Šafářová vyhrála bez ztráty podání, Azarenková dostala kanára a končí

7. 3. 2014, 22:48
Aktuality 278
WTA INDIAN WELLS - Lucie Šafářová vstoupila do turnaje v Indian Wells výhrou nad Yaninou Wickmayerovou, se kterou si poradila bez jediného prohraného servisu. Naopak svůj první zápas od Australian Open nezvládla Viktoria Azarenková, jež nestačila na domácí Lauren Davisovou.
Lucie Šafářová

Lucie Šafářová se v prvním vzájemném zápase s Yaninou Wickmayerovou mohla opřít o servis. V prvním setu nečelila žádnému brejkbolu, sama využila dva ze čtyř a ujala se vedení. V druhém dějství dokázala zlíkvidovat všechny hrozby ztráty podání, za stavu 5-4 se dostala k prvnímu brekjbolu, který proměnila a po 78 minutách tak zvítězila 6-3 6-4.

Sedmadvacetiletá Češka od loňského srpna už na desátém z jedenácti turnajů zvládla svůj úvodní zápas. V Indian Wells ji dělí už jen jedna výhra od vyrovnání maxima z roku 2012, kdy byla v osmifinále.

Letos si o něj zahraje se světovou semičkou Simonou Halepovou, s níž má vyrovnanou bilanci 1-1. Dvaadvacetiletá Rumunka v únoru získala v Dauhá svůj dosud nejcennější titul a i když na dalším turnaji po dvou gamech odstoupila kvůli problémům s kotníkem, zranění se neukázalo být vážné a v Indian Wells odstartovala hladkou výhrou.

S Japonkou Kurumi Naraovou, jež v únoru v Riu de Janeiru  vyhrála svůj první turnaj WTA a následně byla vyhlášena vycházející hvězdou měsíce, sice přišla dvakrát o podání, ale za celý zápas ani jednou neprohrávala a nakonec zvítězila dvakrát 6-2.

Z turnaje nečekaně brzy vypadla světová čtyřka Viktoria Azarenková. Běloruska, která po Australian Opan léčila poškozené nervy v noze, tři týdny měla znehybněný kotník a měsíc a půl nehrála, musela po svém návratu na kurty zkousnout dokonce kanára. Toho běloruské favoritce připravila Lauren Davisová.

Ve druhém setu se Azarenková dostala do hry a vedla i 5-4. Jenže neustále chybovala, udržela si jen dva z devíti servisů a dvacetileté Američance překvapivě podlehla 0-6 6-7. Pro Davisovou to byla premiérová výhra nad hráčkou Top 20.

Azarenková po zápase přiznala, že svůj návrat uspěchala. Na otázku, zda nastoupila navzdory doporučení lékařů nehrát a nemohla si tak zranění zhoršit, pokrčila rameny. "Na to jsem moc tvrdohlavá."

Čtyřiadvacetiletá Běloruska zápas málem ani nedohrála. Za stavu 0-5 v prvním sadě si přivolala trenéra Sama Sumyka a ten jí poradil, že pokud cítí bolest, ať raději nepokračuje a vzdá. Tenistka se ale rozhodla bojovat a utkání dokončila.

"Chtěla jsem se naučit vypořádat se s těžkou situací, to je součástí mé práce," řekla Azarenková, která v zápase spáchala 11 dvojchyb a 43 nevynucených chyb.

- WTA PREMIER MANDATORY INDIAN WELLS -
(USA / Kalifornie, tv. povrch, 5.946.740 dolarů)
páteční výsledky (07. 03. 2014)
Dvouhra - 2. kolo:
Šafářová (26-ČR) - Wickmayerová (Belg.) 6-3 6-4
A. Radwaňská (2-Pol.) - Watsonová (Brit.) 6-4 6-3
Davisová (USA) - Azarenková (3-Běl.) 6-0 7-6
Halepová (6-Rum.) - Naraová (Jap.) 6-2 6-2
Jankovičová (7-Srb.) - Meusburgerová (Rak.) 6-3 6-1
Erraniová (9-It.) - Fichmanová (Kan.) 6-1 6-1
Wozniacká (10-Dán.) - Jovanovská (Srb.) 6-1 6-3
Vinciová (13-It.) - Keysová (USA) 6-3 6-3
Suárezová (14-Šp.) - Mladenovicová (Fr.) 6-3 6-3
Bouchardová (18-Kan.) - Pcheng Šuaj (Čína) 6-2 6-2
Dellacquaová (Austr.) - Flipkensová (19-Belg.) 1-6 6-3 6-1
Cornetová (22-Fr.) - Solerová (Šp.) 6-3 4-6 6-2
Švedovová (Kaz.) - Kanepiová (24-Est.) 6-3 6-2
Lepchenková (USA) - Hantuchová (29-SR) 6-3 6-2
Becková (Něm.) - Vesninová (30-Rus.) 6-2 3-6 6-3
Rybáriková (31-SR) - Rogersová (USA) 6-4 6-3
Čtyřhra - 1. kolo:
Hradecká/Jie Zheng (ČR/Čína) - Kingová/Voskobojevová (USA/Kaz.) 0-6 6-1 10-8
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

278
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tak konečně to Roger zvládnul a teď už Maruš!!
Reagovat
Fandina
Roger dobře!!!
Reagovat
Titan
Za chvíli začne dle mého nejzajímavější zápas druhého kola Máša-Julča. Tak uvidíme, jak se bude vyvíjet letošní rok ve znamení krize favoritek...:-)
Reagovat
tommr
mě se z toho dneska bolely oči a to nejen kvůli předváděný hře. Úhel záběru televizní kamery se mi zdál příliš velkej - jakoby kamera byla umístěná příliš vysoko nad kurtem. Zdá se ale, že je to jen na trojce kurtu, protože ze zápasu Stosur-Schiavone je už obraz lepší ...
Reagovat
Roger_Federer
Jj, rikal jsem si jestli se mi to nezda..
Reagovat
Fandina
Já si tedy ničeho nevšimla. Záběry na osobu jako takovou byly dobré a Petře to slušelo a celkově jsem viděla všechno dobře i míčky, je tam dobře oddělený falový kurt a všechno okolo potom včetně nápisů ohrezení kurtu v jedné zelené barvě.
Reagovat
smazaný uživatel
Opravdu? Já zase nesnáším nízko umístěné kamery, které jsou v halách při ATP 1000 Paříž a na Turnaji mistrů v Londýně. Tam z druhé půlky kurtu nevidíš skoro nic, podávací čára se skoro kryje s páskou sítě, prostě hnus!
Reagovat
lars
Mate link na Jirku Veselyho ?
Reagovat
lars
Skoda , ze si nevzal podani zpet 2:0
Reagovat
Fandina
Ale teď 2:1 tak třeba to ještě půjde.
Reagovat
lars
Jsou na tom kurtu s Jirkou kamery ?
Reagovat
Fandina
Podle mě tam kamery nejsou. Já vidím jen čísla.
Reagovat
lars
A je to. 1:6,6:2,1:6 Bravo Jura
Reagovat
Fandina
Joooooooooooooooooooooo!!!
Reagovat
misa
si celkem užila narozeniny i na dvorci. Na konci měla malou krizi, ale výsledek je pěkný. I diváci jí zazpívali :-)
Reagovat
tommr
ale výkonem moc nepřesvědčila. Až do stavu 4:0 ve druhým setu to vypadalo na bezproblémový vítězství, ale pak se zřejmě Petra na kurtu začala nudit a tak se rozhodla zápas zdramatizovat. Ještě štěstí, že Vandeweghová hrála tak příšerně jinak by zápas zřejmě dospěl do třetího setu ...
Dnešní výkon Petry by na Kuznetsovovou určitě nestačil. Je ale těžký říct jestli hrála Petra dneska tak špatně protože se přizpůsobila slabý soupeřce nebo jestli je pořád ještě z formy - to uvidíme až v příštím zápase ...
Reagovat
misa
Tvůj klasický komentář k Petře :-) Jak to bude v dalším zápasu, je opravdu těžko říct. Dnes to nebylo tak špatné, proč by to nemělo stačit na Světlanu?
Reagovat
smazaný uživatel
Sakra chlape, alespoň na narozeniny bys jí mohl dát pokoj :-D
Reagovat
LukasH
Jenže s takovýma soupeřkama se právě hraje nejhůř, protože je vůbec nedostane do laufu.
Reagovat
smazaný uživatel
Petra sice vyhrála, ale tommrův komentář nás moc nepřesvědčil. Vypadalo to, že bude mít radost, ale pak se zřejmě začal nudit a tak se rozhodl opět kritizovat :) Ještě štěstí, že ho známe, jinak by to dospělo k nějaké hádce. :)
Je těžký říct, jestli to viděl tak špatně, protože se už přizpůsobil zcela svým kritickým představám nebo jestli není pořád ve formě - to uvidíme u příštího zápasu.. :)
Reagovat
tommr
protože Kuznetsova je o dvě třídy lepší hráčka než Vandeweghe a na rozdíl od ní Petře nedaruje ani míček ...
Reagovat
LukasH
A Venus není lepší hráčka než Coco? Nevím, proč pořád porovnáváš výkony z jednotlivých zápasů. Jiná soupeřka, jinej zápas....
Reagovat
smazaný uživatel
Děláš, jako kdyby tě tyhle Tommrovo komentáře nějak překvapily :-)
Reagovat
slacker
Ja se v tom nejak nevyznam. Muze mi nekdo vyjmenovat ty tridy a kdo do ktere patri? prosim prosim
Reagovat
LukasH
nepřekvapujou, jen se marně snažím.:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Já se marně snažím už několik let :-D
Reagovat
Fandina
Já se nesnažím o nic, je to zbytečné, stejně si tu každý bude psát co sám uzná za vhodné ... úsměv
Reagovat
Roger_Federer
No vykon Kvitove byl spis horsi nez lepsi..a mam zvas pocit, ze tonouci se stebla chyta..;)
Reagovat
tommr
mám tomu rozumět tak, že mezi Kuznetsovovou a Vandeweghovou nevidíš žádnej výkonnostní rozdíl?
Reagovat
Fandina
Petra byla přesvědčivá, nevím co se ti na tom nezdálo. První set v pohodě a potom celkem také. Nevím, co bys chtěl, bylo to ve dvou setech. Co mají říkat ty které hrají tři. A někdy druhý s kanárem a třetí s TB.
Reagovat
lars
Podle ceho jsi poznal , ze se Petra na kurtu začala nudit a tak se rozhodla zápas zdramatizovat?
Reagovat
Fandina
Petra v pozápasovém rozhovoru řekla, že ví, že Coco dovede hrát dobře a že ten první set byl celkem jednoduchý a ve druhém, že Coco přidala a závěr už nebyl tak snadný.
Reagovat
tommr
to jsou jen takový pozápasový zdvořilostní fráze. Vandeweghová hrála dneska velice špatně, strašně kazila a Petra si to v závěru zkomplikovala sama ...
Reagovat
Fandina
Pro mě je rozhodují to co říká Petra, co říkáš ty jsou tvoje výroky, ne její ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
tak víš sama, že Petra těžko řekne "vyhrála jsem, i když jsem hrála blbě, protože soupeřka hrála ještě blběji" :D To by neřekl žádný tenista, jedině snad Gulbis :D
Reagovat
Fandina
Ono tady ani tak nejde o Petru, ale o to, že tommr nějak komentuje její hru a je přesvědčen, že to tak bylo. Ale já si myslím úplně něco jiného, ale nebudu to tady vydávat za jedinou možnou pravdu. Tu zná jen ona. Takže já posuzuji co říká a dělá Petra, ne to co říká o ní ten druhý. A podle toho, co říká ten který tenista, tak si o něm dělám svůj obrázek. A upřímně, ani Gulbis u mě, co se týká výroků není na tom špatně. Nesmysly nemluví a to je podstatné.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak mně ten zápas nepřišel kdovíjak skvělý, upřímně jsem si přála, aby nebyl 3. set. Coco hodně chybovala a celkově to nemělo náboj, ale to není podstatné, prostě Petra vyhrála. Gulbisovy názory až tak nesleduju, ale myslím si, kdyby byl mezi hlavními topkami, že by říkal přesně to, za co je kritizuje - nudné nicneříkající rozhovory.
Reagovat
Fandina
Petra zápas vyhrála. V jedné hře se nemohla urvat o jeden servis přišla a nakonec vyhrála ve dvou setech. Pohoda. Gulbis je normální kluk, občas ledacos řekne, ale je to v rámci.
Reagovat
Fandina
A ještě k těm rozhovorům, nemyslím si, že jsou nudné. Dá se z toho dost vyčíst i o taktice, hře, nebývají vždycky nudné.
Reagovat
smazaný uživatel
Nepíšu, že Gulbis není normální kluk. :) A vím, že je pohoda, že Petra vyhrála ve dvou setech, kdo by to čekal že? :D:D Jen se mi ten zápas moc nelíbil, to je celý.
Reagovat
smazaný uživatel
co se týče rozhovorů - já si to nemyslím, to si myslí Gulbis :D
Reagovat
Fandina
Psala si, že kdyby byl v topce, že by mluvil jinak. Já si to nemyslím, prostě Gulba bude vždycky mluvit podle sebe a nejen on. To je můj názor. Jinak mě se zápas Petry docela líbil. Vyhrála a upřímně, čekala jsem také, že bude Coco hrát líp, takže já jsem spokojená a zápas se mi líbil.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano to jsem psala, protože si myslím, když jsi jako top hráč věčně pod dozorem novinářů, televize atd., tak to rebelství se pak vytratí. Možná se pletu.. změníme téma: budeš se koukat na Radka? :)
Reagovat
Fandina
Ještě nevím, jestli vydržím do Radka. Jinak nesouhlasím, podle mě je jedno jestli jsi v top nebo nejsi, vždycky když mluvíš s novináři, budeš vážit slova a řekneš jen to, co uznáš za vhodné. A neplatí to jen o tenise.
Reagovat
slacker
Se mi zda vyraz "rozdil dvou trid" naprosto nepatricny a pateticky. Rozdil dvou trid je u me divizni muztvo proto prvoligovemu.Kolik trid rozdilu je mezi Kvitovou a Kuznecovou? Ja uz si pak dopoctu sam kolik trid je mezi Petrou a Vandeweghovou.
Reagovat
Jan
Gratuluji Luneji k návratu a podle tvého komentáře jsi naopak ve výborné formě :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jirka vede 4:0 v prvnim setu...
Reagovat
Mayo
Legenda aka trepač kobercov zobral 1 set top hráčovi, môže byť spokojný.
Reagovat
Fandina
Spokojený? Spokojený by byl, kdyby vyhrál.
Reagovat
kada.tom
Tak Lukáš nezklamal, Andy trochu ano. Je po operaci, ale už by se mohl zlepšit, ztratil set s Lukášem není ideální, ale tak vítězství se počítá :-) Zlepši se, Andy, a gratuluju k výhře :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kata teraz odvratila matchball a po 2 a pol hodinach zacina treti set :D
Reagovat
PetaM
Cocino, stálo ti to za to? Breaknout Petru a nakonec stejně prohrát svůj servis? Nestálo. Logika :D Gratulace Petře, řekněme k přesvědčivému výkonu, i když moc výměn se nehrálo :D :D
Reagovat
kada.tom
Pěkný zápas, pěkný výsledek. Na konci sice zbytečná ztráta podání, ale jinak hrála Petra hodně dobře, kurt pěkně trefovala - tak jen ať to vydrží co nejdéle :-) Gratulace :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jooooooooooooooooo...
Reagovat
Fandina
gratulka, je to tááááááááám!!!
Reagovat
Fandina
Jsem ráda, že Petra vyhrála. A moc držím palce proti Kuzněcové. Happy Birdtday se vydařilo!!!
Reagovat
slacker
Proc to nejde bez techle vecne trapnych vypadku????
Reagovat
Fandina
Protože nejde.
Reagovat
PetaM
Protože bys neměl co stupidně komentovat. Proto. Petra ti dělá laskavost. I když ji vůbec nechápu.
Reagovat
Fandina
Petra je hodná, chce každému vyjít vstříc ...
Reagovat
slacker
Vyserte si oba oko :-))
Reagovat
smazaný uživatel
Coco je hodnější, zachránila jednoho nicka před upálením vlastními členy sekty :D Petrulínek stále stejný styl, zápas nic moc, šťastný konec pro ni. :) Tak, jeden zápas za námi, těšme se na další :D
Reagovat
LukasH
Protože jsi až patologicky zaměřenej na Petru. Když se podíváš na jiný zápasy, je úplně běžný, že se tam v jednu chvíli hráčky perou o game....
Reagovat
PetaM
Vyseru, ale to bych ho nejdříve musel spolknout .... ;)
Reagovat
slacker
Tobe odpovim slusne :-) ... jine zapasay me emocionalne nezajimaji ani z desetiny. A o me se pokousi pokazde infarkt pri jakemkoliv naznaku krize druheho setu
Reagovat
LukasH
No právě to se ti snažím vysvětlit.:-) Je fakt, že Petra má výpadky ve 2. setu hodně často, ale ten dnešek, to nebyl výpadek. Pořád byla jeden break napřed a soupeřka jí neohrozila. To se děje dost běžně....
Reagovat
slacker
Navic me vytocilo neustale chcipani (ne jen pouhe sekani) streamu v konci setu. Takze sem byl na trni ze dvou duvodu
Reagovat
Fandina
Cibule gratulka. Bára bohužel ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Domina pomeeee
Reagovat
LukasH
Petro, máš nejvyšší čas začít kazit, aby to byl tříseťák.:-D:-D:-D
Reagovat
Fandina
Dneska nebude ... učitě!
Reagovat
PetaM
Ticho, nebo po tobě něco hodím :D :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě to přivolávej.. Už teď je na ní vidět zhoršený pohyb a dýchání.. Chudák s tím astmatem to má těžký..:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Lukáš už dokoukal rodinný seriál a je v depresi :D:D
Reagovat
Fandina
5:1 to bylo dlouhé ale. Tak ještě jeden Peti. Pojď!
Reagovat
PetaM
Ty kráso .... Stresující 6 game 2 setu ... :D Tolik BB na straně Coco ... Naštěstí to Petra ustála ... Uf ... :D Lukáši, už jsem to chtěl svalit na tebe, kdyby ten game prohrála! :D :D
Reagovat
LukasH
Jojo, počítal jsem s tím.:-D:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud by byl 3. set, navrhuju Lukáše upálit, nebude nám tady zavádět tyhle móresy.. my jsme fanatici a normálního fandu mezi sebou nesneseme :D:D:D:D
Reagovat
PetaM
Jenom dobře :D :D Ale měl jsi štěstí ... A já taky, nakonec jsem z té hry nedostal infarkt. No ale koneckonců ... Asi nejnapínavější game celého zápasu ... ZATÍM :D
Reagovat
Fandina
Třetí set nebude. Peti ještě jeden game. Pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Vemte ho něčím po hlavě :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Už mám pár polen, ještě klestí, sirky a jdeme na to :D
Reagovat
PetaM
Jo, už si chystám sirky .... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Spokojen?....
Reagovat
Fandina
Lukáš bohužel druhý set prohrál. Tak uvidíme jak ve třetím. Luky pojď!
Reagovat
Fandina
Bára první set s Kuzněcovou prohrála a v druhém je to také špatné, 1:4. Baruš vzepni se ještě!
Reagovat
smazaný uživatel
Domča pomeeeeee
Reagovat
smazaný uživatel
Idemo Donna!
Reagovat
kada.tom
Petra v 1. setu poměrně suverénní :-)
Nicméně u Petry to často bývá suverénní 1. set a v tom 2. je pak (ne)schopna "velikých" věcí, tudíž doufám, že dneska nepřipustí komplikace a na kurtu se dlouho nezdrží s výhrou v kapce :-)
Reagovat
Fandina
první set v kapse. Tak ještě jeden. Peti pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Aničko, ještě pár takových zápasů a máš mě na svědomí. :D Během 1. setu jsem si tady přečetl komentář Titana a musím říct, že až do poloviny 3. setu jsem s ním tak úplně nesouhlasil. Je sice fakt, že Ana dělala chyby a vyhodila některé snadné míče. Zároveň si ale nemyslím, že by hrála špatně. Navíc Svitolina předvedla velmi dobrý výkon (aspoň po většinu zápasu) a ukázala, že je opravdu talentovaná. Uměla bránit jako zeď, ale i hrát aktivně. Podle mě nakonec rozhodla její nezkušenost, protože v závěrech 2. a 3. setu jí odešla hra (hlavně servis). Anička byla ke konci toho 3. setu (před tie-breakem) taky rozhozená při vlastním podání. Zatímco na returnu hrála úplně v pohodě, tak v gemech na servisu byla schopná pokazit skoro nemožné. Hlavně v jedenáctém gemu 3. setu (za stavu 5:5), to mě teda vomejvali. :D Anička tak dlouho nabízela brejkboly (přičemž neměla ani jeden gembol), až Svitolina využila ten sedmý. No, nakonec to ale dobře dopadlo... Další komentář bude u novějšího článku. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Az tak to neprezivaj Ona to mala na haku tak sa ukludni
Reagovat
smazaný uživatel
No jasně, Ana schválně vyhrála až v tie-breaku 3. setu. Předtím nechávala Svitolině náskok, aby to bylo zajímavé pro diváky... Tomu se říká mít zápas na háku. :D
Reagovat
smazaný uživatel
No tak roztrhat sa tam urcite nesla a aj Keby prehrala vecer by skoncila dakde na diskoteke a teba by prehra mrzela viac jak ju.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to pochybuju. Ana si letos dala za cíl Top 10, takže víc snad nemusím dodávat...
Reagovat
EllNino
budeš pořád kecat žjo ...:)))
Reagovat
smazaný uživatel
Petra to dneska s tím líčením nějak přehnala :-)
Reagovat
Titan
Pořád jsem uvažoval, v čem to Elina hraje. Je to pro mě naprosto neznámá značka Ellesse. Ještě někdo ji nosí na WTA...?
Reagovat
Fandina
Lukáš první set proti Andymu. Tak ještě jeden Luky ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Osol natom nema zasluhu vieš je to len o neschopnosti Andyho
Reagovat
Fandina
Lukáš hraje dneska super. Tak ještě vydržet. Luky ... pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Petra nedala 40:0 na ruterne
Reagovat
PetaM
Skoro to samé teď Coco. Na servisu 40:0 a game pro Petru :D
Reagovat
smazaný uživatel
Murray rob so sebou dačo toto je už moc
Reagovat
smazaný uživatel
V každém zápase v poslední době si říkám, že horší už to snad ani být nemůže a on mě vždycky v dalším zápase vyvede z omylu.
Reagovat
smazaný uživatel
Ještěže nesleduju.
Reagovat
smazaný uživatel
Jo to buď rád.
Reagovat
smazaný uživatel
Murray co tam vystrajas s tym vtipom
Reagovat
Fandina
Lukáš zatím dobře. Už to není taková rychlovka, jako s Rogerem, ale jsou tam i výměny. Před chvíli měl 11 winerů proti 1 Andymu. LUky ... pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíte někdo o nějakém streamu free, který jde na iPad?
Reagovat
smazaný uživatel
začíná dlouho očekávaný zápas :) Psychicky slabším jedincům není doporučeno sledovat tenisové dění, naopak ať si pustí meditativní hudbu či rodinný seriál se šťastným koncem. My silní jedinci jdeme prožívat to, co vždycky a opět s velmi nejasným koncem :) Kvítko, hooodně štěstí :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já si hudbu raději pustila. :D Pojď!
Reagovat
PetaM
Máte stream prosím? :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já mám Betku, takže ti neporadím :) Streamhunter nejde?
Reagovat
PetaM
Mě bohužel nejde už dlouho, tak jsem si našel jiné stránky. Ale na jednom odkazu jede Hewitt a na druhém to obrázek a jenom to piští :D :D Ale už jsem něco našel :D Někde ... :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mě streamhunter jde, akorát se to teď nejmenuje streamhunter, ale drakulastream :-)
Reagovat
Fandina
Petře to moc sluší, botky svítí a první game je její. Super!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Je tohle vůbec možný?
Satelitní Supertennis v HD kvalitě pokrývá úplně celou západní i střední Evropu a vy pořád hledáte nějaké sekající se fleky z internetu?
Je problém si zajistit příjem tohoto vynikajícího specializovaného gratis tenisového kanálu?
Reagovat
smazaný uživatel
je to problém, dokonce ani ty jsi mi neporadil, kde je asi teda chyba? :D
Reagovat
PetaM
Ptal se tě někdo na něco?
Reagovat
Fandina
Broz má pravdu. Pořídit si satelit a na něm je SuperTennis, který sice není český, je v italštině, ale zase celé dny vysílá jen tenis. A pořízení toho zase není tak drahé. Broz by asi věděl kolik to stojí.
Reagovat
PetaM
Zatím slušná přestřelka ... Co říkáte, děvčata? :)
Reagovat
smazaný uživatel
Lunejko, odpověděl jsem a i poradil!
Satelitní pozice 13 stupňů východně je velmi snadno přijímatelná. Jde doplnit i k tomu placenému Freesatu, je pouze nutné mít HD přijímač, páč ty starší SD to nechytají.
Reagovat
smazaný uživatel
Kecáš, minule jsi mi říkal, že to freesat nemá !! A o chytání na HD jsi mi nepsal, já ho právě mám tak to se dá naladit ručně? Já těm tvým pojmům jižně, severně, 13 stupeň nerozumím, musíš mi to říkat česky :D
Reagovat
Fandina
Hezky se holčiny přestřelují a Peťa lepší 5:1.
Reagovat
Roger_Federer
Bezi nekde Rosol na kabelovce?
Reagovat
Fandina
Myslím, že ne, jestli bude hrát ještě za hodinu, mohl by být na NovaSportu.
Reagovat
Fandina
Ale Lukáš hraje dobře. Teď brejknul Andyho.
Reagovat
tommr
Karolína překvapivě porazila Kláru Zakopalovou a postupem do třetího kola si upevnila pozici v první stovce ...
Kristýna porazila na turnaji ITF25 v Prestonu Bacsinszkou a postoupila tam už do finále kde se střetne s Buyukakcay z Turecka ...
Reagovat
EllNino
To je dobře, hlavně Karolína je teď opravdu ve formě ...snad se Kristýna dostane brzy do stovky :)
Reagovat
VlS
Kája se zdá ve formě, škoda losu, ale co už. Tak Kájo, na Na, dej to.
Reagovat
smazaný uživatel
chce zřejmě ušetřit nervy Kvitovcům, že to protahuje ...
Reagovat
PetaM
Je náhodou hodnej, čím později Petra začne, tím lépe :) :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já už se na Petru těším. Dnes jsem se z nudy koukala i na fotbal, který nesnáším.. :) Sladkýho jsem dneska snědla hodně, takže na nervy jsem připravená.. :D
Reagovat
tommr
jj čím později to začne tím líp - aspon to uvidíme celý v televizi ... :)
Reagovat
PetaM
No jasně tommre, ty máš SlovakSport. Mě by to teoreticky bylo jedno, budu koukat na streamy :D Mě šlo především o počasí. Už nebude hrát v pravé poledne ... :D :D
Reagovat
smazaný uživatel
on to nakonec projede.. zase mám smůlu..:
Reagovat
smazaný uživatel
Petře vše nej k narozeninám a zdejšímu něžnému pohlaví vše nej k MDŽ @->- ;-)
Reagovat
Mayo
Azara dostala riadnu nálož :D
Reagovat
VlS
jsi nějaký opožděný, na to si tady už nkdo nepamatuje.
Reagovat
EllNino
Gratulace Karolíně, myslím, že na Premier Mandatory premiérový postup do 3. kola :) tak jakou Číňanku vyzve ? :DD
Reagovat
kada.tom
tak pokud Zheng, tak bude mít docela dobrou šanci, pokud Na Li, pak to bude mít těžší, ale nebude bez šance, neboť Na nehraje úplně v TOP formě, ale uvidíme :-)
Reagovat
Fandina
Tak je to NaLi. Kája nemá co ztratit, tak uvidíme.
Reagovat
tommr
bude to bohužel ta silnější Čínanka a pro Karolínu to znamená téměř jistou stopku. Postup přes Li Na by se rovnal malýmu tenisovýmu zázraku ... :)
Reagovat
EllNino
Ale těch je v tenise tolik :D ...
Reagovat
Fandina
NaLi také hraje nahoru a dolu. Takže není důvod házet flinty do žita a Kája by se mohla předvést. Letos jedno finále, to není málo. Kájo ... pojď pojď pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
Zázraky se dějou, Petra Cetkovská by mohla vyprávět. ;-)
Reagovat
vibbi
že na sebe musely narazit zrovna Karolína a Klára...!!
Klárka na super šňůře a Kájina relativně taky...chjoo
Reagovat
Fandina
To je opravdu pech.
Reagovat
tommr
jj je to velká smůla ... :(
Karolína si postupem do třetího kola upevnila pozici v první stovce ...
Klára neobhájila lonský osmifinále, příjde o 130 bodů a vypadne zase z první třicítky ...
Reagovat
EllNino
Klárka nám to nějak nezvládá ...z 3:5 na 7:5 2:0 ... :/
Reagovat
tommr
zajímalo by mě jestli hraje Karolína tak dobře nebo Klára tak špatně? :)
Reagovat
EllNino
Asi jí trochu dochází dech, přece jenom ten měsíc lítala po všech čertech, ze Sevilly do Doha, pak zase hned do Brazílie, teď Kalifornie :D ...bojím se kanára :/
Reagovat
Fandina
Doufám, že hraje Karolínka tak dobře. Nezapomeňte, je to ranařka.
Reagovat
klarat
A Jie Zheng teď slušně drtí Na Li.
Reagovat
tommr
první set vyhrála a ve druhým začala brejkem. Pokud by to dotáhla tak by to bylo velký překvapení ... :)
Reagovat
Titan
Ani ne, psal jsem, že bude unavená a podle toho to taky vypadá. Když k tomu připočtu to cestování po časových a podnebných pásmech, tak to se nedá...
Reagovat
tommr
vždyt měla skoro týden na odpočinek a rozdíl mezi podmínkama v Brazílii a Kalifornii není nějak extrémní ... :)
Reagovat
EllNino
spíš z toho dlouhodobějšího hlediska jí došel dech,,,, tady nám ale spíš selhala po tom nedopodávání a následným neproměnění setbolu ...
Reagovat
Titan
Jenže předtím bylo deštivé Španělsko, pak Katar, Rio a teď oáza v poušti...:-)
Reagovat
Titan
A málem bych zapomněl na titul ve Floriánově městě...:-))
Reagovat
tommr
no já bych spíš čekal, že jí ten titul dodá patřičný sebevědomí a pomůže jí. Zatím to ale vypadá na pravej opak ... :(
Reagovat
Fandina
Klárka letos jede, tři finále z toho jeden titul, to není málo. Teď nevíme, jak holky hrály. Je možné, že jí Kája jednoduše přestřílela. Ona dovede někdy od té základní čáry kouzlit. Takže škoda prohry pro Klárku, ale nemusí to nic znamenat. Jinak je dobrá, teď prostě vypadla.
Reagovat
Titan
Ivanovič mi dnes velice silně připomíná Kvitovou...:-))
Reagovat
Titan
11 winnerů a 16 UE v prvním setu, aneb porazím se sama...
Reagovat
Titan
Ona si snad Ana domluvila společnou dovolenou s Vikou :-) A přitom by stačilo, aby začala hrát svou hru, páč Svitolina nic extra nehraje...
Reagovat
tommr
Ivanovicová už to pomalu otáčí ... :)
Reagovat
PetaM
Sorry, ale Petra si nikdy za zápas nepřipíše pouze 11 Winnerů. Ano, může si připsat milion chyb, ale taky milion winnerů. Takže jako Ana určitě není ;) :D
Reagovat
Titan
Tady jde jednoznačně o psychiku. Kdyby začala Ana drtit, tak se Svitolina rozsype jako domeček z karet...:-)
Reagovat
Titan
To byl první set...:-)
Reagovat
gigin
Zkúšám zatím jenom, no..

http://sketchtoy.com/59531104
Reagovat
smazaný uživatel
Vidis... jedes ogare;)
...jinak...tezko sa sermuje z tu myso..co?;)))
Reagovat
tommr
koukám, že na SlovakSportu dneska vysílají místo tenisu fotbal. Neví někdo jak to bude se zápasem Petry?
Reagovat
ludolf
Slovakl sport má na programu tenis od 22:00 (1) resp. 22:15 (2).
Reagovat
tommr
to by mělo akorát vyjít na začátek zápasu Petry ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jako, aby v tom bylo "jasno", jak zahlasit takovy challenge...;)

http://sketchtoy.com/59530488
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkné, znovu jsi potvrdil svou pověst :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak opožděně, krásný MDŽ :-* :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Lucckkka parada!
uz ked Victoria a Maria nic moc
tak aspon Dominika, Lucka a Angie idu!!!!!!!!
Reagovat
Fandina
přeji všechno nejlepší k narozeninám, zdraví, štěstí, lásku a hodně tenisových úspěchů. Pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
taky gratuluju ke krásnému věku a doufám, že dneska dostanu svou obvyklou dávku, už si připadám jak závislák, který čeká, až přijde zboží :D Držím palce, sushi už umíš, tak ještě teď ten tenis :D:D:D
Reagovat
Fandina
Doufám, že bude mít Petra dobrý den. Viděla jsem kousek zápasu Coco s Cadantu a byl to celkem dobrý zápas a Coco se hodně dařilo. Tak doufám, že Petra to dneska dá a oslaví tak své narozeniny vítězstvím.
Reagovat
smazaný uživatel
Coco si pamatuju z Wimblíku, jak se pořád culila :D On vůbec letos ten tenis je docela zajímavý, že topky padají a v podhradí mají možnost se vyšplhat nahoru. :)
Doufám, že jsi strávila příjemný MDŽ a Petra bude tou třešničkou na dortu :)
Reagovat
Fandina
Hlavně, aby nepadla také Petra a nešla v šlépějích topek. Ve Wimbledonu Petra Coco dala, tak doufám, že dneska také. A když je to MDŽ tak by to chtělo nějaké coco.
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli mi nějaké coco dáš, budu ráda :D Petra má teď tolik šlépějí, že občas nevím, kam vůbec vedou. Dneska se ještě podívám na Samičku, tu jsem taky dlouho neviděla, jsem zvědavá, co předvede Lukáš a hlavně si počkám na Radka, jak usíťuje Rafu k smrti :D:D:D
Reagovat
Fandina
Coco může dát Petra, já těžko ... úsměv. Také se těším, jak Ráďa porazí Rafu a teď se kochám, jak Tommy Haas vyhrál první set.
Reagovat
smazaný uživatel
Jejda, koník mi hraje a já na to zapomněla.. no, takže 2. set prohraje a ve 3. se to bude rozhodovat, kde já už tohle sakra viděla? :D:D
Reagovat
Fandina
Koník je kdo? Hlavně, aby tedy ve třetím vyhrál, když už tedy to takhle vždycky hraje ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Málo mě čteš :D:D No přece Tommy :D Koukám, že bych mohla předpovídat a já pořád, co mi to roste na nose :D Tommy si pak zařve a vyhraje... :)
Reagovat
Fandina
Aha, tak to sorry, doufám, že vyhraje i ten druhý set, zatím je to pořád po servesu, horší je, že teď to skončilo na Nova Sportu a vrátí se tam až půl hodiny před půlnocí.
Reagovat
smazaný uživatel
No hlavně koukám, že Jerzyho to taky baví, takže se mi moje pravidelná dávka asi opozdí. :) Já koukám na počítači, mám víc streamů, najednou, tak můžu přepínat :)
Reagovat
Fandina
Já mám také streamy, nevím dneska kam se dřív dívat. A to ještě koukám na SuperTennise na LiNu s Zheng, protože na NovSportu a na Slovak Sportu teď tenis není. Ale vrátím se tam, jakmile to zase bude. Holky na Slovak Sportu by měly být od deseti, tak snad tam bude Petra.
Reagovat
Fandina
Je to tááááááááááááám a ve dvou. Super kluk!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je moc fajn, ještě musí vyhrát Jerzy a budu spokojená. :)
Reagovat
misa
vše nejlepší k dnešním 24. narozeninám, hlavně hodně zdraví a ať se dnes daří.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak moje favoritky mají bohužel jenom jedno vítězství ze tří zápasů. Viděl jsem jenom druhou polovinu 2. setu zápasu Viky a nebyl to moc příjemný pohled. :( Ale začnu podle toho, jak ty zápasy šly postupně...

Kiki - Carla: Tenhle zápas se sice hrál v příznivý čas, ale nikde na něj nebyl stream. Bohužel, překvapení se nekonalo... V prvním setu rozhodl jediný brejk, který Carla získala v osmém gemu. Ve 2. setu je velká škoda, že Kiki nevyužila brejkboly. Ve druhém, čtvrtém i osmém gemu měla jednu šanci, ale nic z toho nebylo. Carla naopak získala brejk hned na začátku setu a potom ještě na konci...
Průběh zápasu zde: http://www.livesport.cz/zapas/vaHZfN4n/#prubeh-zapasu;1

Upřímně řečeno, Kiki sice mohla jenom překvapit, ale po tom výsledku z 1. kola jsem od ní čekal trochu víc. Loni v Pekingu sehrála s Carlou daleko vyrovnanější zápas, když prohrála až 7:5 ve třetím. V Indian Wells to bohužel bylo celkem jasné...
Reagovat
smazaný uživatel
Caro - Bojana: Tenhle zápas jsem neviděl kvůli nepříznivému času (jak už jsem avizoval ve včerejší diskusi s tommrem). Mám radost, že Caro bez problémů postoupila a ve 3. kole snad bude hrát v nějakou lepší hodinu. :) Co se týče průběhu, tak podle mě bylo hodně důležité, že Caro dovolila Bojaně jenom jeden brejk (navíc až v závěru). Ten zápas třeba mohl vypadat jinak, kdyby Bojana využila jeden ze dvou brejkbolů hned v prvním gemu. Caro to ovšem zvládla a pak už první sadu hladce získala. Ve 2. setu bych zase vypíchl šestý gem, kdy Caro potvrzovala brejk a Bojana měla zase dva brejkboly. Caro to znovu odvrátila, odskočila na 4:2 a po dalším brejku dokonce na 5:2. Za tohoto stavu sice Caro nedopodávala na vítězství (to byl ten jediný brejk Bojany v zápase), ale vzápětí to zase napravila na returnu. :)
Průběh zápasu zde: http://www.livesport.cz/zapas/p0G9eFqM/#prubeh-zapasu;1

No vida, tommr se těšil na vyrovnaný zápas (a nedivil bych se, kdyby přál Bojaně) a místo toho to bylo nejjednoznačnější vítězství, které Caro proti Bojaně ve vzájemných zápasech uhrála. :) Když se utkají, tak to obvykle bývají úplně jiné zápasy, než byl ten dnešní. Každopádně to je důležité vítězství a snad jich Caro ještě několik přidá, protože v Indian Wells má co obhajovat... Caro čeká ve 3. kole Yarka Shvedova, proti které prohrála jediný vzájemný zápas, ale to bylo loni na antuce v Madridu (kdy Caro opravdu neměla formu). Tentokrát to bude úplně jiný zápas a očekávám určitě vyrovnanější duel než proti Bojaně. Yarka třeba nějaký čas není vidět, ale pak dokáže kdykoliv zahrát super zápas proti komukoliv. To však platí taky o Kaie Kanepi, kterou ve 2. kole porazila. Myslím, že tady se z potencionálních soupeřek nedalo moc vybírat... Ať už hraje Caro proti komukoliv, tak já doufám, že to zvládne. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vika - Lauren: Jak jsem včera psal tommrovi, ve čtyři ráno jsem vstával na zápas NHL na Fandovi. Když jsem se po 1. třetině podíval na teletext, jestli (popř. jak) hraje Vika, tak mě čekalo nemile překvapení. V prvním setu dostala kanára, ve druhém zatím vedla. Takže jsem neváhal zapnout komp a chodil jsem od hokeje k tenisu... První set jsem tedy (bohudík) neviděl vůbec a druhý jsem zapnul, když Vika vedla 3:2. Po chvilce mi bylo jasné, že Viku limituje zranění. Bylo to vidět z jejího výrazu i některých výměn. Přesto se Vika rozhodla dál bojovat a zatímco v 1. setu to bylo bez šance, ve druhém to nevypadalo vůbec beznadějně. Vika zpočátku dokonce vedla 2:0 a 3:1, pak to ale Lauren otočila. Vika se však pořád nevzdávala a získala rebrejk na 4:4. Zanedlouho si Vika prohrála servis za stavu 5:5 a zdálo se, že je rozhodnuto. Ovšem Vice se znovu povedl rebrejk a Lauren tak nedopodávala na vítězství. V tie-breaku to ale bohužel byla celkem jasná záležitost a Lauren si to pohlídala...
Průběh zápasu zde: http://www.livesport.cz/zapas/b3tqAEbF/#prubeh-zapasu;1
Reagovat
smazaný uživatel
Je fakt, že ve 2. setu tam šance byla, ale upřímně bych byl radši, kdyby to Vika skrečovala. Dívat se jak trpí, to opravdu není nic pro mě. :( Vypadá to, že Vika v poslední době trochu změnila myšlení. Jsem přesvědčený, že takové tři roky zpátky by ten zápas nejpozději po 1. setu skrečovala (a nikdo by jí to nemohl vyčítat). Řekl bych, že Vika si vzala k srdci nějakou kritiku, že moc často skrečuje a teď dohrává zápasy, i když to nemá příliš velký smysl. Na jednu stranu jsem si říkal, že ve 2. setu Vika měla šanci, ale zároveň si myslím, že by to klidně dohrála i se druhým kanárem. Na její loňský zápas na TM proti Na Li si asi všichni ještě pamatujeme... Nevím, ale Vika by takové zápasy opravdu měla radši skrečovat (pokud do nich vůbec nastoupí). Těžko říct, proč je teď tak tvrdohlavá, jak sama říká. Já si vždycky užívám, jak z Viky při zápasech tryská energie, ale na to prostě musí být stoprocentně fit. Troufám si říct, že včera nebyla fit ani na 50% a dívat se, jak zápasí s bolestí a nemůže podat optimální výkon, to je naopak utrpení. :( Taky mě zneklidňuje, že Vika teď vynechala dva turnaje (Dauhá, Dubaj) a když po měsíci a půl nastoupí, tak pořád není fit. Z toho mám skutečně obavy a doufám, že příště Vika nastoupí teprve tehdy, až bude opravdu stoprocentně zdravá. Jak bylo dneska vidět, uspěchaný návrat vážně ničemu nepomůže... Já mám Viku rád, a proto ji chci vidět zdravou a šťastnou. Dneska ráno jsem neviděl ani jedno. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Abych taky pogratuloval Lauren a trochu okomentoval její výkon, tak v některých momentech hrála opravdu výborně. Ten zápas byl sice hodně ovlivněný zdravotním stavem Viky (43 UE a 11 DF bylo z velké části právě tím), ale nemá smysl kvůli tomu snižovat Lauren a její hru. Kdo se zajímá o tenis, tak ví, že ona patří k největším talentům a včera to celkem potvrdila. Tak aspoň měla radost Monča Puig, protože Lauren je její kamarádka...
https://twitter.com/MonicaAce93/status/442160141496885248

No a ještě k tomu hokeji, aby to bylo kompletní: Kačeři prohráli na nájezdy s Pittsburghem, který hrál 45 minut úplnou tužku (v té době měli snad 9 střel na bránu). Takže si opravdu umím představit příjemnější ráno... :(
Reagovat
smazaný uživatel
Poculi sme slovo Panovo. Tak aspon Maria to daaa
Reagovat
smazaný uživatel
I když sám víš, že Viku nemusím tak je mi jí prostě líto.. :-((
Ale to zranění teda bude hodně velkého rázu, když jak sám píšeš nehrála 1 a půl měsíce a pořád není OK! Navíc tohle zranění jí trápilo v USA už i loni né? Ani bych se nedivil kdyby se vyprdla na Miami a možná bych jí to i doporučoval...
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť já vím, že jsi hodnej kluk. :D Ne, vážně. Podle toho, jak to dneska vypadalo, tak s tebou naprosto souhlasím ohledně (ne)účasti Viky v Miami. Pokud se má takhle trápit, tak to vážně postrádá smysl a bude mnohem rozumnější, když se vrátí až na antuce (nebo prostě tehdy, až bude stoprocentně připravená)... Máš pravdu, že Vika loni v této části sezony taky laborovala se zraněním. Tam to začalo ale trochu později, protože v Dauhá ještě hrála (a získala titul) a vynechala až Dubaj. Potom ve čtvrtfinále IW nenastoupila proti Caro a Miami úplně vynechala (taky se odhlásila z Monterrey, kde původně měla hrát). Potom nehrála třeba ani Stuttgart a vrátila se až na antuce v Madridu... Jenom si nejsem jistý, jestli má úplně stejné zranění jako loni. Pamatuju si, že v Dauhá měla zatejpovanou holeň (proto se pak odhlásila z Dubaje), ale jak čtu v jejím profilu na stránkách WTA, tak v Indian Wells, Miami a Monterrey už byl důvodem absence pravý kotník. Teď je to taky kotník, ale na stránkách WTA píšou, že z Dauhá se letos odhlásila kvůli zranění levé nohy. Takže to je možná podobné zranění jako loni, jenom tentokrát druhá noha... Ale ať je to jak chce, tak poškozené nervy v noze a tři týdny znehybněný kotník (jak je uvedeno v článku) tedy není žádná sranda a nezní to zrovna příjemně. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to jo, Haitik je dobry... to je jas...!!!
Dovolil mne karikovat Marusku ve sketchtoy ;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Já ti to taky dovoluju! :)
Reagovat
smazaný uživatel
No takze jestli tomu dobre rozumim, mam od vas zelene svetlo;)
Toz to jo... jednu kresbu mam uz hotovou, a ulozenou...par pridam, a pak jak budete v dobre nalade... to postupne krok po kroku sem soupnu;)))
Reagovat
VlS
Vlku, můžu ti to zakázat? Ne že bych nechtěl, abys to udělal, ale abys měl větší radost, že jsi to udělal navzdory zákazu, víš ?
Reagovat
tommr
Jovanovská mě trochu zklamala. Zkoušela hrát s Caro dlouhý výměny a to je špatná taktika - v tomhle na Caro žádná jiná hráčka nemá ... :(
Reagovat
J.M.
Gulbis: "Jsem zvyklý na modrou stěnu. Zelená je něco nového, takže tomu musím přizpůsobit myšlení."

Já si pořád myslím, že ti, co o něm píšou, že žvaní, nevidí si do pusy apod., ho prostě jenom nechápou. :-)
Reagovat
gigin
:DD
Tak hlavně ať nějak extra nepřemýšlí a nepouští se do nějakých větších akcí, páč to pak zavání těžkým průšvihem..
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to ČUMIM!! Věděl jsem, že Vika bude hrát svůj 1. zápas od AO a myslel jsem, že vyhraje, vydřeně ale vyhraje! Že teda prohraje jsem nečekal..
Teda ale musí se před Vikou smeknout, že to nevzdala a bojovala!! :-))
Reagovat
PetaM
Ty kráso, tak to jsem vážně nečekal, že Vika prohraje a dokonce s kanárem :O. Přiznám se, že jsem to více čekal od Máši a stále čekám, protože po tak dlouhé pauze začínat proti Julii ... No, kanár to asi nebude, ale nějak si nejsem jistý, že postoupí ... :(
Jinak přeji Petře všechno nejlepší k narozeninám a taky, ať na svoje narozeniny neprohraje s Coco :D
A všem přítomným dámám a slečnám přeji všechno nejlepší k MDŽ :) :
Reagovat
smazaný uživatel
Azarenka ide dole a viac ju zaujima ten tipek s tym mikrofonom na hlave jak tenis
Reagovat
PetaM
Ale prosím tě, prostě se vrací po zranění. Mimochodem se jí ta zranění vůbec nevyhýbají. Od té doby, co jí z trůnu sesadila Serena, tak je více zraněná, než za dob, kdy byla No. 1. To se pak těžko hraje, když na většinu turnajů přijede nerozehraná. Holt trénink není zápas :) :)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky si myslím, že s Julií to po měsíci bez zápasu bude těžké, ale věřím Marii, že to zvládne.. Známe sice Julii, že je schopná se naprosto vyházet, ale na to bych nespoléhal..

Také si připojuji a přeji ženské části TP všechno nejlepší k MDŽ! :-))
Reagovat
PetaM
Julia ji právě dokázala celkem potrápit i v top formě. Bude to zajímavý zápas ... :D
Reagovat
smazaný uživatel
Inak ta nemka je asi najjjnevyspitatelnejsia tenistka
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jsi nám krásně ukázal, jaký jsi fanoušek na baterky... Mimochodem, když se Viky zastávají haitik a PetaM, tak to už je opravdu co říct. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Mnohem těžší boj ted' svádí Elena Baltacha. Držme jí všichni palce v boji s těžkou nemocí! Je to bojovnice. Zvládne to!
Reagovat
gigin
Krásný MDŽ všem zdejším uživatelkám :))
Reagovat
smazaný uživatel
Pridavam se;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jste mě předběhli, myslela jsem, že nám žádný muž nepopřeje, tak jsem nám chtěla popřát sama. :) Je to od vás milé, protože jsme opravdu velmi milá stvoření :D Děkuju :)
Reagovat
smazaný uživatel
žalostny den mužov
Reagovat
VlS
Tak holky, ať se vám ten den líbí. V dobách kdy se to přímo státně ( a tudíž i stádně ) slavilo jsem tomu řikal Národní den ožralých mužů.
Reagovat
smazaný uživatel
jj z jakekoliv pekne myslenky dokaze clovek udelat hnuj;D))) na to jsme my lidi machri;DDDD)))))
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, přesně, ženy kolektivně seděly u stolu s jednou kytkou a muži stádně chlastali :D Nicméně dneska je nádherně, takže si "svůj" den opravdu užiju :D
Reagovat
smazaný uživatel
ten dortík si dneska stejně ale dám :D

http://www.imagehosting.cz/?v=kalorie.jpg
Reagovat
gigin
Muži mají svůj den 19.3. Aspoň teda na Josefka se glgá víc, než na MDŽ.
Reagovat
smazaný uživatel
Proboha už dost téhle komedie.. Co se to zase děje ..
Reagovat
smazaný uživatel
Azarenka tlieskam Ti
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli se nemylim, tak je to ta malinka sympaticka hracka, ktera je asi hodne inspirovana Isnerem... nebot si obcas pred podanim prohazuje micek mezi nohama, stejne jak John...

...ale Viktoria asi musela byt myslenkama mimo kurt, nebo problemy se zranenim...?

V kazdem pripade Montyho asi chytne mala infarktova prihoda, az si ten "skvely" vysledek precte;)))
Hlavne ten prvni set...ten ho muze dorazit...;)
----

MONTY> Ale abys nerekl, ze jsem potvora Vlci jako vzdy, tak Ti posilam song: I Hope... aby se ti ta porazka lepe nesla...

http://www.youtube.com/watch?v=pUUU5LSbYHA

(vybral jsem neco v tvem zanru, ve kterem se pohybujes...a jde mi to dost tezko, tak snad ocenis usili;D)

Toz preji hodne nadeji pro Tve nadseni na Viku a zatim cus...
Reagovat
VlS
Viděl jsem jen pár gemů. Neřekl bych, že Vika hrála nějak vyloženě špatně, ale malinká ( ona má snad jen 156 nebo tak nějak, fakt je malinkatá) všechno vracela . Tak mě to připadalo, jak když si hraje labrador s Yorkshirem. Ale viděl jsem to jen do 3:0 a pak se mě to už nějak vymklo z pod kontroly :-)
Reagovat
VlS
ani si nechci představovat, co by tady bylo marastu, kdyby s ní takhle buchla Peťa.
Reagovat
smazaný uživatel
jakeho marastu, oni ji prece moc fandi, maji ji radi a preji si pro ni jen to nejlepsi.. ;-)

Jo a jinak - kdyz zminim Perseidy na tenisovem nebi, tak mi Jan neveri.. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
No hlavne... jestli sis vsimla toho prohazovani micku mezi nohama pred servisem u "malinke" (dnes velike;) Lauren...
Reagovat
smazaný uživatel
Nevim... ja padl v noci a pak rano kutil... koukl na vysledky a chvili jsem premyslel, jestli jsem se opravdu uz probudil;)
Kdyz jsem si precetl i vysledek Kosakowskeho, tak jsem pochopil, ze jsem ok;D)))) (projel);(
----
Jinak si myslim, ze s Petrou to mas jedno, ja to ani uz nectu...500 prispevku porad o tom samem. Jednou za cas pisnu prohlaseni o stylove hracce, toho se drzim, a je mi fajn:)))

Jinak si myslim, ze ji Coco vyradi... ale nepreji to Pete, to fakt ne... jen mam nejaky takovy vnitrni pocit, ze to nedopadne dobre... ale budu rad, jak kdyz to bude jinak...
Reagovat
VlS
je to mlácení prazdné slámy - aspoň většinou. Prostě i ten nej někdy prohraje s outsiderem jen to fikne. A prohra není ostuda, pokud se hráč na to viditelně nebyflákl nebo to nevzdal bez důvodu.
Reagovat
smazaný uživatel
Krom toho si fakt myslim ze se casto zapomina, ze Peta je opravdu dost specificka hracka...
...podle mne u ni neni problem, aby ji prehrala i hur postavena hracka v zebricku...a otazka, jestli se to zmeni...
...to asi uz budeme muset nechat casu...ten to nejak asi zverifikuje nejlepe...;)
Reagovat
VlS
Veliký myšlenky mi v hlavě rotujou, ale výsledky nejsou příliš hmatatelné, něco jako " Hora se otřásla a porodila myš". Možná určitá paralela s Rebelem - až mu došlo, že opravdu něco chce, tak mu došlo, že je to jen a jen na něm, začal si svůj tým organizovat a kočírovat a ne se nechat kočírovat týmem a výsledky jsou hmatatelné, i když nejspíš nebude světová jednička, je to jedna z " jistot" v nejistým světě -což neznamená, že teď třeba blbě neprohraje. Přitom pár let spátky u něj taky nikdy nikdo nevěděl.
Reagovat
smazaný uživatel
Mozne to je, mozne je nakonec vsechno...
...ale osobne si nejsem uplne jisty tou analogii mezi WTA a ATP...obcas mam takovy pocit, ze to jsou uplne rozdilne svety...
...ale s temi pocity je to vrtkave, ze...;)

---- priklad:
Srovnavat Petru s Rebelem...mi jde osobne tezko... Petra uz dosahla toho, o cem se zatim jen Rebelovi zda, a mozna se mu to ani nepovede... a v tom je ten problem toho srovnavani...protoze muzem namitat hodne veci, o konkurenci atd... takze ja ti fakt nevim;)))
Reagovat
VlS
Na Tennis TV jsem si pustil záznam, no, on ten první set vůbec nebyl tak jednoznačný, jak z výsledku 6:0 vypadá. Ale Vika pár příležitostí zazdila chybou, Lauren párkrát zahrála fakt pěknej winner a prostě to tak dopadlo.
Vika jí ze servisu nedokázala tlačit a Lauren dobře returnovala. Když začla honěná kolem lajny, tak to Lauren vydržela zpravidla o ten uder dýl. Vika rozhodně nepředvedla svůj top výkon a sešel se její slabší den s výtečným dnem Lauren a bylo. Lauren možná v dalším kole hladce cyletí, jak se často stává outsiderům po velké výhře ( přeju jí, aby se to nestalo). Lauren mi připomíná Sáru, když hraje dobře.
Reagovat
VlS
já je nesrovnávám, jen se mi zdá, že Tom odpovědnost za všechno přijal a začal si to řídit a podle mě se Petra ještě pořád má tendenci nechávat se řídit. Serena, Maša a možná i další si to taky řídí. Ale to je taky o osobnostiq, nemusí to vyhovovat každýmu.
Reagovat
smazaný uživatel
Jak už jsem napsal výš, zápas Viky jsem viděl od stavu 3:2 ve 2. setu. Kdybys včera četl mou diskusi s tommrem, tak jsem psal, že ve čtyři ráno budu vstávat na zápas NHL na Fandovi a mohl bych to tedy spojit se zápasem Viky... Když mě nečteš, tak holt nemáš přehled. :)

Jinak prohra mě sice mrzí vždycky, ale v tomto případě je úplně druhořadá. Podstatné je, aby Vika byla konečně fit a nemusela se trápit, jak tomu bylo dneska. Já vůbec nepochybuju o tom, že pokud bude zdravá, tak zase může útočit na nejvyšší příčku. Ale pokud bude hrát v takovém stavu jako dneska, tak to prostě nepůjde...

Co se týče toho songu: Tu zpěvačku neznám, ale má celkem zajímavý hlas. Přesto ta písnička není úplně můj šálek čaje... Jestli mě chceš utěšit, tak mi musíš pustit tenhle klip (viz odkaz). :D Ale přesto díky! :)
http://www.youtube.com/watch?v=o3mP3mJDL2k
Reagovat
smazaný uživatel
No ty ses dobrej teda... clovek se tu snazi ;DDD)))
... krom toho zapominas o jedne veci, jedna vec je rict...napsat, a druha udelat ;D) Ale dobre, to jsem nejak prehledl jak plno jinych veci...taky nemuzu byt porad vsude a pri vsem...;DDD)))

---

No ja to videl u tebe skoro na infarkt...;))) (trochu zertuji)

---
A s tou skladbou...
No az tak jsem to s tou muzikou neminul... no mozna trochu... ta Shakira je pro mne uz neposlouchatelna...;D) Takze musis uznat, ze i prez muj postoj k temto stylum, jsem se musel opravdu hodne prekonavat a snazit ;D))))
Reagovat
smazaný uživatel
No, mě právě překvapuje, že sis to nepřečetl. Já tě tady pořád vidím, tak jsem myslel, že máš o všem přehled... Ale chápu, že malovat Gulbisův trénink je zábavnější, než číst moje komentáře. :D Mimochodem, když už jsem u toho malování, tak máš opravdu velký talent (asi stejně jako na vymýšlení fantastických vizí :D). Když tady vidím nějaký odkaz na sketchtoy, tak na tvou malbu se podívám vždycky. :)

Když je pro tebe Shakira neposlouchatelná, tak doufám, že je pro tebe aspoň koukatelná. :D A nezapomínej, že je tam taky Rihanna, která je též velmi koukatelná. :) Pro mě jsou obě dvě poslouchatelné a řada jejich písniček se mi hodně líbí. Ovšem co si budeme povídat, s tím klipem je to ještě mnohem lepší. :)
Reagovat
smazaný uživatel
No posledni dobou tak nejak obecne nestiham... ty kresby to jde celkem rychle, na to se vymlouvat nemohu;)))
Reagovat
smazaný uživatel
Petro, všechno nejlepší k narozeninám, hodně štěstí, zdraví a výher a aspoň ještě jeden GS.. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je teda docela šok, že azarenka prohrála, k tomu s kanárem od jinak poměrně nevýrazné hráčky.
Jinak výborně Lucka, držím palce!!!
Reagovat
gedzitka
Co to tam ta Aza vyváděla? :-O Viděl jste to někdo?
Reagovat
lars
Joker hraje debla.
Reagovat
Fandina
Lucce Hradecké k prvnímu kolu v deblu s Zheng. V druhém kole budou zase nenasazené hráčky, Dushevina V./Lucic M., tak přeji výhru. Pojď!
Reagovat
Fandina
první kolo super a teď držím palce na Halep. Lucko pojď!
Reagovat
VlS
krásnej výsledek, bez ztráty servisu, 9 es, jen 2 DF, mám moc velkou radost. Nabij ostrý do třetího kola a to snad i uvidíme. Gratulace
Reagovat
smazaný uživatel
Koukáte někdo na Genie? :) Moc pěknej zápas zatím :)))
Reagovat
VlS
Koukám, moc pěknej dámskej tenis.
Reagovat
EllNino
Yeah Genie !
Reagovat
smazaný uživatel
Výborně ! Jak tak koukám, poslední dobou jsi nejsem zcela jistý, jestli je českou jedničkou Petra.. A doufám, že ta otravná Halepová vypadne už v prvním kole :-)
Reagovat
tommr
jj taky bych si přál, aby Halepová vypadla už dneska. Obávám se ale, že Nara na ní stačit nebude ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
jen vychazejici hvezdu nezatracuj, treba jeste zablika.. :-) (Prani dcerou myslenky, vubec nevim, jak hraje, zapas s Klarou pro me nemel zadnou vypovedni hodnotu.)
Reagovat
tommr
no dneska to bylo takový vraždění nevinátek. Mám o Lucku docela obavy ... :(
Reagovat
smazaný uživatel
O Lucy....obavy? Nikdy!!! To je to posledni, co potrebuje :D)
---
Radeji bys mel mit obavy o Petru, kdyz uz...;)
Reagovat
smazaný uživatel
podpora obavou mi taky prijde jako dalsi forma vrazdeni nevinatek.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
No predstava.... jak GSLaci naplnuji psychickou atmosferu a sferu obavami o vysledek Lucky... to je opravdu pro Lucy primo vrazedna kamikadze akce;D) Za tohle by melo clena postihnout okamzite vylouceni...D)))

Uz tak da zabrat vymyslet ruzne treningy, aby se obav zbavila...

...ten balon nebyl uplne v programu, ale skvely tah, to teda byl, to jo...;) Zeby to byl tvuj tajny plan a napad? :)
No, nic nebudeme to propirat verejne a na valnem to proberem ;D)
Reagovat
smazaný uživatel
Věděli jste, že Lucka je momentálně 5.nejlepší v odvracení breakballů za Kájinou Plíškovou, 2.nejlepší v držení servisů za Serenou a 4.nejlepší ve vyhrání výměn po svém 1.servisu?

Tímto zápasem toto jasně potvrdila. Letos hraje parádně :)

http://www.wtatennis.com/SEWTATour-Archive/Rankings_Stats/match_stats_2014.pdf

P.S.Nejlepší ve statistkách z Češek je suverénně Kájina, která je dokonce napsaná ve 4 stastistkách.
Reagovat
tommr
tyhle statistiky jsou sice hezký, ale chtělo by to už taky nějakej pořádnej výsledek na velkým turnaji ... :)
Reagovat
EllNino
chtělo :D měla dost smulu na los letos zatim, tak třeba se to zlomí právě tady ! cítím šanci, že pokud by přešla přes Halep, mohla by dojít daleko :D
Reagovat
tommr
jj ta spodní polovina pavouka není tak našlapaná jako ta horní a pokud by Lucka přešla přes Halepovou tak by finále nebylo úplně nereálný. Jenže ta Halepová bude velkej problém ... :)
Reagovat
Fandina
Já bych Halepovou nepřeceňovala. Sice jsem teď Lucku hrát nějak delší dobu neviděla, ale když jí to tam padá, tak dovede hrát super.
Reagovat
lars
Halepova problem bude. Zatim nevidim tenistku, krome Sereny? na kterou bych si vsadil , ze ji porazi.Vy nejakou vidite ?
Reagovat
smazaný uživatel
sazeni me nezajima, ale letos Keys, Cibulkova, Babos.. pecete neporazitelnosti... :-)
Reagovat
lars
Ja jsem nepsal , ze je neporazitelna !!!
Ktera tenistka ji na 80% porazi, krome Sereny? ?
Reagovat
smazaný uživatel
nemuzeme si rozumet, takhle vubec neuvazuju, me zajima tenis, ne pravdepodobnost. Proste kazda, ktera nebude hrat hru Halep - jako doposud Nara, napriklad kazda slusna a presna ranarka.. :-))
Reagovat
PetaM
Super Luciku! :) Tak ještě párkrát a bude to titul! :) :)
Reagovat
EllNino
Výborně Lucko :) zápas s Halep by mohl být hodně dobrý :D
Reagovat
Oin
Dokud měla kozy, nevadila mi.
Reagovat
EllNino
Ale tak takový mlíkárny prostě nejdou s tenisem dohromady :DD
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist