Štěpánek zametl s Dolgopolovem, na Rogers Cupu je po 5 letech ve 2. kole

7. 8. 2012, 20:34
Aktuality 95
ATP TORONTO - Radek Štěpánek vstoupil do turnaje Masters 1000 v Torontu nečekaně hladkým vítězstvím nad světovou šestnáctkou Alexanderem Dolgopolovem z Ukrajiny.
Radek Štěpánek

V roce 2007 Radek Štěpánek na Rogers Cupu - tehdy se hrálo v Móntrealu - vypadl až v semifinále s Federerem, v dalších čtyřech ročnících ale nevyhrál jediný zápas. Letos černou šňůru přetrhl, když do prestižní přípravy před US Open vstoupil cenným skalpem Alexandera Dolgopolova. Ukrajince, který v neděli vyhrál turnaj ve Washingtonu.

Třiatřicetiletý Štěpánek se v minulosti s o 10 let mladším Dolgopolovem utkal dvakrát a pokaždé spolu svedli třísetové bitvy v Brisbane - předloni cestou do finále uspěl český tenista, letos se odveta povedla ukrajinskému soupeři. Třetí vzájemný souboj však zcela ovládl zkušenější Štěpánek.

Relativně vyrovnaný byl pouze první set, ve kterém rozhodl Štěpánkův brejk ze čtvrtého gamu. Ve druhé sadě však karvinský rodák ztratil na podání jen dva fiftýny, postaral se o tři brejky a 16. hráče světa porazil za 64 minut hladce 6-3 6-1.

O postup do 3. kola se Štěpánek utká s Juan Martínem Del Potrem, se kterým má aktivní bilanci 2-1. Argentinský tenista do Kanady přiletěl z Londýna, kde ještě v neděli hrál na wimbledonské trávě a vybojoval na ní olympijský bronz.

Naopak Štěpánek má za sebou nevydařenou olympiádu; ve dvouhře i mixu vypadl v 1. kole, v deblu s Berdychem vyhráli jen jeden zápas.

Druhý český zástupce v soutěži Tomáš Berdych má jako čtvrtý nasazený na úvod volno, ve druhém kole se utká s Julienem Benneteauem, Francouzský tenista si v prvním kole poradil po setech 6-4 6-4 s Američanem Waynem Odesnikem.

Svou dobrou formu potvrdil i na úvod turnaje v Torontu Tommy Haas. Čtyřiatřicetiletý Němec v duelu dvou zkušených tenistů udolal Argentince Davida Nalbandiana, kterého porazil 6-3 6-7 6-3. V dalším zápase se utká s Francouzem Gillesem Simonem.

Na světě jsou již také čtyři osmifinalisté a zatím mezi nimi není žádné překvapivé jméno. Jako první do 3. kola postoupil Mardy Fish, který smetl 6-2 6-0 Australana Matthewa Ebdena a oplatil mu tak nečekanou porážku z letošního Indian Wells.

Třicetiletý Američan Fish si o postup do čtvrtfinále zahraje ve čtvrtek s Juanem Mónakem. Argentinský tenista ve svém úvodním vystoupení vyřadil domácího Vaska Pospisila.

Lépe se vedlo dalšímu Kanaďanovi Milosi Raonicovi, který si poradil 6-3 6-4 se Srbem Viktorem Troickým a až třetí účast na domácím Masters v první vítězný zápas. 

"Je to dobrý pocit. Dnes jsem hrdý na to, jak jsem bojoval a jak jsem hrál. Udělal jsem správně spoustu důležitých věcí, ale stále mám před dalším zápasem prostor na zlepšení," komentoval dvaadvacetiletý Raonic, který by ve 3. kole mohl vyzvat olympijského vítěze Andy Murrayho. Brita ale ještě čeká zápas s rozehraným Italem Cipollou. 

John Isner
v posledním večerním zápase zdolal 7-6 7-5 Španěla Pabla Andújara. Vytáhlý Američan sebral soupeři podání až za stavu 5-5 v druhém setu, kdy mu soupeř při brejkbolu pomohl dvojchybou. Isner pak utkání ukončil třemi esy, kterých nastřílel celkem 17. Letos jich má na kontě již 721, což je na okruhu ATP suverénně nejvíce ze všech tenistů.

- ATP MASTERS 1000 TORONTO -
(Kanada, tv. povrch, 2.848.700 dolarů)
úterní výsledky (07. 08. 2012)

Dvouhra - 1. kolo:
Štěpánek (ČR) - Dolgopolov (Ukr.) 6-3 6-1
Kukuškin (Kaz.) - Dancevic (Kan.) 6-3 7-5
Querrey (USA) - Melzer (Rak.) 6-3 6-2
Granollers (Šp.) - Stachovskij (Ukr.) 4-6 6-4 6-3
Južnyj (Rus.) - Anderson (JAR) 6-1 7-6(3)
Fognini (It.) - Yen-Hsun Lu (Tchaj-wan) 7-6(7) 5-7 7-6(5)
Haas (Něm.) - Nalbandian (Arg.) 6-2 6-7(11) 6-3
Benneteau (Fr.) - Odesnik (USA) 6-4 6-4 

Dvouhra - 2. kolo:

Mónaco (7-Arg.) - Pospisil (Kan.) 7-5 6-4
Isner (8-USA) - Andújar (Šp.) 7-6(5) 7-5
Fish (11-USA) - Ebden (Austr.) 6-2 6-0
Raonic (16-Kan.) - Troicki (Srb.) 6-3 6-4

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

95
Přidat komentář
Sonja
Ester omrzela dětská tvářička?:-(:-D
Reagovat
Fandina
Tomovo vícedenní strniště se mi moc líbí ... sluší mu to chlapíkovi
Reagovat
tommr
Radek podal dneska zase vynikající výkona a porazil i Del Potra. Ukazuje se, že jeho chytrá hra platí na Del Potra mnohem víc než Tomášovo bezhlavý tlučení do balonu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
mel i skvely pohyb a byl super zazrany, gratulace, hezky vysledek!

Berda na servisu dobry vstup.. :-)
Reagovat
tommr
dobrej pohyb měl i Del Potro - až jsem se chvílema divil co všechno dokáže doběhnout. Radek párkrát zahrál krásnej kratas, ale Del Potro je bez potíží dobíhal a trestal ... :)
Pokud bude Radek v těhle výkonech pokračovat i nadále tak by si ještě moh vybojovat nasazení na USO ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
tak ty si jinde :D jestli to byl vynikající výkon, tak to ses asi díval na někoho jiného :D vyhrál jen proto, že Potro byl unavený a vůbec se mu nechtělo hrát..
Reagovat
tommr
ze strany Radka to určitě vynikající výkon byl - hrál chytře a takticky a vyrovnal se i s několika brejky soupeře ...
Co se týče Del Potra tak ten je pořád zraněnej nebo unavenej. To je ale jeho problém a Radkův úspěch to nijak nesnižuje ...
Reagovat
smazaný uživatel
já to beru a přeju mu to.. kdybys napsal, že vyhrál je to paráda tak je to OK.. ale jak napíšeš, že hrál vynikající a chytrý tenis tak to je úplně mimo :D aspon můj názor :D
Reagovat
Fandina
tak to vidíš :-))) vytýkám ti tady, že málo chválíš při fandění a teď zase toto od snezky :-))) ale chval prosím dál, když to tak vidíš ... úsměv
PS já vůbec nejsem tenisový odborník, ale už viděla hrát Delpa hůř než dneska a Radek podle mě hrál moc dobře. Jen tak dál Štěpulo ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
silene kazi a ma s tim Stepcovym chytrym tukesem mnohem vetsi problemy, nez jsem cekala... Snad Stepce neopusti paradni servis a vydrzi to az do konce.
Reagovat
smazaný uživatel
1.účast pro Potra byla povinná
2.šlo vidět, že to pouštěl bo byl ještě unavený z OH
3.nepiš, že Štěpa má chytrý tukec a dobrý pohyb :D hrát Potro aspon na 50% tak ho vyklepe jak malého :D
Reagovat
smazaný uživatel
a?
Reagovat
smazaný uživatel
žádné a není :D prostě hrál hrozně ale naštěstí pro něj hrál soupeř ještě hůř kvůli únavě a že se mu nechtělo hrát nic :D
Reagovat
smazaný uživatel
tak humorne jako Pesek 12 nevidim, :-) ale logiku to celkem ma, osobne se te volbe nijak nedivim. Jednak urcite ponorka, jednak maji (meli pred rozlosovanim) takhle rozhodne vetsi sance na postup a tim padem na rozehrani se. ;-) Navic charakterem sve hry jejich soucasni partaci vubec nejsou od veci ve smyslu vzajemne souhry pak pri DC.
Pardoon, vubec nevim, kam to povesit, je tu zmatek.... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Moje přání je aby ve finále byl stejně jako loni tenista z USA.
Querrey,Fish,Isner
Reagovat
smazaný uživatel
John!!!!! Ale budu spokojena, kdyz prejde pres Andyho... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Aby Andy vůbec přešel přes Raonice. Má za sebou dost náročné OH. Nechápu proč tu hraje. Měl by radši regenerovat před Cincinnati (kde obhajuje titul) a US Open.
Reagovat
gigin
Sojka !! Je zpět !! No nazdar hodiny !! A hned tu huláká a hauzíruje s Johnem :)))))) Ahoooooj :))))
Reagovat
smazaný uživatel
cus, nooo, ten Balkan je nekdy i snesitelnej.... ;-)))
Reagovat
gigin
mrkáš, rozumíš, já taky rozumím ;-))))
Reagovat
steve79
jsem na něj zvědavej. V londýně moc nepřesvědčil. Obhajuje 1 000 bodů. Kdyby je obhájil, tak by to bylo pro mě velké překvapení.
Reagovat
Sonja
Pro mne bohužel taky:-(
Reagovat
gigin
!!!! Co to je ??!! Jak, já taky ??!! Idemo, nic ?? A hybaj fandit a optimisticky, hergot !!!! :)))
Reagovat
Sonja
No co, upřímně to pro mne prostě bude překvapení (moc příjemný!)...samozřejmě budu fandit, idemkovat a vůbec, nemusíš mít strach:-))
Reagovat
a.magerova
Přejdi k nám a máš po starostech a kdy jindy, když né dnes v tak úžasný den !!! :-)))
Reagovat
Sonja
:-D...no jo, asi by to bylo pohodlnější, ale srdci neporučíš, rozumíš:-)))
Reagovat
steve79
hrál včera skvěle. Vše mu vycházelo. Jenže má bohužel velkou smůlu na los. S Del Potrem podle mě neuhraje jediný set, ale zase na jednu stranu Del Potro by mohl být unavený. Takže kdyby se urodilo překvapení tak bych se nezlobil:D
Reagovat
Bob
to je ale ksicht na té fotce!
Reagovat
tommr
v Kanadě zasáhnou do bojů všichni naši nejlepší. Navíc je to tak krásně rozvržený, že je možná všechny uvidíme postupně v televizi ...

Už v 17:00 začne v Torontu Štěpánek s Del Potrem na centrkrtu. Berdych-Benneteau odehrajou druhej zápas na vedlejším dvorci (začátek někdy okolo 19:00). Zápasy z Toronta vysílá Nova Sport ...

Ženy hrajou v Montrealu a Lucka Šafářová by měla odehrát svůj zápas s Karatantchevovou jako třetí na zatím neurčeným dvorci - začátek někdy okolo 22:00. Petra Kvitová odehraje svůj zápas s Pervakovovou na centrkurtu někdy po půlnoci. Zápasy z Montrealu vysílá Eurosport 2 ...

Až na Radka Štěpánka jsou všichni naši velký favoriti a měli by jasně postoupit. Bez šance ale není ani Radek zvlášt pokud se Del Potro bude ještě cítit trochu unavenej po OH ... :)
Reagovat
Bob
asi ne, hraje se Štěpcem čtyřhru..
Reagovat
Pesek12
Nevíte proč Radek nehraje debla s Paesem nebo Tomášem, ale s Del Potrem? Tomáš hraje debla s Mayerem, snad by vše mohla vysvětlit ponorka po OH. Jinak se tomu může říkat zodpovědná příprava před semifinále Davis Cupu s Argentinou, který se hraje již 14.-16. září.
Poznej svého soupeře jako spoluhráče (Radek a Del Potro) a nepřetrénuj se se společným davis-cupovým partnerem v deblu (Radek a Tomáš). Možná je to geniální tah našeho kapitána Navrátila.
Reagovat
smazaný uživatel
i kdyz jsem jeste hlavou na OH:)

Hlavni Kurt
Rezai x Peng > Peng
Shahar x Bouchard > domaci mlada 18 leta kanadanka Eugenie prekvapi:)
Petra x Xenie > Verme, ze Petra to zvladne, h2h 1:0, ale v brisbane2011, jeste to bylo 2:1 na sety. Urcite nic lehkeho Petru neceka, ale Xenie letos nema vysledky.
Simona x Sam > zajimavy souboj na 1.kolo, tipnu Sam.

Kurt NB
Nada x Kiki > tipnu KiKi:)
Sara x Janka > pral bych Jane, ale asi Sara
Lucie x Sesil > Lucka
Flavie x Chanelle > snad Flavie

5
Rus A. x McHale > Christina McHale

9
Mona x Timea > Mona, i kdyz se ji ted tolik nedari.
Reagovat
Fandina
... podobně mě to také napadlo viz níže v 12:29 ... úsměv
Reagovat
Fandina
... můj příspěvek v 12:59 byla reakce na Pesek12 v tomto vláknu k deblu kluků ... úsměv
Reagovat
Fandina
zase sorry ... co píši v tomto vláknu je reakce na Pesek12 o deblu kluků
Reagovat
Pesek12
mě to možná napadlo dříve, ale než vyhledám fakta a pak napíšu... Přiznávám, že jsi byla rychlejší, ale já si toho nevšimnul. Omlouvám se, ale je to sranda.
Reagovat
Fandina
Pesek12 jasně, dal jsi do příspěvku fakta i to že Delpo vlastně na DC hraje jenom singly, všimla jsem si toho, jsi lepší no ... úsměv
Reagovat
tommr
jj taky mi to příjde takový trochu divný hrát Masters ve stínu OH ... :)

Petra to s Pervakovovou nebude mít vůbec lehký i když ta se od tý doby co se z ní stala Kazaška dost trápí. Petře ale první zápasy na turnajích nikdy moc nešly a jiný to asi nebude ani dneska. Čekám těžkej boj a postup Petry ve třech setech. Jsem rád, že ten zápas tentokrát uvidíme v televizi ...
Lucka by měla postoupit bez problémů, ale u ní člověk bohužel nikdy neví na čem je. A výsledek Karatantchevový proti Cirsteový nahání hrůzu. Doufám ale, že potřetí za sebou Lucka v prvním kole nevyhučí a vyhraje dneska ve dvou setech ...
U zbývajících zápasů čekám stejný výsledky jako ty jen u zápasu Halep-Stosur tipuju výhru Halepový ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No ja nevim, jestli to uvidim, ikdyz bych asi i chtel. Ale zapas je planovany na pulnoc, otazka je jestli zacnou o pulnoci naseho casu, a dale jak dlouho to muze trvat. No uvidim:)
Reagovat
tommr
no je to sice trochu pozdě, ale mohlo by to bejt ještě horší - ten šestihodinovej časovej posun je přece jen znát. Když ale začnou těsně po půlnoci našeho času tak by to mohlo skončit před druhou ranní a to bych já osobně ještě zvlád. Na nikoho jinýho než Petru bych se ale v tuhle hodinu asi nekoukal ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ví někdo, proč tam nehrají Peschkeová a Serebotniková spolu, ale s odlišnými partnerkami?
Reagovat
Fandina
Třeba si dávají oddech nebo je organizátoři rozházely?
Reagovat
tommr
nevím proč spolu nehrajou, ale jedno je jasný: jejich šance na postup na letošní TM deblistek tím poklesly na minimum ...
Reagovat
dadaft
jinak už tu dlouho nebyly anketky - co tak kdo vyhraje největší kanadský turnaj?
Reagovat
tommr
mezi ženami je při neúčasti Sereny všechno možný a vítězka bude nejspíš trochu nečekaná. Můj tip je bud Kerberová nebo Aga Radwanska ...
Mezi muži žádný překvapení nebude. Při neúčasti Federera a Nadala je jasnej favorit Djokovic a ohrozit by ho moh jedině Murray ...
Našim moc šancí nedávám. Budu spokojenej když se Petra i Tomáš probojujou do čtvrtfinále. Cokoli navíc by bylo příjemný překvapení ... :)
Reagovat
Fandina
Podle mě by mohl vyhrát Tomáš a Petra, ale ať vypadnou kdykoli předtím, hanět je tady nebudu. Herně na to podle mě mají oba ... úsměv
Reagovat
dadaft
já tipuju Azarenková a Djokovič.
ale líbilo by se mně SF Kvitová - Wozniacki a Stosur - Radwanska. to bych si pošmákl...
ale ať to dopadne jak chce, Rogers Cup je fajn. ))
Reagovat
dadaft
když o tom tak přemýšlím, tak možná opravdu Aga ...........
Reagovat
tommr
jj Aga na těhle menších turnajích umí zahrát a navíc má velmi dobrej los. Divil bych se kdyby nedošla aspon do finále ... :)
Reagovat
BooOoo
Roger, dnes již 31 let, ať vydrží ještě dlouho :)
Reagovat
a.magerova
Hlavně zdraví !!!
Reagovat
Fandina
Hodně zdraví Rogere a všechno nejlepší k narozeninám. Ať se daří!
Reagovat
smazaný uživatel
jsem teda nejdriv cekala na samostatny clanek, pak mi ulitl 31. komentar v poradi a nez prosvihnu uplne vsechno, tak si radeji jdu s vami tuknout na zdravi a STESTI nasi ikony... Na zdravi!!!! A dalsi zivotni uspechy.... :-))
Reagovat
a.magerova
Koukni k článku o Rogerovi s 456 komenty !!!
Tam zjistíš kdo si dnes na Rogera v 0:57 vzpomněl jako první, bych Ti to i řekla, ale neuvěřila bys !!! :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
gigac!!!!! Tak to je naprosto, ale naprosto neuveritelny... :-)))) Jinak to je ale materialu, sileny, puvodne jsem jen zaregistrovala cifru, oni jsou totiz elegosfanatici na vsechno, co smeruje k rekordum, dost citlivi.... ;-)

A diky giginku! :-)
Reagovat
a.magerova
Mám to i nafoceno, jakože to vlákno ...
Pro generace budoucí :-))))
Reagovat
smazaný uživatel
:-)))
Reagovat
gigin
Jednou se z Vás fakt zblázním !! :))) 8.8. je datum, které si spojuji s jinou, daleko pro mne významnější událotí a přitom si vzpomenu, že ten cyp má narozky. Jinak by mi nějaký 8. srpen byl ukradený :)) Ale i tak jsem v sobě našel poslední zbytky slušnosti a se skřípěním zubů a klávesnice jsem tak učinil a popřál mu :))
Reagovat
smazaný uživatel
Štěpánek hraje proti Del Potrovi a pak spolu hrají čtyřhru? Co je to za vtipy?!
Reagovat
Fandina
Na deblu se dohodli a v singlu rozhodl los ne?
Reagovat
Fandina
Radek Štěpánek na facebooku
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=340718956011610&set=a.273505159399657.67178.174703349279839&type=1&theater
Reagovat
Fandina
Radek Štěpánek facebook Fanclub
http://www.facebook.com/pages/Radek-%C5%A0t%C4%9Bp%C3%A1nek-Fanclub/97499164004
Reagovat
tommr
pro mě je to tak trochu nepochopitelný. Místo aby se Berdych se Štěpánkem snažili v deblu co nejvíc sehrát , tak Radek hraje s Del Potrem, kterej bude krátce po USO jejich největším soupeřem v semifinále DC. To se mi nezdá moc rozumný ...
Reagovat
Fandina
debl Štěpec Delpo a Berďa Mayer, třeba jenom náhoda, ale důvod znají oni ... nebo třeba Štěpula chci po boku pitvat hru Delpa před DC, no :-))) ... úsměv
Reagovat
tommr
u Del Potra je šance, že bude hrát při DC i debla velmi malá, zatímco Štěpánek ho bude hrát skoro stoprocentně. Jestli tudíž někdo na toho druhýho něco vyzví tak to bude spíš Del Potro ... :)
Reagovat
Fandina
tommr ... úsměv
Reagovat
Fandina
tommr dodatek oni sice vědí, proč spolu hrají debla, já ne, tak trochu spekuluji. Navíc, každý zápas je jiný, tak těžko hledat souvislosti, ale že to nějaký důvod má, nepochybuji, i kdyby tím důvodem byla náhoda nebo shoda okolností ... úsměv
Reagovat
tommr
Štěpánek s Del Potrem už debla párkrát hrál, Berdych s Mayerem taky. Není to tudíž poprvé co se takhle dali dohromady a zřejmě jim to z nějakýho důvodu vyhovuje. Je to ale tak trochu škoda, že Radek a Tomáš nehrajou spolu - hlavně pro nás fanoušky. Pár Berdych+Štěpánek by totiž moh udělat slušný výsledky nejen v DC ale i na turnajích ... :)
Reagovat
Fandina
Tak třeba bývalá zkušenost, že se takhle domluvili a není co řešit. Dívala jsem se, že Delpo v DC debla nehraje, Argentina má lepší deblisty, tak by mu bylo to pitvání Radka v deblu, nebo naopak stejně na nic. Leda, že by se pitvali do singla, ale uvedla jsem to jako nadsázku, i když pitvat se logiku má, obvzlášť teď před DC. Jinak obou deblům s účastí našich kluků samo držím palce, i když spolu nehrají, rozhodli se tak tak ať jim to vyjde třeba až do finále, bylo by to super pro body v deblu coby jednotlivců ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Ahoj, bude v noci k vidění Petra? Děkuji.
Reagovat
dadaft
myslím, že by to měl být ten půlnoční zápas. ))))))
*********
jinak gratulace Aleksandře Wozniakové k výhře. v Montrealu se narodila a bydlí kousek od něj, tohle je její domácí turnaj. jen tak dál. Jelena je taky hratelná...
:-)
Reagovat
dadaft
0:05 na Eurosportu 2, jsem zapomněl. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Děkuju za info:-)
Reagovat
smazaný uživatel
odkdy hraje štěpec s headou?
Reagovat
smazaný uživatel
od 17h
Reagovat
smazaný uživatel
for dne.. :-))
Jinak taky nevim, ale vsimla jsem si, ze ve WIM uz "lamankou" taky nehral.
Reagovat
Fandina
Radek asi raketu musel změnit :-)))) původní zřejmě věnoval Davidu Luizovi ... úsměv
http://isport.blesk.cz/clanek/oh-londyn/127673/foto-stepanek-venoval-raketu-hvezdnemu-obranci-fotbalove-chelsea.html
Reagovat
spaniel
Dalsi tip co mne nevysel, ale dobre pro Radka. V Expres zpravach mate 6:3 6:2.
Reagovat
smazaný uživatel
Dolgopolov je to samý jako Gulbis. Talentu tři p*dele, ale jim je to jedno. Sem tam vyhrát nějakej ten turnaj, aby se neřeklo a pak na to zase vesele s*át. Nesnášim takové hráče.
Reagovat
smazaný uživatel
Nechutnost. Alex si zas vsadil.
Reagovat
smazaný uživatel
Přišlo mi to přesně tak, odchozený zápas, jen z povinnosti..
Reagovat
Fandina
http://zpravy.ihned.cz/svet-evropa/c1-56941400-ceske-holinky-pobavily-i-list-guardian-dal-cesku-zlatou-medaili-za-olympijsky-stejnokroj
Reagovat
Fandina
k dnešnímu vítězství a jen tak dál ... držím palce a zase pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
Radek dneska velmi dobrej výkon koncentrovanej, ale to co předvedl ten Dolgopolov, za to bych ho fakt nakopal. Si myslí, že když vyhrál ve Washingtonu že se z něj všichni po_erou.
Fakt bych nechtěl bejt jeho fanouškem, takový lidi lituju.
Reagovat
smazaný uživatel
To bych taky nechtěl. Fandit hráči, kterej evidentně má na to patřit mezi nejlepší, ale zvysoka na to se*e. To bych asi nedával.
Reagovat
smazaný uživatel
Fandím Lackovi. Nie že by mal talentu viac ako Dolgo, ale rozhodne ho má dosť a očividne kašle na to. Včerajší zápas s Andujarom bol dobrým dôkazom. Je spokojný že je okolo 50. miesta, a príde mi to akoby ani na sebe nepracoval. Kto videl zápas, pochopí.
Reagovat
smazaný uživatel
Njn, já jako jeho fanoušek trpím. Dva dny zpátky jsem z něj nadšenej a mám ho zase jako hráče č. 2, najednou jsem na něj zas maximálně nasranej.
Reagovat
Fandina
Lackovi také fandím. Líbí se mi jeho technika a pohodový styl, ale leckdy bych tento přístup oželela ve prospěch víc zatlačit a vyhrát ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Ten štýl je až príliš pohodový, aj mimo kurtu.
Reagovat
tommr
škoda, že takhle dobře nehrál i na OH ...
Pokud ten dnešní výkon zopakuje i proti Del Potrovi tak by nemusel bejt úplně bez šance. Zvlášt pokud by byl Del Potro ještě trochu unavenej po OH a nepodal úplně optimální výkon ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale klid, Dolgo hrál tak, aby prohrál, neudělal absolutně nic navíc a jen se vyhazoval, Radek si uhrál to svoje, ale DelPo by musel mít mizerný den, nebo být fakt ještě unavený a mít problémy s aklimatizací, aby prohrál.
Reagovat
tommr
mě se Radkův výkon dneska líbil a ani bych neřek, že to Dolgopolov nějak vypustil - možná že v závěru už trochu rezignoval, ale to bylo i proto, že Radek hrál tak dobře a hru mu znechutil. On je totiž Dolgopolov dost namachrovanej a když narazí na nečekanej odpor tak to s ním obvykle trochu otřese ...
Proti Del Potrovi to samozřejmě bude něco jinýho - ten je úplně někde jinde než Radkův dnešní soupeř. Nicméně Radka bych předem neodepisoval. Uvidíme jak se Del Potro vyrovná s fyzickou i psychickou únavou po OH ... :)
Reagovat
rib
tož tomu říkám překapení, po výkonu na OH a komentářích, které rozdal, bych to od Radka vážně nečekala... Uznale mručím hmmmmm
Reagovat
smazaný uživatel
vyhral jen protože byl ukrajinec unavený.
Reagovat
smazaný uživatel
asi tak.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist