Štěpánek končí v Monte Carlu v 1. kole

16. 4. 2012, 15:53
Aktuality 75
Radek Štěpánek znovu potvrdil, že se mu v Monte Carlu nedaří. Už popáté v kariéře vypadl z turnaje hned v úvodním kole; tentokrát nestačil na Fina Nieminena, se kterým prohrál 3-6 6-7.
Radek Štěpánek

Třiatřicetiletý Radek Štěpánek se s Jarkkem Nieminenem utkal letos už potřetí a celkově podeváté v kariéře. Poslední duel s Finem český tenista v Sydney prohrál a stejně dopadl i v Monte Carlu, kde v osmi dosavadních startech ani jednou nepřešel přes druhé kolo.

Do problémů se Štěpánek dostal hned při svém prvním podání, kdy musel odvracet brejkboly svého soupeře. To se mu ještě povedlo, ale v šesté hře se Nieminen dočkal a náskok už v úvodním setu nepustil.

Za kratší konec tahal rodák z Karviné i ve druhé sadě, v níž rychle přišel o servis. Ten si Štěpánek dokázal vzít rychle zpátky a poté ještě jednou, když srovnával na 4-4. Tie-break ale patřil Nieminenovi; od stavu 2-2 vyhrál tři výměny v řadě a po téměř dvou hodinách proměnil hned první mečbol.

Štěpánek, který v Monte Carlu nastoupil týden po vítězném čtvrtfinále Davis Cupu, tak nevyužil šanci zahrát si se světovou dvojkou a obhájcem titulu Rafaelem Nadalem ze Španělska, který byl nasazen přímo do druhého kola.

Volno má v prvním kole také šestý nasazený Tomáš Berdych, jehož čeká vítěz zápasu mezi Chorvatem Marinem Čiličem a Italem Simonem Bolellim.

První výhry od začátku února se po pěti porážkách v řadě a problémech se zády dočkal Albert Montaňés. Španělský tenista v Monaku zdolal ve třech setech Milose Raonice, který tak na antuce prohrál už páté utkání v řadě. Na Montaňése ve druhém kole čeká osmý nasazený Srb Janko Tipsarevič.

Repríza pětisetové bitvy na letošním Australian Open čeká Bernarda Tomice a Alexandera Dolgopolova, kteří dnes v zápasech s Istominem, respektive Chelou nečelili jedinému brejkbolu. Ve vzájemné bilanci vede 3-1 na zápasy tenista z Ukrajiny, naposledy letos v Melbourne se ale z výhry radoval devatenáctiletý Australan. Na antuce se utkají poprvé a hrát budou pravděpodobně o souboj se světovou jedničkou Djokovičem.

Výsledky - Monte Carlo (antuka, dotace 2,744.225 eur):
Dvouhra - 1. kolo:
Nieminen (Fin.) - Štěpánek (ČR) 6:3, 7:6 (7:3), Verdasco (13-Šp.) - O. Rochus (Belg.) 4:6, 6:2, 7:5, Melzer (15-Rak.) - Kubot (Pol.) 6:2, 7:5, Dolgopolov (16-Ukr.) - Chela (Arg.) 6:2, 6:2, Mathieu (Fr.) - Young (USA) 6:0, 6:1, Tomic (Austr.) - Istomin (Uzb.) 6:4, 6:3, Kohlschreiber (Něm.) - Rufin (Fr.) 6:4, 6:4, Benneteau (Fr.) - Granollers (Šp.) 6:3, 3:6, 6:2, Montaňés (Šp.) - Raonic (Kan.) 6:2, 3:6, 6:3.

 

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

75
Přidat komentář
Heather_Fedex
co dela v hledisti vika & amelie??
Reagovat
tommr
Mauresmo ted Viku trénuje - to nevíš? Zřejmě jí ukazuje na příkladu chlapů názorně jak by měla hrát ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Třeba jela na výlet s Bubkou, kterej prohrál v 1. kole kvalifikace :-)
Reagovat
Heather_Fedex
to vim, ze ji amelia trenuje. ale doufam, ze po ni nechce, aby hrala tak ako ty kluci ;))
Reagovat
Heather_Fedex
no, i to je mozne...
Reagovat
gigin
Viktor - JZD Marná Snaha :-((
Reagovat
tommr
nic jinýho se asi nedalo čekat. Vždyt Troicki nedávno na antuce prohrál i DC zápas Rosolem ... :)
Reagovat
gigin
ale tam už o nic nešlo.. v tom prvním zápasu proti Tomíkovi byl úplně marný .. Marný je už asi tak rok :-(( Přitom na RG loni právě proti Andymu to byl parádní mač ..
Reagovat
gigin
Ty bys mu mohl poslat nějaký motivační dopis, jestli tě můžu poprosit. Něco ve smyslu ohrožení a tak. Prostě něco optimistického :-))
Reagovat
tommr
no Troicki už spad na 30. místo a pokud se rychle nevzpamatuje tak bude brzo mimo první padesátku. Na FO bude obhajovat osmifinále a v současný formě to určitě nedá. Navíc mu odpadnou i body za DC ...
Stačí takhle? Jestli jo, tak mu to klidně můžeš přeposlat. A že ho pozdravuju - na rozdíl od Tipsareviče kterýho úplně nesnáším, je mi Troicki totiž docela sympatickej ... :)
Reagovat
gigin
Díky a vyřídím :-)))
Reagovat
Heather_Fedex
spatna zprava: marion definitivne na oh startovat nebude. pro mne velka skoda, protoze na trave mnela sanci dokonce i na medaili...
Reagovat
smazaný uživatel
A je to už úplně definitivní? Nebo by mohla ještě dostat WC od Olympijského výboru? Díky za odpověď.
Reagovat
Heather_Fedex
jelikoz bartoli nesplnuje zakladni kriteria (reprezentace sve krajiny ve fed cupu) tak je to definitivni, dnes to jeste potvrdil francouzsky minister sportu david douillet.
Reagovat
smazaný uživatel
Hm, škoda. Ona má pokud vím dlouhodobě špatné vztahy s národní federací, někde jsem to četla, ale ted přesně nevím, oč šlo..snad k vůli jejímu otci..možná někdo ví..
Reagovat
tommr
zrovna nedávno se řešilo jestli budou moct na OH jet Cetkovská a Zakopalová když nehrajou FC a já jsem Bartoliovou zminoval jako příklad hráčky, která by na OH kvůli neshodám s národním svazem nemusela jet. No a už je to tady ... :)
Dost kuriozní je i důvod proč se vlastně Bartoliová s francouzským národním svazem rozhádala. Hopsanda totiž trvá na tom, že jí může koučovat jen její otec a to i při utkáních FC ... :)
Reagovat
Heather_Fedex
no, to je opravdu tvrdohlavost, ale i tak, to jeji nasazeni mi proste bude chybet ;))
Reagovat
tommr
je to škoda pro ní i pro diváky - sice by asi nevyhrála, ale mohla by tam nějakou tu favoritku pěkně potrápit ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
A nebo rovnou porazit, třeba Viku :-)
Nevíš, proč Dominika ukončila spolupráci s trenérem? Nějaký oficiální stanovisko?
Reagovat
tommr
něco se říkalo o tom, že se chce naplno věnovat koučování chorvatskýho DC týmu. Tomu ale zase odporuje to, že se dohod na spolupráci s Jankovičovou. A špatný výsledky za tím asi taky nebyly - ledaže by Cibulková měla přehnaně velký ambice ... :)
Reagovat
Heather_Fedex
mam informace, ze jankovicova (dama) vyskousi spolupraci s krajanem
Reagovat
Fandina
dadaft ... u tebe bych si neškrtla, i když z dlouhých krátké jde snáž, horší je to přirozenou cestou zpět ... úsměv
Reagovat
dadaft
to se neví. ))
i dobře provedený drdůlek nebo vyčesané vlasy se hodnotí. rád se zkrátka koukám na dívči šíji a krk...
Reagovat
smazaný uživatel
Hmmm :-), pohled na ženskou šíji má něco do sebe. Stejně tak jako dlouhé vlající kadeře :-). A s dlouhými vlasy jde vyčarovat obojí, jak píše dadaft :-).
Reagovat
gigin
Reagovat
smazaný uživatel
ahoj! :-) Krasny.. Prehled, dosah :-) i letadlo.. :-)
Reagovat
gigin
Mária je ostříhaná !!!!!
http://www.q3.cz/images/61m_a1.jpg
http://www.q3.cz/images/13m_a_2.jpg
Reagovat
Heather_Fedex
maria je 1 z tech, kt. by vypadala dobre i s pytlem na hlave ;)
Reagovat
smazaný uživatel
kdyz je vhodny strih tak kratke vlasy jsou na zenskych sexy a toto je zrovna ten pripad. U mne palec nahoru, lepsi nez ten konsky ohon co mela, a pomuze to i jejim vykonum, pac bude na kurtu trochu lehci:) atd..., jenom je teda trochu stetkoidne namalovana na tech fotkach, ale proti gustu..
Reagovat
Fandina
a monty upřednostňuje dlouhé vlasy ....
nebo, že by jako Emička před svatbou se Sašenkou shazovala vlásky ....

Teď vážně. Márii to moc sluší a zase je s módou vpředu, jak se říká hvězda. Krásná holka.
Reagovat
dadaft
miluji u žen "klučičí" střih a krátké vlasy... ))
Reagovat
Fandina
dadaft ... u tebe bych si neškrtla, i když z dlouhých krátké jde snáž, horší je to přirozenou cestou zpět ... úsměv
Reagovat
Heather_Fedex
praveze to vubec neni vyzivave a uz vubec ne stetkoidne, je to velmi jemny make-up rty ma prirozene, na lickach zadne kreace ala velikonocne vejce, nadherne oboci a cerna linka na ocich. mozna ma trochu vacky pod ocima, ale jinak je nadpozemska ;)
Reagovat
gigin
Já se zase můžu zbláznit z těch ohonů u bab !! Se celý rozklepu a je po mne ... :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
No, střih moderní, ale Maria mi připadá takhle starší, ty delší vlasy ji hezky rámovaly obličej, mně se to moc nelíbí.
Ne každýmu krátký sluší, mně určitě ne, shazování nebude Fandino :-)
Reagovat
pepin
Ahoj, tak já souhlasím s Tebou a Emou, mám také raději delší, ba dlouhé vlasy. Ani mně se siréna v tomto účesu moc nelíbí, řekl bych, že delší vlasy jí slušely víc.A je pravda, vypadá no nevím, jak bych to řekl taková naducaná.
Reagovat
smazaný uživatel
Nenosila takový účes kdysi Victoria Beckham? Možná u ní našla inspiraci :-)
Reagovat
pepin
Ted když jsi to připomněla tak si myslím, že ano. Ale ona je hrozně vychrtlá. Já jsem ted Marii viděl v těch krátkých vlasech na jiné fotce a vlastně tam byl celý záběr a zase to vypadalo úplně jinak než na fotce v tom odkazu. Myslím tím lépe.
Reagovat
smazaný uživatel
tak je to hodne subjektivni, nejsem odbornik na vlasy ale z meho laickeho pohledu ma Sharapova pomerne ridke vlasy a ma jich malo, a kdyz je mela dlouhe, jeji culik byl "nijaky", ani si nepletla cop, protoze by nemela poradne z ceho:) Je to pro mne stejna typa jako treba Gwyneth Paltrow nebo Demi Moore (zamlada), taky jim slusely vic kratsi sestrihy.
Reagovat
tommr
po Granollersovi vypad trochu nečekaně v prvním kole i Raonic a tak se zdá, že si to pěkný 23. místo udrží i nadále. Nikdo jinej ho už momentálně nemůže reálně ohrozit ... :)
Reagovat
Fandina
Žádné štěstí neměl, vyždyť prohrál ...
Reagovat
pepin
No štěstí měl, protože se neunaví na nadcházející čtyřhru.
Reagovat
Fandina
... na to jsem fakt nepomyslela ... no jo no ... úsměv
Reagovat
pepin
No ani se Ti moc nedivím, ono sledování zde probíhajících námluv Emy je hodně náročné. Jen, aby jim to tipování vyšlo. Ještě ale nepíšou co se bude dít, když to nevyjde.
Reagovat
Fandina
Všechno jsem to nepobrala. Na čem všem se dohodli?
Reagovat
pepin
No jen tak letem světem, pokud Fran. postoupí aspon do čtvrtfinále, tak pokud není Ema rozvedená, tak to má urychlit, aby to potom případným vítězstvím Fran. nezdržovala. Mají tam totiž velký kurz na vsazení. Podmínkou ještě bylo, že ženich nesmí fandit Rogerovi. A to si myslím bylo splněno.
Reagovat
Fandina
Koukám, že ženich by slíbil všechno, aby dostal nevěstu, v reálu to bývá naopak. Je to tedy na nevěstě, všechno ne? I v reálu za vším hledej ženu ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Když je to hodně náročné, tak to nesleduj :-)
A nebo chceš znát pokračování? Neboj, kdyby něco, budeš první, kdo to bude vědět :-)
Reagovat
pepin
Ale já jsem nebyl zvědavý, to přece chtěla vědět Fandina co se děje, respektivě událo. Já jsem v tom nevinně, podávám jen zprávu.
Reagovat
smazaný uživatel
16.04.2012 20:36
..tvůj příspěvek v tomto čase tomu nenapovídá, že bys podával jen report:-) a na to je moje reakce..a kdo bude chtít, tak si přečte originál, ne? :-)
Reagovat
Fandina
Tak já jsem se pepina fakt ptala, nevím, co jsem všechno přečetla, tak jsem si to zjednodušila ... tak se na něj tak nezlob ... úsměv
Reagovat
pepin
To máš s tím originálem pravdu, ale Fandina se ptala, já odpovídal. Jinak jsem byl 3 dny v práci a k portálu jsem se nedostal a tak to ted doháním, abych věděl co se událo. To jen na vysvětlení.
Reagovat
pepin
Děkuju, vidíš já jsem to schytal. No jak se říká, pro dobrotu na žebrotu.
Reagovat
smazaný uživatel
No, dobře, tak já to tedy hodím za hlavu :-)) a to máš pravdu, to dožen, aby ti něco důležitýho neuteklo, to se pak blbě dohání :-)
Reagovat
Fandina
Nebo zase o ženách zvědavá nebo zvídává ? ... nebo co se to vlastně o holkách říká ...
Reagovat
Fandina
Oprava .... to mělo být o mě ... co se to ....
Reagovat
pepin
Já jsem prostě na 3 dny vypadl z obrazu, takže jsem ani nevěděl spoustu výsledků. Když jdeš spát každý den ve 2 v noci po šichtě, tak toho máš plné zuby. Tak to prostě doháním. Nic jiného.
Reagovat
smazaný uživatel
Všude mám smajlíky, klid :-))Nic mi nemusíš vysvětlovat, v pohodě :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Zapas Bennateau-Grannoleres byl važně pěknej,jinak škoda toho že Radek vypadl už zase v prvním kole.Jinak Miloš ted otočil druhej set
Reagovat
VlS
v deblu si sprav chuť!
Koukám, jak Montaněs ničí Miloška.
Reagovat
VlS
Milošek to možná ještě otočí. Vzal si brejk zpátky.
Reagovat
Fandina
Miloš teď pěkným BH do kříže na 4:3
Reagovat
VlS
Tak už to otáčí, druhej 6:3
Reagovat
Fandina
Neotočil, Montanes třetí v pohodě ... úsměv
Reagovat
VlS
Škoda
Reagovat
smazaný uživatel
Hm. Dolgopolov i Tomic postup - z mýho pohledu hrozný neštěstí, že jeden z nich vypadne. Každopádně Dolgopolov jasnej favorit, na antuce by měl bejt furt výrazně lepší.

Zajímavej první den, Verdasco i Benneteau moc pěkný zápasy.
Reagovat
dadaft
jj.
a ten centrkurt !!! - lahůdka. podle mě jeden z nejlepších antukových kurtů světa.
Reagovat
Stan_Borowitz
To se pozná z televize?
Reagovat
gigin
Právě jsem si na tebe myslel, jak jsi psal o tom větru a prachu.
Reagovat
dadaft
no, nemyslel jsem zrovna kvalitu samotného kurtu - i když nepochybuji, že bude ta nejlepší.
spíš jsem myslel celkové umístění, neuvěřitelnou blízkost moře a tak.
zkrátka takových kurtů moc na světě nenajdeš...
Reagovat
Stan_Borowitz
tak to jo, místo je to parádní. Kdyby se tam hrálo o měsíc později, tak je to špičkový turnaj, i když Monte Carlo je jinak (až na okolí hradu a tenisový areál) docela hnusnej panelákov.
Reagovat
Pe3k
No co k tomu říct? Rafa má holt kliku :D
Reagovat
smazaný uživatel
:D
Reagovat
Fandina
... úsměv
Reagovat
Fandina
a ještě šance v deblu tak tam to dejte .......... jooooooooooo
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist