Umag na vlastní oči: Almagro zklamal, Massu překvapil

31. 7. 2009, 14:29
Aktuality 3
Čtvrtý hrací den se zrovna nepovedl. Jednak vše, co jsem vsadil, dopadlo naopak :), a také mě přepadnul nějaký virus, takže ve vedrech u moře jsem regulerně nachlazený. Smrkám a bolí mě v krku. Když vemu v potaz, že jsem snad rok nebyl nemocný, nemohlo to načasování být lepší.
Nicolas Massu
Umag na vlastní oči:
30. 07. Blázen Koellerer zatopil Ferrerovi
29. 07. Kurty v areálu nejsou pro veřejnost
28. 07. V kvalifikaci zaujal Granollers

Pojďmě rovnou na včerejší zápasy. Mě nebylo dobře, takže jsem po prvním zápase šel na pokoj, ale kluci koukali celý program, a tak Vám ho přiblížím.

Bolelli - Fognini
Zápas, na který jsem se těšil nejvíc, přinesl zklamání, ani jednomu se viditelně nechtělo, navíc Fabio dost kazil a kromě pár záblesků nechal tentokrát svůj talent odpočívat v šatně. Nějaké šance měl, ale nedokázal je využít, Bolellimu tak k postupu stačilo většinou jen trpělivě vracet.

Melzer - Cuevas
Melzer překvapivě poměrně bez problémů, hodně se tlačil na síť a Cuevas se za celý zápas pořádně nedostal do hry. Přesto byly oba sety vyrovnané, první set Melzer brejknul soupeře za stavu 5-4 a získal sadu v poměru 6-4. V úvodu druhého setu dokázal Melzer breaknout soupeře znovu a kvalitním podáním i s troškou štěstí nepustil Cuevase k breaku a radoval se z výhry a postupu do dalšího kola, kde se střetne s domácím miláčkem Ivanem Ljubičičem.

Dále čtěte:
V Umagu končí favorizovaní Španělé Ferrer a Almagro

Ljubičič - Almagro
V tomto zápase využil Ljuba svých zkušeností a domácího prostředí. Trpělivě sbíral míček po míčku a když se zápas lámal, pomohli mu diváci a hlavně kvalitní servis jako za starých časů. Almagrovi stačí velmi málo, aby se nechal rozhodit a troška pískotu a křiku po jeho zkažených balonech stačila. Když mu ve druhém setu navíc odešlo první podání, už síly na obrat nenašel. Ljuba hraje to svoje, hodně si pomáhá servisem a měl i štěstí, když tam pár důležitých balonů uklidil na čáru. Přesto jsem čekal od Španěla více…

Ferrer - Massu
Ferrer v prvním setu prohrával už 3-0 ale set dokázal ještě vyhrát. V tom druhém ale Massu pokračoval v překvapivě dobrém výkonu a srovnal na 1-1 na sety. V koncovce vyrovnaného zápasu pak Massu dokázal vyhrát když měl Ferrer 4-2 a ještě to dovedl projet.

Čermák/Mertiňák - Dabul/Roitman
Naši do stavu 6-1 4-1 jasně pány na kurtu pak ale Čermák neudržel servis a Argentinci se dostali zpátky do zápasu. Druhý set otočili na 6-4. V super tie-breaku už to pak byla loterie a naši byli o trochu víc šťastnější, když odvrátili i jeden mečbol.

Gimeno-Traver/Granollers - Cerretani/Rettenmayer
V prvním vyrovnaném setu rozhodl jediný brejk Španělů, ti už pak ve druhém poločase jasně ovládli kurt a postupují. Oba zápasy tohotu deblu nejlepším hráčem Gimeno-Traver, škoda jen, že dostal v singlu do prvního kola Davyděnka, možná mohl uhrát pár kol...

Víc toho dneska ze sebe nedostanu, dnešní program zůstanu bez sázky jen jako divák. Žádný kurs mě neoslovil. Pro zatím vše, jdu se natáhnout a naprat paralenem abych byl na odpoledne ready.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, Rafael

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
Zajímalo by mě, jestli si to Massu uhrál sám, nebo spíš to soupeři podělali, dneska osobně jdu proti němu a dávám Seppiho za 1,4. Z Umagu hraju ještě Ljubku, kterej zatím působí klidně a bps odvrací velice jistě.
Reagovat
smazaný uživatel
ahoj, v prvnim zapase to Massu uhral sam kdyz Kavcice po prvnim setu ve zbytku zapasu prehral, vcera jsem to osobne nevidel osobne ale co rikali kluci si to spis Ferrer prohral sam...Seppi dneska hral ne vedlejsim takze jsem ho nevidel, Ljuba jde za chvili na kurt, drzim palec
Reagovat
smazaný uživatel
Nojo, vedra v Chorvatsku mohou i člověka s tuhým kořínkem zklátit. Přeji brzké uzdravení a děkuji za info.:-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist