Schiavoneová končí s tenisem, oznámili pořadatelé French Open. Nesmysl, říká Italka

24. 5. 2016, 17:34
Aktuality 9
I když na letošním French Open neuhrála ani set, dočkala se Francesca Schiavoneová po své porážce z rakety domácí Kristiny Mladenovicové od diváků potlesku vestoje. Hezké gesto, které však mělo jednu chybu. Tenisoví fanoušci jím reagovali na zprávu, že Italka končí s tenisem - a Schiavoneová zatím nic takového v úmyslu nemá.
Profily hráčů
Francesca Schiavoneová

Na Roland Garros má jeho vítězka z roku 2010 Francesca Schiavoneová ty nejlepší vzpomínky, ale na letošní ročník by určitě nejraději rychle zapomněla. V Paříži si připsala čtvrtou porážku v řadě a vzápětí musela vyvracet zprávy o tom, že na French Open hraje naposledy.

Že chce pověsit raketu na hřebík, oznámili pořadatelé antukového grandslamu na Twitteru. Tweet rychle smazali, ale několik novinářů se na to Schiavoneové ptalo na pozápasové tiskové konferenci.

"Roland Garros oznámilo konec mé kariéry, ale já ne," reagovala Italka. "Teď se tedy můžete zvednout, všichni, a jít zpátky do práce, protože já jsem nic takového neřekla."

Bývalá světová čtyřka už nyní jen vzpomíná na úspěšnější sezony, a přestože v únoru v Riu de Janeiro vybojovala svůj sedmý titul, ve světovém žebříčku je na konci nejlepší stovky. Ani měsíc před jejími 36. narozeninami ale prý nejsou úvahy o konci kariéry na pořadu dne.

"Až budu chtít skončit, oznámím to," řekla Schiavoneová. "Když jsem dohrála, všichni si stoupli. Cením si toho, ale myslím si, že to udělali proto, že to oznámili pořadatelé. Nejsem tu naposledy."

Komentáře

9
Přidat komentář
raron
..tady to bude asi samý krasavec a krasavice...
Reagovat
ArcusII
Ta fotka je vážně hrozná :-) já si říkal, co je to za ošklivýho chlapa na okruhu :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Na té fotce je Berlocq, asi omyl redakce.
Reagovat
janek_da
:D
Zajímavé, že oba jsou moji oblíbenci
Reagovat
smazaný uživatel
Říká se, že když někoho "pohřbí" předčasně, bude pak dlouho živ, tak jsem zvědavý, jestli to bude analogicky platit i když někoho předčasně pošlou do sportovního důchodu. :-)
Reagovat
misa
U skoro šestatřicetileté tenistky spíš ne :)
Reagovat
smazaný uživatel
Abychom se ještě nedivili :-))
Reagovat
smazaný uživatel
příští rok prý ruší kategorie muži a ženy(prý většina jsou stejně muži) a ve finále chtějí vidět Francesku se Štěpcem
Reagovat
Fandina
to je fakt, že se to říká, tak uvidíme, jak to bude s Fran :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist