Turnaj mistrů rozlosován: Berdycha na úvod čeká Djokovič

15. 11. 2011, 13:53
Aktuality 113
Na nejlepšího tenistu světa narazí v základní skupině Turnaje mistrů Tomáš Berdych. Ve skupině A na českého tenistu čeká kromě Novaka Djokoviče ještě Andy Murray a Španěl David Ferrer. Rozhodl o tom dnešní los v britské metropoli, kde se vrchol sezony uskuteční do 20. do 27. listopadu. Berdych zahájí Turnaj mistrů až v pondělí večer s Djokovičem.
Tomáš Berdych

Ve skupině B na sebe narazí dvě bývalé světové jedničky Rafael Nadal ze Španělska a Švýcar Roger Federer, který vrchol sezony už pětkrát vyhrál a obhajuje i titul z loňska. Skupinu doplňují Francouz Jo-Wilfried Tsonga a Mardy Fish z USA.

"S losem jsem spokojený, ostatně jsem tyto tři hráče jmenoval, když jsem před losováním odpovídal na otázku, koho bych si vybral. Toto složení jsem považoval za ideální. Myslel jsem si však, že toho chci moc. A vyšlo to," řekl Berdych. "Na Turnaji mistrů není ale soupeř, o kterém by se dalo říci, že v nějakém zápase je jistý bod."

Letošního suveréna Djokoviče, který se v posledních týdnech potýkal s problémy s bolavým ramenem, porazil Berdych jednou z osmi zápasů. Letos na Srba nestačil třikrát, dvakrát ale zápas nedohrál kvůli zranění. Jejich duel se uskuteční až na závěr prvního kola v pondělí od 21:00 SEČ.

"Djokoviče jsem zmínil při svém přání proto, že měl v poslední době zdravotní problémy. Nikdo pochopitelně nepřeje nikomu ze soupeřů nic špatného, ale mohlo by to sehrát svou roli," řekl Berdych.

Nad Murraym vede Berdych 3:1 a porazil ho i minulý týden v pařížské hale Bercy po skoro tříapůlhodinové čtvrtfinálové bitvě. "Andy bude doma hodně silný, ale hrát s ním v Londýně na Masters bude úžasný zážitek," konstatoval Berdych.

Se světovou pětkou Ferrerem vyhrál ze sedmi zápasů jen dva, ale přes rok se nestřetli. "Ferrer má výsledky hodně vyrovnané, ale zase není typicky halový hráč," řekl Berdych, který obě výhry nad Španělem zaznamenal na antuce.

Berdych si do skupiny nepřál Federera, který se v závěru sezony dostal do vynikající formy, vyhrál dva turnaje a Berdycha porazil v sobotním semifinále v hale Bercy. "Roger hraje teď nejlíp. Je vynikající, hraje jak za starých časů. A dostat takového hráče na první zápas by bylo těžké," řekl šestadvacetiletý Berdych.

Berdych odjel do Londýna v době losu. Přál si začít výhrou a myslel na postup do semifinále, což se v minulosti z českých tenistů povedlo jen Ivanu Lendlovi.

Při své loňské premiéře na Turnaji mistrů šestadvacetiletý Berdych porazil Andyho Roddicka z USA, ale prohrál s Nadalem i s Djokovičem a vypadl ve skupině.

Hráči se ve skupinách střetnou systémem každý s každým a první dva postoupí do semifinále. Neporažený vítěz turnaje získá 1500 bodů do žebříčku a odměnu 1,63 milionu dolarů (31 milionů korun).

Jako první se ve dvouhře představí v neděli odpoledne Federer proti Tsongovi, a po týdnu si tak zopakují nedělní finále z pařížského Masters. V neděli i v pondělí se budou hrát vždy dvě dvouhry a dva debly.

 

Los Turnaje mistrů - dvouhry:

Skupina A:
Novak Djokovič
Andy Murray
David Ferrer
Tomáš Berdych

Skupina B:
Rafael Nadal
Roger Federer
Jo-Wilfried Tsonga
Mardy Fish

Program 1. kola dvouher (časy SEČ):
Neděle 20. listopadu:
15:00 Federer - Tsonga, 21:00 Nadal - Fish.

Pondělí 21. listopadu:
15:00 Murray - Ferrer, 21:00 Djokovič - Berdych.

 

 

Los Turnaje mistrů - čtyřhry:

Skupina A:
Bryan/Bryan
Bhúpathí/Paes
Lindstedt/Tecau
Melzer/Petzschner

Skupina B:
Llodra/Zimonjič
Mirnyj/Nestor
Bopanna/Qureshi
Fyrstenberg/Matkowski

 

pva, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

113
Přidat komentář
smazaný uživatel
Obávám se se, že Novak skrečuje v prvním, nebo v průběho druhého zápasu, tento rok to s herním nasazením trochu přepískl! Pokud ne tak klobouk dolú!
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.atpworldtour.com/News/DEUCE-Tennis/DEUCE-Finals-2011/Andy-Murray.aspx

A pak že arogantní :-)
Reagovat
petrulinka
Jen jsem zvědavá, kolik nám toho Nova Sport ukáže, protože v novinách uvádějí každý den live přenosy pouze od 15.00 do 17.00. Takže to můžou stihnout tak maximálně jeden zápas a to si myslím, že někdy ani ne celý. Nechápu, proč se do toho hrnou, když zřejmě nebudou schopní odvysílat všechny zápasy, jako to udělal Eurosport u Turnaje mistryň.
Reagovat
smazaný uživatel
vy ste tu normální fanatický blázni:-)))vždyt tu jde především o krásný zápasy,a respekt ke všem hráčům...mám pocit že tu píší nějací nevzdělanci...tak se těšte na top hráče přátelé.-)))
Reagovat
gigin
teď jsi nás všechny odhalil :-)
Reagovat
gigin
Dneska 2 a půl hodiny super trénink těchto borečků :-)
http://www.whosay.com/novakdjokovic/photos/93234
Reagovat
smazaný uživatel
nevim, nevim, jestli to bude na stareho pana stacit! :-)
Reagovat
gigin
Možná ne. Mi to nevadí. Hlavně, že je dobrá, pozitivní nálada :-) A evidentní chuť hrát....
Reagovat
smazaný uživatel
tenis je hra
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal je borec a přeju uspěch hlavně v přišti sezoně a samozřejmně
na TM
Reagovat
smazaný uživatel
cau rafanadal

ty co fandi nadaloj sou borci nadal to vyhraje a zatim si stojim
Reagovat
smazaný uživatel
Proč by neměl Rafa postoupit že skupiny, doufám že vám Rafa vytřek zrak !! Bude odpočatý určitě dobře připravený snad tu formu bude mít.. Rafo vyhraj !!!!! Budu držet palce
Reagovat
smazaný uživatel
tady si myslím,že se urodí překvapení na úkor na nadala,které já osobně velmi přivítám.můj tip je,už jsem ho tady několikrát zveřejnil 2:1 na sety pro mardyho a za tímto si stojím
Reagovat
smazaný uživatel
Jo bude to 2:1 pro Mardyho v prvním setu a poté Fish skrečuje.
Reagovat
tito
:-)
Reagovat
smazaný uživatel
Ale pokud vím tak Fish nehraje zrovna v nějaké formě a navíc ještě musel léčit zranění, nadal je přece jenom světová dvojka a k tomu aby se na kurtu rozkoukal po delší pauze mu bude stačit maximálně jen 1.set, takže si myslím, že nadal fish 2:1.
Reagovat
gigin
Hey guys! Arrived to London yesterday afternoon. I'm very excited to be back and so far things are looking good. Already practiced 2 times ;­) Oh, and tonight I'm taking Jelena to a "Breaking Dawn" movie premiere. The vampire fever is on ;­) Cao
AJDE NOLE !! IDEMOOOOOO !!!
Reagovat
smazaný uživatel
RAFA!!!!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím že Berdych by měl Djokera víc než hodně potrápit. Vzpomeňme na Cincinatti, kde byl Berdych lepší ale pak mu to rameno nedovolilo pokračovat. Navíc z loňska mu má co oplácet.

Ať už Novak dojede zdravotně v pořádku nebo ne, Berdych si to musí vybojovat svoji hrou která na něj v Cincinatti platila.
Reagovat
ladka
nadal vyhra turnaj.
Reagovat
smazaný uživatel
nepostupí zo skupiky
Reagovat
tito
tuto eventualitu si dokážu představit u všech zúčastněných.
Reagovat
ladka
prečo by Nadal nepostupil zo skupiny?To skôr Federer nepostupi,preto že teraz vyhral 2 turnaje ešte vela neznamená Federer vždy bol je a bude z nadala mimo...no vyminka TM 2010 ale teraz je Nadal odpočituný,tak zahra dobre-Nadal viťaz
Reagovat
UnrealTom
na TM Federer - Nadal 3:0 na zápasy
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyt Federer hraje ted uplne fantasticky, i když na nadala moc neumí, lepší podmínky k tomu, aby ho porazil nemuze mit. 2:1 pro federera a zaroven si myslim že federer má mnohem vetsi sance vyhrát turnaj mistrů než nadal.
Reagovat
smazaný uživatel
řeknu vám to tak první hrací den porazí roger po přesvědčívém výkonu tsongu,ale sety budou vyrovnané,zhruba tak 7:6 7:5 pro rogera a večer se máme na co těšit tam si myslím,že to bude skoro stejné jako loni při uvodním zápase nadala,kdy se trápil,ovšem s dobře hrajícím a-rodem.mardy je trošku zraněný,ale myslím si že nainkin a ostatní členové jeho týmu a hlavně mardyho hlava to dá do kupy a nadala v neděli večer porazí.můj tip je že první set urve mardy 6:4,druhý se t jasně vyhraje nadal 6:1 a ve třetím setě rozhodne tibreak,kde se štěstí usměje na mardyho,zhruba 9:7 a zakončeno esem.
Reagovat
smazaný uživatel
tak na tohle vsad litr a vyhrajes miliony, kdyz to klapne:)
Reagovat
smazaný uživatel
to je tutovka, lidi vsadně barák a nebudete muset do konce života pracovat.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Tom zacatek stejne jako vloni. No rika se dvakrat nevstoupis do stejne reky, tak doufam, ze bude hrat letos s mensim respektem a uz jako mazak. Vloni si prave na tomto zapase vybral novackovskou dan, Ta nervozita byla jasna. Jestli si to dobre pamatuji, tak zacal dvojchybou. Tak at se dari a vidime ho hrat vice jak 3x.
Reagovat
smazaný uživatel
Roger ted hraje uzasnej tenis a jeho forma na TM bude gradovat. Djoker nejni 100% fit. Murray nema hlavu, aby vyhraval nejvetsi turnaje. Nevim co Rafa, ale urcite se pripravuje a strasne moc to chce urvat. Zbyli 4 hraci tam jsou jen do poctu, na trofej proste nemaj, i kdyz stat se muze cokoliv, prekvapko ale necekam.Videl bych to na Rogera nebo Rafu, vetsi sance davam Rogerovi a taky doufam, ze to tak bude:)
Reagovat
a.magerova
Paříž - 9.účast - 99.finále - 69. titul
Londýn - 10. účast - 100.finále - 70.titul

Jj to by se mi lííííbilo :-))
Reagovat
taffer
To jsou solidní archivářské znalosti! To by se mi též moc líbilo:-)
Reagovat
VlS
Roger sice hraje poslední dva turnaje výborně, ale nenarazil při nich na Rafu a Noleho. I když bych přál titul Tomášovi, tak si myslím, že ho bude mít Nole nebo Rafa a Fedex skončí v SF.
Reagovat
smazaný uživatel
prijde na to, v jakym stavu Nole prijede, pokud bude 100%, tak je Roger jedinej, kdo ho muze zastavit:)
Reagovat
tito
Proč nedůvěřuješ Murraymu? Koneckonců i Tomáš není bez šancí.
Reagovat
smazaný uživatel
Protože přece prohrál s Berdychem. Těch jeho 18 vyhraných zápasů v řadě už teď vůbec nic neznamená, zato Federer, který vyhrál poslední dva turnaje je už teď prakticky jistým vítězem turnaje a budoucí světovou jedničkou.

(uvažování místní Federerovské skupiny)
Reagovat
smazaný uživatel
Murray na to nema hlavu, vyhrat takovejhle turnaj, pokud se nedejboze stane, ze postoupi do finale, tak prohraje rozdilem tridy, jako tomu bylo uz hodnekrat na velkejch turnajich....
Reagovat
tito
To je klišé s tou jeho hlavou. Myslím, že to prolomí- ne třeba na tomto turnaji ale grandslam získá. Všechny co jsou nad ním porazil, finále velkých turnajů hrál hodněkrát - je to jen otázka času.
Reagovat
smazaný uživatel
Právě že to chce čas. A někomu to trvá 5 let, někomu 10 let a Andy to nestihne:)
Reagovat
smazaný uživatel
To vis ze jo, az Andy vyhraje GS tak vypne Playstation a pujde spat:DDD
Reagovat
tito
Vtipálci. Stejně si myslím, že můj předpoklad má větší procento pravděpodobnosti než váš.
Reagovat
smazaný uživatel
Uvidíme, já bych Andymu přál velké vitězství rozhodně víc než ostatním z první čtyřky, ale myslím že to bude maximálně tak jak píše Soob:)
Reagovat
smazaný uživatel
lopata nemá rozum jak tak posluchám
Reagovat
smazaný uživatel
no vidím to na 3 prohry.
Reagovat
smazaný uživatel
díky za tip, že 3x vyhraje jsem nečekal i když jsem byl optimista...
Reagovat
smazaný uživatel
Když koupim listky na denní program na patek den před semi 25.11., kdy se dozvim obsazení hracu na tento den? Na nedeli a pondělí už schedule mame, co takhle nadal federer? je tam šance? :))
Reagovat
smazaný uživatel
Je, pokud oba nevyhrajou 1. zápas.
Reagovat
smazaný uživatel
Day 1: Djokovic vs Berdych, Murray vs Ferrer
Day 2: Nadal vs Fish, Federer vs Tsonga
Day 3: Group A winners play each other, Group A losers play each other
Day 4: Groub B winners play each other, Group B losers play each other
Day 5: Group ...A players play the player they haven't yet played in their group
... Day 6: Group B players play the player they haven't yet played in their group
Day 7: Winner of Group A plays the Runner Up of Group B, Winner of Group B plays the Runner Up of Group A.
Day 8: Winners of the matches on Day 7 play

podle techto dostupnych informaci počítam s tim že 6. den bude na programu nadal-tsonga a federer-fish, ještě prosit boha aby nechali na odpoledne nadala s tsongou :)) a budu hapyy
Reagovat
smazaný uživatel
skupina s fedom a nadalom hra v nedelu, utorok, stvrtok...kto bude hrat potom poobedia a vecer???
Reagovat
smazaný uživatel
tak maji na fb uvedeny špatny udaje..mas pravdu, je to posunuty o den, takže to vidim na patek djokovic ferrer nebo berdych murray :)
Reagovat
smazaný uživatel
S losem jsem krajně nespokojen, protože na semi (jestli vůbec bude) to vypadá opět na Nadala. :-(
Reagovat
gigin
Vidím, že s Djokem nepočítáte nikdo.. nu což...
Reagovat
smazaný uživatel
Ale jo, počítáme s tím, že dostane na budku :-)
Reagovat
gigin
jo... tak si počítejte..
Reagovat
smazaný uživatel
ja spis pocitam, ze odstoupi. Zdravotni problemy ale samozrejme nepreju nikomu. V tomto pripade by pak dokonce bylo jeste hur. :-(
Reagovat
Stan_Borowitz
Podle mne vypadne v semi s Federerem.
Reagovat
gigin
Přemýšlím nad tím, kudy chodím. Včera vystupoval v nějaké talkshow v italské televizi, moderátor na to zranění vtipkoval, Novak byl, nebo spíš vypadal v pohodě. Já fakt nevím, co si o tom mám myslet. V pondělí budu moudřejší?? Jsem z toho nervozní, na turnaj se moc těším. Letos jsem byl v Římě, poprvé v životě na vlastní oči top hráči. Mám z toho velký zážitek, tenis mám rád. Fandím mu, Novakovi, ale teď jsem z něho nesvůj, nepřijde mi v pohodě.
Reagovat
gigin
ale ty asi narážíš na to, že by místo něj pak nastoupil Jankela :-)
Reagovat
smazaný uživatel
to vis, ze me desi Janicek... Djokovic alespon do Londyna patri. A uprimne, tu "pohodu" Nolemu prilis neverim, poza.
Reagovat
gigin
já už nic nevím, neřeším asi... ale faktem je, že Tipsa pije krev hodně lidem :-)
Reagovat
a.magerova
že se Janíček některým lidem...jakože mně :-)) líbí!!!
A já bych nebyla proti ho vidět ještě letos v akci.
Reagovat
gigin
Líbí se ti fyzicky,nebo herním projevem ?? :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
a neeeeboooo......designem? ;-)
Reagovat
PhePe71
na http://www.atpworldtour.com/Finals/2011.aspx rozepsan program na prvni dva dny
Reagovat
smazaný uživatel
Je v tom systém, 1-4, 2-3 z každej skupiny..Takže predpokladám, že Nadal-Federer budú hrať spolu až posledný zápas..
Reagovat
smazaný uživatel
Když koupim listky na denní program na patek den před semi 25.11., kdy se dozvim obsazení hracu na tento den? Na nedeli a pondělí už schedule mame, co takhle nadal federer? je tam šance? :))
Reagovat
smazaný uživatel
Viz níže, v druhém zápase hrají spoul vítězové prvních zápasů, aby byla dramatatická postupová zápletka.
Reagovat
smazaný uživatel
takže když to tak počítam tak v patek bude 1-4 v první i druhy skupine, souhlasíš? takže možna podle odhadu djoka-ferr(berd) nebo nadal(fed)-tsonga(fish)? jak to vidis ty?
Reagovat
Vojtaakk
Myslím, že v pátek Rafa s Rogerem určitě hrát nebudou, protože se začíná skupinou B. Takže ta by měla mít poslední zápasy ve čtvrtek.
Reagovat
smazaný uživatel
tak podle tvych odhadu v patek odpolední program bude?
Reagovat
smazaný uživatel
Čtete vůbec co píšu proboha?
Reagovat
smazaný uživatel
Tak tohle je myslím pro Tomáše hratelné, skoro bych řekl, že lépe ten los dopadnout nemohl. Vidím to na semi, hlavně se musí Tomáš co nejdýl vyhnout Rafovi. No a poté co jsme viděli minulý týden také Rogerovi. A Ti jsou oba ve druhé skupině.
Reagovat
smazaný uživatel
lopata 43 kdo nechodil na zakladku
Reagovat
Stan_Borowitz
tak to jsi asi často chyběl :-)
Reagovat
smazaný uživatel
milane,mardy rafovy tolik neda protoze mu budu fandit a taky fandit budu wilfriedu tsongovy ale nato fish nema ale uvidime
Reagovat
smazaný uživatel
k uspěchům na tm
Reagovat
smazaný uživatel
také řreju všs nejlepší fernandovi a taky přeju vše nejlepší

1.rafovy
2.fedexovy
3.andymu
4.nolemu
5.tsongovy
6.mardymu
7.tomoj
8.davidovy fererovy
Reagovat
smazaný uživatel
ty ještě nechodil na základku co?
Reagovat
smazaný uživatel
ty jo a minulo se to účinkem, co :-)
Reagovat
smazaný uživatel
já taky ale jako dárek by měl dostat psychiku protože ta je otřesná,vidět ho za stavu 66:66 v patym sete jak isnera s mahutem řekl bych dobrej vtipék
Reagovat
smazaný uživatel
Dnes má narozeniny Fernando VERDASCO. Přeji tomuto tenistovi všechno nejlepší v jeho tenisové kariéře a hodně štěstí a zdraví... :-)
Reagovat
l00bor
Myslím,že se máme na co těšit.Tipnout vítěze si netroufám.
Reagovat
smazaný uživatel
jestli fish bude stopro připravnej a fit tak nadala porazí 2:0 na sety a bude vymalováno
Reagovat
steve79
rafa.nadal: Jo to máš pravdu. Pro fedexe hraje povrch, ale pro rafu psychika. Docela jsem zvědavej na Djokoviče, jestli třeba už po prvním zápase neskončí. Přece jenom rameno už ho trápí dva měsíce.
Reagovat
smazaný uživatel
zápas federer- vs nadal bude nejlepsi :D

mrte se tesim a uvidime jak to dopadne
Reagovat
smazaný uživatel
hele rafa je muj nejoblibenejsi tenista a rekl bych ze favority sou tito

nadal,federer,murray
Reagovat
smazaný uživatel
Můj je Rafa také nejoblíbenější tenista doufám že konečně získá ten titul !!
Jinak finále asi Nadal - Murray
Reagovat
steve79
Já se taky nejvíce těším na zápas Federer-Nadal. Už je rozlosováno i pořadí zápasů? Já bych dal tento zápas jako druhýv pořadí ve vskupině. Bojím se, aby nebyl jako poslední, kdy už budou mít třeba oba dva jistotu postupu.
Reagovat
smazaný uživatel
Presne tak..Táto situácia kľudne môže nastať..Ako píšeš, dobré by bolo ak by ich vzájomný zápas bol druhý v poradí, alebo ak majú organizátori odvahu, kľudne to môže byť hlavné lákadlo už prvého dňa..V tom prípade majú o zábavu diváci postarané...
Reagovat
smazaný uživatel
Jako první hrajou Nadal s Fishem a Federer s Tsongou, pak v dalším zápase vítězové těch zápasů.
Reagovat
smazaný uživatel
Osobně se těším na zápas Federer-Nadal nebo na zápas Murray-Djokovic, ale hlavně na Berdycha jak to zvládne podruhé v kariéře.
Doufám že se Rafa dostane daleko nebo Berdych. Inu bude to zajímavý turnaj jako vždy a finale tipuju Nadal-Murray
Reagovat
smazaný uživatel
No bude to velice zajímavý turnaj o tom žádná.
Já osobně nechápu řeči že Nadal nevyhraje ani zápas. Nadal velice dobře ví jak se má na turnaj připravit a na rozdíl od většiny favorizuji právě jeho.

Uvidíme co Novak. Pokud by to sním měl být negativní scénář, byl by naopak hodně pozitivní pro Berdycha, musí se o to ale hodně porvat. Murray možná nebude zase uplně přesvědčivý po té porážce a kdo ví co Ferrer.

Federer hraje v obrovské pohodě a určitě odehraje dobrý turnaj.

Moje tipy : Nadal - titul
Berdych - semifinále
Reagovat
Stan_Borowitz
Podle mne je to pro Berdycha nejlepší možný los. Pokud bude mít trochu kliku a neprohraje zbytečně s Ferrerem, může ze skupiny klidně postoupit.
Reagovat
smazaný uživatel
Lopato?
Reagovat
VlS
Ty tam vidíš nějakýho Bedřicha? Berdych, Berďa, Tomáš, Tom , to vím o koho jde, ale Béďa?
Reagovat
smazaný uživatel
Snad Rafa přijede s dobrou formou a s dobrým hlavně servisem. Držím palce RAFO !!!
Reagovat
smazaný uživatel
Věřím, že Berdych může dát zraněného Djokera a Ferrera. Andy mu zřejmě doma poslední porážku vrátí. I tak by to na postup do semi mohlo stačit, tak držím palec :-)
Reagovat
mac.hall
Myslím , že je celkem jedno , jak los dopadl. Každé vítěství Bédi by pro mně bylo velkým překvapením. Vidím to tak, že se bude loučit s 0 vítězných zápasů na svém kontě. To , že těsně před turnajem porazil v Paříži Murraye , zase tolik neznamená. Pokud bych měl spekulovat o nejslabším účastníkovi , je Béďa horký kandidát. Přesto mu přeju úspěch ale obávám se , že mu to moc nepomůže.
Reagovat
smazaný uživatel
Ak by chcel byť niekto maximálne spravodlivý rozdelí skupiny presne do takéhoto zloženia..Ťažko predpokladať, ktorá je vo všeobecnosti ťažšia..O niečo zaujímavejšia bude zrejme Berdychova skupina..Ten môže postúpiť, no kľudne nemusí vyhrať zápas..Osobne však neverím Djokovičovým zdravotným problémom a som si istý, že bude pôsobiť iným dojmom, než posledné týždne..Veľmi ťažko sa predvída, v akej forme príde Rafa..Jeho úspech bude zrejme záležať od servisu a returnu, vzhľadom na zloženie jeho skupiny..Dôležité bude taktiež poradie zápasov..Tsonga bude prvý zápas ešte svieži, nabudený a poriadne motivovaný..Podľa mňa najhorší možný súper pre zápas č. 1..Čo sa týka celkových ambícií, posledné turnaje nútia povedať meno Murray, no osobne si myslím, že nevyhrá..Nezvládne viac ťažkých zápasov za sebou, raz sa potkne..Turnaj bude zaujímavý, neexistuje jednoznačný favorit..
Reagovat
smazaný uživatel
Ten Nadal má zas z prdele kliku, dostane Federera, který je z něj na prášky už po losu a Fishe, který je z té osmičky v téhle části jednoznačně nejslabší. Tak třeba doufat ve výkony Tsongy.

Druhá skupina sakra obtížná, pro Murrayho jsem si přál Djokoviče a Ferrera, ale bojím se Berdycha. Je se ale na co těšit. A můj tip na fináovou dvojici? Murray-Federer.
Reagovat
smazaný uživatel
fish vás všechny překvapí myslím si že i sám sebe :D
Reagovat
smazaný uživatel
Kdo je teda slabší než Fish z té osmičky mi řekni? Fish není doma na svém nejlepším pvorchu, v O2 je povrch pomalejší než na amerických betonech. Opravdu nevidím slabšího hráče mezi těmi účastníky. Ferrer je komplexnější hráč, Berdych s Tsongou jsou agresivnější a mají lepší formu, o první čtyřce se netřeba bavit.
Reagovat
smazaný uživatel
berdych je horší než fish a ferrer to nezvádne psychicky ale máš pravdu,že povrch je pomalejší.mardy ale dotoho dá všechno,nadal se bude divit dle mého názoru nevyhraje ani zápas
Reagovat
skott
Nemyslim si, ze Federer bude na prasky z Nadala, aspon ne za soucasne situace a specialne v hale je to jedine misto, kde se ho bat nemusi.
Pro Andyho je paradoxne mozna dobre, ze dostal facku od Berdycha v Parizi:-) Predstav si, kdyby sel do Londyna s takovou viteznou serii...Takhle je jediny vetsi favorit Roger a Andy spis v zavesu za nim.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jasně, že Roger ho tam loni porazil a v hale si na něj jedině může věřit. Přesto ho ta bilance musí svazovat, navíc loni hrál fakt neuvěřitelně, to těžko zopakuje. Ale Nadal je velkou otázkou, klidně by mi nevadilo, kdyby odjel bez výhry.

Tak pro Andyho je facka dobrá, ale jinak je to těžká skupina, akorát Ferrer ho nemá čím překvapit. Otázkou je taky zdravotníh stav Djokoviče. Snad se ale Murray poučil a už nebude proti Berdychovi podruhé dělat ty stejné chyby.
Reagovat
tito
Taky favorizuji Rogera a Andyho. V případě Rafy se může stát obojí- nemusí vyhrát nic ale může vyhrát celý turnaj. A propos - kde je Matěj? Do léta hodně aktivní na tomto portálu a pak se najednou tady i na svém blogu odmlčel...
Reagovat
smazaný uživatel
Matej asi opustil solich v hotelu, pri tech nocnich na recepci musel mit na net spoustu casu.....
Reagovat
VlS
Nebo ho přestala tato diskuse bavit. Kde nám zase lítá pes? Že tys ho zahnala modrá potvůrko někam, kde se chudák ztratil, aby náhodou nevyčaroval pro Toma finále?
Reagovat
smazaný uživatel
.......k princeznam a k Londynu se necucha! :-)) Za JISTYCH okolnosti. ;-)
Reagovat
tito
A co takhle dát vaše schopnosti ve prospěch Rafy? Ale opačně než u Tipsareviče!!! V rámci utužení dobrých vztahů na TP. Co? Ne? Nechte si to projít hlavou! Já budu naopak v případě nevzájemných zápasů fandit Rogerovi. :-)
Reagovat
VlS
Tak to ani náhodou - tady je Krakonošovo a tam smí jen otužilí horalé, pro pomoc pro teplomilný kluky ze středomořských ostrovů musíš za Kirké (ale pozor, jak známo je náladová a občas někoho promění na prasátko).
Reagovat
tito
Aspoň jsem to zkusil :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Proč by to neměl Ferrer psychicki zvládnout? Vždyt je to 5. hráč světa a na TM už je poněkolikáté.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist