V Delray Beach se překvapení nekonalo. Uspěli favorité

23. 2. 2017, 09:45
Aktuality 12
ATP DELRAY BEACH - Na turnaji ATP 250 v Delray Beach nedošlo ve středu k žádnému překvapení. Do čtvrtfinále postoupili všichni čtyři nasazení a set ztratil pouze britský tenista Kyle Edmund. Mezi nejlepších osm se bez výraznějších potíží probojovali také nejvýše nasazený Milos Raonic i domácí Jack Sock a Steve Johnson.
Milos Raonic

V americkém Delray Beach se dařilo favoritům. V rámci včerejšího dne nastoupili k zápasům druhého kola čtyři nasazení hráči a zaznamenali stoprocentní úspěšnost. Nejvíce práce měl s postupem do čtvrtfinále dvaadvacetiletý britský talent Kyle Edmund, kterého potrápil Yen-Hsun Lu z Tchaj-wanu.

Beze ztráty setu zatím turnajem proplouvá jednička Milos Raonic. Právě Kanaďan bude dalším soupeřem britského tenisty. Světová čtyřka sice musela v duelu s Bornou Čoričem ve druhé sadě do tie-breaku, nicméně utkání měla celou dobu pod kontrolou a i na třetím podniku letošní sezony postoupila mezi nejlepších osm.

Své maximum si v Delray Beach suverénním vítězstvím vylepšil Jack Sock. Turnajová trojka ztratila s Guillermem Garciou-Lópezem jen pět gamů a zahraje si na floridském turnaji poprvé čtvrtfinále.

V boji o semifinále ho čeká letos podruhé a celkově poosmé krajan Steve Johnson. I on povolil svému soupeři Jošihitovi Nišiokovi pouze pět her a pokusí se o tři roky mladšímu Američanovi oplatit nedávnou porážku z Aucklandu, čímž by zopakoval semifinálovou účast z roku 2014.

V dohrávce druhého kola už figuruje jen sedmý nasazený Juan Martín Del Potro, jenž sezonu zahájil po doléčení problémového zápěstí právě v Delray Beach. V ostatních duelech budou o postup do závěrečných kol usilovat nenasazení hráči včetně loňského vítěze Sama Querreyho.

• ATP 250 DELRAY BEACH •
USA, tv. povrch, 599.345 dolarů
středeční výsledky (22. 2. 2017)
Dvouhra - 2. kolo
Raonic (1-Kan.) - Čorič (Chorv.) 6-3 7-6(2)
Sock (3-USA) - Garcia-López (Šp.) 6-4 6-1
Johnson (5-USA) - Nišioka (Jap.) 6-4 6-1
Edmund (8-Brit.) - Yen-Hsun Lu (Tchaj-wan) 6-3 3-6 6-2
TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

12
Přidat komentář
janek_da
Gratulace Same
Reagovat
EllNino
https://www.youtube.com/watch?v=ESokYi_BFEQ

ty údery má docela zvláštní, on vlastně hraje levou i pravou, má dva obouručné forehandy :) Všimněte si toho založení úderu, je to levák, ale forehand hraje obouruč, takže si pomáhá pravou ... a místo bekhendu si přehodí raketu do pravačky a zahraje obouruč forehand s pomocí levačky :D ...

http://www.tenisovysvet.cz/article/detail/2117--zaricanskij-vedl-ale-zarval-na-rozhodciho-f-ck-you-a-do-dalsiho-kola-jde-cech

A asi docela kvítko, podle Poljaka a Gengela, má dvě občanství, ukrajinské a běloruské ... prý se o něm říká, že je to magor ;)
Reagovat
EllNino
slajz pravou, smeč levou, volej pravou ... evidentně je mu to jedno :D
Reagovat
Krisboy
No je to docela kuriozitka :) Nicméně si myslím, že pro Top tenis to výhodné není, má omezenej dosah a potřebuje více času na přípravu úderu. Třeba proti takovýmu Rogerovi by nestíhal. Ale to nic, to já asi taky ne :)
Reagovat
Fandina
Gombos s Mahutem hrají třetí set v Provance. Gomboš už vedl s brejkem, ale za stavu 5:3 nedopodával a teď se deset minut tahali o další jeho podání. Nakonec jdou do TB. Norberte pome!!!
Reagovat
Fandina
A teď neuvěřitelná rybička a po ní winer od Gomboše v TB za stavu 2:4
Reagovat
Fandina
A nakonec to otočil a vyhrál 7:5 v TB. Nádhera!!! Gratulka!!!
Reagovat
EllNino
to byl zlomový moment tb :) krásně tím získal momentum
Reagovat
Fandina
Nádhera, je to bojovník!!!
Reagovat
Tuttovka
Je velmi zajímavé, že poslední zápas, většinou ten nejsledovanější, hraje už podruhé Juan Martín del Potro :), přestože je až nasazenou sedmičkou. Něco to vypovídá o jeho kreditu a popularitě.
Reagovat
Kozoroh
Na Floridě žije spousta Hispánců...
Reagovat
kada.tom
Milos, Jack i Steve postup, paráda :-))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist