Siniaková si v Dauhá vyšlápla na Gauffovou! Nosková odvrátila mečbol a vyzve v derby Plíškovou

13. 2., 16:47
Aktuality 68
Kateřina Siniaková (27) zakončila všechny čtyři předchozí starty v hlavní soutěži Qatar Open hned v prvním kole, ovšem letos přes úvodní překážku přešla, a navíc si ve druhém kole senzačně vyšlápla 6:2, 6:4 na nasazenou dvojku a grandslamovou šampionku Coco Gauffovou (19). Dál jde také Linda Nosková (19), jež po odvráceném mečbolu skolila světovou devítku Marii Sakkariovou (28) a v osmifinále narazí na sedm zápasů neporaženou krajanku Karolínu Plíškovou (31). Mezi nejlepší šestnáctku naopak neprošla Marie Bouzková (25).
Siniaková slaví v Dauhá skalp nasazené dvojky Gauffové (© Profimedia)

Siniaková – Gauffová 6:2, 6:4

Kateřina Siniaková měla výbornou druhou půlku loňské sezony, když triumfovala na trávě v Bad Homburgu, kde zkompletovala trofeje ze všech tří povrchů, titul si odvezla také z Nanchangu a mezitím hrála finále v Hongkongu. Letos se jí ovšem daří až nyní v Dauhá. V katarské metropoli absolvuje svůj pátý turnaj v probíhající sezoně a teprve až na něm dokázala přejít přes druhé kolo.

V hlavní soutěži Qatar Open startovala v minulosti čtyřikrát a pokaždé ztroskotala hned v prvním kole. V letošním ročníku však začala skalpem Donny Vekičové a ve druhém kole si senzačně vyšlápla na nasazenou dvojku Coco Gauffovou, která má od srpna životní formu a v posledních měsících poprvé triumfovala na akcích WTA 500, tisícovkách i na grandslamech. Vzájemnou bilanci s úřadující šampionkou US Open upravila na 2:5 ze svého pohledu.

Statistiky zápasu.Statistiky zápasu. (@ Livesport)

S Gauffovou, jež do sezony vstoupila úspěšnou obhajobou v Aucklandu a sérií 10 výher, jasně prohrála loni na Australian Open i v Berlíně. Ovšem tentokrát měla navrch a vylepšila svou bilanci s hráčkami TOP 10 na 9:28. Poslední vítězství nad takto vysoko postavenými soupeřkami slavila právě proti Američance v listopadu 2022 na finálovém turnaji Poháru Billie Jean Kingové.

V úvodním dějství využila velkého počtu nevynucených chyb Gauffové, třikrát jí sebrala servis a po necelých 40 minutách šla do vedení. Druhý set nebyl o moc delší, jenže Siniaková v něm zpočátku tahala za kratší konec a čelila manku 0:4. Už poněkolikáté však ukázala svou obrovskou bojovnost a nakonec získala všech šest následujících gamů, čímž duel se světovou trojkou a čtvrtfinalistkou posledních dvou ročníků tohoto podniku otočila.

Siniaková bude ve středu usilovat o své celkově třetí čtvrtfinále na prestižních tisícovkách, obě předchozí si zahrála v roce 2018 v čínských metropolích ve Wuhanu a Pekingu. V osmifinále změří síly s další americkou nadějí Danielle Collinsovou. S přemožitelkou Marie Bouzkové jasně prohrála na loňském finálovém turnaji BJK Cupu a dovolila jí srovnat vzájemnou bilanci na 1:1.

 

Nosková – Sakkariová 3:6, 7:6, 7:5

Linda Nosková měla stejně jako loni parádní vstup do sezony a na skvělý výsledek na jedné ze silně obsazených generálek tentokrát dokázala navázat na Australian Open. Po semifinále na pětistovce v Brisbane se i díky senzačnímu skalpu světové jedničky Igy Šwiatekové probojovala do čtvrtfinále v Melbourne Parku, kde třikrát vylepšila své grandslamové maximum a zajistila si posun do TOP 30 světového pořadí.

V posledních dnech absolvuje svou premiérovou pouť na Blízkém východě. Tu zahájila zvládnutou kvalifikací v Abú Zabí, kde ale hned v prvním kole hlavní soutěže překvapivě nestačila na Saru Sorribesovou. V nejlepší formě nehraje ani na první letošní tisícovce v Dauhá, v katarské metropoli měla potíže už s Bernardou Peraovou a ještě větší komplikace musela řešit proti Marii Sakkariové.

V prvním kole pustila Američanku ke třem setbolům a řeckou jedničku, která se letos na individuálních turnajích ohromně trápí a stále nepřešla přes druhé kolo a prohrála už osm soubojů v řadě s hráčkami TOP 30, dokonce k mečbolu.

Statistiky zápasu.Statistiky zápasu. (@ Livesport)

Na začátku utkání kupila nevynucené chyby a velmi rychle pustila soupeřku do vedení 4:0. Manko dvou brejků málem zlikvidovala, ale úvodní set přece jen po zhruba 30 minutách ztratila. Ve druhé sadě si hned v úvodním gamu prohrála servis a náskok Sakkariové se velmi dlouho marně snažila smazat.

Pomohla jí až soupeřka, která se dostala k mečbolu na příjmu, ale nezvládla zreturnovat servis Noskové. Za stavu 5:4 a 30:30 Sakkariová udělala dvě dvojchyby v řadě a pustila Češku zpátky do zápasu.

Nosková suverénně ovládla tie-break (7:2), ale zdaleka neměla vyhráno. Sakkariová se totiž nenechala nezdarem rozhodit a až do stavu 5:5 si držela servis, dokonce nenabídla brejkbol. Čtvrtfinalistka nedávného Australian Open ovšem v 11. hře slavila třetí brejk a utkání suverénně dopodávala.

Rodačka z Bystřičky na Vsetínsku, která zaznamenala svůj pátý kariérní skalp TOP 10, bude ve středu usilovat o své osmé čtvrtfinále na nejvyšším okruhu. Všech sedm předchozích si zahrála na tvrdých površích.

V případě dalšího vítězství zkompletuje čtvrtfinálové účasti na turnajích všech kategorií (250, 500, 1000 a grandslamy). Její soupeřkou v osmifinále bude Karolína Plíšková, s krajankou se utká poprvé.

 

Potapovová – Plíšková 1:6, 7:5, 4:6

Karolína Plíšková v předchozím týdnu v Kluži dokázala poprvé od loňského dubna porazit dvě soupeřky po sobě a postoupit do čtvrtfinále. V rumunské hale ukončila sérii 14 turnajů, na kterých se jí nepodařilo vyhrát více než jeden zápas. Nakonec parádně využila slabšího obsazení a probojovala se do svého prvního semifinále od srpna 2022, prošla do prvního finále od srpna 2021 a ukořistila bez ztráty setu svůj 17. triumf, první od ledna 2020.

Navíc zvládla s pomocí ředitele podniku v Kluži náročný a komplikovaný přesun do katarského Dauhá, kde zhruba 23 hodin po úspěšném finále absolvovala první kolo a po obratu v něm zdolala Annu Kalinskou. Ve třech setech přemohla i další ruskou protivnici Anastasii Potapovovou, přestože si postup mezi nejlepší šestnáctku pořádně zkomplikovala.

Statistiky zápasu.Statistiky zápasu. (@ Livesport)

Šampionka ročníku 2017 odvrátila ve třetím gamu možná klíčový brejkbol úvodního dějství a až do stavu 6:1, 4:1 na kurtu dominovala. V zádech měla náskok setu a dvou brejků, jenže o něj o několik desítek minut později přišla.

V 10. gamu měla možnost utkání dopodávat do vítězného konce, na servisu však neuhrála ani jeden fiftýn a téměř hodinový set nakonec ztratila. Momentum se na nějakou dobu přesunulo na stranu Potapovové. Plíšková jí ale dvakrát nedovolila potvrdit brejk a získala poslední čtyři hry. Stejně jako proti Kalinské potřebovala na vítězství zhruba dvě hodiny a čtvrt.

Nyní už sedm zápasů neporažená Plíšková startuje v Dauhá podeváté v kariéře a pošesté se dostala mezi nejlepší šestnáctku. Po zmíněném triumfu v tomto dějišti před sedmi lety byla ve čtvrtfinálové fázi pouze v roce 2021.

O účast mezi osmi nejlepšími bude bojovat s Lindou Noskovou. Její krajanka, se kterou změří síly poprvé, byla ještě blíže vyřazení, když odvracela mečbol světové devítky Marie Sakkariové.

Siniaková, Nosková a Plíšková doplnily v osmifinálové fázi Markétu Vondroušovou. Úřadující wimbledonská šampionka vstoupila do turnaje pondělním vítězstvím nad Greet Minnenovou.

 

Collinsová – Bouzková 6:4, 7:5

Marie Bouzková loni dosáhla na nejvyšším okruhu na první vítěznou sérii v hlavních soutěžích až v květnu a na první čtvrtfinále až v srpnu, letos ovšem oba tyto milníky pokořila hned na úvodním turnaji v Aucklandu. Od té doby se jí však zase nedaří, v Hobartu skončila ve druhém kole a na Australian Open i před týdnem v Abú Zabí hned v prvním.

V Dauhá debutovala loni a vypadla ve finále kvalifikace. V letošním ročníku se díky členství v TOP 40, v níž se drží hlavně díky silnému závěru loňské sezony, dostala přímo do hlavní soutěže a začala vydřeným vítězstvím nad grandslamovou šampionkou Sofií Keninovou. S další americkou soupeřkou Danielle Collinsovou si ale neporadila.

Statistiky zápasu.Statistiky zápasu. (@ Livesport)

O postup se s bývalou finalistkou Australian Open rvala téměř dvě hodiny, nicméně v koncovce obou setů byla silnější Collinsová. Bouzková v úvodní sadě zlikvidovala manko 0:3, ovšem v 10. hře nepotvrdila brejk a o set přišla. Ve druhém dějství nevyužila za stavu 4:2 celkem pět brejkbolů, Američanka vývoj otočila a v posledním gamu proměnila třetí mečbol na returnu.

Collinsová musela druhým týdnem po sobě na Blízkém východě do kvalifikace a opět prošla až do druhého kola hlavního losu. Před týdnem v Abú Zabí vyřadila Naomi Ósakaovou a v Dauhá, kde si o stupínek polepšila, nasazenou Veroniku Kuděrmetovovou. Proti Bouzkové slavila první letošní vítěznou sérii v hlavních soutěžích.

V Dauhá účinkuje teprve podruhé a zároveň naposledy, během letošní sezony ukončí bývalá světová sedmička kvůli neustálým zdravotním potížím kariéru. Svůj pobyt v katarské metropoli se bude snažit prodloužit proti Kateřině Siniakové.


Výsledky turnaje WTA 1000 v Dauhá

Článek byl původně publikován pro Livesport Zprávy.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

68
Přidat komentář
lvicek
Holky moc pekne! Marusky je skoda, ale i tak je to tento tyden pekna zen (kterou tedy nestiham vubec sledovat a ani si to nemuzu pustit zpetne...) Ale fandim dal, tak to tam nektera vyhrajte! Katka dneska moc pekne, ale kupodivu jsem mela takovy pocit, ze to dneska klapne. Tak snad i zitra! :) Katka to v sobe proste ma, je spis absolutni zahada, ze nikdy ani na nejakou kratsi chvili nenakoukla do tech vrchnich pater, treba top20... Snad se ji to jeste nekdy sejde!
Reagovat
HolyMotors
Jirka si za to může trochu sám. Celý třetí set byl lepší, ale ta dvojchyba na MB. Achjo. To bylo tak trochu na Berdycha.
Reagovat
EllNino
Nevím, proč se tady ten Tomáš pořád tak shazuje, u nás dost nedoceněný tenista
Reagovat
SpacialRecognition
Je pravda, že dost často to nezvládal proti Big 4, ale to byla snad nejsilnější éra v historii, Djokovic, Murray, Federer, Nadal v plné síle. Měl prostě jen smůlu na dobu, si myslím, že v nynější době by na grandslam měl.
Reagovat
makro99
Herně neměl jen na Djokera a Nadala. Ve svých nejlepších letech byl ale herně i výsledkově s Murrayem i Federerem zcela vyrovnaný. Do roku 2013 včetně to měl s Murrayem 6:4 a ve svém vrcholném období 2010 až 2013 to měl s Federerem 5:3 a v tomto období vyhrál i oba tehdejších střety na GS Wimbl 2010 a US 2012...
Reagovat
HolyMotors
Já ho vůbec neshazuju, naopak, měl jsem ho hodně rád a fandil mu. Měl skvělou kariéru. Ale pravda je, že podobných lapsů v těch klíčových momentech měl relativně hodně proti top hráčům.
Reagovat
EllNino
No, ale to měl skoro každý v té éře, nebyly to až tak lapsy jako prostě kvalita na druhé straně, byli prostě lepší než on, zase tolik zápasů, kde by hodně vedl a pak prohrál, si nepamatuju
Reagovat
HolyMotors
Já si pamatuju, že často podával celý zápas jak z partesu a pak tam hodil dvojchybu za klíčového stavu :)
Reagovat
EllNino
ale v jakém zápase konkrétně, pár si jich vybavím, ale tolik zase ne... on většinou proti topkám prostě dostal a šel ...porážel slabší a prohrával se silnějšími a neoblíbenými, protože byl čitelný, ale zároveň konzistentní ... ale labil s dvojchybami nevím nevím
Reagovat
SpacialRecognition
stávalo se mu to, ale to myslím nejčasti až v době, kdy začínal mít problém se zádami
Reagovat
HolyMotors
Tak neřekl bych přímo labil. Ale stalo se mu to relativně hodnekrat na to, jak dobré měl podání mám pocit. Musel bych to samozřejmě přesně dohledat, takhle spoléhám jen na nepresnou paměť.
Reagovat
darek.vrana
Ten šmatlavej pšontek mi poslední měsíc pije krev...
Reagovat
EllNino
Jo no :) Menšík, Macháč, Lehečka
Reagovat
SpacialRecognition
Lehečka měl ve třetím spoustu příležitostí, nevyužil je.
Reagovat
EllNino
Tyjo, celkem divoká dvoudenka

Takovéhle veletoče a tolik zápasů naráz, hodně vyhraných tříseťáků, Markéta oklepaná z kanára, Karolína z letadla dvakrát kouset od prohry a stejně jede dál, Linda po včerejší bídě dneska odvrátila opět mečbol, Katka ve výborné formě :)

Jsem zvědav na zítra, Linda s Karolínou obě po náročném týdnu, i tak si jedna z nich zahraje finále tisícovky :)

Markéta a Katka budou muset dobře bránit, bude to střelba :)

Hodně štěstí, držet slinu!
Reagovat
makro99
moc hezká série upsetů :)
u Lindy jsem vůbec nepochyboval, že tu Sakkari dá, dokonce sem si říkal, že by to mohlo být takto nějak přes MB :) jak se o Lindě vždycky říkalo, že má skvělou hlavu, tak ten první rok, rok a půl na WTA to trvalo (dlouhé čekání na první výhru, prohry s Raducanu apod.), než se to začalo projevovat; ale teď si myslím, že nastává období, kdy o podobné otočky v koncovkách setů/zápasů nebude nouze :)
zato Katku sem teda upřímně nečekal; všichni víme, že Gauff je v posledních měsících neskutečně konzistentní - od Wimbledonu prohrála pouhých 5 zápasů a to vesměs s hráčkama Top 3. Že jí takhle smázne zrovna Katka... a ještě k tomu z 0:4 na 6:4
Karolína - tady sem nepochyboval, že TO zase přijde... ale že to bude ještě s takovým melodramatem :)
pěkné dny - 4 ze 16, zdá se, že zdatně navazujeme na loňské tisícovky :)
Reagovat
EllNino
Mě u Lindy zatím jen mrzí ta prohraná hrůzná finálová trága s Hibino v Praze, jinak je skvělá :))
Reagovat
misa
Ještě si připsala pěknou finálovou prohru minulou neděli :)
Reagovat
vladka
Kačka - skvělý! Kdyby už ani ťuk, tak za tohle klobouček
Reagovat
lars
Skvely ne, to by musela mit lepsi servis
Reagovat
Dobry-den
Holky skvělé, jen škoda, že hrály všechny současně. :))

Linda - úplně v klidu, lážo plážo, 3:6 3:5 *30:40, není problém. :) Forma nic moc, ale hlava dobrá. Stačilo zůstat mentálně v zápase a Sakkariová se sesypala a konečně potáhne pryč z top 10. Hurá!

Kája - 6:1 4:1, pak odpadla. Za stavu 2:4 ve třetím jsem odešel, tak nevím, co se stalo a jak to otočila. Píšete o labilitě Rusky, ale důležité bylo bojovat, taky to mohla Kája v závěru odchodit, takže super a těším se na derby.
Favoritkou bude asi Linda, Kája už musí být úplně vyfluslá...

Katka - tu jsem moc neviděl, bylo toho moc zaráz, ale Cori není robot a i ona si musela vybrat jednou slabší den.
Tady spíš překvapení, že to Katka po obratu z 0:4 ve druhém setu rychle dohrála bez nějaké divočiny.
Po skalpu top hráčky ale čekám zítra výbuch...

Marie - tu jsem kromě pár míčů taky neviděl. Soupeřka se asi trefovala do kurtu o něco víc než ta včerejší, takže to holt nestačilo. :)
Reagovat
com
Tak zitra je kurzovou favoritkou Lindicka Asi proto, ze odvratila matchbol, ale tak Sakkari je posledni dobou stejne marna, takze zadny extra meritko to neni

Karolina by mela zabrat a v Dauha jeste minimalne 2 zapasy vyhrat, i za cenu toho, ze z Dubaje nakonec odstoupi, aby si dala zaslouzenej odpocinek

V Dauha by ji prvni nasazena souperka cekala az v SF - a to se vyplati.. Na takovy supr rozlosovani v Dubaji se nemuzeme spolihat
Reagovat
cabuna
Jestli jsi dnes koukal tak Kája dnes už hrála silou vůle těžko se zregeneruje .To už pak je hrozba zranění .A ty by jsi jí hnal jak nadmutou kozu
Reagovat
com
ja bych ji pral jeste ten titul v Dauha, pak si muze odpocnout a nasleduje titul na FO
Reagovat
cabuna
Tak kdyby šlo o přání tak bych jí přála Dauha i Dubai
Reagovat
PetaM
Však jede už jen na výpary. Z bezvýznamného titulu v Kluži bude žít další rok. :D
Reagovat
cabuna
Ty máš z Káji nějaký mindrák? Nechápu ,když někoho nemusím tak ho neřeším vyzkoušej to uleví se ti .
Reagovat
lars
PetaM je hejtr Pliskove
Reagovat
Kandinsky1
To je fakt šokující , při pohledu na žebříček.
Reagovat
com
vsak dneska byla favoritkou Karolina, pritom Ruska je zebrickova skorosousedka Lindicky, takze asi tak
Reagovat
frenkie57
Koukám trochu na Osaku s Martič a řeknu vám, že se to devče už do toho pěkně dostává. Bude to těžká soupeřka pro Lindu/Karolínu v QF.
Reagovat
Petruco
Bravo Káčo. V posledních měsících jsi moje jasná favoritka! Oceňuji tu bojovnost, a to i za nepříznivého stavu, - tu víru ve vítězství. BRAVO! Byl to nádherný mač!
Reagovat
dadaft
Reagovat
SydneyOpen
Holky dnes velká paráda no a Kuba Menšík též postup
Reagovat
Mony
Tsúra s tou Žábou taky hezky zametá ..to těm Arabům moc Hvězd nezůstane
Reagovat
frenkie57
Bylo MTO?
Reagovat
com
Když Čurenko vyhrava, tak MTO nepraktikuje Jinak je vychcana dost no
Reagovat
vladka
Reagovat
turista
Přesně. Pokud jasně prohrává tak často skrečuje zápas. Je to Mrs.Skreč. Vyčůraná jak mraky.
Reagovat
drabona
Zépasy byly všechny výborně odehrány včetně Bouzkové, Gratuluji. Nejvíce mne překvapila Kateřina, konečně "srovnala hlavu" a začala být tím pádem jistější a sebevědomější, je to jiná hráčka než loni. Brzy by se to mělo projevit i v žebříčkovém postavení.
Reagovat
GaelM
A tak jestli tohle má být ten důvod, proč nehraje čtyřhru, za mě v pořádku...
Reagovat
SpacialRecognition
Pochybuju, že se Karolína stihne zregenerovat do zítřka, Linda by měla mít snadnou práci, každopádně hodně dobře... 7 výher v řadě, sebevědomí musí mít už dobré. Asi bude i lepší, aby Linda postoupila, aby se Karolína stihla zregenerovat do Dubaje.
Reagovat
lars
V Dubaji muze mit spatny los
Reagovat
PetaM
Zítra prohaje, v Dubaji prohraje a je tam, kde byla. :D Měla by radši vyhrávat, než to někomu nechávat.
Reagovat
lars
jojo, prohra ve finale v Dubaji by ji vynesla do top30 zebriku WTA - tam, kde byla . A i tu 1 trofej by nekomu nenechala
Reagovat
tommr
Takovou divočinu jako dneska jsem snad ještě nezažil. Čtyři dramatický zápasy našich najednou až mi z toho šla hlava kolem ...
Karolína, Katka a Linda zaslouží uznání hlavně za bojovnost se kterou zvládly zápasy které se pro ně nevyvíjely zrovna ideálně. Katka a Linda navíc vyřadily hráčky z top-10 ...
Vyloženě nezklamala ani Marie Bouzková, které chybělo opravdu málo aby zápas dovedla aspoň do toho třetího setu ...
Reagovat
frenkie57
Já jsem nestačil přepínat streamy, dva monitory pořád málo.
Reagovat
Vep
Reagovat
Otmar
Naprostý souhlas! Pro mně největší překvapení Kateřina, (přiznám se, že jsem ji zasklil předem). Marie po včerejšku hrála, co to dalo, ale Daniella je vyšší level než Kenin. Obávám se, že by s ní nevyhrála ani za běžných okolností. Za dnešek všem jen uznání!
Reagovat
bardunek666
Kačka dnes příjemně překvapila. Pohyb má opravdu úžasný a zastínila tak přednost Američanky. :)
Kája to nakonec dnes taky dopinkala do dobrého konce, ale šlo vidět, že únava je znát. Naštěstí Rusanda má v hlavě často dost vymyto a zdatně pomáhala k výhře Káji.
Marušku jsem neviděl, její tenis mě poslední dobou vysiluje
Reagovat
tommr
Karolína se ke konci sotva držela na nohách. Je skoro neuvěřitelný že v takovým stavu ještě dokázala zápas vyhrát. Naštěstí ta Ruska je opravdu vypatlaná a Karolíně v závěru vydatně pomohla ...
Reagovat
zfloyd
Kačenka po dnešku jasná kandidátka na titul
Reagovat
Nola
teda, iba som citala, ze v 2.sete otocila z 0:4, Coco si za klobucik tuto prehru neda , mne sa to paci a velmi, tiez vyhry ostatnych ceskych hraciek, kazda to dala po svojom, po boji.... ale dnes je Katka najvacsia hrdinka
Reagovat
Liverpool22
Reagovat
Honza-K
Markéta, Linda, Kateřina a Karolína - nejedná se o mezinárodní mistrovství ČR ?
Reagovat
frenkie57
Čtvrtina holek v OF jsou Češky, fakt to tak skoro vypadá.
Reagovat
Krisboy
Holky skvělé!! Takhle se na ně musí, Kájo! A Linda s podvodnicí pěkně vyběhla!

Reagovat
vladka
Reagovat
Mony
Plíštice už byla dost vyšťavená, dnes to na ní dolehlo.. ještě, že to Potápka moc neumí. S Lindou by to mohla být dobrá zábava.
Reagovat
misa
Marie se loučí s dvouhrou po prohře 4-6, 5-7. Skore bylo těsnější než jsem čekal. Zklamání z mizerné bilance brejkbolů 3/12... Ve druhém setu měla Marie čtyři brejkboly na vedení 5-2, kdyby se jí brejk povedl, asi by druhý set dotáhla. Snad časem přijdou lepší výsledky, podobně jako loni od turnajů na evropské antuce. Přínos špičkové trenérky zatím neviditelný, brzy asi přijde na řadu rozhodnutí, jestli má smysl dále utrácet.

Vzhledem k výsledkům Noskové a Siniakové je účast na olympiádě ve dvouhře pro Bouzkovou ztracená.
Reagovat
hanz
No do kdy se to sčítá?
Reagovat
misa
Do skončení Frech Open.
Reagovat
makro99
Kde to Magda pořádá, doma v Lodži?
Reagovat
misa
:)
Reagovat
frenkie57
Tak asi se dalo čekat, že Martinez nehodlá měnit základní filozofii Maruščiny hry, kterou je urputná obrana, no a na to ostatní - razantnější údery a podání je třeba lepší fyzická muskulatura. Marie je sice vysoká(180cm), ale je to takové tintítko, ručičky jak hůlčičky.
Moc bych jí přál, aby udělala pod vedením Conchity nějaký progres, ale nevím, nevím.
Reagovat
misa
Ano, je fyzicky slabší než většina ostatních. Měla už řadu kondičních trenérů a postavu zesílila jen trochu, víc už jí geny asi nedovolí. Otec s matkou ji stvořili takovou jaká je :)
Reagovat
frenkie57
Ale pěkná a sympatická je dost, takže žádná tragédie.
Reagovat
misa
To určitě ne, spíš naopak. Marie má všechny předpoklady k tomu, aby měla šťastný život. Co se týká tenisu, tak si na konci kariéry může říct, že tomu dala všechno co bylo v jejích silách.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist