V Casablance jsou v semifinále Španělé Andujar a Montaňes

8. 4. 2011, 16:37
Aktuality 0
ATP CASABLANCA - Finále v Casablance si určitě zahraje španělský tenista. V sobotním semifinále na sebe totiž narazí nejvýše nasazený Albert Montaňes a jeho méně známý krajan Pablo Andujar.
Pablo Andujar

Finalista turnaje z roku 2007 Albert Montaňes se dočkal oblíbené části sezony na antuce a první dva zápasy v Casablance bez větších problémů zvládl. Nejprve si poradil s antukovým specialistou Volandrim a dnes porazil dalšího Itala Fabia Fogniniho, kterého letos porazil už podruhé.

Třiadvacetiletý Fognini v Maroku ukončil sérii pěti porážek v řadě, ovšem už včera s Kavčičem měl nemalé problémy. Po první prohrané sadě v té druhé prohrával už 2-5, ale stejně jako závěrečné dějství z 3-5 otočil a po boji postoupil.

Dnes byl v podobné situaci, jen na druhé straně kurtu. V prvním setu podával za stavu 5-3 na zisk sady, ale potvrdil, že se mu v Maroku na servisu příliš nedařilo. Nadějný náskok neudržel, z následných dvanácti her jich 10 ztratil a prohrál 6-7 1-6.

Třicetiletý Montaňes se v prvním letošním semifinále utká s o pět let mladším krajanem Pablem Andujarem, se kterým v obou vzájemných zápasech neztratil ani set. Andujar dnes smetl dalšího Španěla Pere Ribu hladce 6-2 6-2.

Andujar se dočkal svého druhého postupu do semifinále, jeho maximem je loňské finále v Bukurešti.

V dalších čtvrtfinálových duelech proti sobě nastoupí bývalý šampion Gilles Simon z Francie s Italem Staracem a loňský finalista Victor Hanescu s Rusem Kuznětsovem.

- ATP 250 CASABLACA (Maroko, antuka, 450.000 dolarů) -
páteční výsledky (08. 04. 2011)

Dvouhra - čtvrtfinále:
Montaňes (1-Šp.) - Fognini (7-It.) 7-6(1) 6-1
Andujar (Šp.) - Riba (Šp.) 6-2 6-2

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist