Šarapovová nezaváhala, Wozniacká se opět utká s Ivanovičovou

13. 3. 2012, 11:18
Aktuality 105
WTA INDIAN WELLS - Tři bývalé šampionky turnaje v Indian Wells a nejlepší tenistky světa zvládly zápasy 3. kola, bez ztráty setu ale postupuje jen Maria Šarapovová. Caroline Wozniacká a Ana Ivanovičová, které po třech týdnech čeká další vzájemný souboj, musely shodně dohnat ztrátu úvodní sady.
Maria Šarapovová

Jako první v pondělí postoupila do 4. kola Lucie Šafářová, jež se může těšit na duel s Francouzkou Bartoliovou. Poslední tři osmifinálové dvojice vzešly ze soubojů v noci na úterý.

Druhá nasazená Maria Šarapovová v prvním vzájemném zápase s Rumunkou Simonou Halepovou - přemožitelkou Petry Cetkovské - vyhrála bez vážných problémů 6-3 6-4. Ruská favoritka využila pět ze šesti brejkbolů a do 4. kola postoupila po 96 minutách hry.

"Myslím, že první čtyři až pět her v druhém setu jsem hrál extrémně dobře. Možná až příliš dobře a začala jsem do úderů chodit až moc tvrdě, místo toho, abych byla trochu trpělivá. Proto jsem pak dělala více chyb," komentovala Šarapovová, jež ve druhém setu dvakrát ztratila podání.

Nyní na Šarapovovou, jež v Indian Wells před šesti lety triumfovala, čeká Italka Roberta Vinciová, jež zdolala 6-7 6-0 6-4 Dominiku Cibulkovou. Slovenská tenistka v utkání přišla 9krát o servis a padla po 2 hodinách a 39 minutách.

Caroline WozniackáOtáčet vývoj utkání musela Caroline Wozniacká. Obhájkyně titulu prohrála se Sofií Arvidssonovou, vítězkou nedávného turnaje v Memphisu, první set 6-3, nakonec ale po 2 hodinách 37 minutách zvítězila 3-6 7-5 6-2.

"Se Sofií se hodně dobře známe. Už jsme spolu odehrály spoustu zápasů, hodně spolu trénujeme, takže svou hru navzájem známe," komentovala jednadvacetiletá Dánka. (Arvidssonová) v poslední době hraje velmi dobře. V Memphisu získala titul, tady vyhrála své první zápasy a není pak jednoduché hrát proti dívce s tak velkým sebevědomím. Ale naštěstí se mi podařilo vytrvat a postoupit dál," dodala Wozniacká.

Ana IvanovičováTeď světovou čtyřku Wozniackou čeká duel bývalých nejlepších hráček světa a vítězek turnaje v Indian Wells proti Aně Ivanovičové, kterou porazila před třemi týdny v Dubaji. Celkovou bilanci mají vyrovnanou 2-2.

"V Dubaji jsme hrály obě dost nervózně. Bude to pro mě odveta, posledně jsem cítila, že jsem byla postupu blízko," myslí si Ivanovičová, jež v duelu 3. kola musela rovněž vývoj utkání obracet. Rusku Ksenii Pěrvakovou porazila 6-7 6-3 6-2.

"Jsem ráda, že se mi podařilo tenhle zápas vyhrát. Opravdu jsem měla pocit, že jsem dnes hrála dobře. Ani chvíli jsem nemyslela na skóre a hrála jsem bod po bodu a bojovala jsem. To je důvod, proč můžu být šťastná," radovala se čtyřiadvacetiletá Srbka.

Naďa PetrovováÚspěšnou odvetu za vyřazení z loňského US Open má za sebou Naďa Petrovová. Zatímco v New Yorku ruská tenistka s pozdější šampionkou Samanthou Stosurovou v dramatickém třísetovém souboji padla, v Indian Wells po setech 6-1 6-7 7-6 zvítězila.

Devětadvacetiletá Petrovová vyhrála první set a ve druhém měla náskok brejku, vedení ale neudržela a ve třetím setu navíc za stavu 5-5 ztratila podání. Australanka však utkání ukončit nedokázala a Ruska nakonec po téměř třech hodinách boje postoupila.

"Ve třetím setu to byla velká bitva. Byla jsem vyčerpaná, ale našla jsem způsob, jak z kurtu odcházet jako vítězka," komentovala Petrovová.

Tu nyní čeká o čtyři a půl roku mladší krajanka Maria Kirilenková, se kterou má bilanci 4-3 a na tvrdém povrchu dokonce 4-1. Také Kirilenková postoupila až po třísetovém zápase, Španělku Lourdes Domínguezovou-Linovou zdolala 6-2 4-6 6-4.

Kompletní program osmifinálových zápasů žen je naplánován již na úterý, kdy se představí dvojice českých tenistek: Klára Zakopalová proti Na Li a Šafářová proti Bartoliové. 

Otázkou je, kolik z celkově 8 osmifinálových zápasů žen a 8 duelů 3. kola mužů vůbec začne. V Indian Wells se totiž rychle šíří střevní viróza, která ze hry vyřadila minimálně už 10 tenistů  včetně Petry Kvitové. Je tedy dost možné, že virus, který se projevuje horečkami, průjmem a zvracením, skolí dalšího hráče, byť tenisté dbají na důkladnou hygienu.

"Je to skvělá dieta, ale jinak je to hrozné, obzvlášť pro sportovce," komentovala své zkušenosti Šarapovová, jež si podobnými problémy prošla před několika lety. "Nejdůležitejší je pečlivé mytí rukou. V báglu na rakety nosím hygienické přípravky a jíst se snažím někde stranou. Musím být opatrná," doplnila Petrovová.

- WTA PREMIER MANDATORY INDIAN WELLS -
(USA / Kalifornie, tv. povrch, 4.500.000 dolarů)
pondělní výsledky (12. 03. 2012)

Dvouhra - 3. kolo:
Šafářová (23-ČR) - Schiavoneová (10-It.) 6-2 skreč S.
Šarapovová (2-Rus.) - Halepová (Rum.) 6-3 6-4
Wozniacká (4-Dán.) - Arvidssonová (Švéd.) 3-6 7-5 6-2
Petrovová (30-Rus.) - Stosurová (6-Austr.) 6-1 6-7(6) 7-6(5)
Bartoliová (7-Fr.) - Scheepersová (JAR) 6-2 6-0
Ivanovičová (15-Srb.) - Pervaková (Kaz.) 6-7(8) 6-3 6-2
Kirilenková (20-Rus.) - Dominguezová(Šp.) 6-2 4-6 6-4
Vinciová (21-It.) - Cibulková (16-SR) 6-7(5) 6-0 6-4

Čtyřhra - 2. kolo:
Erraniová/Vinciová (5-It.) - Kvitová/Azarenková (ČR/Běl.) bez boje (Kvitová odstoupila)

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

105
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
Heather_Fedex
oda na drahou viktorii:

oo, draha viktorie,
v bielorusku narozena,
mas v sobe kouzlo,
ty zustavas neporazena.
i pres hlasove orgie,
ktere usim pachaj zlo,
mrkla i nemka julie,
je v tom proste magie.

oo, draha viktorie,
s dvadseti vitezstvami,
na kurtu carujes,
dritivymi returnami.
tys ukoncila zapas esem,
pred tim sedm dvojchyb,
no po kazde s usmevem,
o tom zadnejch pochyb.

oo draha viktorie 
na tebe nema zadna,
oo draha viktorie, 
jsi proste kralova!
Reagovat
VlS
ale mám pocit, že Radkovi začíná docházet šťáva
Reagovat
smazaný uživatel
Parádní večer!!! Vika vyhrála a Liverpool také!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, Stevie hattrick! :)
Reagovat
pepin
Radka dávají na nova sport přímo
Reagovat
VlS
Já vím, ale já nejsem v Česku
Reagovat
Heather_Fedex
tak od julii jsem, jak zrejme vsichni, cekala vic. hodne, hoooodne odevzdanej vykon. nekdy mi to prijde, ze ti holky co stoji proti azarence jsou posrane uz jenom z faktu, ze je no.1 a ze letos vyhrala vsechni zapasy. proste aze staci prehodit mic pres sit, nemusi strilet winnery jak masina (i kdyz ji opravdu je). ta vule viky, to je neco neskutecne. smec metr za lajnu, k tomu dvojchyb jak maku, ale ta si z toho tezkou hlavu absolutne nedela. nevim, opravdu nevim,nevim, kdo tuhle dracici zastavi. snad jenom viroza, ale to samozrejme nikdo nechce...
Reagovat
dadaft
Předpokládám, že Maria si s ní chce vyříkat toho kanára z finále AO. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Gratulace Viko! :) Jak už jste tady naznačili, obě holky umí hrát líp. Dneska se moc nedařilo na podání. Vika udělala 7 dvojchyb a dvakrát ztratila podání. Julia udělala tři dvojchyby a šestkrát přišla o svůj servis... Začátek byl vyrovnaný, Julia se do toho pustila s velkou chutí. Pak už to měla Vika víceméně pod kontrolou. Nejvtipnější moment byl po posledním míčku, kdy Vika dala eso. Julia si vzala challenge, ale ještě před rozhodnutím šla Vice poblahopřát k síti. :D Teď už sleduju zápas Mashy, i když jsem odkázaný jenom na livescore...
Reagovat
dadaft
Škoda, že to na Eurosportu líp neošéfovali - zápas Marie s Robertou by se jim ještě vešel ve slušném pozdně večerním čase. ((
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, je to škoda. Mohli to dávat v celkem přijatelném čase...
Reagovat
VlS
A není to na streamu? Já se dívám na Radka, ale řekl bych, že to je
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel, na sportlemonu to není. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Na livescorehunter.com je ta nabídka streamu na zápas Maria vs. Roberta, ale když na to chceš koukat tak tam je eurosport a HMS v atletice...
Reagovat
VlS
http://www.lshunter.tv/tennis-live-streaming-video.html
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tam napsané, ale nedávají to. Na dvou odkazech jsou nějaká auta a ten zbytek nefunguje.
Reagovat
dadaft
Mimochodem - neomezila o hodně Vika své hlasové projevy?
Vůbec si nevybavuju, že bych ji byl slyšel...
Anebo už to prostě nevnímám?

Radku držím palec, ukazováček, prostředníček, prsteníček i malíček.
Reagovat
pepin
Asi jsi měl ztažený zvuk. Slyšet byla určitě.
Reagovat
smazaný uživatel
Dobře Radku, zatím skvělý výkon :-)
Reagovat
Pe3k
Tak zatím to vypadá ne nejho nejlepší zápas sezony. Pokud porazí Tsongu, bude to velký úspěch.
Reagovat
dadaft
Inu, Julie zřejmě dostane lekci.
A dojde ji, jak daleká je ještě cesta...

A že je momentálně mnohem, mnohem delší, než byla touhle dobou před rokem (promiň Caroline).
Reagovat
pepin
Souhlasím, cesta je daleká a bude ještě delší pokud si Julie neodnese z toho zápasu to pozitivní co se ji dařilo. Pokud bude Az, vracet většinu míčků doprostřed a ještě ne dlouhé, tak je prostě konec. To vidíme v přímém přenosu.
Reagovat
smazaný uživatel
ja spis vidim, ze netrefuje vubec kurt, nesmirna nuda, to neni ani na basnicku. Skoda.
Reagovat
Matti
Od stavu *1-0 v 2 setu to Julia doslova darovala. Do té doby občas dostávala svými returny i forehandem Azu do tísně.
Reagovat
pepin
Nechtěl jsem to tady rozebírat moc ze široka, všichni jsme to viděli a Agn. aby si již masírovala nohy a ruce. Pokud bude hrát jako dnes, tak bude bita jak žito.
Reagovat
VlS
Haf, tedy Pes se nějak s těma panenka dneska nevytáh. Julča mi zase připomíná Lucku. Pár míčů z tenisového ráje a pak pár neuvěřitelnejch chyb (třeba servis až k base line a druhej do třetiny sítě od spoda a tak). Vika hrála standardně dobře, ale ne skvěle. Stejně ti mi připadá, že Julie má nějakou zvláštní úderovou techniku, snad jako by nedržela raketu pořádně nebo já ti nevím.
Reagovat
smazaný uživatel
jsem jen nahledla, taky zadny rozbor, koukam na mnohem zajimavejsiho Stepce, muj cas je drahy... :-)
Reagovat
VlS
No, už jsem měl připravenej první verš O holce dračí, na kterou dnes Julča stačí, ale bohužel, není proč ji dokončovat :-)
Reagovat
smazaný uživatel
co delal pes nevim, ale Halejulie divne povoluje zapesti, divna smycka pri servisu, takovy zavlneni, ma ho i v naprahu na udery, zapesti ohyba, i kdyz normalne jde po kurtu, mela by ho zpevnovat, protoze ji nedrzi udery, kdyz optimalne netrefi mic, zvlastni, mas pravdu....
Hele, ta Muza tu radi jak strevni chripka, ja zas uz mam zas v hlave cosi o Dlouhem Jankovi..... kurtem kraci, rucnik smaci, uz ho chytil do zubu, Ryane, bububu ... a taaak... Jeste to vypiluju...:-)))

Snad to ten Stepec dotahne az do konce!!!!
Reagovat
VlS
No bohužel, už to drhne
Reagovat
VlS
A viděla jsi Jamie - Aga - tam jsem zase přemejšlel, jestli Jamie hraje s měkkým výpletem, protože zrychlení míčů bylo neskutečný a přitom mi nepřipadalo, že by měla nějak extrémní švih.
Reagovat
smazaný uživatel
nevidela, me ty holky zas tak.... :-( Svih nemusi ale bejt nijak napadnej, staci, kdyz je nejrychlejsi v bode brani.. ;-)
Reagovat
VlS
Co tam ten David s Istominem vyvádí? Nemá taky chřipku?
Reagovat
VlS
Tak David je venku, tomu bych nevěřil. To mi je docela líto.
Reagovat
smazaný uživatel
Taky se o me neco pokousi z toho... :-(
Reagovat
VlS
a Jamie byla ve druhém setu jednoznačně lepší hráčkou. Ta dlouho na chvostu stovky nebude a půjde nahoru, ať to dneska dopadne jak chce, ale jestli Aga něco nevymyslí, tak prohraje.
Reagovat
VlS
Bohužel skreč Jamie -křeče. Poprvé jsem viděl v praxi uplatnit pravidlo, že v průběhu hry nesmí být ošetřovány křeče a postih ve formě gamů. Vzpomínám si na zápas Caro - Věrka, kde Caro chytily křeče, byla ošetřovaná v průběhu gamu a ještě ho vyhrála. Trochu divný. Ale je vidět, že Aga pravidla zná, nějak si neumím představit Petru, že by se dožadovala aplikace tohoto pravidla za stejné situace, ale třeba se pletu. Aspoň budou příště holky chytřejší.
Reagovat
dadaft
jj, škoda tolika nemocí a zranění.

nicméně za chvilku dnešní hlavní chod !!!
Reagovat
Fandina
Upřímně řečeno, zajímalo by mě, jestli by to pravidlo křečí bylo uplatněno, kdyby ho Aga nevyžadovala ...
Reagovat
Matti
Přiznám se, že jsem o tom pravidle vůbec nevěděl. Jsem odešel pro minerálku, přijdu a 0/3 tak jsem chvili uvažoval, jestli jsem před ošetřováním v křesle neusnul a něco mi neuniklo. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Já si na ten zápas Caro-Věrka pamatuju, každopádně je mi Jamie fakt líto :-(
Reagovat
VlS
To by mě zajímalo taky - mimochodem - asi bych ji teď nenominoval na sympaťačku roku, ale jde o pěknej balík peněz, takže to trochu chápu.
Reagovat
smazaný uživatel
Já se přiznám, že o tom pravidlu slyším poprvé..a že by bylo uplatněno, tak to už si vůbec nevzpomínám.
Reagovat
pepin
Souhlasím s Tebou Agn. nebyla určitě lepší, ale má hold kliku. Myslím si, že by měla velké problémy, proto asi také to pravidlo vyžadovala. Já jsem to také ještě nikde neviděl a vzpomínám si nafinále na AO, kdy Korda pomalu také nemohl chodit a ani Rios, ale žádné body se nepřipisovaly.
Reagovat
dadaft
Come on Jamie !!! Ať to chytne grády.
Reagovat
Fandina
Proč myslíš s tou kamerou níž?
Reagovat
dadaft
Aby to chytlo krapítek skutečné dynamiky. Takhle to vypadá, že je na všechno spousta času - ve skutečnosti je to pěknej fofr...

Nebo by aspoň mohli použít ještě jednu sníženou kameru, kterou by třeba dávali každou osmou, desátou výměnu. Super snížená kamera byla loni v Linci.
Reagovat
Fandina
Jo díky.

Jamie se teď hodně snaží. Jsem zvědavá co na to Aga.
Reagovat
dadaft
jsem to ale truhlík. vždyť tam ta snížená kamera je!
ale ta horní mohla být níž...

dobře Jamie !!! ))
Reagovat
Fandina
Jamie sice dobře ...... nicméně ja čekám jak se předvede Aga ... úsměv
Reagovat
dadaft
Když už jsme u toho Lince - byly tam i jiné super záběry: třeba opakovačky od sítě, kdy kamera sledovala pouze jednu hráčku během celé výměny - tedy i pohyb bez míče;
nebo jenom opakovačky nohou jednotlivých hráček - škoda, že tam nebyla loni Ana Ivanovičová, to je Tanečnice!
Linec byl, ač malý, skvěle nasnímaný turnaj. Podle mě. ))
Reagovat
VlS
Bára s Ivetou to zdá se otáčejí, 4:0 ve druhým setu, zajímavé, snad holky vydrží a 2. set dotáhnou a TB vyhrají
Reagovat
Fandina
Druhý set dotáhly a TB vyhrály ....... šikulky
Reagovat
VlS
Člověče, ta Aga není zrovna v oslnivý formě. Jamie ji pomáhá hodně, ale nebýt toho, tak nevím. No, 1:0 pro Agu, uvidíme, jak to půjde dál, zatím se zdá, že se Jamie porazí sama, ale je to vždycky o chlup.
Reagovat
tommr
Davydenko je další obětí střevní chřipky? Nebo vzdal z jinejch důvodů?
Reagovat
smazaný uživatel
tak to je gol, naprosto tragickej Belluci je ve 4 kole IW, díky tomu že mu kapou soupeři na chřipku, to je turrnaj jako prase :)
Reagovat
Heather_Fedex
a ja ze ana leti na teniste ;)
Reagovat
dadaft
Agnieszka Radwańska.
Moc mi chybí Andrea Petkovičová. Jejich zápasy byly loni ozdobami turnajů...

Jamie sice hraje sympaticky, ale otěže zápasu svírá neviditelnou, ale železnou pěstí Aga.

Del Potro - Verdasco? Del Potro.
Reagovat
Fandina
Také to tak vidím .... Aga hraje čím dál přesvědčivěji. Klidně může celý turnaj vyhrát ... úsměv
Reagovat
dadaft
Ovšem americké publikum, na to, že hraje jejich hráčka, dost odměřená...
Reagovat
dadaft
odměřené
Reagovat
dadaft
ještě malá poznámečka: hlavní kamera na St2 by mohla být trochu níž.
Reagovat
smazaný uživatel
Když hrála Petra, tak moc odměřené nebylo.
Reagovat
VlS
Monty máš vzkaz na vzkazech.
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, pěkné... Nechtěl bych toho rotvajlera. :D
Reagovat
VlS
:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Lucka ma formu myslim ze by ji dat mohla i kdyz u Lucky nikdy nevis co provede
Reagovat
dadaft
uvidíme. hlavně ať se zadaří a je to pořádná bitva. ))
Reagovat
Fandina
na článek od novináře o tenisových turnajích, hře, sympatiích i nejhezčí tenistce ...

http://ustecky.denik.cz/zpravy_region/20120311-may-plasil-kvitova-bude-svetovou-jednickou-berdych-ne.html
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, sice u něj vyhrává Petra, ale s tímto se dá jedině souhlasit: "Fyzicky pěkné tenistky jsou Ivanovičová nebo Šarapovová." :)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za odkaz a zajímavý článek :-)
Jak srovnává různé gs, tak s tím hodnocením jednoznačně souhlasím..
Reagovat
Fandina
Je to tak, článek zajímavý, málokdy se dělá rozhovor s novinářem, který provází tenisové turnaje ...... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Vzhledem k nadpisu článku a úspěšným výsledkům jsem doslova nucen představit své další básnické výtvory. :D

Óda o sibiřské tygřici:
Líbí se mi velice,
řev sibiřské tygřice,
když ji slyším nahlas řvát,
vím, že touží vyhrávat,
přesto je jí elegance vlastní,
proč nejsou všichni tak krásní?
Nechci tady rozebírat bludy,
jen chci říct: Miluju Mashu se vším všudy! :)

Óda o čarokrásce z Bělehradu:
Miluju čarokrásku z Bělehradu,
pro její úsměv ztratil jsem hlavu,
pro ty její havraní vlasy,
skládal bych básně plné krásy,
spousta mužů by s ní chtěla snít,
zbývá jen jediné: Golfovou hůl do ruky vzít! :D

Óda o princezně z Odense:
Zlatovláska z Odense,
podobá se princezně,
princezna má raketu,
svůj um a půvab ukazuje světu,
snad je to pravda s tím příštím životem,
mám jasno, chtěl bych být Rorym McIlroyem. :D

Tak snad se vám to líbí. :)
Reagovat
smazaný uživatel
A ještě k těm zápasům...

Masha - Simona: Vydržel jsem koukat až do konce. :D V prvním setu byla hodně důležitá šestá hra, kdy Masha vedla 40-0 a přesto pak měla Simona dvakrát brejkbol. Nakonec Masha udržela podání a zvýšila na 4:2. Od stavu 4:3 v prvním do stavu 5:0 ve 2. setu hrála Masha opravdu výborně. Pak se trošku přestalo dařit a Simona hodně zabojovala. Nakonec snížila na 5:4, ale Masha vzápětí získala brejk a ukončila zápas v pravou chvíli. Jak říkám: Měla tam pasáž, kdy hrála skvěle, což sama potvrdila v rozhovoru. Ale ani mi to tak nevadilo, že se ten zápas trochu protáhnul. Nechtělo se mi spát a Mashe ty modré šaty náramně sluší. :) Musím taky ocenit velkou bojovnost Simony a popřát jí hodně štěstí do dalších zápasů (kromě zápasů s mými favoritkami). :)

Ana - Ksenia: Po očku jsem během zápasu Mashy sledoval livescore. Šel jsem spát, když Masha dohrála a stav byl 5:5 v prvním setu. Ana mohla ten 1. set vyhrát, vedla 5:3. Tie-break byl taky hodně vyrovnaný... Každopádně je obdivuhodné, jak se Ana dokázala zvednout po smolně prohraném tie-breaku. To se jí třeba v Sydney proti Lucce Šafářové nepovedlo... Je vidět, že si věří. Dělá mi radost. :)

Caro - Sofia: Tak to už jsem opravdu spal. :D Stejně jako u Any: Mám radost, že to Caroline otočila. Dříve když Caro vyhrála zápasy se Sofií, tak to bylo jednoznačné. Teď je Sofia ve velmi slušné formě a pravděpodobně to potvrdila... Jsem rád, že to Caro zvládla. :)

Radost z výsledků je teď u mě samozřejmě velká, ale hlavně ať holky zůstanou zdravé. Co se děje v Indian Wells, je vážně nepříjemné... Mrzí mě, že Petra onemocněla a spolu s Vikou musely odstoupit z debla. Takže brzké uzdravení Petře a všem ostatním!
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ty nas basniku:)

Je videt, ze v prvni Ode, je citit silna zivelnost, celkem jsi i vystihl basnicky styl Marie:) Podle mne existuji u tebe zdibicky vetsi naklonnosti:) primo mocne vyznavas Marii - miluju ji...

Druha Oda ukazuje Tvou rozpolcenost jako basnika:), Marie svetlovlasa...jak to vyresit. Mno vyresil jsi to usmevem:) Vsadil jsi na usmev a havrani vlasy pro ktere ztracis hlavu, tady musi Sibirska tygrice dost zurit, nebot tygrici milujes a zaroven ztracis hlavu pro Anicku:D Z cehoz zase Anicka bude mit sibalskou radost:D

Treti Oda - to je zajimave, obracis se k umu princezny z Odense. Dobra jde o basen - nebudu ted polemizovat o jejim umu:), ale tady se uz trochu ztracis v basnicke lasce a rovnou ji posadis na trun, aby nebyla tak lehce dosazitelna a vsazis dokonce na pristi zivot. Takze sis k ni rovnou odstrihl dostup.:)

Takze z toho mi vychazi:
Marii milujes a zrazujes ji s Anickou, ktera ma z toho radost, neb jde o Marii, ktera poslala aspon na trun Karolinu, protoze druhou by uz nesnesla:D

Super Monty:) Uz se tesim na dalsi:) Aspon se vice dovim jak to s tema holkama mas:) A jeste by si mohl take napsat i takovou dramatickou, kdyz Ti nejaka holka prohraje. Takovou vis opevnou, smutnou, jak Te to mrzi...:) Drzim palce v dalsi poeticke cinnosti!
Reagovat
Heather_Fedex
akorat jsem nepochopila to s tou golfovou holi...
Reagovat
gigin
Anička chodí s golfistou.
Reagovat
smazaný uživatel
To je tak milý, jsi do nich evidentně hodně zamilovaný, ještě, že je to jen platonicky, kdybys
byl takhle zamilovaný skutečně, holky by o tom vzájemně nesměly vědět ;-) dovedeš si
představit, jak jedna druhé dělá naschvály ? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za podporu i zajímavou interpretaci. :D Já bych každou báseň bral radši jednotlivě. :) Ona je toho spousta, co bych chtěl napsat, ale napřed se to musí rýmovat... Ale klidně to můžeš porovnat i s Ódou o dračici z Minsku. :) Ta o Vice je nejdelší, v tu chvíli mi to asi nejvíc myslelo. :D A taky hrála v ten den jako jediná. Skládat jednu báseň a tři básně za den je rozdíl... Jak se říká: "Málo, ale kvalita!" :D Přesto je tvoje interpretace velmi zajímavá a vychází mi z toho, že je prostě miluju všechny čtyři. :) Co se týká té dramatické básně: Když jsem si to poprvé přečetl, tak jsem si jasně řekl ne. Ale pak jsem o tom trochu popřemýšlel... Kdyby to byla nějaká prohra po statečném výkonu, tak bych do toho šel. :) Teď už jsem se ale trochu vystřílel. Potřebuju znovu načerpat inspiraci a nevím, jak dlouho to bude trvat. :D Každopádně jsem rád, že každá holka má aspoň jednu báseň. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Heather: Ano, gigin ti to vysvětlil. :) Ana chodí s golfistou Adamem Scottem.

Ema: Ou, tak to si radši nechci představit. :D To už bych je radši měl jenom jako kamarádky... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevíš, jaký zdr. problém měla Ana v zápase ? Neviděla jsem to celý, snad nějaká nevolnost ?
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel jsem ten zápas neviděl, ale asi myslíš tohle...

"Things didn?t look very rosy for Ana as she failed to convert a break point in the first game of the second set and she seemed to be troubled by a right leg injury. After receiving treatment she earned a double break and levelled the match, which had already been underway for more than two hours."

Tak snad bude Ana v pořádku. :)
Reagovat
pepin
Po těch různých přestřelkách velká pochvala, moc, moc, hezký. Ty jsi se minul asi v komentování, místo tenisu by si se měl věnovat odborné kritice básníků. Jinak super.
Reagovat
smazaný uživatel
Pro dobrou orientaci dodavam basen pod komentarem:)

Jiz v nazvu - Dracice - hodne to napovida, ze pujde o velmi mocny zivelny vztah podobny k Marii.
Viki je nova a ziva krev ve tve oblibene ctyrce:) Marii milujes - tam je to jasne viz. vyse. Uz to mas vyresene...:) Marii zrazujes s Anickou - jasne:), Karolinu si posadil na trun, asi kvuli Marii:) ale pozor Monty - Viktorii teprve pises Tve oblibene cislo!!!:D, takze tady jsi v jasnem pocatecnim stavu mocneho a zivelneho flirtu:D - hezky to potvrzujes slovy Copata, sortky, dracice:) Ted ta soutezivost, je videt, ze nechces dat Marii ani chvilku vydechnout.:D

Óda o dračici z Minsku
Copatá dračice, co hraje v šortkách,
když vidím ji, přestávám snít o jiných holkách,
nedivil bych se ani trochu,
kdyby jí v Minsku postavili sochu,
krásnější je však Vika živá,
je to dívka velmi soutěživá,
letos to má devatenáct-nula na zápasy,
prožívá teď vskutku skvělé časy,
milá Viko, dávám ti vědět,
že moje oblíbené číslo je dvacet pět. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to mě rozesmálo. :D No je to zajímavé, ale zrovna Vice fandím hned po Mashe nejdelší dobu... Jak říkám: Chce to brát spíš jednotlivě. :) Tvoje interpretace je opět zajímavá... Ano, Vika ode mě teprve dostává číslo, ale není to číslo telefonu nebo tak něco. :D Vice dávám své oblíbené číslo proto, aby vyhrála ještě minimálně šestkrát za sebou. To je asi jasné. :)
Reagovat
smazaný uživatel
ja to chapu, ale Viki jeste nezna tvoje "oblibene" cislo:) Je jedno jake to je cislo...:)) proste oblibene...
Flirt muze trvat klidne i dele:)) Uz ti chystam diagram pro lepsi oriantaci:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty bavíš. :D Přemýšlíš o těch básních ještě víc než já, když je skládám. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Takze jsem se pokusil to priblizit tak nejak graficky:D:D
[nevim jestli to system nerozhodi, takze sorry, jak to bude out]

Karolina na trunu - pevne misto
vztah platonicky,
nechavana na jiny zivot
/------------------
/
/
Maruska
Jasna deklarace
jasna srdcovka:)
/ \ Anicka
/ \pevne misto milenky:)
/ jina nema narok:)
Viktorie --------------------
zivelny flirt
tlaci se na misto Marie
/
/
/
?
Holka s otaznikem
dalsi, kterou vyhlizis:)
Ta se bude tlacit di flirtu.
Reagovat
smazaný uživatel
tak mas Monty smulu, system to rozhodil:)
Reagovat
smazaný uživatel
Nevadí. :D
Reagovat
smazaný uživatel
No skoda, mel jsem to dobre pripravene, sakrys. Ale nevzdam to.:D
Nejak to vymyslim:D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ted to musi projit :D

..........................Karolina na trunu - pevne misto
..........................vztah platonicky,
..........................nechavana na jiny zivot
........................../------------------
........................./
......................../
....................Maruska
...............Jasna deklarace
...............jasna srdcovka:)
................/.......... \ Anicka
.............../.............\pevne misto milenky:)
............../...............jina nema narok:)
..........Viktorie........... --------------------
........zivelny flirt
....tlaci se na misto Marie
........../
........./
......../
.......?
..Holka s otaznikem
.dalsi, kterou vyhlizis:)
.Ta se bude tlacit do pozice flirtu.
Reagovat
smazaný uživatel
Je hezký, jak miluješ všechny stejně intenzivně, a ani jedné nechceš dát přednost ;-)
tak aspon tady na tenisportalu máš jasno ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ty bys mohl dělat psychologa přes milostné vztahy. :D No je to zvláštní diagram, ale zajímavý... Asi jako všechno, cos mi na tohle téma napsal. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Na tenisportálu ano, Emičko. :)
Reagovat
smazaný uživatel
VLs > Tak doufam, ze si po tom vcerejsim "manazerskem" uletu jeste neztratil chut na tenisove tipy :D

Viktorie vs Julie > Vzajemne zapasy jasne hovori pro Viktorii - sice Viki vede 2:1, ale jedno vitezstvi Julie je skrec Viki, takze promin Vlsi, promin Pse, tipuji Viktorii, no jeste muze Viki skrecovat. No dobre, abych Psovi a Vlsovi udelal radost, tipuji skrec Viki:D

Roberta vs Maria > Tak asi to nedopadne jak jedine jejich vzajemne utkani, kdy Roberta uhrala pouze jediny gem v zapase, ale tipuji, ze to bude ve dvou setech pro Marii.

Anicka vs Karolina > Tak holky to maji uplne vyrovnane, co asi nejvic tesi Montyho:) Ale posledni zapas Anicce nevysel, takze ted Anicka. S timhle tipem musi byt Monty spokojeny.

Jamie vs Agnieszka > Minuly rok s ni Jamie uhrala pouze gem...jenze to bylo na antuce. Takze ted uhraje o par gemu vic...ale na vitezstvi to stacit nebude, a to se Agnieszce ani nemusi darit. Musela by dostat virozu...nebo uplne vyletet z rytmu. Nebo hrat tak spatne jak prvni 3gemy minule kolo, ale to nepredpokladam.

Lucka vs Marion > Letos na Hop.Cupu Marion ukazala, jaky v ni sedi potencial a stale jeji zapas s Jarmilkou povazuji za nejvetsi rozdrceni souperky, co jsem letos videl - Marion hrala neskutecne famozne, Jarmilku drtila nemilosrdne tak, ze ji rozbrecela. Takze tady jen doufam, ze Lucka nedopadne podobne a prohraje ve vyrovnanem zapase po seste v jejich zajemnych zapasech, takze tip > drsna Marion:)

Christina vs Angelika > tezko odhadovat. Pokud Christina bude opet dobre servirovat, tak Angelika muze mit slusne problemy. Takze risknu domaci tip na Christinu.

Klara vs Li > skrec Li :D - takze Klara - at je sranda:D

Nadjuska vs Maruska > Holky to maji take vyrovnane. Dokonce posledni zapas byl pro Nadezdu. No tak ted to tipnu obracene, takze Marie:)
Reagovat
dadaft
Azarenka, Sharapova, Wozniacki, Radwańska, Bartoli, McHale, Li, Petrova.

zápasy kola: Vika - Julia, Lucka - Marion, Ana - Caroline

:-)
Reagovat
gigin
K tomu včerejšku - v pohodě. Byla to sranda a Fandina mne držela nad vodou. Tímto jí ještě jednou moc děkuji. V noci jsem ještě svedl na dálku jeden boj a taky s vítězným koncem. Lístky na DC mám !!
Reagovat
dadaft
Tu Wozniackou beru zpět :o.
Před chvíli jsem viděl záznam Ana - Ksenie a Ana ji dá.
Reagovat
smazaný uživatel
Caro - Ana: Já bych byl spokojený, kdybys ten zápas vůbec netipoval. :D Vyhrát chtějí obě holky, to je jasné. Já budu opět rozpolcený... Ať vyhraje ta lepší. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ja to myslel asi tak, ze vzajemne zapasy maji 3:3 hezky vyrovnane, posledni zapas vyhrala Karolina, tak aby se Ti holky nerozhadaly, tak ted jako ze je na rade Anicka:)
Reagovat
tommr
dneska vyhrajou a postoupí všechny favoritky:
Azarenková, Radwanská, Kerberová, Li Na, Bartoliová, Wozniacká, Kirilenková a Sharapovová
ve všech případech budu přát jejich soupeřkám, ale obávám se, že dneska to bude marný - překvapit by mohla jedině budoucí Američanka Petrovová...
Reagovat
VlS
Po včerejším manažerském úletu bohužel následoval úlet pracovně poradový a ke kompíku na tenis jsem se dostal teď. Fakt je, že tipovat je asi potřeba ve dvou vrstvách - zůstane imunní nebo podlehne viru, podruhé jak bude hrát. A to je tedy loteria magna.
Takže Vika - Julča 1. Vika podlehne Viru2. Nepodlehne-li Vika Viru, vyhraje (promiň Hafe)
Roberta - Maria 1. Nepodlehne, 2. Maria vyhraje
Caro - Anči - 1. Nepodlehne ani jedna, 2.vyhraje Anči
Jamie - Aga 1. nepodlehne ani jedna, 2. vyhraje Aga, ale nebude to jen tak.
Lucka - Marion 1. doufám, že nepodlehne ani jedna, 2. doufám a fandím, aby vyhrála Lucka, 2,5. tipuju, že vyhraje Marion
Angelique - Christina 1. doufejme že nepodlehne ani jedna, 2. asi nejzajímavější zápas kola. Do jisté míry mají stejný styl hry. Angeliqe je malinko zkušenější a vyzrálejší, Christinu požene publikum. Je to tak 50:50, ale tipuji Andělku.
Klarka - Na Li 1. podlehne klarka, 2. když Klarka nepodlehne, tak vyhraje Na Li, i když bych byl rád, kdyby to bylo naopak.
Makiri - Naďa ; 1. Nepodlehne žádná 2. Po boji v prvním setu který vyhraje Makiri se ve druhým Naďa zboří a vyhraje Makiri.
Reagovat
smazaný uživatel
To je dobrý chlapi :-), já to zase tak neprožívám, jen trochu slintám, když hraje Julia :-).
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist