Simon postoupil do čtvrtfinále

10. 9. 2008, 22:41
Aktuality 0
ATP BUKUREŠŤ - Obhájce titulu Gilles Simon z Francie postoupil na podniku v Bukurešti do čtvrtfinále. Turnajová dvojka vyřadila Španěla Montaňese. Z dalších nasazených hráčů naopak neuspěl Paul-Henri Mathieu a Nicolas Almagro.
Gilles Simon

Čtyřiadvacetiletý Francouz Gilles Simon loni v Bukurešti nepoznal hořkost porážky a získal svůj druhý titul. Další dva přidal v letošní sezoně a za dalším míří znovu v rumunské metropoli. V roli turnajové dvojky dnes za 93 inut porazil Alberta Montaňese ze Španělska 6-3 6-4 a postoupil do čtvrtfinále.

V něm narazí na krajana Florenta Serru, který dokázal vyřadit antukového specialistu Potita Staraceho z Itálie. A to i přesto, že v zápase vyhrál o dva gamy méně.

S turnajem se rozloučili další dva nasazení hráči. Turnajová trojka Nicolas Almagro ze Španělska nestačil v druhém kole na krajana Guillerma Garciu-Lopeze, s nímž prohrál po setech 4-6 5-7. Stejně dopadl v prvním kole Francouz Paul-Henri Mathieu, turnajová čtyřka, jenž podlehl 4-6 7-6 3-6 Ivanu Navarrovi.

ATP BUKUREŠŤ (Rumunsko, antuka) - středeční výsledky :

Dvouhra - 1. kolo:
Navarro (Šp.) - Mathieu (4-Fr.) 6-4 6-7(5) 6-3

Dvouhra - 2. kolo:
Simon (2-Fr.) - Montaňés (Šp.) 6-3 6-4
Garcia-Lopez (Šp.) - Almagro (3-Šp.) 6-4 7-5
Moya (6) - Andujar (oba Šp.) 6-3 7-6(6)
Serra (Fr.) - Starace (It.) 7-5 0-6 6-4

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist