Umag na vlastní oči: Welcome to Umag

26. 7. 2011, 13:07
Aktuality 2
Stejně jako před dvěma lety jsem se letos vypravil do Umagu, odkud se pokusím přiblížit dění přímo z kurtů.
Večer v Umagu (© croatiaopen.hr)

Pondělní program byl slabší, dohrávala se kvalifikace, plus pořadatelé přidali pár zápasů prvního kola. Usadil jsem se na Grandu, kde se hrálo poslední kolo kvalifikace Naso – Marcan. Domácí mladík se kolo předtím postaral o zatím největší překvapení, když ve druhém kole kvaldy vyřadil nasazenou jedničku Bolleliho. První set byl dlouho vyrovnaný, Naso měl trošku navrch, ale Marcan toho strašně vyběhá a italský favorit se hodně nadřel na postup. Na dalším kurtu si postup pohlídal zkušený Ramirez. Jeho soupeřem byl Aljaz Bedene, který tu hrál výborně, a nemít harcovníka Ramireze, tak s velkou pravděpodobností udělal hlavní soutěž.

Umag v roce 2009:

Nejlepším zápasem dne pak byl na centru Dodig – Ramos. Dodig po prohraném prvním setu zabral a vynutil si třetí set, tam už ale měl o dost navrch Ramos, Španěl s velice šikovnou levačkou. Ten má letos velice slušná čísla a formu drží i tady.

Posledním zápasem, co jsem viděl, pak byla na Grand přeložené čtyřka Kavčič/PospíšilDraganja/Marcan. Zápas měl jednoznačný průběh, „naši“ byli jasně kvalitnější hlavně díky slabšímu Draganjovi a v tréninkovém tempu udělali druhé kolo po výsledku dvakrát 6-1.

Víc zápasů jsem včera nestihl. Co jsem ale stihl, byla večerní party v areálu. V tomto směru je tu letos viditelný velký pokrok: nádherná nová stage plná lidí, výborný DJ, o zábavu bylo postaráno až do ranních hodin. Umag už není jen tenis: párty, spousta doprovodných akcí, jako Gourmet Festival, kdy jsou každý den připraveny různé ochutnávky, to vše stojí za návštěvu.

Více zápasového infa zítra. Nalaď se na Umag neoficiální hymnou turnaje!

pva, TenisPortal.cz, Rafael

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Umag už není jen tenis... dosť hráčov sa tam asi preto prihlasuje potom aj také výsledky :D
Reagovat
smazaný uživatel
super clanok len tak dalej
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist