Tipsarevič: Operace byla složitá, noha byla ve špatném stavu

29. 5. 2014, 10:37
Aktuality 1
Janko Tipsarevič se po měsících konzervativní léčby zraněné paty rozhodl vyřešit problémy operací, kterou má již úspěšně za sebou. Noha prý byla v dost špatném stavu.
Profily hráčů
Janko Tipsarevič

"Byla to složitá operace, protože v noze bylo hodně škody. Ale šlo to dobře. Jsem rád, že jsem do toho šel a teď už se nemůžu dočkat návratu na kurty. Díky všem za podporu," napsal Tipsavič na facebooku den po zákroku, který podstoupil v nemocnici ve Frankfurtu.

Srbský tenista začal mít problémy s patou už loni na Australian Open a i vinou zdravotních potíží prožil nejhorší sezonu za poslední tři roky. Letošní rok vůbec nezačal a po již půlroční pauze není hráčem první světové stovky.

Tipsarevič je bývalým osmým hráčem světa a vítězem čtyř turnajů ATP ve dvouhře. Na grandslamech se bělehradský rodák dostal nejdál na US Open, kde si v letech 2011 a 2012 zahrál čtvrtfinále. Před čtyřmi lety byl u triumfu Srbů v Davisově poháru.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tak přeji brzké uzdravení a návrat do první 50tky.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist