Suverénní Federer a Djokovič svedou bitvu o finále a částečně i post jedničky!

4. 7. 2012, 16:15
Aktuality 210
WIMBLEDON MUŽI - Tenisoví fanoušci se dočkají premiérové bitvy Rogera Federera s Novakem Djokovičem na wimbledonské trávé. Oba dnes suverénně zvládli své čtvrtfinálové duely s Južným, respektive Mayerem a v pátek si proti sobě zahrají o finále. Duel bude zároveň malým soubojem o post světové jedničky: Srbovi postoupit do finále, Švýcar musí získat titul.
Roger Federer

Roger Federer s Novakem Djokvičem se na okruhu ATP střetli již 26krát, ovšem ještě nikdy proti sobě nehráli na trávě. V celkové vzájemné bilanci stále vede třicetiletý Švýcar (14-12), Srb ale . od začátku loňské sezony vyhrál 6 ze 7 soubojů, včetně necelý měsíc starého semifinále na French Open.

Nyní se konečně dočkají také vzájemného měření sil na trávě, v pátek se utkají o postup do finále Wimbledonu; loňský vítěz Djokovič v případě výhry uhájí post světové jedničky, šestinásobný šampion Federer se postupem do finále návratu do čela žebříčku ATP přiblíží. Pokud by totiž celý Wimbledon vyhrál, posune se po více než dvou letech zpět na 1. místo a v čele by stanul už 287. týden v kariéře, čímž by vyrovnal, a posléze téměř jistě i překonal rekord Peta Samprase.

Federer je v rekordním 32. semifinále
Roger Federer ve Wimbledonu v letech 2003 až 2009 šesktrát triumfoval a pouze v sezoně 2008 prohrál ve finále s Rafaelem Nadalem. Poslední dva ročníky pro slavného Švýcara skončili už ve čtvrtfinále (na Berdyhcovi a Tsongovi), letos se však po třech letech znovu objevuje mezi nejlepší čtyřkou turnaje.

Federer nejprve minulý týden převálcoval dva soupeře a ve 3. kole pak přežil pětisetovou bitvu s Francouzem Benneteauem, s nímž prohrával už 0-2 na sety a ve čtvrté sadě byl pětkrát dva míčky od vyřazení. Před dvěma dny si i přes velké bolesti zad, které si nechával dvakrát ošetřovat, poradil s Belgičanem Xavierem Malissem. Fanoušky ujišťoval, že se na středeční čtvrtfinále dá dohromady a dnes to potvrdil suverénním výkonem.

Rusa Michajla Južného, který ke svému prvnímu wimbledonského čtvrtfinále nastupoval s velkým respektem, švýcarský tenista deklasoval drtivým rozdílem 6-1 6-2 6-2 a vyhrál tak i 13. vzájemný souboj.

Federer do duelu vlétl jako uragán a od úvodních výměn diktoval tempo hry. Přibrzdila ho jen dešťová přeháňka, která duel přerušila v šestém gamu, kdy už favorit vedl 4-1 a měl brejkbol. Rodák z Basileje se ale z rytmu rozhodit nenechal a dál ruského soupeře válcoval. Za celý zápas, který sledoval i princ William s chotí a hrál se bez zatažené střechy, ani jednou neztratil podání, trefil 25 vítězných úderů a udělal pouze 13 nevynucených chyb.

"Myslím, že jsem dneska hrál skvěle. Moje hra se na něj hodí, ve všech setech rychle ztrácel," řekl Federer. 

Švýcarský tenista dnes postoupil do svého 32. grandslamového semifinále, čímž překonal rekord Američana Jimmyho Connorse. "Jsem extrémně šťastný, že jsem tady ve Wimbledonu znovu v semifinále," poznamenal. 

Vedle vévody a vévodkyně z Cambridge jeho zápas sledovali i manželé Andre Agassi a Steffi Grafová, někdejší wimbledonští šampioni. "Myslím, že je inspirující, když se přijdou podívat členové královské rodiny a legendy našeho sportu. Je to skvělé pro tenis," komentoval to třetí hráč světa.

Djokovič trefil 50 winnerů
Sok Novaka Djokoviče - Němec Florian Mayer - na začátku utkání vzdoroval statečněji. Však také před zápasem prohlašoval, že má plán a v stát se může cokoliv. Může, jenže v klíčových momentech by nesměl tolik kazit. Mayer, který si zahrál ve čtvrtfinále WImbledonu už před 8 lety, se po brejku ujal vedení 3-2, ovšem Djokovič si ztracený servis vzal okamžitě zpět a za stavu 4-3 měl navíc brejkbol. 

Pak i jejich duel narušily dešťové kapky a Mayer po návratu získal 7 fiftýnů v řadě. Stav byl tak rázem 4-4 a 40-0 pro Mayera, Srb se ale včas vzpamatoval, podání zachránil a při dalším returnu proměnil druhý setbol. V dalším průběhu zápasu už Djokovič vývoj kontroloval a mířil za rychlým postupem. Souboj na kurtu číslo 1, který v závěru dokonce na chvíli rozzářilo slunce, nakonec vyhrál bez problémů za hodinu a 45 minut 6-4 6-1 6-4. 

Světová jednička a vítěz tří z posledních čtyř grandslamů v zápase nastřádal 50 winnerů a spáchal jen 20 chyb. "Chvíli mi trvalo zvyknout si na podmínky, protože jsem poslední tři zápasy hrál pod střechou. Bylo trochu větrno, ale celkově jsem se svým výkonem spokojený," řekl srbský tenista.  

"Florian měl ve třetím setu několik šancí vrátit se do zápasu, ale v důležitých chvílích jsem udržel nervy na uzdě," uvedl Djokovič, který bude proti Federerovi usilovat o páté grandslamové finále v řadě. "Je vždycky příjemné hrát s Rogerem. Na trávě je to výzva," dodal. 

O druhé semifinále si zahrají Andy Murray s Davidem Ferrerem a Jo-Wilfried Tsonga s Philippem Kohlschreiberem.

- WIMBLEDON muži -
(Velká Británie, tráva, 16.060.000 liber)
středeční výsledky (04. 07. 2012)

Dvouhra - čtvrtfinále:
Djokovič (1-Srb.) - Mayer (31-Něm.) 6-4 6-1 6-4
Federer (3-Švýc.) - Južnyj (26-Rus.) 6-1 6-2 6-2

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

210
Přidat komentář
smazaný uživatel
Před začátkem turnaje jsem psal, že Fedex nemá žádnou šanci, ale ted je pro mě favorit jako blázen:)
klobouk dolů před jeho hrou...
Reagovat
Labi
všichni kdo nefandí Nadalovi resp fandí ktéměř komukoli než jemu zdržte se hádek s uživateli 24 a Forehand. První (24) je provokatér a ona číslovka asi udává hodnotu jeho IQ, Forehand je to samé v bledě modrém zakomplexovaný a výbušný slovák. Myslím, že toho už bylo dost a tí co v hlavě něco mají to vidí snad stejně ti druzí, kteří se s něma chtějí hádat asi o moc chytřejší nebudou
Reagovat
smazaný uživatel
šašku, ja dostal za ušlechtilou, vama posouzenou "provokaci" nadavku - pí_a. To asi neni moc v pořadku, Že ?!. Blbe
Reagovat
smazaný uživatel
Samotná múdrost prehovorila..Dakujeme otče Labi,že si nám to vysvetlil,konečne si nám ukázal cestu!!..Dovol mi však otče Labi pripomenút,ze Forehand mal v celej diskusii jeden prispevok a 24 disponuje s obdobným čislom,takže tento fakt prudko nekorešponduje s tvojim nebeským varovaním...Dakujeme však za tvoje posolstvá, určite si to mnohí veriaci toho najvyššieho Boha z Bazileja zoberie k srdcu,no verím,že vačšina si i naďalej zachová chladnú hlavu a triezve postoje..Amén,otče Labi..
Reagovat
smazaný uživatel
ted si rikam, proc vubec takovymu chudakovi ( tobe ) jsem vubec odepsal
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jestli budou jedničky Radwaňská a Federer, tak to je docela výsměch tenisu.
Reagovat
smazaný uživatel
fanousek svycara rad upozornuje na jeho jaksi posezóní věk. Takze - jeho uspech tkví v jeho tesně předveteranské souteži s kolegy ve veku 31 , 32 , 30 ( vytazek poslednich 3 kol )... Tim básník chce říci jen to, ze v semi naskoci do skutecneho tenisu trochu jine kategorie.
Reagovat
Roger_Federer
Řekl bůh, a vnesl svetlo do tohoto sveta..
Reagovat
smazaný uživatel
Ty jsi taková pí*a, až to není možný...ale vím, to už jsem ti tady několikrát psal.
Reagovat
smazaný uživatel
ne ne, vetsinou pises do čůrráků
Reagovat
smazaný uživatel
Petrík,dost bolo tej blamáže,zapoj mozog,velmi ta prosim..Ak sam svoje provokacie obhajujes alibizmom "nepisem nic ine,nez fakty",tak podla rovnakeho meritka posudzuj aj prispevky druhych..24 totiz napisala iba holé fakty,co z toho chces popriet?
Reagovat
smazaný uživatel
ma nejspis skutecne poruchu ! Ja prece opravdu nenapsal tentokrat proti jejich totemu vubec nic :) A ze spravce si ho tu i nadale pěstuje - to nechapu ( vlastne chapu
Reagovat
smazaný uživatel
Pokud budeš neustále opakovat, že jsem Pe3k, budu s tebou dále diskutovat stejným způsobem, jako doposud. :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ty zje*e, peprnější výrazy používám až tehdy, když reaguju na nějakého pitomu. Čili já si nezačínám. Proč bych tedy měl být odstraněn?
Reagovat
smazaný uživatel
lepší ze si tady kanale
Reagovat
smazaný uživatel
Taky si myslím. Nejsem na vině, takže nemůžu být smazán.
Reagovat
smazaný uživatel
to neni mozny - to musis hrat ! myslim tu tvoji hloupost
Reagovat
smazaný uživatel
Hloupost? To, co píšu, to nejsou žádné hlouposti. To jen vy se snažíte překrucovat realitu a mnohdy mi vkládáte do úst hovadiny, kterýma potom argumentujete proti mě, ač jsou to vaše výmysly, s nimiž nemám nic společného.
Reagovat
smazaný uživatel
Aky sposob diskusie,sibe ti??..Ako vravím,skus zapájat rozum..Odpovedaj na otazky a reaguj v kontexte..Sústreď sa!
Reagovat
smazaný uživatel
Palcový titulek ze skotského tisku k vítězství nad Ferrerem: Andy Murray brings out the big guns to shoot down Little Beast !!!
Reagovat
smazaný uživatel
je videt, ze vubec nemas zdani co je zivot..... a to tady machrujes castokrat s disciplinou "do trojky.

V dlouholetem utajeni je rekordmanem samozrejme legenda legend Paul Newman
Reagovat
a.magerova
Věrnost nebo diskrétnost - obojí je cenné !!!
Jo tak poodhalím trochu své soukromí - trojkou tu jen "vyhrožuju", nerada se dělím, takže o tomhle opravdu nemám zdání ... :-)))
Reagovat
gigin
Magerko, diskrétně. Ale při kombinaci "trojky" ty, Roger a Janko, by ses nějak dělit nemusela :-O
Reagovat
a.magerova
Diskrétnost v tomhle konkrétním případě by byla, že bych se tu s TÍM vám vůůůůůbec nechlubila !!! Totéž bych čekala i od výše dvou jmenovaných :-))
Reagovat
gigin
je vidět, že se nerada dělíš :-)))
Reagovat
a.magerova
Njn jsem prostě sobec !!! :-))
Reagovat
UnrealTom
let`s go Roger !!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímavým faktem je, že ve všech zápasech letošního Wimbledonu (Karlovič, Baghdatis,Cilič,Ferrer) se Andy prezentoval stupňováním kvality svého výkonu. V prvním setu to vždy bylo nemastné, neslané, avšak pak přepnul na vyšší rychlost a závěry byly excelentní. Včera to však bylo již ve 2.setu na hraně...jsem přesvědčen, že zítra naplní všeobecné očekávání a postoupí po dlouhých 74 letech jako další Brit od časů Bunny Austina do finále...
Reagovat
steve79
Jeho rekordy jsou neuvěřitelný. V pondělí přibude další až se vráti po několika letech na post světové jedničky. Na Djokoviče má. Musí hrát stejně jako na French Open, kde hrál proti Novaku dobře a zlepšit servis. Servis rozhodl zápas na French Open. Hlavně ve druhém setu, když Roger vedl snad 5:2. Fedex vyhraje 6:4,7:5, 2:6, 7:6 :D
Reagovat
smazaný uživatel
neee zadnej tiebrea, to bych psychicky nedal:DDD, at ho pekne brejkne v kazdym se:)
Reagovat
smazaný uživatel
Na French Open hrál dobře s Novakem jo? A na co ses prosímtě díval?
Reagovat
Vojtiik
asi chtel napsat na FO 2011 :D
Reagovat
steve79
Né myslel jsem vážnžě letošní french Open. Dyt se podívej. V úvodu začal roger výborně zápas získal Novakovo podání, ale zradil ho servis. Kdyby Rogerovi fungovall lépe servis, tak by se nikdko nemohl divit, že vede 2:0 na sety. V mezi hře byl v prvních dvou setech troufnu si říct o něco lepší, ale na servisu to nebylo ono.
Reagovat
Pe3k
Wimbledon 2012 QF Federer Vs Youzhny Highlights HD

http://www.youtube.com/watch?v=BWum0THK1Hk
Reagovat
smazaný uživatel
Úplně jsem tady zapomněl ocenit další rekord. Ukazuje naprosto neuvěřitelnou dominanci během celý kariéry, z mýho pohledu to významnej rekord je. Když se vezme, že během jedný sezony je možný dosáhnout jen 4 semifinále, Roger hrál první v roce 2003 a v roce 2012 má 32, to považuju za něco neuvěřitelnýho. Od roku 2005 chyběl jen ve třech semifinále a vždycky to bylo pouze o kolo dřív. Nestalo se mu během týhle éry nic, jako Nadalovi proti Soderlingovi a Rosolovi atp. Sice na ty dva kluky už dlouhodobě nestačí a potřebuje mít den, ale ten standard hry, kterej si udržuje i po třicátejch narozeninách, je naprosto nevídanej.
Reagovat
Pe3k
Děkuji. Konečně někdo kdo chápe jak je takový rekord významný a důležitý...Ukazuje jak je Roger neuvěřitelně stabilní ve své dominantní kariéře a hlavně ukazuje, že je suveréně nejlepší hráče všech dob.
Reagovat
a.magerova
No prostě Roger je náš a je jedinečnej !!!
Já si na něm cením jiného rekordu... a to toho, že od roku 2000 má nepřetržitě jednu babu a to taky není u chlapa, co toho tolik dokázal a mohl by mít kohokoli, samozřejmostí :-))
Reagovat
Jiri
To je opravdu famozni. Co by za to vetsina hracu dala, dostat se aspon parkrat do SF GS. Tento rekord se bude opravdu tezko prekonavat. Je mnohem realnejsi, prekonat tich 16GS nez toto. Roger je jenom jeden!Ted vyhrat WIM a OL. :)
Reagovat
Padme
To je podle mě taky ještě mnohem neuvěřitelnější.... ;)
Reagovat
smazaný uživatel
je samozrejme JEDINECNY a UZASNY, ale bych jeste se zavery v tomhle smyslu pockala na narocnejsi zivotni etapy.. :-)
Reagovat
Amputace
Vy jste skutečně k smíchu :D "Já si na něm cením jiného rekordu... a to toho, že od roku 2000 má nepřetržitě jednu babu a to taky není u chlapa, co toho tolik dokázal a mohl by mít kohokoli, samozřejmostí"
No ano, Roger nejen že je NEZPOCHYBNITELNĚ nejlepším tenistou všech dob, je dokonce i příkladným mužem morálních ctností a zásad, právě jako jím byl Beethoven či Rousseau.

Já si Federera nesmírně vážím, obdivuji, co udělal pro tenis a sport jako takový, ovšem toto neudržitelné zbožšťování mnohými jeho fanoušky mě od něj jedině odrazuje. Podobné chování u fanoušků Rafy rozhodně v takové míře neregistruji. Nikde nevidím jeho fanoušky neustále dokola omílat, jak je dobrý, ba rovnou nejlepší - je a byl největším konkurentem tenisty, který byl naprosto dominantní v jedné éře tenisu. To pouze a jen fanoušci Federera mají neustále zapotřebí opakovat před sebou samými, jak je jejich favorit nejlepší, jak je důležité, že fandí opravdu tomu NEPOCHYBNĚ nejlepšímu tenistovi všech dob atd.
Reagovat
Padme
podle mě to je samozřejmě i velká zásluha Mirky ;) a doufám, že je moc zlých etap nepotká. Jsou hezký pár:)
Reagovat
Padme
Tím bylo tak lehce s nadsázkou naznačeno, že některé rekordy jsou sice hezké, nicméně pro život nedůležité :)
Reagovat
Amputace
Ano, tuto "lehkou nadsázku" znám :)
Reagovat
Padme
Ale jako chápu, že neustálé opěvování někoho vytáčí:) Tak my toho necháme a budeme fandit potichu;)
Reagovat
smazaný uživatel
No jelikoz to byl a je nejvetsi kamarad Jordana a Woodse tak si bych si bejt vama nedelal iluze o tom jak je slusnej a za jinou zenskou nikdy ani neotoci. Bud mu to Mirka toleruje, nebo to umi dokonale prikrejt ja netusim, ale aby jste se jednou, co se tyce tohodle nedivili:) Tiger byl taky vrchol cnosti a dokonalyho manzelsvi:) a jestli tohle na nej nekdy praskne, tak ja se od nej urcite neodvratim:)
Reagovat
smazaný uživatel
Woods chodil za kur*ama potajmu a určitě se s tím nesvěřoval zrovna Rogerovi. :-)
Reagovat
smazaný uživatel
:)))
Reagovat
smazaný uživatel
si opravdu moc moc hloupej !
Reagovat
Amputace
Ať si každý fandí, jak chce nahlas, proti tomu více méně nic nemám (není-li to na úkor jiných tenistů), ale vadí mi to jeho pobožšťování. Je deset let s jednou ženou - no a co? Pokud vím, tak není sám, jak dlouho je třeba Buffon s Šeredovou nebo Nadal s Marií? To také není právě krátká doba - jenže málokdo z fanoušků těchto sportovců má zapotřebí to vytahovat. Je jasné, že se fanoušci snaží všemi možnými cestami hledat záminky k tomu, aby se mohli domnívat, jak skvělým je Federer nejen tenistou, ale také člověkem, nicméně toto mi připadá spíše trapné.
Reagovat
Frick
Nevíte, budou na NovaSportu upřednosťňovat Kerber - Radwanska nebo Andreu s Lucií?
Reagovat
Jan
Zajímavější by byl los vedoucí k finále Djokovič - Federer.
Reagovat
Fandina
Kdyby byl před Wimblem Federer číslo 2 tak by to ani jinak nemohlo být. Každý na jedné straně pavouka automaticky. Losuje se až potom k nim ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Tyvoe, fakt bylo nutný napsat, že 1+1=2? :)
Reagovat
Jan
To je jasné, proto jsem tam dal to by. Je škoda, že se potkají už v semifinále.
Reagovat
smazaný uživatel
skoda preskoda Davida dneska:(, veril jsem mu ze to zmakne
Reagovat
Sonja
Věřím, že se Nole do finále probojuje...ale i tak budu mít v pátek nervy, člověk nikdy neví, zvlášť když spolu budou hrát na trávě poprvé...
Každopádně proti němu ve finále nechci Murrayho...čistě kvůli té podpoře diváků, kterou má Murray...když si představím, jak moc by si tu jeho výhru přáli, buráceli by při každém fiftýnu, Noleho chybách...brr:-(:-D
Reagovat
tito
Buď v klidu. V této Mekce tenisu jsou diváci slušní. Už pro to je W tak výjimečný turnaj.
Reagovat
a.magerova
A Rogera mají taky hodně rádi.... :-))
Reagovat
Sonja
Co když se z představy, jak jejich Murray zvedá pohár, úplně zjančí?:-(:-D
Reagovat
woody
Jsem taky velkej fanoušek Djokera, nechci nic zakřiknout, ale má super formu, hlavně na podání, sleduju ho už sposutu let a takhle dobře jeśtě nkdy nepodával. Ukazuje to i kurz, je na něj 1,37 takhle nízko na něj kuz s federerem ještě nebyl!
Reagovat
smazaný uživatel
Podle doposud předvedených výkonů a všech okolností to vidím na finále: Andy-Nole
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel, Murray vyhrál zaslouženě. Zvládnul líp ty koncovky a podržel ho servis. Ale dalo se to čekat, protože Ferrer prostě ty rozhodující míče nemá, to neni zdaleka poprvý co podobně prohrál. Je to škoda, ale snad to zvládne Tsonga.
Reagovat
smazaný uživatel
Tsonga je vyborný soupeř do semi, H2H 5:1 pro Andyho a již dříve jsem tipoval, že to bude snadnější soupeř než dnes David...
Reagovat
smazaný uživatel
Určitě, Andy nebude nucen hrát moc útočně, stačí Tsongovi masírovat bekhend a výborně returnovat. Nepřijde, že by hrál Tsonga zatím nějak extra, podle mě Andy vyhraje.
Reagovat
smazaný uživatel
V neděli chci vidět zápas Djokovič-Murray!
Reagovat
gigin
Souhlas !!!
Reagovat
Fandina
Roger Andy ... úsměv
Reagovat
Labi
Roger-Andy jasná volba :)
Reagovat
smazaný uživatel
Vypadá to, že jsme v oslabení. :D
Reagovat
Padme
Roger - ten koho Roger porazí :)
Reagovat
smazaný uživatel
To by byly zbytečný nervy, radši Roger vs. Tsonga
Reagovat
PATRICK_RAFTER
nic jinýho ani vidět nemůžeš! :-) já to říkám od začátku wimbledonu že tam bude andy s nolem a věřím že se dočkáme.. andy je jedinej kdo může noleho hodně potrápit i porazit a jako velkej fanda noleho, kdy mu vždycky hodně věřím, tak tentokrát si tak jistej jeho vítězstvím nejsem, nějak intuitivně cítím že to andy konečně dokáže, ale snad ještě ne, finále mu musí zatím stačit :-)
Reagovat
Labi
Naopak hráč který se do historie nesmazatelně zapsal nejvíce tituly bojující o post světové jedničky a tím zboření dalšího rekorduproti domácímu hráči, kterého Vleká Británie ve finále už dlouho neměla a zároven boující o první GS jo tohle by mělo grády:)
Reagovat
gigin
Grády, negrády. Nole vyhraje. Navíc je v pátek Den upálení Mistra Jana Husa, takže je jasné, že maestro bude zase a znovu upálen !!
Reagovat
smazaný uživatel
Finále si přeju Roger - Andy, vítěz Andy..a nevím proč, ale mám pocit, že Andy konečně získá gs, ten neprestižnější :-)
Reagovat
Labi
nestačím se divit kde bereš tu jistotu? favorit asi je to ano ale na druhou stranu kde jinde by ho měl Roger porazit než na Wimbledonu? myslím že s vidinou "lehčího" finále se Roger na kurtu i rozkrájí myslím že to je jeho poslední šance dostat se zpět na absolutní vrchol:)
Reagovat
Padme
Teď je jasným favoritem Novak, a to by Rogerovi mohlo pomoct. Nemá co ztratit. Od loňska si polepšil, vrací se na 2.místo. Snad ho to povzbudí a navzdory všem předpokladům ukáže to nejlepší, co dokáže.
Reagovat
Fandina
žár nehrozí spíš vítr nebo déšť a pronikne to i centr takže prosstor pro rychlou majstrovu ruku ... úsměv
Reagovat
gigin
Nemám žádnou jistotu, to je jas !! Jen prostě věřím. Určitě jsem nervozní, moc. A snažím si to nějak odlehčit :-) Někdo počítá tituly a rekordy, já zase věřím v aktuální rozložení sil. Myslím si, že Novak je favorit. Ale že by nemohl prohrát, tak to si určitě nemyslím.
Reagovat
Labi
sleduju téměř každý Rogerův zápas a jsou pasáže které jakoby vypustí prostě to není on, vždy když vypadl s Djokovicem tak jsem to vypínal rozladěný, že v určité chvíli už rezignoval ale vždy měl proti němu v zápase příležitost ho částečně nalomit ale nezvládl to (např. FO 2. set 4 brejky získáné a 5 ztracených) říkal jsem, že Djokovic je favorit ale Rogera dle mně bude hnát publikum i on sám nechá na kurtu všechno ....mám pocit, že by to mohlo klapnout :)...konce konců Wimbledon a US Open jsou turnaje, kde se cítí asi nejlépe a tenhle turnaj je pro ně hodně zvláštní může být jedním z vrcholů jeho kariéry a ja mám mraení v zádech že pozítři odehraje jeden z nejlepších zápasů za posledních několik měsícu možná i let :)...bude to hodně specifický zápas:)
Reagovat
Fandina
Djok hraje naprosto v poho, takže to Roger opravdu nebude mít lehké, ale když vyhraje, tak bude ještě mnohem víc vynášen než dosud. Ale myslím, že o to tu nejde. Spíš čekám jak to bude probíhat, právě kvůli dosavadní Noleho formě a jsem zvědavá na Rogera. A přeji mu samo jako vždycky. Mám ráda hru obou. Rogera preferuji ... úsměv
Reagovat
Padme
Djokoviče čeká jistě zářná budoucnost, pro Rogera to může být jedna z posledních grandslamových příležitostí. Prostě bych mu to přála hrozně moc, aby na té wimbledonské trávě ještě zvedl pohár. Nejde o rekordy ani o postavení v žebříčku, ale ještě jednou zažít ten pocit...
Reagovat
gigin
Z pohledu fanouška RF tvůj názor a postoj naprosto chápu a akceptuju. Prostě pátek bude den s velkým D. A navíc budeme odpaňovat (poprvé na trávě :-)))
Fandina: Vím, vím, že Rožérek je u tebe před Nolem .. co už no ... :-)
Reagovat
Labi
není to ani tak názor jako víra v něco, ano bude to den s velkým D a už ted mě štve že to prostě nějak skončí
Padme: souhlas to je to o čem mluvím, zápas resp. turna, který bý mohl být pro Rogera nejcennější vzhledem ke kvalitě soupeřů, době čekání na takový úspěch i médiím kterho už nějakou dobu tak trochu odepisují
Reagovat
Padme
jj, musíme věřit a Roger taky! Necháme se překvapit jak to dopadne. Myslím, že více než umění rozhodne psychika.
Reagovat
pepin
Sice mě to mrzí, že půjdu proti kamarádovi Giginovi, ale držím s Tebou basu a přeju Rogerovi, kterého prostě obdivuji za to co dokázal a dokazuje.Nole mi nevadí, ale tady má smůlu. Giginku promin.
Reagovat
gigin
Já se přece vůbec nemám důvod zlobit !! Navíc s Fandinou basu držíte pořád. Je to hezké ... úsměv
Reagovat
tito
Předpokládám, že to tak i bude. Nevidím jediný důvod, proč ne.
Reagovat
Fandina
Nole je favoritem, záleží na Rogerovi ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Věřme v Noleho vítězství!
Reagovat
gigin
Věříme !!! A nikdy nezradíme !!! :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Tohle je snovej Wimbledon, Murray šance na finále, Roger šance na světovou jedničku, Vicky šance na světovou jedničku, Nadal doma :))))
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlasím, finále Murray-Federer si přeju už dlouho na Wimbledonu.
Reagovat
tito
Sakra, teprve teď jsem sem zabrousil. Jak doma? Chazy!!! Ne chápu tě.....
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně podle očekávání, jak jsem psa, ohroměn těžký zápas, ale výhra 3:1. David hrál vynikající zápas, má můj veškerý obdiv, kdybyste se zas do mě chtěli pouštět, že jej podceňuji, to ne, je to super hráč. Ale rozhodlo to, o čem jsem psal a to servis, který je na trávě klíčový.
Reagovat
Heather_Fedex
BRECIIIIIM ;((((( davidek je dobrak od kosti, prala jsem mu, aby ten set vyvalcil. ach jaj, skoda ze david nedopodaval ten 2. set.
myslim si, ze se vb docka vysneneho domaciho hrace ve finale wimbledonu. a sice, psychika bude pracovat na plne obratky...
Reagovat
tommr
je to škoda - rozhod asi závěr druhýho setu kdy Ferrer servíroval na vítězství a nezvlád to ...
Reagovat
tito
Davida mám rád. Moc. Chápu. :-(
Reagovat
smazaný uživatel
ANDYYYYYYY :))))) Paráda.
Reagovat
smazaný uživatel
Je to tam! Teď hurá na Tsongu! Come On!
Reagovat
smazaný uživatel
COME ON!!!!!!!!
Reagovat
Labi
....moc bych mu přál alespoň finále, za to co na okruhu předvádí si to zaslouží, možná trochu doplácí na svůj vzrůst mít o 10 cm více tak by všechny válcoval
Reagovat
smazaný uživatel
naprostý souhlas,také mu moc přeji aby vyhrál.
Reagovat
smazaný uživatel
tedy alespoň tento zápas.
Reagovat
tommr
kdyby měl Ferrer o 10 cm víc tak by nejspíš zase nebyl tak rychlej a mrštnej ...
Reagovat
Heather_Fedex
presne tak, tommr, vsechno ma svoje pro a proti. to mi pripomnelo, jak po zapase na letosnim rg mezi klarou a masou temer vsichni tvrdili "mit zakopalova lepsi servis, tak posle marusku domu" ale to je presne ono, vsichni maji sve silne a slabe stranky. a kdyz je nekdonema, tak je to samozrejme top hrac ;)
Reagovat
smazaný uživatel
...měl jsem obavu jak rychle se Andy dostane do rytmu, aby se neopakovaly výkony v 1. setech z předchozích kol, tentokrát jej prohral a ve 2.setu to mohlo dopadnout jakkoliv. Ve 3. a 4. setu již bylo vidět, že je o maličko lepším hráčem na kurtu a škoda zatažení střechy...jinak respekt obou hráčům, letos zatím nejlepší zápas turnaje. C´mon Andy...
Reagovat
Heather_Fedex
zrovna, kdyz to melo takove grady ;// snad se david vrati silnejsi a uvidime 5 setu...
Reagovat
smazaný uživatel
To je škoda že ty brejkboly za stavu 4:4 Andy nevyužil. Už to mohl mít za sebou. Takhle má Ferrer šanci vrátit se do zápasu.
Reagovat
smazaný uživatel
ja naopak doufam, ze na ten nevyuzity druhy bude jeste vzpominat hodne dlouho...:).
Reagovat
Padme
to vybombil. Bude to zajímavé semi... kdoví
Reagovat
dadaft
jj, tyhle zápasy mi zvedly (zvedají) náladu.
SF budou bomba.
Reagovat
Padme
to jo, pro nezaujatého fanouška to bude parádní... (škoda že jsem zaujatý... :D)
Reagovat
smazaný uživatel
Nesouhlasím, že pro nezaujatého fanouška bude zápas parádní.Právě naopak,pokud máme favorita, o to je zápas napínavější a krásnější. Hold někdy to nevyjde.Doufám, že tentokrát se na Federera usměje více štěstí a dotáhne vše do vítězného konce !!!!
Reagovat
Padme
:) Možná to záleží na tom, jak moc to dotyčný prožívá... Já totiž kolikrát nespím, nejím a je mi hůř než před zkouškou :D
Reagovat
Heather_Fedex
snad jeste zabojujes ;-00
Reagovat
smazaný uživatel
Pojď Andy seš lepší!
Reagovat
baggik
Že nejde být labilnější než Murray? Ale jde, teď nám to jasně dokazuje David. Kdyby nedělal ty obrovský kiksy tak už odpočíval na pokoji s 3:0 v kapse. Takhle nakonec prohraje. Sakra proč je tak nervózní, Murray neni Nadal!
Reagovat
smazaný uživatel
Južnyj dnes neměl šanci, moc dobrý výkon! A nyní na Noleho - zápas o vše, kdo jej zvládne, získá titul.
Reagovat
spaniel
Tak to vypada, ze Youzhneho zena v noci pred zapasem porodila, takze asi se moc nedokazal soustredit, kdovi jak se vyspal. Neco podobne bylo na USO 2010, kde ve 3 kole prohral Simon strasne hladce s Rafou.
Reagovat
Padme
o důvod víc proč chtěl jet domů ;)
Reagovat
Fandina
Jestli v noci neslavil a je vše OK tak naopak velká motivace oslavit radostnou událost vítězstvím ... hráli oba dobře a Roger ho už tradičně přehrál ... úsměv
Reagovat
baggik
Davide tak tento set sis prohrál sám a úplně zbytečně, stačilo to doservírovat.
Reagovat
smazaný uživatel
COME ON!
Reagovat
smazaný uživatel
Druhý set málem taky projel. Nevyužít šanci po předčasném vypadnutí Nadala by byla pořádná hanba. K výhře je ale pořád daleko.
Reagovat
smazaný uživatel
Come On!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reagovat
baggik
Davide bojuj! Máš na něj!
Reagovat
Padme
Proti těm bomberům má asi větší šanci Murray než David, ale tomu bych to o kapánek přála víc...
Reagovat
baggik
Já nepochybuju o tom, že vyhraje jeden z dvojice Novak, Roger, ale rozhodně přeju Davidovi aby se dostal až do finále, má životní sezonu a Murray je taková studená ryba co se celou kariéru nepohne z místa. David nemá takovej talent, ale je to bojovník!!!
Reagovat
Padme
Bombeři jsou nevyzpytatelní...
Reagovat
Heather_Fedex
http://m.idnes.cz/sport/tenis/clanek.A120704_162228_tenis_ma.idn

snad to bude tak i v semifinale ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Set v háji a ve druhém žádný brejk taky nemá !!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Come on David. Už jenom dva sety!
Reagovat
Sonja
Ferrer:-)))))))
Reagovat
Heather_Fedex
davidek je borec! je mi trocha lito andyho, evidentne je rozladenej, ze to opet posral....
Reagovat
Heather_Fedex
a jeste chci rict, ze je to voci andymu opravdu kruty, roger a nole to meli ve ctvrtfinale az prilis easy, kdezto andy bude scela urcite muset do 5 setu...
Reagovat
tommr
v případným semifinále to bude přesně naopak - tam to bude mít díky vypadnutí Nadala zase ulehčený Murray... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mně je Andyho taky líto, ani nevím, komu fandit, David je takovej sympaták a skromný hráč, pracovitý, ale zas Andy má jedinečnou šanci, když vypadl Rafa..takže já budu spokojená, at vyhraje ten lepší :-)
Reagovat
Heather_Fedex
to si nemyslim, tsonga na trave umi, ukazal to loni proti rogerovi, rafaelovi a konec-koncu i proti novakovi ;)
Reagovat
tommr
nechápu proč je ti Murrayho líto? Na kurtu se chová jako rozmazlenej spratek, věčně simuluje a jeho herní styl je taky krajně nesympatickej ...
Reagovat
Fandina
Na Davida se super dívá, nádherný pohyb return, ale Andy je podle mě techničtější tenista, někdy žasnu, jak dovede zahrát a v těch chvílích pak já bych určitě hrála jinam a on zaboduje. Někde jsem četla, že tenisem naprosto žije, je nadšenec i když třeba na kurtu to tak nevypadá. Ale žebříček, kde je stabilně za těmi třemi taky o výsledcích vypovídá. Já ho beru a má můj obdiv. Ale to oba pěkný mač ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Ty aby sis nerýpl ;-) podívej, pokud máš na Andyho takhle vyhraněný názor, nebudu ti nic vysvětlovat, ty svůj názor evidentně máš neměnný, a já mám svůj, který se s tvým absolutně nekryje.
Jen by mě tak zajímalo, komu ty mimo "našich" vlastně fandíš..všimla jsem si, že Djokovič je pro tebe simulant, Nadal věčně zdržuje, Andy zas hraje nesympaticky, taky simuluje..ty spíš fandíš proti někomu, než někomu :-//
Reagovat
tommr
a proč bych měl fandit někomu kromě našich? Zvlášt když těch našich hráčů a hráček je na okruhu tolik ... :)
Musím se ale přiznat, že většina hráčů z mužský špičky je mi opravdu krajně nesympatická - třeba Nadala, Murrayho, Tipsarevice, Del Potra, Fishe nebo Simona vyloženě nesnáším a pokaždý fandím jejich soupeři. Naopak u ženskejch mi ze špičky skoro nikdo nevadí ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já se z tebe zblázním, chlape :-)) nebylo by přece jen jednodušší vypsat, koho sneseš? Tak aspon trošku ;-)
Fandi si komu chceš, ale není tu skoro nikdo, kdo by měl na nejlepší mužskou špičku takový negativní názory, většinou je to nějak rozdělené, Roger fans, Rafa a tak..ale ty to máš komplet všechno.
Prosím tě, mohl bys mi vysvětlit, co ti vadí na Fishovi? Fakt by mě to zajímalo..
Nebylo by tedy lepší, sledovat jen ty ženy? Jsou hezčí, líp se na ně kouká..co myslíš? :-)
Reagovat
tommr
Fish je mi protivnej už od pohledu - vypadá jako nějakej somrák ...
Jinak s těma posledníma dvěma větama co si napsala musím stopro souhlasit. Někdy ale ženský nehrajou a pak se musím koukat i na chlapy. Je to ale strašná nuda, protože člověk většinou ví už dopředu kdo zase vyhraje ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Na Rybičku mi nešahej :-))
No, dobře, chtěla jsem vysvětlení, tak tady ho mám :-)
já tě snad ještě za tu tvou upřímnost začnu mít ráda, to je konec :-))))
Tak jinak - jaký si přeješ finále žen?
Reagovat
tommr
s ohledem na postavení Petry bych si asi měl přát finále Radwanská-Serena a titul pro Serenu, ale musím se přiznat, že mi nebude vadit ani jakejkoli výsledek - bez Petry to prostě nějak není ono - budu se sice dívat, ale nějak prožívat to určitě nebudu ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Fish - somrák :-))
To mě fakt pobavilo, od srdce jsem se zasmál. Mně nevadí, celkem mu i fandím. A jinak koukám, že ti je protivná skoro celá první desítka.:)
Já dnes teda přál Davidovi, obecně mu fandím. A Andyho taky nějak moc nemusím...
Reagovat
tommr
mělo tam bejt "že mi nebude vadit ani jakejkoli jinej výsledek" ...
Reagovat
tommr
z první desítky mužů mám rád jedině Toma. Federer a Djokovic mi nějak zvlášt nevadí, ale ostatní vyloženě nesnáším ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No, přesně, já se musela taky zasmát, říkala jsem si, jaký může mít důvod..ale tohle jsem fakt nečekala :-)))

Tommre, všiml sis, jakou má Fish pěknou ženu? I když na Roddickovu nemá..
Reagovat
smazaný uživatel
Ty máš o finále jakou představu? Doufám, že tu samou, co já.
Drž pěsti, prosím, hodně, Azarenka je velká výzva a nepříjemná soupeřka. Já budu zase držet palce Rafovi, aby se do OH v klidu uzdravil a připravil, jo?
Jinak Roddickova žena je moc pěkná, ale Fishovu si nějak nemohu vybavit...
Reagovat
smazaný uživatel
Já nevím, jakou máš ty, všechno tu nestíhám číst, ale já si přeju Serenu a asi víc Angie, protože Agu moc nemusím, nějak si ji ve finále Wimbledonu neumím proti Sereně ani představit a proti Vice už vůbec ne :-))

Jo, díky, snad bude Rafa ok :-)
Ta Fishova žena..no, kdyby tu byl Monty, už by tu byl určitě nějaký odkaz :-)
Reagovat
smazaný uživatel
U chlapů si ani nevybavím, že bych někoho vyloženě nesnášel. Jen moc nemusím Almagra a Verdasca. No a toho Andyho a Djokoviče bych také v semi. oželel, ale s ním to je jasný, vzhledem k tomu, že bych přál titul Rogerovi.:)
A u ženských jsem úplně alergický na Jelenu Jankovič, ta je mi protivná už od pohledu. Chováním na kurtu, výrazem, projevem.....nemohu si pomoct, ale vším...
Reagovat
smazaný uživatel
U chlapů si ani nevybavím, že bych někoho vyloženě nesnášel. Jen moc nemusím Almagra a Verdasca. No a toho Andyho a Djokoviče bych také v semi. oželel, ale s ním to je jasný, vzhledem k tomu, že bych přál titul Rogerovi.:)
A u ženských jsem úplně alergický na Jelenu Jankovič, ta je mi protivná už od pohledu. Chováním na kurtu, výrazem, projevem.....nemohu si pomoct, ale vším...
Reagovat
smazaný uživatel
U chlapů si ani nevybavím, že bych někoho vyloženě nesnášel. Jen moc nemusím Almagra a Verdasca. No a toho Andyho a Djokoviče bych také v semi. oželel, ale s ním to je jasný, vzhledem k tomu, že bych přál titul Rogerovi.:)
A u ženských jsem úplně alergický na Jelenu Jankovič, ta je mi protivná už od pohledu. Chováním na kurtu, výrazem, projevem.....nemohu si pomoct, ale vším...
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, myslel jsem Serenu. Jinak je mi jedno proti komu by hrála. Ale postup bych přál Angelique.
Na Fishovu ženu někde mrknu.:)

Jinak doufám, že se mi ten příspěvek zase neodešle třikrát!
Reagovat
smazaný uživatel
A Agu si teda také nedovedu ve finále GS vůbec představit. Ale aby to tak nakonec nebylo, ta její půlka teda byla pěkně vymetená...
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.contactmusic.com/pics/le/taste_of_tennis_260811/mardy-fish-and-stacey-gardner_3482205.jpg

(Zadat do Google)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za odkaz.
Je taky pěkná.:)
Reagovat
tommr
JJ je sice v obličeji ošklivá jak noc, ale má docela pěknou postavu. A její chování na kurtu i mimo něj mi nepříjde nijak špatný ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Taky děkuji :-)

tommr - tak není ošklivá, ale Roddick má hezkou tak přirozeně..jo a Ester je taky pěkná, ta se ti musí líbit, když patří Tomovi ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Jestli je v obličeji hezká nebo ošklivá, by mi ani nevadilo, ale mám z ní prostě takové pocity.
Já jí mimo dvorec nesleduji, stačí mi bohatě na kurtu. Nesedla mi asi jako tobě Fish.:-))
A postavou se mi taky nelíbí. Je plochá, hranatá, možná má hezké nohy...
Reagovat
Pe3k
Zatím nejzajímavější dnešní zápas a to ještě neskončil ani první set! Murray otáčí score, ale David to určitě nevzdá...Co se týče Murrayho očividně chce tenhle zápas vyhrál čopem :)

Btw. mé vysněné finále je Federer - Ferrer, v hledišti Juan Carlos Ferrero a po zápase si všichni 3 spolu dají Ferero Rocher :)
Reagovat
Stan_Borowitz
Fernetem...
Reagovat
smazaný uživatel
Nebo Ferdinandem což bych jim teda nepřál.
Reagovat
smazaný uživatel
Ferrerovi bych přál Bloody Murray!
Reagovat
smazaný uživatel
Za 3 pomerne kratke sety 50 winerů je malo ?! "standard.. "spokojenost.... ? jste asi trochu pomateny Že ? Novak hral neskutecne dobre !

Pozor, čtyřiadvacitka se chysta samozrejme oznamit svuj tip na velke semifinal, tak budte ve střehu - vsichni víme a známe jak troufale a neomylne usudky zveřejnovala !!

Ing Pe3k: Jen si ty kašpare anonymne gratuluj - Roger te slysí a vidí - to kazdopadne
Reagovat
Pe3k
Není jak o sobě mluvit ve 3 osobě :D
Reagovat
Pe3k
Má jich nejvíce ze všech, ale stále přidává nové a nové :)
Dnes postoupil do 32 grandslamového semifinále (rekord)
A stal se jediným tenistou historie, který postoupil minimálně 8x do semifinále na 3 různých grandslamech :)
Reagovat
Vojtiik
To uz jsou pomalu takove rekordy pro rekordy.. ale je to uzasne:))
Reagovat
Labi
mám rád Rogera ale tohle nejsou rekordy, takových rekordu jsou stovky jediné směrodatné jsou počet GS atd. v každém případě na rekordy kašlu fandím kvůli toho jakým tenisem se prezentuje
Reagovat
Pe3k
Tohle nejsou rekordy? A co je podle tebe potom rekord? Jsou to oficiální rekordy...Absolutně nesouhlasím, že jediné směrodatný je počet gs, ale i v tom je Federer nejlepší :) Taky nefandím k vůli rekordů, ale je fajn, že hráč, kterému fandím jich má ze všech nejvíce :)
Reagovat
Fandina
Já taky fandím Rogerovi kvůli stylu hry a nesleduji rekordy, ale obecně řečeno, odhlédnuto od tohoto konkrétního případu, tak rekordy rekordem zůstanou ať jde o GS nebo challengary.
Reagovat
smazaný uživatel
Zajímavá statistika. Snad ještě něco Federer přidá ...
Reagovat
Heather_Fedex
bohuzel, rogeruv mac jsem nemela moznost videt, pouze posledni 2 gemy.
ale ted sleduju davidka s andym a takovehle vymeny mohou mit jen oni 2. ale andy pokud se nevzpamatuje, tak o wimbledonskem finale muze dal jen snit
Reagovat
gigin
Výsledek, hra. I do hrudi se pobušil, idemooo zařval :-)) Já jsem spokojenej ... :-DDD
Reagovat
Pe3k
Roger hrál famozně. Dnes ukázal proč je nejlepším hráčem všech dob a forever world number one. Bilance 13:0 s Južnym je zastrašující...Gratuluji mu k postupu a předvedenému výkonu, který mu přinese potřebné sebevědomí v utkání s Novakem.

Přál sem si letos alespoň 1 grandslamové finále Federer - Djokovic. Na Wimbledonu to bude finále v semifinále... Rogerovy šance jsou otevřené i když většinu posledních zápasů vyhrál Novak. Každopádně to bude velice zajímavý a očekávaný match dvou nejlepších tenistů světa.

Je zde solidní šance, že to bude zápas roku. Stejně jako loni jejich semifinále na FO. Těším se na tento zápas moc. Snad dá bůh a Roger vyhraje 7 wimbledon, 17 grandlsam a stane se o5 světovou jedničkou!!!
Reagovat
Heather_Fedex
pe3k, tyhle provokacni vety bych si odpustila. roger bude rad, kdyz uhraje set, ne to jeste 3 ;) tato prohlaseni bych si dovolila napsat pouze kdyby neztratil ani 1 set a byl by v absolutni zdravotni pohode
Reagovat
Pe3k
Já sem také většinou skeptický, ale Roger nemá co ztratit, může jen získat. V minulém zápase měl zdravotní potíže a musel to vydřít, dnes byl v absolutní pohodě a bylo to vidět. Nevím jaké provokační věty máš ny mysli, každopádně bud kapku optimističtější :)
Reagovat
Heather_Fedex
" Dnes ukázal proč je nejlepším hráčem všech dob a forever world number one" ;) tohle ti nadalovci nechaj vyzrat, uvidis. a pak budeme vsichni eleganovci zase za ty nejhorsi a nejfanatictejsi ;///
Reagovat
Pe3k
Aha. No já píšu jen pravdu a to, že to Nadalovci nezvládají mě nijak neštípe. Tebe nikdo za nejhorší nepovažuje a hlavně ti nejhorší zde jsou právě oni. Nemáš nějakou depresi nebo tak něco? Máš být ráda, že Roger po 3 letech postoupil na Wimbledonu do semifinále...
Reagovat
Heather_Fedex
no popravde, jsem trochu rozladena, protoze i ja opravdu touzim po 17. gs a zaroven postu no.1, ale opravdu na tom roger neni dobre, ani hladka vyhra nad labilnim rusem jeho sanci nezvysuje. a kdyz si predstavim, co prijde po semifinale rogera a novaka, tu plejadu jedovatych prispevku a posmesku, tak se mi popravde receno chce brecet
Reagovat
smazaný uživatel
A proč by měli byt fanoušci Nadala ti nejhorší si myslíš ten kdo fandí Federerovi je neco víc .(Kdesi ano tak ta lituju) Fanoušci Nadala neprovokuji stylem a Federer má druhé Vanoce nebo konečně má šanci neco vyhrát , stejně v příštím kole vyletí atdd.. Ne nic takového narozdil od NEKTERÝCH Federer fans . Federerovi přeju at vyhraje cely turnaj .
Reagovat
Pe3k
Takhle to neřeš. Já bych se těšil na tento zápas i kdyby věděl předem, že Roger prohraje. Co se bude poté psát na tenisportále je to poslední co mě zajímá...Nemůžeš si to brát takhle osobně, ty samotná jsi přeci nikomu nic hnusného nenapsala a Roger má větší šanci než myslíš :)
Reagovat
Pe3k
Nevím jak zde chodíš dlouho, ale já sem zde začal psát čistě proto, že už sem se nemohl dívat na tu špínu co zde Nadalovci házeli na maestra Federera. Největší humus co jsem kdy viděl zde psali a píší Nadalovci. To je prostý fakt. Zabrus ke starším článkům a uvidíš...
Reagovat
smazaný uživatel
Já vím že dřív to tak bylo , ale ted mne to tak nepříde příde mně že větčína Nadalovcu sa chova slušně samozdřejmně su takoví kteří moc rozumu nepobrali ale je tu spuosta normalních lidí .A myslím že v poslední době nikdo na Federera špínu neháže až na naprosté vyjimky.
Reagovat
smazaný uživatel
Federer vypadne s Djokerem, Petříku, o tom není sebemenších pochyb, Južnyj hrál jako kdyby vzal raketu poprvé do ruky, Djokovič ho smete ve 3 setech
Reagovat
Pe3k
Tak je to jedna z variant, ale pochybuji, že nastane :)
Reagovat
smazaný uživatel
Pak oka,budu spokojený,když mi tip nevyjde,ale s Federerem mám bohužel takovou zkušenost,s takovými hráči jako Južnyj si s prominutím dělá,co se mu zamane a vychází mu to,hýří z něj sebevědomí,ale pak přijde Djokovič a ouha,psychoblok,míčů se vrací o 100% víc,zatěžovaný backhand kazí víc než je zdrávo,slabé podání.na druhé straně konstanta jménem Djokovič,mám velkou obavu,že Federer v semi skončí
Reagovat
Pe3k
Tak jasně. Nikdo nemůže čekat, že to bude podobné jako v utkání z Jžnym. Ale když vemeš v ůvahu, semifinále Fed-Djok FO 2011 či semi US 2011, tak tam byl tenis úžasný. Spoustu winnerů, celodvorcový tenis, technické finesy...Pro mě je to to nejlepší co může současný tenis nabídnout.
Reagovat
smazaný uživatel
Pevně v to doufám!Pokud se nebude Federer bát,má na něj,jeho některé dnešní údery,to byla fantazie + vynikající pohyb.Uvidíme
Reagovat
Labi
Co se týče Djokovice předvedl svuj standart, viděl jsem jen část utkání ale Mayer hrál jak podělany a to s Djokovicem je sebevražda.
Roger naopak opět potvrdil, že je to hráč který dokáže porazit kohokoli ale především mě opět utvrdil v tom, že u něho hraje hlavní roli hlava. S Youzhnym ma pozitivni bilanci a šlo to vidět na jeho sebevědomí a lehkosti naopak se bojim semifinále s Djokovicem kde jestli zapracuje hlava tak může byt pro něj zle ptž s Djokovicem nemá dobrou bilanci ani vzpomínky na poslední vzájemný zápas. Doufám že mu pomůže fakt, že hraje ve Wimbledonu, kde nejvíc krát triumfoval, čekám hodně vyrovnaný zápas ale vítěze si netroufnu odhadnout...každopádně označení "předčasné finále" je přesné
Reagovat
Padme
snad už se štěstí přikloní k Rogerovi...
Reagovat
smazaný uživatel
Roger hrál dneska v klidu, ale je fakt, že Južnyj byl poraženej už před zápasem a nebylo to úplně důstojný čtvrtfinále. Djokovič to měl o malinko těžší, hlavně ten první set, ale jinak taky pohoda.
Teď ještě aby vyhrál Ferrer a bude to optimální.
Reagovat
PATRICK_RAFTER
je jasný že v tom hraje hlava velkou roli, ale to spíš vždycky bylo ve prospěch fedexe, protože 95% jeho soupeřů už věděli že nevyhrajou před zápasem a od toho se vždycky zápas odvíjel. To co předvedl dneska míša a ostatní před ním snad až na juliana, to nemusí být na druhý straně fedex ale někdo jiný a furt bude hrát dobře, samozřejmě je to trochu nadnesený ale je to tak. Takových zápasů už bylo, kdy fedex kraloval a každej ho už viděl jako vítěze a zpátky na trůnu, jenže pak narazil na Noleho případně na rafu a byl klid. Nole mu zkrátka nedovolí to co míša a další a věřím že tomu bude tak i v semi. Pak zase budou federerovci vykládat že to bylo v hlavě, že zahrál spoustu nevynucených chyb atd. jenže většinou je to tím, že mu nejde servis, u něj je to alfa omega jeho hry, nedostává se tolik do tlaku a musí víc riskovat, protože ho Nole svoji hrou k tomu donutí a pak je jasný že víc kazí. Hlava hraje velkou roli to je jasný, ale hlavně je to otázka co mu soupeř dovolí...A já doufám že mu toho v semi Nole moc nedovolí a půjde si pro další GS :-)
Reagovat
Labi
to je oboustranné taky záleží co mu dovolí Roger
Reagovat
smazaný uživatel
Držíme ti palce! :)
Reagovat
Sonja
To budou nervičky...:-)
Reagovat
tito
Nebudou :-)))
Reagovat
Sonja
Fandíš s námi, říkáš?:-)))
Reagovat
tito
Jasně :-)
Reagovat
gigin
Děkujeme ... Co Forehand ?? Přidá se ?? Ale klidně i ostatní ... :-))))
Reagovat
Padme
ať tě zdraví, štěstí a síla provází!
Reagovat
a.magerova
Přidávám se taky - hlavně - zdraví, štěstí, pohoda !!!
Reagovat
Padme
věřím, že už to tam musí padnout. Hlavně ať má vpořádku hlavu, pak dokáže zázraky!:)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak,tak. Taky se přidávám! Rogi pojď!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Proč se v chlapech i holkách hraje finále už v semi ??? :-)
Reagovat
smazaný uživatel
V holkách se hrálo finále už ve čtvrtfi.. Petra vs Serena
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist