přehnat
Vždyt Kvitová turnaj v Eastburne také skrečovala a týden na to začal Wimbledon a ten vyhrála tak uvidíme :)
Přeji jí to , stejně jako Aze nebo Halep, ale kdyby to vyhrál někdo z Češek budu daleko raději :D
Reagovat
d@ve
To je mi ale Lucko fakt líto. :( Škoda, že to nevyšlo. Tak snad na další štaci..
BTW: Páni redaktoři, někde máte chybu ve výsledcích (i v express zprávách).
Reagovat
vrabejka
Nevíte proč Caroline proti Báře skrečovala? Je to vážné nebo skrečovala kvuli tomu že další týden je AO? (Ne že by mi to vadilo :D)
Reagovat
smazaný uživatel
Měla něco s levým zápěstím, vzala si MTO.
Reagovat
Frick
Tak mohlo bejt český QF. A bylo by určitě na co koukat.
Reagovat
tommr
zápas Báry se Stosurovou bude taky zajímavej. Tentokrát věřím víc Báře - pokud se Stosurová přes noc nějak zásadně nezlepší měla by jí Bára smáznout ve dvou setech ...
Reagovat
FulnekUltras
takový optimista tedy tentokrát nejsem, ale bylo by to jedině dobře... ;-)
Reagovat
Frick
Jedna běhá maratóny, jedna neběhá kvůli bolesti vůbec.
Reagovat
FulnekUltras
se mi zdá, že jeden maratón Caro na ukázku stačil...
Reagovat
Frick
Hezky střídá svý přemožitelky.

outsiderka - 50% Serena - outsiderka - 50% Serna - outsiderka
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist