Šafářová ve Stuttgartu postupuje, výhru vydřela i Kvitová

24. 4. 2013, 15:31
Aktuality 304
V pondělí prohrála fyzicky i emocionálně vyčerpávající bitvu s Robertou Vinciovou, z fedcupového vyřazení v Itálii se ale Lucie Šafářová dokázala rychle oklepat. Česká tenistka si dnes ve Stuttgartu hladce poradila s domácí Monou Barthelovou a po výhře 6-4 6-1 si s Marií Šarapovovou zahraje o čtvrtfinále. Německou soupeřku porazila i Petra Kvitová, která udolala Anniku Beckovou 7-5 6-7 a 6-3.
Lucie Šafářová

Lucie Šafářová nastoupila ve Stuttgartu ke svému úvodnímu zápasu pouhé dva dny poté, co její porážka s Robertou Vinciovou rozhodla o semifinálovém vyřazení českých tenistek z letošního Fed Cupu. V úvodním kole ji navíc čekala nepříjemná domácí tenistka Mona Barthelová, česká tenistka ale proti ní předvedla skvělý výkon a po zásluze postoupila do dalšího kola.

Dnešní zápas si Barthelová částečně zkomplikovala sama svým podáním. V prvním setu si i přes 34% úspěšnost svého servisu dokázala podání hlídat až do stavu 4-4, tehdy už se ale česká tenistka dostala k brejkbolu, který hned využila.

Od té chvíle Šafářová dění na kurtu ovládla. Na brejk v úvodu další sady ještě Barthelová zareagovala a srovnala na 1-1, dalších pět gamů si ale připsala tvrdě a zároveň přesně hrající Češka, která si za 54 minut připsala vedle 15 vítězných úderů pouhých osm nevynucených chyb.

V dalším kole otestuje její formu největší favoritka turnaje, Ruska Maria Šarapovová, která měla v prvním kole volný los. S aktuální světovou dvojkou se Šafářová utkala dvakrát: před třemi lety na antuce v Madridu zvítězila, loni jí pak na tvrdém povrchu v Tokiu Ruska porážku oplatila.

Krátce po Lucii Šafářové nastoupila na centrální kurt ve Stuttgartu Petra Kvitová, kterou také čekal souboj s domácí soupeřkou. Annika Becková je další z nadějných jmen silné německé generace, a dnes potvrdila, jak umí být nebezpečná.

Do potíží se turnajová pětka Kvitová dostala hned v úvodních gamech. Českou tenistku příliš nepodrželo podání, které jí Becková dvakrát v řadě prolomila, a brzy prohrávala 1-4. Podobně jako posledním zápase proti Saře Erraniové se ale Kvitová začala rozehrávat a první set ještě stačila otočit: nejprve si oba servisy vzala zpátky, poté odvrátila dvojité nebezpečí při vlastním podání a těsně před tie-breakem znovu udeřila na příjmu.

Teprve devatenáctiletou Beckovou takový vývoj zápasu nesrazil. Na začátku další sady znovu prolomila favoritce servis a šla do vedení, o které přišla až za stavu 5-4, kdy podávala na vítězství v setu. Po výměně dalších dvou brejků dospěl set do zkrácené hry, v níž německá tenistka nenechala světovou osmičku uhrát ani bod.

Rozhodující dějství dnes ale patřilo zkušenější Kvitové, která se tentokrát už mohla o svůj servis opřít. Jediné zaváhání si dovolila, když za stavu 5-2 nedokázala zápas doservírovat. Dlouho ji to ale mrzet nemuselo: při podání své soupeřky se dostala k prvnímu mečbolu a ten díky nevynucené chybě Beckové proměnila.

O semifinále si Kvitová zahraje s další Němkou Julií Görgesovou, jíž skrečovala Kirsten Flipkensová z Belgie. Zatím se spolu utkaly dvakrát na tvrdém povrchu. Poslední duel vloni ve Fed Cupu vyhrála česká tenistka, v roce 2010 v Linci byla úspěšnější Görgesová.

Vinciová po sedmi zápasech prohrála
Zatímco Lucie Šafářová dokázala po svém fedcupovém vystoupení vykročit do dalšího turnaje vítězně, její pondělní soupeřka Roberta Vinciová svou dobrou formu z posledních týdnů ve Stuttgartu nepotvrdila. Italka, která před dvěma týdny vyhrála turnaj v Katovicích a o víkendu porazila obě české tenistky, v prvním kole nečekaně nestačila na Jaroslavu Švedovovou z Kazachstánu.

Dvanáctá tenistka světa dnes tahala za kratší konec téměř celý zápas. Už v prvním gamu přišla o podání, a i když si servis vzala hned zpět, po dalším brejku se Švedovová dostala do vedení, které už v úvodním setu nepustila. Vinciová ještě odvrátila tři setboly, čtvrtý už ale její soupeřka proměnila a sadu vyhrála 6-4.

Druhý set pak Švedovová rozhodla už na jeho začátku. Po dalším brejku se dostala do vedení, které potvrdila třemi čistými hrami při svém podání v řadě. Vinciová už se na odpor nezmohla a za pouhých 61 minut prohrála 4-6 2-6.

O postup do druhého kola dnes ve Stuttgartu bojovala i Caroline Wozniacká, která si v Německu před dvěma lety zahrála ve finále. Bývalá světová jednička přitom proti Carle Suárezové-Navarrové odstartovala výborně a po rychlém brejku šla do vedení 3-0. Od té chvíle už ale Španělka držela s favoritkou krok a v úvodním setu si vynutila tie-break, který vyhrála 8-6.

Ve druhé sadě si Wozniacká za stavu 0-2 ještě vzala servis zpátky a vykřesala naději na obrat, ale ta jí dlouho nevydržela. Suárezová vyhrála další čtyři hry a překvapivě zvítězila 7-6 6-1.

"Hrála jsem dobře, jsem moc šťastná. Carolina je velmi dobrá hráčka a bojovnice," radovala se Španělka, která si připsala své šesté vítězství nad soupeřkou z elitní světové desítky v kariéře.

Výsledky - Stuttgart (antuka, dotace 795.707 dolarů):
Dvouhra - 1. kolo:
Kvitová (3-ČR) - Becková (Něm.) 7:5,6:7 (0:7), 6:3, Šafářová (ČR) - Barthelová (Něm.) 6:4, 6:1, Suárezová (Šp.) - Wozniacká (7-Dán.) 7:6 (8:6), 6:1, Pavljučenkovová (Rus.) - Makarovová (Rus.) 6:7 (5:7), 7:5, 6:4, Švedovová (Kaz.) - Vinciová (It.) 6:4, 6:2,  Jankovičová (Srb.) - Stosurová (6-Austr.) 6:4, 6:4, Matteková-Sandsová (USA) - Wickmayerová (Belg.) 6:2, 6:1, Görgesová (Něm.) - Flipkensová (Belg.) 6:2, 2:1 skreč.

Komentáře

304
Přidat komentář
petrulinka
Peťko gratulace!!! Tak jste všichni super fandili a fakt mě mrzí, že jsem ten třetí set nemohla sledovat. Nevíte někdo, jestli bude někde ke shlédnutí? Odjela jsem do práce za stavu 2:2.
Reagovat
vendulkabendulka
Zapas s Li Na bude hodne zajimavy, mimo Erani je to po delsi dobe opet mereni sil se "serioznejsi" souperkou. No, uvidime.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra je bojovnice, za to by měla dostat metál.. takže gratuluju a přeju, aby jí to zvedlo sebevědomí.. ale s Li Na to bude zase boj a Petra už má za sebou dva tříseťáky... nicméně by to mohl být moc pěkný zápas.. a teď držím palce Lucce, ale to už bohužel nemůžu sledovat..
Reagovat
George_Renel
odehrála dobrý zápas. Julia vstoupila do utkání až famózně a později šla trošku dolů. Přesto hrála výborně. Petra však, jako včera , dokázala svůj výkon stupňovat a končila opět suverénně. A co je pro mnohé kritiky překvapivé, Julii jednoznačně přehrála fyzičkou a pohybe, Ve 3. setu již to bylo markantní.
Reagovat
Fandina
Petra to postupně dotáhla. A to je opravdu super. Je výborná. Peťo ... pojď pojď pojĎ
Reagovat
smazaný uživatel
já myslím, že čtvrtfinále bude otevřené a Petra může vyhrát.. POJĎ!
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasim s tou fyzickou. Ke konci me prekvapilo par balonu, ktery Petra vylozene vybehala:-)
Reagovat
smazaný uživatel
mně už se líbila fyzička Petry v zápase proti Errani, to i Chládkový došli slova jak čuměla :-)
Reagovat
smazaný uživatel
oprava došly slova..
Reagovat
Michaelus
Tak a ještě Lucka a bude hotovo: :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka Marii asi neporazí, já budu spokojená, at vyhraje ta nebo ona, protože Lucce fandím a Maria je mi fakt simpatická, ale na Petru ještě nemá, ta u mne vede :-)
Reagovat
Michaelus
jj Marie iPetra jsou fajn holky
Reagovat
Fandina
Petra je tenisové jinde než Lucka. U mě je také Peťa jednička. Ale Lucku mám moc ráda a když by se zadařilo, proč by nemohla Márii porazit ... Lucko pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
i když já trošku víc fandím Marii, protože chci finále Petra vs Maria :-) Promin Lucko.. :-)
Reagovat
Fandina
Já zase finále Lucka Petra. To by bylo super!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Myslim, ze slusnej zapas krome toho prvniho setu ten nepocitam:-) Posledni set byl fakt super. Julia mne zacala lezt na nervy s tim kopanim micku....to jsem moc nepochopila. Jinak asi poprvy, co Petra poslechla Kotyzu a zacala hrat po jeho navsteve a zacal ji fungovat servis. Drzim palce na Li Na.
Reagovat
kada.tom
První set a půlku druhýho jsem neviděl, takže nemůžu posuzovat, ale závěr 2. setu si Peťa docela pohlídala a 3. set byl už docela jednoznačná záležitost :-)

Zítra ČF s Na Li, mám pocit, že to bude konečná zastávka, ale třeba se pletu. Každopádně ať vyhraje Li nebo Peťa, budu spokojen, neb fandím oběma :-))
Reagovat
Fandina
První set Julča lepší, druhý set vyrovnané a ve třetím lepší Péťa. Tak Petruško, držím palce dál a pojď pojď pojď!
Reagovat
kohlik
Je to tam!!
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Petře a hodně štěstí s Li Na
Reagovat
smazaný uživatel
WOW, skvělý, úžasný, Peti zbožnuje tě !!
Reagovat
smazaný uživatel
Mně to taky hlava nebere, ale u Petry to prostě neřeším, leda bych se jí sama zeptala, proč tak chybuje :)) Teď tě doufám její hra uspokojuje :)
Reagovat
smazaný uživatel
já myslím, že Petra bere tu kondiční přípravu docela poctivě, ne? možná až moc.. to stačí Petro, zítra už to může být klidně ve dvou setech..
Reagovat
smazaný uživatel
Petra nepotřebuji ani kondičního kouče, tyhle tříseťáky jí musí dodat takovou kondici :-) Petí tak zítra vyhraj ve dvou, at to moc nepřeženeš, jo? děkuji :-)
Reagovat
Bob
Neříkejte mi, že není sakra tak těžký natrénovat returny z backhandu, když jako trenér vidím, že je Petra pořád přepaluje..
Reagovat
Bob
co to melu, samozřejmě i z forehandu..
Reagovat
Fandina
je to boj ... samo to nejde ... bohužel
Reagovat
Bob
To už ale není možné. Petra disponuje neskutečno sílou a dobrou technikou, ale nedokáže jí využívat, když se pořád dopouští chyb. Každému se stane, že něco přepálí za čáru, pošle míček do sítě nebo prostě pokazí podání. Ale u Petry je to několikrát za sebou a to mě prostě hlava nebere. Když se člověk podívá na většinu zápasu, Petra je prohrává kvůli svým chybám, nikoliv lepšímu výkonu soupeřky.
Reagovat
Fandina
Tak určitě, když člověk vidí jednou hrát Petru super winnery a podání atd. a pak najednou je to horší, tak o tom člověk začne přemýšlet. Petra není vyrovnaná ve hře. Kdyby byla, je jinde než tam kde je. Ale to neznamená, že hraje blbě. Doufám, že i dneska ještě dokáže vyhrát. Peťo pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
A o tom to je, o vyrovnanosti...to dokáže strašně málo hráček a ty, které to dokážou, jsou na špici;-)...Není žádná věda vyhrát, když mi to jde a padá mi to.
Reagovat
Fandina
U kluků je to vždycky čitelnější, jak hrají, ale holky tam je to opravdu dost nevyrovnané u všech. U Petry je hodně důležité, aby se dokázala zorientovat v průběhu zápasu. Ona opravdu je super ranařka a má nádherné údery, ale někdy to prostě nedovede uplatnit v průběhu zápasu. A samozřejmě záleží na zdraví. Pro mě je Petra úderově za Serenou, jen je potřeba to doladit ... úsměv
Reagovat
petrulinka
Tak já musím bohužel na chvíli do práce, tak prosím fanděte Petře i za mně, jelikož třetí set neuvidím. Peťo pojď!!!
Reagovat
Fandina
Srovnáno na 1:1 tak držím palce do třetího setu Peťo ... pojď pojď pojĎ
Reagovat
smazaný uživatel
Teď jí Petra brejkne a jdeme na 3. set :)
Reagovat
smazaný uživatel
mohla by, když teď tak v klidu vyhrála svoje podání.. třeba ji to nabudí.. Pojď, Petro!
Reagovat
smazaný uživatel
škoda, teď jen doufám, že už Petra zapomněla na včerejší tiebreak..
Reagovat
kohlik
druhej set je náš
Reagovat
Elrondin
je pro mě zatím Jarka. Výhra nad Robertou a nyní nad Karličkou na antuce, to jsem po jejích letošních výsledcích nečekal. Držet jí budu palce i s Angie, Jarka je sympaťačka ;o)
Reagovat
smazaný uživatel
ANČAAAAAAAAAAAA....
Výborně!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě jeden set, IDEMO!
Reagovat
smazaný uživatel
Krásně Ančí, jak to na začátku vypadalo zle, tak si to dala ve dvou!! Gratulka:-)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Je to přesně, jak píšeš. Myslím, že za stavu 3:4 v 1. setu Aně hodně pomohl Nigel Sears. Ana začala hrát vyšší a delší míče, což na Nadiu platilo. Od toho stavu začala být Anička lepší a nakonec to bez větších problémů dotáhla. :)

Tak teď doufám, že bude krásné čtvrtfinále Ana - Masha, i když si to tady asi většina nepřeje... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Anče podle mne hodně pomohlo i to, když odvrátila v 1.setu 2 breakbally na doublebreak:-)...už to mohlo vypadat hodně bledě.
Jinak mi je fuk, proti komu Ana nastoupí dál, hlavně ať ji klepne:-D:-))
Reagovat
kohlik
Petro co to je?
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavní je, že u Petry je vidět chuť bojovat, navíc přece byste nečekali, že to Petře půjde hned? :))))))))
Reagovat
Fandina
Snad to otočí. Julča dneska super. Tak Peťo také tak, pojď máš na to!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Julča když má svůj den, hraje skvěle, výborně se hýbe, taky tam Petru pěkně prohání.. Petra by ji neměla moc ve výměnách, to na ni pak nestačí. Ale věříme, Fandíme :))))
Reagovat
smazaný uživatel
"neměla nechávat", oprava
Reagovat
Fandina
Jasně, přejeme Petře výhru, i když ta Julča jede. TAk Peťo otoč to ... pojď pojď pojĎ
Reagovat
petrulinka
Já poslouchám teda polskou televizi a ten komentátor taky řekl, že Kvitová hraje skvělé údery a Goerger tam vždy přidá ještě lepší. Jenže to mě právě štve, že Julča odehraje skvělý zápas, a pak beztak prohraje. Tak mi je té Petry líto, jak se dnes snaží, musí se cítit úplně bezmocně. Ale pořád věřím :-)
Reagovat
petrulinka
A když už dá shodu, tak Julča tam zase hodí nějaký skvělý úder, ach jo :-(
Reagovat
petrulinka
Petra bez čelenky, to je znamení, že buď se naštvala a teď se do Julče pustí a vyhraje nebo se necítí dobře. Ale já věřím, že vyhraje!!! :-)
Reagovat
Fandina
Já poslouchám Slovak sport, takže je to jenom suché popisování stavu, ale faktem je, že ty údery navíc od Julči jsou pěkné a od Peťi také, hezky se na to dívá, snad Peťa vyhraje!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Musí si pomoct podáním a rychle ukončit výměnu. Ale ono se to radí že? :)) Jinak Petra se dneska 2x pěkně sklouzla, tak je vidět, že by to mohlo jít, i když ta antuka jí tak brzdí tu její agresívní hru.
Reagovat
Fandina
já začínám také věřit, že vyhraje, teď je to 2:1 ve druhém, tak snad Petra ještě přitlačí a je to!!!
Reagovat
smazaný uživatel
já nevím, proč si všichni, komu se zrovna moc nedaří, léčí svoje komplexy na Petře..
Reagovat
Fandina
Julče přišel poradit Saša Menzel, tak snad Peťa také ještě něco přidá a vyhraje ... pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Tobě podle tvý přezdívky ani nic jinýho nezbývá než věřit a fandit :)))) Tak, pěkně zkrátit hru, to je řešení a Julča by se mohla taky začít vyhazovat, přece jí to nemůže jít pořád :)
Reagovat
Fandina
Peťa měla úspěšný rok 2011 Wimbl, TM atd. tak je velkou výzvou pro ostatní ... to je jasné, každá jí chce porazit!!!
Reagovat
Fandina
Jasně, já hlavně fandím, jsem Fandina ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, konkurence je veliká a jak sledujou, že Petra nemá stabilní výkony, o to víc je to nabudí. Ale nevědí, že Petra má lvíčka nejen na prsou, ale i v srdci, i když to tak někdy nevypadá. Hlavně Peťo zachovat klid a ono to půjde.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
asi jo, no.. a taky je pravda, že Petřin skalp je jedním z nejdosažitelnějších v top 10.. přála bych Petře mnohem víc sebejistoty a pozitivního přístupu, i když se jí zrovna nedaří.. ale věřím, že si to časem v hlavě srovná a zklidní se..
Reagovat
Fandina
Peťa se snaží, ale chtělo by to ještě něco, Julča má už jeden set, teď je to hodně vyrovnané a to by nemuselo stačit. Petra by potřebovala brejk Julči. Pak by se mohla zklidnit a udělat set. A ve třetím se jede od začátku. Peťo pojď pojď pojĎ!
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě, každej přece dozrává jinak, nevím, proč to Petřiny kritici nedokážou pochopit. Kotyza jí radí dobře, proč ho skoro každej má tendenci brát jako Petřinu brzdu? Ale Petra naštěstí nevypadá, že by to vzdala.
Reagovat
Fandina
Podle mě je Petra ještě mladá a všechno se vyvíjí. Pořád má ještě čas. Dneska by to možná chtělo víc zdravé agresivity, víc risku, ale ono se to tady radí.
Reagovat
rib
no tedy, snad Petra ještě něco zkusí... Petro fandíme ti!!!!
Reagovat
rib
bohužel set je pryč - Petra bude už muset něco udělat... ale co...?
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, jak je možný, že se mi na livescore nejdřív zobrazil stav 3:4 a najednou je to 2:5??
Reagovat
Fandina
třeba chybka ... už je to 6:2 bohužel ...
Reagovat
smazaný uživatel
Taky si všímám, že livesport dneska nějak blbne a ukazuje špatná skóre. Pozoroval jsem to u zápasu Any, když ve 2. setu vedla 3:1 a na tam bylo 2:2... Asi kluci z livesportu něco bumbali. :D
Reagovat
Fandina
Zatím Julia líp, tak Peťo pojď pojď pojď!
Reagovat
Fandina
Julia hraje super a Peťa nestíhá. David radí ne na zadní čáře a hrát Julče do BH. Tak uvidíme. Petra zatím prohráva 1:4.
Reagovat
petrulinka
Tak přišla jsem za stavu 1:3 pro Petru a nepřijde mi, že by Péťa hrála nějak špatně, ale Julči to tam prostě padá. Tak snad to Péťa otočí!!!
Reagovat
petrulinka
Oprava: teda 1:3 pro Julču
Reagovat
petrulinka
Tak 2:4, snad to Petra dorovná :-) A poté vyhraje :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mně se ten zápas zatím moc líbí..:) Až na ten stav teda, i když ted Peťa Julču brejkla, tak uvidíme ;) A Julča má pěknej přívěšek :D
Reagovat
Fandina
Julča je natěšená a Petra se snad také probere. Jinak to od Petry byla na začátku vlažné, ale už se to lepší. Je to 4:2 Peťa brejkla. Tak teď ještě podání, David říkal, že málo nadhazuje. TAk Peťo ... pojď pojĎ pojď
Reagovat
petrulinka
Jak by řekl můj syn: to sú nervy!!!
Reagovat
petrulinka
Neříkejte mi nikdo, že to té Julči tak všechno vychází. Mně nepřijde, že by Petra dnes hrála špatně, ale Julči tam spadne snad všechno. Jen doufám, že jí to nevydrží celý zápas.
Reagovat
petrulinka
No teda akorát to podání by měla zlepšit!!
Reagovat
Fandina
Bohužel, Peťa prohrála sedmý game. Tahaly se, ale nakonec byla Julča úspěšnější. Tak bude muset Peťa ještě něco vymyslet. Peťo pojď!
Reagovat
Fandina
Julča vyhrála první set. Peťa zatím zaostává, tak Peťi zabojuj a pojď pojď pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak nejenže Peťa prohrála první set...Ana už taky prohrává...
Reagovat
petrulinka
Tak Fandino fandíme dál, stejně nám nic jiného nezbývá. Peťo do toho!!!
Reagovat
petrulinka
Teď to řekl komentátor přesně, že už dlouho neviděl Julču tak dobře hrát, a že vše se odvíjí od podání Petry. Má podle mě naprostou pravdu
Reagovat
Fandina
Jasně fandíme a tenistky se povzbuzují fakt tím pojď pojď pojď!
Reagovat
petrulinka
To už fakt není možné, co ta Julča dnes předvádí. To musí být pro Petru ubíjející
Reagovat
smazaný uživatel
teď musí fandit úplně všichni.. Pojď, Petrooooooooo!!!!! :)
Reagovat
Fandina
Julia hraje dnes moc dobře a Peťa by mohla také, umí to. TAk Peťo fandíme mooooooooooooooc pojďme do toho!
Reagovat
petrulinka
Já poslouchám teda polskou televizi a ten komentátor taky řekl, že Kvitová hraje skvělé údery a Goerger tam vždy přidá ještě lepší. Jenže to mě právě štve, že Julča odehraje skvělý zápas, a pak beztak prohraje. Tak mi je té Petry líto, jak se dnes snaží, musí se cítit úplně bezmocně. Ale pořád věřím :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Angelina nadělila kanárka, snad to už nepustí..má pěkný vlasy. :)
Reagovat
tommr
to bude asi rychlý - Pavlyuchenkový nepomohly v prvním setu ani rady Hingisový. Ale aspon příjde brzo řada na Petru ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky doufám, že nebude 3. set, už se těším na Petru, i když Goergesová dovede být nepříjemná.. hlavně tu prosím nepiš nějaké pesimistické předpovědi, nebo ti ustřihnu net :))))))Já jsem nervní a ještě se nehraje :)
Reagovat
smazaný uživatel
At uz to dohrajou, Nasta hraje lip nez v prvnm setu, ale snad to budou jen dva celkem;-)Tesim se na Petru!!!
Reagovat
George_Renel
byla pro Katku asi příliš velkýmn soustem. A ten los byl k Češkám hodně krutý, takhle je nechat vytlouci se navzájem během 25 kol.
Reagovat
tommr
jj dalo se čekat, že to takhle dopadne. I ten jeden set co Katka proti Lucce uhrála je ale úspěch. Kdyby nebyl los k našim tak nepříznivej tak by Katka nejspíš došla hodně daleko ... :)
Reagovat
Frick
Ale překvapujou mne ty kurzy - na Bet365 byla před zápasem čistá rovina 1,83 - 1,83 (BTW: dost nízká hladina, ale co už). Sec jenom, byl to zápas hráčky TOP 60 s hráčkou z páté stovky. Kolik Katka dostane za to kvaldu + první kolo?
Reagovat
tommr
Katka by měla získat 9 bodů a v žebříčku se zase posune o pár míst nahoru ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Je to škoda, ale Katka určitě bojovala... Stejně za to může quesh! :D
Reagovat
Fandina
monty ... proč quesh?
Reagovat
smazaný uživatel
Protože fandil Lucce. Jak jsou tady často odkazy na FB "České srdce=Tenisové srdce", tak jsem tam zaznamenal jeden jeho komentář "Lucka do toho!" :D Ale ne, to je samozřejmě sranda... Já vím, že za to nemůže. :)
Reagovat
Fandina
Tak to jo. Mě to bylo jedno, kdo vyhraje. Myslela jsem si, že mládí, ale jak je vidět, zkušenost. Tak příště. Hlavně aby Lucka došla co nejdál a alespoň to tam vyhrála, když je nasazenou jedničkou. A Katka může příště. Lucko pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Katka zatim prohrava v prvnim setu s Luckou H. 1:5.....takova skoda, ze to nemuzeme videt.
Reagovat
tommr
jestli Lucka dneska Katku vyklepne a pak v příštím kole vypadne s nějakou no-name soupeřkou tak at si mě nepřeje ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Presne! Jestli vyhraje tak jedine celej turnaj jinak to taky neberu. Preju to vis ale maly Katce:) Jo prvni set 6:2 pro Lucku....
Reagovat
tommr
Lucka má u mě vroubek ještě z lonska kdy v Madridu vyřadila ve druhým kole Petru a pak na dalších turnajích až do US Open vyhrála v singlu jen jeden jedinej zápas ...
Reagovat
gedzitka
Ale tak Lucka tehdy došla až do semi a Peťa nebyla její jediný cenný skalp, za to bych ji nijak nelynčovala. No, to bude sešup žebříčkem letos po Madridu. A dneska taky fandím Katce, má break, tak jen tak dál.
Reagovat
George_Renel
Tak už se to trošku obrací, Katka má potvrzený brejk :-)
Reagovat
Fandina
Teď ve druhém setu ale vede Katka 4:1 tak to by mě zajímalo, jak ta hra vlastně vypadá.
Reagovat
smazaný uživatel
5:1 pro Katku...to je zapas plny zvratu:-)
Reagovat
Fandina
Minule v Madridu sice Lucka porazila Petru, pak ale ještě Makarovou, Stosur a pak prohrála se Serenou a to první set hrála dobře až ve druhém to bylo o ničem. Tak nepovídej, že Lucka pak už žádný zápas nevyhrála.
http://www.livesport.cz/zapas/Wp6hl7R6/#h2h;1
Reagovat
tommr
umíš číst? Přečti si nejdřív pořádně co jsem napsal a pak teprve něco vykládej ...
Reagovat
Fandina
Přečti si dobře co jsem napsala. Lucka porazila Petru a pak vyhrála ještě dva další zápasy s Makarovou a Sam. Vyhrála další dva zápasy.
Reagovat
tommr
a co na dalších turnajích? Já o dalších zápasech v Madridu nic nepsal ...
Reagovat
Fandina
Já ano.
Reagovat
tommr
tak proč reaguješ na mě když píšeš o něčem jiným?
Reagovat
Fandina
reaguji, protože vynecháváš fakta. Píšeš jen co se ti hodí.
Reagovat
smazaný uživatel
Zvláštní je, že se hraje v Německu a obě české tenistky měly německé soupeřky a Petra má další. Trochu mu to přijde jak Fed cup Německo-Česko, ještě Lucka když fandila Petře vedle Kotyzy, sice tam nebyla celou dobu, ale alespoň většinu zápasu :-)
Reagovat
tommr
mě to nijak zvláštní nepříjde - jde o největší turnaj v Německu a Němky tam proto podle očekávání nastoupily v plný síle. Zvláštní by spíš bylo kdyby naše holky na žádnou Němku nenarazily. Pokud budou naše holky dál postupovat tak můžou potkat ještě Kerberovou a Lisickou což je moje velký přání ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Byl jsem zrovna na cestě, takže jsem to neviděl. Těžko k tomu můžu něco psát, když jsem sledoval jenom změny stavu na mobilu... Snad jenom škoda toho 1. setu, který měla Caro nadějně rozehraný. V tom druhém už to asi nešlo... Psal jsem, že Caro má ve Stuttgartu blbý los (hned v 1. kole antukářku) a to se bohužel potvrdilo. Škoda, že Caro neudělala aspoň 2. kolo jako loni... No, Caro na tu antuku moc není a nejspíš ani nebude. Je fakt, že už i na antuce udělala nějaké dobré výsledky, ale její povrch to prostě není. Nejhorší je to v Římě, kde se jí projevuje alergie na prach... Takže co se dá dělat. Třeba to vyjde v Madridu. :)

Jinak mě samozřejmě potěšila výhra Katky Siniakové v Chiassu. :) Její výsledky vypadají opravdu skvěle... Věřím, že ani proti Lucce Hradecké není bez šance.
Reagovat
tommr
Caro má alergii na prach? To slyším poprvé ...
Jinak včera jsi přišel o moc - byl to zajímavej zápas i když pro tebe se špatným koncem. A Caro to moc slušelo - v tom žlutým tílku a černý sukýnce vypadá opravdu skvěle ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já se to dozvěděl loni, když právě v Římě Caro skrečovala zápas proti Medině. Je to zmíněné i v tomhle článku (odkaz dole), na který jsem dneska narazil... Nečte se to moc hezky, ale aspoň to vysvětluje, proč se Caro loni na jaře trochu trápila. Chápu, že odolávat těm kritikům bylo dost těžké a když se k tomu přidají ještě nějaká zranění... Důležité je, že ta ztráta motivace byla jenom dočasná. Nepochybuju o tom, že Caro tenis pořád baví a rozhodně nemusí nikomu nic dokazovat.

Jinak je v tom článku na konci chyba. Caro letos nebyla ve finále Miami, ale Indian Wells...
http://isport.blesk.cz/clanek/tenis/171651/wozniacka-ztratila-jsem-motivaci-nechtela-jsem-hrat.html
Reagovat
smazaný uživatel
Jo a to mi nemusíš říkat, že jí to sluší... :)
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/283462_10151608910467228_2118923753_n.jpg

Jinak co se týče včerejšího zápasu, tak 1. set musel být hodně zajímavý, ale ten druhý už by se mi asi nelíbil... Kdyby Caro vyhrála, tak bych rozhodně litoval víc, že jsem to neviděl.
Reagovat
Tomasito
Vim,ze to sem nepatri,ale klobouk dolu pred LEWANDOWSKIM!!
Reagovat
dadaft
Bundesliga válcuje celou Evropu.
Reagovat
smazaný uživatel
Prvním zápas, který dnes mohu vidět, a Sam ho prohraje.:( A přitom se jí tam loni tolik dařilo, myslel jsem, že by mohla letos navázat....
Reagovat
smazaný uživatel
Sam je mi líto, je to jedna z hráček, které fandím, během loňska ukazovala výborný zápasy, ale teď nějak se jí holčině nedaří. Připomíná Petru, hlavně při letošním FC bylo vidět, jak na ní působí psychika /bože, už to slovo pomalu nesnáším a stejně ho používám :))/ Doufám, že se zvedne, protože její styl hry je výbornej, i když to není žádná představitelka tradiční krásky, mně je moc sympatická a obdivuju ty její svalnatý paže, to se jen tak nevidí :) Ježiš, nevypadám divně? :))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, proč bys vypadala divně?:))
JJ, Sam to má v hlavě, bohužel, tak mi to přišlo i dnes. Asi s tím už nic nejde dělat, je to pro ni typické, ale je to velká škoda....Snad to vyjde na RG - tam taky obhajuje spoustu bodů za SF.
Reagovat
smazaný uživatel
Bylo by škoda, kdyby klesala, protože ji řadím k chytrým hráčkám a když jí to jde i s její hrou u sítě, je to radost se na ni koukat. Konkurence je dost velká, top hráčky to budou mít čím dál těžší se udržet ve špičce. Přijde mi, že žebříček u chlapů je tak nějak stabilnější, kdežto u ženských to má tendenci se víc střídat. Držím jí palec, snad se z těch neúspěchů dostane.
Reagovat
VlS
Taky Sam docela fandím a mám ji rád. Ona je hráčka a ne herečka, myslím si, že víc než Petře je podobná (psychikou) Lucce. Ale na rozdíl od tebe ji právě proto neřadím mezi chytré hráčky, spíš i na ní platí heslo, že nejde-li něco silou, jde to ještě větší silou. Chytrost, to je Aga, Sara, Vika, Roberta .................
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že Sam není až tak hráčka, která, když jí to nejde, mydlí všechno s ještě větší razancí, možná poslední dobou, ale vloni např. se Šarapovko svedla krásný utkání, i s Na-Li, kde měla variabilní hru, takže já nemyslím, že je to jen ranařka. Ty hráčky, které si jmenoval, ano, hlavně Aga je známá svou chytrou hrou, loňský zápas s uřvanou Mášou na TM byl skvělej, měly toho obě plné kecky..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Viděl někdo? Podle průběhu utkání opět nedopodával set. Ale co se stalo v tom druhém, že ho tak projel?
Reagovat
dadaft
bože Samantho, to zas bylo něco...
Reagovat
tommr
ta noha jí asi trochu limitovala ...
Reagovat
VlS
No, hlavu zavázanou neměla a ta jí limitovala víc . Typická Sam .
Reagovat
smazaný uživatel
od 12:00
1. Li Na - Lucic-Baroni
2. Nasťa - Kerber
3. Petra - Julia

od 18:00
Maria - Lucka
Jelena (Sam?) - Sabine
Bethanie - Errani
Reagovat
smazaný uživatel
od 13:00
Jarka - Karlička
Ana - Nadia
Reagovat
smazaný uživatel
takže Petru neuvidím... ach jo. :(
Reagovat
smazaný uživatel
ušetříš nervy..
Reagovat
tommr
zítra se máme na co těšit - jeden zápas zajímavější než druhej. Doufám, že aspon jedna z našich holek to druhý kolo přežije ... :)
Reagovat
VlS
No lucce bych to moc přál ( i Petře, ale ta to má zcela ve vlastní režiji).
Reagovat
smazaný uživatel
no snad se bude na co těšit! Dneska sem sledoval Petru do stavu 1-4 v prvním setu, pak sem to radši vypnul a šel něco dělat. Vrátil sem se na začátku druhýho a všimnul si, že ten první nakonec otočila. Zkouknul sem druhej, kterej nakonec projela, tak sem to zase vypnul.. no a ona ten třetí vyhrála. Podezřívám Petru, že vyhrává jenom když se nedívám! :))

Jinak myslím, že Petra to snad dá. Lucka to bude mít trošilinku těžší :)) ale budu držet palce jako blázen, to je jasný :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pro Lucku je hrozná škoda toho losu! Když už se jí začalo na antuce dařit, narazí na Mášu. Je to fakt pech. Pak až Madrid - bude mít dlouhou herní pauzu, a mohla by se ta herní pohoda zase vypařit.
Jak já bych jí to zítra přál! Ale Maruš jí umlátí, už to vidím....
Reagovat
VlS
Lucko, nabij své S&W cal 0.50 ostrejma a Mašu prostě rozstřílej na pumprdlíky :-))
Reagovat
tommr
jj Lucka má v poslední době neuvěřitelnej pech na los - v Charlestonu potkala Serenu už ve čtvrtfinále a ted Mashu dokonce už ve druhým kole. K tomu ještě musela odehrát dva zápasy FC proti asi nejtěžším možnejm soupeřkám na antuce. Snad bude mít o to větší štěstí na soupeřky ve zbytku sezóny ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, v tom Charlestonu to bylo hrozně nešťastný, že se nepotkaly zase až ve finále. Myslím, že by tam jinak Lucka určitě došla, ta zelená antuka jí očividně vyhovuje, a každoročně tam ožívá. A ten FC byl taky hrozně těžkej. Italky jsou na antuce silný, a navíc na sobě při zápase s Robertou nesla velké břemeno, a i to mohlo zápas ovlivnit.
No, dneska jsem zvědavý, ale Máša jí určitě přestřílí. To by musela hrát Lucka skoro bez chyb, dostat Mášu pod tlak, a ta by pak musela začít chybovat....Ale alespoň doufám, že jí Lucka potrápí.:))
Reagovat
tommr
dneska bude mít Lucka výhodu v tom, že od ní nikdo nic nečeká. Masha je jasná favoritka a Lucka může jen překvapit. Tak snad bude hrát v klidu a bez nervů a Mashu aspon pořádně potrápí ... :)
Reagovat
pepin
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=563990643622617&set=a.250000751688276.60469.247405601947791&type=1&theater

Tak Fandino která je hezčí?
Reagovat
Frick
Proč sem dáváš nějaký pětatřcátnice?

Co myslíte, má tenis vliv na časnej vznik vrásek? Není na vějíře kolem očí v 26-ti trochu brzo?
Reagovat
Fandina
Pro mě Lucka, Mária je klasická barbína a je fotogenická, takže ve skutečnosti vidíš i jiné věci a mě se líbí milé holčiny a Lucka je fakt milá modroočka.
Reagovat
pepin
Pravdu díž děvče, z marfuši to hlavně dělá ten její profesionální tým, má to dobře zařízené.
Reagovat
smazaný uživatel
jako bys nevěděl, že Fandina bude vždycky upřednostňovat Češky:-D
Reagovat
Fandina
Já myslím, že o tým u Márie nejde, co se týká vzhledu. Viděla jsem jí tady v Praze naživo a ona je přirozeně hezká, ale jak říkám taková pravidelná barbína, celkem milá, ale je hodně fotogenická, taková barbína.
Reagovat
Fandina
Sonja ... je vidět, že mě neznáš. Nepřemýšlím v těchto dimenzích. Jsem volnomyšlenkářka. To by mě svazovalo.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, mně přijdeš tím Českem svázaná dost:-)...ale samozřejmě soudím jen podle toho, co tady od tebe čtu.
Reagovat
Fandina
Sonja ... při fandění nejde snad o žádné svazování, je to záliba nejde o povinost nebo něco zásadního. Fandím českým sportovců jako každý jiný člověk na světě. A když posuzuji druhé, tak máme všichni oči, nos a postavu, tak se nedá rozlišovat, to je přece normální ... úsměv
Reagovat
Fandina
Sonja ... dodatek, fandím sportovcům své země, jak se to dělá všude na světě, tam jsem to napsala, jako by všichni fandili českým. Ale další důvod, proč jim fandím je také hlavně ten, že se o nich víc dozvídám než o ostatních. Víc se o nich píše a také je větší příležitost je tady vidět, když je k tomu příležitost, než jiné.
Reagovat
VlS
Ta v modrým svetru
Reagovat
Denis92
Reagovat
misa
Kvitová - Goerges 1-1. Petra bude dost znevýhodněna dnešním dlouhým zápasem :-(
Reagovat
tommr
jj já jsem si sice jako soupeřku Petry přál právě Goergesovou, ale blbý je, že bude oproti Petře odpočatá. Navíc jí určitě budou hnát diváci takže Petru nebude čekat nic lehkýho ... :)
Reagovat
misa
Já jsem si taky přál Goerges, protože Julia je na Němku moc hezká holka. Ale přát budu samozřejmě Petře :-) Aspoň uvidíme, jak je na tom P. kondičně.
Reagovat
pepin
Tak já jsem to dnes neviděl a to ani jeden zápas, ale jak to tady čtu, tak to byl zase mazec ze strany Petry. Opět se vrátila na vlastní vlnu a již se zde zase objevují možné příčiny jejích problémů. Opět věčné téma kondice, ale Palermo nám ukázalo, že to není až tak aktuální, tak nevím proč se tady s tím pořád operuje. Již se k tomu dokonce vyjářil i gigin a to je již co říci, ale v tom, že jakmile se někdo vyjádří trochu kriticky k Petře, tak se tady některé dámy a někteří pánové mohou strhat v protiútoku.
Reagovat
Fandina
Já jsem viděla jen třetí set. Beck hrála dobře a Petra se tak zhruba od třetí hry začala chytat a nakonec to vyhrála. A tady samozřejmě zase někteří kritici to nemohli strávit.
Reagovat
VlS
zajímavé, jaké děláš závěry o. něčem co jsi neviděla. Já jsem to masochisticky vydržel celé. Petra hrála pod psa a tvářila se u toho ještě hůř. Což je koment ke konkrétnímu zápasu a podle jednoho zápasu nesoudím Petru jako takovou. Ale nemá smysl vydávat za super něco, co k super mělo daleko 100 světelnejch let. Howgh.
Reagovat
Fandina
Napsala jsem, že bylo super, že Petra vyhrála. A za tím si stojím.
Reagovat
Fandina
VlS ... a ještě dodatek. Když podle tebe Petra super nehrála, tak je to tvoje věc. Já ti to neberu.
Reagovat
smazaný uživatel
vydřela vítězství - to je to nejhorší slovo snad vydřela! co to je pane bože! ten třetí set snad byl jasnej tak nevim co to sem cpou vydřela , když už tak vybojovala! :D
Reagovat
George_Renel
ale Petra měla při skoro každém svém podání těžké problémy. Zlomila to až na konci, především díky nezkušenosti soupeřky. Becková však je na antuku typově i herně stavěná a bude dělat problémy i mnoha dalším tenistkám ze špice.
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte, v kolik bude hrát zítra Petra? Ale je mi to vlastně celkem jedno, jelikož se domu dostanu až kolem 5. hodiny odpoledne.. :(
Reagovat
smazaný uživatel
To nevim, ale uz je jasne, ze bude hrat s Goerges...takze huraaa;-)
Reagovat
smazaný uživatel
no, nevím jestli hurá, ale lepší než Flipkens.. to už je o čtvrtfinále, že?
Reagovat
smazaný uživatel
Ano.
Reagovat
smazaný uživatel
skrečovala ?
Reagovat
smazaný uživatel
jj skrečovala..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Mona si trochu zlepšila náladu po boku Sabči, kdy hladce postoupily do druhého kola ve čtyhře..:) A dost jim pomohla Roberta, která se odhlásila a tudíž holky dostaly o dost přijatelnější soupeřky než by byly Sara s Robertou :))
Reagovat
smazaný uživatel
No možná jsem ji trošku zkritizoval,ale v porovnání s těma nejlepšíma hodně za jejíma vykonama petra pokulhává.tenis sleduji pravidelně,taky ji fandím a hodně.jen prostě všichni vidíme, že hráčky před ní pravidelně postupují minimálně do čtvrtfinálových bojů a semi.Petra tu vidím možná ještě jedno kolo a padla!takova agnižka šarapka azarenka. nebo li na by beckovou vymazaly z kurtu.
Reagovat
smazaný uživatel
No mohlo to byt jeste horsi, mohla prohrat;-) Caroline a vinci to napriklad nedaly....A jestli Petra vypadne v pristim kole, to nevi nikdo, u ni je to fakt nahoru dolu.
Reagovat
tommr
tak pro srovnání ani nemusíme chodit tak vysoko. V Katowicích Beckovou smetla i Vinciová, která jí povolila jen jednu hru ...
Reagovat
smazaný uživatel
Jo tak to zase jon neříkám že neumí hrát tenis ona je skvělá tenistka jen to neumí prodat ma to v hlavě nějak nesrovnané
Reagovat
smazaný uživatel
zase se v těch Katowicích dostala myslím do semifinále, tak to jí mohlo zvednout sebevědomí.. a hrála doma a publikum jí fandilo.. a srovnávat hráčky podle toho, jak kdo koho porazil, přece moc nejde..
Reagovat
smazaný uživatel
Já jsem sice zápas Petry neviděla...Asi nehrála nejlíp, podle vašich reakcí. Zároveň je dneska zatím jediná favoritky zápasu, která vyhrála..
Reagovat
smazaný uživatel
Vim, co myslis. S tema nejlepsima...srovnavas Petru treba s Marii nebo Serenou? Musis si ale uvedomit, ze to uz jsou mentalne hodne "vyspele" tenistky. Je to neco jako s Klarou Z. cim starsi tim lepsi;-)....proste verme, ze prijde cas, kdy se Petra zklidni a jeji hra se ustali.
Reagovat
smazaný uživatel
....a Vinci zas dneska vypadla v 1.kole....tezko srovnavat;-)
Reagovat
tommr
za tou hladkou prohrou Vinciový bude ale nejspíš nějaký zranění ...
Reagovat
freeteepek
Jenomže ve Stuttgartu Vinciová nepřešla přes první kolo. Neporazila jí přitom ani Serena ani Marie, ale Shvedova, která letos dost často prohrává už v prvních kolech. Možná, že Becková v Katovicích hrála jinak, i Vinci hrála jinak a vůbec. U ženských je to každý den jinak, takže bych z toho nedělal nějaký předčasný závěry:-)
Reagovat
tommr
a u Lucky mě potěšil i její výkon. U Petry mám ale dneska velký výhrady - špatnej servis, spousta zbytečnejch chyb, vlažnej přístup, otrávený obličeje - s tímhle proti silnějším soupeřkám neuspěje ...
Škoda, že Lucka narazí už ve druhým kole na největší favoritku. Kteroukoli jinou hráčku by s dnešním výkonem mohla potrápit, ale na Sharapovovou to asi stačit nebude ...
Petra se na další postup musí zlepšit at už bude hrát proti komukoli. Větší šance jí dávám proti Goergesový - s Flipkensovou by to nejspíš bylo ještě větší trápení než dneska s Beckovou ...
Reagovat
smazaný uživatel
Take jsem potesena;-) Dneska uspesny den ceskych tenistu, jen tak dal!
Reagovat
smazaný uživatel
zkrátka si myslím je to bída.
Reagovat
smazaný uživatel
myslím výkon petry.Rosol potěšil už bylo načase aby něco dokázal po skvělém tažení davis cupem narostl mu hřebínek jen tak dál.co se týče Tomáše tak to je nějaký neurovnaný zatím.
Reagovat
misa
Otrávené obličeje a gesta Petry mě taky štvou. Neměla by takhle dávat soupeřce psychologickou pomoc. Tohle by měla řešit se svým psychologem.
Reagovat
tommr
přesně tak - Petra tím nepřímo pomáhala Beckový, který ty její otrávený gesta určitě dodávaly sílu do dalšího boje ...
Reagovat
freeteepek
Mě se dnešní výkon Petry líbil. Má na to dojít ve Stuttgartu minimálně do finále:-)
Reagovat
Fandina
Otravná gesta mohou třeba také dotyčnou protihráčku ukolébat.
Reagovat
freeteepek
Sice jsem si taky myslel, že to bude pro Petru hladká jízda, ale nakonec to byl velký boj. Petra to ovšem zvládla. Na rozdíl třeba od Vinciové nebo Wozniacké postupuje do druhého kola. Ta Becková nehrála vůbec špatně. Petra předvádí svoje maximum pouze když je v tranzu, to se ale nepovede každý den. Servis jí tolik nepsal, ale i tak jí podržel. Její hra se mi líbila. Projetej konec druhýho setu jsem neviděl, tak nevím, co se tam stalo. Je fajn, že to Petra dnes zvládla fyzicky. A taky bych ocenil pomoc Kotyzy, který jí dobře vedl. Jenom škoda, že spolu netrénují víc antukovou hru, kde je potřeba hrát techničtěji, než na tvrdém povrchu. Pořád tvrdím, že by Petra měla na antuce svoji hru víc variovat. Kombinovat kratší míče s dlouhými, sřídat rotace. Když honí běhavou soupeřku jen zleva doprava, výměny se protahujou a pak jí hrozí únava s ohledem na její nijak oslnivou kondici.
Reagovat
smazaný uživatel
Já si ještě myslím, že se jí lépe hraje, když je pod mrakem než když je spalující vedro. Ale nemyslím, že to je astmatem. Prostě jsou typy, kteří ožívají na slunci a naopak. Mě osobně vadí spalující slunce,jak zajde, ožívám.
Reagovat
smazaný uživatel
myslím, že se psalo, že Petra má problémy se štítnou žlázou, a porouchaná štítná žláza taky mj. způsobuje potíže s termoregulací.. takže je klidně možný, že i proto Petra hůř snáší horka..
Reagovat
Fandina
Přiznám se, že na začátku třetího setu jsem Petře moc nevěřila, ale tak od třetího game byly některé údery zase dobré. Tak kvituji :-), že to Kvitka nakonec dala. Peťo ... pojď pojď pojĎ!
Reagovat
smazaný uživatel
já jsem o tom nečetla, ale když jsem Petru sledovala, tak jsem na to pomyslela. Mám se štítnou žlázou taky nedobrou zkušenost. Ale pozor, teď nás tady napadou.
Reagovat
smazaný uživatel
napadnou. Mě to polyká pořád písmena.
Reagovat
rib
jéžiš co sem pletete slunce a vedro, vždyť se hraje v hale :-))) A navíc ty teorie se štítnou žlázou :-))), ještě že si forestovaalice uvědomuje, že se může jednat o pouhou projekci (abych přidala nějaké rádoby vědecké téma :-)))))))))))))))
Reagovat
tommr
tak zrovna dneska to byl zápas kdy jsem Petru naopak v duchu úpěnlivě prosil, aby ty kratasy vůbec nezkoušela - Petře moc nejdou a Becková má neuvěřitelně rychlý nohy a všechno hravě dobíhala ...
S tou fyzičkou nevím - mě se Petra v závěru moc fit nezdála a zítra to bude nejspíš ještě horší až se naplno projeví následky dnešního maratónskýho duelu. Snad bude Petra hrát s Goergesovou, která na tom kondičně taky není moc skvěle ...
Reagovat
smazaný uživatel
prosím, nebudu reagovat na obsah vašeho příspěvku, zdá se, že jste psycholog. Ale moc prosím, už mě " nerestujte ". Přečtěte si dobře jméno. Nejsem Forestová !
Reagovat
smazaný uživatel
já reagovala na to, co tu psala forsterovaalice, ale ok, úplně to sem nepatří.. a o tý štítný žláze mluvil Černošek, tak ten by jako Petřin manažer mohl mít celkem spolehlivé informace, a to, že termoregulace souvisí se štítnou žlázou, tak to je fakt..
Reagovat
smazaný uživatel
bylo to mimo. Já jsem zase reagovala, protože jsem si na štítnou žlázu pomyslela, když jsem Petru sledovala, ale nemyslím dnes.
Jinak mě jen vadí, že mě rib již opakovaně píše forestová !
Reagovat
rib
no vaše příspěvky mi nápadně připomínají jednoho člověka, díky jehož neotřelým příspěvkům se leckteré obory ve světě pohnuly... takže jsem si říkala, že ta zkratka vašeho nicku není náhoda. Až teď koukám - on to není nick? A ke své profesi - tu budu i nadále tajit :-)))))))))))
Reagovat
smazaný uživatel
? ? ? Nechápu asi vaši jemnou ironii. Tak vidím, že budu dále " restována ". Pozn. Je to nick.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě dodám, že Katka Siniaková dneska porazila Vaňkovou celkem snadno 61 63. Jen tak dál
Reagovat
Frick
A koukám, že v příštím kole Hradecká. To se nám holky český nějak vymlacujou :-( Co myslíte, může Katka šanci nebo i když se Hrdecký nedaří, tak je to pořád "úplně jinej level"?
Reagovat
smazaný uživatel
já myslím, že Lucka je tak nevyzpytatelná, že se může stát úplně cokoli..
Reagovat
smazaný uživatel
gratulace, moc jí to přeju.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano,ale to její rameno asi pořád není dobré. A protože u ní je servis dost podstatný, tak nevím...
Reagovat
tommr
u Hradecký těžko říct s čím příjde - když má svůj den tak dokáže potrápit i ty nejsilnější hráčky a naopak když nemá formu tak může vybouchnout i s mnohem slabšíma soupeřkama ...
V jejich případným souboji budu jednoznačně přát Katce, protože si myslím, že ona ty body potřebuje víc než Lucka a ta by si je měla opatřit na významnějších turnajích než je nějakej malej ITF turnaj určenej primárně pro začínající tenistky ...
Reagovat
misa
Petra mě potěšila, že dokázala vyhrát. Zvláště 1. set, kde prohrávala už 1-4. Po návštěvě Kotyzy na lavičce se slušně zvedla. Beck jako mladá holka se chtěla proti Petře vytáhnout a myslím, že měla řadu pěkných momentů. Občas se takhle v úvodních kolech trápí Maria Šarapova a je znakem velkých hráček a jejich velké vůle, že dotáhnou utkání do vítězného konce. Je ovšem otázka, jak to bude s Petrou vypadat v dalším kole, protože dneska má toho jistě plné zuby.

Je dobře, že Lucka si z porážky ve FC nic nedělá, v dalším kole by mohla překvapit, Přece jenom to bude pro Mariu 1. letošní zápas na antuce.

Naše holky by si měly sehnat záznam Švedova - Vinci a pořádně studovat. Je ovšem možné, že Roberta trochu přetáhla oslavy :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Roberta má prej něco s ramenem. Už se odhlásila z deblu.
Reagovat
Carloss
jinak Katka Siniaková porazila v prvním kole Vaňkovou, dost hladce ve dvou setech. Zajímavý jsou i její výsledky z kvaldy kde na ni soupeřky dohromady uhrály jen dva gemy.
Reagovat
petrulinka
A taky samozřejmě gratulace Lucce :-)
Reagovat
smazaný uživatel
To jsou věci..Roberta a Caro venku? :O
Reagovat
petrulinka
No taky teď koukám na výsledky? To si to nemohla Vinci vybrat o víkendu?
Reagovat
smazaný uživatel
Taky si říkám, přiznávám, že jsem to přála Jaroslavě. Jednak je mi sympatická už z loňska, jednak jsem měla trochu pifku na Vinci z pondělka. Trochu škodolibé, to přiznávám. Ale lepší by bylo to pondělí s Luckou. U Lucky je vidět, že se zvedá, kéž se jí daří i nadále. Zítra má těžký los.
Reagovat
smazaný uživatel
No, já tak oběcně Robertu nemám ráda, takže mě to potěšilo :D...Naopak u Caro mě to mrzí...Joo, a před chvílí porazily Angie a Petko pár Makarova Vesnina...:) Pěkně, holky!
Reagovat
petrulinka
Tak nakonec jsem to bohužel neviděla, ale jsem ráda, že tady měla Petra stálé fanoušky, jako Fandina, Bara, Forsterovaalice, PetaM a další. Doufám, že na další kolo se budu moct dívat, ale tak aspoň jsem si ušetřila na to další kolo nějaké ty nervíky :-)
Reagovat
smazaný uživatel
pravda, že sis je ušetřila. Ale nelituju, pěkně se mi vyplavil adrenalin. Fandili jsme jako o život, takže jsem štastná, že to Peťa dala. jsem zvědavá, kdo ji čeká. Číhá tam neoblíbená Flipkens...
Reagovat
rib
jj, Petra makala, ona ta Beck totiž nehrála vůbec špatně. Běhala jak o život a dobře umísťovala, a na rozdíl od Petry jí to tam padalo. Ale Petra je šikulka, vždy v rozhodující chvíli udělala to, co bylo třeba a nakonec se mohla radovat... Petro, držíme palce, pojď i nadále!!!
Reagovat
rib
jj, Petra makala, ona ta Beck totiž nehrála vůbec špatně. Běhala jak o život a dobře umísťovala, a na rozdíl od Petry jí to tam padalo. Ale Petra je šikulka, vždy v rozhodující chvíli udělala to, co bylo třeba a nakonec se mohla radovat... Petro, držíme palce, pojď i nadále!!!
Reagovat
petrulinka
Tak zatím to vypadáš spíše na Julču
Reagovat
smazaný uživatel
já jsem její velká fanynka! Pokud mám čas a Petra nehraje třeba ve 2 v noci, tak nevynechám jediný zápas a fandím u každého míče!
Reagovat
smazaný uživatel
Beck hrala moc dobre a moc chtela vyhrat, je mlada a nadejna tenistka. U Petry to byl klasicky prvni zapas turnaje, ale tak nejak podvedome jsem tusila, ze to vyhraje a taky ze jo;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Celý den jsem neměl možnost nic sledovat. A koukám, že Lucka postupuje přes Monu, to je super!:)) A navíc potěšila Karlička, která postoupila přes Caroline.:))
Reagovat
tommr
jj prohra Caro mě potěšila skoro stejně jako výhry našich holek. Suarez Navarro jí dneska parádně přejela ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Sice nás to asi každýho potěšilo z jiného důvodu, ale mrzí mě, že jsem to neviděl. Koukal jsi, hrála Caro tak bídně a nebo soupeřka dobře?:))
Reagovat
tommr
Caro dělala o něco víc chyb než obvykle, ale na její obranu je třeba říct, že k tomu byla donucená velmi dobrou hrou soupeřky. Celkově to byl velice hezkej a napínavej zápas ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za popis.:))
Já jsem zvědavý zítra na Petru proti Julii. Pro Petru by mohla hrát větší rozehranost. Julča dnes hrála málo, může to být pro ní nevýhoda. Takže bych se nebál toho, že Petra dneska hrála dlouho. V sobotu to taky vypadalo, jak nemůže, a pak se v neděli zvedla, takže je to spíš mentální si myslím u Petry.:))
Reagovat
Fandina
gratulka ... třetí set byl boj, ale nakonec je to táááááááááááááám a to se počítá. Super Peťo, držím palce do dalšího kola ... pojď pojď pojď
Reagovat
VlS
Ňejak mě dneska to SUPER nejde z huby. Nevím, odfláknutej zápas, bez zájmu, znechucenej výraz, takový Petře se mě fandí fakt těžko.
Reagovat
Fandina
VlS ... jsem ráda, že to dala. Ten třetí set nakonec dokázala a předtím jsem to neviděla. Vyhrát zápas proti holčině, která hraje slušně je vždycky super. Nesmíš chtít moc.
Reagovat
gigin
Jí se totiž musí chtít,víš? Jako Gulbovi :DDDDD
Reagovat
Fandina
gigin ... tak něco na tom bude, ale doufám, že Tomáš ho porazí ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Oba ještě musí zvládnout jeden zápas. Tak nepředbíhej. :D
Reagovat
Fandina
Mut ... tak nějak bych si přála, kdyby spolu hráli. Samozřejmě je to přání ... úsměv
Reagovat
VlS
Nemyslím si, že by Petra byla zpovykanej miliardářskej spratek, kterej když nechce, tak nemusí nic. Prostě jen má dny, kdy se mi jí opravdu fandí jen se skřípáním zubů. Těch nesmyslně vyházenejch míčů dneska bylo jak máku, vypuštěnejch taky, prostě se mi to dneska nelíbilo. Doufejme, že to je jen obvyklá křeč na úvod turnaje, no
Reagovat
gigin
To víš, že jo ;) Je to Mrhačka, jak Ernie!! :DDDDD
Reagovat
Fandina
ne ne ne ne a ne. Je to šikovná ranařka a ende ...
Reagovat
smazaný uživatel
Uz jsem myslel, ze jsem si zvyk, ale porad jsem z toho na Chocholouska. No, hlavne ze je Petra v dalsim kole.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tak, byly to nervy. Chvilemi jsem opet vypinala prenos. Nakonec to dala....doufam, ze pristi kolo bude lepsi, ani nevim s kym hraje?
Reagovat
Carloss
buď s Flipkens nebo Georges. V případným čtvrtfinále by narazila na zřejmě na LiNa a v semi na Errani.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to radeji Goerges!;-)
Reagovat
smazaný uživatel
jóóó, je to tam, žádná nuda, pěkné nervíky...blahopřeju k výhře.
Reagovat
smazaný uživatel
uf, dobře to dopadlo.. tak hodně štěstí v dalším kole..
Reagovat
carolyn
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=583907234967683&set=a.160967777261633.37973.160963743928703&type=1&theater
Reagovat
kohlik
Je to tám! Dobře.
Reagovat
Jabadu
"Keby ma jeblo, nečudoval bych sa ..."?
Reagovat
kohlik
Druhej je pryč, tb- to byl humus.
Reagovat
smazaný uživatel
To je den! Dva Češi porazili favority...Snad ho Petra dovede k dokonalosti :-)
Reagovat
smazaný uživatel
první set je doma. Peťi, pojď !
Reagovat
smazaný uživatel
kvitova je katastrofalní nechapu co děla v top 10.ta musí mít v hlavě pěkny galimatyaš!! at mi někdo vysvětlí jak muže hrat zase tak stupidně.antukovou specialistku eraniovou dala jako nic a tady zase předvadí tak chaby vykon.ta už se mezi 4 nikdy nepodívá.a nesnažte se mě nic vysvětlovat vy co věříte lepší zítřky.nema to v hlavě to je jen bum bac a bud to vyjde nebo ne!!servis hruza.
Reagovat
smazaný uživatel
pokud chcete kritizovat, tak by bylo vhodné, abyste se nejdříve naučil českému pravopisu, alespoň.
Reagovat
smazaný uživatel
Až se naučíte tvořit a psát souvislé věty, tož přijďte a můžete kritizovat.
Reagovat
kohlik
nojo ale má zas celkem pravdu, takovou hráčku jako Beck by měla hravě porazit a ne být na pokraji vyřazení.
Reagovat
Fandina
Kdyby měl každý druhého porazit podle žebříčku nemuselo by se hrát. Beck zvládla TB a teď to bude zase těžší. Dejto Peťo ... pojď pojď pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Jaky chaby vykon? Se tam bez postavit ty, ty chytraku!
Reagovat
smazaný uživatel
já taky moc nechápu, proč Petra nehraje svou hru, ale prostě jí to dneska tak moc nejde, no.. ale to se stává spoustě top hráček, že musí v prvních kolech dost bojovat.. důležitý je, aby to zvládla a v dalších zápasech to bylo jenom lepší..
Reagovat
smazaný uživatel
no ale Beck hraje celkem dobře neudělá chybu za to Péťa :/ ale ona to dá!! :) kvůli frankovi22 :D
Reagovat
smazaný uživatel
To vis, ze to da;-) trochu drama...no
Reagovat
smazaný uživatel
to jsem ráda, že jsi tu a fandíš. A co se, kohliku, týká Franka22, je z té skupiny provokatérů, kteří něco plácnou a zmizí, jak pára nad hrncem.On ještě navíc jakousi těžko čitelnou češtinou. Pokud chci psát a něco kritizovat, je třeba si zamést před vlastním prahem. Všichni chějí vyhrát a Beck je 19 letá holka, která může jít jen nahoru. Takže. Peťo pojď !
Reagovat
smazaný uživatel
jezzek,mandrileno atd. mi přijdou z jednoho pytle. Pouze papouškují, co kde čtou a vybíjejí si asi zlost...píšou špatně česky, nebo dokonce vulgárně. Mě to připadá, že je provokace.
Reagovat
Fandina
Přesně tak. Vyhrát chce každá a vyhraje ta lepší. Beck hraje celkem útočně a nebojí se, Petra dnesk hraje nějak nezvykle měkkce a jsou z toho i chyby navíc. Tak Peťo ještě game a pojme. Peti fandíme pojď!
Reagovat
gigin
Když někdo vyjádří pochybnost nad výkonem Petry, nebo ji nedejbože zkritizuje, musí být hned provokatér? Fanoušci ostatních táborů, když se nedaří, normálně přiznají - Roger hrál blbě, Rafa nehrál dobře, Djoko dnes nestál za nic... To je přece normální...
Reagovat
Fandina
Peta je supeeeeeeeeeeeer, umí umí umí Peťo pojjjjjjjjjjĎ
Reagovat
PetaM
Ale my si umíme přiznat, že to Petře dneska nešlo. Ale hned o ní netvrdíme, že nemá v TOP 10 co dělat :) A když tohle někdo tvrdí, tak se prostě ohradíme. Fanoušci Rogera taky nehulákají, že je starý a že by měl přestat hrát tenis, když jednou prohraje .. :D V tom je ten rozdíl :) Já jsem Petřin fanda, ale musím říct, že dneska se trápila a nešlo jí to. Nakonec to tam ale dostřílela a příště to bude lepší :) :)
Reagovat
Fandina
tak to máš určitě pravdu v tom, co píšeš alici, jenže přečti si ty příspěvky, na které reagovala, to byla výčitka vůči Petře ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
takže, co jsem tím myslela. Frank22, cosi napsal, řekněme jakousi kritiku a vzápětí zmizel. Já jsem pouze kritizovala jeho projev. Petra hraje tenis, frank22 píše příspěvek. Čí práci a námahu bys ocenil jako lepší ? Petry nebo Franka22 ? Já myslím, že je to jasné. Když někdo chce psát, měl by si dát tu práci a námahu, aby psal správně a srozumitelně. Další: provokace - myslela jsem tím ty, kteří používají různé nicky, aby něco kontroverzního plácli, aby vyvolali zbytečnou diskuzi a hned se ztratí. Neměla jsem na mysli vás kritiky, tebe, pepina, tommra....
Reagovat
gigin
Ano, některé kritiky jsou hrubšího zrna, uznávám, ale někdy i na slušné- kritické příspěvky (např.tommr) bývá neadekvátně reagováno.. To je fuk. To je jen takový postřeh z Djokolandu :)) Petra vyhrála, tak máte Ajde!! :)))
Reagovat
gigin
Mne? Jako kritika Petry? :))) Najdi mi jeden řádek :))) Mi je Petra volnější, jako celé WTA. Nefandím ji. Ale přeju jí, ať ukáže, co v ní je. Má čas....
Reagovat
Fandina
gigin ... rozlišuj prosím, kdo a jak na kritiku tommra reaguje. Já určitě ne. A když, tak jedině slušně. Rozumím mu, že on je prostě takový. A je to jeho věc.
Reagovat
Fandina
gigine ... tím, že se tady začal s mentorováním o kritice tak si se možná bezděky také stal kritikem ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
naše příspěvky.Ano,jsi kritik, protože kritizuješ nás fandy, že kritizujeme Petřiny kritiky...Ale, dost už o tom.Provokací myslím to, že někdo plácne kontroverzi a zmizí...a to ty nejsi. Pochopils alespoň, co jsem psala o frankovi22? Že jsem nekomentovala obsah jeho příspěvku, ale formu ? A to, že kritizuje Petřinu hru, ale sám neumí pravopis ?
Reagovat
smazaný uživatel
Nechci se dohadovat - jen jeden postřeh. Znám jednu uživatelku, která když sem přišla, psala slitky, které byly velmi špatně čitelné. Když na to byla upozorněna, kritika se jí nelíbila a hádala se.....
A ta sama uživatelka teď kritizuje písemný projev druhých.....
Nic proti tomu, když kritizuješ něčí příspěvek. Ale kritizovat jeho formu a posílat někoho mést si před vlastní práh? Ty? Pamatuješ na své reakce, když lidé psali, že je ztráta času na tebe vůbec reagovat kvůli tvým slitkům? A jak jsi byla rozhořčena?
Sorry - jen takový postřeh......
Reagovat
Fandina
ty jsi svatý že můžeš takto posuzovat druhé?
Reagovat
gigin
Nepsal jsem volná, ale volnější. Co čtu, je má věc. Moc si přeju, aby dnes postoupila Julča a tu "tvou" Petru smetla ve dvou. Ty sice už teď výše avízuješ, že tam na ní číhá Flipkens, ale ty víš asi vše nejlíp. Hezký den, Alice!!
Reagovat
smazaný uživatel
jeden dobrý pán mě na moje tzv. slitky upozornil. Zařídila jsem se podle toho. Vůbec jsem se o to nehádala, jen mě termín " slitky " rozesmál. Na vysvětlení, když u sebe píšu příspěvek, mezery jsou tam dost značné, když ho odešlu záhadně se zkrátí. Tento nedostatek jsem hodně dávno napravila a nevím, proč to tady vytahuješ. Snažila jsem se tehdy před svým prahem zamést. Příspěvek pana franka22 byl naprosto " slitý " a pravopis opravdu dotyčný neumí. Proč mě srovnáváš s frankem22 ? Ten dávno zmizel, jen napsal svůj výlev a již se neobjeví ?
Reagovat
smazaný uživatel
Ale konstatuji, že na tvoje nádherné odstavce opravdu nemám.
Reagovat
smazaný uživatel
já žasnu... Já vím, že můžeš číst, co chceš a psát, co chceš. Ale proč ztrácíš čas čtením něčeho, co je ti volné a volnější ? Postrádám logiku a zdá se mi, že mluvíme jeden o koze a druhý o voze. A další věc, nefandím jen Petře, ale všem českým tenistkám... A už vůbec nechápu, proč chceš, aby Petru smetla soupeřka. Pouze jsem podotkla, že je varianta Flipkens...Proč neoblíbená ? Protože s ní Petra minule prohrála. Já vás , chlapci, nechápu, proč se za každou cenu chcete hádat ? Taky hezký den !
Reagovat
Fandina
Jedině mě napadlo, že gigin to tu čte proto aby mohl na druhého zaútočit, jinak je mu to jedno, tak jedině to má logiku.
Reagovat
gigin
Já jsem jen na začátku této "diskuze" napsal svůj názor na některé nepřiměřené reakce kritiky Petry. Tečka. Na nikoho neútočím. Ty máš zase dobře dost... nech mne být...
Reagovat
smazaný uživatel
Promiň, ale já si tvé reakce dobře pamatuju. Rozčilovala ses. A pamatuju si to proto, protože jsem ti na něco odpovídal, aniž bych tě upozorňoval na tvůj písemný projev, i když se to nečetlo nejlépe.
Ale to je jedno, psal jsem, že se nechci dohadovat, tak promiň, zda jsem se tě dotkl.
Reagovat
Fandina
Já také napsala jen svůj názor proboha ...
Reagovat
smazaný uživatel
abych pravdu řekla, už se nepamatuji, že bych se rozčilovala, kvůli "slitkům ". Podstatné je, že na výtku jsem reagovala a snažím se ji napravit, a to už dávno. Frank22 se nahoře objevil a jak vidíš, pokouší se napravit obsah, ale pravopis má stejný. Ani nejsem dotčená, beru všechny hovory zde se značnou rezervou.
Reagovat
Fandina
Nech je být. Oni tady hrají hru na nevím co. Stejně jde o tenis a fandění.
Reagovat
gigin
Fandina má dost. Ale ty máš nejvíc!! Jakou hru, proboha?? Že jsem tu hubu fakt otvíral :(( Jakákoliv diskuze s váma je fakt bezpředmětná. Člověk má jiný názor než vy, a už je to hra, kritik kritiků kritiků Petry, útočník ... Chudák tommr...
Reagovat
Fandina
proboha, vždyť ty vůbec nevíš, kdy mám dost. Co to meleš za nesmysly.
Reagovat
smazaný uživatel
trochu si nás pleteš, já jsem o žádné hře nepsala. Taky nevím, proč a vlastně o čem, jsi chtěl mluvit. Proč s námi ztrácíš čas ? To taky nevím.
Reagovat
gigin
Jj, omlouvám se. O té hře psala Fandina. Mluvit? Vlastně o ničem.. to je jedno..
Reagovat
Fandina
Psala jsem o hře, někdy mě to tak připadá, ale nejsem vševěd, tak se mohu mýlit.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak set je doma! v hledišti sedí vedle Kotyzy i Lucka Šafářová, to je od ní hezké, že Petře fandí :-)
Reagovat
PetaM
Ještě chybí Háčka a je to jako FC :D
Reagovat
kohlik
Dobře, první set je tam!!
Reagovat
smazaný uživatel
4 : 1, zas infarktová situace. Peťi, do toho, jedem !
Reagovat
smazaný uživatel
Dohání ztrátu, ale infarktový to bude až do konce :))
Reagovat
PetaM
A to by nebyla Peťa, aby to nebyl infarkt :D Co by to pak bylo za fandění, kdyby každý game vyhrávala 40:0 a nakonec to bylo 6:0, 6:0 ... :D To by byla nuda :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně, kdo má takovou hráčku? Jen my :))))) O to víc je větší radost, když vyhraje, jenže to pochopí jen opravdový fanoušek :))
Reagovat
PetaM
Poslední míček byl opravdu hezký :) A je moc sympatické, že se na Petru přišla podívat a fandit i Lucka :D Je to skoro jako FC :D
Reagovat
smazaný uživatel
moc jí to přeju, gratulace.
Reagovat
smazaný uživatel
Lukášovi taky.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist