Umag na vlastní oči: Postřehy z druhého dne

27. 7. 2011, 12:48
Aktuality 2
Včerejší tenisový program v Umagu byl pořádně nabitý, tak se na něj pojďme podívat.
Umag

Na Grandu se v prvním zápase představil loňský finalista Potito Starace, proti němu De Bakker. Toho jsme den předtím viděli ještě kolem 2 hodin ráno na players party, v prvním setu to nebylo znát a De Bakker ho vyhrál v TB. Pak už ale postupně odcházel a Starace naopak stupňoval svůj výkon, ve třetím setu pak De Bakkera jasně přejel a postoupil dál. Nizozemec má výborný backhand obouruč, ale jinak dělal hodně zbytečných chyb.

Na jedničce, kde bylo totálně narváno, hrál za mohutného povzbuzování publika Kavčič s Berlocqem. Atmosféra tam byla jako na fotbale, Blaž měl domácí prostředí, ale na postup to nestačilo, po boji prohrál 6-4 ve třetím. Dalším souběžně hraným zápase byl kvalifikant Vagnozzi s Haasem. Ital byl zpočátku rozehranější, což mu přineslo první sadu. Haase ale postupně získával jistotu a zápas dokázal otočit.

O postup do druhého kola si to rozdali i debloví parťáci O. RochusStachovskij. V hodně vyrovnaném zápase rozhodlo pár míčků, po dvou brejcích se radoval Belgičan. Volandri si v klidu poradil s divokou kartou Pavičem, druhý držitel divoké karty Delič byl lepší, slušné podání i pohyb. Jeho soupeř Naso to rozhodně neměl lehké, druhé kolo se ale i přes hodně slabou úspěšnost prvního podání uhrál.

Umag na vlastní oči:

Ve večerním programu pak Tommy Robredo až překvapivě lehce zametl s Ramirezem-Hidalgem. Robredo má ovázanou celou nohu a při tréninku nevypadal pohybově moc dobře, v zápase to ale vidět nebylo. Pouť dalšího kvalifikanta Lajoviče pak ukončil Seppi, ten měl zápas pod kontrolou a o jeho postupu nebylo od začátku moc pochyb.

Dnes se na centru poprvé představí domácí Ljubičič v souboji Ferrerem, na Grandu Naso už pravděpodobně nebude stačit na Ramose. V dalších zápasech si to pak o postup do třetího kola rozdají Volandri s Dolgopolovem a Berlocq by mohl potrápit Robreda.

pva, TenisPortal.cz, Rafael

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
...svato, da se tam dnes dat 1, max. 2 zapasy za vic...??? stastnou cestu v patek domu vam preji z pinzgau... 8-)) cau m.
Reagovat
VerdascoForever
I kdyz bych nevidel ani jeden zapas, tak bych tyhle obecny fraze sesmolil taky :-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist