Serena se trápila a byla na pokraji vyřazení, Cibulková však náskok opět ztratila

25. 3. 2013, 20:14
Aktuality 194
WTA MIAMI - Serena Williamsová si v zápase 4. kola turnaje v Miami prošla krizí. Pětinásobná šampionka se dlouho trápila a s Dominikou Cibulkovou prohrávala už 2-6 a 1-4, za nepříznivého stavu ale zabojovala, utkání otočila a postupem do čtvrtfinále si zajistila udržení postu světové jedničky. Naopak Slovenka v Key Biscayne smutní, po roce totiž opět ztratila vedení proti nasazené jedničce. V osmifinále ztroskotala také Klára Zakopalová.
Serena Williamsová

Serena Williamsová se v únoru po dvou a půl letech vrátila do čela světového žebříčku a turnaj v Miami je jejím prvním, na kterém hraje po dlouhé době jako světová jednička. Pokud si své postavení chtěla udržet a neohlížet se na výkony druhá Marie Šarapovové, potřebovala postoupit alespoň do čtvrtfinále. 

V prvních dvou zápasech pětinásobná vítězka turnaje v Key Biscayne problémy neměla, v dnešním osmifinále s Dominikou Cibulkovou to ale bylo dlouho jedno velké trápení. Serena byla bez jiskry, kazila jeden míč za druhým, z prvních pěti gamů na servisu si udržela jediný a po hodině hry prohrávala 2-6 a 1-4. V té chvíli měla na kontě už 30 nevynucených chyb, zatímco Slovenka jen 9. 

Jenže proti Sereně si žádná soupeřka nemůže být výhrou jistá do posledního míčku. I když se jednatřicetiletá Američanka trápila, pár povedených úderů ji nakoplo. Získala 10 fiftýnů v řadě, probudila v sobě emoce, Slovence vzala čtyřikrát po sobě podání, to své ztratila už jen jednou, získala 11 z posledních 13 her a nakonec tak po rovných 2 hodinách boje zvítězila 2-6 6-4 6-2. 

"Jen jsem dál bojovala. Udělala jsem tolik chyb a dlouho jsem se nemohla vzpamatovat," komentovala Serena. "Když jsem ale viděla tátu u postranní čáry a byl úplně klidný, řekla jsem si 'OK, Sereno, dokážeš to!'.  Vzala jsem tu energii a začala jsem hrát lépe."

Světová jednička Williamsová, která si výhrou zajistila setrvání v čele světového žebříčku i po skončení turnaje, v zápase nakonec spáchala 41 nevynucených chyb, tudíž v druhé polovině utkání jen 11, a nastřílela celkem 40 winnerů včetně 13 es. Cibulková zaznamenala jen 12 vítězných úderů a udělala 19 zbytečných chyb.

Pro třiadvacetiletou Cibulkovou tak letošní Miami končí stejně jako před rokem ve 4. kole a to za velmi podobných okolností. Také loni v osmifinále hrála se světovou jedničkou a nad Viktorií Azarenkovou vedla dokonce 6-1 a 4-0, ani tehdy ale náskok neudržela a první porážku v sezoně běloruské tenistce neuštědřila.

Serena se ve čtvrtfinále utká s Na Li, se kterou vyhrála 6 ze 7 vzájemných duelu včetně miamského čtvrtfinále v roce 2009. Naposledy ji porazila na loňském Turnaji mistryň. Číňanka dnes zastavila devatenáctiletou Španělku Garbinu Muguruzaovou, která na Floridě po boji vyřadila Kateřinu Siniakovou či světovou devítku Caroline Wozniackou.

Zakopalová proti Šarapovové nepřekvapila
Klára Zakopalová v Miami postoupila přes světovou třináctku Marii Kirilenkovou na druhém prestižním turnaji v řadě do 4. kola, další ruskou favoritku v něm už vyřadit nedokázala. Jednatřicetiletá Češka nestačila na druhou nasazenou Marii Šarapovovou, proti které přišla šestkrát o své podání a prohrála 2-6 2-6. S o šest let mladší Ruskou tak prohrála už popáté v řadě, porazit ji dokázala pouze v prvním vzájemném střetnutí před 10 lety.

"Hrála jsem agresivněji a vyrovnaněji než v předchozích zápasech," pochvalovala si po utkání Šarapovová. "Podmínky dnes byly jednodušší, jsem ráda, že jsem tu zase ve čtvrtfinále."

Zakopalová tak zatím přišla o šanci dostat se poprvé v kariéře mez idvacet nejlepších tenistek světa, nicméně na Top 20 má velkou příležitost zaútočit během antukové sezony. Vstoupit by do ní měla jako 21. hráčka světa a z loňska bude obhajovat jen minimum bodů.

Pětadvacetiletá Šarapovová, jež v Miami hrála už čtyřikrát ve finále, ale nikdy v něm nezvítězila, tak po triumfu v Indian Wells vítězí dál a set už neztratila v 9 zápasech po sobě. Ve čtvrtfinále se utká se Sarou Erraniovou, kterou porazila 2-0 na sety ve finále loňského French Open, na Turnaji mistryň i přd dvěma týdny ve čtvrtfinále v Indian Wells.

"Sara je asi jednou z nejkonzistnějších hráček na okruhu, vždy se na turnajích dostává daleko. Naposledy jsme spolu hráli v Indian Wells a byloto opravdu těžké utkání. Předváděla skvělý tenis a zdá se, že si na tomto povrchu hodně věří. Bud to tedy znovu velmi těžké," řekla Šarapovová.

Pětadvacetiletá Italka Erraniová v osmifinále zdolala Anu Ivanovičovou, byť se Srbkou stejně jako na loňském Roland Garros prohrála první set hladce 1-6. A i když v druhé sadě přišla o vedení 5-0 a náskok dvou brejků, souboj stejně jako loni v Paříži otočila, a vyhrála 1-6 6-4 6-2.

Radwaňská vyhrála opět ve třech setech
Už podruhé musela o postup bojovat ve třech setech obhájkyně titulu Agnieszka Radwaňská. Dnes světová čtyřka vyřadila domácí dvacetiletou naději Sloane Stephensovou, kterou nakonec dorazila 'kanárem'. Polka semifinalistku letošního Australian Open porazila 4-6 6-2 6-0 a postoupila do čtvrtfinále.

V něm se utká se utká s přemožitelkou Petry Kvitové Kirsten Flipkensovou. Sedmadvacetiletá dnes zdolala 6-7 6-4 6-3 devatenáctiletou Chorvatku Ajlu Tomljanovičovou a postoupila tak do svého největšího čtvrtfinále.

- WTA PREMIER MANDATORY MIAMI -
(USA / Florida, tv. povrch, 4.195.765 dolarů)
pondělní výsledky (25. 03. 2013)

Dvouhra - osmifinále:
Šarapovová (3-Rus.) - Zakopalová (21-ČR) 6-2 6-2
S. Williamsová (1-USA) - Cibulková (13-SR) 2-6 6-4 6-2
A. Radwaňská (4-Pol.) - Stephensová (16-USA) 4-6 6-2 6-0
Na Li (5-Čína) - Muguruzaová (Šp.) 7-6(6) 6-2
Erraniová (8-It.) - Ivanovičová (12-Srb.) 1-6 6-4 6-2
Vinciová (15-It.) - Cornetová (32-Fr.) 2-6 6-4 6-4 
Jankovičová (22-Srb.) - Cirsteaová (28-Rum.) 6-0 6-4
Flipkensová (30-Belg.) - Tomljanovičová (Chorv.) 6-7(6) 6-4 6-3

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

194
Přidat komentář
smazaný uživatel
zase další, kdo se do ní naváží. http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2299151/Todays-players-putting-glamour-titles-says-1960s-tennis-star-Ann-Haydon-Jones.html
Reagovat
smazaný uživatel
Já to vidím jenom jako závist staré báby... :D

Nejvíc mě odrovnalo tohle...
"The 74-year-old former Wimbledon champion yesterday appeared to suggest some glamorous female players are happy to make money through advertising deals because they don't have the talent to succeed on court."

Takže zrovna Caro nemá talent uspět na kurtu... Proto byla 67 týdnů jedničkou, proto vyhrála 20 turnajů. :D Já samozřejmě respektuju, že někdo vyhrál v 60. letech sedm grandslamů, ale prostě mi to připadá tak, že tahle Ann Haydon-Jones závidí dnešním tenistkám. Závidí holkám, že jim to sluší a jsou schopny si vydělat i jinak než jenom tenisem. Což asi v té době nebyl její případ... Když se tak dívám na její fotky, tak u ní by asi nikdo nestál o to, aby měla vlastní kolekci spodního prádla. :D

No prostě mě vždycky pobaví, když nějaká senilní legenda začne vypouštět "rozumy"... A když tahle Ann Haydon-Jones tak počítá grandslamy, tak co říká třeba na Mashu? Ta vyhrála všechny čtyři, navíc je krásná a žádaná, takže si taky umí vydělat jinak než na kurtu. Vždyť to je přece ideální kombinace. :)
Reagovat
Fandina
Na Mashu nic neříká, protože ta GS má, ale já bych to nějak nehrotila. Caro dělá reklamu prádlu a proč ne, když se najdou tací, so ho budou kupovat. Podle mě je prádlo obchodní záležitost a když bude vynášet, tak je jedno jestli je dotyčná pvní nebo stá na žebříčku. Můj pohled ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, na Mashu nic neříká, protože ta GS má... Já bych to taky nijak nekomentoval, kdyby tady nebyl ten odkaz. Jak říkám, mě to spíš pobavilo než naštvalo a prostě si myslím, že bába závidí. :D A naprosto souhlasím s tebou, že při takových záležitostech je víceméně jedno, jak je ta sportovkyně úspěšná. Samozřejmě, když je ta nejlepší zároveň nejkrásnější, tak je to úplně super. :) Ale jinak na tom vážně tolik nezáleží... Podívej se třeba na oštěpařku Leryn Franco. Ta určitě nepatří ve svém sportu do špičky, ale protože to je pěkné děvče, tak je prostě žádaná a fotí se v bikinách nebo chodí na módních přehlídkách. :) Nebo taková tenistka Ashley Harkleroad (už nehraje). U ní si nevybavuju žádný výraznější tenisový úspěch a přesto dostala nabídku fotit se pro Playboy. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jo taky mi to přijde jako závist, že za ní takový možnosti nebyly. Nebo že je Caro hezká (ty fotky Ann Haydon v článku jsou ty nejlichotivější, co se daj na netu najít). Caro navíc narozdíl od ní byla no.1. Nejsem její extra fanoušek, ale přál bych jí aspoň jeden GS, aby uťala podobný kecy.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to Masha zvládla celkem v pohodě. :) Sice v obou setech jednou ztratila servis, ale nehrálo to až tak velkou roli... Co jsem viděl z highlightů (odkaz níž), tak Masha hrála skvěle. V rozhovorech před zápasem i po zápase bylo z jejích slov poznat, že hru Kláry dobře zná, protože už spolu hrály víckrát. Prostě Masha věděla, co má očekávat a podle toho se na zápas připravila. Nutno říct, že se připravila dobře. :)
http://www.wtatennis.com/videos/article/3121800/title/miami-sharapova-vs-zakopalova

Věřím, že Masha zvládne i zápas proti Saře. Taky už spolu v poslední době hrály víckrát a věřím, že Masha zase najde recept a vyhraje. Vlastně jejich vzájemný poslední zápas byl na minulém turnaji v Indian Wells... Když se tak dívám na pavouka, tak věřím, že Masha bude minimálně ve finále. Musím věřit, protože mi tam zbyla jako poslední... Držím palce, Maruško! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Když se ještě vrátím k zápasu Any, tak znova musím napsat, že mě to mrzí. Holt mi Sara překazila to krásné čtvrtfinále, na které jsem se těšil... Z toho zápasu nejsou ani highlighty, takže je těžko něco říkat. Ale podle mě tam byly hodně důležité (takřka rozhodující) dva gemy. Zaprvé to byl desátý gem ve 2. setu, kdy Ana mohla dotáhnout z 0:5 na 5:5, ale bohužel se jí to při vlastním podání nepovedlo. No a zadruhé to byl druhý gem ve 3. setu, kdy Ana po dlouhém boji nepotvrdila brejk, přičemž měla dva gemboly. Škoda, že se Aně nepovedlo odskočit na 2:0, protože pak by ten zápas asi vypadal jinak... Místo toho Sara srovnala a vzápětí vedla 2:1. Ana ještě vyrovnala na 2:2, ale pak už získávala gemy jenom Sara... No, podle mě se včera v Miami celkově ukázal rozdíl mezi hráčkami první a druhé desítky (a to hned ve třech případech). Když si vezmu zápasy Serena - Dominika, Aga - Sloane a nakonec zápas Any proti Saře, tak ve všech případech vyhrála 1. set hráčka druhé desítky. Jenže právě těm hráčkám z Top 10 stačí strašně málo, aby se chytily (čím výše postavené, tím víc to platí). A naopak holkám ze druhé desítky někdy stačí málo, aby vypadly z tempa... To si myslím, že je hlavní rozdíl mezi hráčkami první a druhé desítky. Tenistky ze druhé desítky podle mě nejsou výkonnostně o moc horší, ale v tomhle je prostě rozdíl a tak trochu dělicí čára mezi první a druhou desítkou...
Reagovat
smazaný uživatel
Jak říkám, ze zápasu Any nejsou ani highlighty, ale aspoň jsem našel, co říkala Ana po zápase a víceméně to potvrzuje má slova...
"I'm obviously disappointed with the result," Ivanovic said. "I had a lot of chances today. In the second set I came back from 0-5 and had chances at 4-5; I had a few loose errors and she managed to win the set. The third set was close too - the score doesn't really show how close the set or match was."
"I really felt I've been playing some good tennis recently and in this tournament, so that's why it's disappointing to lose today. But I just have to look forward to the clay court season now."
And what exactly is Ivanovic's schedule coming up? "Next is Fed Cup, and then Stuttgart, Madrid and Rome," she said. "I'm looking forward to getting back to clay. It's one of my favorite surfaces."

Je mi úplně jasné, že to Aničku mrzí. Ona skoro na všech turnajích udělala osmifinále, ale dál to prostě zatím nevychází. Přitom v Dauhá s Agou, v Dubaji s Petrou, nebo teď se Sarou měla ve všech zápasech šance... Taky má možná trochu smůlu, že v její části pavouka zrovna moc nevypadávají výše nasazené hráčky. Ale jak říkám, ty soupeřky byly hratelné... Prohry se Sarou je škoda taky z toho důvodu, že v případě postupu by se Ana nejspíš trochu posunula v žebříčku. Takhle asi zůstane pořád 17. Ale není všem dnům konec... Je fajn, že se Anička těší na antuku. Já vím, že ona nepřestane makat, až se to jednou povede a porazí nějakou výše postavenou hráčku. Z loňska toho na antuce moc neobhajuje (Stuttgart - 1. kolo, Madrid a Řím - osmifinále, RG - 3. kolo), takže tam by se dalo něco získat.
Reagovat
smazaný uživatel
No a co jsem viděl ten výsledek Sorany, tak musím říct, že krásné tmavovlasé kamarádky včera neměly den... Na druhou stranu, dobrá forma Jeleny je zase příznivá zpráva pro Fed Cup v Německu. Aspoň na to Anička nebude sama. :) Němky teď nejsou moc ve formě (Angie, Sabine, Julia) a Mona za ně hrát nechce...

Zkrátka a dobře: Držím palce Aničce na všech frontách a věřím, že kdyby se povedl ten Fed Cup, tak by to mohlo mít i dobrý vliv na antukovou část sezony... Myslím na tebe, Aničko! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Asi se to dalo čekat ten výsledek,snad ne tak jednoznačný,ale jinak výsledky Kláry jsou letos docela sympatické a jsem zvědavá,jestli jí bude patřit místo ve dvouhře na Fed.c? Jinak přece v Itálii na antuce,ty dvě holky usměvavé v čele s Hlaváčkovou, nemají moc šance.A Šafářová, možná jen s Kvitovou na čtyřhru...
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to Ana nezvládla:-(...škoda.
Jelena zatím nadělila Soraně v 1.setu kanára...ale pořád ještě to neznamená, že zvládne vyhrát celý mač, takhle hezky začla i proti Kuzně na IW a nakonec zápas projela:-/
Reagovat
smazaný uživatel
Sára je prostě Sára, nikdy nic nevzdá, i když to vypadá beznadějně. :)
Reagovat
smazaný uživatel
U holek to nikdy nevypadá beznadějně:-D...
Reagovat
smazaný uživatel
Rebel hodne potesil, tak to ma byt:) Pekny zapas...

Ja to balim do peri...stejne ma horecku....v peri si vychutnam Johna a budu myslet na Saru:) Ktera urvala druhy set a doufam, ze pujde v slepejich sve partnerky z deblu - Roberty:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jeste jsem ani nezalehl, a JOHN uz brejkuje:)!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Brejkuje, ale brejkuje taky sám sebe..
Reagovat
smazaný uživatel
tak dneska Tomas ukazal ze je velky hrac. Ac jsem minule psal ze mu uz neverim co do velkeho vysledku, tak dneska ale ukazal ze pravem patri do top 5-6 , protoze jak dneska obratil zapas se jen tak nevidi..
Gratulace Tome, jdeme dal :)
Reagovat
Nancy_z
Tak to byly nervy! Tomáš to ubojoval, je vidět, že se nevzdává ani proti skvěle hrajícímu soupeři. Tak snad půjde ještě dál!
Reagovat
VlS
já už budu hodnej, Tom zvládne všechno !!!
Reagovat
VlS
to bylo jak od Petry. Musel jse si přitom pokecat s panem Jamesonem :-)). Gratulace Tome a teď na Sama
Reagovat
smazaný uživatel
Opravdu pekne vitezstvi!!!
Reagovat
VlS
já vyhrávám vždycky :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, takové "novakovské" (z matchballů:-D)...Ale ne, fakt mi Tomáš udělal radost, vyhrávat hladce v prvních kolech je fajn, ale takhle si vítězství vybojovat, v tom je přece jen trochu větší kouzlo:-))...
Jen doufám, že se únava na Tomovi moc nepodpíše, protože Querrey bude pěkně svěží, když mu Miloš vzdal:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Zrovna jsem to chtěla napsat, že začíná hrát jak Petra a cvičit s nervama fanoušků :)
Reagovat
VlS
že by byl unavenej fyzicky, po dnu volna to bude OK a psychicky se s tím snad srovná taky. Pojď Tome až do finále a tam děj se vůle Páně.
Reagovat
smazaný uživatel
Neboj Tommy vyradi Djokera:)))

Ale ted uz fakt bezim:) Dobrou:)
Reagovat
smazaný uživatel
BRAVO:-)...úžasný. Utekl z matchballů proti skvěle hrajícímu Fallovi, kterého podporovala drtivá většina diváku v hledišti... To je ohromně cenná výhra.
Reagovat
smazaný uživatel
Jen nechápu, to dělali fandové Toma, že 2 sety se o nich nevědělo a byli slyšet až ke konci..:)
Reagovat
Fandina
Ze začátku fandové Toma neměli moc důvod k radosti a Fallovi je přehlušili a ke konci naopak. Podle mě těch Fallových tam bylo mnohem víc. Ale nevím.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Tome, smekám klobouk, jsi borec !
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, to by šlo :D Tak break, Ale-Alejandro balíme kufry =)
Reagovat
smazaný uživatel
Tip na 3. set ti nevyšel, ale pokud kousání nehtů spěje k vítězství, jen do toho :)))))
Reagovat
smazaný uživatel
6:3 asi :))
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, snad už to Tomáš doservíruje:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zase vedle :)) Snad se tím neživíš :))
Reagovat
smazaný uživatel
Ne, naštěstí, minule jsem to trefoval tak teď natipuju další zápas John 7:6, 4:6 a 7:6 :))

Díky, Tome jsi bůh :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já se s tebou virtuálně vsadím, že John prohraje. Když vyhraješ, budeš mít dobrej pocit :))
Reagovat
smazaný uživatel
To beru ;) Ale možná Ti to schválím až zítra, protože se cítím na spánek :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dobrou, já se dopoju na Klárku, beze mý podpory to nemá šanci vyhrát :)
Reagovat
smazaný uživatel
Miloš:-(((
Reagovat
spaniel
Miloš :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tom se trápil a byl na pokraji vyřazení, Falla však náskok opět ztratil :)))
Reagovat
smazaný uživatel
Anička vyhrála 1. set 6:1 za 23 minut! Ajdeee!!! Ještě jeden, ještě jeden!!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
To byla jen rozcvicka, aby si Anicka taky pinkla svuj set...:)

Forza Sara...!!!:)
Reagovat
smazaný uživatel
Ve 2.setu už se Anča nechala brejknout čistou hrou...hergot:-/
Reagovat
smazaný uživatel
Sára je známá bojovnice :)
Reagovat
smazaný uživatel
Forza malicka!!!!, Sarus, uplne jsem na tebe dnes zapomnel...a tak to pak dopada:)
Uz te tlacim, neboj:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jupiii:)

Sara je bojovna tygrice,
tak kdyz zarve, tak padaji tribuny:)
Reagovat
smazaný uživatel
Jupiii:) Sarusko:)
Reagovat
smazaný uživatel
Dalo se očekávat, že se Sara nevzdá... Druhý set už pro Anu nevypadá dobře, ale celkově vzato je to pořád otevřené. AJDE ANA! :)
Reagovat
smazaný uživatel
To mi připomíná Dubaj PEtra-Sara...snad to nakonec znova dopadne dobře pro bomberku:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Fooorzzzaaaa CICHI :)
Reagovat
smazaný uživatel
Sára jede, proto ji mám ráda, že je maličká, ale bojovná.
Reagovat
smazaný uživatel
:D)
Sarus nezlob:)
Reagovat
smazaný uživatel
brejky smazany, a mne to opet dostava do smutku:)))

Nevadi Sarus...
Reagovat
smazaný uživatel
Ona stáhne takový náskok a nakonec si to projede, když může dorovnat na 5-5:-(...Ančo, Ančo...
Reagovat
smazaný uživatel
Sakra, byl jsem v koupelně a mezitím byla Anička tak blízko vyrovnání z 0:5 na 5:5... :(

Nevadí, jedeme dál! Jsem s tebou, Aničko! Ajdeeee!!! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel, tak to většinou bývá, že se při té stíhací jízdě nepovede poslední krok. Takových situací jsem už viděl hodně...
Reagovat
smazaný uživatel
A ja valim do peri, a tam budu myslet na Saru:)

Hodne stesti mi drazi protivnici v tomto zapase, necht vyhraje ten lepsi:) Dobrou Sonja, Cus Monty:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak dobrou. Nic ve zlém, ale doufám, že po ránu nebudeš moc slavit. :) Já snad ten jeden set ještě vydržím, víc se jich hrát nebude... :D

Anička má ve 3. setu brejk - 1:0! :)
Reagovat
smazaný uživatel
A teď už se pere zas o svůj:-(...hergot, jak tohle skončí?:-D Štve mě, že na Anu ani na Jelenu nejsou streamy, musím sledovat číslíčka...a nevím, jak dlouho to vydržím:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo, Sara už otočila na 2:1. :( Ten druhý gem byl hodně dlouhý a vyrovnaný... No, taky mě to štve a sledovat číslíčka je o nervy. :D
Reagovat
smazaný uživatel
Tak bohužel, Ana prohrála 6:2 ve třetím. :( Dost mě to mrzí, protože šance byly... Dneska budu mít trochu smutnou noc, ale aspoň mám dobrý pocit, že jsem byl s Aničkou až do konce. Tak snad to vyjde příště... A snad vyhraje aspoň Masha. :)

Dobrou...
Reagovat
Bob
To je tak když se někdo raduje ještě před koncem. Ajdeee!
Reagovat
gigin
Zatím drť!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Rebel take nechal Fallu rozcvicit:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak hurá, Tom je konečně v telce. Dej mu !!
Reagovat
smazaný uživatel
Já si tady koušu nehty u Tomáše a Ivanovička zatím válcuje Sáruši...:-O
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, tak přece nejsem sám :D
Reagovat
smazaný uživatel
jo ani nemluv...co jsou to za poradky:))))
Sara mne dovadi k smutku...
...se bojim vubec pomyslet, co se bude za chvili dit na centru...kdy za pul hodky vychazi na plac Johny:)
Reagovat
smazaný uživatel
Johny to dneska uhraje ve 3 setech ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Pral bych si to...:)
Reagovat
George_Renel
a zase takový nervy. Neuvěřitelně to vybojoval. Tak snad to dotáhne do konce.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jdeme na to, začínáme :) Ukážeme, jak se hraje český tenis :))
Reagovat
VlS
tak že by?
Reagovat
smazaný uživatel
Tome, máš můj obdiv.. Tak teď Ti dávám 30min na třetí set víc ne.. ;)

Stejně nejhezčí bylo jak odvrátil ten 1. mečbol esem z 2. podání .. :))
Reagovat
smazaný uživatel
twl..to jsou nervy. Fandino nebud smutna, jsme tu s tebou :)
Reagovat
Mayo
och bože...Falla 2 mečbole zahodil...no comment :/
Reagovat
smazaný uživatel
Prej zahodil:-D:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Ten druhej zahodil :)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdeže, oba Tomáš odvrátil výborným servisem...2.!:-D
Reagovat
Mayo
čo sa ti nepáči sonjo ? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Ten druhej byl nához do forehandu a pak to narval do páska Ale-Ale-Ale-Alejandro :D :D Zpět do Bogoty a nepruď :P A ty fanoušky si vem sebou..
Reagovat
smazaný uživatel
Pásky* samozřejmě..
Reagovat
smazaný uživatel
ANOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
Reagovat
a.magerova
http://isport.blesk.cz/clanek/ostatni-golf/144892/woods-je-znovu-svetovou-jednickou-vladl-na-turnaji-arnold-palmer.html
Reagovat
Fandina
Jsem smutná, bojím se že Tom prohraje.
Reagovat
Fandina
Tom je super, otočil a má druhý set tak Tome držím palce do třetího pojď pojď pojď!

To publikum je opravdu bouřlivé teď se také radovaly české vlaky :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Lindsey má radost! :)
https://twitter.com/lindseyvonn/status/316247781897551873
Reagovat
a.magerova
Já mám taky radost, že se dokázal vrátit!!!

Fandina a ještě motorsport, když fandíš :-))
http://www.youtube.com/watch?v=0vGq2RSnlmA
Reagovat
Fandina
a.magerova ... seš hodná, za ty odkazy. Fajn. Já jsem to spíš myslela tak, že golf, létání, automobilové soutěže mimo jiného provozuji, ale samozřejmě i fandím ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli Tom ten tiebreak vyhraje tak 3. set 6:0 bych řekl :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pro koho? :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Pro Toma, ale je to zatím 2:4.. Teď bude krize Fally :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ach jo, už jsem si myslel, že s kousáním nechtů u Berdycha jsem skončil, ale ne :D
Reagovat
smazaný uživatel
To neva, můžeš si je nechat nalepit :))Já se zase cpu čokoládou.
Reagovat
smazaný uživatel
Fallovi dojde dech a uřvaným fandům taky. A Tom konečně pochopil, proč má raketu v ruce (nadsázka) :)) Bojuje, to se cení, jen mi přijde, že se bojí víc útočit.
Reagovat
smazaný uživatel
Tomáš bojuje, ale Falla mu to vůbec neulehčuje:-// Žádné laciné chyby, všechno si Tom musí oddřít...
Reagovat
smazaný uživatel
A Roberta dokázala otočit zápas...Gratulka:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Tom potrénoval a teď začne opravdu hrát? :))
Reagovat
smazaný uživatel
Doufám, ta výměna na brejkbolu Toma byla infarktová, jsem si řikal kdy to už vyhodí a ono ne :)
Reagovat
smazaný uživatel
Heh, odvrátit matchball esem z 2.podání, to chce pěknou dávku odvahy:-)...
Kéž by to Tomáš ještě dokázal vyhrát, když pro nic jinýho, tak pro to příšerný publikum jásající při každý jeho UE...
Reagovat
smazaný uživatel
pooooooooďmeeeeeeeeee
Reagovat
smazaný uživatel
tak to byla hra snu...
Reagovat
smazaný uživatel
Asi posbíral celou rodinu. Ale Tomáš skvěle. On z před rokem už by se sprchoval.
Reagovat
smazaný uživatel
takovou hrůzu hraje celou dobu a pak předvede takový volej :D Tak třeba ještě šance je!
Reagovat
smazaný uživatel
No to byla naprostá nádhera...takhle se bojuje!:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Publikum je přiblblý, pak je smutnej záběr na fanynku, která drží českou vlajku v dlani místo aby tam s ní mávala a řvala :)) Tak si aspoň zařvu tady: TOMEEEEE JEEEĎ !! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Berdych naprostý fail. Předvádí klasického rok starého Berdycha, který není schopný trefit nabíhaný volej a překvapí ho každý míček spadnutý na základní lajnu...
Reagovat
Fandina
rejpavcům asi jebne, ale vítr v Maimi je 15 m/s to není málo
http://www.xpocasi.cz/usa/miami
Reagovat
smazaný uživatel
Mně jebne z Toma, ale holt i muži mají své dny..:(
Reagovat
smazaný uživatel
Jj už mi jeblo.
Reagovat
smazaný uživatel
Co s ním je? Už od zápasu se Španělem to není on, tolik chyb.. Ale ještě není konec, tak nebudu sejčkovat. Na Kláru se rozhodně nadopuju, jinak je pro nás Miami nějaký zakletý.. nebo Falla žvejkal před zápasem nějakou travičku? :)))
Reagovat
Fandina
Když se nám tam tak nedaří, tak třeba že by bylo pro nás chladné středoevropany Florida moc horká vlká ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že Tom už je v myšlenkách na DC a těší se na debl s Radkem :))
Reagovat
smazaný uživatel
Tome Tome :( nevidím to na obrat... tak Kláro pojď udržet české naděje :)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky to bohužel nevidím na obrat, Falla hraje hodně dobře...
Reagovat
smazaný uživatel
a má tam nechutnou "daciscupovou" podporu:-/
Ale třeba to Tomáš ještě zmákne, bylo by to hodně cenné vítězství...
Reagovat
smazaný uživatel
Proc mam takovy blby pocit ze proti Tomovi hrajou vsici najednou na 120%? No a dneska mu lidi opravdu nefandi..Ale jo, porad to vidim na obrat .)
Reagovat
Fandina
Dívala jsem se na minulý zápas Fally a to ho hnalo publikum také proti Verdaskovi a jsou to prý středo a jihoamerické enklávy které tato ženou tamní zástupce, Belluciho tak tihle fandové také hnali proti Jerzymu v minulém kole.
Reagovat
smazaný uživatel
No jasny, ale kazdopadne Tomas to podle me zase podcenil a pozde skakat do rozjeteho vlaku..
Reagovat
smazaný uživatel
Kdybych měla sponzora, taky bych klidně jezdila hnát Toma :)) Snad to psychicky ustojí, měl by bejt zvyklej, loňskej DC v Argentině byl pořádnej hukot.
Reagovat
VlS
Asi jo Sojko
Reagovat
smazaný uživatel
VISi, to je proste vysledek tveho sejckovani, kdyby ses radej drzel versiku.. ;-)
Reagovat
gigin
A to ještě za chvílu dovalí Mayko a začne trepať, že Berdych je slabý ;)))
Reagovat
Fandina
to je zlý sen, já myslela že VlS se sejčkováním paroduje a zřejmě ne. Tak Berdo únavu odhod nech si jí na potom a Fallu dej, on sice hrál dobře s Nandem, ale to nevadí, pojď pojď pojď!
Reagovat
smazaný uživatel
dava tomu Fallovi naskok, a nebo dnes stavkuje:)))
UE 10
Reagovat
Stan_Borowitz
Všiml si toho ještě někdo, že Murray pod svůj podpis na kameru po výhře napsal něco jako "great rosol"?
Reagovat
smazaný uživatel
Jj, taky jsem si toho všimla:-D:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Nebolo to skôr great Rosso ? alebo také niečo ?

S odkazom na Rossa Hutchinsa, jeho kamaráta čo prekonáva raka.
Reagovat
smazaný uživatel
Nn to bude určitě ten Rosol..
Reagovat
Stan_Borowitz
Zřejmě si Rosol sbalil po té nešťastné a hodně smolné porážce od Djokoviče kufry tak rychle, že mu Murray ani nestačil vyjádřit slova útěchy, tak mu napsal vzkaz alespoň na dálku.

Jinak si to neumím vysvětlit.
Reagovat
Fandina
Tak nevím, co spolu Mária s Grigorem po večerech řeší ... ona má nervy ze železa, že by mu nějak vysvětlila, jak se dopodává na vyhraný set? Grigore moc ti přeji, aby se ti to už nestávalo, jinak pěkná hra, ale toto ne prosím.
Reagovat
smazaný uživatel
co tam vyvádíš proboha!???
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Aga x Sloane
12 x 21
Reagovat
smazaný uživatel
Grigor je fakt jen hráč na hot shoty...
Chudák:-/
Reagovat
smazaný uživatel
Je to proste stylovej hrac, no:)
Reagovat
VlS
ty ses nám holčino úplně rozsypala
Reagovat
smazaný uživatel
No musim rict, ze jsem uz delsi dobu takovy sesup nevidel:)
Ta sla dolu na dno jak Titanic....:)

Ale je pravda, ze tohle se proste stava...a proto ten tenis je takovy zajimavy:) nekdy staci jeden mic a sype se proste vsechno:)
Reagovat
pepin
Tak dobře to začalo a tak špatně skončilo. Je potřeba požádat starého vlka o pomoc.
Reagovat
Fandina
pepine, ty si píšeš sám sobě? nic no, krásná vlčí očíčka to příště uhrají, Aga má zkušenost no ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Chudák Sloane:-(
Reagovat
smazaný uživatel
Jejda, co tam ted ta holcina vyvadela v tom druhem....:)
...no to byla teda jizda:)
ty micky ji obcas uskakovaly od rakety neskutecne neposedne...:D)
Aga dostala sanci...
...tak co dale bude to Ding Dong, nebo to Sloane nezvladne.....
Reagovat
smazaný uživatel
...v kazdem pripade vlcice nejak zamrzla, teda....
Reagovat
dadaft
ajajaj, hlavně se nerozsypej Sloane.
ještě před chvílí to byl skvělý tenis.......................
Reagovat
pepin
Je v těžký krizi.
Reagovat
smazaný uživatel
Ta je ted uz zrala tak na kanarka:) uplne se rozlozila...
Reagovat
smazaný uživatel
Aga x Sloane
2x8
Reagovat
dadaft
jestli měla Aga za celý druhý set jenom 2 winery, tak jsem čínský bůh srandy.
Reagovat
smazaný uživatel
tak to asi jses:)
Je to z oficialnich stats...

Mne to na ten druhy set i sedi do 5 gemu vyrovnany, potom se Sloan polozila a nebyla schopna trefit kurt, Aga se o ty winnery ani nemusela snazit...uprimne...a jestli ji nejakej zapomneli pripsat, tak max. jeden, dva:)
Reagovat
dadaft
je fakt, že Aga dokáže vyhrávat výměny i bez winerů......
Reagovat
dadaft
.......... ale vzpomínám si na dva bekhendy po čáře, forhend po čáře, forhend křížem, dvě smeče, z nichž jedna byla pěkně k čáře a já si liboval, dva nebo tři loby...................
Reagovat
smazaný uživatel
take to je nej defensmenka na okruhu:)
a take je pravda, ze si to muze s tou technikou dovolit...:)
Reagovat
Fandina
Aga by si už měla nechat patentovat když prohraje první set tak vždycky otočí ... neuvěřitelné
Reagovat
smazaný uživatel
Je to k vzteku:-/
Reagovat
Fandina
Sonja ... ale já Agu beru, to je naopak známka velké hráčky, že to dovede, soustředí se a většinou dotahne, umí prostě. Ona má šikovnou ruku a když se donutí, tak prostě nechybuje. Já jí někdy fandím, záleží s kým hraje ... úsměv
Reagovat
pepin
Tak vlčice, nedej se a srovnej to.
Reagovat
dadaft
teď se hraje skvělý ženský tenis
Reagovat
smazaný uživatel
Jak teď Grigor proměnil breakball, to byla nádhera...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale Můra má furt šanci, až bude Grigor podávat na výhru 1.setu....:-(:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Hele, dneska to ustojí a ten první set dopodává.;-))
Reagovat
smazaný uživatel
Já ti nevím, očividně se do té situace nechtěl dostat, hodně teď zamakal při Andyho servisu...
Reagovat
smazaný uživatel
JE TO TU ZAS!
Panebože...
Reagovat
smazaný uživatel
Tvl, tak to je síla, fakt....
Reagovat
gigin
Je mi smutno po Mrhačovi :(((((((
Reagovat
Heather_Fedex
tato informace mi uplne zmenila zivot...
Reagovat
gigin
1-1
Reagovat
smazaný uživatel
a hele, tady je taky dobry mac.. :-)))
Reagovat
Heather_Fedex
sojka, budes hlidat cary, ano? nebo chces sefet na umpiru?
Reagovat
gigin
Soječko, běž na empajr... prosííím ;)
Reagovat
smazaný uživatel
ja budu hlavni.. resim jen neresitelne spory.. :-))
Reagovat
smazaný uživatel
jestli vam teda nevadi, ze nemuzu najit svou starou prukazku rozhodciho III. tridy.. :-))
Reagovat
gigin
Nevadí, soječko. Vše se bude odehrávat v neformální rovině. O to však to bude urputnější...
Reagovat
Mayo
dominika ma prekvapila, že jej vzala set vôbec...ale neprekvapila že za stavu 6-2, 4-1 prehrala :D
Reagovat
Mayo
ja fakt nikdy nepochopím prečo je Murray stále taký pasívny...ako chce vyhrávať turnaje takýmto spôsobom hry
Reagovat
VlS
vstávlat cvičit. Co to tam předvádíš za pinkání? Ivane, že mu za to nenasékáš!
Reagovat
Heather_Fedex
chudak domca...to je asi karma
Reagovat
dadaft
karambol.
Reagovat
smazaný uživatel
Když jsem viděl průběžný stav, tak jsem si to ve 2. setu pustil... Dneska to bylo pro Dominiku takové osmifinálové "deja vu" v Miami. Jen s tím rozdílem, že loni to byla Vika. :)
http://www.tenisportal.cz/zpravy/azarenkove-hrozil-debakl-cibulkove-utekla-z-1-6-a-0-4-a-prvni-porazku-odvratila-9846/

Jinak mě překvapilo, že jsem u Sereny dlouho neviděl žádné emoce. Nepovzbuzovala se, nezlobila se na sebe... Až na konci 2. setu to přišlo, tam si hodně zakřičela. :) No a ve třetím už podala svůj standardní výkon.
Taky musím Serenu pochválit, jak jí to sluší... Abyste neřekli, že chválím jenom "svoje" holky. :) Serena opravdu ví, jak zaujmout a co jí sluší. Má neskutečný cit pro módu a dokáže zdůraznit své přednosti. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jak si čtu tvůj komentář, a čtu "deja vu" tak jsem si hned vzpoměl na tohle: http://www.youtube.com/watch?v=XIN4eyUhzsY :DDD
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to mě pobavilo. :D To mně se spíš vybavilo tohle... Sice to není úplně můj šálek čaje, ale Innu si vždycky rád poslechnu a hlavně se na ni rád podívám. :)
http://www.youtube.com/watch?v=R2BESV0e-30
Reagovat
petrulinka
Naprostý souhlas s oblečením Sereny. Moc se mi líbí, má šaty krásně sladěné i s botama, nádhera :-)
Reagovat
smazaný uživatel
skoda, ze Dominika nosi stale to sve pouzdro.. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Come on Sloane!:-)))
Reagovat
VlS
Jojo, pěkně Sloane. Akorát nevím, kde vzal Pepin Vlčí očička. To vypadá, že nepotkává vlka v zimě v lese.
Reagovat
smazaný uživatel
A gratulka Sereně (jsem to ale neomalená:-/)...
VlS: Já vím, kde to vzal, ale určitě ti to sám vysvětlí:-))
Reagovat
pepin
Tak schválně, jen naznač a já Ti řeknu zda máš pravdu.
Jinak Visi vlka mám doma tak vím jak vypadají, a nejen jednoho.
Reagovat
smazaný uživatel
No šlo o to, že si Sloane viděl sedět ve stínu...a ona v něm tak nějak "zanikla" a z toho stínu koukaly jen ty její výrazný kukadla, tak ti to připomnělo vlčici:-))
Reagovat
VlS
No tak jestli má sloane jantarový oči, tak jsem asi slepec. Má oči jak uhel!
Reagovat
smazaný uživatel
Ale to bělmo!!
Reagovat
pepin
Máš naprostou pravdu, bylo vidět jen to bělmo. Správně a bylo to v utkání kde porazila Serenu.
Reagovat
pepin
Zapomněl jsem, musím smeknout, máš pamatováka.
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist