Trápení Hlaváčkové pokračuje. V Charlestonu končí po hodině i s 'kanárem'

1. 4. 2013, 19:10
Aktuality 153
Andrea Hlaváčková ani na celkově desátém letošním turnaji neukončí své trápení. Na zelené antuce v Charlestonu prohrála s Monicou Puigovou a letos tak už poosmé vypadla v kvalifikaci nebo v prvním kole.
Andrea Hlaváčková

Po loňském osmifinále na US Open se Andrea Hlaváčková objevila na 58. místě žebříčku WTA a sezonu zakončila poprvé v kariéře jako hráčka první světové stovky. S Lucií Hradeckou byla navíc druhým nejlepším párem světa a byla členkou vítězného fedcupového týmu.

Jenže začal rok 2013 a z pohody šestadvacetileté Češky je rázem velké trápení. Ve dvouhře se letos představila na osmi turnajích WTA a jen jednou se na nich dostala do 2. kola. Pětkrát prohrála v úvodním kole a dvakrát dokonce už v kvalifikaci. A z krize se nedostává ani na začátku antukové sezony. Na americké zelené antuce se nejprve objevila minulý týden na podniku ITF v Osprey, kde prohrála v 2. kole s Ruskou Sirotkinovou, a nyní na turnaji WTA v Charlestonu skončila už po prvním zápase.

Hlaváčková přitom začala zápas s Monikou Puigovou z Portorika nadějně a ujala se vedení 3-0. Jenže od té chvíle uhrála na returnu jen čtyři fiftýny, ztratila dvanáct ze 13 gamů a po rovné hodině hry prohrála hladce 4-6 0-6. Soupeřce ze 104. místa světového žebříčku tak podlehla i podruhé v kariéře; poprvé na devatenáctiletou Portoričanku nestačila rovněž na antuce ve finále turnaje ITF ve Švýcarsku před dvěma lety.

Plzeňská rodačka letos vyhrála pouhé tři zápasy ze třinácti, z devíti turnajů WTA se v hlavní soutěži dostala jen jednou do 2. kola. Druhé kolo neobhájí ani v Charlestonu a ve světovém žebříčku, v němž je aktuálně na 66. místě, tak ztratí další body. Ukončit trápení bude moct Hlaváčková znovu už příští týden na již tradiční oranžové antuce v polských Katovicích. 

Hlaváčkovou ovšem v Charlestonu čeká ještě čtyřhra. V té ale nenastoupí po boku své tradiční partnerky Lucie Hradecké, která je zraněná, nýbrž s Liezel Huberovou. S tou už si letos zahrála v hale v Paříži a postupem do finále zaznamenala nejlepší výsledek sezony.

"Narychlo jsem se dohodla znovu s Liezel Huberovou, které se také zranila stálá partnerka. Doufám, že se nám bude znovu dařit jako při naší premiéře v Paříži, kde jsme dokráčely až do finále," uvedla Hlaváčková na svém webu. 

Matteková-Sandsová vyhrála nejdelší zápas sezony
Diváci v Charlestonu viděli včera několik třísetových bitev a k radosti amerických fanoušků vyhrála tu nejdramatičtější z nich domácí tenistka. Bethanie Matteková-Sandsová odvrátila v duelu s Anastasií Rodionovou mečbol a musela bojovat dlouhé tři hodiny a 42 minut, aby nakonec vyhrála 6-4 6-7 a 7-6.

"Vlastně se cítím docela dobře," smála se po utkání Američanka, kterou nyní čeká utkání s krajankou Sloane Stephensovou. "Myslím, že takhle dlouhý zápas jsem nikdy nehrála. Dobré je, že jsem si dokázala, že to vydržím," řekla stránkám WTA Matteková-Sandsová, která s Rodionovou odehrála letošní nejdelší zápas na okruhu WTA.

Rovněž třísetový zápas zakončený tie-breakem dnes odehrála někdejší vítězka French Open Francesca Schiavoneová, která proti Silvii Solerové-Espinosové potvrdila, že se jí letos nedaří. Italka sice vyhrála první set a v rozhodující sadě měla výhodu brejku, tu ale neudržela, ve zkrácené hře potom nevyužila svůj mečbol a prohrála 6-3 4-6 a 6-7.

 

Výsledky - Charleston (antuka, dotace 795.707 dolarů):

Dvouhra - 1. kolo:
Puigová (Portor.) - Hlaváčková (ČR) 6:4, 6:0, Cirsteaová (11-Rum.) - Maleková (Něm.) 6:4, 7:6 (7:5), Lepchenková (12-USA) - McHaleová (USA) 6:3, 4:6, 6:2, Minová (USA) - Paszeková (13-Rak.) 6:3 skreč, Govorcovová (Běl.) - Hamptonová (USA) 6:4, 6:7 (3:7), 6:4, Johanssonová (Fr.) - Czinková (Maď.) 5:7, 6:3, 7:5, Burdetteová (USA) - Mladenovicová (Fr.) 6:1, 1:6, 6:0, Giorgiová (It.) - Minellaová (Luc.) 6:4, 6:4, Bouchardová (Kan.) - Burnettová (It.) 6:2, 6:3, Matteková-Sandsová (USA) - Rodionovová (Austr.) 6:4, 6:7 (4:7), 7:6 (7:3), Vögeleová (Švýc.) - Pereiraová (Braz.) 4:6, 6:2, 6:4, Petkovicová (Něm.) - Townsendová (USA) 6:3, 6:0, Pegulaová (USA) - Muguruzaová (Šp.) 6:7 (2:7), 6:4, 7:5, Solerová (Šp.) - Schiavoneová (It.) 3:6, 6:4, 7:6 (8:6), Garciaová (Fr.) - Scheepersová (JAR) 7:6 (8:6), 6:4, Medinaová (Šp.) - Rusová (Niz.) 6:2, 6:2.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

153
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
dadaft
hrát proti Sereně je šílené. ona je schopná dát tři esa v gemu...........
........ nebo teď systém servis - vítězný bekhend.
poprvé ji Giorgi returnovala skvěle na tělo ....... přesto to Serena zvládla zahrát doleva ven z kurtu tak, že se Camila nestačila ani hnout ...... a na podruhé šel ten bekhend doprava ven ........ tentokrát se Camila za míčkem pohla..............
................. bohužel to k němu měla cirka kilometr daleko. ))

přesto hraje mladá italka skvěle!
kdyby jí tak víc chodilo první podání...
Reagovat
dadaft
když máš tak rád fotky monty (já taky)))
co říkáš téhle
http://hottennisplayers.org/wp-content/uploads/29cg1.jpg
((((( hot shot )))))
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť jsem to říkal, že je Camila moc hezká holka. :)

Jinak jsme dneska měli super tipy. Olga a Chan vyhrály dvakrát 6:2 - čistá práce! :) Ty jsi zase uhodnul Vaniu King, i když to bylo třísetové drama... No a já jsem původně taky ještě přemýšlel, že bych dal Keys - Cadantu 2:0 na sety, ale pak mi to přišlo jako moc velký risk, protože Cadantu má antuku jako nejlepší povrch. Nakonec Madison vyhrála opravdu 2:0 na sety, i když oba byly dost vyrovnané... No, jsem rád za Olgu a Chan. Kurz na vítězství Madison 2:0 na sety a vítězství Olgy a Chan byl prakticky stejný, tak jsem si vybral větší jistotu. :)

Teď to ještě Barca musí dotáhnout a pak už by zbývali jenom Caps... Jdu fandit! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Takovou smůlu snad můžu mít jenom já. Barca remizovala 2:2, přičemž první gól dostali z ofsajdu a druhý v poslední minutě nastavení... Nepřál bych vám slyšet, jak jsem u toho nadával. Zlatý tenis! :D
Ale všechno to začalo tím, že se zranil Messi... :(
Reagovat
Titan
Zrovna se dívám, že se přenáší i čtyřhra. Na druhém kurtu budou dávat "zajímavý" zápas Šafářová/Mladenovič proti Petkovič/Jankovič.
Dvě srbky, jedna bosenka a češka... :-)
Reagovat
Titan
Tak oprava, Mladenovič už se narodila ve Francii...
Reagovat
smazaný uživatel
WOW! Paráda Sabine :)
Reagovat
smazaný uživatel
Že? Jsem z toho fakt nadšená..:) udělala mi obrovskou radost ;) 41 minut jí to trvalo :D doufám, že jí to vydrží...
Reagovat
smazaný uživatel
Lisicka je fajn ale len niekedy noo niekedy to je katastrofa ale to sposobuju zrdavotne problemy:(((
Reagovat
dadaft
gratulka Sabine i fandům.
působivé. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Bohužel to zdraví no :( Ale když je delší dobu plně fit, patří do top 20 a možná ještě výš bezesporu.
Reagovat
Titan
Koukám, že kanárkům se v Charlestonu daří... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Koukáte někdo na Sabču...dneska je mi soupeřky zatím docela líto..:D Sabi, jsem ráda, že jsi zpět ;)
Reagovat
smazaný uživatel
Jj zatim pěkný. Doufám že dojde do 3.kola proti Sereně. To by mohl být parádní zápas.
Reagovat
Fandina
Koukám na to. Sabine hraje výborně a evidentně jí zdraví netrápí.
Reagovat
smazaný uživatel
Teď dvě esa na brejkboly. Paráda. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Jojo, taky bych ji ráda viděla proti Sereně..jen škoda, že je to už ve třetím kole...
Reagovat
smazaný uživatel
Vaau...:) tak 2 kanáry :) ani nevím, jestli se to Sabči někdy povedlo
Reagovat
smazaný uživatel
2x ale jen na ITF. Na WTA ještě ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je moc pěkné..:) Dík za info
Reagovat
smazaný uživatel
Koukám na turnaj v Barceloně. A loňská nasazení mi připomenula staré časy:
1. Francesca Schiavone (First Round)
5. Flavia Pennetta (Second Round)
6. Petra Cetkovská (Second Round)
7. Sara Errani (Champion)
Reagovat
smazaný uživatel
Všetko najlepsie k 31 narodeninam Davidovi Ferrerovi

ja by som mu tolko urcite netipoval
Reagovat
smazaný uživatel
No .. včera byl asi extra zajímavý zápas Mugurza-Pegula + málem zase kolaps Varvary, ale tenis nic moc.
Dneska jsem zvědav na tatranskou krásku, kazašskou švédku(co s ní je?), Serenu s Giorgi ( to bude oheň proti vodě Monty).
A co předvede Marion v Mexiku, byť jenom proti Vandevewghe.
Reagovat
tommr
na turnaj v Monterrey jsem skoro úplně zapomněl. Jestli bude stream ze zápasu Bartoli-Vandeweghe tak se aspon na chvíli určitě kouknu - to by moh bejt hodně zajímavej zápas ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
No tak Camila byla ve druhé desítce mého žebříčku krásek. :) Je moc hezká. Škoda, že není ještě o trochu vyšší... No a Serenu jsem tady chválil minulý týden, jak se vyzná v módě. :) Za její výhru nad Mashou samozřejmě ne. :D V tomto zápase přeju Camile, ale myslím si, že Serena nebude mít problém...

Ještě ke Camile: Tady jsem našel video z roku 2008, jak hrála v Přerově. Nejde ani tak o to video, jako o jeden komentář pod ním. Ten mě teda vážně pobavil... :D
"panove, loni v srpnu jsem s ni byl na veceri, a muzu vam rici, ze ma nekdy i docela jinne zajmy, nez je tenis. Skoro to skoncilo dost nemile, malem se nastvala, kdyz jsem ji odrekl podvecerni navstevu do diskarny v Berline. Ale uz je to zase o.k."
Reagovat
dadaft
no teda
zápasů tři kýble
a ani tady ani v Tipech žádná tipovačka?
Reagovat
tommr
z mýho pohledu se dneska nic zajímavýho nehraje. Skutečná show začne až zítra kdy už do hry zasáhnou Lucka Šafářová, Stosurová, Wozniacká a další. Na to se už moc těším ... :)
Dneska se kouknu asi jen na zápas Cirstea-Medina Garrigues a budu při tom fandit Soraně ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já se přiznám, že jako (hodně) občasný sázkař jsem dneska zkusil štěstí. :) Dal jsem tři zápasy a mezi nima i jeden tenis. Konkrétně jsem vsadil v deblu na Olgu Govortsovu a Chan proti dvojici Dekmeijere/Malek. Potom tam ještě mám Barcu a Caps (výhra v celém zápase)... Sám jsem zvědavý. :D
Reagovat
smazaný uživatel
No a tebe musím pochválit za podporu Sorany. :) Dokonce to vypadá, že dneska fandíš bez ohledu na žebříček... :D
Reagovat
tommr
už jsem to psal výše - dneska nehraje žádná hráčka, která by mohla nějak Petru ohrozit a tak mě dnešní zápasy nijak moc neberou. Na zápas Sorany se asi kouknu, protože se mi jednak Sorana hodně líbí a jednak proti Španělkám a jejich otravný pinkaný fandím skoro všem ... :)
Reagovat
Fandina
Pro mě je tam i dneska několik zajímavých zápasů. Budu držet palce Dance Hantuchové, ráda se na mač podívám a také bych chtěla vidět Sabine Jelenu a vlastně jsou všechny další co budou k viděně zajímavé, tedy jestli budu mít čas to zkouknout ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já letos viděl Anabel na Hopman Cupu proti Aně a tam teda moc "nepinkala". Naopak hrála tvrdé a přesné údery... Jinak se ti Sorana líbí tenisově nebo žensky (nebo oboje)? :) No ale bacha, Sorana je v žebříčku zase konkurentkou Kláry. :D

Jinak těch zajímavých zápasů je samozřejmě víc, v Charlestonu i Monterrey. Ana hraje bohužel až v noci, takže to neuvidím. Caro zase začíná v Charlestonu až zítra... Jinak když se tak dívám na ty dnešní (a noční) zápasy, tak v Charlestonu přeju Daniele, Sabine, Julii (německé), Lauře, Camile (i když ta asi nemá šanci) a Soraně. Nejvíc ale z pochopitelných důvodů přeju Olze a Chan v deblu. :) No a v Monterrey přeju Donně, Makiri a samozřejmě fandím Aničce. :)
Reagovat
dadaft
kdybych sázel, tak bych dneska asi zkusil Kingovou...

Fandina ... já dneska taky Jelenu a pak Sloane vs. Bethanie (i když nevím, v jakém bude stavu, včera hrály s Rodionovovou 3 a 3/4 hodiny a Anastasia na konci už skoro nechodila..., Bethanie vypadala jakž takž).
Reagovat
smazaný uživatel
Yarka - Vania je dost zajímavý zápas, protože holky spolu dřív hrály debla... Sympaťačky obě dvě. :) Ani nevím, které to přeju a kdo ten zápas vyhraje. Yarce to teď asi moc nejde, ale zase Vania se taky musí prokousávat přes kvalifikace.
Reagovat
tommr
že bych si Medinu s někým poplet? Přiznám se bez mučení, že mezi těma Španělkama moc nerozlišuju a mám velký potíže vybavit si která je která ... :)
Jinak Sorana se mi líbí jako ženská i jako tenistka. Jako konkurentku Kláry jí ani moc neberu, protože zápasy a to všechno ostatní okolo prožívám opravdu vážně jen u Petry ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak já zase Anabel tolikrát hrát neviděl. Ale na tom Hopman Cupu hrála fakt dobře. Dokonce se dá říct, že to Španělsku vyhrála, protože Verdasco ve dvouhrách snad vůbec nic neuhrál... Na druhou stranu, ve finále TŠ 2011 na Bali ji Ana porazila 6:3, 6:0. Tam to byla hodně jednostranná záležitost. :)

No vida. Tak se ti líbí Makiri, Caro, Sorana... Z tebe ještě něco bude. :) Akorát Caro to má u tebe špatné, protože je konkurentkou Petry. :D
Reagovat
tommr
no Makiri už má u mě taky utrum. Zvlášt po tý krutý porážce, kterou Petře uštědřila v IW ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Teda, chudák Maruška Ovečkinová. :D No, Alexovi se teď daří, nějak se rozehrál. Doufám, že v tom bude pokračovat i v noci proti Carolině... Láska dělá divy. :)

Jinak Makiri je teď ještě víc blond než předtím... Teď má úplně zlatou hřívu. :D
https://twitter.com/mkirilenko/status/316660316144537600
Reagovat
freeteepek
Vypadá hrozně "zlatovláska". Dřív tak nějak normálně a sympaticky. Peroxidový blondýny obecně moc nemusím. Kdyby si dala třeba červenou barvu do vlasů, tak by rozhodně udělala líp.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Taloši, už horečně připravují kurty na FED Cup,
arena - http://sux11.cz/f14d
uvnitř to tedy zatim vypada takto - http://sux11.cz/1f8d

"11" musite z odkazu smazat

Uvidíme, co Petra
Reagovat
dadaft
tak tuhle janekdovu hlášku si někde zapíšu. ))
Reagovat
smazaný uživatel
:)
Reagovat
tommr
myslím si, že Townsend dojede na špatnou fyzičku. Pokud holka takhle vypadá už v jejím věku tak si neumím představit, jak bude tahat ty nadbytečný kila až jí bude o pár let víc ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
bu bu bu!!! ;) To tvoje skarohlidstvi je uz vazne na diagnozu ;).
Jsi si tak jistej, ze ty kila treba casem neshodi? :)
Proboha nekoukej na vsechno tak cerne ;).
Reagovat
dadaft
podle neověřených zpráv je na opačné cestě - byla jako dýně, ale ona má obrovský talent - - - prý už změnila stravovací návyky a vůbec začíná fungovat na profesionální úrovni, kdy životospráva je zkrátka součást věci, stejně jako trénink nebo vstřícný přístup k médiím.
prý strávila i několik dnů u Williamsů... - někde jsem tuším četl, jaký na ni Serena udělala dojem...............
takže se dá spíš čekat, že ještě něco shodí.
Reagovat
Fandina
Tady je o tom zajímavý článek

http://sport.idnes.cz/americanka-townsendova-porazila-hradeckou-f2v-/tenis.aspx?c=A130308_120752_tenis_ma
Reagovat
dadaft
nevím co všichni vyšilujete. Petra před pár týdny vyhrála velký světový turnaj a podívejte se, koho všeho už letos dokázala porazit Klára Zakopalová.
obě na antuce umí slušně.
tak vo co go?
budeto těžké... - ale to se přece dá čekat.
Reagovat
smazaný uživatel
podpis!!
Kdyby takhle mely silet samotny hokky, tak na ten kurt uz nikdy nevlezou!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Ten p.Pála bude mít určitě problém,udělat nějakou sestavu. Ale jestli pak na té Floridě,když tam pozoroval ty tenistky,jestli jim také pověděl,že by mohli místo focení v bazénu,trochu potrénovat...
Doufám že tedy ví,že hlavně Hlaváčková,to hraje pro vlastní zábavu a potěšení a ty výsledky zase nejsou tak důležité...
Reagovat
Roger_Federer
Proc mysliš, že to hraje pro zabavu a vysledky pro Hlavackovou nejsou duležite?
Reagovat
tommr
gabina asi naráží na to nedávný vyjádření Andrey, který bylo i v jednom článku na TP. Nepamatuju si to přesně, ale bylo to něco v tom smyslu, že už nebude podřizovat taktiku tomu, aby neprohrála, ale že bude hrát tak jako dřív a že si bude tenis užívat ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, přesně tohle jsem myslela.
Reagovat
Fandina
gabina si asi neuvědomuje, že dřina je pro někoho i užívání si. Pokud se týká focení v bazenu, tak jestli jsem si všimla, v rámci turnajů probíhá také dokumentování tenistů tenistek i na mimokurtových aktivitách a na některých turnajích se takto fotí všichni. Probíhá focení třeba v bazénu a to kolektivně, tenisté tenistky, které jsou tam pozváni nebo mají doslova povinnost se aktivity účastnit a pak jsou vyfoceni, nafilmováni.
Reagovat
Roger_Federer
za objasneni :) :)...No, každopadne Hlaváčkova se muže fotit, což o to postavu na to ma..Jeji tenis...bida, bida
Reagovat
smazaný uživatel
Je to ale všechno tak napůl,bud se budu ukazovat a dělat šou,nebo makat a pár let mít výsledky,tady v tom případě chce všechno a vlastně z toho není nic.Nejde udělat trochu jednu sezonu a myslet si,že se to bude opakovat automaticky dál. Tam chybí koncentrace,rozumný program a ve spojitosti s tou naivitou,je to zase všechno napůl a vlastně o ničem,ani singl,ani debl,nic...
Reagovat
Roger_Federer
Tohle je čiste muj nazor.Po lonske mega uspešne sezone a vydelanych nekolika milionech..narostlo sebevedomi a pocit hvezdy, aktualni tragicke vysledky jsou odrazem toho, že si holky mysli, že to pujde samo..Nepujde, a promenadovani v plavečkach ala Kurnikovova..se musi taky delat pořadne, aby se tim človek zabezpečil do smrti :).
Reagovat
Fandina
Já nejsem Andrejka, abych tady popisovala, jak je to se mnou s trénováním, jaký podíl má budování mediální image, nebo vůbec jaký mám cíl. Jedno je jisté. Andy s Luckou vloni jako jediné z tenstů uspěly vloni na OH, měly stříbrnou medaily a trochu víc se o nich začalo mluvit než o ostatních. Možná, že jim křivdíte, že dál pokračují ve hře jako předtím, jen o nich víc slyšíme.
Reagovat
Fandina
oprava ... medaili měkce ... sorry hrubka ... úsměv
Reagovat
Roger_Federer
vysledky a hloupe prohry(jak v singlu tak deblu) z horšimi hrackami hovoři jasne..ne?.ukazatel, že o proti dřivejšku neco přestalo fungovat..
Reagovat
pepin
Ahoj, Fandino nevím zda to pamatuješ, ale svého času měl jeden z největších talentů té doby Gerulaitis asi také smlouvu s focením, jen na blbým místě, a to ve večerních barech. On se s tím netajil a proto nikdy nedosáhl na úplný vechol, říkal, že si to chce užívat a ne dřít jako magor. Tím to nechci přibližovat k Andrejce, to mě jen tak napadlo když jsi tady psala o tom focení.
Reagovat
Fandina
Roger_Federer možná je to u Lucie rameno, nebo nevím co, ale hledat se to musí, to je jasné. Obě měly hlavně úspěšný debl od předloňska když vyhrály GS v Paříži a od té doby se pořád držely nahoře. Letos spolu moc turnajů neabsolvovaly a když tak třeba narazily na silné soupeřky hned ze začátku a pak to byla losovačka. Teď naposledy měly dobrý los, ale zase skrečla Lucie a už je v Praze u Koláře a snaží se zjistit, co je s ramenem. Co se týká singlu, tak Andy na tom nebyla nikdy nijak extra, takže není na co navazovat. Samozřejmě, že by měly obě dobře zjistit, proč se najednou letos nedaří a analyzovat to.
Reagovat
Fandina
Andrejka má svůj blog a předtím, když nehrála ve Fedu, tak třeba byla ve studiu a komentovala průběh, nevím jestli to bylo vloni nebo předloni, byla živě ve studiu. Ona se už k tenisu vyjadřovala slově mnohem víc než ostatní holky. Já jsem její vyjádření o užívání si jednou také zaregistrovala v souvislosti s hrou na kurtu, ale bylo to od ní podle mě myšleno, že se nebude trápit s hrou, tlačit na pilu, ale hrát co nejlíp jak umí nenervovat se a tím ze sebe dostat to nejlepší co na tenisu umí, má ráda. A chtěla by vyhrávat, to je jasné.
Reagovat
Fandina
Dodatek. Andrejka se o tenisu dost vyjadřuje oproti jiným holkám a někdo to může brát jako že nic jiného nedělá. To je dodatek k předeešlému příspěvku. A pak když se dost vyjadřuje, má blog, tak si kde kdo její slova vykládá všelijak. A přitom může trénovat víc než jiní.
Reagovat
smazaný uživatel
Mediální image...Tady v tom případě po výhře v Fed cup,vzniklo velké uspokojení a přesně jak bylo řečeno, myslelo se,nebo spíše nemyslelo...,že výsledky přijdou sami.Jsou to mladý holky,nikdo jim to neřekl a jestli vyrůstaly v českých tenisových klubech,kde se dívá na to jak je kdo oblečený a jakým tam jezdí autem a takový Kaderkové jim plácají po zádech,tak se nemůžeme divit,že tady žádná Navrátilová,ani Novotná nevyroste,jen holky,které nemají respekt a myslí si,že je vše už automatické,vždyt mám medaili a holinky ne....
Reagovat
Fandina
Tak to je samozřejmě tvůj názor. Jestli někdo někoho poplacával po ramenou, tak je to jeho věc, nejsem Kaderka a do hlavy mu nevidím, takže nevím, jak myslí a to že jednou se vyhraje Fed podle mě nic neznamená, příště se začíná zase od začátku a skore je nula a nic nikomu není dáno předem, to ví každý rozumný člověk.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlaváčková,právě kdyby se méně vyjadřovala,udělá lépe,nebo to ničím podložené a tu její image to právě kazí. Taková Šafářová je aspon potichu. To můžeš jen ty Fandino, se vyjadřovat k čemukoliv,to je v pohodě..usměv
Reagovat
Fandina
Tak určitě, tady se člověk vyjadřuje svobodně a různě, kde jinde, tedy když je čas ... úsměv
Jinak ona se může vyjadřovat svobodně i Andy, ne, ostatně je celkem šikovná. Tak to tak neřeš. Když se vyjadřuje, mluví za sebe a jak jsem psala, nemusí to být na úkor tréninku, nebo hry. Ona není nijak kontraverzní, je celkem škovná viz její blog. Tak jí to nezazlívej. Musíme leda umířít, vyjadřovat se je každého věc ... úsměv

http://hlavackova.blog.ihned.cz/
Reagovat
smazaný uživatel
Její plky na blogu mě nezajímají,když ti nemůže v oboru nic dát,to těm mladým nechám přečíst lepší blog,Murray a jiné...
Reagovat
Fandina
gabina ... tak to jooooooooo. Každému dává něco jiného, záleží na míře znalostí, vlastních požadavků a někdo má rád holky, druhý vdolky.
Reagovat
Frick
Tak tedy koho? :-(((
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím si, že by mohla jít: Petra, Lucka Š., Klára a Andrea
Hradeckou ne, ta je zraněná a je mimo...
Reagovat
vendulkabendulka
Do singla Petra a Klara, to je myslim momentalne jedina pouzitelna kombinace. Ovsem jestli Pala nasadi Lucku, tak jsme v [censored].
Do debla - tezko rict.
Reagovat
Titan
A co tam bude dělat Lucka a Andrea? Pózovat fotografům? Páč jestli myslíte, že budou hrát tenis, tak ten ještě letos nehrály a nepředpokládám, že se to do Itálie změní... :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Singl: Petra s Klárkou, debl: H+H, pokud Lucka Hradecká bude zraněná, zkusila bych Petru. Petra s Andreou by si mohly vyzkoušet debla v Katowicích ?!? Tak bych nominovala já...
Reagovat
tommr
momentálně není z koho vybírat - v dobrý formě není žádná naše hráčka a řada jich má navíc nějaký zranění. Pála bude muset nominovat osvědčený hráčky a doufat, že se stane nějakej zázrak a holky najdou na poslední chvíli ztracenou formu ...
Můj tip: Petra a Klára do singlů, Andrea a Lucka (bud Šafářová nebo Hradecká) do debla ...
Reagovat
smazaný uživatel
určitě bych nedávala do debla k Andree Lucku Šafářovou, to by byla sebevražda za nerozhodnutého stavu..
Reagovat
smazaný uživatel
z ceho soudis, ze Petra nema formu? Videl si jeji posledni zapas? Vis, kde hrala? Tam, kde je ji fyzicky vyslove spatne...pred tim byla ale velmi uspesna v pro ni prijemnejsim prostredi, takze byt tebou bych se uklidnila a nechala vysledek na Petre a neposilala za ni rucnik do ringu ;).
Reagovat
smazaný uživatel
U Petry je to těžký. Ona někdy dokáže hrát dobře jeden turnaj, někdy dva, někdy třeba jenom část turnaje. Dá se vůbec hovořit o nějaké formě ve spojitosti s ní? Prostě jí buď turnaj sedne nebo nesedne. Však se taky Petře říká horská dráha. To není kritika, to je konstatování faktu, který sem se už naučil akceptovat. Na druhou stranu, tyhle extrémní výkyvy v konzistenci nejsou v ženském tenisu kdovíjak ojedinělé.
Reagovat
tommr
výsledek z Miami vypovídá o momentální formě Petry naprosto jednoznačně ...
Jinak bych tě ale rád požádal, aby jsi se trochu uklidnila a nepodsouvala mi laskavě výroky, který jsem nikdy neřek. Petru neodepisuju a už vůbec ne ve FC kde obvkle hraje o třídu líp než na normálních turnajích. Kdybys nebyla taková hysterka tak by sis mohla všimnout, že její nominaci jsem nikdy ani na vteřinu nezpochybnil a že pořád doufám, že se na poslední chvíli ještě dá do kupy a uhraje svoje tradiční dva body. Obavy mám spíš o to, abychom byli schopní nějak udělat ten třetí bod ...
Reagovat
smazaný uživatel
Urazky by ti sly, je to fakt ubohe ;). Umis cist? Ja jen, ze si rikal, ze zadna nema formu, tak ti to tu vysvetluju, ze U Petry si tim jista nejsem. A bez si zkusit hrat s jejim zdravim do Miami a pak teprve sud neco o jeji forme, ju?
Ja si o jeji forme rozhodne nemyslim nic spatneho, mam neutralni nazor, proste bude zalezet, jak ji to sedne, jak ji pujde podani a to se po x tydnech po Miami, kde ji t absolutne nesedi, neda vubec predikovat. Kdybys byl rozumny, tak to uznas asapon toto ;).
Reagovat
Fandina
tommr je podle mě kritik a asi to už lepší nebude. Pořád maluje čerty na zeď. Nevím k čemu mu to je, kromě toho, že musí mít blbou náladu, nic tím neovlivní. Lepší je se radovat z maličkostí a dívat se na věci z té lepší stránky. Přát si, bude líp. A když ne, tak je to sport, někdo vyhrát musí. Ten lepší a tak to má být.
Reagovat
tommr
po sestrách Plíškovejch končí v Charlestonu neslavně i Andrea. Snad si reputaci trochu napraví aspon v deblu. S Huberovou by to mohly dotáhnout daleko ...
Moc nečekám ani od Lucky Šafářový. Ta má letos špatnou formu a navíc má i smůlu na los - i kdyby se jí v Charlestonu mimořádně dařilo tak ve čtvrtfinále narazí na Serenu a to je pro ní jasná konečná ...
Reagovat
smazaný uživatel
Možná si dá Serena voraz.
Reagovat
tommr
tak to by byla pro Lucku jediná šance. Ona ale nejspíš stejně tak daleko nedojde. Očekávám, že vypadne už s Oprandiovou nebo s Cirsteaovou ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
jasne!! bude to obrovske zklamani a Lucka se urcite propadne v zebricku!!!!
Reagovat
tommr
tvoje jízlivost je tentokrát nejen zbytečná, ale vysloveně hloupá ...
Vypadnutí Lucky už po prvním nebo druhým zápase nikoho kdo tenis jen trochu sleduje nepřekvapí. A co se týče propadu v žebříčku tak ten je bohužel nevyhnutelnej. Lucka obhajuje z lonska finále a to se jí vzhledem k její žalostný formě a špatnýmu losu určitě nepodaří. Bude proto následovat propad nejen mimo první dvacítku, ale za určitejch okolností může Lucka po Charlestonu skončit i mimo první třicítku ...
Reagovat
smazaný uživatel
A rozumíš, že po žalostných výkonech zase přijdou výkony skvělé? Tomu se říká forma.
Nic proti tobě, vážně, ale za za spoluhráče v týmovém sportu bych tě nechtěl. Věčně pesimistickej.

Ano, výsledky má celkem špatné. Stačí, ale jeden zápas a ona se zase chytne.
A ty výsledky můžou klidně přijít teď. Ona Lucka hodně ráda útočí ze zadních pozic, kdy ji odepisují právě takový jako ty.
Reagovat
tommr
Nepochybuju o tom, že se Lucka zase chytí, ale nevidím žádnou indicii, že by to mělo bejt právě ted ...
Navíc Lucka se nejspíš propadne i kdyby se ted náhodou zase chytla. Ona je v tý první dvacítce už dlouho jen díky určitý setrvačnosti a ta samá setrvačnost jí ted z tý první dvacítky vymete. To není nic o pesimismu nebo optimismu, to jsou jednoduchý počty. Spočti si sám kde skončí až se jí odečte 200-260 bodů o který ted v Charlestonu příjde ...
Reagovat
smazaný uživatel
A co? I kdyby byla az ve tricitce??? Co by za to 99% holek dalo? Co by za to dala Petkovic? Proboha, neni to prece konec sveta, co bys jako ty chtel, abys byl spokojenej? Vsechny nase holky aby byly v TOP5, stacilo by ti to, nebo by si zase reptal, ze nejsou ta ci ona neni prvni? Nejlepe vsechny prvni, ne? A to ze tam nejsou samy, ze i ostatni chteji byt co nejvys, to uz nevidis?
Proboha vic se raduj, snaz se videt svet vic pozitivne, nebo se zblaznis a my vsichni tady s tebou taky ;).
Reagovat
VlS
A kde Lucka vzala tu formu loni na Charleston? V Mia dopadla stejně jako letos a pak až do finále hrála jak z partesu, finále sice projela, ale s Pavlju vyhrála debla. Loni byly nějaké indicie? Jaké byly indicie skvostného výkonu před finále Fed cupu. Lucku sleduju od jejích 17 let a je to s ní tak celou dobu, zazáří, pohasne, chvilku vydrží pohaslá a zazáří. KLterá jiná hráčka mimo desítku má tak vysokou úspěšnost právě s hráčkama 1. desítky? Žádná.
Reagovat
tommr
a pamatuješ si taky s kým a jakým způsobem prohrála loni ve finále? Když jí Serena loni dovolila jen jednu hru jakou má Lucka šanci, že jí porazí letos? I kdyby se Lucka náhodou zrovna ted chytla (což se samozřejmě nedá úplně vyloučit, taky už Lucku dost dlouho sleduju) tak stejně skončí nejpozději ve čtvrtfinále, příjde minimálně o 200 bodů a v žebříčku vypadne z první dvacítky. To není žádnej pesimismus to je prostě reálnej pohled na její situaci. Na Serenu ted nemá nikdo ...
Reagovat
dadaft
tak už je to tady! ))
vracející se No.10 versus mladá puška, o které se říká, že je génius.
:-))
Reagovat
Titan
Vypasené děcko krajně nesympatické... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Trochu ve stylu Kvítka, když je v ráži.
Reagovat
dadaft
zatím si Andrejku teda vychutnává...
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska se mi líbí, jak Petko "štěká", je to skoro milé.
Reagovat
smazaný uživatel
Stále je ale kurz 3.5 na Město
Reagovat
dadaft
jinak ta raketa Prince, co má Taylor, je nádherná.
Reagovat
dadaft
na zápase je starej Williams.
Reagovat
smazaný uživatel
A teď jako když je Petra dole :))
Reagovat
dadaft
janekda ........ no forhend vypadá skvěle. s tím se dá diktovat. a taky má tenisové myšlení, se mi zdá...........
..... uvidíme, až se to rozjede.......
Reagovat
smazaný uživatel
Ale ten servis Taylor moc neposlouchá.
Reagovat
smazaný uživatel
Musel jsem to napsat, aby dala eso.
Reagovat
smazaný uživatel
A konečně ukázala nějaké emoce.
Reagovat
dadaft
janekda ....... k tomu "štěkání" - já to taky moc nemusím, ale k dobru Andy připočtěme, že neštěká pořád, a když už, tak začímá ještě před úderem a končí těsně po něm, což je mnohem snesitelnější, než když některé jiné nejmenované osoby řvou ještě v okamžiku, kdy míček dopadá na polovinu soupeřky...
Reagovat
smazaný uživatel
No já kvůli hekání Andrejku neměl moc rád. Páč ono to znělo jako "out", což mohlo dost rozhodit soupeřku. Dneska je to ale v poho.
Reagovat
smazaný uživatel
Ten míč spadne za půl roku
Reagovat
smazaný uživatel
Zatím si Townsend řadím do stáje nerváků/flegmoušů , ala Mona Barthel.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, písnička na přání pro Taylor.
Reagovat
dadaft
jj, někdy má s forhendem "stosurovský" problém. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Ano, Sam tam taky patří :) ale hlavním představitelem je Mona.
Reagovat
smazaný uživatel
Breakpointy Andy 2/2, Townsend 1/7 v prvním setu. A teď zase hned první bp proměnila.
Reagovat
smazaný uživatel
Towsend hraje pěkný tenis, ale nesměl by se počítat. Další 3 BP neproměnila.
Reagovat
smazaný uživatel
A Petko má stats na svojich BP 4/4. Je to jasné, du spat
Reagovat
dadaft
jinak kurt Billy Jean Kingové v Charlestonu v Jižní Karolíně je nádherný, stejně jako celé město, které je v bedekrech označováno jako "most friendly city".
Reagovat
Titan
Tak se těším na Petkovič a on už se tam hraje třetí třísetový zápas po sobě. Fakt děs...
Reagovat
dadaft
no, za chvíli už to vypukne. ))
Reagovat
Titan
V Charlestonu je teď 18:12, světla tam počítám nejsou a do tmy to nemusí stihnout....
Reagovat
Bob
estrády, pořady a všechno.. A teď to jde z kopce. Snad už se jí začne dařit.
Reagovat
tommr
jj ten mediální frmol okolo ní Andrea nejspíš úplně neustála - nebyla by první ani poslední koho to rozhodilo ...
Další důvod tak strmýho poklesu formy může bejt i její novej trenér, kterej nemá zrovna nejlepší reputaci ...
Reagovat
Bob
Který trenér?
Reagovat
smazaný uživatel
Andrejky je mi líto. Mám takový dojem, že si minulou sezonu nasadila celkem slušnou laťku a potvrzovat ty výsledky není nic jednoduchého. Možná to na ni trochu dolehlo...

Jinak jsem rád, že postoupily Sorana a Olga... Ovšem největší radost mi dneska udělalo to, že Dynamo postoupilo do finále play-off KHL! :)
Reagovat
smazaný uživatel
A tady jsem ještě udělal další koláž. Tentokrát jsem "vyhodnotil" čtyři nejlépe oblečené hráčky v letošním Miami... Věřím, že potěším i fanoušky Sereny, která tam samozřejmě nemohla chybět. No a ty zbývající tři jsou více než jasné. :)
http://imb.lide.cz/lide_photo_big/201304/0113/67/51598d696780428eaab40300.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za krásnou koláž :) Nejkrásnější Máša :)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky za pochvalu! :)
Reagovat
smazaný uživatel
Krásná koláž :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Díky! :) Povedlo se mi najít docela hezké fotky a nebylo to ani tak těžké... Holkám to prostě sluší. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Také ještě se vrátím do Miami! To bylo od Mashy hezké :-)) Strašně rád bych "Sugarpova" ochutnal :D Už asi vím, co chci k narozkám!
https://twitter.com/Qetusi92/status/318434424805023744/photo/1
Reagovat
rubens
Monty, možná, že máš přehled, docela by mě zajímalo, kdy u Andrejky začal působit nový trenér, a kdy se jí přestalo dařit.
Reagovat
smazaný uživatel
No jo, Maruška je vždycky hodná na děti. :) Taky se mi líbí, jak Masha přiveze svoje bonbóny na každý turnaj a před jeho začátkem si udělá nějaký den, kdy má "Sugarpova event". Děti tam můžou jít a vzít si bonbóny. Myslím, že děcka mají radost nejenom z těch bonbónů, ale i z toho, že jim je dává krásná Maruška. :) Je to určitě mnohem příjemnější, než kdyby jim je dával třeba nějaký ošklivý chlap ve směšném převleku. :D

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/544347_580796735266658_665840985_n.jpg
Reagovat
smazaný uživatel
Petera? Tak to nevím, kdy přesně k ní přišel. Ale bylo to asi někdy loni... No, třeba v Ostravě by ti řekli, že jakmile přijde Petera, tak to jde do kopru. :D
Reagovat
rubens
Jo, dík, reaguju pozdě, celej den nějaký potíže s inernetem. :(
Reagovat
dadaft
mě Olga nepotěšila.
byl to zvláštní a zajímavý zápas. Jamie má s antukou zatím dost problémy, pozná se to mimo jiné třeba na slavném antukářském "skluzu", který je v jejím podání ještě opravdu velmi nesmělý )) - ona vyrostla na hardu a je zvyklá "drobit" kroky...
rozkoukala se až když prohrávala 0:5 a přestože stahovala, o set přišla..............
ve druhém setu se bojovalo v delších výměnách i gemech. obě hráčky měly drobné starosti se servisem, ale Jamie přesto působila přesvědčivěji a když vedla 5:2, začínal jsem mít dobrý pocit.
jenže Olga zabojovala a dokázala set dovést do (pro ni neúspěšného) tajbrejku. poměr W/UE byl do půlky druhého setu mírně nakloněn ve prospěch UE, ale pak se překlonil na stranu winnerů (Jamie tuším nakonec kolem 45).
třetí set rozhodl tildenův gem, který Jamie na servisu projela čistou hrou ((((((((( - ve všech ostatních hrách si hráčky podání udržely..............
takže vlastně ne, že mě nepotěšila Olga.
nepotěšila mě Jamie.
nedostatečně zvládnutý pohyb na antuce by ještě snad nějak mohla kompenzovat kvalitou úderů, ale když se k tomu přidaly krátké (psychické) výpadky, tak to zkrátka nedopadlo............. ((
Olga místy problémy na servisu, zato se často blýskla skvělým bekhendem.
Reagovat
rubens
Jo, dík, reaguju pozdě, celej den nějaký potíže s inernetem. :(
Reagovat
smazaný uživatel
Mně je Olga docela sympatická a nečekal jsem, že dneska vyhraje. Jamie je opravdu dobrá soupeřka a Olga příjemně překvapila. Kromě Olgy a Sorany jsem taky ještě rád za postup Bethanie. Je to sympaťačka, naopak Rodionova je pro mě přesný opak sympaťačky... Na druhou stranu, mrzí mě třeba prohra Kristiny Mladenovic. Od té vydařené Paříže se jí tolik nedaří. Tak snad aspoň s Luckou Šafářovou něco uhrajou v deblu. V Memphisu získala Kristina titul spolu s Galinou. :)
http://twitpic.com/c6eim7

Ale stejně se nejvíc těším, až v Charlestonu zasáhne do hry Caro a v Monterrey zase Ana. Myslím, že o něco větší šance má Anička. Už jenom proto, že v Mexiku není Serena... A taky se mi docela líbí los, který Ana má.
Reagovat
smazaný uživatel
A jak by to bejvalo slušelo Vice:
http://tennis-buzz.com/files/2013/03/vika_miami.jpg
:-)))
Jinak z těch outfitů, cos sem hodil, se mi suveréně nejvíc líbí Serenin:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Kdyby Vika hrála, tak by určitě byla ve výběru. :) Tohle oblečení jí vážně moc sluší. Šaty, které měla od Austrálie, byly podle mě takové nevýrazné... Jinak už mi Vika vážně chybí. :( Moc se těším až zase bude hrát.
Reagovat
smazaný uživatel
posílaj i do čr nebo zajet do Londýna :-) ty tenisákový chci http://shop.sugarpova.com/
Reagovat
VlS
Sledoval jsem to napřeskáčku s jiným kurtem, nebyl to hezkej tenis ani z jedný strany. Strašně moc UE, málo kvalitních úderů z obou stran, na obou stranách špatnej pohyb. Nebyl to zápas, kterej si budu delší dobu pamatovat. Klasický první kolo nenasazenejch hráček.
Reagovat
smazaný uživatel
Ja bych se na single vykaslal, protoze to, co predvadi s Hradeckou.. strasny.. rikaji si porad singlistky.. ale urcite by vydelaly vic, kdyby se soustredili jen na debl.. ten single u nich je opravdu strasny.. Siniakova vy je vypleskala jak maslo
Reagovat
VlS
Neví jestli máš nick podle detektiva nebo podle básníka, ale ať je to jak chce, i debl jako základ potřebuje kvalitní hru. Pokud ta není, prohrává se v singlu jako v deblu. Holkám nejde tenis a to je ten problém.
Reagovat
nouma
Bojí mse aby se netrápila ve dvou hrách až do léta. Ale všichni vidíme že po skvělém ba přímo famozním roku, přichází studená sprcha a ta se zatím Andrejce a Lucii zatím nevyhýbá, ale tak snad to nebude moc strmý pád a najde čas se nadechnout a zabojovat. Ale když se podívám do minulosti tak antuka kromě roku 2009 nebyla Andrejčina silná stránka, myslím že ji víc vyhovuje HARD. Ale já Andrejce přeji at se ji už začne dařit. Tak třeba ten double vyjde.
Reagovat
smazaný uživatel
Pooooooooooooooooodme
Plzeň

trosku mimo tenisu ale potesi
Reagovat
smazaný uživatel
Nevadi Andrejka aspon ze si kočka:DDD
Reagovat
smazaný uživatel
no a, Sharapová také dostala kanára...
Reagovat
smazaný uživatel
ALE OD Sereny
Reagovat
smazaný uživatel
Nevadí Rosi, teda vlastně Háječku, teda Lucko, Andrejko, nebo jak se vlastně jmenuješ. Potrénujem a vlítnem na ně, pojď pojď pojď, úsměv
Reagovat
Fandina
přesně tak ... úsměv a pojď pojď pojď ... gratulace veliká ... co s tím naděláš ... pojď pojď pojď
Reagovat
smazaný uživatel
To je škoda, snad se to brzy zlepší.

Mimochodem - new fanpage Kateřiny Siniakové :) Se založením sama souhlasila :) https://www.facebook.com/KaterinaSiniakovaFanklub
Reagovat
Karl
Díky. Už jsem tam. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak to je super! :) Já na FB nejsem, ale určitě to budu sledovat... No a pokud si Katka udělá Twitter, tak si ji hned přidám. :)
Reagovat
smazaný uživatel
Nedaří se, nedaří.. snad to bude v Katowicích lepší.. hodně štěstí
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist