Spiderman a Čínská zeď září. A zářit mohou i jejich vlasy, kvůli sázce

29. 10. 2016, 13:35
Aktuality 16
Lucie Šafářová a Američanka Bethanie Matteková-Sandsová jsou k nezastavení. Tým Bucie vyhrál už osmnáct zápasů za sebou, a pokud zvládne v neděli i ten devatenáctý a ovládne v Singapuru Turnaj mistryň, půjdou hráčky na halloweenskou párty s růžovými vlasy.
B. Matteková a L. Šafářová (© Instagram)

"Bohužel, ve vzduchu je sázka, že si obarvíme vlasy narůžovo, když vyhrajeme," prozradila Šafářová českým novinářům po dnešní výhře v semifinále nad nasazenými jedničkami Caroline Garciaovou a Kristinou Mladenovicovou z Francie 6-3 7-5.

S nápadem na růžový přeliv přišla Matteková-Sandsová. "Doufám, že to bude barva na jedno umytí. Ale sázka padla," smála se Šafářová.

Česko-americká dvojice hraje báječně a ještě se k tomu viditelně na dvorci i mimo něj dobře baví. "Je to velká část našeho úspěchu. Neklademe na sebe žádný tlak, jedeme na vítězné vlně. Užíváme si to. Myslím, že i kdyby se zápasy nepodařily, tak k tomu budeme přistupovat stejně. Baví nás to," uvedla Šafářová.

S úsměvem na líci přichází i skvělá hra. Šafářová proti Francouzkám zářila nejen od zadní čáry, ale tentokrát i na síti. "Jo, bylo to dobré. Sedlo mi to a bylo tam hodně obranných volejů. Říkáme, že ona je Spiderman na síti a já jsem Čínská zeď vzadu, a Bethanie dnes dodala, že se zeď přesunula na síť," řekla Šafářová.

"To, že se zlepšuju na síti, je dané tím, že hraju víc a víc deblů a trénuju s Bethanií, která to na mě pálí. Jsem ráda, že jdu nahoru," pochvalovala si česká tenistka.

Soupeřky pro nedělní finále ještě neznaly, ale bylo jim jedno, jestli to budou obhájkyně titulu, Švýcarka Martina Hingisová se Saniou Mirzaovou z Indie, nebo ruské olympijské vítězky Jekatěrina Makarovová a Jelena Vesninová. "Oba týmy jsou silné, ale taktika je stejná - hrát agresivně a užít si finále," řekla Šafářová. Pokud by však hrály s Ruskami a porazily je, Matteková by se stala světovou jedničkou.

Brněnská rodačka by ráda potvrdila svoji skvělou deblovou finálovou bilanci. Ze čtrnácti bojů o titul získala ve čtyřhře dvanáct vavřínů. "Vím o tom. Doufám, že to bude takhle pokračovat a že to doklepneme i tady," přála si Šafářová.

Ať už dopadne finále jakkoli, česko-americký pár půjde po utkání večer na halloweenskou oslavu. Matteková-Sandsová už se podle Šafářové těší měsíc. "Je nachystaná. Nechala si poslat nějaké věci z Ameriky a téma je Marvel, takže to bude zajímavé," uvedla Šafářová.

Po semifinále už si připomněly i letošní vánoční svátky. Pro organizaci WTA natáčely video. "Opravdu," ujistila Šafářová, že si nedělá legraci. "Měly jsme na hlavě čepičky a zvonečky. Musely jsme zpívat tenisovou vánoční písničku. Už jsem si na podobné doplňkové aktivity zvykla a s Betty je to sranda," dodala.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

16
Přidat komentář
janek_da
tyhle dvě mě spíš připadají jako velkoburžoazní, dekadentní, imperialistický pár. Počkám jestli to tak vidí i FU
Reagovat
smazaný uživatel
hahahahahah
Reagovat
gigin
:-DDDD Jendo máš fazónku
Reagovat
blixa
Vystihl jsi to dokonale !!! Takové páry přímo zbožňuji ;-) :D
Reagovat
FulnekUltras
něco na tom asi opravdu bude - jinak by z tebou zmiňovaných hodnot Šafi určitě zbylo něco i do singlu ;)
Reagovat
Fandina
Ale Šafi je lepší singlistka než Beth, takže to nějak nehraje.
Reagovat
VlS
se u toho skvěle baví, to je až nakažlivé. Z nich ta pohoda doslova kape. Dívat se na to, jak spolu furt blbnou jak rozjívený školačky, to je balzám na duši.
Reagovat
Krisboy
Takže zítra Rusky. Na finále se těším. Myslím, že postoupily opravdu dva nejlepší páry. Ale Lucka s Beth jsou o kousek lepší, takže jsem optimistou. Za chvilku si jdu zahrát, jestli vyhraju, holky vyhrajou taky :)
Reagovat
Jabadu
Doufám, že nejdeš hrát s Petrou?
:-)
Reagovat
misa
Ono je to jedno, protože nepíše, co se stane, když prohraje :)
Reagovat
Krisboy
Jasně :) Chybí tam dovětek - a když prohraju, vyhrajou taky. Bohužel ne. Každopádně já jsem vyhrál.
Reagovat
Fandina
Dá se koupit růžová ve spreji a ani se to nemusí smývat, stačí vyčesat. Takže koukejte to vyhrát a růžová není problém. Pojďte a go!!!
Reagovat
Krisboy
Holky už roupama nevěděj co by. Ale těším se na vás, hlavně na Lucku, Beth je furt tak barevná, že to u ní nebude žádná změna :)
Reagovat
misa
Rúžové vlasy jsou určitě přijatelnější než tetování, které bylo v sázce loni za kalendářní grandslam :)
Reagovat
d@ve
Doufám, že ty růžovky uvidíme.. :D
Jinak to "tetování" taky mohlo být smývatelné. :)
Reagovat
misa
Tady zkusila modrou :)

https://www.instagram.com/p/BJ5gnIdjR85/
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist