Schnyderová dluží 7 milionů. Hrozí Švýcarce bankrot?

31. 3. 2011, 12:45
Aktuality 11
Švýcarská tenistka Patty Schnyderová podle deníku Blick dluží několika věřitelům více než 379.260 švýcarských franků. Bývalá světová sedmička prý doplatila na falšování úředních dokumentů.
Profily hráčů
Patty Schnyderová

Dvaatřicetiletá Patty Schnyderová si během sedmnácti sezon na okruhu WTA vydělala na prize money 8,3 milionu dolarů. Podle deníku Blick však rodačce z Basileje, odkud pochází také Roger Federer, hrozí bankrot.

Levoruká tenistka, kterou trénuje její manžel Rainer Hoffman, prý bankám, daňovým úřadům a jiným finančním institucím dluží 379.260 švýcarských franků (asi 7,2 milionu korun, 410 tisíc dolarů). Schnyderová uvedla, že se stala obětí finančních podvodů. Konkrétně zpronevěry a falšování úředních dokumentů.

Bývalá sedmá hráčka světa během své kariéry vyhrála 11 turnajů ve dvouhře a 5 ve čtyřhře. Na grandslamech byla nejdál v roce 2004, kdy si zahrál semifinále Australian Open. Aktuálně jí v žebříčku patří 41. příčka.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

11
Přidat komentář
smazaný uživatel
Divné, divné.
Tak v mládí ji obírala o prachy nějaká sekta, nyní manžel a dańovi úředníci?

Ale jsou i podobní.
Třeba ten Australan už taky nemá prachy - PHILIPOSSIS. A taky vydělal hodně, ale dokázal s penězi naložit tak, že už je nemá a vrací se k tenisu.
Reagovat
lofas
když tak Philippoussis !!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Když tak, tak potom tak.
Reagovat
smazaný uživatel
Její manžel vypadá jako bezdomovec tak budou ladit :D:D
Reagovat
lofas
Proč by měla vyhrát French Open ?? vy si myslíte že ona je taková sockařka jako vy? , vždit ona si za svoji karieru musela vydělat daleko víc než 379 tisíc švýcarských franků tak co tu melete za k*o*k*o*t*i*n*y !!!!!!!!!!!
Reagovat
Mistr
ty seš fakt lofas :D
Reagovat
lofas
a ty jsi zas Mistr Lofasu
Reagovat
Mistr
Tak to aby vyhrála French Open :D
Reagovat
smazaný uživatel
to jo teda :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jsem si říkal proč byla loni na Prague Open taková ustaraná :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi už vše tušila dopředu.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist