Start Tsongy a Monfilse ve Wimbledonu je v ohrožení

21. 6. 2015, 09:22
Aktuality 7
Za osm dní startuje Wimbledon a možná o něj přijdou dva elitní Francouzi. Jo-Wilfried Tsonga se kvůli problémům s břišními svaly odhlásil i z třetího přípravného turnaje a Gaël Monfils si v pátek přivodil zranění kyčle.
Profily hráčů
Jo-Wilfried Tsonga

Dvanáctý tenista světa Jo-Wilfried Tsonga si v semifinále French Open proti Wawrinkovi přivodil zranění břišních svalů a od té doby je na marodce. Byl nucen zrušit svou účast v Hertogenboschi, v Halle a odhlásit se musel i Nottinghamu. 

Zda třicetiletý Francouz stihne třetí grandslam sezony, který startuje 29. června, je tak stále velmi nejisté. Každopádně však nebude mít odehrán na trávě jediný zápas.

Ve Wimbledonu vítěz 11 turnajů ATP dvakrát došel do semifinále (2011 a 2012). "Mrzí nás to, protože Tsonga je hodně oblíbený hráč. Snad se stihne do Wimbledonu dát dohromady," řekl ředitel turnaje Nottingham Open Paul Hutchins.

V ohrožení je i start Gaëla Monfilse. Osmadvacetiletý Francouz si v pátečním čtvrtfinále v Halle po pádu a následném nárazu do reklamního banneru poranil pravou kyčel a utkání musel skrečovat. Šestnáctý hráč světa by ve Wimbledonu, kde je jeho maximem 3. kole, mohl chybět už potřetí za poslední čtyři sezony.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

7
Přidat komentář
gigin
http://www.tennis-arena.cz/wawrinka-favorite-wimbledonu-roger-a-novak-andy-ne-7795cz/
Reagovat
Roger_Federer
Zatipujem si?

MC.Halle 2,69
Bouchard 2,1
Bemelmans 2,85
Kvalda;
Bloumfield 3,9
Gombos 2,7
Milton 3,3
Reagovat
janek_da
Edmund 1.92, ted uz asi ne za 1.73
Sela(Traver) - HCP
Chung(L.Mayer) - 2.4
Gonzales(Fucovics) - 3.2
Brengle(Hercog) - 2.37

Bloumfield, McHalle, Bouchard - to vypadá zajímavě
Reagovat
pockerface
Gael je blázen, někdy to s tím dobíháním míčků přehání. Někdy chce za každou cenu udělat šaškárnu a kolikrát se už takhle zbytečně zranil. Neviděl jsem zápas, tak nevím jestli to byl tento případ, ale těch zranění z blbosti už si přivodil ve své kariéře dost.
Reagovat
Gracias_Mendoza
jednou klaun, vždycky klaun
Reagovat
smazaný uživatel
tento chlapík má smolu. Bude mi chýbať a samo aj jeho úsmev. Taký nemá nik na okruhu. slniečko :)
Reagovat
Cico93
Tsonga;-:(((((
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist