Serena znovu suverénní. Jankovičová ztratila set

12. 2. 2009, 18:50
Aktuality 2
WTA PAŘÍŽ - Světová jednička Serena Williamnsová se po středečním vítězství nad Ivetou Benešovou příliš nenadřela na tenisovém turnaji v Paříži ani v dalším duelu proti Chorvatce Karolině Špremové. Naopak Jankovičová postup přes Číňanku Li Na vybojovala až ve třech setech.
Serena Williamsová

Vítězka Australian Open Serena Williamsová postoupila do čtvrtfinále halového podniku WTA kategorie Premier v Paříži. Chrovatku Karolinu Špremovou porazila za necelou hodinu 6-1 6-2.

"Už jsem hrála lépe než včera (proti Benešové), ale musím říct, že ona nehrála dobře," komentovala zápas vítězka Australian Open.

Naopak bývalá světová jednička Srbka Jelena Jankovičová musela k postupu do čtvrtfinále předvést mnohem více ze svého umění. Proti Číňance Li Na sice skvěle začala a vedla 6-0 3-1, poté však lacinými chybami nechala soupeřku vyrovnat, když prohrála pět gamů v řadě. Problém jí činil především servis, na kterém se v druhém setu dopustila šesti z celkových sedmi dvojchyb.

"Některé soupeřky, nehledě na žebříčkové postavení, mi prostě dělají více problémů než ostatní," oddechla si Jankovičová po výhře 6-0 3-6 6-2.

Stejně jako na Australian Open nestačila Slovenka Daniela Hantuchová na Francouzku Alize Cornetovou. Ani v Paříži jí k postupu nepomohl první vyhraný set.

- WTA PREMIER PAŘÍŽ (Francie, tv. povrch, 700.000 dolarů) -
čtvrteční výsledky

Dvouhra - 2. kolo:
S. Williamsová (1-USA) - Špremová (Chorv.) 6-1 6-2
Jankovičová (2-Srb.) - Li Na (Čína) 6-0 3-6 6-2
Dementěvová (3-Rus.) - Pavljučenkovová (Rus.) 6-4 6-2
Cornetová (5-Fr.) - Hantuchová (SR) 1-6 6-4 6-2
Mauresmová (8-Fr.) - Niculescuová (Rum.) 6-1 6-2
Dechyová - (Fr.) - Schnyderová (Švýc..) 3-6 6-4 6-3

Čtyřhra - 1. kolo:

Blacková/Huberová (1-Zimb./USA) - Benešová/Rosolská (ČR/Rus.) 7-6(5) 6-4

Čtyřhra - čtvrtfinále:
Peschkeová/Raymondová (2-ČR/USA) - Hrdinová/Senogluová (ČR/Tur.) 4-6 6-3 10-8

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

2
Přidat komentář
skott
Danielu vazne nechapu, polovinu zapasu hraje jako svetova jednicka a druhou cast utkani jako by ani nebyla v prvni stovce, na rychlem povrchu v hale prohrat s Cornet je ostuda.A Mariana Alves je snad nejhorsi umpire rozhodci jakou znam, v Parizi by meli poridit hawk eye!
Reagovat
smazaný uživatel
Se divím, že jim dovolí hrát Premier turnaj bez oka. To mají výjimku nebo jsem tu povinnost špatně pochopil? Co Alvéšová dělá špatně?
Bradavce by měli poradit, ať změní dres. Ty její elasťáky a miniprsa se k sobě vůbec nehodí. To nemůže sehnat něco volnějšího?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist